دانلود تحقیق مراحل اصلی حسابداری

Word 62 KB 32605 28
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تعریف : فن ثبت ، طبقه‌بندی ، خلاصه‌کردن فعالیتهای مالی یک مؤسسه درغالب اعداد قابل سنجش پول و تفسیر نتایج حاصله از آن می‌باشد.

    مراحل اصلی حسابداری : 1- فن ثبت 2- طبقه‌بندی 3- خلاصه‌کردن 4- تفسیر نتایج فن ثبت: کلیه فعالیت‌های مالی یک مؤسسه ، روزانه دردفتری بنام دفتر روزنامه ثبت می‌شود.

    طبقه‌بندی: در این مرحله حسابدار هفته‌ای یک بار اطلاعات را از دفتر روزنامه وارد دفتر کل می‌کند.

    خلاصه‌‌کردن: در این مرحله حسابدار ماهانه مانده حسابها را از دفتر کل وارد تراز آزمایشی می‌کند.

    تفسیر نتایج: در این مرحله حسابدار مانده حسابها را تجزی و تحلیل می‌کند و صورت‌های مالی اساسی را تشکیل می‌دهد صورتهای مالی اساسی عبارتند از صورت سود و زیان - صورتحساب سرمایه و ترازنامه .

    اهمیت و فایده حسابداری: برای صاحبان یک مؤسسه مهم است که از وضع مالی مؤسسه اطلاع داشته‌باشند و بدانند در طی یک دوره مالی چه‌مقدار درآمد و هزینه داشته‌اند ؟

    سود و زیان شرکت چقدر است ؟

    تغییرات سرمایه و بدهی شرکت چگونه می‌باشد ؟

    جوابگوی کلیه سؤالات فوق تنها صورتهای مالی می‌باشد که توسط حسابدار تهیه شده‌است .

    اهم طبقاتی که نتایج حاصله از سیستم حسابداری برای آنها مهم می‌باشد: 1- استفاده‌کنندگان درون سازمانی :کسانی هستندکه داخل مؤسسه وجوددارندوباید از صورتهای مالی استفاده کنند مثل مدیران مؤسسه که با مطالعه صورتهای مالی وتجزیه تحلیل آنهابه نقص کارهای خودپی برده وبابررسی اعدادوارقام وبااستفاده ازتجربه‌های گذشته،برنامه‌های آینده راطرح‌ریزی می‌کنند 2- استفاده‌کنندگان برون سازمانی : کسانی هستند که در خارج از شرکت هستنداما می‌بایست ازاطلاعات صورتهای مالی استفاده‌کنند : الف: صاحبان سرمایه (سهامداران شرکت) : صاحبان سرمایه علاقمند هستند که از وضع مالی مؤسسه ای که سرمایه خود را به آنها داده‌اند مطلع شوند و با بررسی این اطلاعات نسبت‌به درجه لیاقت مدیران پی ببرند .

    ب : بستانکاران (طلبکاران) : آنها با بررسی وضع مالی مؤسسه می‌توانند تصمیم بگیرند که تا چه اندازه برای چنین مؤسسه‌ای اعتبار قائل شوند و با مدیران آن مؤسسه دادوستد انجام دهند.

    ج : بانکها و مؤسسات وام‌دهنده : با مطالعه صورتهای مالی قدرت بازپرداخت وام درخواستی مشتری (مؤسسه) بنابه وضع مالی و میزان موفقیت تجاری را درنظر گرفته و اعتبار لازم را تخصیص می‌دهند .

    د : رقبا : با مبارزه اقتصادی بمنظور بدست‌آوردن سود بیشتر(یکی از خصوصیات سیستم اقتصاد آزاد و سرمایه‌داری می‌باشد که در این نظام اقتصادی هریک ‌از صاحبان مؤسسه می‌کوشند فعالیت مؤسسات رقیب آگاه‌ شوند) .

    ه : اشخاصی که مایل به سرمایه‌گذاری در مؤسسات می‌باشند : افرادی که علاقه مند ومایل هستند سرمایه خود را در مؤسساتی بکار گیرند که احتمال سود بیشتر را دارند قبل‌از سرمایه‌گذاری می‌بایست از وضع مالی مؤسسه مطلع شوند .

    فعالیت‌های مالی : عبارتند از فعالیتهایی که موجب تغییر در دارایی ها ، بدهی‌ها و سرمایه می‌شوند مانندکالایی که خریداری شودو یا به فروش رسد .

    دوره مالی : مدت زمانی که فعالیتهای مالی یک مؤسسه با آن شروع شده و در پایان تمامی حسابها بسته شوند و نتیجه عملیات وضعیت مالی یک مؤسسه نشان داده‌شود و در ایران دوره‌های مالی از اول فروردین ماه تا پایان اسفندماه ادامه دارد .

    ( دوره‌های مالی ممکن است 3 ماهه ، 6 ماهه ، 9 ماهه یا یک‌ساله باشد که توسط مدیر مؤسسه مشخص می‌ شود .

    دوره عمل حسابداری : حسابداری شامل هشت مرحله می‌باشد : 1- ثبت فعالیت‌های مؤسسه در دفتر روزنامه 5- انجام عملیات اصلاح حسابها 2- انتقال معاملات در دفتر کل 6- تهیه کاربرگ 3- تهیه تراز آزمایشی 7- بستن حسابهای موقت 4- تهیه صورت‌های مالی اساسی 8- تهیه ترازنامه اختتامیه ( بستن حسابهای دائمی ) رشته‌های تخصصی حسابداری : 1- حسابداری عمومی مقدماتی : براساس ثبت دو طرفه معاملات در دفاتر مؤسسات ثبت و در پایان دوره مالی صورتهای مالی اساسی تهیه می‌شود و زیربنای کلیه رشته‌های حسابداری می‌باشد .

    2- حسابداری صنعتی : قیمت تمام‌شده هر واحد کالا را در هر مرحله ساخت به مدیران مؤسسه نشان می‌دهد و در کارخانجات استفاده می‌شود .

    3- حسابداری دولتی : این حسابداری از درآمد و هزینه‌های سازمانهای دولتی و طرز نگهداری حسابها بحث می‌کند .

    4- حسابداری مالیاتی : محاسبه مالیات متعلق به طبقات مختلف درآمد که باید در این محاسبه قوانین و مقررات رعایت شود.

    5- حسابرسی : رسیدگی به اسناد ، مدارک ، دفاتر ، صورتهای مالی و اظهارنظر نسبت‌ به صحت و درستی آنها از وظایف حسابرسان می‌باشد .

    سرفصل‌های کلی حسابداری : دارائی بدهی‌ ها سرمایه درآمد هزینه برداشت دارایی‌ها : تمامی اموال وحقوق متعلق به صاحب مؤسسه را دارایی گویند.انواع :1-دارایی جاری 2- دارایی ثابت(مشهود)3- دارایی غیرثابت(غیرمشهود) دارایی های جاری : به دارائی‌هایی می گویند که یا پول نقد می‌باشند یا زودتر به پول نقد تبدیل می شوند .انواع : موجودی نقد و بانک موجودی کالا موجودی ملزومات بدهکاران اسناد دریافتی حسابهای دریافتی پیش‌پرداختها موجودی نقد و صندوق و بانک : به کلیه موجودیهای نقدی اعم از سکه و اسکناس صندوق و بانک گویند .

    صندوق در شرکت وجود دارد اما برای بانک می‌بایست یک حساب بانکی در یکی ازشعب بانکها ایجاد کنند.

    موجودی کالا : کالاهایی که شرکت به قصد خرید و فروش تهیه می‌کند .

    موجودی ملزومات(اداری): وسیله‌هایی که برای مصرف شرکت تهیه می‌شودکه مصرف آنها(عمرمفیدآنها)کمترازیکسال می‌باشدمانند لوازم‌التحریر.

    بدهکاران : کسانی هستند که می‌بایست به شرکت وجه نقد پرداخت کنند .

    حسابی که در آن طلب مؤسسه از اشخاص یا مؤسسات دیگر نگهداری شود را حساب بدهکاران گویند که در این حساب فروش کالا و انجام خدمات به ‌صورت نسیه ثبت می‌شود.

    اسناد دریافتنی : شامل سفته‌ها و اسنادی است که در قبال طلب مؤسسه از بدهکاران دریافت می‌شود.

    حسابهای دریافتنی معاملات : گاهی مؤسسات طلب خود و دریافت سفته را جداگانه ثبت نمی‌کنند ( یعنی از حساب بدهکاران و اسناد دریافتنی استفاده نمی‌کنند و این دو حساب را ادغام کرده و در حسابی بنام حسابهای دریافتی معاملات ثبت می‌کنند .) پیش‌ پرداخت‌ها: هزینه‌ هایی که مربوط به دوره‌ها یا ماه‌های بعدی باشد اما قبل از پرداخت از آن استفاده می‌شود مثل پیش‌پرداخت اجاره.

    دارایی ثابت: اقلامی با عمر بیش از یک سال که بصورت طبیعی غیرمنقول و غیرنقدی می‌باشندو به قصد خرید وفروش خریداری نشده اند.

    به‌علت اینکه مستقیماً درجریان عادی فعالیت‌های مالی مؤسسه مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، فروخته نمی‌شود ودچار تغییرات عمده نمی شوند اما به علت ارتباط با دارائی شرکت و نقش در سودآوری ، بهای تمام شده آنها اندازه گیری می شود .

    انواع داراییهای ثابت : زمین : به تمامی زمین‌های متعلق به شرکت گویند .

    ساختمان و آپارتمان : این حساب کلیه ساختمانهای متعلق به مؤسسه به عناوین مختلف مثل محل اداری ، انبار و فروشگاه را شامل می شود .

    ماشین‌آلات : کلیه ماشین‌آلاتی که برای بکار‌گیری در تولید کالا خریداری شده‌است را گویند.

    وسائط نقلیه : کلیه وسائطی که شرکت برای حمل ونقل کالا و .....

    تهیه کرده‌است.

    اثاثه اداری : شامل وسایل مختلفی که شرکت برای مصرف تهیه کرده‌است و مدت مصرف (عمر مفید آنها) بیشتر از یکسال می‌باشد مانند میز و صندلی .

    دارائیهای غیرمشهود : داراییهایی که قابل‌دیدن نمی‌باشد، اما برای صاحب مؤسسه سود مالی دارد مانند حق اختراع و اکتشاف ، حق سرقفلی(حق سرقفلی عبارتست از حق استفاده و یا اجاره ‌داشتن محلی که برای مغازه‌های پررونق و محله‌های پرجمعیت شناخته‌شده‌است و به‌منظور فروش کالای بیشتر و انجام کارهای مهمتر به دارنده آن داده‌می‌شود ولی چون کنترلی نداریم حساب باز نمی کنیم ) بدهی‌ها : عبارتند از حقی که سایر اشخاص و مؤسسات نسبت به داراییهای مؤسسه دارند .

    انواع : بدهی جاری یا کوتاه‌مدت/ بدهی ثابت یا بلند ‌مدت بدهی جاری(کوتاه‌مدت):بدهیهایی هستندکه مدت پرداخت آنهاکمترازیک دوره مالی می‌باشدانواع:اسنادپرداختنی/بستانکاران/حسابهای پرداختنی/ پیش‌دریافتها.

    اسناد پرداختنی : شامل سفته‌هایی که شرکت در قبال بدهی خود به بستانکاران صادر می‌کند.

    بستانکاران : مانده حساب بستانکاران حاکی از تعهداتی است که ناشی از خریدهای نسیه می‌باشد .

    حسابهای پرداختنی:گاهی ‌اوقات شرکتها بجای بستانکاران واسناد پرداختنی ازحسابهای پرداختنی استفاده مینمایندکه مربوط میشودبه خریدهای نسیه مؤسسه.

    پیش‌دریافتها: هرگاه مؤسسه وجهی ازمشتریان دریافت کندکه هنوز برای آنها خدماتی انجام نداده‌است وجه دریافتی در حساب پیش‌دریافتها ثبت می‌شود.

    بدهی ثابت(بلند‌مدت): بدهیهایی هستندکه سررسیدپرداخت آنها (روزپرداخت بدهی)بیشترازیکسال باشد،مثل:اوراق قرضه/دیون رهنی/وام بلندمدت بانکی .

    اوراق قرضه: اگر شرکت تعهد کاری را داده‌باشد اما سرمایه شرکت کفاف انجام کارها را نکند ناگزیرمی‌بایست از سرمایه افراد دیگر کمک گیرد ، بین افراد برگه‌هایی را توزیع می‌کند و در قبال صدور هر برگه سودی به آنها می‌دهد که این برگه‌ها به‌نام اوراق قرضه در بین حسابها آورده‌می‌شود .

    دیون رهنی: طلبی را که مؤسسه در قبال داشتن محل کار می‌بایست به صاحب آن محل پرداخت کند .

    وام بلندمدت بانکی: پول‌هایی که شرکت از بانکها و مؤسسات وام‌دهنده دریافت می‌کند که مدت پرداخت این وام‌ها بیشتر از یک‌دوره مالی می‌باشد.

    سرمایه : عبارتست از حقی که صاحب مؤسسه نسبت به دارایی‌های موسسه دارد.

    درآمد : کلیه دریافت‌هایی که مؤسسه درقبال خدمات انجام‌شده در یافت می‌کند.

    هزینه‌ها : شامل بهای اشیاء و خدماتی که برای تحصیل درآمدمورد‌نیاز می‌باشدمثل هزینه حمل ونقل ، هزینه اجاره، هزینه بیمه، هزینه آگهی، هزینه حقوق.

    برداشت : به مبالغی گویندکه صاحب مؤسسه برای مصارف شخصی خود از داراییها برداشت می کند.

    دفتر کل : دفتری است که معاملات انجام‌شده را هفته‌ای یک‌بار از دفتر روزنامه به دفتر کل انتقال می‌دهیم.در 2 شکل زیر است : نمونه اول : نام حساب : ...............

    نمونه دوم : نام حساب : ........

    نحوه انتقال اطلاعات به دفتر کل : برای هر حساب دو دفتر کل یک دفتر کل اختصاص می‌دهیم .

    هر حسابی که در دفتر روزنامه بدهکار شده در دفتر کل بدهکار می‌کنیم ، هرحسابی که در دفتر روزنامه بستانکار شده در دفتر کل هم بستانکار می‌کنیم .

    در آخر ستون بدهکار را با هم جمع کرده زیر ستون بدهکار می‌نویسیم و ستون بستانکار را با هم جمع کرده زیر ستون بستانکار می‌نویسیم .

    بدهکار را از بستانکار کسر نموده ، جواب را جایی می‌نویسیم که مبلغ آن بیشتر باشد .

    جواب بدست‌آمده مانده آن حساب می‌شود .

    مثال 1 - اطلاعات زیر موجود می باشد : 1/5 : سرمایه‌گذاری شرکت - وجه نقد به‌مبلغ 10.000.000 ریال می‌‌باشد.

    2/5 : هزینه آگهی شرکت مبلغ 200.000 ریال پرداخت شد.

    3/5 : شرکت بابت خدمات انجام‌شده مبلغ 5.000.000 ریال وجه نقد دریافت نمود.

    4/5 : صاحب مؤسسه مبلغ 100.000 ریال از حساب صندوق برداشت نمود.

    مطلوب است: ثبت معاملات فوق در دفتر روزنامه عمومی 2- انتقال آن به دفتر کل.

    دفتر کل : نمونه اول نام حساب: صندوق نام حساب: سرمایه نام حساب: درآمد نام حساب: هزینه آگهی نام حساب: برداشت برای بدست‌آوردن مانده حساب دفتر‌کل : اگر یک بدهکار و یک بستانکار داشته‌باشیم، بدهکار را از بستانکارکسر نموده و جواب را در قسمت مانده می‌نویسیم.

    اگر بدهکار بیشتر از بستانکار بود در قسمت تشخیص بدهکار می‌نویسیم و اگر بستانکار بیشتر از بدهکار بود در قسمت تشخیص بستانکار می‌نویسیم، اگر دو مبلغ بدهکار داشته‌باشیم این دو مبلغ را با هم جمع می‌کنیم و در قسمت تشخیص بدهکار می‌نویسیم و اگر دو مبلغ بستانکار بود این دو مبلغ را با هم جمع کرده در قسمت تشخیص بستانکار می‌نویسیم.

    دارایی: همیشه بدهکار اگر بدهکار شود افزایش دارایی، اگر بستانکار شود کاهش دارایی.

    سرمایه: همیشه بستانکار اگر بستانکار شود افزایش سرمایه، اگر بدهکار شود کاهش سرمایه.

    درآمد: همیشه بستانکار اگر بستانکار شود افزایش درآمد، اگر بدهکار شود کاهش درآمد.

    هزینه: همیشه بدهکار اگر بدهکار شود افزایش هزینه، اگر بستانکار شود کاهش هزینه.

    برداشت: همیشه بدهکار اگر بدهکار شود افزایش برداشت، اگر بستانکار شود کاهش برداشت.

    دریافت وجه نقد صندوق بدهکار پرداخت وجه نقد صندوق بستانکار.

    تراز آزمایشی : حسابدار ماهانه مانده حسابها را از دفتر کل وارد تراز آزمایشی می‌کند.

    انواع تراز آزمایشی: تراز آزمایشی دوستونی 2- تراز آزمایشی چهارستونی تراز آزمایشی دوستونی: خلاصه‌ای از دفترکل می‌باشد که فقط مانده بدهکار و مانده بستانکار در آن نوشته‌می‌شود.

    شکل تراز آزمایشی: مثال 2- اطلاعات زیر موجود می‌باشد : 1/4 سرمایه گذاری شرکت وجه نقد به مبلغ 5.000.000 ریال می‌باشد.

    2/4 سرمایه‌گذاری شرکت یک قطعه زمین به مبلغ 2.000.000 ریال می‌باشد.

    3/4 سرمایه‌گذاری شرکت موجودی کالا به مبلغ 3.000.000 ریال می‌باشد.

    4/4 هزینه آگهی شرکت مبلغ 500.000 ریال پرداخت شد.

    5/4 شرکت بابت خدمات انجام‌شده مبلغ 5.000.000 ریال دریافت نمود.

    6/4 شرکت خدماتی را به‌صورت نسیه انجام داد که مبلغ این خدمات 2.000.000 ریال می‌باشد.

    7/4 هزینه حقوق کارکنان شرکت مبلغ 500.000 ریال پرداخت شد.

    8/4 هزینه بیمه کارکنان شرکت مبلغ 200.000 ریال می‌باشد.

    9/4 صاحب مؤسسه برای مصارف شخصی خود از موجودی کالا برداشت نمود که مبلغ آن 200.000 ریال می‌باشد.

    10/4 صاحب مؤسسه برای مصارف شخصی خود مبلغ 500.000 ریال وجه نقد برداشت نمود.

    مثال 3- اطلاعات زیر موجود می‌باشد: 1/6: سرمایه‌گذاری شرکت یک قطعه زمین به مبلغ 5.000.000 ریال می‌باشد.

    2/6: سرمایه‌گذاری شرکت یک دستگاه ماشین‌آلات به‌مبلغ 2.000.000 می‌باشد.

    3/6: سرمایه‌گذاری شرکت وجه نقد به‌مبلغ 10.000.000 ریال می‌باشد.

    4/6: هزینه آگهی شرکت مبلغ 500.000 ریال می‌باشد.

    5/6: برداشت صاحب مؤسسه از حساب صندوق مبلغ 1.000.000 ریال می‌باشد.

    6/6: شرکت خدماتی (درآمد) را به‌صورت نسیه انجام داد که مبلغ آن 2.000.000 ریال می‌باشد.

    7/6: هزینه حقوق کارکنان شرکت مبلغ 500.000 ریال پرداخت شد.

    مطلوبست : 1- ثبت معاملات فوق در دفتر روزنامه عمومی انتقال آن به دفتر کل (T).

    مثال 4- اطلاعات زیر موجود می‌باشد: 1/5: سرمایه‌گذاری شرکت یک قطعه زمین به مبلغ 5.000.000 ریال می‌باشد.

    2/5: سرمایه‌گذاری شرکت چک بانکی به مبلغ 2.000.000 ریال می‌باشد.

    3/5: سرمایه‌گذاری شرکت وجه نقد به مبلغ5.000.000 ریال می‌باشد 4/5: هزینه آگهی شرکت مبلغ 200.000 ریال به‌صورت صدور چک پرداخت‌شد.

    5/5: شرکت خدماتی را به‌صورت نسیه انجام داد که مبلغ آن 2.000.000 ریال می‌باشد.

    6/5: برداشت صاحب مؤسسه از حساب بانکی مبلغ 500.000 ریال می‌باشد.

    مطلوبست: 1.

    ثبت در دفتر روزنامه عمومی.

    2.

    انتقال آن به دفترکل.

    3.

    تهیه تراز آزمایشی دوستونی.

    مثال 5- اطلاعات زیر موجود می‌باشد: 1/3: سرمایه‌گذاری شرکت وجه نقد به‌مبلغ 5.000.000 ریال می‌باشد.

    2/3: سرمایه‌گذاری شرکت چک بانکی به‌مبلغ 2.000.000 ریال می‌باشد.

    3/3: هزینه آگهی شرکت به‌مبلغ 200.000 ریال به‌صورت صدور چک انجام‌شد.

    4/3: شرکت بابت خدمات انجام‌شده به‌مبلغ 10.000.000 ریال وجه نقد دریافت نمود.

    5/3: برداشت صاحب مؤسسه از حساب بانکی ‌مبلغ 500.000 ریال می‌باشد.

    6/3: هزینه حقوق کارکنان شرکت مبلغ 200.000 ریال پرداخت‌شد.

    مطلوبست:1- ثبت در دفتر روزنامه عمومی.2- انتقال آن به دفترکل 3- تهیه تراز آزمایشی دوستونی.

    تراز آزمایشی چهارستونی: در این تراز جمع بدهکار و بستانکار دفترکل را نوشته در خود تراز مانده‌گیری می‌نماییم.

    بدهکار را از بستانکار کسر نموده، مانده را جایی می‌نویسیم که مبلغ آن بیشتر باشد.

    شکل تراز آزمایشی چهارستونی: مثال 6- اطلاعات زیر موجود است : 1/4: سرمایه‌گذاری شرکت وجه نقد به‌مبلغ 5.000.000 ریال می‌باشد.

    2/4: سرمایه‌گذاری شرکت چک بانکی به‌مبلغ 2.000.000 ریال می‌باشد.

    3/4: سرمایه‌گذاری شرکت یک دستگاه ساختمان به‌مبلغ 10.000.000 ریال می‌باشد.

    4/4: هزینه آگهی شرکت مبلغ 100.000 ریال به‌صورت نسیه پرداخت می‌شود (دریافت صورتحسا بی از مشتریان).

    5/4: شرکت خدماتی را به‌صورت نسیه انجام داد که مبلغ آن 5.000.000 ریال می‌باشد.

    6/4: هزینه بیمه کارکنان شرکت مبلغ 200.000 ریال پرداخت شد.

    مطلوبست ثبت معاملات فوق در دفتر روزنامه، انتقال آن به دفترکل و تهیه تراز آزمایشی چهارستونی.

    ( باتوجه به حل مثالهای مشابه قبلی فقط قسمت آخر ذیلاً مشاهده می شود ) نکته: دو ستون اول تراز آزمایشی و ستون‌های بدهکار و بستانکار دفتر روزنامه باید باهم برابر باشند.

    مثال 7- اطلاعات زیر موجود است : 1/5: سرمایه‌گذاری شرکت یک قطعه زمین به مبلغ 2.000.000 ریال می‌باشد.

    2/5: سرمایه‌گذاری شرکت وجه نقد به مبلغ 2.000.000 ریال می‌باشد.

    3/5، هزینه آگهی شرکت مبلغ 500.000 ریال نقداً پرداخت شد.

    4/5: شرکت بابت خدمات انجام‌شده مبلغ 5.000.000 ریال وجه نقد دریافت نمود.

    5/5: هزینه حقوق کارکنان شرکت مبلغ 200.000 ریال پرداخت شد.

    6/5: هزینه بیمه کارکنان شرکت مبلغ 100.000 ریال نقداً دریافت شد.

    7/5: برداشت صاحب مؤسسه از حساب صندوق مبلغ 200.000 ریال می‌باشد.

    مطلوبست ثبت معاملات فوق در دفتر روزنامه عمومی، انتقال آن به دفترکل و تهیه تراز آزمایشی چهارستونی.

    ( باتوجه به حل مثالهای مشابه قبلی فقط قسمت آخر ذیلاً مشاهده می شود ) یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )تاریخشرحبدهکاربستانکاریک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )1/5صندوق10.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )1/5بابت سرمایه گذاری شرکت سرمایه10.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )2/5موجودی کالا2.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )2/5سرمایه2.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )2/5ثبت مربوط به سرمایه گذاری موجودی کالایک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )3/5ساختمان5.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )3/5سرمایه5.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )3/5ثبت مربوط به سرمایه گذاری ساختمانیک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )4/5ماشین آلات2.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )4/5سرمایه2.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )4/5ثبت مربوط به سرمایه گذاری ماشین آلاتیک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )5/5هزینه آگهی200.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )5/5صندوق200.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )5/5ثبت مربوط به آگهییک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )6/5صندوق10.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )6/5درآمد10.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )6/5ثبت مربوط به خدمات انجام شدهیک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )7/5بدهکاران5.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )7/5درآمد5.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )7/5ثبت مربوط به خدمات انجام شدهیک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )8/5هزینه حقوق کارکنان500.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )8/5بانک500.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )8/5ثبت مربوط به هزینه حقوق ازطریق صدورچکیک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )9/5هزینه حمل و نقل200.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )9/5بستانکاران200.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )9/5ثبت مربوط به هزینه حمل ونقل بصورت نسیهیک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )10/5برداشت200.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )10/5صندوق200.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )10/5ثبت مربوط به برداشت صاحب موسسه ازموجودی صندوقیک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )11/5برداشت کالا200.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )11/5موجودی کالا200.000.000یک نمونه از ثبت حسابها در دفتر روزنامه ( در صفحه بعد چند نمونه از این ثبت ها شرح داده شده و سپس به دفتر کل منتقل می گردند )11/5ثبت مربوط به برداشت صاحب موسسه از موجودی کالا تاریخشرحعطفبدهکاربستانکارتشخیصماندهبدهکاربستانکارtotal) را می آوریم)total) را می آوریم) تاریخشرحبدهکاربستانکار1/5صندوق10.000.0001/5سرمایه10.000.000بابت سرمایه گذاری شرکت2/5هزینه آگهی200.0002/5صندوق200.0002/5پرداخت بابت آگهی3/5صندوق5.000.0003/5درآمد5.000.0003/5دریافت بابت خدمات انجام شده4/5برداشت100.0004/5صندوق100.0004/5برداشت صاحب موسسه ازموجودی صندوق تاریخشرحعطفبدهکار(دریافتی)بستانکار(پرداختی)تشخیصمانده1/5بابت سرمایه‌گذاری شرکت10.000.000_بد10.000.0002/5بابت پرداخت هزینه آگهی_200.000بس9.800.0003/5بابت خدمات انجام شده5.000.000_بد14.800.0004/5بابت مصارف شخصی_100.000بس14.700.000موجودی صندوق تاریخشرحعطفبدهکاربستانکارتشخیصمانده1/5بابت سرمایه‌گذاری شرکت ( وجه نقد )_10.000.000بس10.000.000موجودی حساب مانده سرمایه تاریخشرحعطفبدهکاربستانکارتشخیصمانده3/5بابت خدمات انجام شده_5.000.000بس10.000.000 تاریخشرحعطفبدهکاربستانکارتشخیصمانده2/5بابت هزینه آگهی200.000_بد200.000 تاریخشرحعطفبدهکاربستانکارتشخیصمانده4/5بابت مصارف شخصی‌از موجودی‌صندوق100.000_بد100.000 هزینه آگهیهزینه آگهیدرآمددرآمدسرمایهسرمایهبرداشتبرداشتنام حساب : صندوقنام حساب : صندوقبدبسبدبسبدبسبدبسبدبس200.0005.000.00010.000.000100.000010.000.000200.000200.0005.000.00010.000.000100.00005.000.000100.000ماندهماندهماندهماندهجمع15.000.000300.000مانده14.700.000 نام حسابمانده بدهکارمانده بستانکاردارایی‌هابدهی‌هاسرمایهدرآمدهزینهبرداشت تاریخشرحبدهکاربستانکار1/4صندوق5.000.0001/4سرمایه5.000.0001/4بابت سرمایه گذاری شرکت2/4زمین2.000.0002/4سرمایه2.000.0002/4سرمایه گذاری بابت خرید زمین3/4موجودی کالا5.000.0003/4سرمایه5.000.0003/4سرمایه گذاری بابت موجودی کالا4/4هزینه آگهی500.0004/4صندوق500.0004/4پرداخت بابت هزینه آگهی5/4صندوق5.000.0005/4درآمد5.000.0005/4دریافت بابت خدمات انجام شده6/4بدهکاران2.000.0006/4درآمد2.000.0006/4دریافت بابت خدمات انجام شده به صورت نسیه7/4هزینه حقوق کارکنان500.0007/4صندوق500.0007/4پرداخت بابت هزینه حقوق کارکنان8/4هزینه بیمه کارکنان200.0008/4صندوق200.0008/4پرداخت بابت هزینه بیمه کارکنان9/4برداشت200.0009/4موجودی کالا200.0009/4برداشت صاحب موسسه ازموجودی کالا10/4برداشت500.00010/4صندوق500.00010/4برداشت صاحب موسسه از موجودی صندوق تاریخشرحبدهکاربستانکار1/6زمین5.000.0001/6سرمایه5.000.0001/6سرمایه گذاری بابت خرید زمین2/6ماشین آلات2.000.0002/6سرمایه2.000.0002/6سرمایه گذاری بابت ماشین آلات3/6صندوق10.000.0003/6سرمایه10.000.0003/6سرمایه گذاری شرکت4/6هزینه آگهی500.0004/6صندوق500.0004/6پرداخت بابت هزینه آگهی5/6برداشت1.000.0005/6صندوق1.000.0005/6برداشت صاحب موسسه از موجودی صندوق6/6بدهکاران2.000.0006/6درآمد2.000.0006/6دریافت بابت خدمات انجام شده به صورت نسیه7/6هزینه حقوق کارکنان500.0007/6صندوق500.0007/6پرداخت بابت هزینه حقوق کارکنان نام حساب : ماشین آلاتنام حساب : ماشین آلاتنام حساب : زمیننام حساب : زمیننام حساب : هـ حقوق کارکناننام حساب : هـ حقوق کارکناننام حساب : درآمدنام حساب : درآمدنام حساب : صندوقنام حساب : صندوقبدبسبدبسبدبسبدبسبدبس2000.0005.000.000500.0002.000.00010.000.000500.0002000.0005.000.000500.0002.000.0001.000.000ماندهماندهماندهمانده500.000جمع10.000.0002.000.000نام حساب : هزینه آگهینام حساب : هزینه آگهینام حساب :برداشتنام حساب :برداشتنام حساب : بدهکاراننام حساب : بدهکاراننام حساب : سرمایهنام حساب : سرمایه8.000.000مانده صندوقبدبسبدبسبدبسبدبس500.0001000.0002.000.0005.000.000500.0001000.0002.000.0002.000.000ماندهماندهمانده10.000.000مانده سرمایه17.000.000 تاریخشرحبدهکاربستانکار1/5زمین5.000.0001/5سرمایه5.000.0001/5سرمایه گذاری بابت خرید زمین2/5بانک2.000.0002/5سرمایه2.000.0002/5سرمایه گذاری شرکت به صورت چک3/5صندوق5.000.0003/5سرمایه5.000.0003/5سرمایه گذاری شرکت4/5هزینه آگهی200.0004/5بانک200.0004/5پرداخت بابت هزینه آگهی5/5بدهکاران2.000.0005/5درآمد2.000.0005/5دریافت بابت خدمات انجام شده به صورت نسیه6/5برداشت500.0006/5بانک500.0006/5برداشت صاحب موسسه از حساب بانکی نام حساب : بدهکاراننام حساب : بدهکاراننام حساب : زمیننام حساب : زمیننام حساب : زمیننام حساب : صندوقنام حساب : صندوقنام حساب : سرمایهنام حساب : سرمایهنام حسابمانده بدهکارمانده بستانکاربدبسبدبدبسبدبسبدبسصندوق5.000.0002000.0005.000.0005.000.0005.000.0005.000.000بانک1.300.0002000.0005.000.0005.000.0005.000.0002.000.000بدهکاران2.000.000ماندهماندهماندهمانده5.000.000زمین5.000.000نام حساب : بانکنام حساب : بانکمانده12.000.000سرمایه12.000.000نام حساب : هزینه آگهینام حساب : هزینه آگهینام حساب :برداشتنام حساب :برداشتبدبسدرآمد2.000.000بدبسبدبس2.000.000200.000هزینه آگهی200.000200.000500.000500.000برداشت500.000200.000500.0001.300.000مانده بانکجمع14.000.00014.000.000 تاریخشرحبدهکاربستانکار1/3صندوق5.000.0001/3سرمایه5.000.0001/3سرمایه گذاری شرکت2/3بانک2.000.0002/3سرمایه2.000.0002/3سرمایه گذاری شرکت به صورت چک3/3هزینه آگهی200.0003/3بانک200.0003/3پرداخت بابت هزینه آگهی4/3صندوق10.000.0004/3درآمد10.000.0004/3دریافت بابت خدمات انجام شده5/3برداشت500.0005/3بانک500.0005/3برداشت صاحب موسسه از حساب بانکی6/3هزینه حقوق کارکنان200.0006/3صندوق200.0006/3پرداخت بابت هزینه حقوق کارکنان نام حساب : هـ حقوقنام حساب : هـ حقوقنام حساب : درآمدنام حساب : درآمدنام حساب : درآمدنام حساب : سرمایهنام حساب : سرمایهنام حساب : صندوقنام حساب : صندوقنام حسابمانده بدهکارمانده بستانکاربدبسبدبدبسبدبسبدبسصندوق14.800.000200.0005.000.0005.000.0005.000.0005.000.000بانک1.300.000200.0005.000.0005.000.0002.000.00010.000.000سرمایه7.000.000ماندهماندهمانده7.000.000مانده سرمایه200.000درآمد10.000.000نام حساب : بانکنام حساب : بانک15.200.000مانده صندوقهـ آگهی200.00012.000.000نام حساب : هزینه آگهینام حساب : هزینه آگهینام حساب : هزینه آگهینام حساب :برداشتنام حساب :برداشتبدبسهـ حقوقبدبسبسبدبس2.000.000200.000برداشت500.000200.000500.000500.000جمع17.000.00017.000.000200.000500.0001.300.000مانده بانکجمع17.000.00017.000.000 نام حساببدهکاربسم.بدم.بس نام حساببدهکاربسم.بدم.بسصندوق5.000.000200.0004.800.000_بانک2.000.000_2.000.000_بدهکاران5.000.000_5.000.000_ساختمان10.000.000_10.000.000_بستانکاران_100.000_100.000سرمایه_17.000.000_17.000.000درآمد_5.000.000_5.000.000هزینه آگهی100.000_100.000_هزینه بیمه200.000_200.000_جمع22.300.00022.300.00022.100.00022.100.000 نام حساببدهکاربسم.بدم.بسصندوق7.000.0001.000.0006.000.000_زمین2.000.000_2.000.000_سرمایه_4.000.000_4.000.000درآمد_5.000.000_5.000.000هزینه بیمه100.000_100.000_هزینه حقوق200.000_200.000_هزینه آگهی500.000_500.000_برداشت200.000_200.000_جمع10.000.00010.000.0009.000.0009.000.000

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

مقدمه شرکت مخابرات ایران به منظور تمرکز بخشیدن به تمامی امور ارتباطات ومخابرات کشور به استثناء بخش صداو سیما با تصویب مجالس قانون گذاری وقت در سال 1350 تشکیل شد و با استناد به اساسنامه قانونی فعالیت خود را آغاز کرد. در سال 1374 با توجه به گسترش فعا لیتهای مخابراتی در پهنه کشور جمهوری اسلامی ایران و پیروی از سیاست تمرکززدائی در اجرای ماده 7 قانون تأسیس شرکت مخابرات ایران تشکیل ...

شفاف‌سازی حساب‌ها و ارائه گزارش‌های مالی جامع از طریق : * محاسبه بهای تمام شده خدمات و مدیریت بر هزینه‌های . * تهیه صورت‌های مالی تجمیعی و تلفیقی کل و گزارش‌های عملکرد دوره‌ای . اهداف جانبی استقرار سیستم حسابداری تعهدی • ایجاد بستر مناسب در استقرار بودجه جامع . • تأمین، توسعه، تکمیل و یکپارچه‌سازی نرم‌افزارهای کاربردی مرتبط . • ایجاد طبقه‌بندی و کدینگ یکنواخت در کلیه واحدهای ...

مقدمه وجوه نقد یکی از اقلام مهم ترازنامه میباشد که در گروه داراییهای جاری طبقه بندی می گردد . باتوجه به سرعت دستیابی به وجوه نقد توسط مدیران هر موسسه استفاده کنندگان از صورتهای مالی مانند سهامداران و بانکها میزان تسلط مدیریت برسرمایه درگردش را یکی از مبناهای مهم فعالیت آینده موسسه یا شرکت ارزیابی می نمایند . تعریف وجه نقد وجه نقد از دیدگاه حسابداری عبارتست از پول در قالب سکه و ...

تعريف : فن ثبت ، طبقه‌بندي ، خلاصه‌کردن فعاليتهاي مالي يک مؤسسه درغالب اعداد قابل سنجش پول و تفسير نتايج حاصله از آن مي‌باشد. مراحل اصلي حسابداري : 1- فن ثبت 2- طبقه‌بندي 3- خلاصه‌کردن 4- تفسير نتايج فن ثبت: کليه فعاليت‌هاي مالي يک مؤسسه ، روزانه در

به تفکیک پروژه و ردیف متفرقه اعتبار مصوب ×× دستگاه اجرائی×× 2- پس از ابلاغ تخصیص در هر نوبت : تخصیص اعتبار ×× اعتبار مصوب ×× 3- هنگام صدور درخواست وجه برای دریافت تنخواه گردان حسابداری از خزانه : درخواست وجه ×× تنخواه گران حسابداری ×× 4- پس از دریافت اعلامیه واریز وجه به حساب بانک پرداخت تملک دارائیهای سرمایه ای : بانک پرداخت تملک دارائیهای سرمایه ای ×× درخواست وجه ×× 5- با اخذ ...

هدف حسابداری چیست؟ در زمان تمدن های قدیمی که تاریخچه آن ها به هزاران سال پیش از میلاد مسیح بر می گردد، فعالیت های اقتصادی بسیار ساده و در جهت امرار معاش بوده،تا به امروزکه روابط تجاری بسیارگسترده شده اند،کنترل حسابها و دخل و خرج و نوعی ثبت و نگهداری دفاتر وجود داشته است در ضمن عصرحاضر به عنوان عصر اطلاعات نامیده شده است،بنابر این کسانی در این عصر موفق هستند که به اطلاعات بیشتری ...

مقدمه: مدیر امور مالی که طبق ماده 79 قانون شهرداری در معیت شهردار ذیحساب شهرداری می باشد بر کلیه واحد ها و شعبه مالی ریاست نظارت خواهد داشت و شهردار مجاز به تعیین یا تغییر او بدون موافقت انجمن شهر نخواهد بود . در شهرداریهای کوچک و متوسط ممکن است به ذیحساب مذکور که کلیه کارهای مالی را رؤسا و یا به کمک تعدادی کارمند انجام می دهد عنوان رئیس حسابداری اطلاق شود . وظائف مسئول امور ...

شناخت وضعيت موجود - توصيف سيستم هدف‌ از تشکيل‌ و ايجاد انبارها، چه‌ در سازمانهاي‌ دولتي‌ و چه‌ در بخش‌ خصوصي‌، تأمين‌ ونگهداري‌ کالاهاي‌ مورد نياز سازمان‌ است‌ و انبارداري‌ به‌ کليه‌ فعاليتهاي‌ مربوط‌ به‌ تهيه‌ و نگهداري‌ وسپس‌ تحويل‌ مواد و اقلا

خلاصه: این مقاله ارزش پیشگویی درآمدها، جریانات نقدی عملکرد و متعلقات را در هنگ کنگ، مالزی، سنگاپور و تایلند برای دوره 2001- 1994 بررسی می‌کند. ما همچنین اثر بحران مالی آسیای سال 1997 را بر قدرت پیشگویی ارزیابیهای عملکرد حسابداری بررسی می‌کنیم. ما جریان نقدی آینده و بازده‌های اضافه آینده را بر درآمدها (یا جریان نقدی و متعلقات) برای دوره‌های 1996- 1994 (دوره پیش از بحران)، 1998- ...

تعریف حسابها» 1 دارایی ها: داراییها منابع اقتصادی هستند که برای بلند مدت به وسیله شخصیت حسابداری کنترل می‌شود و بهای تمام شده آن در زمان تحصیل به طور عینی یا واقعی قابل اندازه گیری است: اقلام هنگامی منبع اقتصادی محسوب می‌شوند که منابع آتی برای شخصیت حسابداری داشته باشند. منابع معمولاً در صورت داشتن یکی از سه شرط زیر دارای منابع آتی هستند: 1 پول نقد یا قابل تبدیل به پول نقد ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول