دانلود تحقیق تشریح لوله کشی ساختمان

Word 63 KB 32198 16
مشخص نشده مشخص نشده تاسیسات - مکانیک
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • لوله ی آب مصرفی پس از کنتور به شیر قطعو وصل و شیر یک طرفه در ورودی ساختمان متصل می گردد.از آن پس با توجه به شبکه ی لوله کشی وتجهیزات آبرسانی مورد استفاده در ساختمان ها ، بسته به این که تک واحدی یا مجموعه ای از چند واحد مسکونی ، تجاری و اداری باشد، ادامه ی مسیر لوله کشی می تواند بسیار متنوع باشد .

    آب معمولا از پایین ترین قسمت شبکه ی لوله کشی با یک انشعاب اصلی نخست به شیر تخلیه و سپس وارد لوله ی تقسیم کننده می گردد.

    آن گاه از این لوله انشعاب های مناسب برای تهیه آب گرم مصرفی و لوله های تغذیه آب سرد طبقات و زیرزمین جدا می گردد.

    در صورت استفاده از دستگاه سختی گیر در سیستم حرارت مرکزی و تهویه ی مطبوع ، انشعاب دیگری نیز برای آن در نظر گرفته می شود.

    بهتر است یک شیر فلکه ی سرشیلنگی نیز برای برداشت آب موتور خانه نصب گردد.لوله ی آب گرم خروجی از منبع آب گرم همراه لوله وارد سرویس ها شده ، وسایل بهداشتی را تغذیه می کنند.

    در ساختمان های بزرگ تر و چند واحدی ، معمولا یک یا چند مسیر برای بالا رفتن لوله های آب در نظر گرفته می شود.

    هر کدام از لوله های بالا رونده در ابتدای مسیر بایستی دارای شیر فلکه ی قطع و وصل دستی باشد .

    لوله انشعاب در طبقات نیز بایستی مجهز به شیرفلکه قطع و وصل برای کلیه لوله های سردو گرم مصرفی باشد.

    سپس توزیع آب سردو گرم مصزفی در طبقات و واحدهای جداگانه مشابه سرویس های ساختمان قبلی انجام می گیرد.

    در صورتی که استفاده از سقف کاذب امکان پذیر باشد بهتر است لوله کشی در هر واحد در داخل سقف کاذب همان طبقه انجام گیرد.

    علاوه بر لوله های سردو گرم لوله سومی وجود دارد که لوله (( برگشت آب گرم)) با لوله ی ((گردش آب گرم )) نامیده می شود .

    ابن لوله معمولا از آخرین مصرف کننده گرفته می شود ودر محل ورود آب سرد به منبع آب گرم وصل می شود.کار آن گردش دادن دائمی آب بین مصرف کننده ها و منبع آب گرم است؛ خواه شیر مصرف کننده باز خواه بسته باشد.وجود این لوله باعث می شود که با باز کردن شیر آب گرم با فاصله ی زمانی کمتری به آب گرم دسترسی پیدا شودو از هدر رفتن آب جلوگیری به عمل آید.

    رادیاتور هاو انواع آنها: رادیاتورها یکی از دستگاههای پخش کننده حرارت هستند که در انواع مختلفی از نظر جنس ، اندازه فرم به بازار مصرف عرضه می شوند .رادیاتورها از نظر جنس ، در انواع فولادی آلومینیومی و چدنی ساخته می شوند.

    رادیاتورهای فولادی و ساختمان آنها : رادیاتورهای فولادی از ورق آهن به ضخامت (1.25 میلی متر) در ابعاد و اندازه های مختلف ، معمولا به صورت پره ای ساخته می شوند .هر پرده رادیاتور شامل دو صفحه پرس شده است که بر روی هم قرار گرفته ، لبه ی آنها به یکدیگر جوش مقاومتی داده می شود .

    با قرار گرفتن دو صفحه پرس شده بر روی هم ، مسیر هایی برای عبور آب در حد فاصل دو صفحه ایجاد می گردد.

    پره های تولید شده ، در کارخانه به یکدیگر متصل می شوند تا رادیاتور با تعداد پره ی مورد نظر تهیه گردد.

    کارخانه ها تعداد پره های رادیاتورهای فولادی را بر حسب سفارش بازار تولید می کنند.

    اندازه ی رادیاتورهای فولادی را بر حسب سفارش بازار تولید می کنند .

    اندازه رادیاتورها ی فولادی بر حسب پهنای پره و ارتفاع محور تا محور کلکتورههای بالا و پایین آن بیان می شود.

    منظور از رادیاتور (500*200*25) ، رادیاتور (25) پره با پره هایی به پهنای (200 میلی متر ) و ارتفاع محور تا محور لوله های رفت و برگشت (500 میلی متر) است.

    انواع رادیاتورهای فولادی : رادیاتور های فولادی از نظر ارتفاع و پهنا در اندازه های مختلفی ساخته شدهف به بازار عرضه می شوند که هر کدام بر حسب ابعاد و اندازه محل نصب رادیاتور در داخل ساختمان ، مورد استفاده قرار می گیرند.

    رادیاتورهای آلومینیومی و ساختمان آنها : رادیاتور های آلومینیومی نیز به صورت پره ای از جنس آلومینیوم تولید ومعمولا در قطعات (5)،(7) و (10) پره به بازار عرضه می شوند.لبه ی کلکتور بالاو پایین این رادیاتور ها در یک طرف از داخل رزوه ی راست گرد و در طرف دیگر رزوه ی چپ گرد می شود، به این ترتیب رادیاتورها را می توان به وسیله ی مغز هایی که نصف طول آن دنده ی راست گرد و نصف دیگر آن، چپ گرد است به یکدیگر متصل نمود .

    به نوان مثال برای رادیاتور (15) پره ؛ یک دستگاه رادیاتور (5) پره را با یک دستگاه رادیاتور (10) پره به متصل می کنند.

    انواع رادیاتورهای آلومینیومی: در انواع مختلفی از نظر : پهنا ،‌ارتفاع محور تا محور ، کلکتورهای بالا تا پایین ، شکل ظاهری قدرت حرارتی متفاوت و با شرایط استاندارد توید و به بازار عرضه می شوند.

    کنوکتور و ساختمان آن « کنوکتور » از یک یا چند لوله ی پره دار که داخل محفظه ای قرار گرفته اند، تشکیل شده است.

    این دستگاه در اندازه های مختلفی از نظر طول ، ارتفاع و پهنا ساخته می شود.لوله های پره دار ممکن است از نوع لوله های آهنی و یا غیره آهنی مانند لوله های مسی باشند.

    هوا از قسمت پایین وارد و پس از گرم شدن به روش جا به جایی از دریچه بالا خارج شده ، وارد فضای مورد نظر می شود.

    در محل خروج هوا از کنوکتور «دمپری» وجود دارد که به وسیله ی آن می توان مقدار پمپ سیر کولاتور : پمپ سیر کولاتور که برای به جریان انداختن آب گرم در سیستم های حرارت مرکزی آبی به کار می رود و به طور معمول از نوع سانتریفوژ است .برای تعیین مشخصات این پمپ به در عامل احتیاج اسس یکی مقدار فشاری که باید پمپ ایجاد کند تا اختلاف فشار سیستم تامین شود (افت فشار شبکه ) و دیگری مقدار آبی که باید از خود عبور دهد .

    دبی پمپ بر حسب گالن در دقیقه است شیرها شیر ( وسایل قطع و وصل ) : این وسایل به طور معمول برای کارکرد بهتر و به صورت دلخواه مدار لوله کشی در ساختمان ها و شبکه های لوله کشی نصب می شوند .

    شیرها اصولا مطابق کاربرد مخصوص آنها به دو نوع سرد و گرم می باشد .

    1- شیر دروازه ای GATE VAIVE : چهار نوع شیر دروازه ای را که در لوله کشی آب مورد استفاده قرار می گیرند .

    این نوع شیر می تواند جریان عبوری از میان شیر را به وسیله یک دیسک یا صفحه کنترل باز یا بسته کند .

    این نوع شیر به علت این که قطعات داخلی آن تمام از فلز ساخته شده و به خصوص قسمتی که جریان از طریق آن عبور می کند از جنس برنز است ( به وسیله دستگاه تراس و پرداخت ساخته شده است ) می تواند به راحتی در شبکه لوله کشی آب گرم ساختمان ها نیز مورد استفاده قرار گیرد .

    2- شیر کروی GLOBE VALVE : طرز کار این شیر به این صورت است که جریان آب از طریق یک دیسک مدور که به وسیله فلکه و میله شیر به سمت یک جایگاه مدور دیگر رانده می شود کنترل می شود .

    3- شیر سماوری CORE VALVE : این نوع شیر ها تشکیل شده از میله ای که در میان آن حفرهای برای عبور جریان آب بوجود آورده شده است و در میان یک محفظه ای که در سطح داخلی آن ماشین کاری و پرداخت شده قرار گرفته است.

    4- شیر توپی BALL VALVE : این نوع شیر ها ضربه ای نیز نامیده می شوند .

    جریان آب در این نوع شیر ها از میان سوراخ یک ساچمه کروی که در جایگاه کروی کاملا صیقلی شده است قرار دارد عبور می کند .

    5- شیر پروانه ای (BUTTERFLY VALVE ) : کنترل جریان به وسیله یک صفحه مدور که در یک محفظه مدور با قابلیت ارتجاع قرار گرفته است انجام می گیرد.

    6- شیر یک طرفه ( CHECK VALVE ) : شیر های یک طرفه معمولا در جاهایی به کار می روند که از برگشت جریان جلوگیری کنند .

    شیر یک طرفه بر دو نوع آزاد و فشاری ساخته می شود .

    این نوع شیر به طور معمول بعد از کنتور آب در لوله کشی ساختمان نصب می شود تا از برگشت جریان آب داخل ساختمان در اثر تغییرات یا قطع جریان آب شهر جلوگیری کند .

    7- شیر فشار شکن (PRESSURE REDUCING VALVE ) : شیر فشار شکن یا شیر تنظیم کننده فشار به طور معمول نزدیک کنتور آب ساختمان ها بعد از انشعاب از لوله اصلی آب شهر نصب می شود تا فشار های زیاد و تغییرات فشار آب شهر را تقلیل می دهد .

    8- شیر اطمینان : هر دیگ باید یک شیر اطمینان داشته باشد .

    این شیر چنان تنظیم می شوند که وقتی فشار بخار یا آب داغ بالاتر از حد تعیین شده صعود کند باز شوند و فشار داخلی را کم سازند .

    9- شیر تخلیه : شیر تخلیه که بیشتر در دیگ های بخار استفاده می شوند در پایین ترین قسمت دیگ نصب می شود و در صورت لزوم با استفاده از آن رسوب و جرم و دیگر ناخالصی هایی را که ته نشین می شوند تخلیه می کنند .

    سولنوئید و لو ( شیر برقی ) : در تاسیساتی که سوخت مایع مصرف می شود و منبع سوخت مایع در ارتفاعی بالاتر از سوخت پاش قرار دارد در موقع خاموشی دستگاه برای جلوگیری از چکه کردن و نفوذ سوخت به داخل کوره از این شیر ها استفاده می شود و با بسته شدن کامل مسیر سوخت به دیگ از خطرات احتمالی از قبیل گرفتگی لوله سوخت و گاهی انفجار ناگهانی سوخت در داخل کوره جلوگیری می شود.

    لوله های گا لوانیزه (سفید): این لوله در واقع همان لوله فولادی درز دار (سیاه ) است که پس از ساخت ، برای محافظت در برابر مواد خورنده ، جداره داخلی و خارجی آن را با آلیاژ روی روکش کرده اند .

    لوله های گالوانیزه در شاخه های 6 متری به بازار عرضه می شود ، اتصال آنها معمولا دنده ای است و نباید از جوش دادن برای اتصال استفاده شود از این لوله در سیستم آب سردو گرم بهداشتی استفاده می شود.

    لوله های مسی : از لوله های مسی برای لوله کشی تاسیسات آب سرد و گرم ، لوله کشی گاز و دیگر تاسیسات گرمایی و سرمایی استفاده می شود.

    چون مقاومت کششی مس بالا است بنابراین لوله ها را می توان با جدار نازک تهیه کرد که باعث سبک وزنی لوله ها و کاهش هزینه ساخت می گردد.

    آب سرد کنها (water cooler ) : برای تهیه آب سرد از نظر مصارف عمومی (نوشیدن) از ، دستگاههایی بنام آب سرد کن استفاده می نمایند.

    این دستگاهها به طور بسته در محل های عمومی مانند هال و راهروهای بیمارستانها،ِسینماها، فرودگاه و راه آهن استفاده می شود .

    از یک محفظه فلزی از ورق آهن رنگ شده که داخل آن از دستگاه کوچک کمپرسور و کندانسیون (condensing unit) درپایین کابین و مجاور زمین نصب می شود و در بالای آن سیستم سرد کردن آن قرار داده شده است .

    این قسمت از دستگاه توسط عایق پوشیده شده است تا سرمای آب سرد را از محیط اطراف خود حفظ نماید .

    ضخامت عایق آن برابر 2.5 تا 10 سانتیمتر انتخاب و محفظه طوری ساخته شده است که از یک یا چند طرف آن قابل باز شدن برای بازدید و تعمیر می باشد .

    مخزن آب معمولا از چدن لعاب داده شده توسط روکش چینی و یا فولاد زنگ نزن و یا آهن گالوانیزه ساخته می شود .

    در این دستگاها مبدل گرمایی (pre-cooler) نیز به کار برده می شود که توسط آن از سرمای آبی که از نوشیدن اشخاصِ، اضافی باقیمانده و به طرف فاضلاب جریان پیدا می کند استفاده کرده و ار نظر صرفه جویی در مصرف انرژی ، آبی را که وارد مخزن می شود پیش سرد می کنند .

    همچنین در این دستگاهها از سرمای لوله مکش نیز به منظور سرد کردن مایع مبرد در لوله مویین استفاده می شود .

    اجاق شوفاژی : یکی از مزایای پکیج شوفاژ دیواری این است که در میان کابینت آشپزخانه قرار می گیرد و به جای اشغال سطح مفید،فقط کمی از مساحت دیواری آن را به خود اختصاص می دهد.

    اما اکنون اجاق هایی به بازار آمده اند که علاوه بر پخت و پز،ِ کار گرمایش و تهیه آبگرم کن مصرفی ساختمان را هم به نحو مطلوبی انجام می دهند و در واقع تلفیقی هستند ازاجاق خوراک پزی و پکیج شوفاژ.

    این اجاق زیبا از جنس چدن است و درست در اندازه اجاق گاز 5 شعله معمولی است .

    به همین دلیل هیچ فضای اضافی را از آشپزخانه اشغال نمی کمد و از نظر افرادی که موضوع را نمی دانندِ چگونگی گرمایش ساختمان حالتی مرموز پیدا می کند!

    این دستگاه در دو نوع عرضه شده اند که هر کدام شامل چند مدل می باشند : 1-مدل دو مشعلی اجاق این دستگاه در راست آن واقع شده و شامل دو طبقه فر است .

    جایگاههای پخت و پز روی گاز،ِ شعله مستقیم نداشته و از گرمای غیر مستقیم مشعل به صورت صفحات داغ استفاده می شود .

    قسمت شوفاژ این دستگاه در سمت چپ آن قرار دارد و شامل دو دستگاه مشعل بی صدای گازی یا گازوئیلی و همچنین سیستم کنترل اجاق و شوفاژ است .

    این مشعلها حاصل جدیدترین فن آوری صنعت مشعل سازی بوده و بازدهی بسیار بالایی دارند.

    دودکش دستگاه نیز در گوشه سمت راست آن واقع شده است و بدون نیاز به قطعه اتصالی،به کانال دودکش آشپزخانه وصل می شود .

    قسمت شوفاژ دستگاه می تواند کار گرمایش مرکزی و تهیه آبگرم مصرفی در فصل سرد و یا فقط تهیه آب گرم مصرفی در فصل گرم را انجام می دهد.

    قدرت گرمایش این اجاق شوفاژ بر حسب مدل آن تا btu/h 100000 می باشد .

    2- مدل تک شعله ای نوع دیگری از همین اجاق شوفاژی نیز تولید شده است که تنها یک مشعل دارد و هر دو قسمت شوفاژ و اجاق آن دارای ترموستاتیک جداگانه هستند .

    با تغییر وضعیت تیغه حایل می توان شعله مشعل را به سمت قسمت شوفاژ ( دیگ ) ،ِ فرها و یا صفحات داغ هدایت کرد .

    درب قسمت فر این اجاق بر حسب سفارش ممکن است شیشه ای (برای مشاهده داخل فر ) و یا فلزی باشد .

    سوخت مصرفی اجاق تک مشعلی نیز ممکن است گازوئیل،گاز ( طبیعی یا مایع ) ( برحسب مدل دستگاه ) باشد و قدرت حرارتی آن btu/h 60000 است .

    سیستم دودکش این اجاق ها بر حسب سفارش ممکن است طوری ترتیب داده شود که نیازی به متصل کردن آن به کانال دودکش نباشد و این برای آشپزخانه های فاقد کانال دودکش امتیاز بزرگی است.

    روانکاری در کمپرسورهای سانتریفوژ ، طبق دستورالعمل کارخانهجات سازنده ،فقط باید از روفن با ردجه حرارت بالا (روغن سنگین ) استفاده کرد.

    - بازبینی دما و فشار روغن هنگام خاموشی دستگاه هر 6 ماه یک بار - تعویض روغن در صورتی که هنگام کار دستگاه ،به هر دلیل کثیف شده باشد هنگام تعویض روغن باید دقت کرد که هوا وارد دستگاه نشود.

    · یاتاقان - تعویض فیلتر های روغن حداقل سالی یکبار - بازرسی سیستم خنک کننده روغن و کیفیت ارسال روغن به یاتاقانها ، در صورتی که دمای یاتاقان از حد طبیعی بالاتر رود.

    - بازرسی همه ساله یاتاقانها و عنداللزوم تعویض آنها · گرمکن روغن گرمکن روغن باید در مدت خاموشی دستگاه ، روشن باشد.

    در این خصوص باید به دستورالعمل کارخانه سازنده مراجعه نمود.

    · مبرد هر دو سال یکبار باید از مبرد نمونه گیری شده و در یک آزمایشگاه مجهز مورد تجهیز و تحلیل قرار گیرد.

    چنانچه مبرد آلوده شده باشد باید از کارخانه سازنده کمپرسور یا مبرد کسب تکلیف کرد.

    · خاموشی طولانی دستگاه اگر گرمکن روغن درست کار کند ، جذب مبرد توسط روغن را می توان به حداقل رساند .

    اگر دستگاه در محلی با آب و هوای خیلی سرد نصب شده است ، باید آب سیستم خنک کننده روغن را خالی کرد.

    البته خالی کردن روغن نیز ممکن است مطلوب باشد .

    اما در صورتی که روغن دستگاه تخلیه نشود، گرمکن روغن را نباید خاموش کرد.

    تهویه توالت : در حمامهای متوسط با سطح کار معمولی، روزانه تا 10 پاوند رطوبت به هوای داخل حمام اضافه می شود که این رطوبت زیاد موجب تخریب تدریجی روکش دیوار و سقف،طبله کردن و پوسته شدن رنگ،پوسیدن چوب،ِ زنگ زدن فلزات و وارفتن چسب کاشی ها شده مخارج گزافی را به صاحب ساختمان تحمیل می کند .

    بدیهی است که باید از پیدایش چنین وضعی جلوگیری کرد .

    بادزنهای مکنده : اسفاده از بادزنهای مکنده در حمام در حمامها و توالتها،آسان ترین راه برطرف کردن رطوبت اضافی است .

    این بادزن ها معمولا روی سقف یا دیوار و حتی المقدور نزدیک تر به منبع رطوبت،نصب می شوند .

    اندازه این بادزنها به حجم اتاق مورئ تهویه ( حاصل ضرف ابعاد اتاق ) یا سطح کف اتاق بستگی دارد .میزان هوایی که باید تخلیه شود،بر حسب دفعات تعویض هوای اتاق بر ساعت و یا حجم هوای تخلیه به ازای واحد سطح اتاق،ِ در جداول تهیه کتب راهنما ی محاسبات تاسیسات تعیین گردیده است .

    در کتاب ASHRAE مقدار هوایی که باید از توالت تخلیه شود CFM2 به ازای هر فوت مربع سطح کف توالت (0.6 متر مکعب بر دقیقه بر متر مربع کف ) است سیستم لوله مرطوب : در این سیستم آتشنشانی ،ازآبپاشهای خودکار متصل یه شبکه لوله ای که همیشه پر از آب است استفاده می شود.

    جهت احتراز از خطر یخ زدن آب در لوله ها باید تمامی فضاهایی که توسط سیستم لوله مرطوب محافظت می شوند، به نحو مقتضی گرم شوند.

    تمام شیرهای کنترل سیستم باید روغنکاری و در صورت لزوم تعمیر شوند.

    نقاط تخلیه سیستم باید در شرایط جریان کامل آزمایش شوند.

    اگر افزایش دمای فضا مجاز باشد ، می توان برای گرم کردن لوله های مرطوب از گرمکنهای قابل حمل استفاده کرد.

    چنانچه این گرمکنها در دسترس نباشند یا استفاده از آنها به لحاظ افزایش دمای فضا صلاح نباشد ، باید سیستم را سریعا به طور کامل از آب خالی کرد تا از صدمات احتمالی جلوگیری شود.

    اگر سیستمی آسیب دیده باشد ،باید کنترل مداوم ،خطرات خطرات بعدی را تاحدامکان کاهش داد.

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

مقدمه سیستم‌ های لوله‌ کشی در نیروگاه‌ ها به لحاظ نقش مهمی که در انتقال سیال و انرژی و برقراری ارتباط سیستماتیک بین تجهیزات به منظور انجام مراحل مختلف عملیات در سیکل حرارتی برعهده دارند از ارکان اصلی طراحی و ساخت محسوب می‌گردند. کاربرد تکیه‌گاه‌ها و نگهدارنده‌های مناسب در سیستم لوله‌کشی یکی از مهمترین مراحل طراحی سیستم لوله‌کشی به شمار می‌آید. استانداردهای ANSI, DIN, BS در رفلیز ...

مقدمه هدف از لوله کشی آب و فاضلاب مخصوصا در شهرها تهیه و توزیع صحیح و پاکیزه آب تصفیه شده جهت آشامیدن و مصارف دیگر بهداشتی و خارج کردن فاضلاب حاصله از محیط مسکونی می باشد. لوله کشی آب و فاضلاب گرچه عمل عادی و پیش و پا افتاده بنظر می رسد ولی در صورتیکه طبق اصول صحیح انجام نشود علاوه بر اینکه از نظر اقتصادی ممکن است تولید ضرر و زیان نماید باعث گرفتاریها نیز می گردد. به همین دلیل ...

-1-4-9 دود کش يک جدراه لوله اي فلزي که از ورق فولادي گالوانيزه با حداقل ضخامت يک ميلي متر و يا ورق فولادي سياه با حداقل ضخامت 5/1 ميلي متر ساخته شده است. 17-1-4-10 ساختمانهاي عمومي ساختمانهايي که مورد استفاده و مراجعه عموم مردم مي ب

دود کش لوله ای فلزی که از ورق فولادی گالوانیزه با حداقل ضخامت یک میلی متر و یا ورق فولادی سیاه با حداقل ضخامت 5/1 میلی متر ساخته شده است. 17-1-4-10 ساختمانهای عمومی ساختمانهایی که مورد استفاده و مراجعه عموم مردم می باشد. 17-1-4-11 سیستم تهویه سیستمی که فضای داخل اتاق یا محل نصب دستگاه گاز سوز را جهت تعویض هوا یا ایجاد جریان هوای تازه در آن محل ،به طورمستقیم یا غیر مستقیم به هوای ...

هدف از اين آزمايش تعيين ميزان افت انرژي در سيال جاري در يک سيستم لوله کشي شامل اجزايي مانند لوله مستقيم ، زانوي استاندارد و غيراستاندارد شيرها ، انبساط ناگهاني و انقباض ناگهاني در مقطع جريان وتطابق آن با روابط موجود. تئوري آزمايش: به دليل پيچي

آینده و بازار پلاستیک همانگونه که در قبل از این ذکر شد بیشترین مصرف پلاستیک ها درست پس از جنگ جهانی دوم به عنوان جایگزین ارزان قیمت مواد مرسوم و رایج شکل گرفت اما حتی امروز نیز تصور عمومی از صنعت پلاستیک به طور کامل شفاف و مثبت نیست . سهم قابل توجه پلاستیک ها در ارتقاء سطح استاندارد کیفی زندگی تبیین نشده است . با این حال در بسیاری از زمینه ها مواد پلاستیکی مدتی است که جایگاه ...

صنایع industries صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و ... از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات استان نیز به صنایع تبدیلی (کشاورزی و دامی )از جمله ...

مقدمه هدف از لوله کشی آب و فاضلاب مخصوصا در شهرها تهیه و توزیع صحیح و پاکیزه آب تصفیه شده جهت آشامیدن و مصارف دیگر بهداشتی و خارج کردن فاضلاب حاصله از محیط مسکونی می باشد. لوله کشی آب و فاضلاب گرچه عمل عادی و پیش و پا افتاده بنظر می رسد ولی در صورتیکه طبق اصول صحیح انجام نشود علاوه بر اینکه از نظر اقتصادی ممکن است تولید ضرر و زیان نماید باعث گرفتاریها نیز می گردد. به همین دلیل ...

بسمه تعالی به دلیل گستردگی مطالب از تشریح متن خودداری نموده و تنها اعم و خلاصه ای از موضوعات قابل ومهم مکتوب می گردد. (Boiler Room) موتورخانه حوزه علمیه موتورخانه مذکور در ضلع شمالی ساختمان حوزه واقع گردیده که شامل تعداد چهار عدد بولیو آبگرم دستگاه انبساط بسته سه عدد مبدل آب گرم جهت مصرف آب گرم بهداشتی دو دستگاه منبع آب نمک و سختی گیر دو دستگاه تعداد چهار دستگاه چیلر تراکمی پمپ ...

مقدمه : جابجایی و انتقال دادن انسانها و یا اموال و کالا ها از جایی به جای دیگر در قلمرو حمل و نقل قرار می گیرند. این مسئله در واقع یکی از مشغله های مهم انسانی از ابتدایی ترین تا پیشرفته ترین مراحل توسعه بوده است.راهها و وسائط نقلیه دو رکن اساسی حمل و نقل می باشند .در گذشته که انسان مسافات زیادی پیموده و یا از پا و یا سر انسان بعنوان وسیله حمل و نقل استفاده می کرد نیازش به راه ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول