این آموزه ها بهترین راهبرد را جهت نصب تانک های کروی (انوا)نشان می دهند . حاصل سال ها تجربه کارشناسان نصب موفقیت آمیز هزاران واحد می باشد . البته باید توجه داشت که این آموزه ها لزوما ماهیت عمومی دارند . مسولیت متوجه دیگران می باشد که مناسب بودن آن ها را جهت شرایط خاص زمین ها و عملکرد مورد استفاده برای هر نصب تایید کنند . به همین منظور کارشناسی با صلاحیت مثلا مشاوری در زمینه مهندسی راه و ساختمان یا نصابی که دارای مجوز باشد باید از هر گونه اطلاعات یا رهنمود ارائه شده بوسیله ی مستخدمین یا نمایندگان آنوا که مرتبط با طراحی نصب باشد جهت ان شرایط مورد نظر اطمینان حاصل نماید .
پیش از نصب تانک :
از موافقت مربوط به آیین نامه ی ساختمان مطمئن شوید .
اطمینان پیدا کنید که تخلخل ( پر منفذی )خاک مناسب است .
پیش از نصب تانک را از بابت آسیب دیده بودن بررسی نمایید تا نک های ماه قبل روانه شدن از کارخانه مان به طور کامل مورد آزمایش قرار گرفتند . هنگامی که تانک نصب گردیده باشد ما ادعایی را در زمینه ی آسیب دیده بودن آن ها قبول نمی کنیم .
بررسی کنید که عمق رادیه یا کف بند آبگذر (زهکش فاضلاب )ارتفاع گردن تانک صحیح باشد . برچسب مربوطه حداکثر عمق مورد اجازه را نشان می دهد . از دسترسی تانکر
( نوعی کامیون ) تخلیه فاضلاب اطمینان کسب کنید (آیین نامه های ساختمان حداکثر 30 متر را اظهار می کنند . )
جهات و ارتفاعات راه دخول و راه خروج را بررسی نمایید .
بررسی کنید که تانک برای کار مربوطه مناسب باشد . تانک های مستراح و چاه های مستراح نباید جهت سیالات خروجی مواد زائد شیمیایی رها شده در توالت یا هر نوع ماده شیمیایی دیگر مورد استفاده واقع گردیده شوند . اگر در کوردی شک داشتید با انوا مشورت نمایید .
انجام دهید :
ماده مورد استفاده صحیح را در پر کردن به کار گیرید .
تانک را در دورترین مکان ممکن نسبت به مسکن های قابل سکنی قرار دهید .اکثر آیین نامه های ساختمان حداقل 15 متر را توصیه می کنند .
پوشش صحیح و جهارچوب را که در معرض عبور است قابل قفل کردن نمایید .
فاصله دیوار سقوط مربوط به آبگذر زهکش فاضلاب را معمولا 1 در 60 یا 70 بین خانه و تانک ندر نظر بگیرید و حداکثر در 200 جهت سیستم ابیاری .
جهت بلند کردن تانک از طناب های مناسب یا زنجیرهایی که به دو دسته ی تعبیه شده در هر دو طرف گردن آن متصل گردند استفاده نمایید .
انجام ندهید :
قرار دادن تانک در معرض ضربه یا تماس با اشیاء لبه تیز .
به تانک الحاقات مربوط به گردن اضافه کردن نیز سوراخ آدم رو که از آجر ساخته شده در بالای گردن تانک نسازید که عمق دفن را در تانک افزایش می دهد . ما گسترش دادن گردن تانک را تحت هیچ شرایطی توصیه نمی کنیم .
نصب کردن تانک عمیق تر از عمقی که گردن تعبیه شده اجازه خواهد داد.
نصب کردن در مکان های دارای رفت و آمد بدون لحاظ دریچه ی پهن ضخیم و مناسب تحمل کننده بار .
قرار دادن تانک در مکانی که به نحوی در معرض فشار اضافه زمین باشد ( مثلا در مکان های شیب دار )یا در معرض بارهای متحمل شده مانند فشاری که ممکن است بر اثر مجاورت با عبور و مرور وسایط نقلیه تولید شود .
بلند کردن به نحوی که فقط یکی از دسته ها استفاده گردد .
پر کردن تانکی که دیگر کمک حال نیست . ( پر شده )
نصب تانک های مستراح در زمین های مرطوب و نصب چاه های مستراح در موقعیت های کلیه ی زمین ها :
زمین مرطوب جاییست که در ان جا آب زمین در هر زمانی یا در موقعیتی با خاک های رسی و آبگذر آهسته بالای پایه ی تانک قرار می گیرد .
1 ) حفره ای را به عمق مناسبی حفر نمایید به نحوی که حداقل 300 میلی متر فضا جهت بتن وپایه ای با بنیان سخت داشته باشد . پهنای تانک حداقل 400 میلی متر اضافه باشد و نیز فضای اضافه تری جهت نصب هر نوع دریچه ی مورد نیاز در نظر بگیرید . با استفاده از تجهیزات پمپاژ ( تخلیه با پمپ)مناسب حفاری را از آب خالی نمایید .
اطمینان پیدا کنید که تخلیه کردن با پمپ نزدیک ترین زمین نجاور را آغشته نکند . تا زمانیکه از مناسب شدن بتون خاطر جمع نشده اید خالی کردن آب ادامه خواهد یافت .
2 )حداقل 150 میلی متر در پایه ی حفاری دارای هسته ی سخت باشد . در حفاری کامل شده صفحات پلی تین کار بگذارید .
3 ) روکشی از بتن با حداقل 200 میلی متر ضخامت در قسمت فوقانی پلی تین موجود در پایه حفاری قرار دهید .
4 ) تانک را به طرف بستر بتنی پایین ببرید و مطمئن شوید که راه ورود و راه خروج ( فقط تانک مستراح) در موقعیتی درست قرار داشته باشند .
5 ) اطمینان کسب کنید که تانک در حالت عمودی باشد سپس آن را با آب تا حداکثر عمق 500 میلی متر سنگین کنید .
6 ) بستر بتن را حداقل 450 میلی متر در دورتادور پایه بگیرید و مطمئن شوید که همه ی خورده اضافی های بتن حذف گردیده باشد و حداقل 200 میلی متر از بتن تدر پایین پایه تانک قرار داده شده باشد .
7 )عمق رادیه یا کف بند را با بتن پر نمایید . اطمینان پیدا کنید که سطح آب درون تانک بیش از تقریبا 250 تا 300 میلی متری بالای سطح پر شده بتن نگه داشته نشود . دور تادور تانک را بطور مسطح پر کنید و لایه ها را محکم گردانید . پر کردن باید قبل از سفت گردیدن پایه شروع شود و عملیات مداوم واحدی باشد به نحوی که تانک لایه ی بیرونی بتنی کاملی که فاقد محل های اتصال به هم است و یک دست می باشد را دارا باشد .
8 ) جهت سفت کردن بتن از سیخ زن های متحرک استفاده نکنید . بتن را بطور مستقیم بر روی تانک خالی نکنید .
9 )لوله کار را ردیف و متصل نمایید . لوله راه ورودی تانک مستراح باید حداقل 25 میلی متر بالای لوله ی راه خروجی باشد .
10 ) پیش از پر کردن با ماده ای مناسب ؛ پوسته ای بتنی به دضخامت 150 تا 250 میلی متر دور گردن تانک بکشید . در خلال اینکه این قسمت بتن ریزی می شود باید توجه لازم را مبذول داشت تا از کج شدن گردن جلوگیری به عمل آید . گردن را با اهرم یا چهار چوب موقتی داخلی نگه دارید .
11 )با اره ای دندانه دار گردن تانک را متناسب با سطح زمین ببرید . عمق رادیه یا کف بند حداقل 450 میلی متری جهت جلوگیری از سرمازدگی لوله ها توصیه می شود . گردن را به اندازه ی کمتر از 350 میلی متر بالای رادیه یا کف بند راه ورودی برش ندهید .
12 ) پوشش و چهار چوب را در بتن تعبیه کنید .
13 )تا زمانیکه پر کردن با بتن مناسب نشده است تانک را خالی نکنید . تانک های مستراح باید در حالتی که با آب پر شده باشند قرار داشته باشند که این مورد می تواند با ورودی های فاضلاب جایگزین شده باشد .