دانلود تحقیق امور مالی

Word 38 KB 338 11
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • امور مالی از ناظر سازمانی تحت نظارت معاونت مالی و اداری می باشد و مسؤولیت تعیین خط مشی های مالی ، تنظیم بودجه ، ثبت فعالیتهای انجام شده در دفاتر روزنامه کت و معین بر اساس ضوابط قانونی و نظامهای مالی تدوین شده ، تهیه ترازهای آزمایشی مربوطه و انجام کنترلهای مالی همچنین تهیه گزارشات مدیریت و محاسبه قیمت تمام شده تولیدات و تهیه صورتهای مالی سالیانه شرکت را دارا می باشد . جهت نیل به اهداف فوق معاونت مالی و اداری با دو بخش حسابداری مالی و حسابداری صنعتی فعالیتهای خود را بشرح زیر انجام می دهند .

    اهم وظایف حسابداری مالی ثبت و نگهداری حسابها و ثبت دفاترقانونی ، صدور بخشی از اسناد حسابداری ، تهیه تر از آزمایشی از حسابهای کل و معین ، اخذ لیست های تنظیم شده حقوق و دستمزد توسط کامپیوتر و پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان از طریق بانک یا صندوق ، انجام امور مربوط به دریافت و پرداخت شرکت ، نگهداری تنخواه کرد این امور مالی ، ارتباط با بانکها و تهیه صورت مغایرت بانکی همچنین همکاری کامل در بستن حسابهای پایان سال مالی ، و اداره های به این سیستم شامل اسناد و مدارک مربوط به کلیه خریدهای مواد و قطعات و لوازم خرید خدمات و انجام هزینه های و اخذ وجوه مربوط به سفارشات می باشد .

    اهم وظایف حسابداری صنعتی شامل تعیین قیمت تمام شده محصولات شرکت و بستن حساب سفارشات ، صدور اسناد حسابداری در رابطه با محاسبات قیمت تمام شده موجودی های انبار و گردش موجودیهای انبار ، نگهداری کارتهای مربوط به اموال شرکت ، نظارت بر پلاک کوبی و محاسبه استهلاک سالانه و صدور اسناد مربوطه همچنین اداره امور انبار گردانی پایان سال مالی و کنترل موجودیهای انبار موجودیهای در جریان ساخت و محصول و تهیه و تنظیم گردش موجودیها جهت بستن حسابها و تنظیم گزارشات مقطعی مورد نیاز جهت انجام وظایف محوله به حسابداری صنعتی اطلاعات و اسناد و مدارک مورد نیاز واحد حسابداری ثنعتی شامل اطلاعات فنی و تولیدی ، گردش مواد و تولیدات ، برنامه و بودجه و اعداد و ارقام مندرج در ترازهای آزمایشی و نسخه ای از رسیدها و حواله های انبار از سایر واحدهای امور مالی و عملیاتی شرکت جهت این واحد ارسال میگردد ، حسابداری صنعتی پس از بررسی و انجام محاسبات لازم ، اقدام به صدور اسناد حسابداری بر اساس اسناد و مدارک نموده و اسناد مذکور را به حسابداری مالی جهت ثبت در دفاتر ارسال می نماید .

    سازمان و سیستم حسابداری صنعتی :

    سازمان :

    وظیفه اصلی حسابداری صنعتی ، تعیین قیمت تمام شده ، سفارش و کنترل موجودیهای انبار میباشد . بطور کلی اهم وظایف این واحد به شرح زیر قابل تفکیک است :

    تعیین بهای تمام شده سفارشات .

     صدور اسناد حسابداری در رابطه با محاسبات قیمت تمام شده و موجودیهای انبار .

     حفظ و نگهداری اموال و همچنین صدور اسناد استهلاک مربوط به اموال .

     اداره امور انبارگردانی در پایان سال مالی .

     کنترل موجودیهای انبار ، موجودی کار در جریان ساخت و موجودی محصول .

     تهیه و تنظیم گردش مقداری ریالی موجودیها جهت بستن حسابها و تنظیم گزارشات مقطعی مورد نیاز .

    شرح سیستم :

    اطلاعات و اسناد و مدارک مورد نیاز واحد حسابداری صنعتی شامل اطلاعات فنی و تولیدی ، گردش مواد و تولیدات ، برنامه و بودجه و اعداد و ارقام مندرج در ترازهای آزمایشی از سایر واحدهای امور مالی و واحدهای عملیاتی جهت این واحد ارسال میگردد . حسابداری صنعتی پس از بررسی و انجام محاسبات لازم اقدام به صدور اسناد حسابداری بر اساس اسناد و مدارک نموده و به واحد حسابداری مالی ارسال میدارد و علاوه بر آن اطلاعات و آمارهای لازم در رابطه با قیمت تمام شده و گردش موجودیها (مواد اولیه ، کار در جریان ساخت و محصول ساخته شده) را جهت استفاده سایر واحدهای امور مالی و واحدهای عملیاتی تهیه می نماید .

    صفحه 9

    شرح عوامل هزینه و مراکز هزینه :

    الف) عوامل هزینه :

    به منظور انعکاس هزینه ها بر حسب ماهیت ، ابتدا هر گروه از هزینه های مشابه تحت یک سر فصل حساب کل طبقه بندی و سپس هر یک از سر فصلهای حساب کل به عوامل جزؤتر تفکیک میگردند.

    عوامل هزینه بسته به نوع فعالیت واحد تجاری متفاوت میباشد ، لیکن متداولترین گروه بندی مطرح شده در مباحث هزینه یابی ، تفکیک آنها بر حسب ماهیت اصلی آنها یعنی مواد ، دستمزد سربار مستقیم و غیرمستقیم میباشد .

    کاربرد طبقه بندی عوامل هزینه :

    طبقه بندی هزینه ها برحسب عوامل هزینه ، کار بودجه ریزی را تسهیل نموده امکان پیش بینی هزینه را فراهم می آورد .

    طبقه بندی هزینه های تحقق یافته برحسب عوامل هزینه ، موجب درک سریعتر هزینه های انجام شده گردیده و مدیریت را در اخذ تصمیمات لازم به منظور کنترل هزینه ها یاری می دهد .

    طبقه بندی هزینه ها برحسب عوامل هزینه کمک می نماید تا کلیه هزینه های تحقق یافته طی یک دوره مالی برحسب ماهیت اقلام مشابه در یک جا طبقه بندی و تلخیص گردند .

    متداولترین طبقه بندی براساس ماهیت هزینه ها ، تفکیک آنها برحسب مواد ، دستمزد ، سربار (اعم از مستقیم یا غیرمستقیم) میباشد . هزینه مصرف مواد اولیه به دلیل اهمیت آن از یک طرف و متمایز بودن نحوه شناسائی و ارزیابی آن از طرف دیگر ، معمولاً در حساب کالای در جریان ساخت طبقه بندی می گردند ، لیکن هزینه دستمزد و سربار (اعم از مستقیم یا غیرمستقیم) ابتدا ، جزء هزینه های شرکت طبقه بندی شده و سپس بر اساس مبانی و مغروضات سیستم حسابداری صنعتی جذب کالاهای ساخته شده میشوند . عوامل مؤثر در طبقه بندی هزینه های دستمزد و سربار را میتوان به شرح ذیل تشریح نمود .

    طبقه بندی هزینه های مشابه از نظر ماهیت .

    ایجاد سهولت در کار حسابرسان داخلی و حسابرسان مستقل و ایجاد امکان ردیابی هزینه ها .

    تفکیک و طبقه بندی هزینه های قابل کنترل توسط مدیریت .

    تفکیک و طبقه بندی هزینه های غیرقابل کنترل توسط مدیریت (مانند هزینه های پرسنلی که به موجب قانون کار پرداخت میگردد.)

    ایجاد سهولت در تنظیم اظهارنامه های مالیاتی .

    نقطه نظرات مدیریت .

    فهرست عوامل مختلف هزینه در جدول فهرست حسابها به تفکیک آورده شده است .

    ب) مراکز هزینه :

    کاربرد طبقه بندی مراکز هزینه :

    بطور کلی کاربرد طبقه بندی هزینه ها برحسب مراکز هزینه را میتوان به شرح ذیل خلاصه نمود :

    ایجاد زمینه مناسب جهت جمع آوری و تلخیص هزینه های انجام شده در یک مرکز هزینه طی یک دوره مالی به منظور کنترل کارائی آن مرکز از طریق مقایسه هزینه های واقعی را هزینه های جذب شده .

    ایجاد زمینه لازم برای انتخاب مبانی تسهیم هزینه ها به مراکز تولیدی و در نهایت به محصولات تولید شده .

    عوامل مؤثر در طبقه بندی هزینه ها برحسب مراکز هزینه .

    بطور کلی عوامل مؤثر در طبقه بندی هزینه ها برحسب مراکز هزینه بشرح ذیل میباشد :

    اهم وظایف حسابداری قیمت تمام شده :

    اهم وظایف حسابداری قیمت تمام شده به شرح زیر میباشد :

    تعیین قیمت تمام شده استاندارد مواد ، دستمزد و سربار (اعم از مستقیم یا غیرمستقیم) به منظور قیمت گذاری سفارشات به هنگام انعقاد قرارداد و تنظیم گزارشات مقایسه ای تولید و تعیین انحرافات .

     تعیین قیمت تمام شده سفارشات در هر یک از کارگاهها و دوایر .

     صدور اسناد حسابداری مربوط به خرید و مصرف موجودیها و تکمیل سفارشات .

     تعیین مبانی لازم جهت تسهیم هزینه های خدماتی به دوایر تولیدی و …

     تعیین قیمت تمام شده سفارشات پس از تکمیل ، بستن سفارشات مزبور و صدور اسناد حسابداری مربوطه .

     صدور اسناد حسابداری تخصیصی هزینه دستمزد و سربار سفارشات بر اساس گزارشات کارکرد واحدهای تولیدی .

     مقایسه هزینه های واقعی مواد ، دستمزد و سربار با هزینه های جذب شده و تعیین انحرافات در پایان هر دوره مالی و تجزیه و تحلیل انحرافات و صدور اسناد حسابداری مربوطه .

     بررسی مستمر بر نحوه و چگونگی تولید سفارشات و در صورت نیاز ایجاد تغییرات لازم در مراکز هزینه و روشهای محاسباتی قیمت تمام شده .

     تنظیم و ارائه گزارشات مورد نیاز مدیریت شرکت .

    10 پیگیری مستمر دریافت اطلاعات از واحدهای تولیدی و خدماتی و اطمینان از صحت آنها .

    11 تشکیل کارتهای هزینه یابی سفارش و تکمیل آنها به منظور کنترل سفارشات .

    شرح سیستم قیمت تمام شده :

    با توجه به خصوصیات تولید محصولات شرکت ، نحوه استقرار ماشین آلات و نوع قراردادهای فروش جهت تعیین قیمت تمام شده تولیدات از سیستم «سفارش کار» استفاده گردیده است .

    الف) قیمت تمام شده تولید :

    جهت بدست آوردن قیمت تمام شده تولید محصول آیتم های اصلی قیمت تمام شده به چهار گروه مواد مستقیم تولید ، دستمزد مستقیم تولید ، سربار مستقیم تولید و سربار غیرمستقیم تولید تقسیم بندی شده است .

    مواد مستقیم تولیدی که به صورت واقعی به هر کارگاه تولیدی ، هر دایره و هر سفارش بطور مستقیم اختصاص یافته و در حسابهای مربوطه به شرح گردش ثبت حسابها انعکاس می یابد .

    سربار مستقیم تولید ، مربوط به آن دستته از هزینه هایی هستند که جزء مواد مستقیم و دستمزد مستقیم نبوده ولی بطور مستقیم می توان آنها را به سفارش خاصی اختصاص داد . هزینه های سربار مستقیم تولید نیز همانند مواد مستقیم تولید بصورت واقعی جذب هر سفارش شده و در حسابه ای مربوطه ثبت میگردند .

    در ارتباط با دستمزد مستقیم و سربار غیرمستقیم تولید از نرخهای استاندارد (جذب سربار و جذب دستمزد) برای هر کارگاه ، دایره و سفارش در هر دوره مالی استفاده می شود . بدین ترتیب که ساعات واقعی کار مستقیم هر کارگاه ، دایره و سفارش بر اساس گزارشات کارکرد واقعی تهیه شده و در نرخهای استاندارد فوق الذکر صرف گردیده و در حسابهای مربوطه ثبت و انعکاس می یابد .

    نرخهای استاندارد دستمزد و سربار هر یک از دوایر تولیدی در پایان هر دوره مالی جهت دوره مالی آتی بصورت زیر تعیین میگردد :

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

مقدمه: بدهی یکی از سه جزء اصلی معادله ی حسابداری و ساختار سرمایه ی اکثر شرکت هاست که نقش مهمی در تامین مالی ان ها دارد و روند استفاده از ان در شرکتها، خصوصا شرکتهای امریکایی در طی پانزده سال گذشته سیر صعودی داشته است.نسبت بدهی به سرمایه در ساختار تامین مالی در سال 1982 دو به یک بوده و در سال 1993 از مرز پنج به یک گذشته است. در این میان، مدیر مالی یعنی کسی که هدف اصلی اش افزایش ...

سازمان کلي امور مالي امور مالي از ناظر سازماني تحت نظارت معاونت مالي و اداري مي باشد و مسؤوليت تعيين خط مشي هاي مالي ، تنظيم بودجه ، ثبت فعاليتهاي انجام شده در دفاتر روزنامه کت و معين بر اساس ضوابط قانوني و نظامهاي مالي تدوين شده ، تهيه ترازهاي آزما

مالیات بر ارزش افزوده - نسبت به سایر مالیاتهاى مرسوم - یک مالیات جدید است. گسترش این سیستم، یکى ازمهمترین توسعه هاى مالیاتى و بى شک یکى از جدال برانگیزترین مباحث اواخر قرن بیستم است. این سیستم مالیاتى باتلاش اقتصاددانان براى رفع یا کاهش اختلال و نارسایى هاى مالیاتى سنتى و همچنین افزایش درآمد دولت شکل گرفت. مالیات بر ارزش افزوده یک نوع مالیات بر فروش چند مرحله اى است که خرید ...

امور مالی از ناظر سازمانی تحت نظارت معاونت مالی و اداری می باشد و مسؤولیت تعیین خط مشی های مالی ، تنظیم بودجه ، ثبت فعالیتهای انجام شده در دفاتر روزنامه کت و معین بر اساس ضوابط قانونی و نظامهای مالی تدوین شده ، تهیه ترازهای آزمایشی مربوطه و انجام کنترلهای مالی همچنین تهیه گزارشات مدیریت و محاسبه قیمت تمام شده تولیدات و تهیه صورتهای مالی سالیانه شرکت را دارا می باشد . جهت نیل به ...

درباره بازي بعضي از پژوهندگان گفته اند نزد انسان همچون حيوان مبناي غريزي دارد . مگ دوگال بازي آدمي را ناشي از غريزه تعدي او مي داند وصفت رقابت جنگجويي را که با اکثر بازي ها قرين است شاهد مثال مي آورد رأس معتقد است اشتياق مردم امروزي به بازي عطش غريز

مالیات قدیمیترین درآمد حکومتها است و همواره در تعیین و تنظیم رابطه فرمانروایان و فرمانبرداران موثر بوده است.تاثیر این پدیده اساسا سیاسی بر رابطه حاکمان و مردم چنان عمیق و ریشه دار است که.... ● از خراج سلجوقی تا مالیات امروزی مالیات قدیمیترین درآمد حکومتها است و همواره در تعیین و تنظیم رابطه فرمانروایان و فرمانبرداران موثر بوده است.تاثیر این پدیده اساسا سیاسی بر رابطه حاکمان و ...

مقدمه : جلوگیری از فرار مالیاتی و اقتصاد زیر زمینی با اجرای مالیات بر ارزش افزوده حاصل می شود به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و اقتصاد زیر زمینی پیاده سازی مالیات بر ارزش افزوده در کشور لازم است. در حال حاضر مالیات بر ارزش افزوده در 135 کشور دنیا پیاده شده است و این نوع مالیات هم اکنون در کشورهای فقیر ، غنی ، کشورهای خاورمیانه ، کشورهای حاشیه ایران اجرا می شود. به منظور ...

مالیات بر درآمد املاک مالیات بر درآمد کشاورزی مالیات بر درآمد حقوق مالیات بر درآمد مشاغل مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی مالیات بر درآمد اتفاقی مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف مالیات بردرآمد املاک مالیاتی است که بردرآمد شخص حقیقی یا حقوقی ناشی از واگذاری حقوق خودنسبت به املاک واقع در ایران ، اعم از نقل وانتقال قطعی ، واگذاری محل (سرقفلی) و یا اجاره و رهن آن ، با مدنظر ...

اين دوره مربوط به درس کارآموزي مي باشد من اين دوره را درامور مالي شرکت توزيع نيروي برق مشهد ، برق 2 به مدت 240 ساعت گذرانده ام. اين گزارش در سه قسمت تهيه وتنظيم شده است.واشاره ايست به انچه دراين دوره فرا گرفته ام. بخش اول :شرح محل ومکان وبيولوژ

پیش از آنکه نحوه احتساب و تعیین مالیات بر درآمد اجاره و سایر در آمدهای املاک را بیا کنیم، ابتدا به معرفی در آمدهای مختلف ناشی از املاک می پردازیم اهم مواردی که موجب کسب در آمد از املاک می شوند، عبارتند از: 1- اجاره 2- حق واگذاری (سرقفلی) 3-انتقال قطعی(از طریق فروش یا معاوضه یا صلح یا هبه معوض) 4- حق رضایت مالک (در مواردی که مستأجر و صاحب سرقفلی برای انتقال محل به غیر، لازم است ...

قانون مالياتهاي مستقيم : باب سوم - فصل دوم - ماليات بر در آمد کشاورزي‌ ماده 81- درآمد حاصل از کليه فعاليتهاي کشاورزي، دامپروري،دامداري، پرورش ماهي و زنبور عسل و پرورش طيور، صيادي و ماهيگيري، نوغانداري، احيا مراتع و جنگلها، باغات اشجار از هر قبيل و ن

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول