دانلود تحقیق برنامه ریزی صنعت

Word 85 KB 32137 14
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • خلاصه نتایج قسمت اول خلاصه نتایج برنامه ریزی صنعتی و تعیین مقیاس واحد های صنعتی در هر رشته از آنجا که این بند از شرح خدمات پروژه حاضر، برنامه ریزی صنعتی را مطرح نموده و در قالب همین بند به موضوع تعداد نفرات و پرسنل پرداخته است، لازم می گردد تا ابتدا کلیات برنامه ریزی کالبدی، که در حقیقت، پیش نیاز برنامه ریزی صنعتی محسوب می شود ( و در بندهای پیشین مورد بررسی قرار نگرفته)، ارائه گردد تا آنگاه بتوان به « بررسی تعداد نفرات و پرسنل» پرداخت، چرا که جمعیت شاغلان صنعتی، رابطه مستقیم با وسعت اراضی صنعتی دارد و بالعکس.

    به عبارت دیگر، تعداد شاغلان صنعتی، تابعی از وسعت اراضی صنعتی است.

    از سوی دیگر، کاربری صنعتی، فقط بخشی از اراضی سایت را به خود اختصاص می دهد و مابقی آن، سهم سه کاربری کلان دیگر یعنی کاربری های خدماتی، فضای سبز و شبکه راه هاست.

    همانگونه که در بخش ضوابط توزیع زمین ( بند د-2) گفته شد، سهم کاربری صنعتی از کل اراضی شهرک، می باید دامنه ای مابین 60 الی 70 درصد را بر گیرد.

    در برنامه ریزی کالبدی پروژه، کوشش شده است تا حداکثر سهم پیش بینی شده در ضوابط مصوب « شرکت شهرک های صنعتی ایران» برای کاربری صنعتی یعنی 70 درصد از کل اراضی سایت لحاظ گردد، لیکن در یک رابطه رفت و برگشتی با مرحله طرح ریزی پروژه، که مطابق با شرایط و مقتضیات زمین تطبیق و تثبیت یافته است، سهم کاربری صنعتی در مجموع اراضی محدوده های سه گانه طرح، نهایتا معادل 3/65 درصد از کل اراضی 6/155873 متر مربعی سایت، یعنی برابر 34/4801،16،1 متر مربع به دست امده است.

    همچنین کاربری خدماتی 82/72621 متر مربع و یا 7/4 درصد، کاربری فضای سبز ( مجموع کاربری های، کمربندی سبز حفاظتی و پارک و مسیر سبز پیاده و نوارهای سبز حاشیه معابر) 20/191، 173 متر مربع و یا 1/11 درصد و شبکه راه ها 43/293580 متر مربع و یا 2/18 درصد از اراضی توسعه « شهرک صنعتی رفسنجان» را به خود اختصاص می دهند.

    با توجه به جمعیت 4200 نفری شاغل در مجموعه.

    شامل انواع صنایع، غذایی و دارویی، نساجی و پوشاک، سلولزی و چوب، شیمیایی، کانی غیر فلزی، فلزی و برق و الکترونیک قابل اختصاص به کاربری های اداری- انتظامی، تجاری، ورزشی، فرهنگی، بهداشتی- درمانی، مذهبی و تاسیسات و تجهیزات شهری شامل کمربند سبز حفاظتی، لکه های سبز و نوارهای سبز حاشیه معابر شامل راه ها و پارکینگ های عمومی.

    1-1-1- بررسی نوع صنایع مطالعات بخش گرایش صنعتی پروژه نشان داد که در بین گروه های مختلف صنعت، صنایع غذایی و آشامیدنی، صنایع کانی غیر فلزی، صنایع شیمیایی و صنایع فلزی، طی چند سال اخیر، روند پرشتابی را طی نموده اند که به طور علی الاصول، این روند می باید در برنامه ریزی صنعتی حاضر مورد توجه قرار گیرد.

    از سوی دیگر، باید توجه داشت که رشد جهشی صنایع مذکور، طی چند سال گذشته، تا حدود زیادی در شاخص های کمی صنایع مستقر در « شهرک صنعتی رفسنجان» انعکاس یافته و سهم صنایع اخیر از اراضی واگذار شده، مجموعا رو به فزونی نهاده است.

    نتیجتا با توجه به این که یکی از الگوهای مورد اتکا در برنامه ریزی حاضر، وضعیت موجود، یعنی از ابتدای شکل گیری شهرک تا ماه های پایانی سال 1384 می باشد و این دوره زمانی، سال های اوج تقاضا و جهش کمی صنایع مورد بحث را نیز در بر می گیرد، خود به خود، تعدیلی از شرایط قدیم ( سهم که صنایع جهشی) و شرایط جدید ( سهم بری گروه های مختلف صنعت) واقعی صنایع قابل پیش بینی در سال های آتی ( مورد برنامه ریزی) نزدیک خواهد بود.

    در برنامه ریزی حاضر، مبانی زیر، ملاک نظر قرار گرفته است: برای دست یابی به ترکیب نهایی صنایع، الگوی صنایع فعال استان کرمان، الگوی صنایع فعال شهرستان رفسنجان و الگوی صنایع مستقر در شهرک صنعتی رفسنجان مورد اتکا واقع شده است.

    از آنجا که هدف نهایی برنامه ریزی حاضر، تعیین سهم گروه های مختلف صنعت از اراضی صنعتی محدوده توسعه شهرک صنعتی است.

    از بین سه شاخص کمی که آمار و اطلاعات موجود، براساس آنها تنظیم گردیده، یعنی شاخص های : تعداد واحد تعداد شاغلان و3- میزان سرمایه گذاری، شاخص دوم، یعنی تعداد شاغلان مد نظر قرار گرفته است.

    چرا که این شاخص، رابطه مستقیم با مساحت اراضی مورد نیاز دارد و در قیاس با دو شاخص دیگر،معیار دقیقتری محسوب میشود.

    علاوه بر شاخص تعداد شاغلان، شاخص مساحت زمین که اطلاعات آن، در مورد صنایع مستقر در شهرک صنعتی رفسنجان وجود دارد، نیز به عنوان یک شاخص ثانوی در برنامه ریزی دخالت داده شده است.

    با عنایت به این موضوع مهم که اهمیت شاخص های چهارگانه مورد استناد ( تعداد شاغلان برای سه الگوی فوق الذکر و مساحت اراضی در مورد الگوی صنایع مستقر در شهرک) یکسان نیست، در محاسبات برنامه ریزی برای شاخص صنایع فعال استان ضریب یک، برای شاخص صنایع فعال شهرستان ضریب دو و برای هر یک از دو شاخص صنایع مستقر در شهرک، ضریب سه لحاظ گردیده است.

    ارقام به دست امده، نهایتا مورد جرح و تعدیل اندک قرار گرفته، گرد شده اند که در قالب سهم پیشنهادی مشخص گردیده است.

    همانگونه که از ارقام « سهم پیشنهادی» جدول 1-2 بر می آید.

    در بین گروه های مختلف، بیشترین سهم را صنایع کانی غیر فلزی و صنایع غذایی و آشامیدنی به خود اختصاص داده اند که به ترتیب 6/27 و 1/26 درصد از صنایع پروژه را در اختیار گرفته اند.

    پس از آن، و به فاصله نسبتا زیاد، صنایع شیمیای با 6/20 درصد و صنایع فلزی با 1/13 درصد، از بیشترین سهم برخوردار گردیده اند.

    بدیهی است در برنامه ریزی کالبدی پروژه، سهم هر گروه به صورت مساحت اراضی قابل واگذاری تعیین خواهد شد.

    ارقام برنامه ریزی، بعدا در مرحله طرح ریزی، هم به واسطه مذاکرات بیشتر با کارفرما و هم به دلیل انطباق با شرایط زمین و طرح، دستخوش پاره ای تغییرات گردیده، که ارقام نهایی در مبحث (1-1-5) ارائه شده است.

    1-1-2- بررسی حجم مواد اولیه مورد نیاز: حجم مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات مجموعه، تابعی از حجم تولیدات آنها می باشد.

    با توجه به این که در حال حاضر، مشخصات دقیق کمی تولیدات واحدهای صنعتی، که در آینده در شهرک استقرار خواهند یافت روشن نیست، می توان به صورت تقریبی و بر مبنای تعداد شاغلان واحدهای صنعتی مجموعه، حجم تولیدات شهرک را برآورده نمود.

    حجم مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات مجموعه، تابعی از حجم تولیدات آنها می باشد.

    مطالعات انجام یافته در خصوص تولیدات گروه های مختلف صنعت در سطوح ملی، حاکی از آن است که سرانه تولید سالانه گروه های مختلف صنعت، به ازا هر نفر شاغل دامنه نسبتا وسیعی را در بر می گیرد، پایین ترین سرانه، مربوط به صنایع سلولزی با سرانه 3 تن و بالاترین سرانه، ربوط به صنایع شیمیایی با حدود 87 تن به ازا هر نفر شاغل بوده است.

    در حد واسط این دو گروه، صنایع غذایی (78 تن)، صنایع فلزی (20 تن)، صنایع کانی غیر فلزی(22تن) و صنایع نساجی (5 تن) قرار می گیرند.

    جدول 1-2- سهم گروه های صنعت در وضع موجود صنایع استان کرمان، شهرستان رفسنجان و شهرک صنعتی رفسنجان بر حسب شاخص های مورد گزینش و سهم پیشنهادی برنامه ریزی صنعتی شهرک صنعتی رفسنجان ماخذ: وزارت صنایع و معادن- معاونت برنامه ریزی توسعه و فن آوری-1383.

    شرکت شهرک های صنعتی کرمان- آمار شهرک های صنعتی استان- 1384.

    با تخصیص سهم سایر گروه های صنعت به هفت گروه صنعت قابل استقرار در شهرک های صنعتی ( به صورت تقسیم به نسبت) با احتساب ضریب یک برای صنایع فعال استان کرمان، ضریب دو برای صنایع فعال شهرستان رفسنجان و ضریب سه برای صنایع مستقر در شهرک رفسنجان البته برای محاسبه مواد اولیه مورد نیاز این کارخانجات، باید سهم اضافه ای نیز بابت ضایعات و دور ریز تولیدات در نظر گرفت که این رقم به صورت میانگین، می تواند معادل 15 الی 20 درصد حجم تولیدات لحاظ گردد.

    بر این اساس، می توان با توجه به سهم گروه های مختلف صنعت در فاز توسعه شهرک های صنعتی رفسنجان سرانه مواد اولیه مصرفی سالانه را معادل حدود 40 تن به ازا هر شاغل در نظر گرفت که نهایتا با عنایت به تعداد 4200 نفر شاغل صنعتی، وزن تقریبی مواد اولیه ی مصرفی مجموعه به حدود 168000 تن بالغ خواهد شد.

    168000=4200+40 1-1-3- بررسی میزان آب و فاضلاب، برق و سوخت مورد نیاز: مطالعات این بخش به صورت تفصیلی در مباحث مربوط به تاسیسات زیربنایی شهرک شامل تاسیسات آبی رسانی و تاسیسات جمع آوری و دفع فاضلاب آورده شده است.

    1-1-4- بررسی میزان ضایعات و زباله 1-1-4-1- ضایعات به طور معمول، در جریان تولید صنایع گوناگون، بخشی از مواد اولیه به صورت ضایعات کنار گذاشته می شود.

    این ضایعات که بر حسب گروه های مختلف صنعت، می تواند رقمی معادل 10 الی 20 درصد از حجم کل مواد اولیه مصرفی را در بر بگیرد، برای گروه های مزبور، عبارتند از : صنایع غذایی و آشامیدنی: شامل: ضایعات و تفاله میوه و سبزیجات، هسته، چوب و مانند آن، که عموما به عنوان مواد اولیه کارخانجات خوراک دام مورد استفاده قرار میگیرند.

    صنایع نساجی و پوشاک: شامل دور ریز پارچه و چرم، دور ریز نخ، پنبه و غیره صنایع سلولزی: شامل تکه های چوب، خاک اره، دور ریز پنبه و تکه های کاغذ که از ضایعات چوب، در کارخانجات نئوپان سازی و از ضایعات کاغذ، در کارخانجات مقواسازی استفاده می شود.

    صنایع شیمیای، شامل: ضایعات رنگ، ضایعات مواد پلاستیکی و مواد جامد شیمیای و مانند آنکه از این ضایعات جهت بازیافت در تولید برخی از مصنوعات استفاده می شود.

    صنایع کانی غیر فلزی، شامل: قطعات دور ریز سنگ، موزاییک، کاشی، سرامیک، بلوک، شن و ماسه و..

    که می توان از براده های سنگ، جهت تولید پودر سنگ و یا استفاده مجدد در تولید موزاییک استفاده نمود.

    صنایع فلزی، شامل: آهن قراضه، براده اهن، قوطی های حلبی باطله، پاکت های آلومینیومی، ضایعات پیچ، میخ و...

    که معمولا آهن قراضه برای استفاده در ریخته گری و صنایع ذوب آهن، مجددا به کار گرفته می شود.

    صنایع برق و الکترونیک: شامل ضایعات کابل و سیم، ضایعات مواد پلاستیکی و مشابه آن بنابراین، با توجه به اینکه هر یک از ضایعات گروه های مختلف صنعت، مشتریان خاص خود را دارند.

    معمولا لازم است تا محلی برای نگهداری در محوطه اختصاصی هر واحد صنعتی، به منظور دپوی موقت این ضایعات، پیش بینی گردد.

    1-1-4-2- زباله: در پروژه حاضر، منظور از زباله، همان زباله انسانی و یا خانگی است که روزانه به واسطه حضور و فعالیت شاغلان شهرک صنعتی تولید می شود.

    سرانه تولید زباله در مناطق مختلف و بسته به شرایط، می تواند تا حدودی متفاوت باشد به طوری که این تفاوت می تواند در کشورها و یا در نواحی مختلف یک کشور، قابل توجه باشد.

    با فرض در نظر گرفتن 75/0 کیلوگرم به عنوان متوسط تولید زباله هر نفر در نواحی مسکونی شهرها، این رقم برای شاغلان شهرک های صنعتی می تواند با احتساب حضور 8 ساعته آنها به حدود 33 درصد تقلیل یابد.

    لیکن با توجه به امکان وجود شیفت های دو یا سه گانه کاری، سرانه تولید زباله به ازا هر نفر شاغل، معادل 45/0 کیلوگرم لحاظ می شود.

    در این صورت با احتساب تعداد 3900نفر شاغل در سایت، میانگین تولید زباله در روز، معادل حدود 8/1 تن و در سال، با در نظر گرفتن 300 روز کاری، معادل حدود 527 تن پیش بینی می شود.

    526500=300*45/0*3900 1-1-5- بررسی تعداد نفرات و پرسنل بنابر انچه که قبلا گفته شد، از آنجا که فعالیت پایه شهرک های صنعتی، فعالیت صنعتی می باشد.

    مبنای محاسبه جمعیت شهرک نیز عمدتا فعالیت صنعتی است که ما به ازا کالبدی آن، همان کاربری صنعتی خواهد بود.

    بر پایه برنامه ریزی کالبدی انجام یافته ( انطباق یافته با طرح نهایی) سهم اراضی صنعتی از کل اراضی شهرک، بالغ بر 34/480، 16، 1 متر مربع به دست امده است، که با تعیین سرانه زمین خالص صنعتی مورد نیاز به ازا هر نفر شاغل، می توان تعداد شاغلان صنعتی را محاسبه نمود در این زمینه یکی، از معیارهای قابل قبول در سطح جهانی، استانداردهای « سازمان توسعه صنعتی ملل متحد» می باشد که برای شاغلان انواع گروه های صنعت در شهرک های صنعتی، سرانه ای مابین حدود 220 الی 300 متر مربع زمین خالص صنعتی را تعیین نموده است.

    این ارقام می تواند و باید که بر حسب شهرک های صنعتی کشور ایران و از جمله « شهرک صنعتی رفسنجان» بومی شود.

    در این خصوص، می توان ارقام مربوط به میانگین صنایع مستقر در شهرک های صنعتی کشور، صنایع مستقر در شهرک های صنعتی استان کرمان و صنایع مستقر در شهرک صنعتی رفسنجان را ملاک نظر قرار داد.

    در این زمینه، آمار شهرک های صنعتی کشور تا سال 1375 ، حاکی از آن است که متوسط تعداد شاغلان صنعتی در هر هکتار زمین صنعتی، مابین 6/36 الی 7/129 نفر بوده است.

    میانگین این ارقام، معادل حدود 60 نفر در هکتار است که سرانه ای معادل حدود 166 متر مربع به ازا هر نفر را بدست می دهد.

    همچنین آخرین اطلاعات آماری ارائه شده از سوی « سازمان صنایع و معادن استان کرمان» نشان می دهد که تا پایان 3 ماهه اول سال 1384، صنایع مستقر در مجموعه شهرک صنعتی استان، شامل 305، 645، 5 متر مربع زمین و 377، 16 نفر شاغل بوده است.

    از آنجا که معمولا مساحت زمین اختیار شده جهت هر واحد صنعتی، به صورت دست بالا بوده و بعدا در مرحله توسعه، امکان افزایش تعداد شاغلان وجود خواهد داشت، لازم است تا جهت برنامه ریزی، افزایش شاغلان در مراحل توسعه نیز مورد محاسبه قرار گیرد.

    با احتساب 35 درصد افزایش ظرفیت اشتغال برای واحدهای صنعتی مزبور، تعداد شاغلان واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی استان، مطابق آنچه در جدول آمده، نهایتا به 110، 22 نفر خواهد رسید.

    در این صورت، سرانه زمین هر نفر شاغل، معادل حدود 3/255 متر مربع خواهد بود که جدول 3-1 مساحت تعداد شاغلان و سرانه اراضی صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی استان کرمان تا پایان سه ماهه اول سال 1384 با احتساب 35 درصد افزایش در مرحله توسعه.

    این رقم، تقریبا معادل میانگین سرانه های پیشنهادی « سازمان توسعه صنعتی ملل متحد» است.

    با توجه به این که سرانه مربوط به شهرک های صنعتی رفسنجان ( که می تواند به طور خاص مورد توجه برنامه حاضر قرار گیرد) تقریبا برابر میانگین شهرک های صنعتی استان می باشد.

    از مطرح نمودن آن صرف نظر می شود.

    نهایتا با احتساب حدود 34/1016480 متر مربع زمین خالص صنعتی پیش بینی شده در اراضی توسعه شهرک صنعتی رفسنجان جمعیت صنعتی شاغل در این سایت، برابر 3900 نفر لحاظ می گردد.

    علاوه بر شاغلان صنعتی، تعدادی شاغل خدماتی در مجموعه به امور مختلف نظیر خدمات شهری، تاسیسات شهری، فعالیت های تجاری و ...

    اشتغال خواهند داشت که در این برنامه تعداد آنها معادل 300 نفر پیش بینی می شود.

    در این صورت، کل جمعیت شاغل در اراضی فاز دوم به 4200 نفر بالغ می گردد.

    البته در قالب فعالیت های روزمره، مضافا تعدادی جمعیت در طور روز به مجموعه مراجعه خواهند داشت که به عنوان جمعیت شناور پیش بینی می گردد.

    این جمعیت که تعداد انها معادل 250 الی 300 نفر در ساعات اوج تخمین زده می شود، در محاسبات مربوط به تاسیسات زیربنایی لحاظ می گردند.

    ارقام نهایی تعداد شاغلان هر یک از گروه های صنعت، براساس سهم نهایی این گروه از اراضی صنعتی شهرک در جدول 1-4 ارائه گردیده است.

    لازم به ذکر است سهم گروه های صنعت از اراضی صنعتی که قبلا در مرحله برنامه ریزی در قالب جدول 1-2 محاسبه شده بود.

    در مرحله طرح ریزی، متناسب با شرایط زمین و مذاکره با کارفرما، مورد برخی تغییرات قرار گرفته و ارقام نهایی به صورت جدول 1-4 تثبیت گردیده است.

    بیشترین تغییرات انجام یافته در حد کمتر از یک درصد می باشد که دلالت بر انطباق نسبی طرح با برنامه دارد.

    جدول 1-4 سهم نهائی گروه های صنعت از تعداد شاغلان و مساحت زمین اراضی توسعه شهرک صنعتی رفسنجان ارقام این جدول، در نتیجه انطباق ارقام برنامه ریزی کالبدی با مرحله طرح ریزی و نظرات کارفرما حاصل شده و به عنوان ارقام نهائی طرح، مدنظر قرار می گیرد.

    خلاصه نتایج پتانسیل های منطقه: همانگونه که در مبحث بند «ب-2» مطرح گردید.

    بسیاری از نواحی استان کرمان و از جمله شهرستان رفسنجان، خصوصا از پتانسیل ها و توانمندی های قابل توجهی در راستای توسعه صنعتی برخوردار که می توان آنها را به گونه زیر خلاصه نمود: برخورداری از موقعیت مناسب جغرافیایی بهره مندی از معادن صنعتی و ساختمانی وجود اراضی مناسب جهت توسعه کالبدی بهره مندی از امکانات خدمات برخورداری از نیروی ارزان کار بهره مندی از نرخ بالای سواد وفور نیروی متخصص صنعتی و فنی- حرفه ای مورد نیاز وجود شرایط مساعد ذهنی در بین مردم منطقه بهره مندی از نرخ رو به تزاید شهرنشینی وجود منابع سرمایه و تمایل به سرمایه گذاری در بین بومیان دسترسی مناسب به امکانات قابل قبول حمل و نقل برخورداری از تاسیسات زیربنائی دسترسی مناسب به قطب اقتصادی منطقه گرایش نسبی صنایع به تولید محصولات صادراتی استفاده از نتایج مطالعات ارزیابی زیست محیطی: به طور معمول، مطالعات ارزیابی زیست محیطی که انجام آن، به طور خاص، برای پروژه های بزرگ کشور، مطابق قانون لازم الاجرا گردیده در مراحل تهیه طرح های امکان سنجی با مکان یابی طرح تهیه می شود و نتیجه نهایی آن، مشخص می نماید که آیا اجرای این پروژه از نظر زیست محیطی نسبت به عدم اجرا آن ارجحیت دارد یا نه؟

    از انجا که در خصوص طرح « شهرک های صنعتی رفسنجان» چنین مطالعاتی صورت نگرفته، امکان استناد به جنبه های توجیهی پروژه در بخش حاضر وجود ندارد، از این رو صرفا ملاحظات کلی مورد توجه طرح حاضر، به شرح ذیل معرفی می گردد: با توجه به جهات اصلی وزش بادهای غالب منطقه، زون بندی صنعتی پروژه، به گونه ای صورت یافته که نزدیک ترین حوزه های زیستی، یعنی روستاهای « محمد آباد میثم» و « عبداله آباد» حتی لاامکان با کمترین میزان آسیب پذیری روبرو باشند.

    در این رابطه، اراضی محدود غربی، که نزدیکترین نواحی به روستاهای مذکور می باشند، عمدتا به صنایع غذایی و آشامیدنی اختصاص یافته اند و صنایع کانی غیر فلزی و صنایع شیمیایی که از بیشترین آلودگی برخوردارند در اراضی محدوده شمالی پیش بینی شده اند.

    با عنایت به مشکل آلودگی صوتی صنایع فلزی، این صنایع در محدوده شمالی توسعه قرار گرفته اند تا بیشترین فاصله را با روستاهای اطراف و داخل شهرک صنعتی داشته باشند.

    جهت کاهش اثرات نامطلوب زیست محیطی و ایجاد مطلوبیت منظر، کمربند سبز حفاظتی در تمامی حواشی سایت پیش بینی شد ه است.

    البته این کمربند، بنابر نظر کارفرما در خارج از محدوده های تعیین شده جهت طرح ریزی و در بدنه های بیرونی محدوده های مذکور طراحی گردیده است.

    با تامین فضای سبز کافی، نسبت به بهبود شرایط زیست محیطی شهرک و اطراف آن، اهتمام لازم به عمل آمده است سهم فضاهای سبز مورد پیش بینی از کل وسعت اراضی توسعه با احتساب کمربندهای سبز حفاظتی به حدود 20 درصد می رسد که از حداکثر سهم تعیین شده در قالب استانداردهای مصوب شرکت شهرک های صنعتی ایران برای شهرکهای صنعتی کشور، (12 درصد) بسیار بیشتر می باشد.

    تامین شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب، از پیش بینی های انجام یافته به منظور جلوگیری از آلودگی محیط زیست می باشد، در این خصوص: اولا با اعمال ضوابط، مقرر شده که فاضلاب واحدهای صنعتی، مورد تصفیه مقدماتی قرار گیرند تا پس از رسیدن به حد استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست به شبکه جمع آوری فاضلاب وارد شوند.

    ثانیا پیش بینی شده تا از پساب حاصل از تصفیه، آب مورد نیاز آبیاری فضای سبز سایت تامین گردد، تا از این طریق، فشار کمتری بر منابع آبی منطقه وارد گردد.

    1-4- جمع بندی مطالعات زهکشی اراضی شرح مطالعات زهکشی در بخش سیویل (بند2-2) ارائه گردیده است.

    نوع کاربریمساحت اراضینسبتسرانهصنعتی خدماتی فضای سبز شبکه راه ها34/1016480 82/72621 02/173191 42/2935803/65 7/4 1/11 2/18242 3/17 2/41 9/69جمع6/15558731004/370 عنوان گروه صنعتصنایع فعال استان تعداد شاغلانصنایع فعال شهرستان تعداد شاغلانصنایع مستقر شاغلانمساحت اراضیسهم پیشنهادی تعداد شاغلان و مساحت زمینغذایی و آشامیدنی نساجی و پوشاک سلولزی و چوب شیمیایی کانی غیر فلزی فلزی برق والکترونیک5/33 6/8 5/3 3/20 6/22 2/3 3/89/42 4/3 0/3 9/4 7/28 1/0 0/171/23 0/3 2/0 8/25 2/20 3/18 3/96/17 5/2 6/0 6/23 5/35 9/18 3/18/26 5/3 3/1 8/19 6/27 8/12 2/8جمع0/1000/1000/1000/1000/100 نام شهرک صنعتیمساحت اراضی صنعتیتعداد شاغلان طبق جوازنفر نهاییسرانه با امکان افزایش ( متر مربع)انار بم جیرفت رفسنجان زرند سیرجان شهربابک کرمان کهنوج66422 590267 367438 885777 149930 718531 8484 2571136 287320250 1279 1056 2796 419 2296 29 7813 439337 1727 1426 3775 566 3100 39 10547 5931/197 8/341 7/257 6/234 9/264 8/231 5/217 8/243 5/484کل استان564530516377221103/255 گروه صنعتسهم نهائی تعداد شاغلان و مساحت زمینتعداد شاغلانمساحت زمینغذایی و آشامیدنی نساجی و پوشاک سلولزی و چوب شیمیایی کانی غیر فلزی فلزی برق و الکترونیک1/26 00/4 7/1 6/20 6/27 1/13 9/61019 156 66 801 1077 512 26915/264735 4/41079 12/17249 26/280782 133371 42/70274جمع100390034/1016480

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

قسمت دوم ( تهیه طرح مقدماتی) خلاصه نتایج قسمت اول خلاصه نتایج برنامه ریزی صنعتی و تعیین مقیاس واحد های صنعتی در هر رشته از آنجا که این بند از شرح خدمات پروژه حاضر، برنامه ریزی صنعتی را مطرح نموده و در قالب همین بند به موضوع تعداد نفرات و پرسنل پرداخته است، لازم می گردد تا ابتدا کلیات برنامه ریزی کالبدی، که در حقیقت، پیش نیاز برنامه ریزی صنعتی محسوب می شود ( و در بندهای پیشین ...

- برنامه ریزی فیزیکی : می توان گفت که برنامه ریزی دانشکده تنها نشان دهنده استخوان بندی اطلاعات است که برای جایگزین کردن فضاها در دانشکده لازم می باشد. به این ترتیب طرح با استفاده از گزارش توجیهی و برنامه ریزی فیزیکی فادر به شناخت و درک کامل از فضا و در نتیجه جایگزینی آن می باشد. - نحوه تشکل فضایی یک دانشکده معماری و شهرسازی : بخش آموزشی بخش کمک آموزشی بخش خدماتی 4- بخش اداری بخش ...

دسترسي عادلانه به زمين و استفاده بهينه از آن از مولفه هاي اساسي در توسعه پايدار و عدالت اجتماعي است . امروزه مفهوم زمين وفضاي شهري هم به لحاظ طبيعي وکالبدي و هم به لحاظ اقتصادي اجتماعي تغيير کيفي پيدا کرده ودر نتيجه ابعاد واهداف کاربري اراضي شهري ني

امروزه گردشگري يکي از منابع اصلي درآمد ملي کشورهاي توسعه يافته و برخي کشورهاي در حال توسعه به ويژه کشورهاي جنوب شرقي آسيا را تشکيل مي¬دهد. براساس پيش¬بيني کارشناسان اقتصادي، صنعت توريسم با گردش سرمايه حدود 900 ميليارد دلاري در سال 2009 رتبه سوم از ن

تاریخچه 1- پیشینه تاریخی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوراز ادغام دو سازمان امور اداری و استخدامی کشور(سابق) و سازمان برنامه و بودجه (سابق) به وجود آمده است. الف- سازمان برنامه و بودجه به منظور هماهنگ نمودن فعالیت های عمرانی و لزوم تهیه برنامه هایی برای رشد اقتصادی و اجتماعی کشوردر سال 1316 هجری شمسی شورای اقتصادی تشکیل شد. در 17 فروردین سال 1325 ...

چکیده: دسترسی عادلانه به زمین و استفاده بهینه از آن از مولفه های اساسی در توسعه پایدار و عدالت اجتماعی است . امروزه مفهوم زمین وفضای شهری هم به لحاظ طبیعی وکالبدی و هم به لحاظ اقتصادی اجتماعی تغییر کیفی پیدا کرده ودر نتیجه ابعاد واهداف کاربری اراضی شهری نیز بسیار غنی و وسیعتر شده است . بدیهی است که اسفاده از زمین وفضا به عنوان یک منبع عمومی ، حیاتی و ثروت همگانی باید تحت برنامه ...

در شهرسازي سه مفهوم از تراکم قابل توجه است : 1)تراکم جمعيت :نسبت جمعيت منطقه به مساحت منطقه 2)تراکم ساختماني مسکوني :نسبت سطح زير بناي ساختمانهايمسکوني به مساحت منطقه 3) تراکم ساختماني : نسبت سطح زيربناي ساختمانها (مسکوني و غير مسکوني)به مساحت

چکیده : این طور به نظر می رسد که در صنایع ساخت نیروی کارمتنوعی مشغول به کار می باشند از این رو اداره ومدیریت نیروی انسانی در این صنعت کار سخت و چالش برانگیزی است مدیریت استراتژیک منابع انسانی (SHRM) مدرن، رویکرد ودیدگاهی است در رابطه با توسعه وجوه نیروی انسانی به منظور بهره برداری از این نیرو درجهت بهبود عملکرد گروهی پروژه ها و ایجاد مزیت رقابتی سازمان. برنامه ریزی وتوسعه نیروی ...

برنامه ریزی کلان- شهرهای جدید وشهرک های استراتژی بهینه سازی مصرف انرژی کشور ما، رشد جمعیت نزدیک به 2 درصد، درکمتر از 38 سال شاهد دو برابر شدن جمعیت خود خواهد بود. تمرکز در شهرهای بزرگ نظیر تهران حدود 7569906 نفر، مشهد حدود 2113893 نفر، اصفهان حدود 1418000 نفر وتبریز حدود 1334300 نفر به حدود بالایی رسیده است و افزایش تراکم در آنها توصیه نمی شود. علاوه بر این محدود بودن امکان ...

کشور ما، رشد جمعیت نزدیک به 2 درصد، درکمتر از 38 سال شاهد دو برابر شدن جمعیت خود خواهد بود. تمرکز در شهرهای بزرگ نظیر تهران حدود 7569906 نفر، مشهد حدود 2113893 نفر، اصفهان حدود 1418000 نفر وتبریز حدود 1334300 نفر به حدود بالایی رسیده است و افزایش تراکم در آنها توصیه نمی شود. علاوه بر این محدود بودن امکان گسترش افقی شهرها از یک سو و پر هزینه بودن گسترش عمودی آنها از سوی دیگر، سبب ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول