‫پروژه امنیت وب سرورها و سایت ها

Word 381 KB 35434 110
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده

    گسترش استفاده از تکنولوژی وب و توسعه برنامه هایی که برای کارکرد درین بستر تولید میشوند مباحث مربوط به امنیت پایگاههای داده ای بعد جدیدتری پیدا کرده اند. هر چند از آغاز پیداش پایگاههای داده همواره امنیت و تامین آن یک دغدغه مهم و پیاده سازی مناسب  و کارای آن یک خصوصیت بنیادی در پایگاههای داده بوده است اما بهر روی بحث امنیت (Security)همواره در سایه مقولاتی همچون عملکرد مناسب (Functionality) ، کارایی (Performance) و قابلیت اطمینان (Reliability) قرار میگرفت. به عبارتی هنوز هم چندان عجیب نیست اگر ببینیم یک برنامه رده سازمانی (Enterprise Level) با تعداد زیادی Client بدون هیچگونه ملاحظه امنیتی تولید شده و مورد استفاده باشد. حتی میتوان درین زمینه مثالهای جالبتری یافت. اغلب برنامه های Client-Server با نام کاربری  sa(System Administrator) به پایگاههای داده متصل میشوند. از دید امنیتی این مطلب یک فاجعه محسوب میشود. هیچ تغییر و یا خرابکاری ای قابل ردیابی نیست، همه کاربران به همه اطلاعات دسترسی دارند و الی آخر. اجازه دهید یک فرض اساسی را مطرح کنیم. مدیران IT یک سازمان بر دو دسته اند: مدیران نوگرایی که به صورت داوطلبانه سازمان را به سمت ارائه خدمات عمومی و گسترده هدایت میکنند و به همین دلیل تکنولوژی وب را به عنوان تنها بستر موجود برای ارائه این خدمات میپذیرند و مدیران سنتی محافظه کاری که قابلیت اطمینان و کارایی سیستم جاری را تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند در معرض خطر قرار دهند. وب از نظر این گروه دوم کماکان یک تکنولوژی مشکوک غیر قابل اطمینان است. در واقع دلایل فنی این گروه دوم هنوز هم چشمگیر و قابل اعتناست، به خصوص گروهی که از mainframe ها صحبت میکنند. قابلیت اطمینان 0.99999 هنوز هم در دنیای غیر Mainframe  یک رویاست و این پایان نامه به بررسی مسائل مربوط به امنیت وب سرور و  وب سایت های در فضای مجازی اینترنت می پردازد.

     واژه‌های کلیدی: امنیت وب سرور، امنیت وب سایت،  فایروال

    1-1- مقدمه

    1-1-1- تعریف وب سرور

    1-یک برنامه کامپیوتری است که مسئول قبول کردن درخواستهای http از مشتریان است که همان مرور گرهای وب هستند و پاسخ ها را به همراه یک سری اطلاعات به آنها پست می‌کنند. این پاسخ ها همان صفحات Html هستند.بطور مثال اگر در صفحه مرور گرتان آدرس http://fa.wikipedia.org/index.php را وارد کنید ، یک درخواست به دامنه ای که نامش fa.wikipedia.org است ، فرستاده می‌شود. آنگاه سرور صفحه index.php را برای شما میفرستد.

    2-یک کامپیوتراست که یک برنامه ی کامیپوتری را اجرا می‌کند و کارای اش همانند مطالبی است که دربالا گفته شد. هر کامپیوتری میتواند با نصب نرم افزار سرور به وب سرور تبدیل شود.

    1-1-2- ویژگی های مشترک

    در عمل بسیاری از وب سرورها، ویژگیهای زیر را نیز پیاده سازی می‌کنند:

    1-شناسایی : درخواست شناسایی اختیاری فبل از اجازه دسترسی به انواع منابع

    2-نه تنها مفاهیم استاتیک (مفاهیم فایلی که بر روی سیستم فایلی وجود دارد) بلکه مفاهیم داینامیک را با یک یا چند ساختار نیز مانند SSI, CGI,  SCGI, FastCGI, JSP, PHP, ASP, ASP.NET اداره می‌کند.

    3- پشتیبانی از HTTPS تا به کاربران اجازه دهد اتصالات مطمئنی به سرور را بر روی پورت 443 به جای 80 برقرار کنند.

    4-فشرده سازی مطالب تا بتوان از حجم پاسخها کم کرد. ( توسط کد سازی GZIP )

    5-پشتیبانی از فایلهای بزرگ تا بتواند فایلهای بزرگ‌تر از 2 گیگا بایت را سرویس دهی کند.

    6-کنترل کردن پهنای باند : تا سرعت پاسخها را محدود کند و شبکه را پر ازدحام نکند و قادر باشد تعداد بیشتری مشتری را سرویس دهی کند.

    1-2- سرورهای اینترنتی

    1-2-1- آپاچی (Apache)  :

    این وب سرور در توسعه و همگانی شدن وب جهانی نقش بسیار مهمی داشته است . این وب سرور که به زبان C نوشته شده است دارای قابلیت cross- platform بوده و بر روی ماشین های مختلف قابل اجرا میباشد . دلیل انتخاب این اسم برای این وب سرور را نیز دو مورد ذکر کرده اند اول اینکه به یکی از قبایل قدیمی بومی آمریکا که به خاطر مقاومت و مهارت در ساخت ابزار آلات جنگی مشهور میباشند احترام گذاشته شود و ثانیا به این دلیل که (Root)ریشه پروژه به صورت یک سری پچ (Patch)میباشد . این وب سرور در یک گروه و به صورت کد باز (open source) گسترش یافت و از سال 1996 به عنوان محبوب ترین وب سرور برای HTTP در وب جهانی شناخته شده بود ولی در سال 2005 میدان مبارزه را به IIS مایکروسافت باخت و در حال حاضر نزدیک به 49 % بازار وب سرور های جهان را به خود اختصاص داده است همچنین MAC OS آن را به عنوان وب سرور اصلی در پشتیبانی از WEB OBJECT خود برگزیده است . این وب سرور دارای ماژولهای امنیتی بسیار خوبی از جمله mod_access, mod_auth, mod_digest میباشد . آپاچی برای میزبانی هر دو نوع وب ایستا و وب پویا مناسب است .

    1-2-2- IIS

    وب سروری است که ارائه دهنده آن شرکت مایکروسافت میباشد و آخرین نسخه آن 7.0IIS است .در واقع IIS مجموعه ای از سرویس های اینترنتی است که بصورت یکجا نمایش داده شده است . طبق آخرین آماری که منتشر شد بعد از وب سرور آپاچی بیشترین محبوبیت را بین کاربران داشته است و هم اکنون نزدیک به 36% بازار وب سرور های جهان را در اختیار دارد . پلت فرمی که این وب سرور پشتیبانی میکند Microsoft Windows میباشد و در محیط های دیگر کار نمیکند .

    برای اولین بار مایکروسافت آن را در یک پروژه آکادمیک در دانشگاه اسکاتلند به صورت مجانی عرضه کرد . وسپس برای اولین بار از آن در Windows NT استفاده کرد که در آن قابلیتActive Server Page یا صفحه های فعال سرور را به آن افزود . بعدها با تکامل نسخه های ویندوز ، IIS هم تکامل پیدا کرد و در نسخه شماره 6.0 آن مایکروسافت پشتیبانی از IPV 6.0 را نیز به آن اضافه کرد . 3- مقایسه مشخصات امنیتی وب سرورهای آپاچی و IIS قبل از مقایسه باید به این نکته اشاره کنیم که به دلیل مجتمع بودن وب سرور IIS با سیستم عامل راه انداز آن ، و دارا بودن مسائل Integration مسائل امنیتی در این وب سرور بهتر رعایت شده است یعنی همان سیستمی که مسائل امنیتی را برای کابران سیستم اصلی فراهم میکند برای سیستم IIS هم کار میکند ولی آپاچی چون حالت Cross-platform دارد چنین قابلیتی را دارا نمی باشد .

    1-2-3- مقایسه عملکردهای امنیتی وب سرور های Apache و IIS

     

    قابلیت آپاچی  IIS
    Secure Login         Yes         Yes
    SSL         Yes         Yes
    Basic Authentication         Yes         Yes
    Digest Authentication         Yes         Yes
    LDAP Authentication         Yes        Yes
    Passport Authentication          Yes          No
    Active Directory Authentication Yes Only with third-partym         odules

    1-3- ایجاد یک ارتباط ایمن در برنامه های وب

    زمانیکه در رابطه با امنیت برنامه های وب بحث می شود، می بایست بر روی دو محور اساسی متمرکز گردید:

    با استفاده از چه مکانیزمهائی می توان دستیابی کاربران به یک برنامه را کنترل و پس از شناسائی آنان ، امکان استفاده از برنامه را برای کاربران تائید شده و متناسب با سطح دستیابی فراهم نمود؟

    برخی از برنامه های وب ، اطلاعات حساس متعددی  را از طریق محیط انتقال و زیر ساخت ایجاد شده ، ارسال و یا دریافت می دارند . در این رابطه از چه نوع مکانیزمهائی می بایست استفاده گردد تا این اطمینان حاصل شود که اطلاعات حساس ارسالی (نظیر اطلاعات مربوط به کارت های اعتباری ) ، توسط افراد غیر مجاز  قابل خواندن نبوده و امکان دستکاری آنان نیز وجود نداشته باشد.دریافت کننده اطلاعات، می بایست از صحت اطلاعات ارسالی،اطمینان حاصل نماید . این نوع از برنامه های وب ، نیازمند استفاده از یک ارتباط ایمن بین سرویس گیرنده و سرویس دهنده می باشند . وجود یک ارتباط ایمن بین سرویس گیرنده و سرویس دهنده در برنامه ها ی وب تجاری و یا سایت هائی که بر روی آنان کالا و یا خدماتی عرضه می گردد ، بسیار حائز اهمیت بوده و از موارد حیاتی در موفقیت آنان محسوب می گردد .

    در مجموعه مقالاتی که با عنوان "امنیت برنامه های وب " ارائه گردید، اولین محور امنیتی در رابطه با  برنامه های وب ، بررسی  و در این راستا با تمرکز بر روی پلت فرم دات نت مایکروسافت ، با روش های پیاده سازی آن  در برنامه های وب دات نت ، آشنا شدیم . در مجموعه مقالاتی که ارائه خواهد شد ، به بررسی محور دوم امنیت در برنامه های وب خواهیم پرداخت . در این رابطه لازم است در ابتدا با ملزومات لازم به منظور ایجاد یک ارتباط ایمن بین سرویس گیرنده و سرویس دهنده آشنا شده و در ادامه به بررسی نحوه پیاده سازی یک ارتباط ایمن در برنامه های وب دانت نت ، خواهیم پرداخت .

    1-3-1- ضرورت ایجاد یک ارتباط ایمن بین سرویس گیرنده  و سرویس دهنده

     همانگونه که اشاره گردید ، برخی از برنامه های وب ، اطلاعات حساسی را از سرویس گیرنده اخذ و در ادامه ، اطلاعات دریافتی  بر اساس زیرساخت موجود برای سرویس دهنده ارسال می گردد. سرویس گیرنده نیز ممکن است اطلاعات حساسی را ( اغلب به منظور تائید دریافت ) برای سرویس گیرنده ارسال نماید . بنابراین  این نوع از برنامه ها نیازمند وجود یک کانال ارتباطی ایمن به منظور مبادله اطلاعات می باشند . به منظور آشنائی بیشتر با اهمیت و جایگاه یک ارتباط ایمن بین سرویس گیرنده و سرویس دهنده ، به بررسی تجارت الکترونیکی و از زاویه برنامه های وب و ارتباطات ایمن ، اشاره می گردد . 

    اینترنت فرصتی استثنائی و طلائی را برای سازمان ها و موسسات ارائه دهنده کالا و یا خدمات فراهم نموده است که بتوانند با استفاده از زیرساخت موجود ، خدمات و یا کالای خود را در اخیتار متقاضیان و در عرصه جهانی قرار دهند .حجم فروش online در سال 2002  ، نشاندهنده رشد چشمگیر تجارت الکترونیکی است : امریکا  47 / 43 میلیارد دلار ، اروپا 29 / 28 میلیارد دلار ، آسیای جنوب شرقی 15 میلیارد دلار ، امریکای لاتین 3 / 2 میلیارد دلار و افریقا ، 4 میلیون دلار . بر اساس گزارش DoC)Department of Commerce) امریکا ، فروش Online در سه ماهه چهارم سال 2002 بالغ بر 33 / 14 میلیارد دلار بوده که نسبت به مدت مشابه در سال 2001 ، بیش از 2 / 28 درصد رشد و نسبت به سه ماهه سوم سال 2002 ، بیش از 3 / 29 درصد را داشته است .

    علیرغم وجود مزایا و فرصت های تجاری online ، در این رابطه چالش ها و مسائل خاصی وجود داشته  که می بایست به دقت بررسی و راهکار مناسب برای آنان انتخاب گردد. بر اساس مطالعه ای که توسط  موسسه  Yankelovich Partners  ، انجام شده است ، هشتاد و پنج درصد افراد شرکت کننده درنظر سنجی ، به این موضوع اشاره داشته اند که  آنان اطمینان لازم در خصوص ارسال شماره کارت اعتباری خود را در  اینترنت ندارند. خریداران صرفا" پس از حصول اطمینان از وجود امنیت لازم ، اقدام به ارسال اطلاعات و خرید کالا و یا خدمات از طریق وب سایت ها ی  مربوطه می نمایند. بدیهی است شرط اولیه موفقیت سایت های تجاری Online ، افزایش ضریب اعتماد کاربران می باشد .در این راستا، ایجاد یک زیرساخت ارتباطی ایمن ، جایگاه و اهمیت خاص خود را پیدا می کند . به منظور ایمن سازی تجارت الکترونیکی ، می بایست از یک زیرساخت قابل اعتماد و ایمن ، استفاده گردد.

    با استفاده از رمزنگاری PKI) Public Key Infrastructure ) و تکنولوژی امضای دیجیتالی از طریق گواهینامه های دیجتالی SSL) Secure Sockets Layer) ، امکان تائید کاربران ، پیوستگی و انسجام داده ها ، حصول اطمینان از عدم خواندن و یا دستکاری اطلاعات ارسالی و سایر ملزومات امنیتی لازم در خصوص تجارت الکترونیکی، فراهم می گردد .به منظور ایجاد یک زیرساخت ایمن برای فعالیت های تجاری ، به دو عنصر مهم زیر نیاز می باشد :

    گواهینامه  های  دیجیتالی برای سرویس دهندگان وب تا امکان تائید ، پیوستگی و محرمانگی 

     

  • فهرست:

    فصل 1: مقدمه

    1-1- مقدمه. 2

    1-1-1- تعریف وب سرور. 2

    1-1-2- ویژگی های مشترک.... 2

    1-2- سرورهای اینترنتی... 3

    1-2-1- آپاچی(Apache)  : 3

    1-2-2- IIS. 4

    1-2-3- مقایسه عملکردهای امنیتی وب سرور های Apache و IIS. 5

    1-3- ایجاد یک ارتباط ایمن در برنامه های وب... 5

    1-3-1- ضرورت ایجاد یک ارتباط ایمن بین سرویس گیرنده  و سرویس دهنده. 6

    1-3-2- رمزنگاری کلید عمومی و گواهینامه  دیچِیتالی... 8

    1-3-3- رمزنگاری کلید خصوصی   (  private key   ) 9

    1-3-4- رمزنگاری کلید عمومی  (  Public Key ) 10

    1-3-5- سیستم های مدرن رمزنگاری... 13

    فصل 2:امنیت وب سرورها در شبکه

    2-1- مقدمه. 17

    2-1-2- به گزارش گروه ویژه امنیت ملی... 17

    2-2- تعریف سرور. 18

    2-3- انواع وب سرور. 20

    2-3-2- آپاچی  (Apache) 21

    2-3-3- IIS. 23

    2-3-4- عملیات قبل از نصب IIS. 25

    2-3-5- سرویس‌های IIS. 25

    2-4- نحوه غیر فعال نمودن سرویس WWW... 27

    2-4-1- امنیت برنامه IIS. 27

    2-5- به گزارش گروه ویژه امنیت ملی... 30

    2-5-1- مقایسه IIS و Apache. 30

    2-6- مقایسه امنیتی Apache در مقابل IIS. 34

    2-6-1- آسیب پذیری ذاتی سرور. 35

    2-6-2- دانش و آگاهی از مدیریت وب موجود. 35

    2-6-3- انتخاب درست OS توسط مدیران.. 35

    2-6-4- مهارتهای توسعه دهنده. 36

    2-7- تامین امنیت سایت و سرور. 37

    2-8- 10 روش مفید برای بالا بردن ضریب امنیت در سرورهای CPanel 38

    فصل 3:امنیت وب سایت ها

    3-1- مقدمه. 47

    3-2- اقدامات پردیس برای حفظ امنیت سرور ها 47

    3-2-1- عوامل رایج هک شدن سایتها 48

    3-2-2- راه حل‌های پیشنهادی 51

    3-3- قوانین حفظ حریم خصوصی... 56

    3-4- جزئیات حفظ حریم خصوصی... 58

    3-5- نگاهی به وضعیت آسیب پذیری وب سایت ها در برابر حملات سایبری... 60

    3-6-- SSL راهنمایی برای امنیت وب سایت ها 62

    3-6-1-- SSL پایه و اساس امنیت فضای مجازی... 63

    3-6-2- SSL Authentication. 64

    3-6-3- چگونگی عملکرد SSL.. 65

    3-6-4- تجربیات کاربران از SSL.. 66

    3-6-5- اهمیت انتخاب درست ارائه دهنده ی خدمات SSL.. 68

    3-6-6-تجربه ی امنیت در سطحی بالاتر با بهره گیری از EV SSL.. 69

    3-6-6-1- چگونگی عملکرد EV SSL.. 70

    3-6-6-2- چرایی اهمیت EV SSL.. 70

    3-7- سایتتان را به SSL مجهز کنید! 71

    3-8- مزایای بهره گیری از گواهی های SSL.. 73

    3-8-1- گواهی SSL در ایران.. 74

    3-9-چند نکته امنیتی برای مدیران سایت ها 74

    3-9-1- تنظیمات سرور خود را چک کنید.. 75

    3-9-2- به طور منظم فایل های Log خود را بررسی کنید.. 75

    3-9-3- نقاط آسیب پذیر  معمول را بررسی کنید.. 76

    3-9-4- مراقب محتویات تولید شده توسط افراد ثالث باشید.. 76

    3-9-5- از جستجوی Site: گوگل استفاده کنید.. 76

    3-9-6- از Webmaster Tools گوگل استفاده کنید.. 77

    3-9-7- از پروتکل های امن استفاده کنید.. 77

    3-9-8- وبلاگ امنیتی گوگل را مطالعه کنید.. 77

    3-9-9- از هاستینگ خود پشتیبانی بخواهید.. 78

    3-10-لیستی از نقاط ضعف امنیتی وب سایت ها 78

    3-10-1- کارت های اعتباری مظلوم. 79

    3-11- امنیت در پایگاههای داده ای... 83

    3-12- معماری امن شبکه با نگاه به پایگاه داده. 85

    3-12-2- ارائه امن اطلاعات... 92

    3-13- تولید اطلاعات به صورت استاتیک و مسائل امنیتی آن.. 93

    3-14- تولید اطلاعات به صورت دینامیک..... 94

    فصل 4:نتیجه گیری

    4-1- چشم انداز آینده و نتیجه گیری... 96

    مراجع.. 101

     

     

    منبع:

    [1]-http://swics.ir

    [2]-http://ahmadiiiii.blogfa.com/

    [3]-http://negahbaan.ir/

    [4]-http://blog.iranhost.com

    [5]-http://4html.ir/

    [6]-http://abedi91it.blogfa.com/

    [7]-http://parsianserver.com/

    [8]-http://forum.persiannetworks.com/

    [9]-http://net-secure.blogfa.com/

     

شرکت مايکروسافت نرم‌افزارهاي متعددي را تحت عنوان Microsoft Server Systems در کنار سيستم‌عامل اصلي سرور خود يعني ويندوز 2000 تا 2003 عرضه کرده که وظيفه ارايه سرويس‌هاي متعددي را از انواع ارتباطات شبکه‌اي گرفته تا امنيت و غيره به عهده دارند. در اين شم

امنيت و صرفه جويي با شبکه هاي خصوصي مجازي ) VPN(Virtual Private Network در اقتصاد جديد امروز، تجارت هاي کوچکي که با تجارتهاي منطقه اي و محلي سرور کار دارند بايد بازارهاي جهاني و منطقه اي را مد نظر قرار دهند. بسياري از شرکتها داراي امکانات و لوازمي ه

1. تهديدهاي امنيت اطلاعات هنگامي که شما تلاش مي کنيد IIS را در مقابل خطرات و تهديدها ايمن نموده و آسيب پذيري برنامه هاي کاربردي موجود در IIS را شناسايي نماييد، در واقع به دنياي امنيت اطلاعات که با عنوان infosec شناخته مي شود، وارد شده ايد. infosec

مفهوم گسترده شبکه جهانی اینترنت ،ابزارهای متعدد و نوینی را ارائه کرده است.امروزه یکی ازابزارهای بسیارمهم درارائه اطلاعات ، خدمات ، و تبلیغات کالا ها و... استفاده از اینترنت است. ابزارهایی نظیر پست الکترونیکی ، تلفن اینترنتی و ده ها ابزار دیگر . یکی از این ابزارها که به صورت گسترده ایی رواج پیدا کرده است وب سایت است . ابزار قدرتمند و پیشرفته ایی که هم اکنون برای محاسبه کمی تعداد ...

چکیده: این رساله که پایان نامه تحصیلی می باشد، مشتمل بر بخشهایی است که توصیفهایی از واحد درسی پروژه عملی، تحت عنوان (مکانیزاسیون تولید مجله تحت وب) را به دست می‌دهد و شامل فصول اصلی: ابزار و روش ها، تحلیل و طراحی، پیاده سازی می باشد. در هر فصل قسمت خاصی از این پروژه مورد بحث قرار گرفته است. موضوع انتخاب شده برای پروژه پایان نامه ای که شرح آن را پیش رو دارید،‌مکانیزاسیون تولید ...

فصل اول : مقدمه چیزهای بسیاری در مورد فواید تشویق دانشجویان جهت کار روی مسائلی از رشته‌های مختلف علمی بصورت مشترک نوشته شده است و بسیاری از مسائل واقعی جهان جهت دستیابی از طریق کار فردی بسیار پیچیده هستند. مجموع درسهای حاصل از دو گروه منظم، یکی از راههای تسهیل تجربه مشارکت علمی برای دانشجویان است. بخش اعتبارات فنی مهندسی حتی امکان کار بر روی تیمهای مشارکتی چندگانه را جزء یکی از ...

حقیقت این است که وب سرور Apache به یکی از عوامل موفقیت وب تبدیل شده است. با وجودی که این ادعا ممکن است برای عده‌ای ناخوشایند باشد، اما دلیل زیادی برای اثبات این واقعیت وجود دارد. بررسی‌های اخیر حاکی از آن است که بیشترین وب سایت‌های موجود در حال حاظر از وب سرور Apache به عنوان سرویس دهنده وب استفاده می‌کنند. این دلیل را می‌توان علت این موفقیت برشمرد: Apache رایگان است. کد منبع ...

در اين مقاله بر کاربرد SQL Server 2000 و VB.NET به طور مختصر توضيحاتي خواهيم داد و هم چنين عملکرد نرم افزار کتابخانه را بررسي خواهيم نمود . SQL Server MS مرتباً سهم بيشتري از بازار را به خود اختصاص مي دهد و يک سيستم مديريت پايگاه داده رابطه اي سروي

تکنولوژی SSL نوعی پروتکل ایمنی است. این تکنولوژی استاندارد ایمن سازی ارتباطات وتبادلات از راه اینترنت است. SSL در تمامی مرورگرهاوسرورهای اصلی شبکه نصب شده است و از این رو در تجارت الکترونیکی و فعالیتهای مربوط به این نوع داد و ستدها در شبکه نقش عمومی دارد. در پروتکل S SL از تاییدهای دیجیتال برای ایجاد مسیر ارتباطی دراصطلاح Pipe Line ایمن و محرمانه میان دو شخص حقیقی یا حقوقی ...

اميدوار هستم تمامي‌خوانندگان بتوانند به جواب سوالاتشان درباره پروکسي سرور بعد از خواندن اين مقاله برسند. در ابتدا چيزهايي درباره مفاهيم پايه‌اي پروکسي سرور ياد مي‌گيريم. سپس درباره تعدادي از خصوصيات و منافع توسعه يافته نسخه جديد پروکسي سرور ماکروساف

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول