تحقیق کشور برزیل

Word 64 KB 32599 34
مشخص نشده مشخص نشده جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اسم کشور : جمهوری فدراتیو برزیل

    کد استاندارد کشور : BR

    نام پایتخت: برازیلیا

    اختلاف ساعت : 5:30 ساعت نسبت به تهران تاخیر زمان وجود دارد .

    نکته : برزیل دارای چهار زمان متفاوت می باشد .

    شهرهای اصلی : سائوپائولو(10.8 میلیون نفر ) ریودوژانیرو ( 6.1میلیون نفر ) بلوهوریزونته ( 2.4میلیون نفر ) سالوادور ( 2.6میلیون نفر ) فورتالزا ( 2.3میلیون نفر ) رسیف (1.5 میلیون نفر )  پورتوالگرا (1.4 میلیون نفر ) کوریتابا ( 1.7میلیون نفر )

    فضای عمومی سیاسی :

    فضای عمومی سیاسی برزیل آینه تمام نمای آن کشور است که حول مسایل اجتماعی و اقتصادی دور زده و عموما مشکلاتی را بین قوای مجریه و مقننه و بین دولت های محلی و مرکزی ایجاد می کند . توسعه سیاسی در برزیل باعث شده که درخواست ها برای عبور از رفرم و شتاب بخشیدن به رشد اقتصادی کشور بگونه ای باشد که کشور را به سطح اقتصادی مودر نظر و توسعه پایدار برساند .

    آقای لوئیس لولا دوسیلوا رئیس جمهور مردمی کشور برزیل در سال 2006 برای دومین بار در مقابل آقیا جرالدوآلکمین کاندیدای طرفدار اقتصاد آراد به پیروزی رسید . حزب کارگر که حزب آقای لولا است در انتخاب پارلمانی اقلیت را کسب نموده و از 27 رئیس حکومت های محلی فقط 5 رئیس حکومت از حزب کارگر هستند . اکثریت پارلمان ها در اختیار خزب میانه رو PMDB  است که آقای لولا با آنها ائتلاف کرده است .

    در چهار سال دوم ریاست جمهوری آقای لولا سیاست های قبلی ادامه داشته و آقای لولا رئیس جمهود نقش متوازن کننده ای بین برنامه های اقتصادی و برنامه های اجتماعی را در کشور ایفا می نماید . برنامه او در دریافت مالیات از درآمدهای بالا برای کمک به برنامه های اجتماعی تحت عنوان  bolsa familia   می شود .

    این موازنه سخت باعث شده که آقای لولا با همه جناح ها درگیر شده و حتی در مارس 2007 دولت خود را ترمیم کرد تا بر ضعف های احتمالی غلبه نماید . برنامه اصلاحات دیگری برای ماه سپتامبر 2008 تهیه شد که پاسخ خوبی به همزیستی آقای لولا با سایر احزاب بود .

     برزیل، بزرگ‌ترین اقتصاد آمریکای جنوبی

     

    برزیل بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین کشور در آمریکای جنوبی است. این کشور به جز شیلی و اکوادور با همه کشورهای آمریکای لاتین هم‌مرز است. امروزه اقتصاد این کشور در مسیر رشد و رونق قرار دارد. به برکت منابع طبیعی غنی و فراوان، برزیل به قدرتمندترین اقتصاد آمریکای جنوبی تبدیل شده و بر سایر کشورهای این منطقه نیز تاثیر مثبتی برجای گذاشته است.
    اقتصاد برزیل به دلیل برخورداری از بخش‌های بزرگ و روبه رشد کشاورزی، معادن، تولیدات صنعتی و خدمات، دارای بالاترین جایگاه در میان کشورهای آمریکای جنوبی است. این کشور در اقتصاد جهان نیز موقعیت ویژه‌ای کسب کرده است. به دلیل کاهش سطح درآمدها طی سال‌های 2001 تا 2003، اقتصاد برزیل (به طور میانگین) تنها 2/2 درصد رشد داشت. طی سال‌های گذشته این کشور تحت‌تاثیر مجموعه‌ای از بحران‌های اقتصادی داخلی و جهانی قرار گرفت اما هرگز به مرز ورشکستگی نرسید. علت این امر، نخست برخورداری از اقتصادی قدرتمند و دوم، اجرای برنامه‌ها و سیاست‌های اقتصادی خاصی بوده که ابتدا به وسیله رئیس‌جمهوری پیشین، «کاردوسو» ارائه شد و بعدها به وسیله رئیس‌جمهوری کنونی «لولا داسیلوا» ادامه یافت.
    اقتصاد برزیل از سال 2004 به این سو رشد و توسعه‌ای مداوم داشته که به افزایش سطح دستمزدها و اشتغالزایی منجر شده است. سیستم اقتصادی برزیل براساس نرخ ارز شناور استوار شده است. طی سال‌های 2003 تا 2006، برزیل شاهد افت چشمگیر ارزش پول خود بود که به تعدیل شدید تراز حساب‌جاری این کشور منجر شد. ادامه این وضعیت با افزایش مازاد تجاری همراه بود. افزایش تولید محصولات کشاورزی نیز به افزایش صادرات انجامید.
    اقتصاد برزیل ضعف‌ها و کاستی‌هایی نیز داشته که عمدتا مربوط به بدهی‌ها بوده است. طی سال‌های 1994 تا 2003، حجم بدهی‌های دولتی روندی صعودی داشت. هرچند دولت در سال 2006 این افزایش را تحت‌کنترل درآورد. در سال 2008 حجم بدهی‌های عمومی به 8/38 درصد تولید ناخالص داخلی رسید. این رقم دوباره در سال 2009 افزایش یافت و به حدود 8/48 درصد تولید ناخالص داخلی رسید. رئیس‌جمهوری برزیل برنامه‌های اقتصادی را برای کنترل مالیات‌ها و افزایش سرمایه‌گذاری‌ عمومی ارائه کرده است.
    برزیل در حال گسترش میزان حضور خود در بازارهای جهانی است. از سال 2003، ثبات اقتصادی برزیل به طور مداوم افزایش یافته است. طی این مدت، حجم ذخایر ارزی برزیل نیز افزایش پیدا کرد. در سال 2008، برزیل به یک وام‌دهنده بین‌المللی تبدیل شد و حجم ذخایر ارزی این کشور از میزان بدهی‌های خارجی‌اش پیشی گرفت. پس از ثبت نرخ‌های رشد بالا در سال‌های 2007 و 2008، بحران مالی جهان در سپتامبر 2008 برزیل را فراگرفت. با خروج سرمایه‌گذاران خارجی از برزیل، ارزش پول و بازار سهام این کشور با کاهش شدیدی مواجه شد. با کاهش تقاضای جهانی برای کالاهای صادراتی و نیز کاهش حجم سرمایه‌گذاری‌های خارجی در برزیل، این کشور دو دوره سه ماهه را در رکود به سر برد. اما به دلیل اجرای برنامه‌های ویژه و برخورداری از ثبات اقتصادی، برزیل یکی از نخستین کشورهای نوظهوری بود که از بحران خارج شد و روند بهبود را آغاز کرد. با شروع روند بهبود اقتصادی، اعتماد مصرف‌کنندگان و سرمایه‌گذاران سیر افزایشی پیدا کرد و نرخ رشد اقتصادی از سه ماه دوم سال 2009 به بعد دوباره مثبت شد. بانک مرکزی برزیل نرخ رشد اقتصادی این کشور در سال 2010 را معادل پنج درصد پیش‌بینی کرده است. براساس برآورد کارشناسان، تولید ناخالص داخلی برزیل در سال 2009 به بیش از دوهزار میلیارد دلار خواهد رسید.

    این رقم برزیل را در رتبه دهم جهان از نظر حجم تولید ناخالص داخلی قرار می‌دهد.

    سرانه تولید ناخالص داخلی برزیل هم معادل 10هزار و 200 دلار پیش‌بینی شده است. تاکنون ارقام مختلفی برای رشد اقتصادی برزیل در سال 2009 ارائه شده است. براساس آخرین برآوردها، نرخ رشد اقتصادی این کشور در سال 2009 حدود منفی 2/0 درصد خواهد بود که طی سال 2010 دوباره مثبت خواهد شد. برزیل بیش از 198 میلیون نفر جمعیت و بیش از 5/8 میلیون کیلومترمربع وسعت دارد. آمارهای موجود نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در برزیل طی سال 2009 به 4/7 درصد کاهش خواهد یافت.

    نرخ تورم برای سال 2009 نیز حدود 2/4 درصد پیش‌بینی شده است

     

    . 8/25 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را بخش صنعت تامین می‌کند. با این حال به دلیل بحران مالی و رکود اقتصادی جهان، نرخ رشد تولید صنعتی برزیل برای سال 2009 حدود منفی هفت درصد پیش‌بینی شده است. به گفته کارشناسان، این رقم طی سال 2010 دوباره مثبت خواهد شد و این کشور از رتبه 81 به رتبه 70 جهان صعود خواهد کرد.  تولیدات صنعتی برزیل شامل پارچه و منسوجات، کفش، محصولات شیمیایی، سیمان، سنگ‌آهن، فولاد، الوار، هواپیما، موتور و قطعات یدکی خودرو و ماشین‌آلات است. تولیدات کشاورزی این کشور نیز شامل  قهوه، سویا، گندم، برنج، ذرت، نیشکر، کاکائو، مرکبات و گوشت گاو است. حجم صادرات و واردات کالای برزیل در سال 2009 به ترتیب 9/158 میلیارد دلار و 136 میلیارد دلار پیش‌بینی شده است.
    چندی قبل، لوییس ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهوری برزیل از طرح سرمایه‌گذاری 878 میلیارد دلاری خود برای توسعه زیرساخت‌های اقتصادی این کشور پرده برداشت. به گزارش خبرگزاری رویترز، این مبلغ طی چند سال آینده سرمایه‌گذاری خواهد شد. براساس قانون، رئیس‌جمهوری محبوب برزیل  نمی‌تواند برای سومین بار به عنوان رئیس‌جمهوری انتخاب شود.

    در همین حال، کارشناسان اقتصادی می‌گویند: اقتصاد رو به رشد برزیل، کنار طرح‌ها و برنامه‌های دولت موجب بهبود وضعیت مالی و رفاه مردم این کشور خواهد شد و بسیاری از افراد کم‌درآمد به طبقه متوسط جامعه خواهند پیوست. از سال 2003 به این سو، بیش از 32 میلیون نفر از جمعیت 198 میلیون برزیل به طبقه متوسط این کشور پیوسته‌اند. اقتصاد دوهزار میلیارد دلاری برزیل بزرگ‌تر از اقتصاد کشورهای روسیه و هند است. سرانه درآمد در این کشور نیز تقریبا دوبرابر سرانه درآمد در چین است. این درحالی است که در اواخر دهه 1980 میلادی، برزیل یکی از بدهکارترین کشورهای جهان به شمار می‌رفت. چهار کشور برزیل، روسیه، چین و هند، گروه قدرتمند کشورهای در حال توسعه موسوم به «بریک» را تشکیل می‌دهند.

    بازرگانی بین الملل و سرمایه گذاری خارجی در برزیل

    فضای سرمایه گذاری :

    آقای لولا رئیس جمهور برزیل بعنوان یک چپ میانه در آمریکای لاتین ایفای نقش می کند . برخلاف سایر رهبران ملی گرای چپ در آمریکای لاتین او سیاست هایی که باعث بهم ریختن محیط سرمایه گذاری را باعث شود اتخاذ نکرد . به عبارتی آقای لولا در یک لحظه هم سیاست های اقتصادی دولت خود را به پیش برده است و هم نسبت به حفظ حقوق سرمایه گذاران تلاش کرده است .

    براساس این سیاست او بجای خصوصی سازی ، سیاست شراکت بخش دولتی و بخش خصوصی Public –private partnership (ppp)را سرلوحه برنامه های خود قرار داد . این سیاست میانه ؛ باعث توسعه سرمایه گذارای در برزیل شد . در حالی که پیشرفت های زیادی در زمینه آزاد سازی اقتصادی از طرف دولت بکار گرفته می شود بعنوان مثال استفاده از ارز خارجی مانند دلار آمریکا در این کشور مجاز نیست .

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

اسم کشور : جمهوری فدراتیو برزیل کد استاندارد کشور : BR نام پایتخت: برازیلیا اختلاف ساعت : 5:30 ساعت نسبت به تهران تاخیر زمان وجود دارد . نکته : برزیل دارای چهار زمان متفاوت می باشد . شهرهای اصلی : سائوپائولو(10.8 میلیون نفر ) ریودوژانیرو ( 6.1میلیون نفر ) بلوهوریزونته ( 2.4میلیون نفر ) سالوادور ( 2.6میلیون نفر ) فورتالزا ( 2.3میلیون نفر ) رسیف (1.5 میلیون نفر ) پورتوالگرا (1.4 ...

ویژگی الگو های مالی در کشورهای در حال توسعه منابع اطلاعاتی و اطلاعات کلان مالی منبع اطلاعات مورد استفاده در این بخش مؤسسه مالی بین‌الملل (IFC)[1] اطلاعات این مؤسسه شامل خلاصه ترازنامه و صورت سود و زیان شرکتهای بزرگ هر کشور بین سالهای 1990 تا 2003 است که البته اطلاعات کامل برای همه کشورها در طول دوره در دسترس نبود. در انتخاب کشورها ویژگی‌هایی مورد توجه قرار گرفته است که عبارتند ...

) طرح تحقیق 1- موضوع تحقیق : سیاست خارجی ایران در قبال آمریکای لاتین 2- عنوان تحقیق : رویکرد دولت احمدی نژاد به آمریکای لاتین 3- تعریف مسئله : همان طور که می دانیم و اخیراً در فواصل زمانی کوتاه ، از طریق رسانه ها مطلع می شویم ، مدتی است که روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای آمریکای لاتین رو به افزایش است. این رابطه ابعاد مختلف سیاسی ، اقتصادی ، صنعتی و ... دارد . از جهت سیاسی ...

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد گزارش سرمایه گذاری جهانی سازمان ملل متحد سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) از توسعه و تحولات اقتصادی: الزامات برای توسعه منظور این است که دولت ها و شرکت ها توجه به یک سیستم گسترشی سریع مجموعه قوانین چند لایه و چند جانبه داشته باشند. حفظ این چهارچوب منسجم و استفاده از آن به عنوان یک ابزار موثر برای اهداف توسعه کشورهای آینده چالش های کلیدی می ...

مقدمه اکثریت بسیار بزرگ تحلیل‌های جهانی شدن سرمایه‌داری معاصر جنبه سیاره‌ای صنعت تجارت سکس را در نظر نمی‌گیرد (1). این بخش از اقتصاد جهانی در توسعه کامل که از جابجایی بسیار مهم جمعیت بوجود می‌آید و سودها و درآمدهای باورنکردنی پدید می‌آورد، ویژگی‌های اساسی و بی سابقه مرحله جدید اقتصاد سرمایه‌داری را به نمایش می‌گذارد. رشد برق آسای آن بطور جدی حقوق اساسی بشر، به ویژه حقوق زنان و ...

با آنکه جغرافيا نيز مانند اکثر علومي که بشر را در طول تاريخ زندگي وي بر روي کره زمين کمک و هدايت کرده اند، روندي پرنوسان را پشت سر گذاشته و تا کنون که دوره شکوفائي آن است و به جامعه جهاني خدمات ارزنده اي کرده است هنوز تعريف واحدي که مورد قبول محقيقي

در آسیا و کشور های صادر کننده نفت،قیمت بالای مواد خام و لیبرال های دائمی سرمایه گذاری در بعضی از کشورها رشد چشمگیری را در گردش مالی خروجی پی ریزی می کند. تقریبأ اثر جریانات اخیر FDI از بازارهای تکوین یافته به شکلی از سرمایه گذاری در می آیند که اصطلاحا سرمایه گذاری جنوب-جنوب نامیده می شود.این سرمایه گذاری ها هنوز هم مهم می باشد. سرمایه گذاری جنوب-جنوب به وسیله ی امتیازات نسبی ...

مقدمه : هر روز ميلياردها دلار کالا و خدمت بين کشورهاي جهان مبادله مي شود. امروزه ملتهاي جهان از طريق شبکه چند مليتي اقتصادي، اجتماعي و سياسي به يکديگر پيوند خورده اند. هر اندازه اين ارتباطات مهمتر و پيچيده تر مي شوند کشورها از يکسو ثروتمندتر و

الف) طرح تحقيق 1- موضوع تحقيق : سياست خارجي ايران در قبال آمريکاي لاتين 2- عنوان تحقيق : رويکرد دولت احمدي نژاد به آمريکاي لاتين 3- تعريف مسئله : همان طور که مي دانيم و اخيراً در فواصل زماني کوتاه ،

در فرآیند جهانی شدن اقتصاد و تجارت، افزایش سهم در تجارت از طریق رشد صادرات به بازارهای بینالمللی یکی از اهداف مهم اقتصادی کشورهای مختلف میباشد که پویایی رشد و توسعه اقتصاد ملی را به دنبال دارد. تلاش برای نفوذ در بازارهای قابل دسترس، مهمترین بخش فعالیت بنگاههای اقتصادی را تشکیل میدهد و کشورهایی که بتوانند بازارهای مصرف را به خوبی شناسایی و پایگاههای تولیدی - صادراتی خود را تقویت ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول