‫پروژه طراحی سایت ها

Word 8 MB 32138 139
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۲۶,۹۰۰ تومان
قیمت: ۱۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه

    قبل تجزیه و تحلیل قسمتهای مختلف این سایت در ابتدای امر لازم دیدم تا راجع به یک سری مفاهیم و کنترلهای پیشرفته که تقریبا جز ثابتی از سایتهای پویا هستند توضیحاتی اجمالی ارائه دهم و جزئیات آن را موکول میکنم به زمان استفاده آن در سایت و در آن قسمت توضیحات کاملتری را ارائه خواهم داد .

    اگر ما بخواهیم یک سایت برای یک فروشگاه طراحی کنیم .بدو شکل می توانیم این کار را انجام دهیم یکی با استفاده از زبانهای ایستا و دیگر آنکه از زبانهای پویا برای ساخت سایت استفاده کنیم ، حال فرض کنید فروشگاه ما یک فروشگاه زنجیره ای باشد که بیش از هفتصد محصول مختلف عرضه میکند ، برای ساخت این سایت به زبان html که زبانی ایستا برای طراحی صفحات وب است باید بیش از هفتصد صفحه وب طراحی کنیم حال آنکه بوسیله زبانهای پویا قادر خواهیم بود این کار را توسط یک صفحه انجام دهیم .

    در زبان html صفحه وب برای ما حکم کاغذی را دارا ست که در آن باید حتما از بالا به پایین بنویسیم و نیز قادر به حرکت به عقب نیستیم و همچنین در این صفحات قابلیت پاک کردن را نداریم ، محدودیت وسیعتری که زبانهای ایستا بر ما تحمیل میکنند نداشتن قابلیت برنامه نویسی است و برنامه نویسی در این زبان محدود میشود به  نوشتن عملیاتهای ساده ریاضی درون تگ هایی به نام با وجود این محدودیتها و گسترش روز افزون اینترنت در میان جوامع نیاز به طراحی سایتهای پویا به شدت محسوس بود تا اینکه زبانی به بازار عرضه داشتند به نام DHTML این زبان یک سری از محدودیتها را تا حدی جبران میکرد ولی هنوز نیاز به پیشرفتهای گسترده ای داشت با کاملتر شدن این زبانها زبانهای قدرتمندی عرضه شدند که توانایی ساخت برنامه های کاربردی تحت وب را دارا بودند از جمله این زبانها  می توان زبان های ASP,PHP,… را نام برد ، همانگونه که گفته شد این زبانها قادرند هر گونه عملیاتی را انجام دهند .

    Active Server Pages

    ASP یا همان صفحات فعال سرور یکی از رایج ترین زبانها برای ساخت صفحات وب است و

    بسیاری از سایت های شلوغ و پر بیننده از این زبان استفاده میکنند از جمله میتوان سایت شرکت مایکروسافت ،DELL را نام برد .

    ASP.NET

    این زبان آخرین نسخه زبان Asp است که توسط شرکت مایکروسافت عرضه شده است و به دلیل وجود پیشرفتها و تغییرات بسیاری که در زبانهای تحت شبکه به اصطلاح دات نت به وجود آمده این زبان نیز تغییرات زیادی نسبت به نسخه های قبلی اش دارد .

     

    بنا بر دلایل بالا و نیازهایی که در این پروژه با آن رویا رو بودم زبان ASP.NET را بر گزیدم .

    برای استفاده از این زبان نیاز است که با زبان Html و یکی از زبانهایی که .NET Common Language Runtime را بشناسد آشنایی داشته باشیم ، از جمله این زبانها می توان به C#, Jscript.NET, Visual Basic و نسخه تعمیم یافته C++ که توسط مایکروسافت حمایت میشوند و زبانهای دیگری چون   ,Smalltalk , Eiffel, COBOL Python  .

    بحث در مورد ساختار زبانهای دات نتی خارج از این مقوله است و فقط به بیان این نکته که در این زبان صفحات وب قبل از اجرا کامپایل میشوند و به همین دلیل سرعت اجرای بالایی دارند

    کفایت میکنم .

    برای نوشتن کدهای این زبان میتوانید از هر نرم افزار ویرایش متنی استفاده کنید . ولی به توصیه من استفاده از نرم افزار هوشمندی که توانایی اصلاح اشتباهات و همچنین کمک و یاری رساندن در مواجهه با خطاها را به ما بدهد می تواند سرعت انجام کار را بسیار بالا ببرد . من برای طراحی این سایت از Microsoft Visual Studio .NET استفاده کردم.

     

    یک صفحه ASP.NET از دو بخش تشکیل شده است یکی بخش ظاهری که وظیفه برقراری ارتباط با کاربر را دارد و دیگری منطق برنامه است که بیانگر این است که اگر دکمه ای فشرده شد چه عملیاتی باید انجام شود .

    ما می توانیم با انجام تغییراتی جزئی فایل Html خود را تبدیل به یک فایل ASP.NET کنیم

    اول از همه پسوند فایل را به .aspx تغییر دهیم

     سپس صفت Runat=”server”   را به تگهای اضافه کنیم

    و به جای استفاده از nameاز ID استفاده کنیم

    و چهارم اینکه به جای نوشتن تگ زیر

    از این تگ استفاده کنیم

     

    سوالی که ممکن است پیش آید این است که چطور صفحات ASP.NET با مرورگر سازگارند و چطور این امکان وجود دارد که مرورگری چون IE این توانایی را داشته باشد که تمامی زبانها را بشناسد ؟ جواب این سوال براحتی با دانستن این مطلب که این صفحات در سرور اجرا میشوند و سپس صفحه استاندارد Html ساخته شده و به مرورگر ارسال میشود قابل حل است .و اگر زمانی نیاز باشد که از کنترلهای طرف کلاینت استفاده کنیم نیازی به نوشتن هیچ کدی نیست و خود کنترل تشخیص میدهد که اگر مرورگر قابلیت اجرای کنترلهای طرف کلاینت را دارد آنها را به اجرا درآورد یا خیر .

    بحث در مورد فواید ASP.NET و را به پایان میبرم و در مورد کنترلهای Html ی به  طور عملی در تشریح قسمتهای مختلف سایت صحبت میکنم .

    اما کنترلهای وبی این کنترلها خود به پنج گروه تقسیم میشوند.

    اولین گروه وب کنترلهای پایه هستند که تقریبا معادل کنترلهای Html هستند که از آن جمله

    Label

    Image

    TextBox

    Button

    Hyperlink

    و دیگر کنترل ها ...

    گروه دوم کنترلهای اعتبار سنجی اند که در توضیح صفحه Order به تفصیل در مرد آنها صحبت خواهد شد

    گروه سوم کنترلهای داده ای نام دارند که نامشان

    Data Grid

    Data List

    Repeater

    در مورد این کنترل ها به طور اجمالی بحث میکنیم و جزئیات را به قسمت تشریح سایت موکول میکنیم

    گروه چهارم به کنترلهای پیچیده موسومند که از آن جمله یک تقویم تعاملی calendar و کنترلی برای نمایش تبلیغات AdRotator که در یکی از صفحات سایت از آنها استفاده شده است

    گروه پنجم کنترلهای موبایل هستند که برای کار با دستگاههای موبایل از قبیل تلفن همراه ,PDA و ... بوسیله این کنترل ها که تعداد انها بسیار زیاد است میتوانید در سایتتان از گوشی های موبایل نیز استقبال کنید.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    بانکهای اطلاعاتی در ASP.NET 

    یکی از مهمترین نیازهایی که یک طراح سایت پویا دارد اطلاع از چگونگی عملکرد زبان با بانکهای اطلاعاتی است و نحوه برقراری این ارتباط .

    ASP.NET این قابلیت را به ما میدهد که با تمامی بانکهای اطلاعاتی ارتباط برقرار کنیم .

    ASP.NET برای برقراری ارتباط دو راه را پیش روی ما میگذارد یکی استفاده از

    OLE DB,ODBC است که برای کلیه بانکهای اطلاعاتی مورد استفاده قرار میگیرد و دیگری استفاده از کلاسهایی است که مایکروسافت برای بهینه سازی SQL SERVER  از آن استفاده کرده است ، این کلاسها چند ویژگی با ارزش دارند یکی اینکه به دلیل دور زدن

    OLE DB,ODBC و استفاده مستقیم از TDS سرعت و کارایی برنامه را بسیار بالا میبرد دیگر آنکه با استفاده از این کلاسها دیگر نیازی به استفاده از یک تامین کننده Provider و یا اینترفیسی چون ADO , ODBC نخواهیم داشت در ضمن محدودیتهایی نیز خواهیم داشت که از آن جمله اینکه استفاده از این کلاسها منوط به این است که ما حتما از بانک اطلاعاتی SQL SERVER استفاده کنیم و دیگر آنکه ما نمی توانیم از DSN  یا اسم منبع داده ای استفاده کنیم و اگر بخواهیم از DSN استفاده کنیم باید به جای استفاده از کلاسهای SQL از کلاسهای OLE DB استفاده کنیم .

    من در این سایت به دلیل استفاده از بانک SQL Server و مزایای کلاسهای مخصوص این بانک استفاده از کلاسهای خاص این بانک را به کلاسهای عمومی ترجیح دادم.

     

    نحوه برقراری ارتباط با SQL SERVER  

    برای انجام این کار باید از کلاسهای SqlConnection , SqlCommand , SqlDataReader استفاده کنیم .

    SqlConnection وظیفه برقراری ارتباط با بانک را به عهده دارد و این کار را با استفاده از متدهای  Open , Close  انجام میدهد.

    SqlCommand  اغلب دستوراتی که کار با بانک نیاز داریم در این کلاس وجود دارد و به  نوعی حامل دستورات SQL ی ما نیز میباشد .

     

    SqlDataReader نتایج حاصل از بانک اطلاعاتی درون شیی که از این کلاس ساخته ایم ریخته میشود و از آن پس برای استفاده از داده های موجود در بانک از این شی استفاده میکنیم .

    DataReader مجموعه ای سریالی است از رکورد های بانک اطلاعاتی که فقط رو به جلو حرکت میکند و در هر لحظه تنها یک رکورد را باز میگرداند .برای باز یابی اطلاعات از این شی باید از متد Read استفاده کنیم ، و برای باز خوانی تمامی رکورد ها باید از یک حلقه استفاده کنیم تا به انتها برسیم .

    چگونگی برقراری ارتباط با بانک به طور مفصل در قسمت تشریح سایت آمده است .

     

     

    مقید سازی Data Binding

    مقید سازی یا همان دیتا بایندینگ فرایندی است که طی آن ما مقداری را به کنترلی منتسب میکنیم ، به گونه ای که با تغییر مقدار مورد نظر مقداری که به کنترل داده ایم نیز تغییر میکند . برای نمونه برای نمایش زمان در سایت خود کافی ست زمان جاری را توسط متد . برای نمونه برای نمایش زمان در سایت خود کافی ست زمان جاری را توسط متد GetTime() گرفته و آنرا به خصوصیت text از یک کنترل مثلا label اختصاص دهیم.

    و در نهایت متد DataBind را فراخوانی کنیم ، این متد میتواند روی یک کنترل خاص انجام شود و یا روی تمام صفحه ، این متد را در قسمت منطق برنامه ریزی صفحه قرار میدهیم ، برای این مثال از این دستور استفاده می کنیم Tim.DataBind();

     

    ’ >

    هنگامی که بخواهیم در قسمت طراحی از منطق برنامه نویسی استفاده کنیم باید منطق خود را درون <% و  #%> قرار دهیم و اگر این منطق درون قسمت تعریف یک کنترل باشد باید از علائم ‘  در ابتدا و انتهای آن استفاده کنیم .

     

    اهمیت دیتا بایندینگ زمانی مشهود تر است که بخواهیم مقداری از یک بانک را به کنترلی انتساب دهیم

     

    در میان کنترل های موجود کنترلهایی وجود دارند که خصوصیتی به نام DataSource دارند این خصوصیت برای مقید سازی یک منبع داده ای به کار میرود از این قبیل کنترل ها می توان

    Repeater , DropDownList , RadioButtonList , ListBox را نام برد .

    روش قید گذاری روی DropDownList , RadioButtonList , ListBox  مشابه هم است یعنی منبع داده ای که میتواند جدولی از بانک اطلاعاتی و یا یک آرایه باشد را به خصوصیت DataSource این کنترل ها اختصاص می دهیم در این کنترل ها چون فقط یک ستون را می توانیم نمایش دهیم باید ستون مورد نظر را از طریق خصوصیت DataTextField تعیین کنیم و پس از این دو کار متد DataBind  را فرا خوانی کنیم .

    در این کنترل ها خصوصیتی به نام DataValueField وجود دارد که زمانی به کار میرود که بخواهیم مقداری متفاوت با آنچه در نظر گرفته شده است را به نمایش در آوریم .برای نمونه به جای نمایش نامی که در منبع داده ای وجود دارد از عدد خاصی استفاده کنیم و یا بخواهیم عکس این کار را انجام دهیم .

     

    Repeater

    این کنترل بیشتر برای نمایش رکورد های بانک اطلاعاتی به کار میرود ، این کنترل به خودی خود هیچ چیز را نمایش نمیدهد بلکه قالبی خام است که باید به آن شکل و فرم دهیم

    میتوانیم قالب خود را توسط کنترلهای دیگر بسازیم و منبع داده ای را به هر کدام از کنترل ها نسبت دهیم .

  • فهرست:

     مقدمه..................................................................... 4

    Active Server Pages............................................. 5

    کنترلها..................................................................... 6

    بانکهای اطلاعاتی....................................................... 8

    نحوه برقراری ارتباط با SQL SERVER....................... 8

    مقید سازی Data Binding....................................... 9

    Repeater.............................................................. 10

    کنترلهای DataList , DataGrid............................. 11

    DataGrid............................................................. 13

    DataSet............................................................... 14

    ذخیره DataSet در حافظه....................................... 15

    کوکی Cookie........................................................ 16

    تجزیه و تحلیل........................................................ 17

    نیازها..................................................................... 19

    DFD.................................................................... 20

    ERD.................................................................... 22

    طراحی و پیاده سازی................................................ 23

    نحوه ایجاد قابلیت خرید........................................... 23

    نحوه ساخت و طراحی سبد خرید................................ 38

    طراحی سبد خرید.................................................... 39

    نحوه شناسایی کاربر................................................. 41

    ساخت سبد خرید.................................................... 41

    اضافه کردن کالا به سبد خرید................................... 43

    تعیین قیمت کل...................................................... 45

    حذف کالا............................................................... 45

    اعتبارسنجی آدرس مشتری و تایید نهایی................... 51

    StoredProcedure................................................ 55

    EditItemTemplate.............................................. 72

    کلاسها................................................................... 84

    کلاس CacheClass................................................ 84

    کلاس ShoppingCartClass................................... 86

    کد صفحه Category............................................... 94

    کد صفحه Product............................................... 98

    کد طراحی صفحه Category.................................... 94

    کد طراحی صفحه Product.................................... 100

    کد صفحه Final................................................... 102

    کد طراحی صفحه Final........................................ 108

    کد صفحه Orders................................................. 115

    کد طراحی صفحه       Orders................................ 118

    کد صفحه ChangeDB......................................... 119

    کد طراحی صفحه ChangeDB............................... 129

    کد صفحه Thank You......................................... 137

    کد طراحی صفحه ThankYou............................... 140

    منبع:

    ندارد.

در دنياي امروز که رفته رفته تمامي اعمالي که بشر انجام مي دهد به صورت مجازي و از طريق اينترنت به منظور سهولت کار انجام مي شود ، سايت هاي اينترنتي خود را به عنوان يکي از نياز هاي انسان روز به روز بيشتر پيدا مي کنند و هر شرکت ، نهاد ، مجموعه و هر شخصي

در دنیای امروز که رفته رفته تمامی اعمالی که بشر انجام می دهد به صورت مجازی و از طریق اینترنت به منظور سهولت کار انجام می شود ، سایت های اینترنتی خود را به عنوان یکی از نیاز های انسان روز به روز بیشتر پیدا می کنند و هر شرکت ، نهاد ، مجموعه و هر شخصی برای نمایاندن خود به دیگران و گام برداشتن در جهت پیشرفت خویش ، نیازمند در اختیار داشتن وب سایتی می باشد . امروزه سایت های اینترنتی ...

مقدمه امروزه وب به عنوان یک واقعیت انکارناپذیر سایه خود را در تمامی زندگی اجتماعی، اقتصادی و بشریت انداخته و دارای رشد بسیار سریع در زمینه بکارگیری تکنولوژی‌های جدید است. همزمان با این رشد اعجازگونه وب‌ سایتها از حالت اولیه خود که کوچک و عمدتا ایستا بودند خارج شده و به سمت حجیم شدن و پویایی حرکت کردند. امروزه روی یک وب سایت نرم‌افزارهای متعددی اجرا می‌شوند تا پاسخ وی نیاز ...

ASP.Net چيست ؟ تکنولوژي ASP .Net را مي توان به زبان ساده، محيط برنامه نويسي تحت سکوي دات نت براي ساخت برنامه هاي کاربردي (Applications) قابل اجرا در بستر اينترنت به همراه زبان HTML معرفي کرد. هم اکنون نسخه هاي 2006،2005،8 زبان دلفي به طور کامل با

طراحي يک وب سايت آنچه در پيش روي شماست، رساله اي با عنوان طراحي يک وب سايت مي باشد؛ سايتي براي معرفي هنرمندي نگارگر .از طريق پيوندهاي متفاوت در سايت، کاربران مي توانند به آثار هنرمند نگارگر و ساير هنرمندان، اخبار هنري، سبک هاي نقاشي، ساير سايت ها

اين پروژه بر اساس تئوري تورهاي مجازي از طريق اينترنت طراحي و نوشته شده است . محتواي اين سايت توضيحاتي در مورد مناطق ديدني استان فارس شهر شيراز والبته به طور اختصاصي از بناي تخت جمشيد مي باشد . در طراحي اين سايت از زبان ASP و کدهاي HTML استفاده شد

چکیده: این رساله که پایان نامه تحصیلی می باشد، مشتمل بر بخشهایی است که توصیفهایی از واحد درسی پروژه عملی، تحت عنوان (مکانیزاسیون تولید مجله تحت وب) را به دست می‌دهد و شامل فصول اصلی: ابزار و روش ها، تحلیل و طراحی، پیاده سازی می باشد. در هر فصل قسمت خاصی از این پروژه مورد بحث قرار گرفته است. موضوع انتخاب شده برای پروژه پایان نامه ای که شرح آن را پیش رو دارید،‌مکانیزاسیون تولید ...

شرح پروژه تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند. یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است. در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه ...

ASP راه حل شرکت مايکروسافت براي ايجاد صفحات پوياي وب مي باشد. با گسترش اينترنت و www در زندگي روزمره، ايجاد وب سايت يکي از بخشهائي است که به سرعت در حال رشد مي باشد. همواره در تار جهان گسترده، طراحي وب سايت براي ايجاد گرافيک هاي تخيلي و زيبا و صفحات

مقدمه: بیشتر طراحان وب از نقطه نظر نگاه خود به طراحی وب می پردازند، آنها علاقمند هستند که خودشان را با استعارات مشخص و با تبلیغات فراوان نشان دهند. به هر جهت اینترنت برای شما ایجاد تجارت ونیز قابلیتی برای ارتباط نزدیک ارائه می دهد . کاربران میتوانند اطلاعات و محصولاتی را که در خور نیازشان میباشد را پیدا کنند. در این دوره شما با انواع ابزار های طراحی آشنا خواهید شد و به طبیعت ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول