– یادداشتهای توضیحی موضوع شرکت سرمایه شرکت محل قانونی شرکت ب – صورتهای مالی اساسی تلفیقی ترازنامه تلفیقی صورت سود و زیان تلفیقی گردش حساب سود ( زیان ) انباشته تلفیقی صورت جریان وجوه نقد تلفیقی پ – صورتهای مالی اساسی شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام ) صورت سود و زیان گردش حساب سود( زیان ) انباشته صورت جریان وجوه نقد د- جدول نسبت های شرکت رادیاتور ایران وتجزیه وتحلیل مقدمه: شرکت رادیاتور ایران صورتهای مالی تلفیقی گروه و شرکت اصلی سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 1381 مجمع عمومی عادی صاحبان سهام با احترام به پیوست صورتهای مالی تلفیقی به همراه صورتهای مالی شرکت رادیاتور ایران سهامی عام ( شرکت اصلی ) مربوط به سال منتهی به 29 اسفند ماه 1381 تقدیم می گردد .
اجزای تشکیل دهنده صورتهای مالی به قرار زیر است : الف – یادداشتهای توضیحی تاریخچه موضوع شرکت سرمایه شرکت محل قانونی شرکت ب – صورتهای مالی اساسی تلفیقی ترازنامه تلفیقی صورت سود و زیان تلفیقی گردش حساب سود ( زیان ) انباشته تلفیقی صورت جریان وجوه نقد تلفیقی پ – صورتهای مالی اساسی شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام ) ترازنامه صورت سود و زیان گردش حساب سود( زیان ) انباشته صورت جریان وجوه نقد د- جدول نسبت های شرکت رادیاتور ایران وتجزیه وتحلیل انها صورتهای مالی تلفیقی گروه وصورتهای مالی شرکت رادیاتور ایران 0 سهام عام ) براساس استانداردهای حسابداری تهیه شده و درتاریخ 28/02/82 به تایید هیات مدیره شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام ) رسیده است .
اعضاء هیات مدیره سمت ---------------- ------------- آقای عباس ملکی تهرانی مدیرعامل و عضو هیات مدیره آقای محمد یونسی رئیس هیئت مدیره آقای محمد رضا محمودی نائب رئیس هیئت مدیره آقای ساسان منوچهری عضوهیات مدیره آقای محمد سعید فلاحی عضو هیات مدیره وسعت یک کانال توزیع ، مرتبط است با تعداد کلی کانالهای مختلف ( مثل خرده فروشان ) که در هر یک از سطوح استفاده می شوند ( شکل 2 – 7 ) .
یک سازنده می تواند تصمیم بگیرد که طول کانال توزیع را برای محصولش ، با قطع عمده فروشان و خرده فروشان و فروش مستقیم به مصرف کننده ، کوتاه کند.
وسعت کانال می تواند با فروش کالاها فقط از طریق یک شرکت فروشگاههای خرده فروش ، کاهش یافته اند .
از سوی دیگر ، آن ممکن است با فروش ، از طریق تنوع وسیعتری از فروشگاه ها افزایش یافته باشد .
تمبرها ، زمانی فقط از طریق اداره های پست یا ماشین های تمبر ، فروخته می شدند ، تا اینکه تصمیم گرفته شد که آنها را از طریق دامنه ای از نمایندگی های فروش ، شامل ادارات پست ، روزنامه فروشی ها و شیرینی فروش ها ، بفروشند .
فایده ی یک کانال توزیع مستقیم ، برای یک خریدار ، یعنی وقتی که آن به طور طول کانال : خریدار خرده فروش عمده فروش سازنده واسطه ها وسعت کانال : خرده فروش خرده فروش خریدار خرده فروش سازنده خرده فروش خرده فروش خرده فروش مستقیم با خریدارش انجام می شود ، این است که شرکت می تواند کنترل فعالیتهای کانال را در اختیار داشته باشد .
آن می تواند ارتباطی مستقیم با خریداران داشته باشد که می تواند درکی بهتر از احتیاجات آنها و آگاهی سریعی از هرگونه مشکلی که ایجاد می شوند را ایجاد کند و سریعا" به تغییرات موجود در بازار و احتیاجات ویژه ی بخش های بازار ، پاسخ دهد .
از سوی دیگر ، با استفاده از واسطه های متخصص ، مثل خرده فروش ها ، در فروش کالاها ، شرکت می تواند از تخصص آنها در بخش به خصوصی از زنجیره های توزیع ، استفاده کند .
شرکت مهندسی » از « شرکت ارتباطات » دعوت می کند تا در مورد مشکلاتش در سیستم ها و ارتباطات بحث کند .
مشاوری که از طرف « شرکت ارتباطات » است ، سفارشات و پیشنهادات شرکت را به مدیرعامل ، ارائه می دهد .
مدیرعامل تأکید می کند که « از آن جا که شما می دانید ، ما در حل مشکلات تجاری ، از طریق تکنولوژی اطلاعات ، تخصص داریم ، اخیرا" به سطح گسترده تر « بررسی های سلامت شرکت » وسعت یافته ایم و با وجودی که ما با نگاهی به سیستم های تکنولوژی اطلاعات شما شروع کردیم ، به زودی خودمان را خواهیم دید که در حال نگاه کردن به تصویری وسیعتر به عنوان نتیجه ای از مذاکره انجام شد با افراد مأمور در اینجا ، هستیم .» « این ویژگی بررسی سلامت است که ما را به سوی شما جذب می کند .» « سیستم تکنولوژی اطلاعات شما ، تا وقتی که پیش می رود و درتمام کارکردهای اصلی شما به کار گرفته می شود ، برای هدفتان درست است ، اما سیستم جدیدتری وجود دارند که سریعتر می باشند و می توانند برنامه ترکیب شده ای را برایتان فراهم کنند .
آن همچنین ، به حمایت از به کار گیری اطلاعات جمع آوری شده کمک می کند تا توسط بازاریابی که در آن وقت ، در حال استفاده از سیستم خودش است ، انجام شود .
هر چند ، ما آن را به عنوان مشکل اصلی شما نمی بینیم .» این بیشتر با ساختار انجام می شود .
آن به عهده ی هر بخش تولیدی گذاشته می شود تا خریدارانشان را جستجو کنند .
این بدان معنی است که آن کار یا با تعدادی از خریداران ، بسیار ناهمگون است ، و با بعضی از آنها ، نه .
شما هیچ سیستمی از مدیران کنترل کننده سود ندارید ، که افرادی با مسئولیت جستجوی یک سود یا خریدار به خصوصی هستند .
و نه هیچ سیستمی متمرکز شده ای روی فروش ها دارید ، که افرادی هستند ، که روی یافتن تجارت های جدید تمرکز دارند .
فرض شده است که بخش ها نزدیک به خریدارانشان نگه داشته شده اند و به دنبال کارهای جدیدی هستند ، اما تخصص اصلی شان ، در تولید است .
شما هم یک کانال کاملا" طویل توزیعی دارید و هم وسعتی از آن را ، تأمین کنندگان شما هستیم تأمین کنندگان خودشان را دارند « شرکت مهندسی » از « شرکت ارتباطات » دعوت می کند تا در مورد مشکلاتش در سیستم ها و ارتباطات بحث کند .
شما هم یک کانال کاملا" طویل توزیعی دارید و هم وسعتی از آن را ، تأمین کنندگان شما هستیم تأمین کنندگان خودشان را دارند .
پس شما محصولاتتان را به دامنه ای از خریداران مختلف ، توزیع می کنید .
شما شرکت های کوچک بسیاری دارید که تشکیل دهندگان را فراهم می کنند و در عوض ، خریداران نسبتا" کمی را دارید ، بنابراین ممکن است بخواهید که جنبه تأمین کانال توزیعتان را محدود کنید یک سیستم تکنولوژی اطلاعات به شما کمک خواهد کرد تا موجودی ، قیمت ها و ظرفیت پذیرش خود را کنترل نمائید و به مدیران جدید کنترل کننده سود شما کمک خواهد کرد تا آنچه مشتریان می خواهند ودر چه زمانی آن را می خواهند را فراهم کنند .» « شرکت ارتباطات » این فایده را دارد که خدماتش در دسترس مشتریان در مکان های خودشان قرار دارد .
چه شرکت قادر به کارکردن با مشتریانش از طریق تلفن ، فاکس یا پست سفارشی باشد ، و یا متخصصان شرکت به مکان های مشتریان سفر کنند .
در این جا کانال توزیع کوتاهی وچود دارد ، یعنی ، شرکت محصولاتش را تولید کرده و آن را مستقیما" به مشتریانش می فروشد .
مدیران بالا دست باید واگذار کردن محصولاتش را مورد توجه قرار دهند ، طوری که بتوانند به دیگر شرکت ها اجازه دهند تا خدمات را تأمین زمانی که شرکت به ظرفیت تولیدی خود برسد این نسبت حداکثر خواهد شد و در نتیجه هر چه این نسبت افزایش پیدا کند بیانگر فعالیت بیشتر واحد تجاری خواهد بود.
ردیفشرح13811380137913781سود(زیان) ناویژه 100* = درصدسود(زیان)ناویژه به فروش فروش22%25%27%37%2سود(زیان)قبل ازکسرمالیات 100* = درصدسود(زیان)قبل ازکسرمالیات به فروش فروش11%13%17%23%3دارایی های جاری = نسبت جاری بدهیهای جاری37/131/147/034/14دارایی های آنی = نسبت سریع بدهیهای جاری61/056/035/049/05موجودیهای نقدی = نسبت وجوه بدهیهای جاری08/004/004/013/06کل بدهیها = نسبت بدهیهابه دارایی ها کل دارایی ها56%58%55%55%7هزینه های مالی + سودقبل ازکسرمالیات 100* = درصدبازدهی دارایی ها متوسط دارایی ها16%16%22%23%8سودخالص = درصدبازدهی حقوق صاحبان سهام متوسط حقوق صاحبان سهام19%26%36%36%9فروش = نسبت فروش به داراییهای ثابت داراییهای ثابت7/49/34/46/310فروش = نسبت فروش به کل دارایی ها کل دارایی ها97/084/098/081/011فروش = نسبت فروش به کل دارایی های جاری متوسط دارایی های جاری3/13/16/123/112دارایی های جاری = نسبت دارایی های جاری به قیمت تمام شده قیمت تمام شده کالای فروش رفته93/01/196/03/113بهای تمام شده کالای فروش رفته = نسبت بهای تمام شده به متوسط موجودی کالا متوسط موجودی کالا1/93/92/92/8