در زمینه کاربرد مواد مرکب در صنعت ساختمان، دیدگاه¬های مهندس موسوی، از اعضای مؤسسه کامپوزیت ایران، قبلاً در شبکه بیان شد. اما گسترش مواد مرکب در صنعت ساختمان، همواره با معضلاتی همچون هزینه، مسائل زیست محیطی، استانداردها و غیره نیز همراه بوده است که در این زمینه نیز گفتگویی با مهندس موسوی انجام و به این موارد پرداخته شده است:
سوال: ضمن تشکر از شما با توجه به پایینتر بودن قیمت مصالح ساختمانی در برابر کامپوزیت¬ها, آیا استفاده از کامپوزیت¬ها در بخش ساختمان صرفه اقتصادی دارد؟
مهندس موسوی: موادی که برای تقویت سازه¬های بتن آرمه استفاده می¬شوند، الیاف شیشه و رزین اپوکسی می¬باشد که به علت تحریم ایران با قیمت¬های بالاتر از نرخ¬های متداول جهانی به دست ما می¬رسند. البته ایران مواد اولیه مورد نیاز را از کشورهای شرقی بالاخص روسیه خریداری می¬کند که نسبت به نمونه¬های غربی خود از قیمت و کیفیت پایین¬تری برخوردار است. اما با تمام مشکلات بیان شده، به خاطر خصوصیات این مواد و با توجه به مشکلات ساخت¬وساز، استفاده از آنها در کشور ما اجتناب ناپذیر است.
به طور مثال گاه هزینه متوقف کردن عملکرد بنا در مقایسه با هزینه تقویت بسیار سرسام¬آور است. در یکی از شهرهای کشور، یک پل ترانزیت کالا پس از گذشت 30 سال از احداث آن، در قسمت سرستون¬ها دچار آسیب گردیده بود و به علت موقعیت منحصر به فرد و حجم بسیار بالای ترانزیت آن، امکان بستن پل وجود نداشت. چرا که این عمل ترافیک غیر قابل کنترل و زیان مالی سنگین را به همراه می¬آورد. در این مورد روش¬های سنتی به هیچ وجه جوابگو نبوده و تقویت پل تنها به کمک کامپوزیت¬ها ممکن گردید. در بازار ایران مواردی وجود دارند که زمان بسیار مهمتر از هزینه تقویت است و باید با جستجو و بررسی این موارد را بیابیم.