تحقیق نگاهی گذرا به وردپرس

Word 3 MB 32865 66
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تاریخچه

    1 در ماه می از سال ۲۰۰۳ میلادی بود که همکاری مشترک Matt Mullenweg و Mike Little به صورت نسخه‌ی ۰٫۷ از پلتفرم بلاگ‌ نویسی وردپرس انتشار یافت.

    ۲- در دسامبر همان سال، ویکی وردپرس که امروز با نام WordPress Codex‌ شناخته می‌شود، شروع به کار کرد.

    ۳- در ماه می سال ۲۰۰۴ نسخه ۱٫۲ وردپرس امکان پشتیبانی از Plugin ها را یافت.

    ۴- در فوریه سال ۲۰۰۵، امکان مدیریت قالب به وردپرس نسخه ۱٫۵ و در دسامبر همان سال امکان بارگذاری تصاویر به وردپرس نسخه‌ی ۲ اضافه شد.

    ۵- اولین گردهمایی وردپرس در سانفرانسیسکو و در سال ۲۰۰۶ برقرار شد.

    ۶- امکان پشتیبانی از widget ها در ماه می از سال ۲۰۰۷ به وردپرس اضافه شد.

    ۷- در جولای ۲۰۰۸، امکان ردیابی تغییرات و نوشتن مطلب به سادگی از هر جای وب برای وردپرس نسخه ۲٫۶ فراهم شد.

    ۸- در ژوئن ۲۰۰۹، امکان نصب خودکار قالب‌ها از طریق پانل مدیریتی وردپرس فراهم شد. در همین سال و در ماه اکتبر بود که اعلام شد وردپرس بزرگترین برند مورد استفاده توسط کاربران CMS ها در دنیاست.

    ۹- در ژوئن ۲۰۱۰، پروژه‌ی WordPress Multi Site با پروژه‌ی وردپرس معمولی ادغام شد.

    ۱۰- در سپتامبر ۲۰۱۰ مالک وردپرس آقای مت مولنوگ اعلام کرد که امتیاز نام تجاری وردپرس را از مالکیت حقیقی خود به مالکیت حقوقی موسسه‌ی وردپرس منتقل می‌کند.

    ۱۱- در همین ماه، شرکت مایکروسافت، صفحه‌ی اینترنتی پروژه‌ی Windows Live Spaces را با سیستم مدیریت محتوای وردپرس ایجاد کرد.

    آمار و ارقام:

    ۱۲- از بین ۱ میلیون وب‌سایت برتر رتبه‌بندی شدن در وب‌سایت الکسا، ۲۲٫۵ درصد وب‌سایت‌های این لیست از CMS استفاده می‌کنند که از بین این وب‌سایت‌ها ۱۲٫۴ درصد WordPress را نصب کرده‌اند. این یعنی اینکه وردپرس سهم ۵۵٫۳ درصدی از بازار CMS دنیا را در اختیار دارد. پس از وردپرس، جوملا با ۱۰٫۸ درصد در میان وب‌سایت‌های بنا شده توسط CMS در مکان دوم قرار دارد و Drupal با ۶٫۳ درصد در رتبه‌ی سوم است.

    ۱۳- در سپتامبر ۲۰۱۰ از میان بیش از ۲۷ میلیون وب سایت وردپرسی، ۱۳٫۹ میلیون وب‌سایت در سایت WordPress.com و ۱۳٫۸ میلیون وب‌سایت هم از طریق نصب وردپرس بر روی هاست شخصی مدیریت می‌شده‌اند.

    ۱۴- از میان ۱۳٫۸ میلیون نسخه‌ی نصب شده‌ی وردپرس بر روی هاست شخصی، ۵۷ درصد کاربران از نسخه‌ی ۲ و ۴۲٫۹ درصد از نسخه‌ی ۳ و نزدیک به یک دهم درصد از نسخه‌ی ۱ استفاده می‌کنند.

    ۱۵- وبلاگ‌های وردپرسی به بیش از ۱۲۰ زبان در دنیا مدیریت می‌شوند. از میان این زبان‌ها انگلیسی ۶۶ درصد، اسپانیایی ۸٫۷ درصد و پرتغالی ۶٫۵ درصد را به خود اختصاصا داده‌اند تا رتبه‌های اول تا سوم را از آن خود کنند.

    ۱۶- روزانه تقریبا ۳۵۰ هزار پست و ۴۰۰ هزار دیدگاه در وبلاگ های وردپرسی منتشر می‌شود.

    ۱۷- تا سپتامبر ۲۰۱۰، نسخه‌ی سوم وردپرس بیش از ۲۳ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۶۵۰ بار دانلود شده است. این نسخه بیش از ۱۲ هزار افزونه و بیش از ۱۲۸۵ قالب را پشتیبانی می کند.

    ۱۸- بر اساس آمارهای منتشر شده توسط گوگل در مورد ۱۰۰۰ وب‌سایت پر بازدید جهان، وب سایت wordpress.com در سپتامبر ۲۰۱۰ دارای ۹۶ میلیون بازدید کننده‌ی مستقل و در مجموع، بیش از یک میلیارد و یکصد میلیون بازدید بوده است. که به معنای رتبه‌ی ۱۵ در میان کل وب‌سایت‌ها در جهان و رتبه‌ی اول در میان سرویس دهندگان سیستم مدیریت محتوا می باشد.

    ۱۹- تقریبا ۰٫۸ درصد از بین ۱۰۰۰ وب‌سایت برتر جهان از وردپرس استفاده می‌کنند

    وردپرس چیست؟

    ورددپرس سیستمی متفاوت با سیستم های مدیریت محتوای دیگر می باشد. سیستمی برای مدیریت یک وبلاگ،سیستمی که می توان به جرات گفت بهترین سیستم برای کسانی هست که می خواهند بدون دردسر فقط وبلاگ بنویسند.

    وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا کاملا رایگان و اپن سورس هست ( بر پایه مجوز GPL ) که شما بوسیله آن قادر خواهید بود براحتی یک وبلاگ – فوتوبلاگ – پادکست – گالری و … بسازید.

    وردپرس توسط زبان بسیار محبوب PHP نوشته شده و از قدرت MySQL برای ذخیره داده ها استفاده می کند.

    دو هدف اصلی سازندگان وردپرس راحتی کاربر در کار با این سیستم و رعایت استاندارد های جهانی هست. بهمین منظور شاید شما امکاناتی را که در یک CMS مشاهده می کنید بطور تمام و کمال در وردپرس نمی بینید. به همین منظور سازندگان وردپرس با کد نویسی دقیق و کامل و در اختیار قرار دادن امکانات و API های فراوان برای توسعه دهندگان این امکان رو ایجاد کرد که دیگران بتوانند براحتی اقدام به ساخت و توسعه افزونه برای وردپرس بکنند.

    وردپرس در ادامه راه پروژه موفق b2 می باشد که در سال ۲۰۰۳ شکل گرفت. نام وردپرس توسط Christine Selleck دوست مت مولوگ ( توسعه دهنده اصلی وردپرس ) پیشنهاد و از آن روز تا الان وردپرس با سرعت و پیشرفتی قابل ملاحظه تبدیل به معروفترین و پرکاربردترین ابزار ساخت وبلاگ بر روی هاست شده است

    وردپرس هم اکنون از جهتی نمادی از وب۲ و از جهتی دیگر نمادی از اپن سورس محسوب می شود.

    انصافا تیم وردپرس فارسی از جمله تیم های بسیار خوب و موفق در اوپن سورس بوده است. تیم وردپرس فارسی وردپرس را به خوبی فارسی سازی و توسعه داده است ، اما متاسفانه در بعضی موارد برخی از کلمات بسیار بد ترجمه شده است.

    اگر چه وردپرس تمامی امکانات مورد نیاز یک وبلاگ نویس را فراهم ساخته هست اما شما می توانید در اینجا با دنیایی بیکران از پلاگین های زیبا و مفید برای این سیستم مدیریت محتوا پیدا کنید.

    یکی از جذابترین بخض های وردپرس بخش قالب ان هست. طراحی قالب برای وردپرس از ساده ترین مواردی هست که شما می توانید به سرعت یاد بگیرید و برای وبلاگ خود قالب طراحی کنید باور ندارید عیبی ندارد فقط کافی هست این مطلب را بخوانید تا خودتان کاملا سادگی طراحی قالب وردپرس را درک کنید.

    یکی از امکاناتی که من در کمتر سیستم مدیریت محتوایی دیدم سیستم بروزرسانی خودکار در وردپرس هست بطوری که شما فقط با چند کلیک می توانید وردپرس خودتان را اپدیت کنید.

    درنگاه اول وقتی وارد بخش مدیریتی وردپرس می شوید با محیطی کاملا متفاوت با محیط های دیگر سیستم های مدیریت محتوا مواجه خواهید شد. محیطی کاملا یوزر فرندلی محیطی جذاب وچشم نوازی را خواهید دید اما اگر تازه وارد هستید به شدت احساس می کنم توی ذوقتان خواهد خورد وردپرس اگر چه خیلی زیباست اما گزینه ای زیاد در صفحه اصلی یک کاربر عدی را گمراه خواهد. اگر وردپرس فارسی را نصب می کنیداز دیدن کلماتی چون جفنگ و امثال این تعجب نکنید عادت خواهید کرد و فقط با کمی وقت گذاشتن می توانید لذت کار کردن با وردپرس را خواهید چشید.

    یکی از عمده ایراد هایی که می توان به وردپرس گرفت سنگینی بخش مدیریت ان می باشد بطوریکه اگر از خطوط اینترنت پرسرعت استفاده نمی کنید باید چند دقیقه ای برای باز شدن بخش مدیریت ان صبر کنیداما نگران این مشکل نباشید مشکلی نیست که وردپرس برای ان راه حلی در نظر نگرفته باشد وردپرس برای این منظور با کمک گوگل نرم افزاری ارائه کرده است که شما با نصب ان دیگر هیچ نیازی به ورود به بخش مدیریت ندارید و فقط لازم هست که نرم افزار گوگل گیرز را اجرا کنید و مطلب خود را به سادگی هرچه تمام تر انتشار دهید.

    طراحی سایت با وردپرس

    وردپرس یکی  از مشهورترین سیستم های مدیریت محتوا در دنیاست. از همین رو می توان این "سی ام اس" را به عنوان یکی از پایدارترین و امن ترین سیستم های مدیریت محتوی در طراحی سایت نام برد. اینکه گفته می شود نرم افزارهای متن باز از امنیت کمتری برخوردار هستند یا اینکه قابلیت مانور و تغییر در آنها کم است باید گفت این مسئله دروغی بیش نیست. قضیه درست برعکس است، اما دلایل این امر را می توان در دو مورد دید:

     

    1 دید اشتباه که می توان با آمار و ارقام طراحی سایت در دنیا این امر را ثابت کرد.
    2 عدم مهارت کافی برخی طراحان سایت که از این سی ام اس ها استفاده می کنند و هر کمبودی را به گردن این سی ام اس ها می اندازند.

    زمینه های طراحی و ساخت سایت با وردپرس:

    طراحی سایت وردپرسی شخصی

    طراحی سایت وردپرسی خبری

    طراحی سایت وردپرسی شرکتی

     طراحی فروشگاه وردپرسی اینترنتی

    طراحی گالری و سایت وردپرسی نمونه کار

    امکانات وردپرس:

    سازماندهی و مدیریت

    نصب محلی

    وردپرس برای نصب روی هاست طراحی شده است علاوه بر این شماقادر هستید وردپرس را به روشهای گوناگون حتی روس کامپیوتر نصب کنید.

    نمایی از محیط نصب

    برای اجرای وردپرس به PHP، MySQL، وب سرور و خود وردپرس احتیاج است. نصب و پیکربندی همه اینها برای افراد مبتدی ممکن است بسیار سخت و پیچیده باشد.خوشبختانه بسته‌های رایگان بسیاری برای نصب وردپرس برروی ویندوز وجود دارد. این بسته‌ها رنج نصب ابزار مورد نیاز را از شما خواهند گرفت! ابزاری مانند php, MySQL، وب سرور و در برخی موارد خود وردپرس! این برنامه‌های ساده به شما این اجازه را می‌دهند تا از وردپرس در ویندوز ۷، ویستا و XP استفاده کنید.

     ابزار رایگان نصب وردپرس بر روی کامپیوترهای ویندوزی

    (به ترتیب سهولت استفاده)

     

    الف)BitnamiWordPressStack
    این برنامه ساده‌ترین راه برای نصب وردپرس بر روی کامپیوترهای ویندوزی است. تمام احتیاجات را بصورت یکجا برای شما نصب خواهد کرد. php، MySQL، آپاچی و وردپرس در پک دانلود شده وجود دارد و بدون خونریزی برای شما نصب خواهد شد! البته این پک فقط برای ویندوز نیست و می‌توانید برای دیگر سیستم‌عامل‌ها نیز دانلود و نصب کنید.

     

    ب)MicrosoftWebMatrix
    Microsoft WebMatrix یکی از جدیدترین عرضه‌های مایکروسافت است. این ابزار رایگان IIS را بجای آپاچی نصب و استفاده می‌کند. بزرگترین مزیت Microsoft WebMatrix این است که با خود ویرایشگر وب کاملی دارد که به راحتی می‌توانید وردپرس خود را ویرایش کنید. همچنین دارای یک FTP-Server داخلی است که این امکان را به شما می‌دهد فایل‌هایتان را در سرورتان آپلود کنید.

     

    پ)XAMPP[1]
    این هم ابزاری نسبتا قدیمی برای جلوگیری از زحمت نصب php و MySQL و آپاچی برروی کامپیوتر. این ابزار خود وردپرس را بصورت مستقیم نصب نخواهد کرد اما نصب وردپرس بعد از نصب موارد مورد نیاز کار سختی نیست.

    ت) Wamp Server

    WampServer نیز مانند XAMPP کار می‌کند. تمامی موارد نصب شده با XAMPP را نصب کرده و phpMyAdmin را نیز به آن اضافه می‌کند. و بعد از آن به راحتی می‌توانید وردپرس را برروی آن نصب کنید. نسخه قدیمی‌تر ومپ سرور چندان با ویندوز ۷ سازگار نیست اما خوشبختانه ویرایش جدید آن با تمام نسخه‌های ویندوز کاملا پایدار است.

    نحوه نصب وردپرس برروی سرور محلی

    برای نصب وردپرس برروی سرور محلی باید ابتدا فایل زیپ آنرا دانلود کرده برای اینکار می توان از سایت های مختلف به فایل مورد نظر دست یافت .بعداز دانلود برای نصب باید به ریشه سرور خود بروید یعنی محلی که سرور محلی را ذخیره  کرده اید مثلا اگر سرور محلی Xampp باشد و آنرا در درایو C ذخیره کرده اید باید این مسیر را بپیمایید:

                 C             Xampp              htdocs

    بعد از باز کردن پوشه htdocs باید فایل زیپ ورد پرس را در این محل  Extract یا انتشار  نمایید.

    برای انتشار فایل کافی است برروی فایل زیپ مورد نظر کلید راست کرده و گزینه Extract file  را زده در پنجره باز شده مسیر محلی که می خواهید فایل در آن ذخیره شود را می دهید که در اینجا باید در همان پوشه htdocs انتشار نمایید .

     

    [1] - طریقه نصب در ضمیمه ذکر شده است

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

تاريخچه 1 در ماه مي از سال ???? ميلادي بود که همکاري مشترک Matt Mullenweg و Mike Little به صورت نسخه‌ي ??? از پلتفرم بلاگ‌نويسي وردپرس انتشار يافت. ?- در دسامبر همان سال، ويکي وردپرس که امروز با نام WordPress Codex شناخته مي‌شود، شروع به کار کرد. ?-

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا کاملا رایگان و اپن سورس هست ( بر پایه مجوز GPL ) که شما بوسیله آن قادر خواهید بود براحتی یک وبلاگ – فوتوبلاگ – پادکست – گالری و … بسازید. وردپرس توسط زبان بسیار محبوب PHP نوشته شده و از قدرت MySQL برای ذخیره داده ها استفاده می کند. دو هدف اصلی سازندگان وردپرس راحتی کاربر در کار با این سیستم و رعایت استاندارد های جهانی هست. بهمین منظور شاید شما ...

وردپرس چيست وردپرس يک سيستم مديريت محتوا کاملا رايگان و اپن سورس هست ( بر پايه مجوز GPL ) که شما بوسيله آن قادر خواهيد بود براحتي يک وبلاگ – فوتوبلاگ – پادکست – گالري و … بسازيد. وردپرس توسط زبان بسيار محبوب PHP نوشته شده و از قدرت MySQL براي ذخير

امروزه گستردگي جوامع ، نيازهاو کثرت وابستگي مردم را به يکديگر ،شرايط جديدي را فراهم آورده که گذران امور با روش هاي سنتي را غير ممکن مي سازد. بشر روزگاراني را گذرانده که به حداقل جمعيت بر روي کره زمين، زندگي کرده و تنها نيازش خوراک و پوشاک بوده است.

درمورد علل شکل گیری Visual Studio.NET بطور خلاصه می توان گفت با اینکه مایکروسافت می دانست با ابزارهای قبلی شرکت می توان برنامه های اینترنتی نوشت ولی برای قبضه کردن بازار احتیاج به تکنولوژی جدیدی داشت . مایکروسافت از سال 1998 که ویژوال استودیو 6 را به بازار وارد کرد در پی حل این مشکلات بود تا در سال 2000 ، NET. را در کنفرانس برنامه نویسان حرفه ای PDC به جهان معرفی کرد. از آن روز ...

درفصل چهارم برای بهبود کارایی طراحی وب سایت با نرم افزا joomla تغییرات واصلاحاتی درانواع منوها وتنظیمات شان آموزش داده می شود ،همچنین مدیریت محتواوایجاد انواع محتوا درآن بحث شده است. شما بعدازمطالعه این فصل،مطالب زیررا یاد خواهید گرفت: تغییر قالب ها پیکربند ی administaration انواع منوها مثل help –site-manager و... ایجاد محتوای جدید راه اندازمنو و... این فصل به بررسی روش های ...

نقش حياتي استانداردها در محيطهاي آموزشهاي الکترونيکي پيست، هي، شنيده ام که مطالبي را براي آموزش به ديگران آماده کرده اي. آموزش افراد زيادي در سراسر دنيا. من مي توانم چيزي را که شما به آن نيازمند هستيد در اختيارتان قرار دهم. آموزش الکترونيکي. بر رو

در دنیای امروز که رفته رفته تمامی اعمالی که بشر انجام می دهد به صورت مجازی و از طریق اینترنت به منظور سهولت کار انجام می شود ، سایت های اینترنتی خود را به عنوان یکی از نیاز های انسان روز به روز بیشتر پیدا می کنند و هر شرکت ، نهاد ، مجموعه و هر شخصی برای نمایاندن خود به دیگران و گام برداشتن در جهت پیشرفت خویش ، نیازمند در اختیار داشتن وب سایتی می باشد . امروزه سایت های اینترنتی ...

چکیده در این مقاله به توصیف چگونگی طراحی و پیاده سازی یک سیستم خبره جهت ارزیابی ابزارهای تأیید و اعتبارسنجی دانش سیستم های هوشمند می پردازیم. امروزه مسائل تأیید و اعتبارسنجی دانش سیستم های هوشمند از اهمیت بالایی برخوردار است که به موجب آن ابزارهای تأیید و اعتبارسنجی دانش سیستم های هوشمند نیز جزء مسائل پر اهمیت محسوب شده و در نتیجه پیاده سازی یک سیستم ارزیابی ابزارهای مذکور از ...

تاريخ نشانگر تغيير و تحول بسيار در عصرهاي مختلف مي‌باشد. با هر نسل ابزارها، سنت‌ها و عقايد جديد رشد مي‌کنند و اين موضوع در آغاز قرن بيستم از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است. نظام‌هاي اجتماعي، اقتصادي، سياسي در حال تحول مي‌باشند. ابزارهاي جديد موجب پديد

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول