‫پروژه طراحی هتل ٣ ستاره در شهر مشهد

Word 5 MB 35164 67
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم                  حکم آنچه تو فرمایی، لطف آنچه تواندیشی

     سپاس و ستایش بسیار شایسته خداوندی است که جهان بیکران را آفرید و با آفریدن انسان و اعطای دانش و بینش، وی را یاری فرمود تا آفریدگار خود را بشناسد و شکر نعمتهایش را به جا آورد و خود معمار پیشرفت و زندگی خویش باشد. 

    ۱ بیان موضوع پروژه

    ۱-۱- عنوان پروژه

     طراحی هتل ٣ ستاره در شهر مشهد

    ۲-۱- ضرورتهای پروژه (بیان مساله)

         با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و همچنین ارتقاء سطح خواسته های عموم نیاز به  ارتقاء و پیشرفت و توسعه همه جانبه صنایع مختلف و ساخت و فراهم آوردن امکانات تازه، افزایش می یابد و جهت رفع این نیازهای روز افزون، به هر میزان که قادر باشیم، لازم است سطح دانش و معلومات خود را افزایش داده و توسعه دهیم تا در حد امکان بتوانیم مقداری از تنگناها و مشکلات و کمبود ها را در جوامع رفع نماییم. که در زمینه توسعه جوامع و صنایع مختلف بدون تردید توسعه صنعت توریستی و گردشگری اثرات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بسیاری بر جوامع بشری داشته و زمینه لازم را برای رشد و توسعه همه جانبه کشورها فراهم مینماید. رونق سرمایه گذاری، رشد مشاغل و صنایع جدید، افزایش درآمد ارزی و به دنبال آن افزایش درآمد سرانه، تعادل و توزیع عادلانه درآمد و ثروت، کاهش بیکاری و.  .  . از جمله تاثیرات مستقیم توسعه این صنعت است. 

          امروزه می بینیم زمینه اقتصادی گردشگری نسبت به گذشته جریان متفاوتی یافته و بیش از پیش افزایش داشته است و هم اکنون صنعتی است اقتصادی که تابع هدف معینی هم است و بخشی از  جریان سرمایه ها، درآمدها و هزینه ها و سرمایه گذاری ها را به خود اختصاص داده است. امروزه جغرافیای جهانگردی مکان های مذهبی به عنوان نیرومندترین قطب جذب گردشگران شناخته شده است.  وجود شهر مشهد نیز در استان خراسان رضوی به عنوان شهر زیارتی و کلان شهر مذهبی این استان از جایگاه ویژه ای به لحاظ دارا بودن امکانات و تسهیلات برخوردار است، و بر طبق آماری که فرمانداری مشهد اعلام نموده، همه ساله بالغ بر بیست میلیون نفر زائر از سراسر ایران و کشور های اسلامی برای زیارت مرقد مطهر حضرت رضا (ع) به این شهر مشرف می شوند تا با این حضور و ارتباط و دلبستگی خود را به ائمه اطهار نشان دهند.

         بنابراین تلاش و کوشش در جهت نیل به توسعه همه جانبه در صنعت توریست این امکان را فراهم می آورد تا مسئولانه و به طور زیر بنایی این صنعت را قوت بخشیم.                     

          از جمله ملزومات گوناگون صنعت گردشگری که نیاز به بحث و نقد و بررسی بسیار مفصلی دارد توجه ما معطوف به مسئله اسکان و اقامت در مقوله صنعت توریست می گردد، که باید به عنوان یکی از ارکان و اساسی ترین نیازها و زیر بنا های مهم در توسعه صنعت گردشگری مورد توجه قرار گیرد که لازمه بررسی و یافتن نیاز های حجم توریست و دادن پاسخی مناسب به آن و ساخت مکان اقامتی مناسب با توریست که در مشهد غالباً زائر محسوب می شود مطرح می گردد. 

     ١-٣- اهداف پروژه

          هدف از طراحی این پروژه ارائه فضای کم هزینه نیست، بلکه ارائه یک فضایی است که متناسب با کلیه نیازهای زائر باشد بدین معنی که از طرفی توجه ما معطوف به شرایط ساخت ساز مجتمع های اقامتی و محدوده مناسب برای زائر و توان و مدت اقامت او در مشهد که شهری است زیارتی و متفاوت باسایر شهرها به بهترین وجه ممکن و بالا بردن ضریب ماندگاری او، وازطرفی دیگر با توجه به تاثیر گردشگری بر رونق و معرفی برخی از جلوه های فرهنگی از جمله: آداب و رسوم، صنایع دستی و.  .  . وانتقال فرهنگ کهن و بازتاب شخصیت جمعی ملتی در طول تاریخ خودش، توجه ما به مسائل فرهنگی و اجتماعی شهر مشهد بوده، و تامین کننده بستری مناسب برای فرهنگ سازی زائر در روابط این تبادل فرهنگی، در مشهد باشیم. 

    مطالعات پایه

      ٢-١- شناخت موضوع

      2-1-1- جهانگردی

      2-1-1-1- برخی تعاریف اولیه

     - سفر: فرهنگ نامه ها از (سفر) تعاریف مشابه ای ارائه داده اند.  در فرهنگ معین آمده است:« سفر در لغت به معنای بیرون آمدن از شهر خود و به محل دیگر رفتن است. نیز به معنای قطع مسافت و راهی که از مکانی به مکان دور  طی می کند آمده است».

    - (Trip) سفر کردن: هر دفعه که شخصی حداقل 100 مایل از خانه خود دور شود و برگردد.

       -Tourist )  ( جهانگرد: «کسی که در جستجوی تجربیات روح، فیزیکی و رضایت مندی های مختلف است و ماهیت این تجربیات، مقصدهای انتخابی و نوع   فعالیت های مورد لذت وی را تعیین می نماید. 

       - جهانگردی: «جهانگردی عبارت است از صنعت جهانی مسافرت، اعم از هتل ها، حمل و نقل، تسهیلات رستوران ها، مغازه ها، مکان های تفریحی، بیمارستان ها و …. و همه عناصر دیگر که خواسته ها و نیازهای مسافرین را برآورده می سازد. 

     - جهانگرد خارجی (Foreign Tourist): «به هر شخص که از کشوری غیر از کشور محل سکونت  حداقل به مدت 24 ساعت دیدن کند، جهانگرد خارجی گویند. 

     - جهانگرد داخلی (Domestic Tourist): به مسافری که برای تجارت، گذراندن اوقافت فراغ کارهای شخصی و یا هر منظور دیگر از خانه خود حداقل 50 مایل به یک طرف دور شود، گفته می شود.  این تعریف شامل کلیه کسانی که برای انجام امور شغلی خود از خانه خارج می شوند، علیرغم این که همان روز برگردند و یا شب را در همان محل سپری کنند نمی شود. 

       - سیاح: «افرادی هستند که جهت گردش و تفریح و به مدت کمتر از 24 ساعت سفرکنند و هم مسافرین هواپیما در فرودگاه بین راه به صورت ترانزیت و مسافرین کشتی را گویند. 

      - جامعه میزبان:‌«به مردم بومی منطقه ای گفته می شود که جهانگردان از آن دیدن می کنند و به  وارد شده اند »

    2-1-1-2- جهانگرد را بهتر بشناسیم

           جهانگرد یا توریست رابط بین کشورهای دور و نزدیک و کاشف سرزمین های ناشناخته یا بیننده آثار کهن و باستانی و پیوند دهنده فرهنگ و سیاست ها و ناقل هنرها و تکنیک ها و افزاینده دانش و آگاهی ها و توسعه دهنده اقتصاد و صنعت و پدید آورنده درآمدهای جدید و مشاغل مختلف و بالاخره مبشر محبت و مهربانی و پیام آور صلح و دوستی است. 

    2-1-1-3- حرکت های جهانگردی 

          «جهانگردی پدیده ای است که در آن دو عامل انسان و مکان نقش اساسی دارد. عامل مکان با توجه به شرایط محیط طبیعی و جغرافیایی خود، موجبات حرکت و جابه جایی انسان را فراهم می سازد.  عوامل و شرایط موثر در پیدایش حرکت های توریستی را می توان به دو دسته تقسیم نمود:

       !) عوامل فرستنده                       ٢) عوامل جذب کننده

         عوامل فرستنده مجموعه شرایطی است که موجبات پیدایش یک حرکت و جریان جهانگردی را در نقطه مبداء فراهم می سازد.  این عوامل از امکانات و رفاه مادی از یک سو و مشکلات زندگی شهری از سوی   دیگر ناشی می شود. عوامل جذب کننده نیز مجموعه شرایط و پدیده هایی هستند که هر یک می توانند   به عنوان جاذبه های توریستی مدنظر باشند. این عوامل شامل جاذبه های طبیعی و چشم اندازهای جغرافیایی، جاذبه های فرهنگی، مذهبی، تاریخی و نظایر آن است.  

     2-1-1-4- نگاه کشور میزبان یا منطقه به جهانگرد

          «سیاستمداران به جهانگردی به عنوان عامل ثروت در اقتصاد قلمروشان و نیز در آمدی که شهروندان از این طریق کسب کرده اند و نیز ارز خارجی به دست آمده از جهانگردی بین المللی و مالیاتی که از مخارج آن ها به دست می آید، ‌( به طور مستقیم و یا غیر مستقیم ) توجه دارند.

     

    2-1-1-5 - نگاه جامعه میزبان به جهانگرد

         «این مردم به جهانگردی به عنوان یک عامل اشتغال زا و فرهنگی می نگرند و آنچه برای آنان مهم است اثرات برخورد بین جهانگردان و مردم ساکن منطقه است که این اثرات می تواند مفید و یا مضر و یا هر دو باشد »

    2-1-1-6- نگاه تجار به جهانگرد

         «تجار به جهانگردی به عنوان موقعیتی سودآور می نگرند که از طریق عرضه کالا و خدمات در مقابل تقاضای بازار جهانگردی برای آن ها به وجود می آید.

     2-1-1-7- ارزش ها و اثرات جهانگردی

          جهانگردی یک عامل مهم برای پیشرفت و تکامل اجتماعی فرهنگی و اقتصادی کشورها محسوب می شود. انگیزه مسافرت هر چه باشد موجب برخورد فرهنگها شده، عقاید و نظرات جدیدی را به وجودمی آورد و در اثر برخوردها تغییرات مطلوبی در آداب و رسوم و کردار و رفتار اجتماعی حاصل می شود. 

    در ادامه به برخی اثرات و فواید مهم ناشی از جهانگردی می پردازیم:

    2-1-1-8- جهانگردی به عنوان یک صنعت

       حمل و نقل در صدر رابطه تکنولوژی و جهانگردی قرار دارد گسترش خطوط راه آهن کشتی های مسافرت و هواپیما، نقش حساس و بزرگی در توسعه جهانگردی در دنیای امروز دارد. رابطه بین جهانگردی و تکنولوژی و صنعت تنها در زمینه وسایل حمل و نقل محدود نگردیده و شامل تمام تاسیسات و تسهیلاتی می گردد که لازمه آسایش مسافران است.  مسایل هتلداری و هتل سازی روش های خدمات جدید مسافرتی و به کارگیری تکنولوژی جدید و کامپیوتر و بخش اطلاعات و اخبار و نظایر آن همه و همه در ارتباط با تکنولوژی قرار دارند. 

    «نکته ای که امروزه برای خیلی ها مطرح است این است که چرا گفته می شود:«صنعت جهانگردی؟ »  مگر نه این که در هر صنعتی باید تولیدی باشد. در این صنعت چه چیزی تولید می شود ؟‌باید گفت تولید این صنعت ارائه خدمات و سرویس دهی است.  با این تفاوت که برای تامین ماشین آلات، دستگاه های سازنده و مواد اولیه آن نیاز به صدور ارز و وارد نمودن کالا از خارج نخواهد بود. این صنعت نیروی کار فعال و ماهر می خواهد بنابراین اشتغال زا بوده و همین امر موجب رونق اقتصادی افراد جامعه خواهد شد.  منابع اصلی این صنعت تمام شدنی نیست بلکه موجب رونق و افزایش ساخت و ساز خواهد بود.  در این صنعت هر چند تکنولوژی به کار گرفته می شود، اما از تعداد نیروی انسانی کم نکرده بلکه روز به روز با درصد رشد و توسعه ای که دارد نیروی بیشتری را به خود جلب نموده است.  از سوی دیگر برآورد واقعی از آینده احتمالی نشان می دهد که جهانگردی به رشد و توسعه خود با سرعت بیشتری ادامه خواهد داد و نسبت به بخش های دیگر پویایی زیادتری دارد.  گرچه گاهی در اثر رکود اقتصادی میزان گسترش آن کاهش می یابد. اما به نظر می رسد که این یک مسئله موقتی باشد. 

    2-1-1-9 - اهداف جهانگردی

        «هدف جهانگردی امروز صرفاً کشف و تحقیق و شناخت های جدید و آگاهی های تازه نیست و جهانگردان، طبقه خاص و استثنایی با انگیزه های واحد و هدف های مشابه نیستند بلکه دارای انگیزه های مختلف و اهداف متفاوتند که مهمترین اهداف عبارتند از:

    هدف های تاریخی: برای دیدار بناهای تاریخی و آثار باستانی و موزه ها و شناخت تاریخ کشورها. 

    هدف های فرهنگی: برای شناخت فرهنگ ها و سنت ها و آگاهی از زبان، هنر و مذهب ملت ها. 

     هدف های تفریحی: هدف های تفریحی و ورزش برای تامین سلامت جسم و روان و استراحت و تفریح و فعالیت های ورزشی.

     هدف های زیارتی: برای زیارت اماکن مقدسه و عبادتگاه ها و زیارتگاه ها.

     هدف های علمی و تجاری: برای مشارکت در کنگره های علمی و المپیادهای تخصصی و نمایشگاه های صنعتی و بازرگانی. 

     هدف های سیاسی: مسافرت به منظور شرکت در اجلاس و مجامع بین المللی، کنگره ها و سمینارهای سیاسی، جشن های ملی و مذهبی، مراسم ویژه سیاسی و نظایر آن. 

     هدف های درمانی: این نوع شامل افراد و گروه هایی است که جهت استفاده از تغییر آب و هوا (با هدف پزشکی و درمانی )، ‌استفاده از آب های معدنی، گذراندن اوقات فراغت، معالجه و... اقدام به مسافرت می نمایند. 

    2-1-1-10 - اجزاء ترکیب کننده جهانگردی

         «جهانگردی ترکیبی از فعالیتها، خدمات و منابع است و کیفیت و کمیت این امکانات درجه موفقیت جهانگردی را نشان می دهد که به ٥ دسته تقسیم می شوند:

    ١ – منابع طبیعی: که عامل و عناصر اصلی آن آب و هوا، شرایط جوی و اقلیمی می باشد. 

    ٢- زیربنائی: شامل همه امکانات و تاسیسات زیرزمینی و روزمینی می شود مانند سیستم آبرسانی، فاضلاب، خطوط گاز، بزرگراه ها، راه آهن، فرودگاه ها، بیمارستان، دانشگاه ها و …. 

    ٣ – روبنائی: عمده ترین امکانات خدماتی که از طریق تاسیسات زیر بنائی ایجاد می شود مانند استراحت گاه ها، هتل، متل، ‌رستوران، و مراکز تفریحی، مراکز خرید، موزه ها و مغازه ها و …. 

    ٤ – حمل و نقل: مانند کشتی، ‌هواپیما، قطار، اتوبوس، تاکسی و …

    ٥ – مهمان نوازی و منابع فرهنگی: شامل همه دارائی های فرهنگی و اخلاقی است که مهمان نوازی جهانگردان را در حد امکان موفق می سازد. مانند روحیه خوشامد گویی، روحیه و دیدگاه افراد مقیم نسبت به جهانگردان، صنایع دستی، ادبیات، ‌تاریخ، موسیقی و…

     

     

     

  • فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

مقدمه امکانات ارتباطي که دوران معاصر و کنوني در اختيار انسان قرار مي‌دهد امکان جا به جا شدن شمار قابل ملاحظه اي انسان را در پهنه نسبتا وسيعي ممکن کرده است و حرکت واقعي جهانگردي، جهانگردي توده اي و گروهي به سوي کشف افق‌هاي دور دست خصوصا افق هايي

حوزه اول : مقدمه : نیاز هتل قبل از هر چیز با منشا سفر ایجاد می شود ومفهوم مسافرت که از دیر باز با اهداف گوناگون تجارت و سیاحت و زیارت و ... و یا حتی یافتن جای مناسبی برای زندگی به آن می پرداخته ما را به فکر آسان پیمودن این مسیر برای او و بیتوته ای کوتاه و آرامش بخش در مسیر و مقصد می کند . مسیر که خود بخش مهمی از سفر است و نمادی از گذر انسان از این دنیاست خود به کیفیتی انسانی ...

در مقياس وسيع اندازه ضريب تکاثري منوط بر اين است که بخش عمده عرضه کالاها و خدمات جهانگردي تا چه حد توانسته به خوبي توسعه يابد. در صورتي که واردات کالاهاي خارجي را به حداقل رسانيم و خدمات و کالاهاي محلي و داخلي مصرف شود تاثير ضريب تکاثري به مراتب زيا

امکانات ارتباطي که دوران معاصر و کنوني در اختيار انسان قرار مي‌دهد امکان جا به جا شدن شمار قابل ملاحظه اي انسان را در پهنه نسبتا وسيعي ممکن کرده است و حرکت واقعي جهانگردي، جهانگردي توده اي و گروهي به سوي کشف افق‌هاي دور دست خصوصا افق هايي که داراي ف

امروزه گردشگري يکي از منابع اصلي درآمد ملي کشورهاي توسعه يافته و برخي کشورهاي در حال توسعه به ويژه کشورهاي جنوب شرقي آسيا را تشکيل مي¬دهد. براساس پيش¬بيني کارشناسان اقتصادي، صنعت توريسم با گردش سرمايه حدود 900 ميليارد دلاري در سال 2009 رتبه سوم از ن

کانادايي ها باصرف 279 ميليارد دلارکانادا در سفرهاي خارجي رکورد جديدي در اين زمينه بر جاي گذاشته اند. آخرين آمار منتشر شده در اين باره حاکي از رشد3/5 درصدي سفر کانادايي ها به خارج نسبت به سال گذشته است و اين درحالي صورت گرفت که در سال2006 به طور ميان

چکیده مطالب پروژه : ضمن تشکر و قدردانی از استاد گرامی و دست اندرکاران دانشکده سماء کرج ، در فرهنگ عامه مردم ایران ، سفر و مسافرت جایگاه ویژه ای در بابت گسترش اطلاعات ، آگاهیها و شناخت دارد. « مرد پخته» در این فرهنگ به انسان جهان دیده اطلاق می گردد و به سیر و سفر به اطراف و اکناف جهان پرداخته و از هر قوم و ملتی شناخت و نشانه ای در ذهن خود دارد این انسان جهان دیده به صفاتی همچون ...

بررسی نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری چکیده: بازاریابی شامل فعالیت هایی می شود که در رابطه با رساندن خریدار و فروشنده به یکدیگر برای انجام معامله ، صورت می گیرد. بازار جهانگردی بر مبنای منطقه جغرافیایی ، ترکیب جمعیتی ، نوع رفتار یا بر مبنای روان‌نگاری بخش بندی می شود. در آمیخته بازاریابی عوامل گوناگون که بر تلاش ها ی بازار یابی اثر می‌گذارند به چهار گروه اصلی طبقه بندی می ...

چکیده: بازاریابی شامل فعالیت هایی می شود که در رابطه با رساندن خریدار و فروشنده به یکدیگر برای انجام معامله ، صورت می گیرد. بازار جهانگردی بر مبنای منطقه جغرافیایی ، ترکیب جمعیتی ، نوع رفتار یا بر مبنای روان‌نگاری بخش بندی می شود. در آمیخته بازاریابی عوامل گوناگون که بر تلاش ها ی بازار یابی اثر می‌گذارند به چهار گروه اصلی طبقه بندی می شوند که عبارتند از: محصول، توزیع، قیمت و ...

مديريت بحرانهاي صنعت گردشگري: تحليل GGE از حادثه 11 سپتامبر شواهد زيادي وجود دارد که کاهش تقاضاي ناگهاني و غيرمنتظره اي در صنعت گردشگري يک يا چند کشور به وجود مي آيد. سياست گذاران با وضعي خطرناک مواجه شده اند بدين ترتيب که چگونه مي توانند چنين بحران

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول