دانلود تحقیق آرمان، دستاورد ها و آسیب شناسی انقلاب اسلامی

Word 143 KB 34235 16
مشخص نشده مشخص نشده الهیات - معارف اسلامی - اندیشه اسلامی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه آرمان ها ، دستاورد ها و آسیب شناسی انقلاب اسلامی، سه مساله به هم پیوسته و مهم اند که در این فصل مورد مطالعه قرار می گیرد .

    آرمان ها ، همان اهداف سلبی و ایجابی انقلابند که مردم به منظور دستیابی به آن ها علیه رژیم پهلوی شوریده و تا سرنگونی آن از پای ننشیند .

    دستاوردهای انفلاب نیز آرمان هایی هستند که تحقق یافته اند در درجه بعد ، انقلاب ممکن است پس از پیروزی با انواع آفات ، موانع و آسیب ها روبرو شود و روند آن را با مشکلات متعددی مواجه سازد .

    آسیب شناسی انقلاب به ما کمک می نماید تا انحرافات احتمالی و تدریجی پدیده انقلاب را بشناسیم و با پیش گیری از وقوع آن ها ، انقلاب را در جهت رسیدن به آرمان هایش یاری کنیم .

    آرمان های انقلاب اسلامی آرمان های انقلاب اسلامی را از خلال شعارهای مردم در دوران پیروزی و پیام های رهبران سیاسی و فکری به خصوص رهبری منحصر به فرد امام خمینی (ره) با استفاده از روش تحلیل محتوا می توان شناخت .

    نکته مهم آن است که این هدفها در روند نهضت اسلامی به صورت کلی و غیر شفاف بیان می گردیدند که پس از پیروزی انقلاب در کشاکش حوادث و رویدادها و نیز در قانون اساسی 1358 به مقدار زیادی شفاف تر و جزئی تر شده اند.

    مهم ترین آرمان های انقلاب در حوزه های سیاست ، اجتماع ، فرهنگ و اقتصاد عنارتند از : الف.

    آرمان های فرهنگی و اجتماعی مهمترین آرمان های فرهنگی و اجتماعی انقلاب اسلامی عبارتند از : 1-ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا 2- مبارزه با مظاهر فساد و تباهی 3- بالابردن سطح آگاهی های عمومی با استفاده صحیح از مطبوعات و رسانه های گروهی .

    4- آموزش و پرورش و تربیت بدنی رایگان برای همه در تمتم سطوح و تسهیل و تعمیم آموزش عالی تا سر حد خود کفایی کشور 5- تقویت روح بررسی و تتبع و ابتکار از طریق تاسیس مراکز تحقیق و تشویق محققان 6-رفع تبعیضات نارواو ایجاد امکانات عادلانه برای عموم در زمینه های مادی و معنوی 7-ایجاد نظام اداری صحیح و حذف تشکیلات غیر ضرور 8- تامین حقوق همه جانبه افراد و ایجاد امنیت قضائی عادلانه برای عموم و تساوی همه در برابر قانون 9- توسعه وتحکیم برادری اسلامی و تعاون عمومی بین مردم 10- تدوین قوانین و مقررات مدنی ، جزایی، مالی ، اقتصادی ، اداری، فرهنگی ، نظامی و سیاسی بر اساس موازین اسلامی 11-برقراری حقوق مساوی برای مردم بدون توجه به قوم ، قبیله ، رنگ، نژاد و زبان 12- برخوردای تأمین اجتماعی از نظر بازنشستگی ، از کار افتادگی ، بی‌سرپرستی ، حوادث و سوانح و خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت های پزشکی به صورت بیمه و غیره 13- آزادی های اجتماعی از جمه آزادی کار و حق دادخواهی برای هر فرد به موارد فوق می توان از بین بردن مراکز فساد در جامعه ، برچیدن سفره ارتشا و تملق ، احیای مفاهیم دینی هم چون جهاد و شهادت را نیز اضافه کرد.

    ب- آرمان های سیاسی مهمترین آرمان سیاسی انقلاب اسلامی عبارتند از : 1-بر اندازی نظام سلطنتی و ایجاد حکوکتی دینی و مستقل 2-اداره امور کشور بر اساس شورا ، دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منکر 3-نفی هر گونه ستم گری ، ستم کشی ،سلطه گری و سلطه‌پذیری 4-امنیت داخلی و نفی تفتیش عقاید ، سانسور و تجسس مگر به حکم قانون 5-آزادی نشریات ، مطبوعات ، اجتماعات و راهپیمایی ها و تامین آزادی‌های سیاسی و اجتماعی در حدود قانون .

    6-اتکا به آرای عمومی در اداره کشور و مشارکت عامه مردم در تعیین سرنوشت خویش .

    7-طرد کامل استعمار و جلوگیری از نفوذ اجانب 8- محو هر گونه استبداد و خودکامگی وو انحصار طلبی 9-تقویت کامل بنیه دفاع ملی برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی نظام اسلامی .

    10-تنظیم سیاست خارجی کشور بر اساس معیارهای اسلام و تعهد برادرانه نسبت به همه مسلمانان و حمایت بی دریغ از مستضعفان جهان .

    11-ایجاد روابط صلح آمیز متقابل با دول غیرمحارب 12-حمایت از مبارزه حق طلبانه مستضعفان در برابر مستکبران در هر نقطه از جهان ، در عین خودداری کامل از هر گونه دخالت در امور داخلی ملت های دیگر .

    در واقع‌ آرمان های برون مرزی و مسئولیت های فراملی انقلاب اسلامی ، میل به صدور پیام انقلاب و مایت همه جانبه از منلل مستضعف و مسلمانان جهان و در انداختن طرحی در نظام بین الملل داشت .

    در این رابطه بنیان گذار جمهوری اسلامی در نخستین سال پیروزی انقلاب در تعیین راهبرد سیاست خارجی اعلام داشت : ملت آزاده ایران اکنون از ملت های مستضعف جهان در مقابل آنهایی که منطقشان توپ و تانک شعارشان سرنیزه است ، کاملاً پشتیبانی می نماید .

    ما از تمام نهضت های آزادی بخش در سرتاسر جهان که در راه خدا و حق و حقیقت و آزادی مبارزه می کنند ، پتشیبانی می کنیم .

    ملت آزاده ایران اکنون از ملت های مستضعف جهان در مقابل آنهایی که منطقشان توپ و تانک شعارشان سرنیزه است ، کاملاً پشتیبانی می نماید .

    البته ایشان در وصیت نامه سیاسی - الهی خود نظریه یک دولت اسلامی با جمهوری های آزاد و مستقل را طرح کردند .

    و شما ای مستضعفان جهان !

    و ای کشورهای اسلامی و مسلمانان جهان!...

    به سوی یک دولت اسلامی با جمهوری های آزاد و مستقل به پیش بروید .

    ج-آرمان های اقتصادی هر چند انقلاب اسلامی ، انقلابی صرفاً اقتصادی نبوده و به هیچ وجه با الگوهای مارکسیست قابل تفسیر نمی باشد ، در عین حال‌ آرمان های آن شامل ابعاد اقتصادی نیز می شود : 1-جلوگیری از غارت بیت المال توسط خاندان شاهنشاهی و وابستگان آن.

    2-حفظ ذخایر زیرزمینی 3-تلاش در راه پیشرفت صنعتی و تکنولوژیک کشور از طریق برنامه‌ریزی اقتصادی ، استفاده از علوم و فنون ، تربیت افراد ماهر و ...

    .

    4-استقلال و خودکفایی اقتصادی .

    5-تامین خودکفایی در علوم و فنون ، صنعت و کشاورزی .

    6-پی ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه بر طبق ضوابط اسلامی جهت ایجاد رفاه و رفع قفر و برطرف ساختن هر نوع محرومیت در زمینه های تغذیه ، مسکن ، کار ، بهداشت و تعمیم بیمه .

    7-ریشه کن کردن فقر و محرومیت .

    8-تامین نیازهای اساسی ، شامل مسکن ، خوراک ، پوشاک ، بهداشت ، درمان ، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده .

    9-تامین شرایط برای اشتغال کامل .

    10-تنظیم برنامه اقتصادی کشور به صورتی که شکل ومحتوا و ساعات کار چنان باشد که هر فرد علاوه بر تلاش شغلی ، فرصت و توان کافی برای خودسازی معنوی ، سیاسی و اجتماعی و شرکت فعال در اداره کشور و افزایش مهارت و ابتکار داشته باشد .

    11-عدم اجبار افراد به کار معین و جلوگیری از بهره کشی از کار دیگری .

    12-منع اضرار به غیر ، انحضار ، احتکار و ربا .

    13-منع اسراف و تبذیر .

    14-جلوگیری از سلطه اقتصادی بیگانه بر اقتصاد کشور .

    15-تاکید بر افزایش تولیدات کشاورزی ، دامی و صنعتی .

    16-عدالت اقتصادی و کم کردن فاصله طبقاتی .

    17-رسیدگی به روستاهای کشور و محرومیت زدایی از آنها .

    دستاوردهای انقلاب اسلامی همچنان که پیش تر اشاره شد ، دستاوردهای انقلاب اسلامی ، همان آرمان و هدف هایی هستند که به صورت کلی یا جزیی تحقق یافته اند .

    در ارزیابی دستاوردهای انقلاب اسلامی باید به آرمان های انقلاب اسلامی ، وضعیت پیش از انقلاب امکانات و توانایی های کشور و فشارها و توطئه های دشمنان داخلی و خارجی انقلاب توجه کرد .

    دستاوردهای انقلاب اسلامی را می توان در دو برهه زمانی مختلف به دو گونه متفاوت مورد بررسی قرار داد .

    به عنوان مثال سرنگونی رژیم سلطنتی و جایگزینی جمهوری اسلامی و نیز کسب استقلال سیاسی از جمله دستاوردهای انقلاب در زمان پیروزی است ، در حالی که پاره ای از آرمان های انقلاب اسلامی ، همچون استقلال اقتصادی که تا حدودی تبدیل به دستاورد شده اند به زمان و تلاش بیشتری نیاز دارد .

    به هر حال می توان به اهم دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های فرهنگ ، سیاست و اقتصاد به شکل زیر اشاره کرد .

    الف - دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی 1-به وجود آمدن محیطی مناسب جهت رشد کمالات اخلاقی و انسانی و بازگشت به خویشتن .

    2-زدودن مظاهر فساد - مانند عشرتکده ها و مشروب فروشی ها - از عرصه جامعه .

    3-ارتقای نسبی سطح آگاهی های عمومی و روحیه تحقیق .

    4-مبارزه با بی سوادی که تا حد زیادی با موفقیت همراه بوده است .

    5-امنیت اجتماعی و قضایی و برقراری حقوق مساوی برای مردم .

    6-ایجاد روحیه وحدت و برادری .

    7-رواج ادبیات انقلابی دینی .

    8-افزایش و رشد مطبوعات ونشریات .

    9-اسلام کردن مقررات مدنی ، جزایی ، مالی ، اقتصادی ، اداری ، نظامی و سیاسی .

    10-احیای تفکر دینی ، تحول در ارزش های اجتماعی و احیای مفاهیمی مانند جهاد ، هجرت ، شهادت ، ایثار ، اخلاص و حج سیاسی .

    11-هماهنگی بین تعهد و تخصص و دیانت و روشنفکری .

    12-همکاری حوظه و دانشگاه .

    13-افزایش ظرفیت دانشگاهها ، مراکز تحقیقاتی و حوزه های علمیه .

    14-مردمی شدن قوای مسلح و ایجاد و سازماندهی نیروی مسلح بسیج مردمی .

    15-معرفی الگوی زن مسلمان ، انقلاب اسلامی با فراهم ساختن زمینه های تشکیل جشنواره های مختلف بانوان ، مطبوعات ویژه زنان ، تاسیس جمعیت‌ها و تشکل های مربوطه ، فدراسیون ورزشی بانوان و شرکت آنان در صحنه‌های سیاسی و و اجتماعی از جمله کاندیداتوری های آنها برای مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا ، الگویی نوین از زن مسلمان در عصر حاضر ترسیم وتبلیغات منفی علیه اسلام مانند محرومیت نان از شرکت در فعالیت های اجتماعی و ورزشی را خنثی کرد .

    16-خودباوری فرهنگی در کشورهای اسلامی و جهان سوم ، انقلاب اسلامی ایران بر اساس اصل نه شرقی نه غربی ، الگوی فرهنگی جدیدی برای مسلمانان و مستضعفان جهان به ارمغان آورد .

    اندیشمندانی که بالندگی تفکرات اسلامی خود را با کمونیسم و سوسیالیسم یا لیبرالیسم غربی سازگار می دیدند ، اینک به تفکر اسلامی رهنمون شده اند .

    گرایش عمومی به مذهب در جهان با انقلاب اسلامی ارتباط و پیوند واقعی دارد .

    17-تاثیر بر نظریات علوم اجتماعی و تئوری پردازان انقلاب ، انقلاب اسلامی ایران تاثیر «ایدئولوژی» بر تحولات سیاسی و اجتماعی را به خوبی به تصویر کشید و تئوری پردازان انقلاب ، مانند اسکاچ بل را تحت تاثیر خود قرار داد .

    از دیدگاه وی هر انقلابی بر مبنای سه عامل قابل تحلیل است : ساخت نظام بین المللی ، ساخت اقتدار و ساخت دهقانی .

    همان گونه که در فصل پیشیم دیدیم او به مولفه هایی مانند رهبری ، ایدئولوژی ، کارگزاران تاریخی و احزاب سیاسی چندان اهمیت نمی داد ، ولی با مشاهده انقلاب اسلامی ایران نظر خود را تعدیل کرد .

    از دیگر نظریه پردازانی که از پیروزی انقلاب اسلامی تاثیر پذیرفتند ، می توان نظریه پردازان سیستم اقتصاد جهانی مانند احمد اعجاز ، حمزه علوی ، جان فورن را نام برد .

    در دیدگاه آنها عناصری مانند فرهنگ و رهبری دین ، برجستگی و اهمیت بیشتری پیدا کرد .

    همان گونه که در فصل پیشین آمد میشل فوکو نیز در مورد انقلاب اسلامی معتقد است ایرانیان به دنبال وارد نمودن معنویت در حوزه های فردی و اجتماعی بودند و به هعمین دلیل ، انقلاب اسلامی ، اولین بار دوران فرامدرن تلقی می شود .

    ب-دستاوردهای سیاسی مهم ترین این دستاوردها عبارتند از : 1-براندازی حکومت شاهنشاهی و رفع ستم از ملت ایران ، شاه می کوشید با تکیه بر پول نفت ، ارتش 700 هزار نفری ، دستگاه های امنیتی ، همانند ساواک ، و بهره مندی از حمایت بی دریغ بیگانگان بالاخص امریکا ، حاکمیت رژیم را مقتدر نشان می دهد و تصور تزلزل و سقوط آن را از اذهان بزداید .

    در عین حال اراده الهی بر آن قرار گرفت که مردم کوچه و بازار بدون آنکه به سلاح های مدرن مسلح باشند ، به سلطه رژیم شاهنشاهی بر کشور پایان دهند .

    2-استقرار نظام جمهوری اسلامی ، پیروزی انقلاب اسلامی خواسته عمومی در زمینه تشکیل جمهوری اسلامی را محقق نمود .

    لفظ جمهوری به قالب حکومت و لفظ اسلامی به محتوای آن اشاره دارد .

    از دیدگاه امام خمینی (ره) چون حکومت جمهوری اسلامی ناظر به نظام معرفتی خاص نیست ، با نظام اسلامی و نظریه ولایت فقیه قابل جمع به نظر می رسد .

    دو مورد از مهم‌ترین تغییرات کلی در اصول و جهت گیری های این نظام عبارت است از شکل گیری نظام مبتنی بر ولایت فقه و نقش تعیین کننده مردم در سرنوشت خویش از طریق استقرار آزادی های سیاسی و انتخابات عمومی در جامعه .

    3-شکل گیری تشکل های سیاسی مختلف و شفاف شدن مواضع .

    4-استقلال سیاسی و کوتاه شدن دست ابرقدرت ها و سایرین از مقدرات کشور .

    5-پیوند دین و سیاست و به ارمغان آوردن الگویی نو برای «حکومت دینی» ، تبلیغات مارکسیسم مبتنی بر افیون بود مذهب وتبلیغات نظام های سکولار مبتنی بر لزوم جدا کردن حوزه دین از سیاست بود .

    پیروزی «انقلاب به نام خدا» و «حکومت خدا»‌نه تنها ثابت کرد که دین ، افیون جامعه و ضد‌حرکت های انقلابی نیست ، بلکه توانایی دین در اداره سیاسی جامعه را آشکار کرد .

    هوبر روزنامه نگار سوئیسی در خصوص تاثیر پذیرفتن الهیات‌رهایی بخش از انقلاب اسلامی می نویسد : به دنبال انقلاب اسلامی و شعار جمهوری اسلامی در مورد دفاع از مستضعفین ، امریکای لاتین شاهد ده ها کشیش بود که با انتقاد از پاپ خواستار تجدیدنظر در آیین کلیسای واتیکان بودند .

    اوج چنین روندی در احیای مسیحیت در نیکاراگوا خود را نشان داد .

    چند سال پس از انقلاب اسلامی ایران ، صدها کتاب در مورد نقش مذهب در صحنه سیاسی و اجتماعی به بازارهای جهان آمد و بسیاری از دانشگاه ها به تحقیق درباره مذهب پرداختند .

    6-رشد سیاسی و آگاهی های عمومی مردم و حضور آنها در صحنه های مختلف و حرکت به سوی قانون گرایی و جامعه مدنی دینی .

    7-شکست ابهت غرب و شرق ، ابهت امریکا وسایر قدرت های خارجی سلطه گر در جریان پیروزی مردم بی سلاح ایران در انقلاب ، مقاومت در مقابل توطئه های بیگانگان و همچنین در جریان جنگ تحمیلی شکست .

    این تحول شگرف در خصوص انقلاب ایران ، معلول تحول فرهنگی ، تسلیم‌ناپذیری و روحیه شهادت طلبی مردم قلمداد می شود .

    تجدید حسات سیاسی اسلام در عالم و کسب برای ملل مستضعف و جهان سوم ، برنارد لوییس در سخنرانی 1985 م .

    خود درباره اصول گرایی اسلامی اظهار داشت که تا همین اواخر گفتن این مطلب که سلام و مذهب در سیاست کشورهای مسلمان از اهمیت برخوردار است ، به مذاق کارشناسان غربی خوش نمی آمد ،‌ ولی اینک با ظهور خمینی موضع آنها تغییر کرده است.

    انثلاب ایران حتی برای غیرمسلمانان نیز پیام‌ آزادی از سلطه و ستم را به همراه داشت .

    منابع و مآخذ : 1-عباس خامه یار ، تاثیر انقلاب اسلامی ایران بر جنبش اخوان المسلمین، پایان نامه کارشناسی ارشد (تهران : دانشکده حقوق و علوم سیاسی ، دانشکده تهران ، 1371) .

    2-صادق زیبا کلام : مقدمه ای بر انقلاب اسلامی (تهران : انتشارات روزنه : 1375) .

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

آرمان ها ، دستاوردها و آسيب شناسي انقلاب اسلامي، سه مساله به هم پيوسته و مهم اند که در اين فصل مورد مطالعه قرار مي گيرد . آرمان ها ، همان اهداف سلبي و ايجابي انقلابند که مردم به منظور دستيابي به آن ها عليه رژيم پهلوي شوريده و تا سرنگوني آن از پاي نن

مقدمه آرمان ها ، دستاوردها و آسيب شناسي انقلاب اسلامي، سه مساله به هم پيوسته و مهم اند که در اين فصل مورد مطالعه قرار مي گيرد . آرمان ها ، همان اهداف سلبي و ايجابي انقلابند که مردم به منظور دستيابي به آن ها عليه رژيم پهلوي شوريده و تا سرنگوني آن از

تاریخچه جامعه شناسی وعلم سیاست درایران مطالعه جامعه شناسی سیاسی ایران به لحاظ ماخذ شناسی، از سه نوع منبع استفاده می­کند؛ اولین نوع این منابع مآخذ سنتی، شامل کتیبه­ها، زمین شناسی­ها، باستان شناسی­ها می­باشد. شریعت نامه­ها( که به بررسی خلقیات و هویت ایرانیان می­پردازند) و سیاست نامه­ها( شامل تذکره نامه­ها و پندنانه­ها) ، نوع دوم منابع مطالعه جامعه شناسی هستند. نوع سوم منابع مطالعه ...

مقدمه : همپای تغییری که در مفهوم ، دامنه نوع و کیفیت جرم و بزه در سالهای اخیر روی داده است و نظامها و دولتها با بزهکاری جدید که پیچیده و متفاوت از قبل است رو به رو و مواجه گشته واکنش اجتماعی علیه جرم نیز به تناسب آن گواه تغییرات بزرگی بوده است در این میان مجازات حبس و زندان به مثابه اصلی ترین شکل واکنش اجتماعی علیه جرم و فرد واجد مجازاتهای اصلاح کننده نیز دستخوش دگرگونی شده است ...

چکيده : قانون آئين دادرسي کيفري جديد در 570 ماده و 230 تبصره مصوب جلسه مورخ 4/12/1392 کميسيون قضايي و حقوقي مجلس شوراي اسلامي طبق اصل هشتاد و پنجم قانون اساسي که با عنوان لايحه به مجلس شوراي اسلامي تقديم گرديده بود، پس از موافقت مجلس با اجراي آزما

از جمله موضوعهای نگران کننده در عصر حاضر، توسعه آسیب‌های اجتماعی بویژه موادمخدر می‌باشد که مراکز آموزشی «مدارس و دانشگاهها» را درنوردیده و به یکی از چالش‌های فرا روی متولیان و دست‌اندرکاران امر آموزش و تربیت تبدیل شده است. بر این اساس به جای هرگونه انکار کتمان و دست روی دست گذاشتن، ضرورت شناخت صحیح پدیده آسیب‌ها تجزیه و تحلیل روند آنها و ارائه نسخه‌های کاربردی لازم و عملیاتی ...

مقدمه: انقلاب اسلامی ایران تنها برای بهبود وضع معاش مردم شکل نگرفت، بلکه فراتر از این، یک ماهیت ارزشی و دینی دارد و از اینرو، اساسی ترین وصف انقلاب ایران، اسلامی بودن آن است، در این نوشتار، به راه های جهانی سازی انقلاب اسلامی ایران برای رسیدن به یک تمدن اسلامی اشاره خواهیم داشت. انقلاب دینی نمودار تفکر معنوی دستاوردهای انقلاب در زمینه های گوناگونی قابل پژوهش و بررسی است. اما با ...

مقدمه : بررسی تاریخ اسلام نشان می دهد که بعد از وفات پیغمبر مسیر انقلاب اسلامی که آن حضرت ایجاد کرده بود عوض شد . در اثر رخنه افراد فرصت طلب و رخنه دشمنانی که تا دیروز با اسلام می جنگیدند ، اما بعدها با تغییر شکل و قیافه خود را در صفوف مسلمانان داخل کرده بودند ، مسیر این انقلاب و شکل و محتوای آن تا حدود زیادی عوض گردید ، بدین ترتیب که از اواخر قرن اول هجری ، تلاشهایی آغاز شد تا ...

بیان ارزشها و آسیب‌ شناسی انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی )ره( نویسنده بر آنست تا در این مقاله کوتاه و فشرده ضمن معرفی ارزش‌‌ها از دیدگاه معظم له ،متعاقبا آفاتی که این ارزش‌های انقلاب را تهدید می‌کند، فهرست وار مطرح و بار دیگر مردم و مسئولین دلسوز نظام اسلامی را به تعمیق و تامل دعوت نماید. عظمت شخصیت حضرت امام خمینی )ره( به مثابه کوهی بود بسیار بزرگ که قله رفعیش در ورای ابرها ...

از سال 1306 هجری شمسی بر اساس قانونی که از تصویب مجلس شورای ملی وقت گذشت درس تربیت بدنی و ورزش به صورت اجباری جزء برنامه های درسی تمام دوره های تحصیلی قرار گرفت. به موجب این قانون هر روز یک ساعت از برنامه های دانش آموزان به درس تربیت بدنی اختصاص یافت اما اجرای این قانون به علت کمبود نیروی انسانی متخصص و امکانات اجرائی عملا با مشکل مواجه شد. بطوریکه در سال 1314 به منظور تامین ...

معمولاً شهرنشینی و صنعتی شدن را مترادف متمدن شدن و توسعه می دانند چرا که در مقایسه با جامعه ماقبل صنعتی - سرمایه داری، انسان روستایی و یا قبیله ای پیوسته با فقر و بیماری، بیسوادی، غارت، کشتار و ظلم دست به گریبان بوده است. وضعیت جامعه فعلی بشری از منظر دستاوردهای عظیم آن قابل قیاس با گذشته ماقبل شهری و صنعتی شدن نیست. اما اداره و ساماندهی جامعه نوین و توسعه فزاینده آن چنان ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول