دانلود تحقیق قطعه LCD TIMER

Word 147 KB 30941 20
مشخص نشده مشخص نشده الکترونیک - برق - مخابرات
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • زمانی که مدار بسته می شود به مدت 2 ثانیه عبارت

     DIGITAL TIMER نمایش داده می شود بعد از آن در حالت تایمر قرار می گیرد سپس عبارت PAUSE  TIMER 0:0:0  ظاهر می شود و تا زمانی که دکمه START/PAUSE (3) را نفشاریم شروع به شمارش نمی کند بعد از فشردن دکمه

     (3) تایمر شروع به شمارش می کند  اگر مجدداا همین دکمه را بفشارید زمان ثابت می شود .

    برای ریست کردن تایمر باید دکمه شماره (2) را بفشارید.

    اگر دکمه شماره (1) را بزنید از تایمر خارج شده و متن هایی که در سورس برنامه نوشته شده به نمایش در می آید با فشردن مجدد این کلید وارد محیط تایمر می شوید.

     = البته می توانیم امکانات بیشتری به این پروژه اضافه کنیم  ولی در حد یک پروژه آزمایشگاهی مفید می باشد.

     سورس برنامه بیسیک

    ( در فایل اصلی موجود است )

    سطح (3): در این سطح به معرفی نقشه های مدار و نقشه های IC دار می پردازیم!

    و مسیر کشی فیبر مدار چاپی را هم شرح می دهیم.

     ابتدا نقشه های بدون آی سی را معرفی می کنیم:

     در نقشه ی شکل زیر نوعی چشمک زن 2 LED را مشاهده می کنید:

     همانطور که مشاهده می کنید، این مدار از چهار عدد مقاومت، دو عدد خازن، دو عدد LED و دو ترانزیستور تشکیل شده است.

    مقاومت های R1 و R3 مقدارشان ۲۷KΩ می باشد که معمولاً به صورت چهار حلقه عرضه می شوند و توان آنها ¼W می باشد.

    رنگ روی بدنه ی این دو مقاومت برابر است با قرمز، بنفش، نارنجی و حلقه ی چهارم آن نیز که درصد خطای مقاومت را نشان می دهد، مقدارش در این مدار چندان مهم نسیت (مثلاً قرمز رنگ یا نقره ای رنگ یا...

    باشد).

    مقاومت های R2 و R4 مقدارشان Ω27 و W¼ می باشد که رنگ بدنه ی آنها قرمز، بنفش و سیاه است و رنگ حلقه ی چهارم نیز مهم نیست.

     

    دو خازن C1 و C2 ظرفیتشان µF 47 می باشد و از نوع خازن الکترولیتی هستند که باید به سر مثبت و منفی مشخص شده در نقشه و  روی بدنه خازن توجه کرد چرا که اگر سرهای خازن الکترولیتی به طور معکوس در مدار قرار گیرند منجر به سوختن و حتی انفجار خازن می گردند در ضمن باید به ولتاژ کار خازن الکترولیتی که بر روی بدنه ی آن نوشته شده است توجه کرد که این ولتاژ نباید کمتر از 10V باشد چرا که در این حالت خازن الکترولیتی داغ شده و می سوزد.

     دو LED مشخص شده نیازی به توضیح ندارند و فقط باید دقت کرد که کاتد و آند  LED ها درست در مدار قرار بگیرند در غیر این صورت LED ها روشن نمی شوند.

    شما می توانید با توجه به تصویر زیر به راحتی کاتد و آند LED را از هم تشخیص دهید:

     و در این تصویر پایه ی کاتد کوتاه تر از آند است و همچنین به قسمت بالایی کاتد نگاه کنید که کمی خمیده است و راه دیگر تشخیص کاتد را در تصویر زیر مشاهده کنید:

    و چیدمان پایه های ترانزیستور BC237 به صورت زیر است:

    و چیدمان پایه های ترانزیستور BC237 به صورت زیر است: این مدار از سه لامپ، یک کلید قطع و وصل، سه مقاومت، شش خازن و دو ترانزیستور تشکیل شده است.

    خازن های به کار رفته در این مدار از نوع الکترولیتی می باشند و مقدارشان 470µF می باشد.

    مقاومت های به کار رفته نیز مقدارشان 2.2KΩ می باشد (روی بدنه ی آنها هر سه حلقه ی رنگی قرمز هستند) ترانزیستورها نیز همان ترانزیستور به کار رفته در نقشه ی قبل می باشد که چیدمان پایه های آن را مشخص کرده بودیم.

    لامپ ها نیز به صورت مشخص شده در مدار قرار می گیرند.

    این مدار با باتری 3V کار می کند و سر مثبت این باطری به کلید S1 و پایه های امیتر ترانزیستورها وصل است و سر منفی باتری به یکی از پایه های لامپ ها وصل است (نقشه را ببینید).

    نکته ی آخر این است که اگر از لامپ 3V پر مصرف استفاده کنید، ترانزیستورها داغ می شوند و لامپ ها دیگر روشن نمی شوند پس بهترین لامپ هایی که می توانید در این مدار استفاده کنید در تصویر زیر نشان داده شده اند که در کنار یک LED قرار دارند: در نقشه ی زیر نوعی چشمک زن سه لامپی را نشان داده ایم: این مدار از چهار مقاومت، دو خازن، دو ترانزیستور و یک بلندگو تشکیل شده است.

    مقدار خازن C1 که خازن عدسی است 102 می باشد که بر روی بدنه ی آن نوشته شده است (برای تشخیص مقدار خازن سرامیکی به سطح 2 مراجعه کنید) و خازن C2 نیز خازن عدسی می باشد که مقدارش 473 می باشد.

    برای تشخیص مقدار مقاومت های R1تا R4 به سطح 2 مراجعه کنید.

    بلندگوی به کار رفته در این مدار ترجیحاً باید مید رنج باشد چون بلندگوی ووفر نمی تواند صدای تولید شده ی این مدار را پخش کند و یا با صدای کمی پخش می کند.

    تا زمانی که سیم AB از مدار جدا نشده است، مدار در حالت سکون به سر می برد که در این حالت مدار جریان کمی مصرف می کند و وقتی که سیم AB به هر دلیلی پاره شود، مصرف جریان مدار زیادتر شده و بلندگو به صدا در می آید.

    با تعویض مقاومت های R1,R4,R3 صدای پخش شده از بلندگو تغییر می کند به طوری که می توان مدار را با بلندگوی ووفر نیز به کار انداخت خودتان این مقاومت ها را عوض کنید و نتیجه را ببینید.

    این مدار از دو ترانزیستور تشکیل شده است که چیدمان پایه های ترانزیستور B324 به صورت زیر می باشد: وقتی باتری 3 ولتی به مدار متصل شود، خازن ها شروع به پر شدن و خالی شدن (شارژ شدن و دشارژ شدن) می کنند در نتیجه ترانزیستورها به حالت هدایت و قطع می روند و در نتجه از پایه ی C ترانزیستورها که در مسیر LED قرار دارند جریان قابل توجّهی عبور کرده و LED ها شروع به چشمک زدن می کنند.

    با نحوه پیاده سازی قطعات این مدار بر روی فیبر مدار چاپی، در سطح بعدی آشنا می شوید.

    دستورات برنامه نویسی میکروکنترلر AVR برای راه اندازی ال سی دی دستور HEX این دستور مقدار X را به مقدار هگزادسیمال آن تبدیل کرده و در متغیر VAR قرار می دهد.

    (VAR=HEX(X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte , B As String * 5 A = 95 (B = Hex(a Lcd B 'lcd 5F End دستور HEXVAL این دستور X را که یک داده هگزادسیمال است به مقدار دسیمال آن تبدیل کرده و در متغیر VAR قرار می دهد.

    (VAR=HEXVAL(X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte , B As String * 5 B = 5f (A = Hexval(b Lcd A 'lcd 95 End دستور STRING با این دستور می توان کد اسکی x را به تعداد n به رشته تبدیل و در متغیر VAR قرار داد.

    (VAR=STRING(N , X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As String * 20 (A = String(3 , 66 Lcd A 'lcd BBB End لازمه که یه کم در مورد کد اسکی( ASCI ) براتون توضیح بدم.

    ببینید دوستان برای اینکه هر حرف،عدد یا کاراکتری را روی LCD نمایش دهیم باید کد اسکی آن را به پایه های 7 تا 14 LCD اعمال کنیم.

    جدول کد اسکی حروف و اعداد دستور ASC این دستور اولین کاراکتر رشته STRING را به مقدار اسکی آن تبدیل کرده و در متغیر VAR قرار می دهد.

    (VAR=ASC(STRING به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte , B As String * 5 "B = "LOVE (A = Asc(b Lcd A 'lcd 76 End دستور STR این دستور متغیر عددی X را به رشته تبدیل کرده و در متغیر VAR قرار می دهد.

    (VAR=STR(X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte , B As String * 5 A = 156 (B = Str(a "Lcd B 'lcd"156 End دستور VAL این دستور رشته X را به متغیر عددی تبدیل کرده و در متغیر VAR قرار می دهد.[این دستور دقیقاً عکس دستور STR عمل می کند.] (VAR=VAL(X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte , B As String * 5 "B = "156 (A = Val(b Lcd A 'lcd 156 End دستور IF در این دستور زمانی که شرط عبارت expression درست شود و دارای ارزش شد دستورالعمل statement اجرا می شود که این دستورالعمل می تواند موراد مختلفی از جمله یک یا صفر کردن یک پایه از میکرو باشد.

    IF Expression THEN statement که همچنین می توان این دستور را به شکل زیر نیز به کار برد که در آنصورت اگر شرط عبارت Epression1درست شد دستورالعمل statement1 اجرا خواهد شد و در صورتی که شرط عبارت Expression1 درست نبود ولی شرط عبارت Expression2 درست بود دستورالعمل statement2 اجرا خواهد شد و در غیر اینصورت یعنی موقعی که شرط هیچکدام از دو عبارت Expression1 و Expression2 درست نباشد دستورالعمل statement 3 اجرا خواهد شد.

    IF Expression1 THEN statement1 Elseif Expression2 THEN statement2 Else statement3 End if به مثال زیر توجه فرمایید: Config Pinc.0 = Input Config Pinc.1 = Input Config Pinc.2 = Output Config Pinc.3 = Output Config Pinc.4 = Output A = Pinc.0 B = Pinc.1 C Alias Portc.2 D Alias Portc.3 E Alias Portc.4 If A = 1 Then Set C Elseif A = 0 Then Set D Elseif B = 1 Then Set E Else Reset E End If End در مثال بالا ابتدا توسط دستور CONFIG PORTX=INPUT/OUTPUT جهت پایه های پورت C را تعیین کردیم سپس برای هرکدام یک اسم مستعار در نظر گرفتیم و بعد با استفاده از دستور IF وضعیت پایه های ورودی را چک کردیم که در صورت درست شدن هریک از شرط ها دستورالعمل مربوطه اجرا خواهد شد.

    حلقه تکرار DO - LOOP این دستور یک حلقه تکرار بی نهایت است که وقتی درون آن شرط ها و یا دستوراتی را قرار می دهیم درستی این شرط ها دائماً چک می شود و دستورالعمل های مربوطه انجام می شود و اگر دستوراتی را در این حلقه قرار دهیم این دستورات دائماً تکرار می شوند مانند وقتی که می خواهیم برای روشنایی ترتیبی LED از دستور ROTATE استفاده کنیم این دستور دائماً تکرار شده و به این ترتیب LED ها پشت سر هم روشن و خاموش می شوند.البته می توان با استفاده از گزینه اختیاری UNTIL expression به ازای عبارت expression از درون این حلقه تکرار خارج شد.

    فرم کلی این دستور به صورت زیر است: DO statement [LOOP [UNTIL expression به مثال زیر توجه کنید: "regfile = "m32def.dat$ $crystal = 8000000 Config Port A = Output A Alias Porta A = 128 Do Rotate A , Left Loop End در واقع ما با استفاده از برنامه بالا یک چشمک زن 8 کاناله ساخته ایم که شما می توانید آن را در محیط bascom نوشته و پس از کامپایل کردن آن را روی آی سی مورد نظر پروگرم(برنامه ریزی)کنید.

    دستور CASE این دستور مقدار متغیر VAR را با مقادیر مختلف TEST مقایسه کرده و اگر متغیر VAR با یکی از مقادیر TEST برابر بود دستورالعمل مربوط به آن اجرا خواهد شد.

    Select Case Var case test1: statement1 case test2: statement2 case else : statement3 End Select که شما می توانید مقادیر test را به صورت تساوی با مقداری دلخواه،به صورت بزرگتر یا کوچکتر از مقداری دلخواه یا به صورت محدوده ای برای آن انتخاب کنید.

    مانند: Case 5:statement ، Case IS>4:statement ، یا Case 2 to 6 .

    به مثال زیر توجه کنید: Config Portc = Input A Alias Portc Do Select Case A Case 1 To 50 : Lcd A :Case Is > 50 A = A * 2 Lcd A End Select Loop End (avr(4 درباره توابع ریاضی محیط BASCOM براتون توضیح بدم و معرفی دستوراتی که با رجیستر های میکرو کار می کنند از برنامه ساده در محیط BASCOM رو برای شما دوستان بنویسم خوب میریم سر آموزش امروزمون جدول دستورات ریاضی محیط BASCOM علامت نماد علامت ضرب * علامت تقسیم / علامت ممیز .

    علامت جمع + علامت تفریق - علامت بتوان ^ علامت مخالف <> علامت مساوی = علامت بزرگتر از > علامت بزرگتر یا مساوی با = علامت کوچکتر از علامت کوچکتر یا مساوی با با استفاده از علائم ریاضی بالا می توانید عملیات ریاضی خود را روی یک متغیر در محیط BASCOM انجام دهید.

    تابع ABS این دستور قدر مطلق var1 را در متغیر VAR قرار می دهد.

    (VAR=ABS(var1 دقت کنید که در مثال زیر متغیر ها از نوع INTEGER معرفی شده اند و دلیل استفاده از این نوع این است که باید از نوعی استفاده کرد که شامل مقادیر منفی هم باشد(رجوع به (0)AVR ).مثال: Dim A As Integer , B As Integer A = -685 (B = Abs(a Lcd B 'lcd 685 End تابع POWER این دستور مقدار param1 را به توان مقدار param2 رسانده و در متغیر VAR قرار می دهد.

    (VAR=POWER(param1 , param2 به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte , B As Byte , C As Byte A = 2 B = 4 (C = Power(a , B Lcd C 'lcd 16 End تابع sqr این دستور مقدار ریشه دوم یا همان جذر مقدار X را گرفته و در متغیر VAR قرار می دهد.

    (VAR=sqr(X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte , B As Byte A = 36 (B = Sqr(a Lcd B 'lcd 6 End تابع LOG این دستور مقدار لگاریتم SOURCE را که باید از نوع SINGLE معرفی شده باشد گرفته و در متغیر VAR که این متغیر نیز از نوع داده SINGLE است قرار می دهد.

    (VAR=LOG(source تابع ROUND این دستور مقدار X از نوع داده SINGLE را روند کرده و در متغیر VAR از نوع داده SINGLE قرار می دهد.

    (VAR=ROUND(X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Single , B As Single A = 2.7 (B = Round(a Lcd B 'LCD 3 End تابع RND این دستور یک عدد تصادفی بین 0 و X بدست می آورد و در متغیر VAR قرار می دهد که X یک عدد مثبت است.

    (VAR=RND(X به مثال زیر توجه کنید: Dim A As Byte (A = Rnd(213 Lcd A 'lcd 67 End دستور SET توسط این دستور می توان مقدار یک بیت را یک کرد.

    که BIT می تواند یک پایه از یک پورت باشد.

    SET BIT به مثال زیر توجه کنید: SET PORTA.5 دستور RESET توسط این دستور می توان یک بیت را صفر کرد.

    دستور TOGGLE توسط این دستور می توان مقدار منطقی یک بیت را معکوس کرد یعنی اگر بیت صفر است یک می شود و اگر یک است صفر می شود.

    دستور BITWAIT با استفاده از این دستور می توان اجرای برنامه را تا زمانی که بیت X صفر یا یک شود متوقف کرد و در صورت درست شدن شرط اجرای برنامه از خط بعد ادامه می یابد.

    BITWAIT X , SET / RESET به مثال زیر توجه کنید: BITWAIT PORTC.2 , RESET SET PORTC.4 تا زمانی که پایه 3 پورت C (پایه صفر که همان پایه یک حقیقی میکرو ماست هم حساب شده) صفر شود صبر می کند و پس از صفر شدن این پایه، پایه 5 پورت C یک می شود.

    خوب فکر می کنم برای این پست کافی باشه امیدوارم که استفاده لازم رو ازشون ببرید اگه مشکلی داشتید حتماً تو نظرات بنویسید.

    فعلاً BYE + نوشته شده در چهارشنبه دهم مرداد 1386ساعت 15:56 توسط فرزان شجاعی | نظر بدهید (avr(3 با سلام خدمت دوستان خوبم امیدوارم که حالتون خوب باشه.

    راستش تصمیم داشتم که در پست قبل آموزش های ابتدایی رو به پایان برسونم ولی به خاطر طولانی شدن مطلب توضیح در مورد LCD که فکر می کنم لازم بود و مسائل دیگه نشد که بشه ولی اشکال نداره چون دیگه تو این پست حتماً تموم می شه.

    دوستان شما الان با استفاده از مطالب پست قبل به راحتی می تونید یک LCD رو راه اندازی کنید و جملات خود را روی LCD نمایش بدید و از نتیجه آن لذت ببرید.

فصل 1 - توصيف کامل پروژه ضرورت ها و نياز ها : در بسياري از مدارات ديجيتالي ( ميکروکنترلي ) که با برق و باطري کار مي کنند با دو مشکل مواجه مي باشيم : مشکل اول مربوط به عملکرد است. يعني عملکرد نمايش LCD با ولتاژ 5 ولت است در حالي که اي

مشخصات مدار مشخصات اين دماسنج کنترلي بصورت زير است 1- قابليت اندازه گيري دما تا 100 درجه سانتي گراد 2- قابليت تنظيم هشدار دهنده ، دماي بيش از حد 3- قابل استفاده در دو حالت winner , summer 4-داراي نمايشگر LCD اين مدار شامل يک آي سي از خان

عبارتست از دو صفحهي موازي فلزي که در ميان آن لايه‌ اي از هوا يا عايق قرار دارد. خازن‌ ها انرژي الکتريکي را نگهداري مي‌کنند و به همراه مقاومت‌ها، در مدارات تايمينگ استفاده مي‌شوند. همچنين از خازن‌ها براي صاف کردن سطح تغييرات ولتاژ مستقيم استفاده مي‌ش

امکانات و مشخصات: مجهز به چراغهاي نشان‌دهنده مجهز به سه تايمر (ورود، خروج و آلارم) داراي ورودي تاخيري DELAY INPUT قابليت راه‌انداري هرنوع آژير يا Siren قابليت اتصال به شوک سنسور قابليت اتصال به ريموت کنترل 12 ولت،

صفحات نمايشگر که مانيتور ناميده مي شود، متداول ترين دستگاه خروجي در رايانه هاي شخصي محسوب مي گردد. صفحه نمايشگر از تعداد زيادي نقاط کوچک به نام پيکسل تشکيل شده است. هرچه تعداد اين نقاط بيشتر باشد تصوير از تفکيک پذيري (وضوح) بيشتر و در نتيجه کيفيت با

در این صفحه می خوانید:موتور های الکتریکی (آسنکرون-یونیورسال-قطب چاکدار ) و عیب یابی ورفع عیب موتور های مذکور . موتور ها مهمترین اجزایی هستند که در لوازم برقی گردنده بکار می روند.موتور ها انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کنند. الکتروموتور ها را می توان به سه دسته کلی تقسیم کرد.1-موتور های آسنکرون 2 -موتور های یونیورسال 3-موتور با قطب چاکدار 1- موتور های آسنکرون- که با ...

چکیده : در این پروژه پیرامون طراحی نرم افزار ساخت یک قفل الکترونیکی با استفاده از میکرو کنترلر AVR(ATMEGA8) مطالبی چند به میان آمده است این قفل توانایی این را دارد که توسط سه نفر و با سه رمز رقمی متفاوت مورد استفاده قرار گیرد . میکرو AVR رمز را از یک صفحه کلید ماتریسی دریافت می کند و پس از نمایش برروی صفحه نمایشگر LCD پس از مقایسه با رمز موجود در حافظه در صورت صحیح بودن رله ای ...

تاريخچه تأسيس ايران خودرو شرکت سهامي عام کارخانجات صنعتي ايران خودرو با هدف انجام امور توليدي و صنعتي براي تأسيس کارخانجات اتوبوس سازي و ساخت قطعات و لوازم اتومبيل و توليد محصولاتي از اين قبيل در تاريخ 27 مرداد 1321 ، با سرمايه او

تلفن سکه اي تکتا برد جديد قابل برنامه ريزي مدل: 1TL.300.5520 شرح مدار: LED1 : نمايش دهنده ، دريافت سيگنال16KHz و يا حالت برنامه ريزي. LED2 : نمايش دهنده ، دريافت و قبول سکه و يا اشکال دربرد حس کننده سکه . JP1: ان

چکیده : سخت افزار این پروژه به طور کلی از یک میکروکنترلر Atmega16 از شرکت ATMEL و یک LCD 4*20 جهت نمایش عملکرد و 4 رله در خروجی و چند قطعه دیگر جهت کارهای جانبی و تنظیمات سخت افزاری تشکیل شده است . این پروژه جهت کنترل 4 موتور مجزا با تنظیمات مجزا می باشد که توسط برنامۀ Bascom و به زبان Basic طراحی شده است . جهت شناسایی این که کدام موتور باید روشن شود به صورت مقایسه ای برنامۀ ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول