‫پروژه طراحی صنعتی شرکت ادکلن اریس

Word 349 KB 34635 27
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه

    یکی از راه های فروش محصول نوع تبلیغات است که اینجا می خواهیم مختصری از نوع تبلیغ برای یک محصول را به اختصار بیان کنیم .

    تبلیغات (به انگلیسی: Advertising)، (به فرانسوی: Publicité) تبلیغ ریشه در زندگی اجتماعی انسانها دارد عملی است که در آن فروشنده یا تولید کننده‌ای با انجام امری سعی می‌کند که خریدار بالقوه را از تولید این محصول آگاه کند.انجام این عمل با روش‌های گوناگونی انجام می‌شود.

    اصطلاح تبلیغات ریشه در واژه‌های ( کنگر گاتیو دی پرو پا گاندا فید) یا کنگره ترویج ایمان دارد که در سال 1622 کلیسای کاتولیک برپا نمود. این کنگره بخشی از اقدامات ضد اصلاح طلبی کلیسا بود مطابق تعریف لاسول در کتاب (( فنون تبلیغات در جنگ جهنی ))تبلیغات منحصرا به کنترل عقیده با نمادهای مهم نظیر گزارشها شایعات تصاویر و دیگر اشکالارتباط جمعی میپردازد

    از دوران ما قبل تاریخ وجود برخی از تصاویری که بر روی دیواره غارهای اولیه نقش بسته است مربوط به سازندگان اشیای ابتدائی می باشد نشان از وجو د تبلیغات داشته است

    البرت لاسکر را عنوان پدر تبلیغات نوین معرفی میکنند لاسکر در دهه 1920 تبلیغات را اینگونه تعریف می کند ( تبلیغات عبارت از فروشنده در پشت دستگاه چاپ )آنچه مابه عنوان تبلیغات نو وجدید می شناسیم ریشه در اواخر قرن نوزدهم و اوائل قرن بیستمدر کشور ایالات متحده

     دارد زمان ظهور آژانسهای تبلیغاتی به صورت سازمان یافته و به وجود آمدن مجلات و کتابهای تبلیغاتی در سال 1930 مجله عصر تبلیغات گشایش یافت این مجله به صورت رنگی چاپ می شد. وقتی که صحبت از تبلیغات در قرن حاضر می شود، نمی توان نامی از تبلیغات اینترنتی نیاورد. تبلیغاتی که مزایای بسیاری در خود دارد: ارزان است، فراگیر است، ماندگار است، هوشمندانه است، شبانه روزی است ، هر زمان که شما بخواهید، قابل تغییر است و... کارکرد این نوع تبلیغات به خصوص زمانی که شرکتها از لحاظ منابع مالی با مشکلات مواجه هستند کاملا پر رنگ تر می شود. شاهد این امر بررسی رشد تبلیغات اینترنتی در بحران مالی کنونی (سال 2009) است.

    تبلیغات را می‌توان یک فرایند خواند نه یک مسیر یا شیوه خاص.تبلیغ را می‌توان مجموعه فعالیت‌هایی دانست که که در آن امتیازات و برتری‌های محصولی را اعلام می‌کند و در تلاش است که خریدار را به خرید متقاعد کند.

     

    بخش اول

     

     

     

    1-1 :  تاریخچه عطر و ادکلن

    سنت تولید عطر در فرانسه سابقه اى بسیار طولانى دارد. شهر گِراس در این کشور از قرن ۱۶ در تولید عطر شهرت فراوانى داشته است.  شرکت ژان نیل قدیمی ترین شرکت عطر در جهان است، که در سال1779 توسط ژان نیل اِلدِر که خود یک پرفیومر وعطر ساز بود، تاسیس شد بعد از وی ژان آنتونی نیل در سال 1800 میلادی هدایت کارخانه را بدست گرفت. از آن تاریخ تاکنون بهترین عطر های جهان در این کارخانه تولید می شود . هم اکنون شرکت ژان نیل سهم زیادی از اسانس(ماده اصلی ساخت ادکلن) مورد نیاز شرکت های بزرگ ادکلن سازی نظیر شانل ،کریستن دیور و همچنین هنکل آلمان را تامین مینماید .

    شهر گراس(مقر کارخانه ژان نیل)، داراى آب و هوایى بسیار مطلوب، خاکى حاصلخیز و کوه هایى بلند است که مانند حصارى دور منطقه را فرا گرفته اند. این شهر مکانى ایده آل براى رشد گل هایى مانند رز، یاس و اسطوخودوس است که مواد اولیه عطرسازى به شمار مى آیند. براى تولید عطر مقادیر انبوهى از گل نیاز است. براى تولید یک کیلو روغن معطر چهار هزار کیلو گل رز لازم است.

    در تولید عطر از افرادى که شامه قوى دارند بسیار کمک گرفته مى شود. عطرها پس از تولید به دقت نامگذارى شده، بسته بندى مى شوند و تحت نام طراحان بزرگى مانند کریستن دیور ، ژیونچی و کوکو شانل فروخته مى شوند. مبالغ هنگفتى صرف تبلیغات شده و عطرها با قیمت هاى گزافى در سراسر دنیا به فروش مى روند. تحقیقات نشان داده است در فرانسه از هر ۱۰ زن ۹ زن و همچنین از هر ۲ مرد، یک مرد به طور دائم عطر استفاده مى کنند.

    تاریخچه استفاده از عطر به ۲۵۰۰ سال قبل و به کشور ایران برمى گردد. ایرانى ها یکى از قدیمى ترین مردمانى بودند که از عطر و اسانس هاى معطر به صورت تجملاتى استفاده مى کردند. ده قرن قبل از میلاد ایرانى ها یکى از اولین تمدن هایى بودند که به تجملات بسیار اهمیت داده، روزانه با لوسیون هاى معطر خود را شست وشو مى دادند و در نوشیدنى هایشان از اسانس هاى عطردار استفاده مى کردند. اگرچه هیچ مدرکى دال بر تولید عطر در امپراتورى پادشاهان ایرانى به دست نیامده ولى چیزى که مسلم است ایرانى ها براى تهیه این اسانس ها از همسایگان خود، مبالغ هنگفتى پرداخت مى کردند. ولى این تمدن هاى یونان و روم بودند که عطرسازى را به هنرى واقعى تبدیل کردند. هنرى که اکنون به یکى از صنعت هاى مطرح دنیا تبدیل شده است. در دهه ۱۹۹۰ و همزمان با جهانى شدن اقتصاد، کلیه صنایع دنیا از جمله صنعت عطرسازى با رقابت شدید بازار جهانى روبه رو شد.

    جهانى شدن اقتصاد اگرچه رقابت شدید را به همراه آورد ولى باعث دسترسى بسیارى از تولیدکنندگان جزء به بازارهاى جهانى شد. عطرسازى خرد و کلان با مبارزه سختى براى بقا روبه رو شدند. عطرسازان کوچکى مثل که امکانات تبلیغاتى رقباى بزرگ خود را نداشتند به مشکلات بزرگى برخوردند. قبل از جهانى شدن اقتصاد، مراحل تست و تولید یک عطر جدید در داخل فرانسه انجام مى شد و در صورت موفقیت در بازار داخلى، در بازارهاى بین المللى نیز عرضه مى شد.این تکنیکى بسیار هوشمندانه بود که پس از جهانى شدن اقتصاد و در طول دهه ۱۹۹۰ قابل اجرا نبود. در حال حاضر عطرهاى جدید به طور همزمان در کلیه کشورهاى دنیا وارد بازار مى شوند.

    در سال ۱۹۹۰ موفقیت عطرکابوتین که توسط  کمپانی گرس وارد بازار شده بود امید فراوانى را براى تولیدکنندگان جزء عطر در فرانسه به همراه آورد. در همان سال که دیوار برلین نیز فرو ریخت، یک طراح آلمانى به نام «وولف گانگ»  عطر جوپ را عرضه کرد و سال بعد از آن کریستین دیور، عطر معروف دیون را ساخت. در آن سال ها که فضاى اروپا مملو از استرس و تنش شدید بود، بسیارى معتقد بودند عطردیون بسیار آرام بخش و لطیف و مناسب فضاى آن زمان است.تنها در سال ۱۹۹۱ بیش از ۶۰ نوع عطر جدید روانه بازارهاى اروپا شد. همین امر باعث شد که تمایل خریداران به مصرف بیش از یک نوع عطر بیشتر شود و به تدریج در کمدهاى خانم ها و آقایان چندین نوع عطر دیده مى شد که مناسب حال و هواى روزانه آنها مصرف مى شدند. بسیارى از عطرسازان بزرگ از امضاى هنرپیشه ها و خواننده ها بر روى عطرها استفاده مى کردند و این ابتکار سود فراوانى براى آنها به همراه آورد.

    در حال حاضر نیز در تبلیغات عطرها عکس هاى هنرپیشه ها و خواننده ها بسیار به چشم مى خورد. یکى از عطرهاى موفق سال ۱۹۹۱، عطر تریزور بود که توسط لانکوم  وارد بازار شد. فروش این عطر در اولین سال تولیدش به بیش از ۳۶ میلیون دلار رسید. همزمان با فرانسوى ها، ژاپنى ها هم وارد بازار عطر دنیا شدند و طراح معروف ژاپنى اود لزی عطر مخصوص خانم ها به نام  ایزی میاکی  را در سال 1992 به بازار عرضه کرد

     عطر شیرین آنجل توسط تیری موگلر  نیز در سال ۱۹۹۲ با استقبال زیادى روبه رو شد. شیشه ستاره اى شکل این عطر در نهایت دقت طراحى شده بود تا با گذشت چند سال از مد خارج نشود. هدف اصلى تولید این عطر هم این بود که بدون درنظر گرفتن اصول مد آن سال ها، عطرى تولید شود که بازار خود را تا چند سال حفظ کند.در سال ۱۹۹۴ کالوین کلین  فضاى باز و روشنفکرانه آن زمان را مناسب تولید یک عطر مشترک زنان و مردانه دید.

    در همان سال او عطر سی کی وان  را به بازار عرضه کرد که عطرى مناسب خانم ها و آقایان بود.در حدود سال هاى ۱۹۹۶ گرایشى نیز نسبت به تولید عطرهاى مشابه عطرهاى دهه ۱۹۸۰ به وجود آمد. یکى از نمونه هاى این عطرها، کنزو جانگل (Kenzo joungle )  بود.

    سال ۱۹۹۷ سالى براى عطرهاى زنانه بود. در همان سال ها بسیارى از زنان چه خانه دار چه شاغل خواستار اثبات شخصیتى مستقل از مردان بودند و بسیارى از جنبش هاى فمینیستى شکل گرفته بود. عطر هاى معروفى مانند عطرفیفت اونیو توسط الیزابت اردن   و عطر ۲۱۲ توسط کارولین هررا   در سال ۱۹۹۷ به   بازار هاى جهان معرفى شدند. زنان دهه ۹۰ تفاوت هاى زیادى با زنان دهه هاى قبل از خود داشتند. آنها تبدیل به انسان هایى بسیار پیچیده، مرموز و مستقل شده بودند و از این رو عطر هاى کلاسیک دیگر توجه آنها را جلب نمى کرد. همین امر صنعت عطرسازى را تبدیل به صنعتى آمیخته با روان شناسى و جامعه شناسى کرد. در حال حاضر میان همه کشور هاى دنیا، هنوز فرانسه حرف اول را در تولید عطر مى زند. پیش بینى مى شود صنعت عطر این کشور فعالیت دهه آینده خود را به تولید عطر براى کودکان اختصاص دهد.

     

     

    در قرن 18 با ساخت ادکلن (Eau de cologne) انقلابی در صنعت عطر سازی به وقوع پیوست. ادکلن که در آن زمان ترکیبی بود از گیاهان رزماری، نارنج و لیمو موارد استفاده فراوانی داشت. قرن ها پیش از این، عطر به عنوان ماده ای برای خوشبو کردن محیط در مراسم مذهبی مصریان سوزانده می شد. در آن زمان استفاده از این مواد خوشبو تنها به آیین ها و تشریفات مذهبی اختصاص داشتند اما به تدریج از این مواد برای ساختن پماد جهت تسکین و درمان زخم های پوستی نیز استفاده شد. در طول قرن هفدهم، استفاده از بوی خوش و عطر کاملا در بین مردم رایج شد. دستکش های معطر در فرانسه به بازار آمد و در سال 1656 بود که اولین صنف سازندگان عطر تاسیس شد. استفاده از عطر در کشور فرانسه بیش از سایر نقاط جهان به سرعت افزایش پیدا کرد. در قرن 18 با ساخت ادکلن (Eau de cologne) انقلابی در صنعت عطر سازی به وقوع پیوست. ادکلن که در آن زمان ترکیبی بود از گیاهان رزماری، نارنج و لیمو موارد استفاده فراوانی داشت، از آنجمله می توان به استفاده از آن برای خوشبو کردن آب حمام ، خوشبو کردن نوشیدنی ها و شکر، بعنوان شستشو دهنده و خوشبو کننده دهان، جزئی از مواد سازنده پمادها و ... اشاره کرد. برای اولین بار در قرن هجدهم، در فرانسه عطر به صورت مایعی درون بطری های شیشه ای تزیینی به بازار آمد و شیشه های عطر کم کم بین مردم محبوبیت پیدا کردند. در قرن نوزدهم، انقلاب فرانسه ناخواسته باعث شد تا شور و شوق مردم این کشور برای استفاده از عطر کم شود. اما بعد از گذشت چند سال مردم مجددآ جرات پیدا کردند که میل شدیدشان را برای استفاده از کالاهای لوکس، از جمله عطر ابراز کنند. از آن زمان تا کنون بوهای جدید در شیشه های مخصوص عطر با طرح ها و بسته بندی های متنوع به بازار عرضه می شود. کار با عطر یک حرفه قدیمی است که نیاز به طبع لطیف و مهارت خاصی دارد. یونانی ها و رومی ها نوشیدنی های خود را با رز و بنفشه معطر می کردند. اما در هر حال تقطیر سیستماتیک عطرها در قرون وسطی به وسیله دانشمندان مسلمان صورت گرفت. تاجرهای ونیزی ادویه جات و عطرهای جمع آوری شده از کاروان های آسیایی را به وسیله کشتی ها و وسایل حمل و نقل آن زمان در سرتاسر اروپا پخش می کردند. اسانس ها بسیار فرارند و از گل، برگ، میوه و علف ها و ریشه های گیاهی به دست آمده و در بیشتر موارد از یک قسمت خاص از گیاه به دست می آیند. به عنوان مثال از گل رز، شکوفه های نارنج، هسته بادام، برگ آویشن، پوست دارچین، چوب سندل یا سرو و میوه جوز هندی می توان نام برد. این روغن ها از سرتاسر جهان فراهم می شوند. چوب سندل که بسیار گران نیز هست از هندوستان، گل های رز از بلغارستان، آفریقای شمالی و فرانسه و ...، نمونه محصولات حیوانی نیز مشک (مشک از غده کوچکی در نزدیک آلت تناسلی آهوی مشک زای نر) و بیدستر (بیدستر از ترشحات حیوانی شبیه به خز به دست می آید) هستند. از آن جا که تقاضا برای مصرف عصاره ها روز به روز افزایش می یابد، برای همین عطرهای صنعتی به طور روزافزونی جای عطرهای طبیعی را می گیرند.
    قبل از این که یک عطر الکلی در شیشه بسته بندی و به بازار ارایه شود، باید مدتی نگهداری شود و این زمان به خاطر آن است که اگر چربی و یا نوعی از مواد اولیه در عطر وجود داشته باشد، رسوب داده و جدا شود. این زمان دو ماه به طول می انجامد. عطرهای الکلی بهتر است در ظروف شیشه ای نگهداری شوند و از ورود هوا و نور در آنها جلوگیری شود.

    مواد سازنده عطر

    هر نوع عطر دست‌کم از سه جزء تشکیل یافته است که فراریت و وزن ‏مولکولی آنها تا حدی باهم تفاوت دارند.

    جزء اول جزء اول که تاپ نوت نامیده می شود، فرارترین ماده و مشخصترین بو را در دارا بوده ‏و در تولید عطر کاربرد دارد.‏

    جزء دوم

    جز دوم که میدل نوت نامیده می شود، کمتر فرار است و عموما عصاره یک ‏گل (بنفشه ، یاس و غیره) است.‏

  • فهرست:

    مقدمه ............................................................................................................................................................................2

    بخش اول

    1-1 تاریخچه ادکلن   نمایش و فروش کالا  .......................................................................................................... 5

    2-1 تاریخچه شرکت  Aris  ( زمان و مکان افتتاح و ... ) .................................................................................. 19

    3-1 معرفی محصولات شرکت Aris ( انواع آن ) ................................... ........................................................... 20

    4-1 طراحی شرکت Aris ( شیشه ، قوطی ، جعبه ، تبلیغات ) .................................... ...................................... 22

    5-1 نمایندگیهای فروش Aris .................................... .................................... ..................................................... 22

    6-1 مکانیزم فروش محصولات Aris .................................... .................................... ........................................ 23

    7-1 ارزیابی در مورد ارائه بهتر فروش محصولات شرکت Aris ( استند ) ........................................ ............23

    بخش دوم

    1-2 مواد ، تولید ، مونتاژ ، تعمیر و خدمات .................................... .................................................................. 26

    2-2 استفاده گر (آنالیز اجتماعی) .................................... .................................... .............................................. 26

    3-2 زیبایی شناسی .................................... .................................... ....................................... ............................ 27

    4-2 بازار (بررسی چند نمونه موجود) .................................... .................................... .................................... 31

    5-2 حمل و نقل و فروش .................................... .................................... ................................. ........................ 36

    6-2 ارگونومی .................................... .................................... .................................... ...................................... 37

    منابع ....................................................................................................................................................................... 41

    بخش سوم ( صفحه 42 به بعد )

    1-3 طرحهای اولیه استند برای شرکت Aris  

    2-3 طرحهای نهایی و ارائه شده استند به بازار جهت فروش محصولات شرکت Aris  

    3-3 نقشه فنی و انفجاری

     

    منبع:

    http://pezeshkan.org/?p=13140 سایت پزشکان ایران

    http://www.iranperfume.com/ مرکز تجارت عطر ایران

    کمیاب نیوز - http://www.kamyabnews.com/fa/pages/?cid=7197

    ↑ http://www.enabz.com/articles/internet-marketing.html

    ↑ http://www.journalist.ir/html/modules.php?name=News&file=article&sid=367

    www.ayenda.org/wadjae%20zebaie%20shenasi.pdf

مقدمه طراحی بسته بندی در دنیای امروز یکی از هیجان انگیزترین عرصه ها در بازار تولید و مصرف است که با مددگیری از صنایع و فنون مختلف مرزهای متعددی را گذرانده است. تمامی کوششهایی که صرف طراحی یک بسته می گردد و هنگامی به هدف خود دست می یابد که خریدار و مصرف کننده با رؤیت بسته مورد نظر ضمن کسب اطمینان از سلامت محتوی بسته، بدلیل قدرت و گیرایی طراحی بسته مورد نظر، مجذوب شده و آن را ...

مقدمه در عصر حاضر اغلب کالاهای موجود در بازار دارای بسته بندی مناسب که نیاز مصرف کننده و کالا را تأمین می سازد. در این تحقیق سعی شده است که طراحان گرافیک اشنایی مختصری در رابطه با بسته بندی و خصوصیات و کاربرد آنها به دست آورند. چه بسا طراحان گرافیک بسیاری هستند که تجربه لازم را در رابطه با بسته بندی کالاها ندارند و این مسئله باعث می شود که ایده های بسیار خلاقانه آنها در بسته ...

تاریخچه بسته بندی در جهان تکنولوژی بسته بندی عبارت است از توسعه و دستیابی به روش های جدید تولید بسته بندی است بسته بندی ها باید پیوسته با نیازهای کمی و کیفی بازار تطبیق داده شود و در اینجا به تاریخچه مختصری از بسته بندی اشاره می کنیم . بسته بندی بیش از آن که توسط انسان ابداع شود به صورتهای مختلف در طبیعت وجود داشته است . طبیعت نیز خود در ابتدای خلقت به بسته بندی مواد پرداخته است ...

شرکت گروه صنعتي ويدا فناوران آسيا داراي مديران مجرب و توانمند در زمينه‌هاي طراحي ،‌ نمونه سازي ماشين آلات صنايع غذايي ، جذب و بومي سازي دانش فني ، ارتقاء بر سطح توليدات دستگاههاي ساخت داخلي ، ايجاد رقابت و مبادرت به صادرات مي باشد . سابقه فعاليت مد

طراحی بسته بندی را از چهار منظر مختلف می توان بررسی کرد: روشی برای حفاظت محتویات بسته عامل موثری بر قیمت گذاری محصول بازاریابی که ویژگیها, و مزایای محصول را تبلیغ می کند. بخشی از خود محصول این مبحث به دو ویژگی آخر می پردازد , در حقیقت جایی که طراحی در راستای افزودن ارزش واقعی مطرح است . البته این به این معنی نیست که طراحی نقشی در بهبود نگهداری کالا یا کمک به بهبود راندمان قیمت ...

بسیاری از مردم در مورد اصطلاح بازاریابی اشتباه می کنند و آن را معادل فروش می دانند؛ در صورتی که فروش بخشی از بازاریابی محسوب می شود. دلیل اینکه مردم این اشتباه را می کنند این است که آنها از صبح تا شب با انواع و اقسام تبلیغات تجاری روبرو هستند و به قول یکی از بزرگان علوم مدیریت: امروزه مردم از 3 چیز گریز ندارند، مالیات، مرگ و آگهی های تجاری. اگر کل بازاریابی را به کوه یخ تشبیه ...

مقدمه : به تعبیر پرفسور کاتلر بخشی از دارایی ناملموس سازمان است که در ترازنامه های مالی سازمان است که درترازنامه های مالی سازمان قرار ندارد و همین امر منجر به بی توجهی مدیران و مجریان سازمان به آنان شده است . در ایران از آنجا که همیشه عرضه کمتر از تقاضا و نیازبازار بوده آنچه در فراگرد بازار نقش اصلی را بازی می کرد ، تولید کننده و فروشنده بوده اند و تولید کننده درجهت سود آوری ، ...

روانشناسي تبليغات ايجاد جذابيت در تبليغات پيش‌بيني رفتار خريداران با استفاده از مدل مازلو کسب و کارتان چه رنگي است؟ تبليغات نقطه خريد ايجاد جذابيت در تبليغات مارک تواين: با داشتن عوامل قدرتمند، به مقصود خود دست م

مقدمه : به تعبیر پرفسور کاتلر بخشی از دارایی ناملموس سازمان است که در ترازنامه های مالی سازمان است که درترازنامه های مالی سازمان قرار ندارد و همین امر منجر به بی توجهی مدیران و مجریان سازمان به آنان شده است . در ایران از آنجا که همیشه عرضه کمتر از تقاضا و نیازبازار بوده آنچه در فراگرد بازار نقش اصلی را بازی می کرد ، تولید کننده و فروشنده بوده اند و تولید کننده درجهت سود آوری ، ...

مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل می‌دهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰درصد، رطوبت حدود ۱۳۱۰ درصد و ترکیبات معدنی حدود ۵درصد می‌باشد. مصارف غذایی و صنعتی: زعفران به ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول