دانلود گزارش کارآموزی حسابداری جهاد کشاورزی

Word 161 KB 35489 31
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه ای ازوزارت جهاد سازندگی: وزارت جهاد سازنگی در سال 1358 به دستور رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (ره) تاسیس گردید که فعالیتهای ان مربوط به راهسازی* برق رسانی واب رسانی*احداث جوی آب و گسترش دامداری در کشاورزی وبهسازی که فعالیتهای این وزارت مربوط به آبادانی روستاها بود ودر سال 1380 تقریبا روستاهای کشور از لحاظ امکانات رفاهی تامین شده بود وزارت جهاد سازندگی و وزرات جهاد کشاورزی باهم ادغام شدند و تحت عنوان وزارت جهاد کشاورزی که فعالیتهای ان دیگر مربوط میشود به مکانیزاسیون کردن کشاورزی در سطح کشور است .

    تشکر: با تشکر فراوان از اداره جهاد کشاورزی و تمامی پرسنل وظیفه شناس و زحمتکش این اداره و استاد گرامی آقای رضایی مقدم که من را در جمع آوری این گزارش همراهی نمودند تشکر می کنم .

    فهرست : فصل اول :آشنایی با مکان کار آموزی تاریخچه اهداف و وظایف شکل گیری و پیدایش روابط عمومی در جهاد کشاورزی اهداف و وظایف دفتر آمار و اطلاعات جهاد کشاورزی فصل دوم : آشنایی با واحد کارآموزی (امور مالی ) تشکیل واحد امور مالی از چند قسمت سیستم کاری امور مالی نحوه اجرای مناقصه حسابداری مدارک امور مالی حسابهای اموال نمونه فرم ها فصل سوم : گزارش کارهای انجام شده در دوره کارآموزی مثال عملیاتی در مورد جهاد کشاورزی پیشنهاد و انتقاد ها پرسنل جهاد کشاورزی زراعت وامورزراعی طرح وبرنامه ریزی نظامهای بهره برداری دبیرخانه روابط عمومی وآموزش عقیدتی اداره پشتیبانی وماشین آلات اداره ترویج وباغبانی اداره امور دام اداره آبخیز داری اداره عمران وصنایع روستایی امور اداری امورمالی آب وخاک فصل اول آشنایی با مکان کار آموزی تاریخچه: تنوع اقلیمی ، وجود منابع و ذخایر غنی، امکان ایجاد اشتغال مولد کم هزینه و زودبازده و وجود مزیت نسبی در تولید و صدور محصولات ، از جمله قابلیت های بخش کشاورزی است.

    در سال ۱۳۸۲ حدود ۱/۱۴ در صد از تولید ناخالص داخلی ، بیش از یک چهارم ارزش صادرات غیر نفتی ، یک پنجم اشتغال ، بیش از ۹۳ در صد از عرضه غذا در داخل کشور را به خود اختصاص داده است .

    این بخش از نظر تولید، اشتغال، صادرات، حفاظت و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی و خدادادی ، توسعه تحقیقات و فنآوری ها و توسعه مشارکت های مردمی، یکی از ارکان مهم اقتصاد و امنیت کشور به حساب می آید.

    بخش کشاورزی و توجه به توسعه و عمران روستا ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همواره مورد اهتمام و تایید قانونگذاران ، برنامه ریزان و دستگاه های اجرایی و محور توسعه اقتصادی و اجتماعی بوده و تحولات وسیعی در عرصه کشاورزی و روستاها و مناطق عشایری به وجود آمده است.

    اما به علت برخی ناهماهنگی ها و سیاست ها، نظام ها و روش های ناکارا، تداخل وظایف ، دوباره کاری ها ....

    و بروز حوادث طبیعی (نظیر خشکسالی و سیل) بخش کشاورزی در سال های اخیر با دشواری هایی روبه رو بوده که مانع از رشد مطلوب این بخش شده است.

    به منظور رفع این نابسامانی ها و نارسایی ها، براساس قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دولت مکلف شده تا در جهت اصلاح نظام اداری ، کاهش تصدی های غیر ضروری، ارتقای بهره وری و کارایی نیروی انسانس و مدیریت دستگاههای اجرایی، حذف موازی کاری ها ....

    و تجمع امور کشاورزی ، دام، توسعه و عمران روستایی تدابیر لازم را اتخاذ کند.

    در این راستا، لایحه ادغام وزارتخانه های جهادسازندگی و کشاورزی و تشکیل وزارت جهاد کشاورزی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهیه شد و پس از تصویب هیات وزیران در تاریخ بیست و ششم مرداد ماه سال ١٣٧٩ با قید یک فوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.

    این لایحه پس از ماه ها بحث و بررسی کارشناسان ، سرانجام در تاریخ ششم دی ماه سال ٧٩ به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید و در تاریخ دهم دی ماه ١٣٧٩ توسط شورای نگهبان تایید شد.

    *امید است با تلاش همه اعضای خانواده بزرگ "جهاد کشاورزی" زمینه های تحقق این قانون فراهم شود و در آینده ای نزدیک شاهد توسعه پایدار کشاورزی ایران باشیم.

    اهداف و وظایف : وزارت جهاد کشاورزی _ سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور هیات وزیران در جلسه مورخ ٢/٤/١٣٨١ بنا به پیشنهاد شماره ٩٠٤١/٨٩_ ١٣٨٩٩/١٠٥ مورخ ٧/٩/١٣٨٠ سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و به استناد ماده (٢) قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی – مصوب ١٣٧٩_ شرح وظایف تفضیلی وزارت جهاد کشاورزی را به شرح زیر تصویب نمود: الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت: ١_ تعیین سیاست ها و راهبردهای مربوط به بخش کشاورزی ، توسعه و عمران روستاها و مناطق عشایری و همچنین تنظیم و اجرای برنامه های توسعه کشاورزی در چارچوب سیاست های توسعه پایدار.

    ٢_ انجام بررسی ها و اقدامات لازم به منظور برنامه ریزی تولید و تامین نیاز کشور به محصولات و فرآورده های کشاورزی و دامی و توسعه صادرات با رعایت مزیت های نسبی در چارچوب سیاست های بازرگانی کشور.

    ٣_ تهیه تدوین اجرا و به هنگام سازی نظام های اطلاع رسانی کشاورزی و روستایی و استقرار نظام های آماری .

    ٤_ تهیه استانداردها و ضوابط و برنامه ریزی لازم در زمینه تاسیسات و زیرمساخت های مورد نیاز تولید و تولید کنندگان بخش کشاورزی.

    ٥_ نظارت و ارزشیابی عملکرد و فعالیت های موسسات و شرکت های وابسته به وزارتخانه و ایجاد هماهنگی های برنامه ای و عملیاتی لازم.

    ٦_ نظارت و ارزشیابی برنامه ها، طرح ها، فعالیتها و اقدامات در حیطه وظایف وزارت جهاد کشاورزی به منظور سنجش میزان کارایی و اثر بخشی آن ها .

    ب_ امور پژوهش ، آموزش و ترویج : ١_ انجام پژوهش های کاربردی و توسعه ای در زمینه های زیر الف_ آب و خاک ، اصلاح بذر و نهال ، اصلاح نژاد، پرورش دام و آبزیان ، جنگل و مرتع و آبخیزداری آفات و بیماریهای گیاهی و راه های مبارزه با آن .

    ب_ بهره برداری از فنون پیشرفت بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک در بخش کشاورزی ، تدوین شیوه های مناسب و استفاده از فناوری های نوین توسعه کشاورزی و دامی متناسب با شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشور.

    ج_ افزایش بهره بروری ، کاهش ضایعات و بهبود کیفی تولید محصولات و فرآورده های بخش کشاورزی.

    د_ بیماری ها ، مایه ها ، سرم ها و مواد بیولوژیک لازم برای پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی آبزیان و مشترک انسان و دام و تهیه و تولید آنها در کشور.

    ٢_ حفاظت جمع آوری ، ارزیابی ، احیا و توسعه ذخایر توارث ژنتیکی ، تنوع زیستی گیاهی و ژرم پلاسم گیاهان زراعی ، باغی ، زینتی ، دارویی ، مرتعی ، جنگلی و دام و آبزیان و میکروارگانیزم ها و حشرات مفید و زیان آور کشاورزی در چارچوب وطایف محول شده .

    ٣_ مطالعه و تحقیق به منظور توسعه کشاورزی و ارتقای جایگاه آن در اقتصاد ملی و توسعه روستایی و عشایری.

    ٤_ برنامه ریزی و اجرای آموزش های علمی – کاربردی و فنی – حرفه ای شاغلان بخش کشاورزی و صنایع روستایی در چهارچوب سیاست های مصوب و همچنین آموزش روش ها و فنون نوین کشاورزی و دامداری به تولید کنندگان مربوط .

    ٥_ مطالعه، طراحی و بهینه سازی الگوها و نظام های تولید و بهره برداری در بخش کشاورزی و ارزیابی و اصلاح مستمر آنها.

    ٦_ برنامه ریزی و ارائه نتایج پژوهش های انجام شده به کارکنان ، تولید کنندگان و بهره برداران بخش کشاورزی و نیز شناخت مسائل و مشکلات آنها و اقدام در جهت رفع آن از طریق اجرای برنامه های ترویجی.

    ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری: ١_ بررسی و مطالعه جامع حوزه های آبخیز کشور به منظور تهیه طرح های آبخیز داری و جلوگیری از فرسایش خاک و تهیه برنامه جامع استفاده از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی و بهره برداری بهینه از این اراضی .

    ١_ بررسی و مطالعه جامع حوزه های آبخیز کشور به منظور تهیه طرح های آبخیز داری و جلوگیری از فرسایش خاک و تهیه برنامه جامع استفاده از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی و بهره برداری بهینه از این اراضی .

    ٢_ برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم به منطور جلوگیری از تغییر و تبدیل کاربردی اراضی کشاورزی و جنگل.

    ٣_ حفظ، احیاء گسترش ، حمایت و بهره برداری صحیح از جنگل ها و مراتع طبیعی و دست کاشت کشور و فراهم نمودن زمینه اجرای طرح های بزرگ جنگل کاری ، جنگل داری ، مرتع داری، ایجاد پارک های جنگلی و تفریگاه های طبیعی در چارچوب هدف ها و سیاست های توسعه پایدار و اعمال نظارت های لازم .

    ٤_ برنامه ریزی و اجرای طرح های آبخیزداری و تثبیت شن های روان وبیابانی زدایی.

    ٥_ تشخیص و تفکیک حریم قانونی اراضی ملی از مستثنیات اشخاص حقیقی و حقوقی و واگذاری منابع ملی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران و اجرای مقررات مربوط به مدیریت و واگذاری اراضی ملی و دولتی در چارچوب قوانین و مقررات موجود.

    د_ امور زیربنایی کشاورزی و توسعه روستایی: ١_ توسعه مکانیزاسیون با توجه به ویژگیهای اقلیمی و فرهنگی مناطق مختلف و ارائه خدمات حمایتی و فنی مورد نیاز.

    ٢_ یکپارچه سازی اراضی، احداث راه های بین مزارع، تجهیز و نوسازی مزارع و باغ ها به منظور استفاده موثر از منابع و نهادهای کشاورزی و ارتقای بهره وری در فرآیند تولید با تاکید بر بهبود بهره وری از آب .

    ٣_ برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم در زمینه حفظ و اصلاح خاک و فراهم آوردن موجبات بهره برداری مطلوب از آن.

    ٤_ فراهم آوردن موجبات لازم به منظور افزایش اثر بخشی و بازدهی آبیاری در مزارع و باغ ها.

    ٥_ برنامه ریزی برای انتقال آب شبکه های ٣و٤ و انهار سنتس و قنوات ، توزیع و مصرف آب کشاورزی و انجام اقدامات لازم به منظور احداث، و نگهداری تاسیسات مربوط در چارچوب قوانین موجود.

    ٦_ انجام وظایف ناشی از اجرای قانون توزیع عادلانه آب – مصرف ١٣٦١_ و اصلاحات بعدی آن.

    ٧_ برنامه ریزی و انجام مطالعات لازم به منظور طراحی و اجرای طرح های کوچک توسعه منابع آب پس از کسب مجوز لازم از مقررات نیرو.

    ٨_ برنامه ریزی و اقدامات لازم در جهت احداث، نگهداری و بهره برداری از بنادر شیلاتی و تاسیسات زیربنایی با رعایت وظایف سایر وزارتخانه ها.

    ٩_ برنامه ریزی، اتخاذ تدابیر و پیش بینی ساز و کارهای لازم به منظور توسعه و عمران روستاها با هماهنگی سایر دستگاه ها.

    ١٠_ برنامه ریزی و ساماندهی کوچ و اسکان عشایر در چهارچوب طرح های جامع ناحیه ای.

    ١١_ توسعه و حمایت صنایع کوچک تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و صنایع روستایی در چارچوب سیاستهای صنعتی کشور.

    ه_ امور کشاورزی، دام و آبزیان: ١_ برنامه ریزی و اتخاذ تابیر لازم به منظور افزایش بهره وری از عوامل و منابع تولید کشاورزی و دستیابی به الگوهای کشت متناسب با منابع آب در دسترس، ظرفیت های تولید و شرایط اقلیمی مناطق مختلف کشور.

    ٢_ تامین بهداشت دام و فرآورده های مربوط به آن و مبارزه با بیماریهای دامی و مشترک انسان و دام، قرنطینه دام و کنترل بهداشتی کشتارگاه ها و نظارت بهداشتی بر مراتع، آبشخورها ، محل نگهداری دام، کارخانه های تولید خوراک دام و سایر تاسیسات و مراکز تهیه ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی.

    ٣_ نظارت و کنترل بر تولید، واردات و مصرف مایه ها و سایر مواد بیولوژیکی مورد مصرف دامی.

    ٤_ برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد و گسترش شبکه های پیش آگاهی و مراقبت ، پیشگیری، قرنطینه گیاهی و تشخیص و مبارزه با آفات و بیماریهای عمومی ، همگانی و سایر آفات و بیماری های گیاهی و نظارت بر ورود، تولید توزیع و مصرف سموم مورد نیاز بخش کشاورزی با رعایت شاخص های زیست محیطی کشور.

    ٥_ برنامه ریزی و تهیه و اجرای طرح های مربوط به حفظ منابع دام، طیور و اصلاح نژاد و بهبود تغذیه دام.

    ٦_ توسعه کمی و کیفی تولیدات دامی و تدوین واجرای نظام دامداری کشور و ساماندهی کشتارگاه ها .

    ٧_ برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم در جهت حفظ احیاء توسعه و بهره برداری مناسب از منابع آبزی آب های تحت حاکمیت و صلاحیت دولت جمهوری اسلامی ایران و توسعه آبزی پروری در کشور.

    ز_ امور حمایتی: ١_ حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و استفاده از تسهیلات اعتباری بانک کشاورزی و سایر منابع بانکی و تشکیل صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و روستایی با مشارکت تولید کنندگان و فراهم آوردن تسهیلات لازم برای تامین اعتبارات مورد نیاز تولید کنندگان بخش کشاورزی.

    ٢_ اجرای سیاست ها و روش های حمایتی و بیمه ای به منظور حمایت از تولید کنندگان ، تولیدات و تاسیسات بخش کشاورزی و پرداخت خسارت به تولید کنندگان خسارت دیده براساس سیاست های اتخاذ شده .

    ٣_ برنامه ریزی و اتخاذ سیاست های حمایتی و تشویقی به منظور توسعه و ارتقای فناوری ماشین آلات و اداوات بخش کشاورزی در چارچوب سیاستهای مصوب.

    ٤_ فراهم آوردن زمینه های لازم برای تامین و توزیع نهاده های کشاورزی و دامی، دارو، سرم و سایر مواد بیولوژیک از طریق بخش غیر دولتی و در صورت لزوم توسعه وزارتخانه و اعمال نظارت های لازم در این زمینه.

    ٥_ انجام اقدامات لازم به منظور ایجاد تشکل های غیر دولتی مورد نیاز بخش کشاورزی و ارائه خدمات و حمایت های مالی و فنی به آنها و اعمال نظارت های لازم.

    ٦_ پیشنهاد برنامه های تنظیم بازار محصولات کشاورزی و فرآورده های دامی و نیز قیمت تضمینی به منظور حمایت از تولید کنندگان بخش کشاورزی به هیات وزیران و خرید بموقع محصولات کشاورزی.

    ٧_ فراهم آوردن تسهیلات و امکانات و انجام هماهنگی ها و پیگیری های لازم برای توسعه صادرات محصولات و فرآورده های بخش کشاورزی و صنایع روستایی در چارچوب سیاست ها و برنامه های بازرگانی کشور.

    ٨_ اجرای سایر وظایفی که به موجب قوانین و مقررات بر عهده وزارتخانه قرار دارد.

    *محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور رونوشت به دفتر مقام معظم رهبری ، رئیس جمهور ، دفتر ریاست قوه قضاییه ، دفتر معاون اول رئیس جمهور، دفتر معاون حقوقی و امور مجلس رئیس جمهور، دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دیوان عدالت اداری ، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات کشور، اداره کل قوانین مجلس شورای اسلامی ، اداره کل حقوقی ، اداره کل قوانین و مقررات کشور، کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها و موسسات دولتی ، نهادهای انقلاب اسلامی ، روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران، استانداری های سراسر کشور، دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت و دفتر هیات دولت ابلاغ می شود.

    شکل گیری و پیدایش روابط عمومی در وزارت جهاد روابط عمومی در وزارت جهاد کشاورزی: روابط عمومی جهاد کشاورزی از ادغام روابط عمومی‌های وزارت جهاد سازندگی و کشاورزی سابق بوجودآمده ورسماً از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است .

    لذابه نظرمی رسددربیان تاریخچه ناگزیر باید تاریخچه روابط عمومی در وزارتخانه های مذکور را مرور کنیم.

    شکل گیری و پیدایش روابط عمومی در وزارت جهاد سازندگی سابق جهاد سازندگی از ابتدا به صورت مدیریت شورایی اداره می شد که وزیر جهاد سازندگی نیز عضو آن بود.

    از میان این جمع یک نفر عهده دار مسؤولیت روابط عمومی بود که در واقع حوزه های فرهنگی، آموزشی، اداری، مالی، پژوهشی و غیره را به عهده داشت و در مجموع وظایف روابط عمومی به معنای مصطلح آن را دربرنمی‌گرفت.

    در سال 1367 بحث مستقلی تحت عنوان روابط عمومی در جهاد سازندگی مطرح شد و ازآن‌ سال‌تا‌ اواخر سال 1379 روابط عمومی به معنای مصطلح آن، آغاز به فعالیت کرد.

    روابط عمومی در جهاد ابتدا به مدت کمی تحت عنوان ”واحد تبلیغات“ و سپس با نام”روابط عمومی“ شروع به کار کرد.

    با توجه به نیاز به توسعه و گسترش ابعاد کاری، در سال 1371 به اداره کل روابط عمومی جهادسازندگی ارتقا یافت و شرح وظایف و نمودار تشکیلاتی آن توسط اداره کل تهیه و توسط مسؤولان ذیربط در وزارت جهاد سازندگی تصویب و در نهایت در بهمن ماه 1373 به تصویب نهایی سازمان امور اداری و استخدامی کشور رسید.

    روابط عمومی وزارت جهاد سازندگی از سال 1372 با 7 نفر کارمند و حداقل امکانات و تجهیزات، فعالیت‌های خود را شدت بخشید و در سال 1375 با جذب نیروهای متخصص و کارآمد و افزایش امکانات، تعداد کارکنان آن به 44 نفر افزایش یافت.

    روابط عمومی در وزارت جهاد سازندگی از سه اداره انتشارات، تبلیغات و نمایشگاه‌ها و ارتباط با رسانه‌ها و 4 واحد آموزش و برنامه ریزی، پژوهش و افکار سنجی، ارتباطات مردمی و اطلاع رسانی و امور عمومی و پشتیبانی تشکیل یافته بود.

    این روابط عمومی 5 سال پیاپی به عنوان روابط عمومی برتر کشور برگزیده شد.

    روابط عمومی در وزارت کشاورزی سابق: در سال 1335 که برای اولین بار هدف و شرح وظایف وزارت کشاورزی تدوین شد، سخنی از واحدی با عنوان روابط عمومی نرفته بود و چند سال بعد از آن بود که این واحد جدید به تشکیلات وزارت مذکور اضافه شد.

    در سال های 1346 و 1347 باتصویب قوانینی چهار وزارتخانه کشاورزی، اصلاحات اراضی، منابع طبیعی، تولیدات کشاورزی و مواد مصرفی، عهده دار فعالیت های مربوط به بخش کشاورزی شدند.

    که هر یک از آنها دارای واحد روابط عمومی بودند.

    در سال 1350 وزارت کشاورزی و منابع طبیعی از ادغام دو وزارتخانه به وجود آمد و در تشکیلات مصوب این وزارت جدید ـ که مربوط به سال 1351 است ـ واحد روابط عمومی در زیرمجموعه معاونت پارلمانی (امور مجلس) جای داشته است.

    در سال 1354 سازمان امور اداری و استخدامی کشور طی بخشنامه‌ای، الگوی وظایف واحد اطلاعات و انتشارات روابط عمومی را به کلیه وزارتخانه ها ابلاغ کرد و از جمله بر یکسانی نام این واحد در همه دستگاه ها ـ اداره کل اطلاعات و انتشارات و روابط عمومی ـ و نیز بر لزوم فعالیت آن در زیر نظر مستقیم وزیر ( یا بالاترین مقام دستگاه ) تأکید ورزید.

    از آن پس طی تفکیک وتجمیع وظایف دستگاه های عهده دار امور بخش کشاورزی، همچون وزارت کشاورزی و عمران روستایی تا زمان حاضر، شامل ”دفتر روابط عمومی“ در تشکیلات متبوع خود بوده اند.

    گفتنی است که جایگاه تشکیلاتی روابط عمومی به رغم تأکید بخشنامه مزبور و همچنین تأکید دولت های پس از انقلاب، غالباً با تفویض اختیار وزیران وقت در زیر نظر معاونت های وزیر بوده است تا آنکه با تلاش بسیار، از سال 1375 این واحد به طورمستقیم زیرنظروزیروقت به انجام وظایف خطیرخود اشتغال داشته‌است.

    * اهداف و وظایف دفتر آمار و فناوری اطلاعات : ایجاد ارتباط متقابل با کلیه واحد های تابعه وزارت جهاد کشاورزی جهت دریافت و شناخت نیازهای آماری و طبقه بندی و اولویت بندی آنها .

    گرد آوری ،طبقه بندی ، پردازش آمار و اطلاعات بخش کشاورزی و نهایتاً ایجاد نظام آماری متناسب با نیاز وزارت متبوع .

    تهیه طرحها و فرمهای جمع آوری ، نگهداری ، استخراج و بهنگام سازی آمار و اطلاعات ، اسناد و مدارک فنی و تخصصی و ارایه خدمات مربوط به نحو بهره برداری از آنها .

    مطالعه ، بررسی، تدوین ، تصویب، نظارت عنداللزوم اجرای طرحهای آماری در سطح وزارتخانه متبوع .

    همکاری در استقرار شبکه اطلاع رسانی آماری در سطح وزارت جهاد کشاورزی .

    همکاری در طراحی و استقرار نظام آمارهای ثبتی در زیربخشهای اجرایی وزارت جهاد کشاورزی .

    تهیه و اجرای طرحهای آماری با استفاده از تکنولوژی سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS .

    برنامه ریزی و سیاست گذاری و هماهنگی در خصوص اجرای پروژه های سنجش از دور و تهیه داده های ماهواره ای مورد نیاز معاونت برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از طریق منابع داخلی و خارجی .

    نظارت ، هماهنگی و ارایه خدمات مشاوره ای جهت تهیه سخت افزار و نرم افزار های پایه و کاربردی به کلیه واحد های ستادی وزارت جهاد کشاورزی .

    نظارت ، هدایت ، تولید ، راهبری و نگهداری سیستم های اطلاعاتی کاربردی مورد نیاز و پیشنهاد استاندارد های لازم بر مبنای فن آوریهای نوین تولید نرم افزار .

    طراحی ، تولید و بهنگام سازی بانک های اطلاعاتی کشاورزی .

    مطالعه و بهره گیری از فناوری اطلاعات در خصوص تولید ، و ارایه آمار و اطلاعات .

    استقرار زیر ساخت های مناسب شبکه ارتباط داده ای در سطح وزارت به منظور در اختیار قرار دادن خدمات اینترنتی و اینترانتی و راهبری آن و همچنین تدوین استاندارد های لازم در خصوص طراحی و پیاده سازی آن .

    تهیه نشریات آماری ادواری و گزارشات تحلیلی آمار و اطلاعات کشاورزی .

    شرکت و عضویت در مجامع و انجمنهای آمار و انفورماتیک و سمینارهای داخلی و بین المللی .

    فصل دوم : آشنایی با مکان کار آموزی (امور مالی ) : وزارت جهاد کشاورزی که فعالیتهای ان مربوط میشود به مکانیزاسیون کردن کشاورزی در سطح کشور و اما فعالیتهای امورمالی جهاد کشاورزی که من دوره کاراموزی خود را در آن گذرانده ام .

    این چنین بود که........

    امورمالی ازچند قسمت داخلی تشکیل شده است: 1-ممیزی 2-اموال 3-اعتبارات 4-صدور چک 5-سند رسمی 6-قراردادها 7-انبارها وغیره.........می باشد.

    سیستم کاری به این صورت است که سازمان برنامه وبودجه وزارت کشور بودجه ای را جهت کارهای کشاورزی به وزارت کشاورزی تخصیص می دهد و این وزارت بودجه را بین استانهای کشورتقسیم کرده واستان بودجه را به شهرستانهای مربوط تخصیص می دهد این بودجه وقتی که به حساب امورمالی شهرستان مربوط واریز می شود امور مالی از طریق کارهای مختلف انرا هزینه میکند.

    مثلا جهت هزینه های جانبی شهرستان از قبیل تعمیر و سرویس ماشین الات وتعمیر ساختمان و غیره به یک نفر کارمند وزارت که رسمی و واجد شرایط می باشد مبلغی به عنوان تنخواه پرداخت می کند که نحوه پرداخت به این صورت است که ابتدا درخوست وجه نوشته می شود.

    این در خواست توسط رئیس مربوطه امضاء می شود.امور مالی پس از بررسی مبلغ در خواستی را حواله وسند زده به شرح ذیل: پرداخت 5000 گردان تنخواه آقای جمشیدی 5000 بانک پرداخت 50000 5000جاری آقای جمشیدی بابت تنخواه به پرداخت وپس ازامضاء جهت تایید به دفترمدیر ارسال کرده تا با امضاء مدیرآماده پرداخت شود سپس سند مربوط به قسمت صدور چک رفته و چک ان صادر می شود و بعد از هزینه کردن توسط تنخواه گردان فاکتورهای مربوط به امور مالی داده می شود تا مورد بررسی قرار بگیرند ودر نداشتن اشکالات فاکتوری از قبیل خط خوردگی مبلغ و تاریخ *داشتن تاریخ صحیح صورت داشتن ادرس و مهر فروشنده فاکتور تحویل گرفته شده و از حساب تنخواه گردان کسر و به حساب هزینه مربوط برده می شود که ثبت ان نیزبه شرح ذیل می باشد: هزینه 5000 سوخت 5000 تنخواه گردان 5000 آقای جمشیدی 5000 دریافت هزینه از آقای جمشیدی بابت تسویه تنخواه ویا اگر پرداخت بصورت هزینه قطعی می باشد دیگر مبلغ مربوط با دریافت فاکتور مستفیم به شخص پرداخت می شود به شرح ذیل : هزینه 5000 سوخت 5000 بانک 5000 جاری1000 5000 پرداخت به آقای جمشیدی بابت هزینه و اگر سازمان مربوط بخواهد پروژه های خود را جهت کارهای بزرگ مانند کانال کشی یا تسطیح اراضی کشاورزان به پیمانکاران واگذار کند انرا به مناقصه گذاشته و کار را به شرکتی که برنده مناقصه شده واگذار میکند.

    بدین صورت که سازمان مربوط نحوه اجرای کار در یکی از روز نامه ها گزارش کرده واز پیمانکاران جهت شرکت در مناقصه دعوت به عمل می اید شرکتهایی که می خواهند در این مناقصه شرکت کنند باید 5% از مبلغ مورد نظر سازمان را به حسابی که به انها اعلام می شود واریز کنند و همواره اساس نامه و اخرین تغییرات شرکت در مناقصه شرکت می کنند و کسی که کمترین مبلغ را به شرکتهای دیگر پیشنهاد کند برنده مناقصه می شود اگر قادر و حاضر به انجام کار باشد کار را انجام می دهد ولی اگر حاضر به انجام کار نشود5% واریزی شرکت در مناقصه ان شرکت توسط سازمان ضبط شده وکار به شرکت بعدی واگزار می شود وپس از پایان کار با ارائه صورت وضعیت مبا لغ هزینه کرد وپس از تائید ناضران مربوط و مدیران دریافت میکندو نحوه پرداخت به این صورت است که از مبلغ صورت وضعیت5% به حساب داریی و6/6درصد به حساب تامین اجتماعی و10%به عنوان حسن انجام کار از صورت وضعیت کسر شده و به شرکت مربوط پرداخت می گردد که از ان10% باقی می ماند پس از پایان صورت وضعیت 5% ان به شرکت پرداخت شده 5%باقی مانه پس از تحویل قطعی کار و گذراندن دوره تضمین به ان شرکت پرداخت می کند.

    حسابداری انبارها به این صورت می باشد که سازمان مربوط اقلام و اجناس راکه خریداری می کند تحویل انبار داده ورسید انبار می کند و کاردکس می شود که مو جودی اجناس محفوظ بماند و با توجه به نیاز از انبار خارج می شود و با هر خروج مقداری از کاردکس کسر شده تا موجودی به صفر برسد.

    حسابهای اموال به این صورت می باشد که وقتی اموال جهت سازمان خریداری می شود مانند کولر*صندلی و غیره بر چسب اموال خورده و توسط امین اموال تحویل شخص مربوط به نام جمعدار اموال می شود که این اموال به صورت موجود تا زمانی که قابل استفاده هستند می باشد و در زمانی که به صورت اسقاط واز رده خارج محسوب شدند از موجودی جمعدار اموال واموال سازمان سازمان کسر و به انبار اسقاط ارسال می شود تا به صورت مزایده به پیمانکارن فروخته شود.

    مزایده به این صورت می باشد که هرکس بالاترین قیمت را پیشنهاد دهد اجناس به ان فروخته می شود.

    نمونه فیش حقوقی فصل سوم : گزارش کارهای انجام شده در دوره کار آموزی : کارهایی که در دوره کار آموزی خود در اداره جهاد کشاورزی و در واحد امور مالی مشغول به کار آموزی بودم در تهیه مدارک مربوط به حسابداری آموزش لازم را دیدم .

    مثال عمیلیاتی درموردجهادکشاورزی: جمع فروش نقدی پنجم اسفند1370 موسسه سپهر به موجب نوار ماشین صندوق بالغ بر 300000 ریال و وجه نقد شمارش شده در پایان همان روز بالغ بر 299000 ریال باشد.

    مطلوب است: الف) وجه نقد شمارش شده نسبت به جمع نوار ماشین صندوق 1000 ریال کسری داشته باشد.

    ب) وجه نقد شمارش شده 302000 ریال باشد.

    الف: 5/12 صندوق 299000 کسور و اضافات صندوق فروش 1000 فروش 300000 ب: 5/12 صندوق 302000 فروش 300000 کسور و اضافات صندوق 2000 عملیات زیر در مورد یکی از حسابهای تنخواه گردان شرکت آلفاست: پرداخت 500000 ریال وجه نقد به عنوان تنخواه گردان به آقای احمدی.

    ارائه مدارک مربوط به مخارج انجام شده توسط آقای احمدی به شرح زیر: پرداخت بابت نوشت افزار 120000 پرداخت بابت خرید ماشین حساب 240000 پرداخت بابت خرید بنزین 30000 پرداخت بابت تعمییر اتومبیل 20000 صدور چک به مبلغ 410000 ریال در وجه آقای احمدی.

    شرکت تصمیم به بستن حساب تنخواه گردان آقای احمدی نموده است.

    آقای احمدی 230000 ریال وجه نقد و مدارک مخارج زیر را تحویل داده است.

    پرداخت بابت خرید قند و چای 60000 پرداخت بابت هزینه نصب کولر 50000 پرداخت بابت هزینه کرایه اتومبیل 80000 پرداخت بابت خرید وسایل بهداشتی 80000 مطلوب است: انجام ثبت های لازم با استفاده از دو روش ثابت و متغییر.

    ثابت متغییر 1- تنخواه گردان 500000 تنخواه گردان 500000 وجه نقد 500000 وجه نقد 500000 2-هزینه ها: هزینه ها: نوشت افزار 120000 نوشت افزار 120000 خرید ماشین حساب 240000 خرید ماشین حساب 24000 بنزین 30000 بنزین 30000 تعمیر 20000 تعمیر 20000 وجوه نقد 410000 تنخواه گردان 410000 3- تنخواه گردان 410000 بانک 410000 4- وجوه نقد 230000 وجوه نقد 230000 هزینه ها: هزینه ها: خرید قند و چای 60000 خرید قند و چای 60000 نصب کولر 50000 نصب کولر 50000 کرایه اتومبیل 80000 کرایه اتومبیل 80000 وسایل بهداشتی 80000 وسایل بهداشتی 80000 تنخواه گردان 500000 تنخواه گردان 500000 موجودی حساب بانک شرکت سیما در تاریخ 30/9/ طبق دفاتر شرکت 12520000 ریال و طبق صورت حساب بانک معادل 11200000 ریال می باشد.

    پس از تطبیق صورت حساب مذکور با دفتر شرکت موارد اختلاف به شرح زیر مشاهده نشده.

    بانک مبلغ 2250000 ریال اسناد دریافتنی شرکت را وصول کرده که شرکت از وقوع آن بی اطلاع است.

    مبلغ 3520000 ریال به حساب شرکت در پایان وقت اداری واریز گردید.

    که در صورت حساب بانک منعکس نیست.

    چک های صادره شرکت که تا پایان ماه برای وصول به بانک ارائه نشده معادل 3500000 ریال.

    چکی به مبلغ 780000 ریال جهت خرید اثاثه صادر شده که اشتباها به مبلغ 870000 ریال در دفاتر شرکت ثبت شده است.

    سفته بدون بهره آقای علوی به مبلغ اسمی 1500000 ریال که قبلا نزد بانک تنزیل شده بود در تاریخ 29/9/ نکول شده و بانک اصل آن را از حسابداری شرکت برداشت کرده است.

    چک های دریافتی از مشتریان بابت فروش کالا به مبلغ 600000 ریال جهت وصول به بانک ارائه شده که تا تاریخ تنظیم صورت حساب بانکی مبلغ مذکور در بستانکار حساب جاری شرکت توسط بانک ثبت نشده است.

    هزینه های بانکی به مبلغ 20000 ریال توسط بانک از حساب شرکت برداشت شده که در دفاتر شرکت عمل نشده است.

    حسابدار بانک چکی به مبلغ 800000 ریال که توسط شرکت تبری صادر شده بود اشتباها از حساب شرکت سیما برداشت نموده است.

    چکی به مبلغ 910000 ریال بابت خرید کالا اشتباها توسط حسابدار شرکت به مبلغ 190000 ریال ثبت شده است.

    مطلوب است: تهیه صورت مغایرت بانکی و انجام ثبت های اصلاحی و رسیدن از یک مانده به مانده دیگر.

    صورت مغایرت مانده طبق دفاتر شرکت 12520000 اضافه می شود: اسناد دریافتنی 2250000 اشتباه حسابدار شرکت 90000 چک های معوق 3500000 ---------------- 5840000 ------------ 18360000 کسر می شود: سپرده بین راهی 3520000 چک در جریان وصول 600000 اشتباه بانک 800000 سفته واخواستی 1500000 هزینه بانکی 20000 اشتباه حسابداری 720000 ----------- 7160000 ------------- 11200000 بانک 2340000 هزینه بانکی 20000 اسناد دریافتنی 2250000 ح دریافتنی 1500000 اثاثه 90000 خرید کالا 720000 بانک 2240000 پیشنهادات وانتقادات برای: جهادکشاورزی این است که ازسیستمهای حسابداری وکامپیوتری مناسب استفاده کرده وکارخودرابطور دقیق وکارآمدبابالاترین کیفیت ممکن درراس اهداف ووظایف فوق انجامدهند.

    کارآموزان اینست که به کوچکترین مثائل وترفندهای حسابداری توجه کنندومسئولیت پذیرشوند.

    تقدیم به تمامی کارکنان وکارگران زحمتکش جهاد کشاورزی شهرستان امیدیه وباتشکر اززحمات استاد عزیزم جناب آقای سعید رضایی مقدم تقدیم به بهترین های روی زمین ای نوش کرده نیش را بی خویش کن با خویش را باخویش کن بی خویش را چیزی بده درویش را تشریف ده عشاق راپرنورکن آفاق را برزهر زن تریاق را چیزی بده درویش را نام ونام خانوادگی دانشجو: صادق ملاییشماره دانشجویی : 870702796گرایش : حسابداری بازرگانیاستاد کار آموزی : آقای رضایی مقدممقطع تحصیلی : کاردانی پیوستهمکان کار آموزی : اداره جهاد کشاورزی شهرستان امیدیهشروع دوره : 4/12/88سرپرست کار آموزی : خلف شریفیتاریخ پایان دوره : 17/1/89 وب سایت تخصصی انجمن حسابداری امیدیهسال تحصیلی : 89-88 http://www.acc-omd.dxd.ir www.prozhe.com زراعت وامورزراعیطرح وبرنامه ریزینظامهای بهره برداریدبیرخانهروابط عمومی وآموزش عقیدتیاداره پشتیبانی وماشین آلاتاداره ترویج وباغبانیاداره امور داماداره آبخیز داریاداره عمران وصنایع روستاییامور اداریامورمالیآب وخاک نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)نام ونام خانوادگی: نام شهرستان:امیدیه (فیش حقوق ومزایای مردادسال1387جهاد کشاورزی استان خوزستان)حقوق ومزایامبلغکسوراتمبلغنام بدهیکل بدهیاقساطماندهسایر اطلاعاتحقوق حق جذب سختی کار تفاوت تطبیق ف.سه گانه جذب نقاط محروم ف.تعدیل حداقل دریافتی کمک هزینه مسکن اضافه کار ایاب وذهاب ت.اجتماعی س.

    ک بیمه عمر س.ک بیمه دانامالیات تامین اجتماعی بیمه دانا بیمه عمروحوادث ص جهادکشاورزیوام صندوق150012000000050000014500000شماره پرسنلی: 10190002 شماره حساب: 65 /547914 پس اندازتعاونی اعتبار:0 پس اندازصندوق شرکت:0حقوق حق جذب سختی کار تفاوت تطبیق ف.سه گانه جذب نقاط محروم ف.تعدیل حداقل دریافتی کمک هزینه مسکن اضافه کار ایاب وذهاب ت.اجتماعی س.

    ک بیمه عمر س.ک بیمه دانامالیات تامین اجتماعی بیمه دانا بیمه عمروحوادث ص جهادکشاورزیوام صندوق150012000000050000014500000روز کارکرد: ساعت اضافه کار :حقوق حق جذب سختی کار تفاوت تطبیق ف.سه گانه جذب نقاط محروم ف.تعدیل حداقل دریافتی کمک هزینه مسکن اضافه کار ایاب وذهاب ت.اجتماعی س.

    ک بیمه عمر س.ک بیمه دانامالیات تامین اجتماعی بیمه دانا بیمه عمروحوادث ص جهادکشاورزیوام صندوق150012000000050000014500000وضعیت مرخصی سال 1387 مدتحقوق حق جذب سختی کار تفاوت تطبیق ف.سه گانه جذب نقاط محروم ف.تعدیل حداقل دریافتی کمک هزینه مسکن اضافه کار ایاب وذهاب ت.اجتماعی س.

    ک بیمه عمر س.ک بیمه دانامالیات تامین اجتماعی بیمه دانا بیمه عمروحوادث ص جهادکشاورزیوام صندوق150012000000050000014500000حقوق ومزایا:حقوق ومزایا:جمع کسورواقساط وام:جمع کسورواقساط وام:جمع کسورواقساط وام:جمع کسورواقساط وام:جمع کسورواقساط وام:جمع کسورواقساط وام:مبلغ قابل پرداخت:

  • فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

اينجانب رضا عاطفي قبولي سال 1380 رشته حسابداري و حسابرسي مرکز امور مشاوران حقوقي ، وکلا و کارشناسان قوه قضائيه با شماره پرونده 4592 و پرونده آموزشي شماره 1719 طبق ابلاغيه شماره 835/ک/آ/1719 مورخ 5/3/83 و 83/ک/آ/1719 مورخ 8/6/83 براي انجام دوره کارآم

معرفی بانک بانک کشاورزی در بیست و یکم خرداد سال 1312 تاسیس شده است. این بانک هم اکنون با پشتوانه سالها تجربه خدمت رسانی به عنوان یک بانک پیشرو در زمینه ارائه خدمات بانکداری به مردم عزیز کشورمان در سراسر کشور فعال است. این بانک همواره به منظور استفاده از دانش، کسب تجربه و نوآوری در خدمات بانکی، از دستاوردهای علمی داخلی و مطالعه بانک های پیشرو در دنیا بهره‌مند بوده است. چکیده ای ...

وزارت کار و امور اجتماعی -تشکیل ستادطرح تکریم وزارتخانه باحضورمعاونت پشتیبانی،مدیرکل اموراداری،مدیرکل دفتروزارتی،مدیرکل روابط عمومی وچندتن ازکارشناسان تحول اداری برگزاری جلسات با حضور نمایندگان محترم حوزه‎های معاونت وزارتخانه تهیه و تنظیم بروشور اطلاع‎رسانی در واحدهای ستادی تهیه و تنظیم بروشور اطلاع‎رسانی در واحدهای اجرایی تهیه و تدوین، چاپ و توزیع کتاب و نشریه راهنما در واحدهای ...

تاريخچه تنوع اقليمي ، وجود منابع و ذخاير غني، امکان ايجاد اشتغال مولد کم هزينه و زودبازده و وجود مزيت نسبي در توليد و صدور محصولات ، از جمله قابليت هاي بخش کشاورزي است. 23 درصد شاغلان کل کشور در اين بخش اشتغال دارند و 26 درصد توليد ناخالص داخلي ،26

تئوري حسابداري مجموعه اي از فرضيات مبنا ، تعاريف ، اصول ، مفاهيم و نحوه استنتاج آنهاست که زير بناي تدوين استانداردهاي حسابداري توسط مراجع مربوط بوده و ..... گزارش اطلاعات حسابداري را تشکيل مي دهد در اين راستا تئوري حسابداري نوعي چارچوب مفهومي مرجع ب

شناخت وضعيت موجود - توصيف سيستم هدف‌ از تشکيل‌ و ايجاد انبارها، چه‌ در سازمانهاي‌ دولتي‌ و چه‌ در بخش‌ خصوصي‌، تأمين‌ ونگهداري‌ کالاهاي‌ مورد نياز سازمان‌ است‌ و انبارداري‌ به‌ کليه‌ فعاليتهاي‌ مربوط‌ به‌ تهيه‌ و نگهداري‌ وسپس‌ تحويل‌ مواد و اقلا

الف: انواع روش های واردات کالا .واردات از محل ارز خریداری شده از سیستم بانکی جهت گشایش اعتبار 2. واردات کالا با ارز ازاد جهت گشایش اعتبار 3. واردات در مقابل صادرات ازمحل پروانه صادراتی به نام شخص صادر کننده ( غیر قابل واگذاری ). 4. واردات در مقابل صادرات به کشورهای اسیای میانه و افریقا با ارائه پروانه صادراتی به نام صادر کننده یا به نام دیگری با واگذاری رسمی از طریق دفاتر اسناد ...

برگ سه نسخه‌ای طریقه پر کردن برگ سه نسخه‌ای چک به بانک : تاریخ بالای کادر به تاریخ واگذاری چک به بانک تاریخگذاری می‌شود و بقیه موارد بالای کادر را مانند برگ ارائه شده پر می‌کنیم و در داخل کادر تاریخ وصول چک، شماره چک و شماره حساب ،نام بانک و شعبه مورد نظر و مبلغ چک را به حروف وعدد یادداشت می‌کنیم . توضیح درمورد برگه سه نسخه : برگ 1- سند حسابداری :سند حسابداری بانک است. برگ 2 – ...

عناوين اولويت هاي تحقيقاتي وزارت جهاد کشاورزي (جهت اجراي مشترک دانشگاه هاي کشور با سازمان تحقيقات و آموزش کشاورزي)

ادامه فعالیتهای تولیدی آنان، شورای انقلاب جمهوری اسلامی در تاریخ هشتم بهمن ماه سال پنجاه و هشت تصویب نمود که صندوق ویژه ای به نام " صندوق کمک به خسارت دیدگان محصولات کشاورزی و دامی " در بانک کشاورزی تشکیل شود. بر اساس تبصره پنج مصوبه شورای انقلاب، وزارت کشاورزی مکلف شد ظرف مدت پنج سال از تصویب این قانون مطالعات و اقدامات لازم را در مورد اجرای مقررات بیمه محصولات کشاورزی انجام ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول