دانلود تحقیق تهیه مدل کسب و کار برای سیستم( MIS )

Word 765 KB 32919 67
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چیزی که در دنیای تجارت امروز اهمیت کمتری به آن داده می‌شود، مدل کسب و کار و یا همان Business Model است.

    Business Model می ‌تواند نقش الگو و خط‌کش را در هر تجارتی بازی کند.

    یک Business Model خوب که معمولا از یک پاراگراف هم بیشتر نمی‌شود، مدل کسب درآمد و چگونگی دستیابی به آن را مشخص می‌کند.

    بدیهی است که اگر در روز نخست تصویر درستی از Business Model خود نداشته باشیم، خیلی سریع از مسیر واقعی و اصلی خود دور شویم.

    تصمیم گیری شده است تا در راستای ارتقاء جایگاه Business Model و بالا بردن اهمیت آن در تجارت و نحوه گسترش آن خصوصا در کشور عزیزمان ایران بکوشیم.

    مدل­هایِ کسب و کارِ شرکت‌ها یکی از عوامل اصلی در میزان موفقیت عملکرد آنها است.

    این مدل‌ها که در واقع چارچوبی برای کسب درآمد هستند، به سه پرسش کلیدی در مورد شرکت‌ها پاسخ می‌دهند: کدام فعالیت­ها، چگونه و چه وقت باید انجام شوند؟

    پاسخ صحیح به این پرسش­ها منجر به عملکرد مناسب شرکت‌ها و ارائه مزایای مطلوب به مشتریان شده و در نهایت سود را برای شرکت به ارمغان می‌­آورد.

    با توجه به تنوع مدل‌هایِ کسب و کار و ویژگی­های هر یک، پاسخ­های بی‌شماری برای سه پرسش مطرح شده محتمل است.

    بنابراین بیان تمام مدل­ها در یک مجموعه غیرممکن است، اما یافتن عناصر اصلی تأثیرگذار بر یک مدل کسب و کار و تحت کنترل داشتن آنها، فرایند طراحی یک مدل کسب وکار مناسب را تسهیل می‌نماید.

    مدل کسب و کار چیست؟

    یکی از مفاهیم پایه ای و بسیار مهم در هر کسب و کاری، به ویژه در کسب و کارهای مبتنی بروب و نرم افزاری مدل کسب و کار یا Business Model است.

    به زبان ساده، این مفهوم بیان می کند که چگونه می خواهید از کسب و کارتان پول در بیاورید.

    شاید برخی بگویند “این که واضح است؟

    ” اما همیشه اینگونه نیست وبه ویژه در کسب وکارهای اینترنتی و نرم افزاری راههای بسیاری برای در آوردن پول وجود دارد.

    برای نمونه در صنعت نرم افزار های آزاد و باز متن (Open Source) در حدود بیست مدل کسب و کار ساده و مرکب وجود دارد.

    مدل کسب و کار شرکت کانونیکال (سازنده توزیع لینوکس اوبونتو) تا مدت ها مشخص نبود و هنوز هم کاملا مشخص نیست.

    این مساله آنچنان اهمیت دارد که سال گذشته انتشارات دانشکده بازرگانی هاروارد (Harvard Business School) -بزرگترین و معروف ترین دانشکده کسب و کار دنیا- کتابی به نام “مدل های کسب و کار باز” (Open Business Models) منتشر نمود.

    بیان ها و تعاریف بسیاری برای این مفهوم وجود دارد.

    اما یکی را که در دانشنامه آزاد ویکی پدیا وجود دارد، می آوریم: " مدل کسب و کار ابزاری مفهومی است که شامل مجموعه بزرگی از عناصر و روابط بین آنهاست که منطق تجاری یک شرکت را بیان می کند.

    توصیف است از ارزشی که یک شرکت به یک یا چندین بخش از مشتریان ارایه می کند و توصیف معماری شرکت و شبکه ای از شرکای آن شرکت است برای خلق، بازاریابی و تحویل سرمایه این ارزش و ارتباط بصورتیکه جریان درآمدی سود زا و ثابت به وجود آورد.

    " یک مدل کسب و کار ( که البته گاهی اوقات از آن به نقشه یا طرح کسب و کار یاد می شود) ابزاری است که سازمان و بنگاه تجاری به وسیله آن می تواند درآمد و سود به دست آورد.

    مدل کسب و کار در واقع خلاصه ای از روشی است که شرکت قصد دارد به مشتریان خود خدمات ارائه دهد و شامل برنامه ریزی در دو مرحله استراتژی (اینکه سازمان قصد دارد چه کاری انجام دهد) و پیاده سازی (اینکه سازمان چگونه طرح و برنامه خود را انجام خواهد داد) است.

    در واقع مدل کسب و کار تشریح می کند که یک بنگاه تجاری چگونه: مشتری خود را انتخاب کند.

    محصولات و تفاوت های قابل ارائه را معرفی کند.

    برای مشتری منافع ایجاد کند.

    مشتری را پیدا و حفظ کند.

    وارد بازار شود (راهبردهای تبلیغی و راهبردهای توزیع) اهداف آینده را معرفی نماید.

    منابع سازمان را هماهنگ سازد.

    سود به دست آورد.

    اگر از تعریف گذر کنیم، مدل کسب و کار دو کار اصلی انجام می دهد: ارزش می آفریند و سهم بدست آمده از آن ارزش را جمع آوری می کند.

    تعریف مدل کسب و کار تعریف مدل کسب و کار، غالباً با دشواری همراه است زیرا در زمینه‌های متفاوت کسب و کار، معانی متفاوتی از آن برداشت می‌شود.

    این نقیصه در تعریف مدل‌های نوین کسب و کار الکترونیک بیش از سایر حوزه‌ها احساس می‌شود.

    در این باره تحقیقات و فعالیت‌های آکادمیک و قابل اتکاء اندکی انجام شده است.

    یک متد انجام کسب و کار است به نحوی که توسط آن شرکت بتواند خود را حفظ نموده و بقای خود را تضمین نماید، به عبارت دیگر تولید درآمد کند.

    Business Model مشخص می‌ کند که یک شرکت چگونه می‌تواند پول به دست بیاورد و به این منظور مشخص می‌کند، این شرکت در زنجیره ارزش در کجا قرار دارد.

    (مایکل راپا) تعاریف متعددی از مدل‌های کسب و کار شده است.

    برخی از تعاریف، بیان کننده اهدافی هستند که یک مدل کسب و کار دنبال می‌کند.

    برخی دیگر بر اجزای اصلی مدل‌های کسب و کار و شاید به نوعی بر ارتباطات درونی این اجزاء، متمرکز شده‌اند.

    سیستم اطلاعات مدیریت MIS MIS تعریف * سیستمی مبتنی بر کامپیوتر که اطلاعات را بر اساس خواسته های کاربران در اختیارشان قرار می دهد.

    - کاربران پیش زمینه به وجود آمدن یک سازماندهی رسمی هستند -آنچه را که در گذشته اتفاق افتاده است، توضیح دهد MIS تلاش های اخیر در زمینه در زمینه تجارت فراگیر گشت MIS* در اواسط دهه 1960 * تنها پانچ کارت ها وماشین های کی داریور برای پردازش داده ها استفاده شد.

    * اولین کامپیوترها مشابه همان روش به کار گرفته شد * تنها افراد کمی در شرکت ها سواد کامپیوتر داشتند * مدیران از پردازش وتوان کامپیوتر آگاه شدند MIS یک از منابع سازمان * اطلاعات - گذشته، حال، آینده - گزارش های دوره ای، گزارش های ویژه وشبیه سازی * نیاز های مشابه - حوزه وظیفه ای - سطح مدیریتی - مدیران و غیر مدیران عملکرد واحد تحقیق و توسعه نتیجه همکاری نظام مند مجموعه ای از زیرسیستم های اصلی است که در کنار یکدیگر وظایف موردانتظار از واحد تحقیق و توسعه را عملی می سازند.

    زیرسیستم های بازنگری استراتژی؛ طرح ریزی پروژه؛ اجرای پروژه؛ و بهره برداری از نتایج پروژه زیرسیستم های صفی تلقی شده و زیرسیستم مدیریت تحقیق و توسعه به عنوان ستاد تحقیق و توسعه وظیفه پشتیبانی و رهبری و نظارت بر عملکرد سایر زیرسیستم ها را برعهده دارد.

    در این مقاله به تشریح وظایف هریک از این ازیرسیستم ها پرداخته می شود.

    سیستم های اطلاعات مدیریتددئ سیستم های اطلاعاتی و سیستم های اطلاعات مدیریت به مطالعه سیستم های اطلاعاتی در سازمان می پردازد.

    سیستم اطلاعاتی، سیستمی متشکل از شبکه ای از کانال های ارتباطی است که در سازمان مورد استفاده قرار می گیرند.

    اجزای سیستم اطلاعاتی ، جمع آوری و دستکاری داده ها و اطلاعات را انجام می دهند.

    این اجزاء شامل سخت افزار، نرم افزار، افراد، سیستم های مخابراتی و داده هاهستند.

    فعالیت هایی که در این زمنیه صورت می گیرند، عبارتند از: ورود داده ها، پردازش داده ها به اطلاعات ، ذخیره سازی داده ها و اطلاعات و تولید خروجی هایی نظیر گزارشات مدیریتی.

    سیستم های اطلاعات مدیریتMIS این پروژه سیستم‌های اطلاعات مدیریت MIS را پوشش می دهد.

    از آنجا که MIS ترکیبی از سه پدیده سیستم ، اطلاعات و مدیریت می‌باشد ابتدا این موارد را بررسی میکند.

    به علت تأثیرات قابل توجه سیستمهای اطلاعاتی بر روی MIS مبحث دیگر مقاله، درباره آن می‌باشد.

    متخصصان اطلاعاتی شامل تحلیل‌گر سیستمها، مدیران پایگاههای داده، متخصصان شبکه، برنامه‌نویس ها و اپراتورها در قسمت بعدی بررسی شده است.

    بعد از بررسی اجزای MIS به سیستم‌های اطلاعات مدیریت در حالت کلی پرداخته می‌شود.سیستمهای پشتیبانی تصمیم(DSS) ، تأثیرات هوش مصنوعی و سیستم‌های خبره بر روی این سیستم‌ها دیگر مبحث مقاله می باشند.

    آخرین قسمت نتیجه گیری، همراه با ذکر بعضی نظرات در باب مزایا و معایب کنترل از طریق نرم افزار و گسترش آن در عصر اینفوکراسی یا اطلاع‌سالاری می باشد.

    سیستم اطلاعت مدیریت به معنی مدیریت برپایه اطلاعات می باشد همانطور که می دانیم برای مدیریت درقرن 21 نمی دانیم از دوعامل چشم پوشی کنیم: 1-استراتژی رقابت؛ و 2-کاهش هزینه ها، که خودیک سیاست رقابت صادراتی می باشد.برای لحاظ کردن این دواستراتژی به کاربردن سیستم های اطلاعات مبنی برفن آوریهای اطلاعت وارتباطات ضروری می نماید.

    مدیران امروز، باانبوهی اطلاعات روبرو هستند.

    اطلاعاتی که به عنوان داده های سیستم بایستی پردازش گردیده وقابل فهم وتمیرو نگهداری وبازیابی گردد.

    از طرف دیگرسیستم های مدیریت وابزارهای کنترل درطول زمان تغییرات زیادی پیدا کرده اند این تغییرات رامی توان درچهارزمینه کلی عنوان کرد:1-کنترل سنتی 2-کنترل بروکراتیک 3-کنترل کاریزماتیک 4-کنترل اینفورماتیک .

    درساختاهای سنتی فئودالی، کنترل ازطریق سنت، ادراک واعمال می شد، مقامات کنترلی به طورسنتی وموروثی به نسلهای بعدمنتقل می گردید وجامعه نیزاین نوع ساختار کنترلی راچون سنت بود می پذیرفت وبدان گردن می نهاد.

    دروضعیت کاریزماتیک، کنترل از طریق رابطه بین رهبرو پیروان اعمال می گردید.

    دراین حالت، رهبران کاریزما، شیوه عمل را انتخاب می کردند وپیروان نیزازآنها تبعیت می کردند زیرا آنها را قبول داشتند.

    دربروکراسی، کنترل درساختارسازمانی تعبیه می شد، ساختاری که برقانون ومقررات استوار بود وجنبه غیرشخصی داشت وتبعیت از آن الزامی بود.

    دراینفوکراسی، کنترل ازطریق نرم افزارها اعمال می‌شود.

    مجموعه دانشها وآگاهیهای تخصصی، بسیاررشد کرده است واینفوکراسی می تواند هرنوع اطلاعاتی راازطریق شبکه های الکترونیکی بدست آورد.

    ازسیستم های خبره، استفاده کند وبه تمامی دانشهای تخصصی وحرفه ای مجهز شود (زاهدی 1380،123).

    باتوجه به ویژگی خطیرسیستم های اطلاعاتی مدیریت، مدیراین سیستم ها هم ارزش بسیار زیادی برخوردارند.

    دامنه حقوق پراختی به این افراد درآمریکا سالیانه 100000تا 300000 دلاراست (مومنی 1372،32).

    عملاً کارمدیر سیستم اطلاعات مدیریت ارائه گزارشات روزآمد واطلاعات مفید به مدیرشرکت یا موسسه برای برنامه ریزی های آینده وتصمیم گیری می باشد این مدیر برای گردآوری داده ها وپردازش آنها نیاز به سیستم های اطلاعاتی ورایانه‌ای وحتی سیستم های خبره می باشد پس مدیریت سیستم هم باید دید مدیریتی وسیستمی داشته واز امکانات سیستم های اطلاعاتی وفن آوری اطلاعات استفاده کند که لازمه این استفاده، دانش سوادرایانه‌ای وسواد اطلاعاتی می باشد.

    درباره بوجود آوردن چارچوب برنامه‌ریزی مدیریت کتابخانه که بر اساس مفهوم سیستم‌های اطلاعات مدیریت پی‌ریزی شده باشد، کارهایی توسط همبرگ و دیگران[1](1978) انجام گرفته است.

    آنها چارچوبی بر خدمات و مفاهیم کتابخانه ارائه دادند که بر اساس مسائل تصمیم گیری ممکن در کتابخانه و بحث درباره عناصر داده‌های مورد نیاز برای پشتیبانی از چنین تصمیماتی شکل گرفته بود.

    بومر و کروبا (1983) شش حوزه کلیدی اخذ داده‌های مورد لزوم برای تصمیم‌گیری مدیریت را شناسایی کرده‌اند.

    این حوزه‌ها عبارتند از: مجموعه‌گستری خدمات فنی، خدمات مرجع و کتابشناختی، دسترسی مجموعه، دسترسی امانت بین کتابخانه‌ای و امکانات فیزیکی.

    بطورکلی می‌توان گفت که گزینش عناصر داده‌ها و انتخاب روشی بر گردآوری آنها هسته سیستم اطلاعات مدیریت کتابخانه می باشد(Kraft,Boyce 1991, 138,144 ).

    اطل مدیریت سیستم های اطلاعاتی (MIS) چیست ؟

    سیستمهای اعاتی یست؟ستمهاMISچیست؟

    مدیریت سیتمهای اطلاعاتی (MIS) درواقع کاربرد تکنولوژی اطلاعات است در پشتیبانی از فعالیتهای تجاری, چرا که تجارت روز به روز متحول می‌گردد و در این میان همواره افرادی با قدرت تحلیل بالا و زاویه دید و پیشینه تجاری مورد نیاز هستند تا فرایندهای تجاری را بارورتر کنند.

    کاربرد سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی سازمانها اگر دارای بهترین تکنولوژی بوده و از بهترین امکانات بهره مند باشند ولی از نیروی انسانی متخصص و کارآمد برخوردار نباشند و یا توانایی استفاده درست و کارآمد از نیروهای موجود را نداشته باشند قادر نیستند بر محیط اثر گذاشته و در عرصه رقابت موفق عمل کنند.

    MIS یک مدل * پایگاه داده AIS - اطلاعات وداده -اطلاعات و داده محیطی (ISO)* سیستم های اطلاعاتی درون سازمانی - شرکت ها با سازمان های دیگر( مانند تهیه کنندگان ) دسته بندی می شوند - شرکت ها با سازمان های دیگر( مانند تهیه کنندگان ) دسته بندی می شوند سیستم های اطلاعات وظیفه ای به نیازهای کاربران از اطلاعات درباره حوزه های MIS * وظیفه ای زیر مرتبط است - ساخت و تولید (HRIS) منابع انسانی - سیستم اطلاعات - دیگر موارد (EIS) * سیستم های اطلاعات اجرایی * سیستم اطلاعات سرمایه گذاری وظیفه دار به یکدیگر (IS) - تمایل سیستم های اطلاعات (ERP) - برنامه ریزی منابع سرمایه MIS چشم اندازی از * اولین تلاش، ساختن اطلاعات قابل دسترس برای مدیریت * وقتی در دهه1960 برای اولین بار ایجاد شد، بیشترین بهره از امتیاراتش برده شد * اکنون در تمام شرکت ها کامل شده MIS حل مشکل و * منابع نا محدود اطلاعات سازمان - تهیه اطلاعات برای حل مشکلات - مرتب کردن مراحل برای اجرا در دیگر محیط ها مانند دفتر کار مجازی، پایگاه DSSدانش و * درک وشناسایی مشکلات - ایده اصلی نگهداری اطلاعات روند اطلاعات برای مدیر است استفاده می کنند تا به تنهایی بر مسائل اشراف داشته باشندMIS - مدیران از * ضعف اصلی این است که هدف حل مسائل منحصر به فرد نیست خلاصه : سازمانی برای فراهم آوردن اطلاعات یک دلیلMIS* برای مدیران با نیازهای مشابه است های وظیفه ای پدیدار شدMIS* MIS * زیر سیستم های - نرم افزار گزارش نویسی - مدل های ریاضی * مدیریت می تواند با استثنا ترکیب شود * مدل های ریاضی - فقط یک تقریب * گرافیک کامپیوتر * تأثیرات رفتاری IS* کیفیت MIS* زیر سیستم های نرم افزار گزارش نویسی * گزارشات دوره ای و گزارشات ویژه ممکن است شبیه هم به نظر برسد * تفاوت آن ها در اهداف گزارش است - گزارش دوره ای >> تولید شده در هنگام زمانبندی - گزارش ویژه >> تولید شده در هنگام وقوع اتفاقات غیر منتظره مدیریت استثنا * آماده نمودن گزارش به محض وقوع استثناها * استفاده از سلسله گزارشات برای مشخص نمودن استثناها * دسته بندی استثناها * نمایش میزان مغایرت ها مدل سازی * مدل ها انتزاعی هستند * مدل ها ممکن است - فیزکی - شرحی - گرافیکی - ریاضی باشد مدل سازی ریاضی MIS* دارای بیشترین اهمیت برای کاربران * سه بعد دارد - بهینه سازی زمان - کاهش تردید - قابلیت بهینه سازی انواع مدل های ریاضی * ایستا - شامل زمان نیست - مانند عکس (تصویر ثابت) * پویا - شامل زمان است - مانند فیلم (تصویر متحرکت) * احتمالی - شامل احتمالاتی برای رخدادها - بین 0.00 تا 1.00 * قطعی - وقایع حتمی - تصادفی نیست * بهینه سازی - انتخاب بهترین راه حل - نیازمند به برنامه های ساخت یافته * زیر بهینه سازی - شاخص نیز نامیده می شود - مدلی جهت کمک به انتخاب بهتر مدیر بیشتر درباره مدل سازی * مزایا - کسب تجربه - انتخاب تنظیمات با سرعت بیشتر - فراهم آوردن نیروهای مورد اعتماد - هزینه کمتر نسبت به هزینه روش آزمون وخطا * معایب -مشکل بودن مدل سازی سیستم کسب و کار - نیاز به مهارتهای سطح بالای ریاضی مفاهیم نوین سیستم‌های اطلاعاتی مدیریت پیشرفته سیستم های اطلاعاتی (IS) و فناوری اطلاعات (IT) در سازمان IS‌ و IT‌ در اقتصاد دیجیتالی مقدمه ای بر سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر کامپیوتر سیستم های اطلاعاتی و مدیریت سیستم های اطلاعاتی مبتنی بر وب شبکه‌ها و ارتباطات تجارت الکترونیکی مدیریت زنجیره تأمین و سیستم های اطلاعاتی یکپارچه سیستم های سازمانی سیستم های اطلاعاتی عملیاتی و مدیریت ارتباط با مشتری سیستم های اطلاعاتی پشتیبانی مدیریت و تصمیم گیری سیستم های هوشمند در کسب و کار برنامه ریزی و ایجاد سیستم های اطلاعاتی برنامه ریزی سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات ایجاد سیستم‌های اطلاعاتی سیستم های اطلاعاتی مدیریت(MIS ) نقش پشتیبان عملکرد عملکرد پشتیبان عملیات و فرایند های کسب وکار بسیار ضروری است .

    این عملکرد جمع آوری ، ثبت ، ذخیره سازی و پردازش اولیه داده ها را انجام می دهد.

    سیستم های اطلاعاتی از عملیات و فرایندهای کسب وکار به طرق زیر پشتیبانی می نمایند : - ثبت وذخیره داده های فروش ، داده های خرید ، داده های سرمایه گذاری ، داده های حقوق و دستمزد و سایر داده های حسابداری .

    - پردازش داده ای حسابدا ری در بیانیه های درآمد ، موجودی ، گزارشات مدیریتی وسایر اشکال اطلاعات مالی.

    - ثبت وذخیره سازی داده های مو جودی ، داده های تعمیر و نگهدار تجهیزات ، داده های زنجیره تامین و سایر سوابق عملیات / تولید.

    - پردازش داده های عملیاتی به برنامه های زمان بندی تولید ، کنترل گرهای تولید ، سیستم های موجودی و سیستم های ناظر بر تولید .

    - ثبت وذخیره سازی داده های کارکنان ، داده های حقوق ، سوابق کارکنان وسایر اطلاعات منابع ا نسانی - پردازش اطلاعات منابع انسانی به گزارشات مربوط به کارآیی - ثبت وذخیره سازی داده های بازار، مشخصات مشتری، تاریخچه خرید مشتری، داده ها تحقیق بازار ، داده های تبلیغات و سایر داده های بازاریابی.

    - پردازش داده های بازاریابی به گزارشات تبلیغات، برنامه های بازاریابی و گزارشات فروش.

    - ثبت و ذخیره سازی داده های هوشمندی تجاری BI)) ، داده های تحلیل رقیب ، داده های صنعت ، اهداف شرکت و سایر سوابق مدیریت استراتژیک.

    - پردازش سوابق مدیریت استراتژیک به گزارشات صنعت ، گزارشات سهم بازار و بیانیه های ماموریت شرکت.

    - به کار گیری اطلاعات فوق برای پیاده سازی، کنرل ونظارت بر برنامه ها ، استراتژی ها ، تاکتیک ها ، محصولات جدید ، مدل ها و مخاطرات جدید کسب وکار.

    نقش پشتیبان تصمیم گیری عملکرد پشتیبان تصمیم گیری کسب وکار ، یک گام فراتر می رود .

    این عملکرد به کاربران امکان می دهد تا پرسش هایی مانند :” اگر ...

    چه خواهد شد ؟

    “ ، اگر قیمت را 5% افزایش دهیم ، چه خواهد شد ؟

    و ...

    را مطرح نمایند .

    ابزار الکترونیک و رایج کسب وکار صفحه گسترده یا spread sheet است ، اما این ابزار کاربر پسند نمی باشد .

    اغلب برنامه های پیچیده از ابزارهای مختلف آماری برای تصمیم گیری استفاده می نمایند.

    نقش پشتیبان استراتژیک سیستم های اطلاعاتی می توانند از جایگاه رقابتی شرکت پشتیبانی نمایند .

    بدین منظور سه تحلیل ذیل مورد توجه قرار می گیرد: 1- این سیستم ها می توانند راه کارهایی را برای کاهش هزینه مدیریت کارآیی ارائه دهند.

    2- همه شرکت های موفق یک یا دو عملکرد کسب وکار دارند که می توانند بهتر از سایر رقبا انجام دهند .

    به این عملکردها ، شایستگی های محوری می گویند.اگر شایستگی های محوری در دراز مدت فوائد قابل ملاحظه ای برای شرکت داشته باشند ، به مزیت رقابتی تبدیل می شوند.

    مثال هایی از مزیت رقابتی عبارتند از: پیشرو بودن در کیفیت محصول، نام تجاری و شهرت شرکت، تکنیک های تولید ارزان، حق امتیاز، انحصارطلبی، تیم کارکنان ومدیریت کارآمد.

    سازمانی موفق خواهد بود که بتواند در مقابل تغییرات مزیت های مورد نظر خود را بیابد.

    3- اغلب سیستم های اطلاعاتی از مزایای رقابتی پشیبانی می نمایند.

    سرعت تغییرات سبب می شود تا دسترسی به اطلاعات در محیط رقابتی بسیار حائز ا همیت باشد .

    سیستم های رقابتی از مزیت های رقابتی پایدار پشتیبانی می کنند .

    در واقع سیستم اطلاعاتی خود یک مزیت رقابتی محسوب می شود.

    سیستم اطلاعات مدیریت مانعی برای ورود مزیت استراتژیک مهم برای یک شرکت موانع ورود است .

    شرکت با سرمایه گذاری در فن آوری اطلاعات می تواند از این سرمایه گذاری برای ایجاد ، رشد یا نگهداری موانع ورود استفاده نماید .

    1- بهره گیری از سرمایه گذاری در فن آوری که از شایستگی محوری شرکت پشتیبانی می نماید .

    همانگونه که پیشتر توضیح داده شد، شرکت های موفق یک یا دو شایستگی محوری دارند که می توانند بهتراز رقبایشان آن را انجام دهند .

    این شایستگی می تواند توسعه محصول جدید یا ارائه خدمت به مشتری باشد .

    اغلب فن آوری اطلاعات ورودی مهم این شایستگی محوری است .

    سرمایه گذاری فن آوری اطلاعات در شایستگی محوری شرکت ، مانع مهمی برای ورود است 2- بهره گیری از سرمایه گذاری فن آوری اطلاعات در شبکه های زنجیره تامین .

    شرکت هایی که بخشی از سیستم یکپارچه زنجیره تامین هستند،روابط مطمئن با تامین کنندگان دارند.

    این امر سبب تسریع زمان تحویل می شود .

    عدم توانایی تازه وارد ها برای ورود به سیستم مدیرت زنجیره تامین / موجودی ، مانع مهمی برای ورود است .

    3- بهره گیر ی از سرمایه گذاری در فن آوری اطلاعات در مدیریت کانال توزیع.

    سرمایه گذاری در سیستم های مدیرت کانال توزیع سبب تسریع زمان تحویل و تحویل بدون مشکل می شود .

    سرمایه گذاری در این فن آوری می توان مانع مهمی برای ورود باشد .

    هنگامی که سیستم های مدیریت کانال توزیع انحصاری شوند ، می توان خرده فروشان را در کنترل داشت .4- بهره گیری از سرمایه گذاری در فن آوری اطلاعات د رترویج نام تجاری .

    اغلب شرکت ها مبالغ هنگفتی را در تبلیغ نام تجاری صرف می نمایند .

    این کار با سرمایه گذاری در بازاریابی سیستم های اطلاعاتی و سیستم مدیریت ارتباط با مشتری تسهیل می یابد .

    نام تجاری مانع مهمی برای ورود است .

    5- بهره گیری از سرمایه گذاری در فن آوری اطلاعات در فرایندهای تولید .

    سیستم های اطلاعاتی برا ی مدیریت عملیات تولید انبوه ، ضروری هستند .

    سرمایه گذاری در فن آوری اطلاعات به شرکت ها امکان می دهد تا در سطح خروجی منعطف باشند.

    6- بهره گیری از سرمایه گذاری در فن آوری اطلاعات در تجارت الکترونیک .

    وب سایت های شرکت ها را می توان مطابق با سلائق ، انتظارات و نیازهای تجاری مشتریان ، طراحی نمود .

    بدین ترتیب وفاداری مشتری به شرکت افزایش می یابد .

    وفاداری مشتری مانع مهمی برای ورود است.

    توضیحاتی دیگر در مورد سیستم های اطلاعات مدیریت MIS سیستمی که کنترل وبازسازی اطلاعات رااز دنیای محیطی وعملیات بازرگانی داخل سازمان بعهده دارد، بطریقی که باسازماندهی وانتخاب داده ها اطلاعات لازم را جهت اتخاذ تصمیم، برنامه ریزی وکنترل برای مدیران آماده سازد سیستم اطلاعاتی مدیریت نامیده می شود.

    مدیران همواره بدنبال اطلاعات هستند واتخاذ تصمیمات آنان براساس داده های مرتبط وبا موضوع تصمیم است.

    درگذشته منابع اطلاعاتی آنان اتفاقی وغیرمطمئن وبه‌طرق مختلف وگوناگون بوده واطلاعات آنان از طریق مقامات مافوق ویا مرئوسین وسایر پرسنل سازمان تامین می شد.

    که عدم اطمینان واتکاء به صحت اطلاعات راتشدید می کرد زیرا افراد اطلاعات رابا افزایش ویا کاهش به مقامات ومسئولین منتقل می کردند.

    لذااطمینانی ازدرستی آن نبود.

    تجهیزمدیریت به یک سیستم اطلاعاتی صحیح ومطمئن که توانایی مدیریت رادراتخاذ تصمیم برنامه ریزی وکنترل سازمان یاری دهد دارای یک روند تاریخی سیر تاریخی است واین سیر تاریخی بامفاهیم دفترداری دوبل که توسط پروز لوکاپاکلیلی LUCKA PAKELILY)) درسال 1494 ارائه شد آغاز گردید.

    سیستم های اطلاعات مدیریت تاقرن بیستم با تأنی به حرکت خودادامه دادوشاید علت آن عدم توانایی بشر درحفظ، نگهداری وبازیابی اطلاعات بود.

    باتوسعه رایانه‌های باظرفیت، سرعت ودقت بالا دراواسط قرن بیستم تکامل وکاربرد مفاهیم سیستمهای اطلاعاتی مدیریت،با روندی دیگر وباسرعت بیشتری توسعه یافت که حاصل آن تغییرات درعملیات وفعالیتها ووظایف سازمانهای تجاری دنیا به شرح زیرشد: 1-مدیریت متمرکز وتکیه برمحورهای تمرکز اطلاعات وبهره گیری ازفن‌آوری پیشرفته 2-طراحی اطلاعات وارائه گزارشات لازم موردنیاز برای اتخاذ تصمیم مدیریت، برنامه ریزی وکنترل سازمان 3-طراحی سیستم اطلاعات مدیریت باتکیه برکنترل وسیستم های اطلاعاتی مدیریت کنترل پروژه ها نتایج حاصل ازاین مفاهیم، MIS یا سیستمهای اطلاعاتی مدیریت نامیده می شوند.

    هدف سیستمهای اطلاعاتی مدیریت هدف سیستمهای اطلاعاتی مدیریت افزایش روند ارائه واداره اطلاعات وکاهش حدس وگمان درحل مشکلات درسطوح مختلف سازمانی ازطریق سیستمهای بازخوراطلاعات وبازتاب بازیابی اطلاعات درجهت تکامل داده های جدید به سیستم است.

    MIS شامل سه جزء است: مدیریت، اطلاعات وسیستم.

    MIS نه تنها مدیران رادرامور استراتژیک حمایت می کند، بلکه درتصمیمات تکراری وروزمره نیز اطلاعات لازم را د راختیار مدیران تاکتیکی قرارمی دهد وآنها راقادر می سازد تابه اطلاعاتی دست یابند که جهت تصمیماتشان کمک موثری باشد.

    MIS می تواند تصاویری از مغایرتها وانحرافات از برنامه های تعیین شده رانیز آشکار سازد چنین اطلاعاتی ازطریق تهیه گزارشات مدیریت درقالبها وتصاویر منطقی وقابل تعبیر وتفسیر وتجربه وتحلیل دراختیار مدیریت قرار می گیرد.

    زیرمجموعه های سیستم MIS زیرمجموعه های سیستم MIS عبارتند از: سیستمهای اطلاعاتی مدیریت نیروی انسانی، سیستمهای اطلاعاتی مدیریت مالی وحسابداری، سیستمهای اطلاعاتی مدیریت تولید وسیستمهای اطلاعاتی بازاریابی وفروش که متکی برپایگاههای مشترک ومتقابل است.

    مدیران MIS بایستی ازدنیای حقیقی وسیستمهای موجود درسازمان مطلع باشند تابتوانند نقش موثری راایفا کنند وبهمین دلیل بایستی اطلاعات صحیح دراختیارشان قرارگیرد.

    یکی از نقشهای مهم مدیرMIS، آگاهی وتفسیر ازعوامل محیطی وبیرونی سازمان است.

    مدیران MIS بایستی ازارزشهای سیستمهای موجود مطلع گردند واینکه سیستمهای دستی موجود چه اطلاعات ونقشی رابعهده دارند.

    عملاً مدیرMIS برای طراحی وکنترل شرکت به معاون خدمات اجرایی یامعاون ارشد گزارش می دهد دربسیاری از شرکتها، شاخه معاونت MIS بوجود می آید که گزارش خورامستقیماً مدیریت عالی تسلیم می‌دارد.

    (مومنی 1372، 32،26-23) به سبب مزایای MIS چون ارتباطات نزدیکتر، کنترل دقیقتر وگردآوری داده های مطمئن تر وپردازش سریعتر داده ها وتبدیل آنها به اطلاعات مدیران، از سیستمهای اطلاعاتی مدیریت در برنامه ریزی سازماندهی، رهبری وایجاد انگیزه، گزارش‌دهی و کنترل استفاده کرده واین اعمال مدیریتی رابا نهایت دقت وکارآیی، درمدت زمان بسیارکمتری درسازمان انجام می دهد.

    حال برای انجام این کارها مدیریت یاید واسطی به نام مدیرسیستم اطلاعاتی مدیریت برای ارائه بهتروخدمات برای مدیریت ، ضروری می باشد.

    موسساتی که به سیستمهای اطلاعات مدیریت اولیه مبادرت نمودند چیزهای دیگری فراگرفتند.در این دوره مشخص شد که مانع عمده در استفاده از سیستم‌های اطلاعات مدیریت، مدیران هستند.

    مدیران به عنوان یک گروه درمورد رایانه اطلاعی نداشتند آنان ازکارهای خودآگاه ومی دانستند چگونه مسائل راحل کنند؛ لکن به اندازه کافی درمورد نقش اطلاعات درحل مسائل تأمل نکرده بودند.

    درنتیجه برای مدیران بیان این که دقیقاً‌ازسیستم اطلاعات مدیریت چه می خواهند دشواربود.

    این وضعیت برای متخصصین اطلاعات غیرقابل تحمل بود زیراکه دانسته های آنان از مدیریت کم بود، آنها نمی دانستند چه سؤالاتی راپرسش نمایند، با طی زمان مدیران درباره رایانه ودرمورد فرآیندهای مورد اجرا درحل مسائل تجربه آموختندو متخصصین اطلاعات نیز مبانی مدیریت رافراگرفتند.

    سیستم های اطلاعات مدیریت برای انطباق بیشتر بانیازهای مدیران اصلاح وتوسعه یافت.

    عاقبت جایگاه سیستم اطلاعات مدیریت به عنوان یک زمینه عمده استفاده ازرایانه مستحکم شد.

    سیستم اطلاعات مدیریت به دوطریق عمده درحل مساله کمک می کند: یک منبع اطلاعات درپهنه سازمان فراهم می نماید ونیز به شناسایی ودرک مساله کمک می‌کند.

    نورساطع از سیستم اطلاعات مدیریت بااین هدف است که برای مدیران علائم مساله یا متحمل الوقوع بودن مسائل را اعلام دارد.

    ضعف عمده سیستم اطلاعات مدیریت آن است که نمی‌تواندنیازهای خاص هرفرد را برطرف کند، مساله رابرآورد سازد.

    اغلب اوقات سیستم اطلاعات مدیریت اطلاعات دقیق موردنیاز رافراهم نمی کند مفهوم سیستم پشتیبان تصمیم درپاسخ به چنین نیازی بوجود آمد(مک لوید 1378، 5-434،411).

    تاثیر تغییرات سیستم اطلاعات ازآنجا که سیستم اطلاعات مدیریت بشر تحت تاثیر رایانه واتوماسیون می‌باشد، ممکن است ناخواسته بعضی تغییرات رفتاری درکارمندان بوجود آید که لزوم توجه به فاکتورانسانی رادرمؤسسات می رساند.

    کارکنان شرکتهایی که برای اولین بارسیستم های پردازش داده ها رانصب کرده بود، احساس ترس کردند.

    کارکنان ازاین می ترسیدند که رایانه‌ها باعث بی کاری آنها شود که عملاً دربعضی موارد همینطور شد.

    حتی درجاهایی که مدیران نخواهند ازحجم نیروی انسانی خود به علت رایانه‌ای شدن بکاهند، به علت اینکه سیستم اطلاعات مدیریت آنها را مخفیانه کنترل کرده وبه حریم شخصی آنها وارد شود، می ترسیدند.

    ساده ترین راه ابراز ترس کارکنان از سیستم جدید اعلام این ترس به مدیر خواهد بود.

    البته باید این رادرنظر داشت که اکثر کارکنان ترس خودرا پنهان می کنند.

    درصورت اول مشکل اینجاست که بعضی مدیران هم ممکن است ازسیستم جدید، خود ترس داشته باشند.

    درچنین مواقعی چنین مدیری نمی‌خواهد اطلاعات رابادیگران تقسیم کند.

    دلیل آنها این است که آنها اطلاعات راجمع کرده اند وباید توانایی استفاده ازآن راداشته باشند.

    باید برنامه ای برای کاهش یا زدودن این ترس از طرف مدیران اندیشه شود.

    مدیریت شرکت می تواند بااجرای تدابیر زیراز ترس کارکنان بکاهد: 1-استفاده ازرایانه به عنوان یک وسیله ارتقای شغلی بادان کارهای تکراری خسته کننده به رایانه ودادن کارهایی که تواناییهای آنهارابه چالش برمی‌انگیزد؛ 2-استفاده ازارتباطات رسمی برای حفظ آگاهی کارکنان ازتوجهات شرکت ؛ 3-ساخت یک رابطه مطمئن بین کارکنان، متخصصان اطلاعاتی ومدیریت؛ 4-اهداف شرکت رادرراستای نیازهای کارکنان مشخص کنند (Mcleod 348-349).

    درنهایت قابل توجه است که امروزوظایف MIS ازمدیران فراتررفته وکلاً MIS با کاربرد رایانه درخدمات تجارت وشرکتها درآمده است امروزه دردفتر هرشرکتی بخش MIS یامعاونت MIS رامی توان مشاهده کرد.

    اجرای MIS کاربرپسند چکیده: اخیراً سیستم‌های اطلاعات و مدیریت ادبیات دانش کامپیوتر، توسعه سیستم‌های "کاربرپسند" را ساده کرده و این به معنای فائق آمدن بر مشکلات اجرایی است.

    هر چند محققان عقیده دارند کاربرپسند‌بودن ‌تکنولوژی کافی‌نیست و‌کاربر نیز باید با سیستم احساس نزدیکی‌کند.

    در راه‌حل‌های‌‌‌‌ فرمول‌بندی شده برای مشکلات اجرایی، بخش توسعه سازمانی باید بر پایه دانش‌محوری باشد.

    توسعه سازمانی (OD) و سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) اهداف و مشکلات یکسانی دارند و بر پایه تئوری همسانی می باشند.

    غالباً روش‌ها و تکنیک‌های OD برای کاهش مشکلات اجرایی MIS مناسب و مفید است.OD یک تصور و بینش کلی تکنیک‌هایی را در هنگام اجرا با تغییر سیستم مورد استفاده قرار می‌دهد مانند: تغییر سازمانی برنامه‌ریزی شده، چرخه بازگشت، جلسات گروهی حل‌مشکل، آموزش‌های ارتباطی، اهمییت مذاکرات و آزمایشگاه‌های آموزشی.

    به طور کل استفاده از این عوامل در موفقیت اجرایی‌MIS در سازمان ها مؤثر است.

    1.

    معرفی کاربر واژه "سیستم کاربر‌پسند" به طور گسترده ای در سال‌های اخیر در دانش کامپیوتر و ادبیات MIS مورد استفاده قرار می گیرد.

    تأکید بر روی سیستم‌ها جهت استفاده راحت و مناسب برای کاربران بسیار مهم و حیاتی است، خصوصاً اگر سیستم‌های کامپیوتری به طور گسترده‌ای توسط کاربران غیر حرفه‌ای و مدیران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    محققان اجرایی MIS پنج عامل دیگر را نیزعلاوه بر سهولت در کاربرد سیستم برای موفقیت پروژه MIS مؤثر می‌دانند: 1.

    پشتیبانی مدیران ارشد 2.

    تمایل به داشتن سیستم بهتر از طرف کاربر 3.

    مشخص نمودن مشکلات 4.

    گروه اجرایی MIS 5.

    مشارکت کاربران در فرآیند طراحی این عوامل نیازمند مشارکت کاربران در سیستم خصوصاً هنگام اجرا می باشد.

    در یک کلام تنها کاربرپسند‌بودن تکنولوژی کافی نیست و کابران نیز باید با سیستم و مجریان سیسنم احساس نزدیکی کنند.اجرای سیستم اطلاعاتی مبتنی بر کامپیوتر اغلب شامل تغییراتی در بخشی از کاربران و سازمان و یا هر دو می‌گردد.

    موفقیت در اجرای تغییرات لازم یکی از عوامل مهم شکست در اجرای پروژه است؛ مخصوصاً در بخش سیستم‌های حمایت تصمیم گیری (DSS) و در بلندمدت حتی با وجود بخش‌های توسعه یافته مناسب در اجرای تغییرات در سازمان با شکست مواجه می‌گردد.

    این قسمت یکی از زیرمجموعه‌های مدیریت برای شناخت توسعه سازمانی است.

    ما درباره این که چگونه تصور و تکنیک‌های توسعه سازمانی باید یرای تعامل بهتر بین مجریان و کاربران مورداستفاده قرار گیرد بحث می‌کنیم وهمچنین این که استفاده از یک مشاور توسعه سازمانی در بخشی از تیم احتمال موفقیت اجراییMIS را به نحو چشمگیری افزایش می‌دهد اما قبل از این که به نحوه استفاده از مشاوران و تکنیک‌های OD در پروژه های MIS بپردازیم ابتدا مباحث مشترک MIS و OD را مشخص نموده و انتظار می‌رود توضیح داده شود که چرا استفاده از ابزارها و تکنیک‌های توسعه دهنده ODدر آینده مهم و حیاتی است.

  • فهرست:

     

    مدل کسب و کار چیست؟...............................................................................5

     

    تعریف مدل کسب و کار......................................................................................6

    ...............................................................................7MIS تعریف

    ..............................................................7MIS   تلاش های اخیر در زمینه

     

    MIS     یک از منابع سازمان.........................................................................7

     سیستم های اطلاعات مدیریت...............................................................8

    ددئ  سیستم های اطلاعات مدیریتMIS..........................................8

    اطل  مدیریت سیستم های اطلاعاتی (MIS) چیست ؟.....................................................9

        کاربرد  سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی ............................................................9

    ..................................................10 MISیک مدل

       سیستم های اطلاعات وظیفه ای......................................................11

    ........................................................................12 MIS چشم اندازی از

     

    .....................................................................12 MIS حل مشکل و

     

    .......................................................13 MIS زیر سیستم های

     

    مفاهیم نوین سیستم‌های اطلاعاتی مدیریت پیشرفته..............................15

       سیستم های اطلاعاتی مدیریت(MIS )...............................16

       توضیحاتی دیگر در مورد سیستم های اطلاعات مدیریت MIS............................18

    سیر تاریخی....................................19

    هدف سیستمهای اطلاعاتی مدیریت..............................................................19

    اجزای MIS.................................................................................19

    زیرمجموعه های سیستم MIS.........................................................................19

    تاثیر تغییرات سیستم اطلاعات مدیریت.............................................................20

       اجرای MIS کاربرپسند.....................................................................21

    بررسی‌ روشهای‌ برنامه‌ریزی‌ راهبردی‌ سیستمهای‌ اطلاعات‌ مدیریت‌.............23

    روش‌ جدید برنامه‌ریزی‌ راهبردی‌سیستمهای‌ اطلاعات‌ مدیریت‌.......................25

    مراحل‌ اجرایی‌...........................................25

    معیارها و ضوابط انتخاب‌ روش‌ برنامه‌ریزی‌..........................................27

    مدل‌ ارزیابی‌ روشها....................................27

       شرح کامل ایده MIS...............................................................28

     

    مدیریت ارتباط با مشتری..................................................................32   

     

    سیستم های اطلاعات مدیریت شامل چه سیستم هایی است ؟........................................35

     

    علل نیاز به MIS........................................36

     

    نوآوری MIS........................................................................................................36

     

    ساختار ، مشخصات و وظایف   MIS.................................................................37

    ارزش های بنیادی   MIS.....................................................................................38

    هدف بنیادی MIS..............................................................38

    خدمات پیش بینی شده در آینده نزدیک............................................................38

    MIS   وفرآیند کسب و کار.....................................................................43

    مزایای پیاده سازی MIS................................................................45

    سطوح امنیت در MIS............................................................................46

    مدل کسب و کار MIS......................................................................49

    نتیجه گیری.............................................................................58

    منابع...........................................................................................59

     

     

    منبع:

    سایت علمی دانشجویان ایران

    مرکزمطالعات مدیریت و بهره وری ایران

    کتاب MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS 8/E 2001
    Raymond McLeod, Jr. and George Schell

    سایت علمی تخصصی مهندسی مدیریت اجرایی

    سایت مدیریت داکفا

    مجله الکترونیکی " مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران "

    سایت www.google.com

    1. Kennrth C. Laudon & Jane P. Laudon/ Systems NewتManagement InformationApproaches to Organization & Technology/Prentice-Hall, 1998.


    2. Steven Alter/Information System A ManagmentPerspective/Benjamin-Cummings, 1996.

    peymansanat.blogfa.com/post-31.aspx

    www.civilica.com/Paper-ITM02-ITM02_013.htm

    www.irannetbook.com/showbook.aspx?t...

    www.iums.ac.ir/files/help/mis.htm

    www.ciirang.com/showthread.php?p=89123

    www.itjobs.ir/.../ViewResume.aspx?resumeid...

چيزي که در دنياي تجارت امروز اهميت کمتري به آن داده مي‌شود، مدل کسب و کار و يا همان Business Model است. Business Model مي ‌تواند نقش الگو و خط‌کش را در هر تجارتي بازي کند. يک Business Model خوب که معمولا از يک پاراگراف هم بيشتر نمي‌شود

فصل اول: 1-مقدمه مرکز اصناف و بازرگانان ایران که از این پس مرکز نامیده می شود، یک مرکز دولتی وابسته به وزارت بازرگانی است که بر اساس ضوابط و مقررات قانونی فعالیت می کند. با توجه به اینکه اصناف کشور مهمترین رکن بازرگانی داخلی محسوب شده و امکان فعالیت در حوزه بازرگانی خارجی و امر مهم صادرات را دارند و نیز با عنایت به اجزاء تاثیر گذار و متاثر از فعالیتهای اصناف یعنی دولت، بازار ...

اتحاد ملي يک مساله داخلي است وانسجام اسلامي يک مساله خارجي وهرکدام نيازمند راهکارهاي متفاوت (وحتي گاه متناقض) مي باشند. چرا که يک راهکار ممکن است منجر به انسجام اسلامي بالا، اما اتحاد ملي پايين وبالعکس راهکار ديگري ممکن است منجربه اتحاد ملي بالا ولي

مقدمه: دراین فصل مطالب ارائه شده در فصول گذشته را برای ارائه و تهیه مدل تصادفی مورد تحلیل قرار می‌دهیم. در این رابطه متغیرهای تأثیرگذار و مهم را در مدل بررسی کرده و می‌توان میزان خطرپذیری را با توجه به متغیرهای اطلاعاتی و نحوه بر هم کنش و اثر متقابل آنها تحلیل می‌کنیم. مدل تصادفی: تصمیمات استراتژیک ما تلاش می‌کنیم عوامل تأثیرگذار در تصمیم‌گیری را برحسب متغیرها تهیه کرده و ...

چکیده توجه فزاینده سازمانها و دولتها به تجارت الکترونیک، ناشی از اهمیت و میزان تاثیر قابل انتظاری است که هم بر محیط عمومی همه سازمان ها (به طورعام) و هم بر فعالیتهای مختلف سازمانها (به طور خاص) می گذارد. در کشورهای پیشرفته و تازه صنعتی شده جهان، استفاده از تجارت الکترونیک به لحاظ مزایای آن روز به روز گسترش می یابد، اما کشورهای درحال توسعه را با مشکلات مختلفی مواجه می سازد. تجارت ...

واژه‌های کلیدی سیستم اطلاعات مدیریت[1](MIS)، طراحان، راهبران، کاربران، موانع انسانی، موانع سازمانی، موانع محیطی چکیده امروزه رشد روز افزون فناوری اطلاعات[2] و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمانهای دولتی و خصوصی در سطح جهان، حرکت جهانی را به سمت بهره گیری از انواع مختلف سیستم های اطلاعاتی به ویژه سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) ، موجب شده است که کشور مانیز در مسیر این حرکت قرار ...

مقدمه (خلاقیت ) مقوله ای است که اغلب ابعاد زندگی اجتماعی بشر را در بر می گیرد اما به جرات می توان گفت خلاقیت در آموزش و پرورش نکته ای کلیدی و حائز اهمیت است . با عنایت به اینکه ،زمینه اساسی خلاقیت باید در خانواده ، مدرسه و دانشگاه فراهم گردد و مدارس در این زمینه نقشی مضاعف دارند در این مقاله کوشش می شود برخی از ابعاد اساسی ( خلاقیت و آموزش ) مورد توجه قرار گیرد. تعریف خلاقیت : ...

فرض کنيد تحقيقي در مورد گروهي از مريض‌ها انجام مي‌شود، به طوري که احتياج به يک رژيم غذايي دارند که بايستي حداقل 2000 کالري و حداقل 600 واحد ويتامين D مورد لزوم از دو خوراک I و II کسب شود. هر واحد از خوراک I داراي 40 کالري و 8 واحد ويتامين D است و هر

چکیده آنچه که برنامه ریزیهای استراتژیک بدان جهت مهم هستند که در راستای استراتژی سازمانی تدوین شده و مورد حمایت مدیریت ارشد سازمان قرار می گیرند و اجرای موثر آنها دستیابی به بهترین منافع سازمانی و نیازهای علمی آینده سازمان را محقق می سازد. اجرای دقیق برنامه‌های استراتژیک نه تنها به ارتقای کیفی عملکرد کارکنان و بهبود بهره‌وری سازمان خواهد انجامید بلکه حتی کاهش هزینه هایی را که از ...

در حالي که عمر کوتاهي از استفاده از Database بعنوان بستري براي داده ها جهت انجام آناليزهاي پيچيده مي گذرد، ولي نياز به اينگونه عمليات از ديرزماني احساس مي شده و ابزار Database نيز در اينمورد از ارجحيت خاصي برخوردار گرديده اند. پاسخ به سؤالاتي نظير W

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول