فسفرها استحکام بالاتری نسبت به شبکه های سولفید فلزی دارند اما معمولاً انتشار دهنده های ناکارآمد در ولتاژهای پایین هستند. فسفر آبی رنگ که برای FED مورد توجه بیشتر قرار گرفته Bi:YNBO4 میباشد. (انتشار در 440nm) فسفر آبی رنگ اشباع شده بوسیله جانشین سازی Nb در شبکه YNBO4:Bi نیز تولید میشود اما از نظر کارایی، کارایی کمتری دارد. رفتار نور دهی YNBO4:Bi, YNBO4 تحت UV و الکترون های متحرک در ولتاژ پایین مورد بررسی قرار گرفته است و با محاسبات کامل گزارش شده است. محاسبات تایید می کند که شکاف انتقال انرژی بین Nb 4d و O 2P مربوط به YNBO4 میزبان میباشد. این مطلب در توافق کامل با مدل ساختاری باند الکترونیکی ویژه که به سادگی مطرح شده، میباشد. این موضوع همچنین ثابت می کند که ماهیت محیط شیمیایی Bi+3 برای تاثیر کاتیون ها بر روی خواص نور دهی دارای اهمیت است. فسفرهای با تشعشعات آبی رنگ برای کاربردهای FED توسعه داده شده اند.
مقاومت خوب فسفر با تشعشعات آبی برای اشباع اکسید فسفر، ممکن است آنرا مطلوبتر برای عملیات FED های ولتاژ پایین در جریان بالا بسازد. تشعشعات در این فسفرها به صورت مولکول های بحرانی هنگام آهسته سرد کردن قسمت های ته نشین شده و ترکیبات اساسی آن یافت شده بود. این مطلب اشاره بر این دارد که نوار باریک ته نشین شده یک لایه خاص ZnGa2O4 با مرکز تشعشعی قرمز و آبی و سبز بوده که امکان حل شدن در ساختار FED را دارد. BaGa2O4: Ce تشعشعی به رنگ زرد پرتقالی داشته که جز نمونه های مورد نظر برای کاربرد در FED محسوب میشود.
نمایشگر های پلاسما
نمایشگرهای پلاسما با استفاده از لامپ های فسفری به مدت 60 سال مورد بررسی قرار گرفته اند. برای پنل های نمایشی پلاسما (PDP) جایگزین شده، در سال های اخیر اتاق های مخصوصی برای پیشرفت آنها به وجود آمده است. BaAL12O19:Mn فسفری با تشعشعات سبز رنگ است که برای PDP ها عرضه شده است. با این وجود ترکیبات نو ظهور سبز و سفید (CAT) فسفرهای مناسب برای ایده نمایشگرها میباشند. BaMgAL10O17:Eu فسفری با تشعشعات آبی بوده که مورد استفاده در PDP است. گر چه این ماده به عنوان فاسد کننده در طول فرایند صنعتی و عملیات، شناخته شده است، کوشش ها و تحقیقات برای پیشگیری از این ماده به صراحتی بیان شده است. فسفر با تشعشعات قرمز مورد استفاده در PDP ها فسفری کارا میباشد اما انتشارش خیلی نارنجی رنگ است و با هزینه زیاد می بایست تیره تر گردد. مطالب کلی و مفصل راجع به PDP ها یا نمایشگرهای پلاسما به عنوان مطلب مرتبط با این متن در این گزارش توضیح داده میشود.
ترکیبات فسفری
ترکیبات غیر آلی فسفرها موضوع جدی برای 80 سال بوده است که بیشتر تحقیقات در صنعت انجام شده و در حوزه های عمومی نبوده است. تقریباً این مواد همگی بوسیله واکنش های حالت جامد بین ترکیبات غیر آلی خالص در دمای بالا بوجود آمده اند. درباره چرخه متابولیسمی فسفر و ترکیبات آن مطالبی به عنوان مطلب مرتبط با متن ذکر میشود.
ترکیبات حالت جامد متداول
حالت اول مخلوط کردن ترکیباتی است که توانایی فعال شدن به صورت شبکه میزبان با تزریق (دوپینگ) و جریان دهی را شامل میشود. سپس این مخلوط در محفظه ای غیر فعال، گرم میشود تزریق معمولاًبه شکل نمک خاصی بوده که می تواند بعد یا در طی گرم کردن میزبان اضافه گردد محصول گرم کردن معمولاً رسوب است و سپس این رسوب فشرده شده سپس نرم و آسیاب میشود محصول نهایی زبر و دسته بندی میشود. در برخی از ترکیبات فوق ممکن است محصول مورد فشار سطح نیز قرار بگیرد. بعضی کاتیون ها معمولاً بوسیله ته نشین شدن بوسیله باقی ماندن روی محلول قبل از انجام فرایند بدست آیند. انتخاب فسفرهای مهم، ترکیبات با پیشرانه ها و کاربردشان در جدول 2 آمده است. سولفیدها ممکن است بوسیله این روش پدید آیند. مانند سولفید سدیم،موانع مهم برای بکارگیری تکنیک های حالت جامد: 1- بد شکل شدن ترزیق در شبکه میزان ممکن است حتی زمانیکه پیشرانه ها روی اندازه های اتمی معین شده باشند رخ ندهد. 2-رشد ذره نمی تواند به سادگی کنترل شود و همچنین ذخیره سازی و ریز کردن لازم است.
هیدرو گرمایی و روش های مناسب
ته نشین شدن یک جور (مشابه)
ته نشین شدن یکجور فسفرها در محلول، امکان مخلوط شدن تزریق در شبکه میزبان در سطح اتمی بدون مشخص بودن انتشار در دمای بالا را مهیا می کند و این فرآورده ها کنترل موثر تری در تولید مواد به صورت استوکیومتری دارند. برای مثال تولید ذرات کروی که به خوبی دسته بندی در فضای بسیار کوچک برای نمایشگرهای معروف شده اند، به سهولت امکان پذیر شده است. علاوه بر این اندازه ذره فسفر نهایی می تواند بوسیله دستکاری شرایط محلول در فرایند ته نشین سازی کنترل شود. فسفرهای نانوکریستالی برای ایجاد شبکه های کامل پیشنهاد شده اند. بنابراین فضای خالی کمتری با ذرات منفی در اندازه میکرون مقایسه میشود. مطالعات روی تشعشعات، برای مثال، ZnS:Mn2+ نشان میدهد تاثیر نور دهی فسفرهای تزریق شده می تواند به صورت موثری توسعه داده شود، اگر اندازه ذره تا حد نانو دیمانسیون تقلیل یابد. علاوه بر این عمر کوتاه این ذره نیز گزارش داده شده است. نخستین تکنیک موفق در این زمینه شامل اضافه کردن اوره به نمک های فلزی در محلول مایع هیدروکربن ها میباشد. این روش روش اساسی است. برای مثال، برای تهیه کردن ذرات کروی Y2O3:Eu با دیمانسیون 100 تا nm500 که دارای مقداری رسوب هستند می توانند با تقریباً %5، Gd2O3:Eu که شبیه هم تهیه میشوند، کنترل کرد که ذراتی با اندازه 70 و nm250 را تولید میکند. روش های رسوب گذاری همچنین برای تهیه کردن سولفید فلز و سلوفیه ها گسترش داده شده اند. در این جا دو روش عمومی وجود دارد. اولین روش رفتار نمک فلز مایع را شامل میگردد البته با و بدون اینکه تزریق هیدرات ها و سولفوریا سلونید شان اضافه شود. به کمک این روش فسفرهای چاکلوئید فلزی از قبیل ZnSe, ZnS:Ag تهیه میشوند.
دومین روش شامل تاثیر گذاری تجزیه اکسید اوره در محلول مایع در دمای بالا در حضور استات فلز بوده و برای تهیه کردن فسفر های ZnS مورد استفاده قرار گرفته است. پیشرفت این روش های جدید که روش های استادانه برای تهیه گاز های توکلیک یا بخار (H2S, CS2) رایج شده در واکنش های حالت جامد، مورد نیاز زیادی نیستند. رسوب ممکن است همچنین در حلال هایی غیر از آب نیز کاربرد داشته باشد.
برای مثال نانوکریستال های Zns:Tb می توانند بوسیله مس اندود کردن تهیه شوند این کار بوسیله اضافه کردن سولفید سدیم مایع به Tb (NO3)3 و زنیک حل شده در متانول میسر میشود.