این تحقیق، تئوری پیچیدگی و اصول پیدایش آن به عنوان یک ساختار و برای توضیح برخی از فرم های تغییرات که در طول آنالیزهای تحقیقاتی شامل ملاحظات تغییرات، در سازمان های ورزشی در استرالیا اتفاق می افتند، به کار گرفته می شود. با اینکه کنسرسیوم تئوریهای مبتنی بر پایه و اساس خاص، فایده دار بوددن طبیعت تغییرات را به خوبی نشان می دهند، اما برخی از تغییر و تحولات نیز غیر قابل توضیح باقی می مانند. بر اساس تحقیقات انجام شده، مشاهده می شود که این تحولات، خصوصیاتی مرتبط با امور غیر منتظره دارند. برخی مثالها در این مطالعه برای تفسیر رفتارهای غیر منتظره بیان می سوند. این تحقیق شواهدی را برای پیشنهاد این امر مهیا می کند که تئوری پیچیدگی، دارای فوایدی از لحاظ متناوب بودن است که انواع خاصی از تغییرات سازمانی را توضیح می دهند.
مدیریت موفق تحولات
تجربیات نشان می دهند که بسیاری تغییرات ابتکاری برای اجرا و تحویل موفق عمل ننموده اند. این گونه تغییرات همیشه منجر به شکست کلی نمی شوند اما اغلب متوقف شده و یا نادرست هدایت می شوند و یا تنها بخشی از اهداف مورد انتظار را محقق می نمایند. همان طور که سرعت تغییرات در محیط های خارجی در هر دقیقه در حال افزایش است، در تحقیق برای مدیریت تغییرات، چند فاکتور موفقیت تعیین شده است.هدف اصلی از این تحقیق ، بررسی گپ به وجود آمده بین روش های متداول و بهترین روش است و نتایج می توانند قالب کاری مناسبی برای حمایت از ابتکار و نوآوری ها در آینده باشند. مدیریت ارشد در 28 سازمان از بین صنعت های متفاوتی شامل بخش عمومی، برای بدست آمدن دیدگاهشان نسبت به چگونگی مدیریت موفق تحولات مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. این تحقیق که در یک دوره 6 ماهه انجام شده است، تعدادی از قالب های راه اندازی و برنامه ریزی و پیاده سازی تغییرات را تحت پوشش قرار می دهد. اعمال زور برای اعمال تغییرات، همان طور که توسط طرف مقابل مورد بررسی قرار گرفته است، همان طور نیز به دست می آید. تعدادی از دیدگاههای تعیین شده توسط این تحقیق، نشان می دهند تغییرات موفق بر مفاهیم استراتژیک و عملیاتی تمرکز دارند. لینک های کلیدی بین مفاهیم استراتژیک و پیشرفتهای عملیاتی ، در طول پروسه های مرکزی محقق می شوند که باید به خوبی بررسی و درک و پیشرفت داده شوند. اگر این لینک ها از بین بروند، آن گاه تغییرات به صورت بسیار گسترده ای غیر موثر واقع می ش وند. این تحقیق اشاره به تعریف دو ساختار اصلی مدیریتی دارد: آمادگی برای تغییرات و پیاده سازی آن. این موضوع به صورت دیاگرام در یک قالب کلی نشان داده شده است و می تواند برای تمام سازمان هایی که در شرف انجام برنامه های تحولاتی هستند و یا در حین انجام پروسه های مدیریت تغییرات هستند به کار گرفته شوند و امید می رود که شانس آنها برای موفقیت بیشتر شود.
کلمات کلیدی : مدیریت تحولات، پروسه ها، منابع و سازمانها، سیستم و کنترل، رفتاری، پیاده سازی تغییرات
فشار زمان و نوآوری در سازمانها: مطالعه در زمینه طولی
این مطالعه ارتباط بین نوآوری و فشار زمانی را توسط یک متد جدید برای بررسی افکار و تجربیات و رویدادهای روزانه در سازمانها، بررسی می کند. پرسش نامه های الکترونیک روزانه در هر دوره 30 هفته ای از 177 شخص در 7 شرکت جمع آوری شده است که افراد در این شرکت ها بر روی پروژه های نیازمند به خلاقیت و نوآوری مشغول بوده اند. گزارش های جزئی به دست آمده از رویدادهای اتفاق افتاده در این پروژه ها برای استخراج معیارهایی جهت پردازش و بررسی خلاقیت و نوآوری افراد به کار رقته است و موارد مربوط به مقیاس روزاته معیارهای مربوط به فشار زمانی را نشان می دهند. تحلیل ها چندین مورد کنترلی شامل تعداد ساعات کاری، که نشان دهننده فشار زمانی بر روزی که پیش بینی شده خلاقیتی در آن روز اتفاق نخواهد افتاد، یک روز بعد از آن، و دوره های زمانی بیشتر، را با هم یکی می کند. این ارتباط ممکن است یک ارتباط مستقیم باشد، و توسط انگیزه های ذاتی در این مطالعه مورد میانجی گری قرار نگیرد و تحقیق های قبلی نیز پیشنهاد می کنند که فشارزمانی ممکن است مستقیما پروسه های مفهومی مرتبط با خلاقیت را تحت فشار قرار دهند.این نتایج حاوی تاثیرات تئوریک برای فهم چگونگی تاثیرپذیری خلاقیت توسط مفاهیم متفاوت محیط کاری و تاثیرات متولوژیکی برای جستجو در میان جعبه سیاه افکار خلاقانه ، هستند.
برنامه نویسی موازی: مدلی برای مدیریت زمان، پیشبرد دستاوردهای آکادمیک
زنان متاهل که همزمان مشغول تحصیل نیز هستند، برای مدیریت زمان خود با چالش های بسیار زیادی رو به رو هستند. از آنجا که این افراد دارای نقش های متعدد و گاهی متداخل با هم هستند، دستاوردهای آکادمیک آنها و یا زندگی خانوادگی شان ممکن است با ریسک مواجه شوند. بنابراین یک برنامه نویسی موازی: یک مدل مدیریت کلی زمان که توسط محقق تهیه شده باشد، آیا می تواند در دستاوردهای آکادمیک انها پیشرفتی ایجاد کند یا خیر؟ مدلی که در ابتدا برای پیشبرد برخی مهارتها تلاش می کند و سپس در مرحله بعدی تمامی فعالیتهای مهم را با هم دریک مرحله کاری قرار می دهد