دانلود تحقیق سیستم تعمیرات و نگهدارى در کارخانجات دارو پخش

Word 57 KB 33992 18
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • نگاهى اجمالى به سیستم نت کارخانه : سیستم تعمیرات و نگهدارى در کارخانجات دارو پخش به صورت نیمه متمرکز است .

    در این سیستم بیش از 120 نفر در سطوح مختلف مهارتى در بخشهاى گوناگونى مشغول به کارند که همگى وظایف خود را زیر نظر مدیریت فنى مهندسى انجام مى دهند .

    واحد برنامه ریزى فنى مهندسى نیز تحت نظر این مدیریت اقدام به برنامه ریزى فعالیتهاى نت و کالیبراسیون در این واحد تولیدى مى نماید .

    دیگر زیرمجموعه هاى مدیریت فنى مهندسى را مى توان به بخشهاى مرتبط با تولید و غیر مرتبط با تولید تقسیم کرد .

    بخشهاى ساختمانى ، تأسیسات ، نوسازى ، تراشکارى ، برق و الکترونیک را بخشهاى پشتیبانى یا غیر مرتبط با تولید مى خوانیم که در تعمیر و نگهدارى تجهیزات خطوط مختلف تولیدى این کارخانه نقشى ندارند و به صورت غیر متمرکز بیشتر به تعمیر و نگهدارى از تجهیزات جانبى کل کارخانه نظیر سیستمهاى تهویه ، خطوط انتقال انرژى و ...

    مى پردازند .

    تقسیم کار بین این بخشها فراتر از خطوط مختلف بوده و ملزم به ارائه خدمت خاص خود به تمام کارخانه مى باشند .

    اما بخشهاى مرتبط با تولید در دارو پخش به حسب خطوط گوناگون تولید تقسیم کار کرده اند .

    فنى مهندسى 1 مسئول تعمیر و نگهدارى از تجهیزات خطوط استریل ، شربت و پماد میباشد و فنى مهندسى 2 مسئولیت تعمیر و نگهدارى ازخطوط ساخت ، پرس و بسته بندى قرص و کپسول را بر عهده دارد .

    فنى مهندسى 3 در ارتباط با خطوط سرم سازى و مگومین کامپوند فعالیت مى کند .

    نکته حائز اهمیت این است که هر کدام از این سه بخش به دو دستۀ برق و مکانیک تقسیم میشوند و با دیدى تخصصى و تفکیک شده اقدام به انجام سرویسهاى تعمیر و نگهدارى در بخش خود مینماید .

    وجود تکنسینهاى متخصص و کار آزموده در این بخشها شرکت را از عقد هر گونه قرارداد جانبى با پیمانکاران خارج از کارخانه جهت انجام عملیات تعمیرات و نگهدارى تجهیزات خطوط تولیدى بى نیاز ساخته است .

    البته واضح است که توان بخش تراشکارى کارخانه نیاز گسترده و متنوع واحدهاى فنى مهندسى را تأمین نمى کند و کارخانه جهت تأمین نیاز این واحدها در اکثر موارد از پیمانکاران خارج از کارخانه نیز بهره مى گیرد .

    واحد برنامه ریزى فنى مهندسى با تلاش چند ساله اى موفق به ایجاد یک سیستم تعمیرات و نگهدارى براى کارخانه شده است مجموعه اى از یک نرم افزار به نام تیمار و چندین فرم اطلاعاتى هماهنگ با آن که نرم افزار تیمار بصورت یک بانک اطلاعاتى حاوى اطلاعات و گزارشهاى عملکرد سیستم مى باشد و بخشهاى در ارتباط با نت موظفند عملکرد خود را توسط فرمهاى تهیه شده ( که هماهنگى کاملى با نرم افزار دارند ) به برنامه ریزى اطلاع دهند .

    اینک ضمن تشریح چگونگى عملکرد سیستم به بیان فرایند انتقال اطلاعات توسط فرمهاى مذکور مى پردازیم .

    نمونه اى از کلیه فرمهاى موجود در کارخانه جهت اطلاع خواننده در انتهاى همین بخش آورده شده است .

    دربارۀ بازرسى و تعمیرات پیشگیرانه در این کارخانه باید گفت که : ابتدا با همفکرى بخشهاى برنامه ریزى نت و رؤساى بخشهاى فنى ، فرم اطلاعات تعمیرات و نگهدارى براى دستگاههاى مختلف تهیه مى شود و فعالیتهاى تعمیراتى ، روزانه ، هفتگى و ماهانه در آن ثبت مى شود .

    این اطلاعات به دو قسمت روزانه و ماهانه تقسیم مى شود ، اطلاعات روزانه در برگه هاى چک لیست براى هر دستگاه نوشته مى شود و اپراتور را موظف مى سازد بر اساس دستورالعمل آمده در چک لیست عمل کند .

    عملکرد او بایستى توسط سرپرست بخش فنى مربوطه تأیید شود .

    در مورد تعمیرات هفتگى نیز همین گونه عمل میشود .

    انجام تعمیرات PM ماهانه نیز در این کارخانه با درخواست برنامه ریزى نت از واحدهاى فنى مهندسى انجام مى گیرد .

    فعالیتهاى PM براى دستگاههاى مختلف کاملا" مشخص و داراى شناسنامه مى باشد به طوریکه واحد برنامه ریزى نت و نگهدارى کارخانه براى انجام PM در برگۀ درخواست کار فنى کد کارت فعالیت مورد نظر نیروهاى تعمیراتى نسبت به PM مورد نظر به خوبى توجیه مى شوند .

    شمارۀ دستور کار- تاریخ انجام کار،‌کد دستگاه و شرح فعالیت که فنى باید آنها را انجام دهد مشخص است .

    این برگه از روى کارت فعالیت طراحى شده است که کارت فعالیت دورى در دست فنى جهت راهنمایى بیشتر آنها وجود دارد .

    در این کارت اطلاعات مفیدى‌ براى تعمیر کار موجود دارد اطلاعاتى از قبیل مدت تخمین انجام فعالیت ، ابزارآلات مورد نیاز، روغنها و روانسازهاى لازم ، شرح دقیق فعالیت تعمبراتى ، نکات ایمنى و ...همانگونه که اشاره شد به اطلاعات این فرم و سیستم کد بندى آن نیز با نرم افزار برنامه ریزى نت کارخانه ( تیمار ) هماهنگ مى باشد .

    عملکرد سیستم در مواجهه با شکست یک تجهیز نیز به اینگونه است که به محض مشاهدۀ یک عیب یا نقص در عملکرد یک بخش تولیدى اپراتور دستگاه با پر کردن فرم درخواست کار فنى این مطلب را به سرپرست خود اعلام نموده و پس از تأیید سرپرست به واحد تعمیراتى مربوطه ارجاع مى دهد و متناسب با ماهیت اشکال دستگاه یکى از بخشهاى مکانیک یا برق واحد فنى مهندسى مرتبط ضمن بازدید از تجهیزات مورد نظر درجۀ فوریت رسیدگى و تعمیرآن را بر روى برگه مشخص کرده و در صورت نیاز حیاتى به رفع نقص مربوطه در همان زمان اقدام مى نماید .

    برگه هاى درخواست کار فنى‌ که با همفکرى گروههاى مختلف در ارتباط با این امر تهیه شده است حاوى اطلاعات بسیار مفیدى جهت ایجاد یک بانک اطلاعات کارآمد نت مى باشد .

    اطلاعاتى از قبیل نوع اشکال ، علت آن ، تعداد و کد قطعات مصرفى ، زمان انجام کار تعمیراتى ، زمان غیر کارى ، نیروهاى تعمیراتى مشغول و کد مرکز هزینۀ بخش مربوطه .

    این فرم با تأیید سرپرست واحد فنى مهندسى مربوطه جهت انتقال در نرم افزار تیمار به واحد برنامه ریزى فنى مهندسى کارخانه ارسال مى شود و کلیه اطلاعات مندرج در آن براى تحلیل و بررسى وضعیت کلى سیستم ذخیره مى شود .

    فرم درخواست کار فنى بر اساس اطلاعات مورد نیاز نرم افزار تیمار تهیه گردیده است .

    سیستم کدگذارى دقیق این نرم افزار این اجازه را به تحلیل گر مى دهد که از بیشترین میزان خرابى دستگاهها و مهمترین علتهاى آن مطلع شود .

    رسم نمودارهاى علت و معلول ( استخوان ماهى‌ ) با اتکاء بر همین اطلاعات سیستم را قادر مى سازد تا در مواجهه با هر عیب مجموعۀ علل محتمل آن را در نظر بگیرد و با رفع مجموعه اى از این علتها به بهبود فرایند تولید کارخانه کمک کند .

    علاوه بر این فعالیتهاى تعمیراتى کارخانه در تعطیلات عید نوروز مدت زمان 5 الى 13 روزه اى را به انجام تعمیرات عمومى‌ ( GeneralService ) اختصاص مى دهد که در طى آن به بازرسى و تعویض قطعاتى از دستگاه مى‌ نماید که محل قرار گرفتن آنها در دستگاه بازرسى و تعویض آنها را به سادگى امکانپذیر نمى سازد و مستلزم توقف چند روزه تولید خواهد بود .

    این توقف به سبب رفع آلودگیهائى است که این بازرسیها در یک محیط داروئى با خود به همراه دارد .

    در این باره بعدا" توضیحات مفصل ترى ارائه خواهد شد .

    خلاصه اى از رویۀ عملکرد سیستم براى آشنائى هر چه بیشتر خواننده از عملکرد سیستم و گردش اطلاعات در آن ، روش و دستورالعمل نگهدارى و تعمیرات کارخانجات دارو پخش در پى مى آید .( 1) عنوان : دستورالعمل نگهدارى و تعمیرات ؛ هدف : مدون نمودن عملیات نگهدارى و تعمیرات پیشگیرانه و نیز تعمیرات اضطرارى ماشین آلات تأسیسات و تجهیزات به منظور حصول اطمینان از استمرار فرایند و همچنین نگهدارى آنها در شرایط قابل قبول ؛ دامنۀ کاربرد : کلیه ماشین آلات تولیدى ، تأسیسات و تجهیزات پشتیبانى تولید ؛ مسئولیتها : مسئولیت نظارت بر حسن اجراى این دستورالعمل بر عهدۀ مدیر فنى مهندسى میباشد .

    مراحل و روش الف – نگهدارى روزانۀ ماشین آلات رئیس برنامه ریزى فنى ومهندسى اطلاعات بازدید و نگهدارى روزانۀ ماشین آلات را از طریق کاتالوگهاى مربوطه و نیز تجربۀ پرسنل فنى با همکارى رؤساى بخشها و سرپرستان فنى جمع آورى مینماید .

    او همچنین چک لیست نگهدارى روزانه ماشین آلات را از روى اطلاعات فوق با همکارى کارشناس برنامه ریزى نت و رؤساى بخشهاى فنى و مهندسى تهیه مینماید .

    رؤساى بخشهاى فنى و مهندسى چک لیست نگهدارى روزانۀ ماشین آلات را جهت نصب بر روى دستگاهها به رؤساى بخشهاى تولیدى تحویل مى نمایند .

    1- اطلاعات این بخش خلاصه اى است از « دستورالعمل نگهدارى و تعمیرات » کارخانه که با کد DPW1409274 ثبت گشته است .این رویه آخرین بار در تاریخ 8/8/78 مورد بازنگرى کلى قرارگرفته است .

    4- رؤساى بخشهاى تولیدى برصحت انجام کار نگهدارى روزانۀ اپراتورهاى دستگاهها نظارت نموده و در پایان هر ماه چک لیستهاى تکمیل شده را تأیید و با همکارى ناظر بخش به رؤساى بخشهاى فنى و مهندسى تحویل مى دهند .

    5- رؤساى بخشهاى فنى ومهندسى در طول ماه بر حسن انجام کار اپراتورها در خصوص نگهدارى روزانه ماشین آلات نظارت نموده و پس از دریافت چک لیستهاى ارسالى از بخش هاى تولیدى ، با همکارى سرپرستان فنى نظر خود را بر روى آن درج نموده و سپس آن را جهت رئیس برنامه ریزى فنى ومهندسى ارسال مى نمایند .

    6- رئیس برنامه ریزى فنى ومهندسى پس از کنترل چک لیستهاى نگهدارى روزانه ماشین آلات ، گزارشى از وضعیت ماشین آلاتى که مکررا" داراى ایراد مى باشند تهیه و به همراه چک لیست نگهدارى روزانه ماشین مربوطه جهت مدیر فنى ومهندسى ارسال مى نماید که البته این کار را با همکارى کارشناس برنامه ریزى نت به انجام مى رساند .

    7- مدیر فنى مهندسى پس از بررسى گزارش فوق ، در خصوص رفع مشکل از اینگونه ماشین آلات ، با همکارى رئیس برنامه ریزى فنى مهندسى ، اقدام به برنامه ریزى در این زمینه مى نماید.

    ب- تهیه روش اجرایى نت پیشگیرانه : رئیس برنامه ریزى فنى مهندسى : اطلاعات مربوط به نگهدارى ماشین آلات را از کاتالوگ دستگاهها و نیز تجربۀ پرسنل فنى و با همکارى رؤساى بخشها و سرپرستان فنى استخراج و در فرم اطلاعات نت جمع آورى مى نماید .

    پس از بررسى و جمع بندى اطلاعات فوق ، کارت راهنماى فعالیت دوره اى را با همکارى کارشناس برنامه ریزى نت ، تکمیل مى نماید .

    عناوین فعالیتهاى فوق را با ذکر کد کارت راهنماى فعالیت دوره اى وارد برنامه تیمار کامپیوتر مى نماید .

    ساعت کارکرد ماشین آلات را به صورت ماهانه از واحد مهندسى صنایع دریافت مى نماید .

    با توجه به دورۀ تناوب سرویس دستگاهها و نیز ساعت کارکرد ماهانۀ هر ماشین ، اقدام به تهیۀ برنامۀ اولیه نت مى نماید .

    برنامۀ اولیۀ نگهدارى پیشگیرانه ماشین آلات و تجهیزات را در کمیتۀ برنامه ریزى نت با همکارى مدیران بخشهاى تولیدى ، مطرح مى نماید .

    برنامۀ سرویسهاى مربوط به نگهدارى و تعمیرات ماشین آلات را با همکارى کارشناس برنامه ریزى نت در فرم درخواست توقف دستگاهها جهت سرویس پیشگیرانه ثبت مى نماید .

    فرم درخواست توقف ماشین آلات را که بر اساس برنامۀ مصوب تأیید گردیده ، جهت اخذ تأیید نهائى براى مدیران تولید و برنامه ریزى ارسال مى نماید .

    پس از دریافت فرم تأیید شده برنامۀ توقف ماشین آلات ، یک نسخه از فرم مذکور را جهت مدبران واحدهاى تولید و برنامه ریزى ارسال نموده ، نسخۀ دیگر را در واحد مربوطه بایگانى و رونوشتى از آنرا جهت اطلاع ، به رؤساى بخشهاى فنى مهندسى ابلاغ مى نماید .

    و در نهایت اقدام به صدور برگ درخواست کار فنى براى ماشین آلاتى که توقفشان تأیید شده نموده و در یک نسخه از آنرا به بخش فنى مربوطه ارسال مى نماید ؛ البته با همکارى کارشناس برنامه ریزى نت .

    سرپرستان فنى بر اساس فرمهاى درخواست کار فنى دریافتى و با همکارى تعمیرکاران بخش اقدام به انجام سرویس پیشگیرانه ماشی آلات مى نمایند .

    رؤساى بخشهاى فنى مهندسى در پایان هر ماه گزارشى از سرویسهاى انجام شده و انجام نشده را با همکارى سرپرستان فنى جهت رئیس برنامه ریزى فنى مهندسى نهیه و ارسال مینمایند .

    رئیس برنامه ریزى فنى مهندسى با توجه به گزارشهاى دریافتى از عملکرد سیستم نگهدارى پیشگیرانه و برگهاى انحراف از برنامه تولید که توسط واحد برنامه ریزى گزارش مى شود ، اقدام به اصلاح برنامه هاى نگهدارى پیشگیرانه مى نماید .

    او همچنین در پایان هر ماه گزارشى از تأثیر اجراى PM تهیه و به همراه تحلیلهاى آمارى مربوطه ، جهت مدیر فنى مهندسى ارسال مى نماید .

    ج – تعمیرات تهیه روش اجرایى تعمیرات اتفاقى به همراه فرم خام ( واحد فنى مهندسى ) 1- مدیران واحدهاى تولید و کنترل کیفیت در صورت بروز اشکال فنى براى ماشین آلات و تجهیزات اقدام به صدور برگ درخواست کار فنى نموده ، نسخه اول را به واحد فنى تولید مهندسى تحویل داده و برروى نسخه دوم تأیید تحویل فرم را اخذ مى نماید .

    نسخه دوم به لحاظ پیگیریهاى بعدى تا انجام تعمیرات نزد درخواست کننده باقى مى ماند .

    2- رؤساى بخشهاى فنى مهندسى پس از دریافت برگهاى درخواست کار فنى اقدام به مشخص نمودن وضعیت دستگاه نموده و اقدامات لازم جهت تعمیر و راه اندازى دستگاه را بعمل مى آورند.

    3- ایشان همچنین در صورت نیاز دستگاه به قطعۀ یدکى و در صورت موجود بودن آن در انبار قطعات یدکى ، براساس دستورالعمل DPW1410002 اقدام به دریافت و تعویض قطعه و راه اندازى دستگاه مى نمایند .

    4- مدیر فنى مهندسى در صورتى که قطعۀ جدید و بدون کد باشد با همکارى رؤساى بخشهاى فنى مهندسى اقدام به صدور درخواست خرید و ارسال به معاونت بازرگانى مى نماید .

    5- رؤساى بخشهاى فنى مهندسى پس از انجام تعمیرات ، برگ درخواست کار فنى را به تأببد واحد درخواست کننده رسانده و آنرا با همکارى سرپرستان فنى به دفتر برنامه ریزى فنى مهندسى ارسال مى نمایند .

    6- رئیس برنامه ریزى فنى مهندسى اطلاعات مربوط به برگهاى درخواست کار فنى را به برنامۀ PMS کامپیوتر وارد نموده و سپس برگهاى مذکور را با همکارى کارشناس برنامه ریزى نت بایگانى مى نماید .

    7- او همچنین به منظور تعیین فواصل نگهدارى و تعمیرات و تحلیل استهلاک و جایگزینى ماشین آلات ، اقدام به تهیۀ گزارشهاى دوره اى نموده و یک نسخه از آنرا جهت مدیر فنى مهندسى ارسال مى نماید ؛ اینکار با همکارى رؤساى بخشهاى فنى مهندسى و کارشناس برنامه ریزى نت انجام مى گیرد .

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

نگاهى اجمالى به سيستم نت کارخانه : سيستم تعميرات و نگهدارى در کارخانجات دارو پخش به صورت نيمه متمرکز است . در اين سيستم بيش از 120 نفر در سطوح مختلف مهارتى در بخشهاى گوناگونى مشغول به کارند که همگى وظايف خود را زير نظر مديريت فنى مهندسى انجام م

نگاهي اجمالي به سيستم نت کارخانه: سيستم تعميرات و نگهداري در کارخانجات دارو پخش به صورت نيمه متمرکز است. در اين سيستم بيش از 100 نفر در سطوح مختلف مهارتي در بخشهاي گوناگوني مشغول به کارند که همگي وظايف خود را زير نظر مديريت فني مهندسي انجام مي‌

تاريخچه شرکت سيمان اروميه در سال 1354 به منظور ايجاد کارخانه سيمان با ظرفيت اسمي توليد 2300 تن سيمان در روز در شهرستان اروميه به صورت سهامي عام و با سرمايه گذاري اوليه جمعي از مردم منطقه تاسيس گرديد . بخشي از برنامه هاي مطالعاتي و خريد زمين جه

تاریخچه و معرفی کارخانه موسسین و مدیران شرکت کابل سین از سال 1358 فعالیت خود را با تولید کابل های جوش و اتصال باطری با نام پارس تهران آغاز نمودند از سال 1369 تدام به تولید انواع سیم های رابط و کابل های فشار ضعیف با نام مشعل فروزان نموده وبه منظور توسعه و بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته و مدرن شرکت کابل مسین را درسال 1374تاسیس و راه اندازی نموده اند مؤسسین و مدیران شرکت دارای 20 ...

2-1-2 روش مسير بحراني CMP) ) در سالهاي دهه 1950 , گروهي از دانشمندان علوم تحقيق در عمليات به فکر ايجاد روشهاي کاملتر ي براي برنامه ريزي پروژه ها افتادند . اولين گروهي که نتايج قابل قبولي را از کارهاي خود ارائه داد , وابسته به هيات مرکزي توليد ا

هزینه انتقال و توزیع برق سهم بالائی از هزینه تولید انرژی را در بر می گیرد این میزان برای شبکه های رایج تا 500 دلار به ازای هر KW می رسد. در مسیر انتقال و توزیع الکتریسیته تا 7% انرژی هدر می رود بنابراین چنانچه توزیع تولید جایگزین انتقال و توزیع الکتریسیته گردد هزینه انرژی الکتریکی به مقدار قابل توجهی کاهش خواهد یافت. در صنعت برق آمریکا در دهه 1990 توزیع تولید گسترش بیشتری یافته ...

اقدامات ناب و چالشهاي جهاني چکيده اقدامات ناب(1) و چالشهاي مرتبط با آن نظير پياده سازي تفکر ناب در ابعاد چندمليتي و جهاني، اختلاف فرهنگي مناطق جغرافيايي که کارخانه هاي شرکت اکسايد(2) در آن واقع گرديده است، سرعت و هزينه اجراي اين نوع اقدام

امروزه دغدغه مشترک بسیاری از سازمان‌های تولیدی و خدماتی، رسیدن به کلاس جهانی و برخورداری از مزایای رقابتی آن است. صاحب‌نظران علم مدیریت با درک زیرکانه این نیاز، به طرح دیدگاه‌ها و تکنیک‌های نوین مدیریتی پرداخته‌اند تا بدین‌وسیله، به ارتقا و بعضاً نجات سازمان‌ها اهتمام ورزند. اما برای استفاده از این روش‌ها باید مراحل صحیح و منطقی اجرای آنها را شناخت و بسترهای مناسب را برای ایجاد ...

تاریخچه و معرفی کارخانه موسسین و مدیران شرکت کابل سین از سال 1358 فعالیت خود را با تولید کابل های جوش و اتصال باطری با نام پارس تهران آغاز نمودند از سال 1369 تدام به تولید انواع سیم های رابط و کابل های فشار ضعیف با نام مشعل فروزان نموده وبه منظور توسعه و بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته و مدرن شرکت کابل مسین را درسال 1374تاسیس و راه اندازی نموده اند مؤسسین و مدیران شرکت دارای 20 ...

تکميل تکنولوژي هاي کنترل وضعيت مثل کنترل تغييرات و تجزيه روغن ماشين روند بهبودي و تکنولوژي هاي جديد بوجود آمدند. در اضافه، آنها باهم در ارتباطند توسط سيستم نرم‌افزاري پر انرژي که کنترل مي‌کند دِتا را. توسط رابرت سُوَن کَمپ1 مدتهاي مديدي بود که

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول