دانلود تحقیق باکتری

Word 493 KB 30548 94
مشخص نشده مشخص نشده علوم پزشکی - پیراپزشکی
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده

    باکتری های این گروه میله ای شکل- گرام منفی – هوازی دارای آنزیم فنیل آلانین و آمیناز هستند. اکثراً دارای زندگی آزاد و غیر پاتوژن بوده و در آب- خاک – فاضلاب و بعضاً جزء فلورطبیعی رود می باشند. پرتئوس مورگانی P. Morgagvill و پروتئوس رتگری در عفونتهای بیمارستانی مشاهده می شود. باکتریهای گروه پروویدا نس اساساً لاکتوز را تخیمیر نمی کنند و اگر این کار را انجام دهند بکندی بسیار خواهد بود. پروتئوس ها معمولاً اوره آزتولید می کنند که اوره را تجزیه نموده و ایجاد آمونیاک می نماید. طی عفونتهای اداری توسط پروتئوس ادرار شدیداً قلیایی می شود و تولید سنگهای اداری تسریع می گردد و اسیدی نمودن آن به سادگی میسر نیست. پروویدا شیسا ایجاد داوره نمی کند

       پروتئوس ها به وسیله فلاژلهای پری تریش خود سریعاً متحرکند و معمولاً در سطح محیط های کشت جامد نیز به نحو خاصی جابجا می شوند. جابجا و پخش شدن باکتری در محیط جامد به نام Swarming با هجوم خوانده می شود. برای جلوگیری از این پدیده (که جدا کردن باکتری ها را تقریباً غیر ممکن می نماید). باید به محیط کشت مواد خاصی افزود (مثلاً فنیل اتیل الکل با محیط هائی مانند CLED که از نظر الکترولیت فقیر هستند باید مورد  استفاده قرار گیرد). حرکت سریع باکتری در بخش و هجوم آن بدستگاه اداراری ممکن است سهیم باشد.

       پروتئوس ها متحرک دارای آنتی ژن H هستد (علاوه بر آنتی ژن O ) بعضی از    پروتئوسها که به نام OX خوانده می شوند دارای آنتی ژنهای پلی ساکارید مشترکی با ریکتزیا ها می باشند. سرم بیماران متبلا به ریکتزیور قادر به آلگوتینه کردن پروتئوس های OX می باشند. (که از آن تستی پایه گذاری شده تا به تشخیص ریکتزیوز کمک نماید و به نام تست واین وفلیکس Weil – Felix خوانده می شود.) پروتئوسها نیز ماننند کلی فرم ها هنگامی که از دستگاه گوارشی خارج گردند ایجاد بیماری می نمایند. باکتری اکثراً در عفونت های ادراری خارج گردند ایجاد بیماری می نمایند. باکتری اکثراً در عفونت های ادراری باکتریمی پنمونی و نیز  عفونت های کانونی افراد ضعیف و رنجور مشاهده می شود. عفونی شدن از طریق تزریق داخل وریدی نیز مشاهده شده است. از نظر حساسیت نسبت به داروهای مختلف تفاوت بسیاری بین سوشهای    پروتئوس وجود دارند.

       پنی سیلی اغلب بر روی پروتئوس میرابیلیس P. Mirabilis مؤثر است. انواع دیگر پروتئوس در حال حاضر(1982) نسبت به آمینوگیلکوزید ها (آمیکاسین، توبرامایسین و جنتا مایسین) سفالوسپرین ها (سفا ماندول و سفولوکسی تین) و کلرا مفنیکل حساس می باشند.

    کلیاتی درباره انترباکتریاسه ها  ENTEROBACTRIACEAE

       انتر باکتریاسه هافامیل بزرگ از باکتری ها هستند و بیشترین میکروبهای گرم منفی هوازی یا بیهوازی اختیاری می باشند که در نمونه های آلوده بدن انسان یافت می شوند.

       یک بررسی جامع که توسط Blachman و Pikett در سال 1987 بر روی 768 نمونه میکروبهای بدن افراد آلوده انجام گردیده نشان داده است که 78% آنها انتروباکتریاسه ها بوده اند. 12% از سود و موناسه ها، 9% از هموفیلو سلها و 1% از باسیلهای گرم منفی غیر معمولی مثل اکتینوباسیلوس بروسلا کاردیوباکتریوم، استرپتو باسیلوس.

    این بررسی در جدول زیر خلاصه گردیده:

    نام

    انتروباکتریا سه ها بیشتر به خاطر این بر روی باکتریها گذاشته شده است که بیشترین آنها میکروب های روده ای هستند، خیلی از این انتروباکتریاسه  ها بدون هیچگونه عارضه در روده انسان وجود دارند و نه اینکه صدمه ای نمی زنند بلکه بعضاً مفید هم هستند. و در تخمیر مواد غذایی راخل روده کمک می کنند،  اشریشیاکولی (E . Coli ). یکی از انواع انتروباکتریاسه ها  است که 95 تا 99 درصد میکروبهای ساپروفیت روده را تشکیل می دهند، در یک گرم مدفوع تعدادی برابر 1011 عدد از این باکتریها وجود دارند که به صورت بی هوازی اختیاری در روده زندگی می کنند. بیشتر بوی مدفوع مربوط به این باکتری و باکتری های دیگر مثل پروتئوس و میکروب های گرم مثبت مثل بایفید و باکتریوم (Bifidobacterium) ولاکتوز باسیلهای بیهوازی می باشند.

    تقسیم بندی انتروباکتریاسه ها:

    CLASSIFICATION OF ENTEROBACTERIACEAE

    بعد از دسته بندی که در سال 1974 در هشتمین جلسه

    Bergy . S Manufal Of Determiniative , Bacteology.

    انجام گردید نظریات گوناگون دیگر بر اساس اختصاصات کشف رد و بیوشیمایی باکتری ها داده نشد. و تقسیم بندی انتروباکتریاسه ها دچار تغییراتی مختلفی گردید و میکروبیولژیستها معتقدند که دچار سردرگمی گردیده اند خصوصاً که با عرضه شدن تقسیم بندی Edward and Ewing این مسئله شدت پیدا کرد تا این که در سال Center for disease control 1977 و نامگذاری آنها را پذیرفت و امروزه بیشتر دسته بندی انتروباکتریا سه را بر اساس آن انجام میدهند

     

    جدول تقسیم بندی ادوار و اوینگ:

       در این نوع تقسیم بندی فامیل انترباکتریاسه ها به سرگروههای (Speciels) و گروهها Ginous و انواع Tribe که به دنبال آن گاهی بیوتیپها (Biotypes) نیز قرار می گیرند.

    فامیلی: انترو باکترویاسه ها

    سرگروهها: اشریشیاها

    جنس 1‍: اشریشیا

    گونه: اشریشیاکلی

    جنس 2: شیگلا

    گونه: (ش) دیسانتری

          ش، فلکس نری

         ش، پوویدی

        ش، سونئی

    سرگروه 2: جنس ادواردسیلاها

    جنس 1: ادار سیلاترادا

    سرگروه 3: سالمونلاها

    گونه: س، کلرا سیس

          س، تیفی

         س، انترایتیدس

    جنس 2: آریزونا

    گونه: هین شاوی

    جنس 3: سیتر وباکتر

    گونه: س، فروند دای

        س، دایورسوس

    سرگروه 4: کلیسیلاها

    جنس 1: کلیسیلا

    گونه: ک، پنومونیه

          ک، اکسی توکا

         ک، اوزابا

        ک، رینوسلکراماتیس

    جنس 2: انتروباکتر

    گونه: 1 کلواکا

          1، جرگوویا

         1، آگلومرانز

        1، آئروجینوزا

        1،ساکازاکیای

    جنس 3: هافینا

    گونه: ه، آلوئی

    جنس 4: سراتیاها

    گونه : سراتیا مارسه سنس

    گونه : م، مورگانلا

    سرگروه 6:  یرسیناها

    جنس 1، یرسیا

    گونه: ی، یرسینا پستیس

          ی، انتروکوکیتیکا

         ی، سود و توبرکولوزیس

        ی، فردریک سنیای

        ی، کریستانسیای

        ی، روکری

    سرگروه 7: اروینیاها

    جنس1: اروینیا

    جنس 2: پکتوبا کتریوم

    جنس کلوی ورا Kluy vera  در سال 1981 توسط Farmer و دستیا را نش جز انترباکتریها سه ها قلمداد گردیده است که قبلاً به نام میکروبهای دوره ای گروه 8 (Enteric group) نامیده می شده است، این جنیوس بیشتربن اختصاصات شیمیایی انتروباکتریاسه ها را دارا می باشند، سه نوع از این جنیوس نامبرده شده که عبارتند از:

    کلوی وار – آسکورباتا (k.ascabata ) کلوی ورا کرایو کرسنس (K . cryocrescents) کلوی ورا- گروه 3 (K . Species- group)                                                                                                                                           نوع آسکارباتا از کرا یوکرسنس با + بودن آزمایش آسکوربات عدم رشد، در 5 درجه سانتی گراد در یخچال وزون کوچکتر در اطراف دیسک کار پنی سیلین و سفالوتین فرق گذاشته می شود.

      نویسنده مقاله (Farmer) معتقد است که این باکتری جز پا توژنهای فرصت طلب هستند و جنیوس دیگر اخیراً به آنتروباکتریا یا سه ها اضافه گردیده یکجا تاتوملا تایسئوس طیف وسیع در اطراف دیسک پینی سیلین و رغبت بودن داخل بعضی محیطها بعد از 7 روز و تعداد کم فلاژله در اطراف باکتری فرق دارد.

       این باکتری به آمینی سیلین – سفالو تین – تترا سکلین – کلر آمفنیکل – آمینو گلوسیدها حساس هستند. دیگری سداسیا Cedacea (نام از DCD) که از نمونه های مختلف بدن انسان جدا شده. ولی اختصاصات آنها ذکر نگردیده است. انواع آنها C.davisae , C.lapagel ذکر شده اند.

    اختصاصات عمومی فامیل انتروباکتریاسه:

    اعضای خانواده انتروباکتریاسه ها گرم منفی و باسیلی شکل و مستقیم هستند که بیشتر آنها متحرک می باشند گرچه بعضی جنسها مثل کلسیلا و شیگلا غیر متحرک هستند) آنها پریتریکوس فلاژلاژ می باشند، (سود و موناسه ها که پولا رفلاژلا هستند). و چندین سویه مثل سالمونلاها شیگلاها انترو باکترپروتئوس دارای فیمبر یا پاپیلی هستند که عامل متحرک باکتری نبوده و هیچگونه خاصیت آنتی ژنتیک- باکتریهانمی دهند و فقط در زیر میکروسکپ الکتروسی دیده می شوند.

         تمام انتروباکتریاسه ها گلوگز را در شرایط هوازی و بیهوازی تخمیر می کنند بعضی با گاز و بعضی بدون گاز (این یکی از اختصاصات خانواده آنتروباکتریاسه هاست)، نیترات را به نیتریت  احیاء می کنند و تولید اندوفنل اکسیداز نمی کنند (اکسیداز منفی هستند).

        انتروباکتریاسه ها شامل گروههای کوچک و بزرگ هستند که دارای ساختمان آنتی ژنتیک و خواص شیمیایی مختلف هستند بر اساس همین اختصاصات شیمیایی دسته بندی شده اند بعضی از  نامها که بر روی آنها گذاشته شده اند از منطقه جغرافیایی گرفته شده که باکتری اول با در آنجا یافت شد و بعضی دیگر به نام افرادیکه اولین بار آنها را کشف کرده اند، ساختمان آنتی ژنیک انتروباکتریاسه ها زمانی خوب شناخته شده که White و Kauffmann بررسیهای وسیع خود را بر روی سالمونلاها انجام دادند و سروتیپها و بیوتیپهای آنها را مشخص نمودند که تستهای سرولوژی قابل بررسی است.

  • 1-چکیده

    2-مقدمه

    1-2- کلیاتی درباره آنتروباکتریاسه ها

    1-1-2- تقسیم بندی

    2-2-1 اختصاصات عمومی انتروباکتریاسهها

    1-2-2 جداسازی انتروباکتریاسه ها

    جداسازی انتروباکتریاسه ها

    جداسازی از مدفوع

    جداسازی از خون

    جداسازی از ادرارا

    کشتهای جداکننده اولیه

    3-2 – تشخیص آنتروباکتریاسه ها

    محیط                     KCN

    محیطهای دی کربوکسی لاز

    آزمایش متیل رد

    آزمایش ایمویک

    4-2- ساختمان آنتی ژنیک و پیچیدگی آنتی ژنیک

    1-4-2- آنتی ژنهای K

    2-4-2-آنتی ژنهای H

    3-4-2 آنتی ژنهای O

    5-2- تغییرات و روابط ژنتیکی

    6-2- شناسایی گروههای فامیل آنتروباکتریاسه ها

    1-6-2- جنس سالمونلا

    2-6-2-جنس آریزونا

    3-6-2- جنس سیتروباکتر

    4-6-2-جنس اشیگلا

    5-6-2-جنس اشریشیاها

    6-6-2-جنس ادواردسیلها

    7-6-2-جنس کلسیلا

    8-6-2-جنس انتروباکتر

    9-6-2-جنس هافینا

    10-6-2-جنس سراتیاها

    3- شناسایی جنس پروتئوس

    1-3- عفونتهای پروتئوسی

    1-1-3- اپیدمیدلژی و پاتوژنیسته

    2-1-3- تظاهرات بالینی

    3-1-3- عفونتهای جلدی

    4-1-3- عفونتهای گوش و سینوسهای ماستوئید

    5-1-3- عفونتهای مجاری ادراری

    6-1-3- تشخیص

    8-1-3-درمان

    4-هدف

    5-مواد و روشها

    5-1- کشت بر روی محیط  SS

    5-2-کشت بر روی محیط مکانیکی

    5-3-کشت بر روی محیط Tsi

    5-4-کشت بر روی محیط ژلوزساده

    5-5- استفاده از تستهای اختصاصی (Api سیستم)

    1-5-5- آ‎زمایش اورتونیتروفنیل- بتا- د- گالاکتوزید

    2-5-5- آزمایش هیدورژن سولفوره

    3-5-5- آزمایش د آمیناز

    4-5-5- آزمایش اوره آز

    5-5-5- وژس پروسکائر

    6-5-5- آزمایش اندول

    7-5-5 آزمایش سیترات

    6-5- مطالعات باکتریولژیکی

    6- نتایج

    7- بحث

    8 منابع و مآخذ

گروه انتروباکتریاسه انتروباکتریاسه گروه بزرگ و ناهمگونی از باسیلهای گرم منفی می باشند که محل زندگی آنها روده انسان و حیوانات است.(1) آنها دارای 3/0 تا 1 میکرومتر عرض و 1 تا 6 میکرومتر طول بوده، غیر متحرک یا متحرک می باشند.(2) این میکروب ها بی هوازی هستند که روی محیطهای معمولی به خوبی رشد می‌کنند. انتروباکترها گلوکز را بدون ایجاد گاز تخمیر می کنند و موجب تبدیل نیترات به نیتریت ...

گروه انتروباکترياسه انتروباکترياسه گروه بزرگ و ناهمگوني از باسيلهاي گرم منفي مي باشند که محل زندگي آنها روده انسان و حيوانات است.(1) آنها داراي 3/0 تا 1 ميکرومتر عرض و 1 تا 6 ميکرومتر طول بوده، غير متحرک يا متحرک مي باشند.(2) اين ميکروب ها بي هو

چکیده باکتری های این گروه میله ای شکل- گرام منفی – هوازی دارای آنزیم فنیل آلانین و آمیناز هستند. اکثراً دارای زندگی آزاد و غیر پاتوژه بوده و در آب- خاک – فاضلاب و بعضاً جزء فلورطبیعی رود می باشند. پرتئوس مورگانی P. Morgagvill و پروئوس پروویدا نس اساساً لاکتوز را تخیمیر نمی کنند و اگر این کار را انجام دهند بکندی بسیار خواهد بود. پروتئوس ها معمولاً اوره آزتولید می کنند که اوره را ...

فصل اول مقدمه: سالها از کشف باکتري سالمونلا مي‌گذرد ولي اين باکتري اهميت خود را در جوامع علمي و بين دانشمندان از دست نداده‌است. در سال 1885 اسميت و سالمون جرمي را از خوک جدا کردند و تصور نمودند که عامل بيماري وبا يا طاعون خوک است در نتيجه

فصل اول مقدمه: سالها از کشف باکتری سالمونلا می‌گذرد ولی این باکتری اهمیت خود را در جوامع علمی و بین دانشمندان از دست نداده‌است. در سال 1885 اسمیت و سالمون جرمی را از خوک جدا کردند و تصور نمودند که عامل بیماری وبا یا طاعون خوک است در نتیجه نام آنرا باسیلوس کلراسویس نهادند. در طی سالهای بعد نام این جرم را سالمونلا کلراسویس گذاشتند. در قرن بیستم روشهای مؤثری برای درمان و پیشگیری ...

مقدمه: باکتریهای گرم منفی به آن دسته از باکتریهایی اطلاق می شود که در رنگ آمیزی گرم برنگ قرمز دیده می شوند چون در رنگ آمیزی توانایی نگهداری کریستال ویوله ولوگل را ندارد و با استفاده از الکل این رنگ ها شسته شده و در نتیجه به وسیله سافرانین رنگ قرمزی را ایجاد می کند. (5) باکتریهای گرم منفی جزو یوباکترها (باکتریهای حقیقی) می باشند که دارای lps (ایپویلی ساکارید) در غشا هستند که به ...

تقسیم بندی باکتری ها در میکروب شناسی مواد غذایی به صورت ذیل بدون در نظر گرفتن طبقه بندی سیستماتیک آن تا حدود زیادی به شناخت گروه های میکروبی و نوع فسادی که در مواد غذایی ایجاد می کنند کمک می نماید . در اینجا به طور مختصر با این گروه ها آشنا می شویم: 1 باکتری های مولد اسید لاکتیک : این گروه بیشتر شامل خانواده لاکتوباکتریاسه است که قند ها را تخمیر کرده و تولید اسید لاکتیک می کند . ...

علایم ونشانه ها الف) درد: درد کولیکی کلیه ودرد غیر کولیکی کلیه: درد کولیکی کلیه معمولا" به علت کشیده شدن سیستم جمع کننده ادرار یا حالب ایجاد می شود. در حالی که درد غیر کولیکی کلیه به علت تحت کشش بودن کپسول کلیه به وجود می آید. انسداد ادرای مکانیسم اصلی مسئوول در ایجاد کولیک کلیوی است. این درد به طور مستقیم وابسته به افزایش فشار داخل لومن سیستم جمع کننده ادرار یا حالب است که موجب ...

مطالعه باکتريولوژيکي آلودگي کيسه هاي زرده در جوجه هاي گوشتي در سليمانيه عراق ترجمه و تلخيص: مهندس احمد صلاحي – سرپرست کارخانه جوجه کشي اشراق مهندس مژده موسي نژاد – عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد کهنوج مقدمه : عفونت کيسه زرده (YSI

تعریف کشت : هنگامیکه باکتریها در شرایطی مناسب قرار گیرند که قادر به تکثیر و رشد باشند اصطلاحا گفته می شود باکتری کشت داده شده است . تعریف محیط کشت : از آنجا که میکروب یک موجود تک سلولی بوده و قادر است کلیه اعمال حیاتی خود را مستقلا انجام دهد بدون آنکه نیاز به سلول دیگری داشته باشد . این اصل بیانگر آن است که میکروبها هم احتیاج به غذا و آب و موادآلی و معدنی دارند. محیطی مغذی که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول