دانلود تحقیق اساس نامه کانون فرهنگی هنری، مذهبی و اجتماعی قائم سپهر

Word 72 KB 33063 11
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • فصل اول.

    کلیات و اهداف ماده 1 نام کانون فرهنگی هنری، مذهبی و اجتماعی قائم سپهر است.

    ماده 2 نوع فعالیت کلیه فعالیت کانون غیرسیاسی و غیرانتفاعی بوده و در ضمن رعایت کلیه قوانین جمهوری اسلامی ایران دقیقاً طبق اساسنامه فعالیت خواهد نمود.

    ضمناً کانون قائم سپهر از نوع مذکور در بند الف ماده 2 آئین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیرتجاری مصوب 5/5/1377 موضوع مواد 584 و 585 قانون تجارت مدنی می گردد ماده 3 محل مرکز اصلی کانون در استان تهران شهرستان کرج به نشانی – شاهین ویلا خیابان قلم پانزدهم غربی پلاک 53 به شماره تلفن 4423875-0261 و در صورت لزوم می تواند برابر مقررات سایر نقاط داخل یا خارح از کشور شعبه نمایندگی دایر نماید.

    ماده 4 تابعین: کانون تابعیت جمهوری اسلامی ایران را دارد و کلیه اعضای آن التزام خود را به قانون اساسی جمهوری اسلامی را اعلام می دارند.

    ماده 5 مدت فعالیت کانون از تاریخ تاسیس برای مدت نامحدود می باشد.

    ماده 6 دارایی اولیه کانون اعم از منقول و غیرمنقول مبلغ 000/500 ریال می باشد که توسط موسس تماماً پرداخت شده و در اختیار کانون قرار گرفته است.

    ماده 7 هیات موسس بعد از تاسیس و معرفی هیئت امنا تحت عنوان موسس مسئولیتی در کانون نخواهد داشت.

    ماده 8 اهداف کانون 1-توسعه و پیشبرد امور فرهنگی (کتاب و فرهنگ کتاب خوانی – توسعه فرهنگسرا ها و کتابخانه های کرج – دایر نمودن نمایشگاه قرآن و عترت – کتاب و نمایشگاه کتاب در سطح شهر.

    توسعه نشر کتاب و نشریه های فرهنگی و هنری و اجتماعی و ورزشی و آشنایی شهروندان با امور فرهنگی استانهای دیگر ایران اسلامی) 2-توسعه و پیشبرد امور هنری (تئاتر – موسیقی – هنرهای تجسمی – سینما – کار کودکان – تئاتر خیابانی – امور شبکه ای سیما و سریال – آشنایی شهروندان کرج با امور هنری و سنتی استانهای دیگر ایران – دعوت و معرفی و همکاری با اساتید و هنرمندان کشورمان ایران و ...) 3-فعالیت امور مذهبی و آشنایی شهروندان با مراکز مذهبی و زیارتی ایران 4-توسعه صنایع دستی و ایرانگردی و جهانگردی و جذب توریست و آشنایی شهروندان کرج با صنایع دستی و مراکز تاریخی و سیاحتی کشورمان ایران.

    5-امور اجتماعی – جذب جوانان مومن، متعهد و هنرمند در کانون قائم سپهر و اشتغال و له کارگیری آنان در آیتمهای ذکر شده.

    6-ایجاد و دایر نمودن مراکز فرهنگی و هنری و نمایشگاههای عرصه محصولات فرهنگی و هنری، صنایع دستی و سوغات ایران و عرضه مستقیم کالا در کرج.

    7-بکارگیری فعالیتهای مذهبی و نشریه هفتگی و ماهنامه فرهنگی و هنری و اجتماعی.

    8-توسعه امور علمی و بازرگانی در جهت پیشبرد اقتصادی زندگی جوانان کشور.

    9-با تجزیه و تحلیل کردن موضوعات ذکر شده در حالت بینابینی گذاشتن موضوع ها با انگیزه های مختلف 10-همکاری و جذب جامعه دانشگاهی و آموزش طبقات روشتفکر کرجدر جهت پیشبرد اهداف کانون قائم سپهر.

    11-دعوت و همکاری با مسئولین محترم کرج بزرگ فصل دوم - ارکان ماده 9 ارکان کانون عبارتند از: 1-مجمع عمومی 2-هیات مدیره 3-مدیرعامل 4-بازرسان الف مجمع عمومی ماده 10 مجمع عمومی عبارتند از هیات امناء که به تعداد 5 نفر تشکیل و عالیترین مرجع تصمیم گیری در موسسه می باشد که بصورت عادی یا فوق العاده تشکیل می شود.

    ماده 11 چنانکه ادامه همکاری هر یک از اعضاء هیات امنا بعلل؛ فوت، عزل و یا استیفا غیرممکن شود هیات امنا شخص واجد شرایط و مورد اعتماد دیگری را با رای اکثریت به عنوان عضو هیئت امنا انتخاب می نماید.

    ماده 12 مجمع عمومی عادی سالی یکبار در فروردین ماه تشکیل خواهد شد.

    برای رسمیت جلسه حضور نصف بعلاوه یک و اعضاء و جهت تصویب هر موضوعی نیز رای موافق اکثریت اعضاء حاضر ضرورت دارد.

    در صورتی که در دعوت نخست، اکثریت حاصل نشد، جلسه دوم به فاصله 15 روز تشکیل و با هر تعداد اعضاء حاضر، جلسه رسمیت خواهد یافت.

    مجمع عمومی ممکن است بصورت فوق العاده در هر زمان به تقاضای هیات مدیره، مدیرعامل، بازرس، (بازرسان) با یک سوم اعضای هیات امنا تشکیل یم شود.

    ماده 13 وظایف مجمع عمومی عادی 1-انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرسان (اصلی و علی البدل) 2-استماع و رسیدگی به گزارش مدیره و بازرس 3-تعیین خط مشی کلی کانون 4-بررسی و تصویب یا رد پیشنهادات هیات مدیره 5-تعیین عضو جانشین هیات امنا طبق مندرجات ماده 11 6-تصویب ترازنامه و بودجه کانون 7-تعیین روزنامه کثرالانتشار جهت آگهی ها و دعوت نامه ها ماده 14 مجمع عمومی فوق العاده با شرایط زیر تشکیل خواهد شد.

    1-با درخواست هیات مدیره مدیر یا بازرس 2-با درخواست یک سوم از اعضاء هیات امنا تبصره 1: دعوت برای مجمع عمومی فوق العاده کتبی بوده و حداقل تا 15 روز قبل از تشکیل آن به اطلاع اعضاء خواهد رسید.

    تبصره 2: مجمع عمومی فوق العاده جهت رسمیت همان شرایط مجمع عمومی را خواهد داشت.

    تبصره 3: تصمیمات مجمع عمویم فوق العاده با رای اکثریت اعضاء حاضر در جلسه معتبر خواهد بود.

    ماده 15 وظایف مجمع عمومی فوق العاده: 1-تصویب تغییرات اساسنامه 2-بررسی و تصویب یا رد انحلال 3-عزل بعض یا کل اعضاء هیات مدیره و بازرس و انتصاب اعضاء علی البدل ماده 16 جلسات مجامع عمومی توسط هیات رئیسه ای مرکب از یک رئیس و یک منشی و یک ناظر اداره می شوند.

    ب: هیات مدیره: ماده 17 کانون دارای هیئت مدیره ای مرکب از 5 نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل خواهد بود.

    تبصره 1: جلسات هیئت مدیره با حضور اکثریت اعضاء رسمیت یافته و تصمیمات متخذه با اکثریت آراء معتبر خواهد بود.

    تبصره 2: شرکت اعضاء هیئت مدیره در جلسات آن مدیره ضروری است و غیبت هر یک از اعضاء بدون عذر موجه و بدون اطلاع قبلی تا 3 متوالی در حکم استعفای عضو غایب خواهد بود.

    تبصره 3: انتخاب مجدد هیات مدیره بلامانع است.

    ماده 18 در صورت استعفاء یا فوت سلب شرایط از هر یک از اعضای هیات مدیره عضو علی البدل برای مدت باقیمانده هیئت مدیره عضو اصلی انجام وظیفت خواهد نمود.

    ماده 19 هیات مدیره علاوه بر جلساتی که بطور مرتب و حداقل هر ماه یک بار تشکیل خواهد داد بنا به ضرورت با دعوت کتبی رئیس جلسه فوق العاده خواهد داد.

    ماده 10 اعضای هیات مدیره در اولین جلسه ای که بعد از انتخاب شدن تشکیل می دهند از بین خود یک نفر رئیس و یک نفر نائب رئیس و یک خزانه دار انتخاب خواهد نمود، حدود اختیارات آنها را هیات امنا مشخص می نماید.

    ماده 21 هیات مدیره برای مدت 2 سال انتخاب خواهند شد.

    انتخاب مجدد هیات مدیره برای دوره های بعدی بلامانع بوده و هیات مدیره موظف است حداکثر از پایان تصدی خود، از مجمع عمومی عادی هیات مدیره حداقل 10 روز قبل از پایان تصدی خود نتیجه اینجانب را به مراجع ذیصلاح خواهند نمود.

    ماده 22 هیات مدیره نماینده قانونی کانون بوده و وظایف و اختیارات آن در چارچوب اساسنامه به شرح ذیل میباشد: حفظ و حراست اموال منقول و غیرمنقول، رسیدگی به حسابها، پرداخت دیون و وصول مطالبات، اجرای مصوبات هیئت امنا، افتتاح حساب در بانک ها طی انجام تشریفات قانونی، تعقیب جریانات قضایی و مالیاتی و ثبتی در کلیه مراحل قانونی در محاکم، تعیین حکم و تعیین وکیل و عزل آن، قطع و فصل دعاوی از طریق سازش (مصالحه) و در صورت اقتضاء تفویض و واگذاری تمام یا قسمتی از اختیارات خود به هر شخص دیگر اعم از حقوقی و حقیقی با حق توکیل به غیر.

    بطور کلی هیئت مدیره می تواند هر اقدام و معامله ای را که ضروری بداند در مورد نقل و انتقال اموال منقول و تبدیل به احسن یا رهن گذاری و فک رهن و استقراض به استثنای فروش اموال غیرمنقول که مستلزم تصویب هیئت امنا میباشد به نام کانون انجام دهد.

    تبصره 1: جز در باره موضوعاتی که به موجب مفاد این اسسانامه اخذ تصمیم و اقدام در باره آنها در صلاحیت خاص هیئت امنا است، هیئت مدیره کلیه اختیارات لازم برای اداره امور را مشروط بر رعایت حدود اهداف کانون دارا میباشد.

    تبصره 2: هیئت مدیره می تواند از بین خود یا خارج یک نفر را به مدیریت عامل انتخاب نموده و حدود اختیارات و مدت تصدی و حق الزحمه او را تعیین نماید.

    مدیرعامل بالاترین مقام اجرایی کانون است و در حدود اختیاراتی که از طرف هیئت مدیره به وی تفویض می گردد نماینده کانون محسوب شده و از طرف کانون حق امضاء دارد و عزل وی از اختیارات هیات مدیره می باشد که بایستی مستند و مدلل باشد.

    تبصره 3: اگر مدیر عامل عضو هیات مدیره باشد دوره مدیریت عامل او از مدت عضویتش در هیات مدیره بیشتر نخواهد بود.

    لیکن انتخاب مجدد او طبق مقررات این اساسنامه بلامانع میباشد.

    تبصره 4: کلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور با امضای مدیرعامل و خزانه دار و در غیاب خزانه دار رئیس یا نائب رئیس هیئت مدیره و مهر کانون معتبر خواهد بود.

    ج: مدیر عامل ماده 23 مدیرعامل مجری مصوبات مجمع عمومی و هیات مدیره بوده و دارای اختیارات و مسئولیتهای ذیل می باشد: 1-نمایندگی قانونی در مراجع رسمی و نهادها و در برابر اشخاص حقیقی و حقوقی 2-استخدام و عزل و نصب کارکنان موسسه در حدود ضوابط و مصوبات و تحت نظارت هیئت مدیره 3-نگهداری دارایی، اموال حساب ها، اسناد و دفاتر موسسه 4-اعمال اختیاراتی که به صورت موردی یا مقطعی از جانب هیات مدیره به وی تفویض شده باشد.

    5-ارائه پیشنهادهای لا زم در زمینه گسترش، بهبود و هماهنگی در فعالیت ها ارجاع به هیات مدیره جهت ارائه به مجمع عمومی 6-تهیه پیش نویس ترازنامه، بودجه، خط مشی و گزارش سالیانه جهت بررسی هیات مدیره و ارسال به مجمع عمومی 7-تهیه پیش نویس آیین نامه های مورد لزوم جهت طرح و تصمیم گیری در هیات مدیره 8-نظارت و ایجاد هماهنگی در فعالیت شعب، نمایندگی ها و دفاتر 9-درخواست برگزاری جلسه مجمع عمومی فوق العاده 10-انجام سایر وظایف و اختیاراتی که طبق آیین نامه های مصوب و قانون تجارت به مدیرعامل محول شده یا بشود ماده 24 حقوق و مزایای مدیرعامل بوسیله هیات مدیره تعیین میشود در صورتی که مدیرعامل از اعضای هیئت مدیره نباشد بدون داشتن حق رای می تواند در جلسات هیات مدیره شرکت نماید.

    ماده 25 مدت ماموریت مدیرعامل از مدت ماموریت هیات مدیره تجاوز نخواهد کرد و تغییر یا تجدید انتخاب او نیز بلامانع است و به هر صورت مدیرعامل در صورت انقضاء ماموریت موظف است تا تعیین جانشین وظایف محوله را انجام دهد.

    ماده 26 مجمع عمومی یک نفر را به عنوان بازرس علی البدل برای مدت یکسال انتخاب خواهند نمود.

    تبصرع 1: انتخاب مجدد بازرسان بلامانع است.

    ماده 27 وظایف بازرس بشرح زیر است: 1-بررسی کلیه اسناد و اوراق مالی و تهیه کزارش برای مجمع عمومی 2-مطالعه گزارش سالانه هیات مدیره اعم از مالی و تهیه گزارش عملکرد برای اطلاع مجمع عمومی.

    3-گزارش هرگونه تخلف هیات مدیره از مفاد اساسنامه به هیات امناء 4-اظهارنظر کتبی در باره صحت صورت دارایی، عملکرد ومطالب اطلاعاتی که مدیران در اختیار مجمع عمومی گذاشته اند.

    5-سایر وظایفی که قانون تجارت به عهده بازرس قرار داده است تبصره: بازرس می تواند بدون داشتن حق رای در جلسات هیات مدیره شرمت نمایند.

    ماده 28 بازرس می توان در هر موقع هرگونه رسیدگی رسیدگی قرار دهد و در صورت لزوم تقاضای تشکیل جلسه فوق العاده مجمع عمومی را بنماید.

    ماده 29 در صورت فوق یا استعفاء یا معذوریت بازرس اصلی یا سلب شرایط از او بازرس علی البدل به جای او انجام وظیفه خواهد نمود.

    ماده 30 هیات مدیره، مدیرعامل و بازرسان تا زمانی که جانشین آنها از سوی مجمع عمومی تعیین و معرفی نشده است به مسئولیت خود باقی خواهند ماند.

    فصل سوم: بودجه.

    مواد متفرقه ماده 31 بودجه کانون از طریق جمع آوری هدایا، قبول وصیت، وقف، حبس، حق عضویت و سایر فعالیتهای قانوین و مجاز تامین می شود.

    ماده 32 درآمد و هزینه های کانون در دفاتر قانوین ثبت و شرح بیلان آن هر سال مالی به مراجع ذیربط ارائه خواهد شد.

    تبصره 1: کانون مکلف است کلیه درآمدهای حاصله سالانه را مطابق اساسنامه صرف اهداف و وظایف نماید و چنانچه وجوهی مازاد بر هزینه ها وجود داشت در حساب مخصوصی به نام کانون نزد یکی از بانکهای رسمی ایران نگهداری نماید.

    ماده 33 کلیه مدارک، پرونده ها و مکاتبات در دفتر مرکزی کانون مگهداری می شود.

    ترتیب امضاء مکاتبات رسمی را هیئت مدیره تعیین می نماید.

    تبصره: مصوبات و صورتجلسه هیات امناء و هیات مدیره در دفاتر مخصوص به ترتیب تاریخ ثبت و به امضای اعضاء ذیربط خواهد رسید.

    ماده 34 کانون مکلف است هرگونه تعییر یا اصلاح اساسنامه را به مرجع صادرکننده پروانه فعالیت اعلام نماید.

    ماده 35 کانون مکلف است محل موسسه و تغییرات بعدی آن را به مرجع صادرکننده پروانه فعالیت اعلام نماید.

    ماده 36 کانون دارای مهر و یا آرم مخصوص خواهد بود که متن آن با تصویب هیات مدیره و برابر مقررات تهیه خواهد شد.

    هیات مدیره مکلف است نمونه مهر و آرم تهیه شده را به مرجع صادرکننده پروانه فعالیت ارسال نماید.

    تبصره: هیات مدیره در حفظ و حراست از مهر و آرم مسئولیت قانونی دارند.

    ماده 37 انحلال: در صورت کانون مجمع عمومی فوق العاده حداقل 3 نفر را بعنوان هیات تصفیه مانتخاب و این هیات موظف خواهد بود پس از رسیدگی به حسابها و تصفیه بدهی و وصول مطالبات باقی مانده و تعیین دارایی مسلم (اعم از منقول و غیرمنقول)، دارایی کانون را با تصویب مجمع عمومی و تحت نظارت کمیته ای مرکب از نماینده ولی فلقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه و نمایندگان وزارت امر اقتصاد و دارایی به یکی از نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امر اقتصاد و دارایی به یکی از مراکز غیرانتفاعی عام المنفعه مشابه که در داخل کشور فعالیت می نمایند واگذار نماید.

    هیات مذکور موظف است نتیجه را به مرجع صادرکننده پروانه فعالت ارائه نماید.

    ماده 38 انتشار هرگونه مطبوعه ای پس از کسب اجازه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تحصیل پروانه انتشار با رعایت کامل قانون مطلوعات انجام می شود.

    ماده 39 مواردی که در این اساسنامه پیش بینی نشده است وفق عمومات قانون تجارت عمل خواهد شد.

    ماده 40 این اساسنامه مشتمل بر 3 فصل و 40 ماده و 17 تبصره در نشست مورخ 1/2/1384 هیات موسس و هیات امناء به تصویب رسید.

    هیات موسس، هیات امنا، هیات مدیرع، بازرسان (اصلی و علی البدل) و مدیرعامل عبارتند از: ردیفنام و نام خانوادگینام پدرآدرس و تلفنمسئولیتامضاء1حسین آقاحسنی مهابادیاسفندیارشاهین ویلا – خ قلم – 15 غربی پ 53 تلفن 44238752اکرم افشار خمسهجوادشاهین ویلا – خ قلم – 15 غربی پ 53 تلفن 44238753لیلا حاجی بابائی فیروزحمیدشاهین ویلا – خ قلم – 18 شرقی پ 30 تلفن 43340324حمید رضا صدقیمصطفیمیدان مادر خ خیام غربی خ سعدی ساختمان سعدی واحد 4 تلفن 35333955احسان آقاحسنی مهابادیحسینشاهین ویلا – خ قلم – 15 غربی پ 53 تلفن 44238756ناهید آقاحسنی مهابادیاسفندیارشاهین ویلا خ قلم پانزدهم غربی پ 53

  • فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

هدف از تحقیق : هدف از انجام این تحقیق بررسی ساختار فرهنگی خانه فرهنگ بوستان است در این تحقیق به بررسی ساختار سازمانی خانه فرهنگ بوستان و همچنین آشنایی با شرح وظایف و خدمات این مجموعه می پردازیم روش تحقیق: میدانی کتابخانه ای محیط تحقیق: خانه فرهنگ مشارکتی بوستان مقدمه: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به منظور توسعه فرهنگ و هنر و ارتقای فرهنگ شهروندی و شهر نشینی در تهران بزرگ ...

بیان مسئله کشور همیشه سر بلند ایران با آثار باستانی بر جا مانده از اقوام وملل گوناگون در طی تاریخ جاذبه های بس ارزشمند برای تبادل فرهنگ و ارتباطات درون و فراملیتی در خود گرد آورده است و از آنجا که از دیر باز این سرزمین در میان سرزمینهای وسیع آسیا از یک سو و قاره اروپا از سوی دیگر ،به عنوان چهار راهی بوده است که پیوند دهنده ،فرهنگ ها ، مدنیت ها و سیاستهای شرق با غرب بوده است از ...

-1- بررسی تاریخچه کانون در ایران:(1) اولین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال 1344 ه .ش با هدف ایجاد امکانات لازم جهت رشد و پرورش فکری و بدنی کودکان و نوجوانان و کمک به شکوفایی استعداد های ایشان به وجود آمد. 1-1-1- اهداف کانون را به طور خلاصه می توان در موارد زیر برشمرد: 1.تأسیس مراکز عرضه کتاب و آموزشهای فرهنگی و هنری مخصوص کودکان ونوجوانان در نقاط مختلف . 2.کمک به توسعه ...

عنوان پروژه: عنوان پروژه، طراحی کتابخانه عمومی است. این نوع کتابخانه ها، بر خدمات اجتماعی در سطح شهر تأکید می کند. در ایجاد کتابخانه عمومی، فرض بر این نهاده می شود که یک انسان هر چه بیشتر بداند فرد مفیدتری به حال جامعه خود خواهد بود و از این رو برای همه افراد یک جامعه باید امکاناتی فراهم آورد تا مطابق نیازهای خویش، خواندن آنچه را به حال خود مفید می دانند، در دسترس داشته باشند. ...

توانمندسازي(توانا سازي) فرايند قدرت بخشيدن به افراد است. در اين فرايند به کارکنان خود کمک مي کنيم تا حس اعتماد به نفس خويش را بهبود بخشند و بر احساس ناتواني و درماندگي خود چيره شوند. تواناسازي در اين معني به بسيج انگيزه هاي دروني افراد مي انجامد.(

مقدمه : از هنگامیکه بشر شروع به ساختن شهر می کند به شکلی در محیط طبیعی دخل و تصرف کرده ویک محیط ساخته شده برای خود ایجاد می کند تا در آن زندگی کند . اما این به معنی آن نیست که انسان از هنگام ساختن شهر به برنامه ریزی شهری پرداخته است درواقع بیشترشهرهای جهان بدون برنامه ریزی قبلی ساخته شده اند . در نتیجه شهر نشینی در ضمن رشد ، مشکلات گوناگونی را به همراه داشته است . ادامه این ...

چکیده تحقیق: بعضی از افراد درانتخاب شغل تسلیم حوادث می‌شوند و برخی بدون نقشه و فکر تحت تأثیر اعضای فامیل، شغلی راانتخاب می‌کنند که با خصوصیات فردی آنها منطبق نیست برخی از مردم نیز تحت تأثیر ارزشهای اجتماعی بدون درنظر گرفتن خصوصیات روانی و طرح نقشه خاص شغل خود را انتخاب می‌کنند. بطور کلی هدف از این پژوهش مقایسه و برسی رغبتها و گرایشات شغلی بین دانش‌آموزان دبیرستانی عادی و ناشنوا ...

ادبيات و تصويرگري کتاب کودک ما مردم جهان مصمم به حفظ نسل هاي آينده از بلاي جنگ هستيم . و ايمان خود را مجدداً مورد تأکيد قرار مي دهيم … و براي نيل به اين اهداف دگرپذيري و زيستن صلح آميز ديگران را مد نظر داريم . در شرايط کنوني جهان و

ما مردم جهان مصمم به حفظ نسل های آینده از بلای جنگ هستیم . و ایمان خود را مجدداً مورد تأکید قرار می دهیم … و برای نیل به این اهداف دگرپذیری و زیستن صلح آمیز دیگران را مد نظر داریم . در شرایط کنونی جهان و بنا به تجربه مردم جهان برای دفع جنگ و خشونت ، به عنوان یک امر حیاتی ، امکان شناخت معنای دگرپذیری و مدارا او یا چگونگی رفتارهای تند و خشونت دار فراهم آمده است هیچ یک از این ...

فرهنگسرا ساختماني است که در آن يک يا چند نهاد فرهنگي فعاليت دارند. در فرهنگسراها معمولاً شرايطي براي آموزش امور گوناگون فرهنگي و اجتماعي و همچنين آموزش پيشه‌ها و هنرهاي گوناگون مانند نگارگري، کوزه‌گري، دوزندگي و جزاينها فراهم مي‌گردد. برخي از فرهنگس

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول