مقاله DOS تحت فرمان شما

Word 60 KB 34890 35
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه

    هر چه فرمان های DOS را بهتر بفهمید ، در سیستم خود ( چه اعلان فرمان و چه شل ) کارایی بیشتری خواهید داشت . فرمانهای بهتر ، فرمانهای قوی تری هستند که به نوبه خود برنامه های دسته ای قویتر و امکانات بیشتری را در اختیار شما قرار میدهند.

     

    تعیین مسیر ورودی و خروجی

    بیشتر یوتیلیتی های DOS ورودی را از صفحه کلید دریافت کرده و خروجی را به شکل پیغامهایی به صفحه نمایش ارسال می کنند . فرمان TIME مثال خوبی در این مورد می باشد:

     

    ورودی و خروجی استاندارد

    بسیاری از یوتیلیتی های DOS خدمات ورودی / خروجی استاندارد را طلب می کنند . به منظور انجام عملیات ورودی / خروجی استاندارد ، DOS از ابزاری بنام CON ( مخفف Console) برای خواندن و نوشتن استفاده می کنند که معمولابرای صفحه کلید و مونیتور تعریف می شود. اما این امکان نیز وجود دارد که با استفاده از علامتهای جدول 1 2 ورودی / خروجی را از CON به فایلها یا ابزارهای دیگر هدایت نمایید.

    جدول 1 2 : علامتهای قابل استفاده در تعیین مسیر

    علامت                     شرح

    < souece                             ورودی را از یک فایل یا ابزار خاص دریافت می کند.

    > destination                       خروجی را به یک فایل یا ابزار خاص هدایت میکند . در این حالت اطلاعات

    خروجی روی اطلاعات فایل موجود نوشته می شود.

    >> destination            خروجی را به یک فایل یا ابزار خاص هدایت می کند . در این حالت اطلاعات

    خروجی به اطلاعات موجود در فایل اضافه می شود

    command 1 \ command 2  خروجی فرمان command 1 ورودی فرمان command 2 می شود.

    علامتهای مذکور در جدول 1 2 توسط DOS رزرو شده اند و در نام فایل ها یا دایرکتوریها قابل استفاده نیستند.

    مسیر تمام ورودیها / خروجیها را نمی توان تعیین نمود. به عبارت کاملتر ، تعیین مسیر در مواردی امکان پذیر است که خدمات ورودی / خروجی استاندارد مورد نیاز باشد . بسیاری از برنامه های کاربردی از تکنیکهای ورودی / خروجی خاص خود استفاده می کنند ( نه استاندارد های DOS ) و در نتیجه عملیات تعیین و تغییر مسیر در آنها قابل اعمال نمی باشد.

    علاوه بر این ، مسیر ورودی و خروجی تمام یوتیلیتی های DOS را نیز نمی توان تعیین نمود. به عنوان مثال ، فرمانهای TYPE و COPY از ورودی استاندارد استفاده نمی کنند ، اما چون برای خواندن از یک فایل یا ابزار طراحی شده اند ،  تعیین مسیر ورودی در آنها لازم نیست . به همین ترتیب ، خروجی فرمان PRINT را نمی توان به یک فایل هدایت نمود، چرا که از ابزار ورودی / خروجی استاندارد استفاده نمی کند. تنها بخشی از خروجی PRINT که مسیر آن قابل تغییر است پیغام تاییدی است که معمولا در ابزار خروجی استاندارد به نمایش در می آید.

     

    خروجی خطای استاندارد

    چنانچه یک یوتیلیتی DOS با وضعیت خطایی ( error) مواجه شود ، پیغام خطا را نه به ابزار خروجی استاندارد بلکه به ابزار خروجی خطای استاندارد ارسال می کند (DOS آن را درCON به نمایش در می آورد ) چون عملیات تعیین مسیر فقط روی خروجی استاندارد اثر می گذارد ، نه خروجی خطای استاندارد ، مسیر پیغامهای خطا را نمی توان تعیین نمود . همان گونه که در اینجا ملاحظه می کنید ، خروجی هر فرمان ممکن است از هر دو نوع مزبور باشد:

    c:\> DIR BIMAX

    Volume in drive C is HARD DRIVE

    Volume Serial Number is 171 D – 78 E 4

    Directory of c:\

    File not found

    C : \>

    اگر مسیر خروجی فرمان فوق را تغییر دهید ، باز هم پیغام خطای زیر به نمایش در می اید :

    c:\ DIR BIMAX > BIMAX.DIR

    file nit found

    c : \>

     در این بین ، فایل حاوی خروجی هدایت شده BIMAX.DIR فقط حاوی پیغامهای استاندارد خواهد بود :

    Volume in drive C is HARD DRIVE

    Volume serial Number ic 171D – 78E4

    Directory of c:\

     این امر ممکن است همیشه جالب توجه نباشد ، اما دانستن آن باعث افزایش توانایی شما در استفاده از فرمانها می باشد . به عنوان مثال ، می توانید یک ماکرو DOSKEY بنویسید که وجود یا عدم وجود فایلی را به شما اطلاع دهد:

    DOSKEY ISFILE = DIR $1 $G NUL

    فرمان فوق ، ماکرویی بنام ISFILE تعریف می کند که به دنبال مشخصه فایل مورد نظر گشته و خروجی استاندارد را به NUL ( خنثی ) هدایت می کند . تنها پیغام File not found به نمایش در خواهد آمد.

    با تعریف مجدد CON توسط فرمان CTTY میتوانید مسیر تمام ورودیهای صفحه کلید و خروجیهای صفحه نمایش را تغییر دهید. این تکنیک در فصل 18 شرح داده خواهد شد.

    برخی از برنامه ها برای صدور پیغامهای خطا از خروجی استاندارد استفاده می کنند ( CHKDESK یکی از آنهاست ) و برخی دیگر نیز برای صدور پیغامهای استاندارد ، از خروجی خطای استاندارد استفاده می کنند ( MORE یکی از آنهاست ) به عنوان مثال اگر مسیر خروجی CHEKDSK را تغییر دهید ، فرض بر این خواهد بود که می خواهید چهت استناد بخشیدن به مدارک خود یا جای دادن پیغامهای خطا در انها، از پیغامها یک کپی روی کاغذ یا روی یک فایل تهیه کنید.

     

    هدایت خروجی به یک فایل

    شاید متداول ترین کاربرد ویژگی تعیین مسیر ، ذخیره سازی خروجی استاندارد یک فرمان در یک فایل می باشد . به عنوان مثال ، با  استفاده از فرمان زیر می توانید لیست کامل دایرکتوری دیسک گردان C را در فایلی بنام SAVECDIR ذخیره نمایید:

    DIR C:\ /S /B > SAVECDIR

    پارامتر C:\ نشانگر دایرکتوری ریشه ((root است و پارامتر /S باعث می شود تمام ساب دایرکتوریهای آن نیز در لیست مزبور آورده شوند . پارامتر /B لیست را فشرده می کند . SAVECDIR یک فایل اسکی (ASCII) خواهد بود که توسط فرمانهای TYPE , EDIT و PRINT می توان آن را دید ، ویرایش نمود و به چاپ رساند.

    جانویسی در مقایسه با الصاق

    اگر مشخصه فایل مورد استفاده ، منحصر به فرد باشد ، علامتهای >  و >> یک فایل جدید تشکیل میدهند. تفاوت بین این دو علامت زمانی مطرح می شود که مشخصه فایل مورد نظر با یک فایل موجود انطباق داشته باشد. در این صورت هنگام استفاده از > بدون اینکه هیچ هشداری به نمایش درآید ، خروجی جدید جایگزین فایل موجود می گردد در حالیکه در صورت استفاده از >> خروجی جدید به انتهای فایل موجود الصاق می گردد.

    علامت > خروجی جدید را بدون هیچ هشداری جایگزین فایل موجود میسازد. جهت حفظ امنیت بیشتر ، تا وقتی که عمدا نمی خواهید اطلاعاتی را جایگزین یک فایل موجود نمایید ، از >> استفاده کنید. در فصل 4 نحوه تست وجود فایل و صدور فرمانها بر اساس آن ، شرح داده می شود.

    فرض کنیم که می خواهید یک فایل دسته ای بنویسید که فایلی بنام SAVECDIR حاوی لیست کامل دایرکتوریهای دیسک گردانهای C  تا E را ایجاد کند. همچنین مد نظر دارید که این لیست جایگزین نگارش قبلی فایل SAVECDIR گردد . فایل دسته ای مزبور می تواند محتویات ذیل را دربرداشته باشد:

    DIR C:\ /S /B > SAVECDIR

    DIR D:\ /S /B >> SAVECDIR

    DIR E:\ /S /B >> SAVECDIR

    اولین فرمان DIR با استفاده از > روی نگارشهای قبلی فایل SAVECDIR می نویسد . اما دو فرمان بعدی ، جهت الصاق خروجی خود به فایل تازه ایجاد شده ، باید از >> استفاده کنند.

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

چکیده » در هر صنعتی اتوماسیون سبب بهبود تولید می گردد که این بهبود هم در کمیت ومیزان تولید موثر است و هم در کیفیت محصولات.هدف از اتوماسیون این است که بخشی از وظایف انسان در صنعت به تجهیزات خودکار واگذار گردد. در یک سیستم اتوماتیک عملیات شروع،تنظیم و توقف فرایندبا توجه به متغیر های موجود توسط کنترل کننده سیستم انجام می گیرد. هر سیستم کنترل دارای سه بخش است: ورودی ، پردازش و خروجی ...

صفحه کلید : به عنوان میکرو کنترلی 40 پایه و پردازنده استفاده شده است.این تراشه در داخل خود حافظهRA M به مقدار 128بیت حافظهROM به مقدار یک کیلو بایت دارد.سیگنال صفحه کلید به عنوان تنها ورود استاندارد کامپیوتر،دارای 38کلید درکامپیوتر IBM-XI می باشد.در ساختار تمام صفحه کلیدها از ماتریس برای تست فشار یک کلید استفاده شده است.در صفحه کلیدXT از تراشه8048 ورودی این تراشهMH2 77/4 می ...

پیشگفتار : ما در عصری زندگی می‌کنیم که آن را عصر اطلاع رسانی یا قرن ارتباطات نامیده‌اند، لذا می‌توان اذعان نمود که کامپیوتر بهترین ابزار ارتباطی در آن عصر می‌باشد. امروزه کامپیوتر نه تنها به عنوان یک وسیله شخصی یا ابزار گروهی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه به عنوان یک وسیله ارتباطی مهم در جهان مطرح می‌باشد و به همین دلیل است که کاربرد آن روز به روز در جهان گسترش می‌یابد به ...

يک PLC و ورودي خروجي‌هاي آن PLC يا کنترل‌گر منطقي برنامه‌پذير (programmable logic controller) رايانه? کنترل‌گر تک منظوره‌است که بدليل ويژگي‌هاي خاصّش بيشتر براي کنترل فرآيندهاي مکانيکي يا صنعتي مانند خطوط توليد استفاده مي‌شود. اما کاربردهاي فراوان د

انجام پروژه ساختمان 5 طبقه بتني با دو سيستم متفاوت 1- سيستم دو طرف خمشي 2- سيستم يک طرف خمشي – يک طرف خمشي نکته: اين دفترچه راهنما به منظور راهنمايي براي استفاده از نرم افزارOasays تهيه شده است. اين نه ابزاري مهندسي است و نه براي استفاده از مرجع ه

تاريخچه شرکت سيمان اروميه در سال 1354 به منظور ايجاد کارخانه سيمان با ظرفيت اسمي توليد 2300 تن سيمان در روز در شهرستان اروميه به صورت سهامي عام و با سرمايه گذاري اوليه جمعي از مردم منطقه تاسيس گرديد . بخشي از برنامه هاي مطالعاتي و خريد زمين جه

نرم افزار ویروس یاب چگونه کار می‌کند ؟‌ نرم افزار ویروس یاب بیشترین صنعت آنتی ویروس که موتور قابل اسکن با در نظر گرفتن افزایش شکاف بالا، دستیابی کامل را برای برق موتور‌ها به ما می‌دهد ،‌ترکیب می‌کند .رابط گرافیکی کاربر ویروس یاب بخش‌های برنامه تخصصی داده شده را بدون از بین بردن انعطاف پذیری که شما برای مجهز کردن نرم افزار داخل محیط‌های محاسباتی به آن نیاز دارید ، یکنواخت می‌کند ...

آبهاي زيرزميني به طور ذاتي در معرض آلودگيهاي ناشي از فعاليتهاي انساني در طبيعت قرار دارند و جبران خسارتهاي آن بسيار گران و اغلب غير عملي است. از اين رو، پيشگيري از آلودگي، در مديريت کارآمد آبهاي زيرزميني نقش مهمي دارد. هدف از ارزيابي آسيب پذيري سفره

چکیده آبهای زیرزمینی به طور ذاتی در معرض آلودگیهای ناشی از فعالیتهای انسانی در طبیعت قرار دارند و جبران خسارتهای آن بسیار گران و اغلب غیر عملی است. از این رو، پیشگیری از آلودگی، در مدیریت کارآمد آبهای زیرزمینی نقش مهمی دارد. هدف از ارزیابی آسیب پذیری سفره های آبی، شناسایی مناطقی است که بیش از دیگر مناطق، در معرض آلودگیهای ناشی از فعالیتهای انسانی در مجاورت سطح زمین قرار دارند. ...

معرفی سیستم PROCONTROL P سیستم PROCONTROL P ساخت شرکت[1] ABB یکی از سیستم ها کنترل گسترده است که برای کنترل نیروگاه ها استفاده می شود. در این سیستم با استفاده از حافظه در ریزپردازنده سعی شده است که تا حد ممکن از نرم افزار به جای سخت افزار استفاده گردد. همچنین به جای استفاده از روش سیم کشی معمول از سیستم باس[2] استفاده شده است. باس حاوی تمامی سیگنال ها و اطلاعات کامل سیستم است. ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول