دانلود مقاله به دست آوردن شیب بهینه دایکهای ساحلی در مواجه با امواج توسط Plaxis & Ansys

Word 26 MB 4136 191
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • سالهای اخیر موجب گردیده است که تحقیقات بیشتری در زمینه طراحی و اجرای دایک های ساحلی و احیای اراضی ساحلی انجام گردد.

     

    مدلهای مختلف کامپیوتری جهت طراحی سازه ای دایک ها توسعه یافته است. در دهه اخیر کشور هلند به عنوان یکی از پیشگامان اجرای دایکهای ساحلی اقدام به توسعه دو

    مدل پیشرفته plaxis وDiana نموده است.

     

    در این تحقیق ضرورت تاثیر تغیرات شیب وجه رو به ساحل در میزان متغیرهایی چون تغییرمکان وضریب اطمینان تحت شرایط مختلفی همچون End of construction

    Steady seepage, , Rapid draw down Earthquake, باعث استفاده از Plaxis به عنوان یک نرم افزار المان محدود گردید.

     

     همچنین اثر متقابل تغییرات شیب رو به دریا با Stress در مواجه با نیروی موج که یک نیروی دینامیکی و اتفاقی است , استفاده از نرم افزار Ansys را به عنوان یکی از قابلترین نرم افزارهای تحلیلی مبتنی بر المان محدود قوت بخشید. در نهایت شیب بهینه با در نظر گرفتن شرایط فوق استخراج گردید. 

     

     

     

    مراقبت از جان و مال انسانها در قسمتهای ساحلی، بخصوص در مناطقی که شیب ساحل نسبت به بستر دریا کم می‌باشد متخصصین را بر آن داشت تا برای حفاظت از انسانها و هرآنچه به آنها وابسته است از انواع متفاوتی از سازه‌های حفاظتی استفاده کنند.

    با توجه به تنوع و تعدد سازه‌های مذکور، استفاده از هر کدام منوط به شرایط خاص مربوط به خود می‌باشد. از آنجا که بحث اصلی در ارتباط با دایکهای حفاظتی است مطالب مربوط به آن در قالب 6 فصل بجز این فصل و همچنین 5 ضمیمه تنظیم گردیده است بطوری که فصل اول (فصل حاضر)، اختصاص به نحوه و روند انجام پروژه دارد.

    فصل دوم، در ارتباط با سازه‌ های ساحلی و نکات مهم مطرح در طراحی هر یک از آنها می‌باشد.

    به علت اهمیت بسیار بالای موج در طراحی کلیه سازه‌ های دریایی به عنوان یک نیروی مهم، در فصل سوم بحث مفصلی پیرامون مکانیک حرکت موج مطرح می‌گردد.

    در فصل چهارم روابط طراحی و هر آنچه که به طراحی و آنالیز دایک مربوط می‌گردد، ارائه می‌شود و در نهایت در دو فصل پنجم و ششم آنالیز یک دایک و بررسی متغیرهای مختلف با تغییر پارامتر شیب مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرد.

    بررسی متغیرهایی مانند نشت، اثر پرده آب‌بند، تاثیر پتوی رسی، دخالت مسلح‌سازها و همچنین آنالیزهایی چون آنالیز انتهای ساخت، آنالیز نشت پایدار و در نهایت آنالیز زلزله بصورت شبه استاتیکی، مواردی است که در قالب فصل پنجم با نرم‌افزار plaxis مورد بررسی قرار می‌گیرد.

    هنگامی که بحث معطوف به بررسی تنش‌ها در پیکره دایک می‌گردد و همچنین زمانی که مدلسازی دقیق یک موج به شکل یک نیروی دینامیکی وابسته به زمان به قصد تحلیل دایک، به عنوان هدف اصلی مطرح می‌شود نرم‌افزار ansys به عنوان گزینه ‌ اول انتخاب می‌گردد. آنالیزهای انجام شده توسط ansys در مبحث ششم ارائه می‌‌شود. در آخر نتایج و پیشنهاداتی در ارتباط با موضوع مطرح شده بیان می‌گردد.

    قابل ذکر است که برای تفهیم هرچه بیشتر این موضوع، ضمایمی تنظیم شده است که مطالعه آنها، تصویری روشن‌تر از آنچه در محتوای این پروژه وجود دارد، نشان می‌دهد.

    در ضمیمه یک به عملیات مدلسازی موج در ژاپن به قصد بررسی تاثیرات تسونامی بر دایک و محاسبه فشارهای ایجاد شده بر آن، اختصاص دارد.

    ضمیمه دوم به رابطه گودا جهت محاسبه فشار موج در نواحی عمیق و کم‌عمق مربوط می‌گردد.

    در ضمیمه سوم برنامه‌ مکملی تحت ویژوال بیسیک جهت استخراج خروجی‌های مهم مربوط به مکانیک موج ارائه می‌گردد و در نهایت در ضمایم چهارم و پنجم خروجی‌های برنامه‌های Plaxis و ansys در قالب فصولی جدا مطرح می‌شود.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
    2-1- تنوع سازه‌های ساحلی

    گستره سازه‌های ساحلی به اندازه‌ای وسیع است که به نوعی دربرگیرنده طیف وسیعی از انواع مختلف سازه‌ها می‌باشد. بطوری که این سازه‌ها با اهداف متنوعی ساخته می‌شوند.

    در حالت کلی این نوع سازه‌ها را می‌توان به دو دسته طبقه‌بندی کرد:

    الف) سازه‌های ساحلی

    ب) سازه‌های فراساحلی

    با توجه به تعدد سازه‌های ساحلی می‌توان کاربردهای متفاوتی را برای آنها متصور شد، کاربردهایی چون امکان پهلوگیری شناورها، احیاء زمین، حفاظت سواحل در برابر امواج و فرسایش، نصب خطوط انتقال نفت و گاز و همچنین احداث سدهای حفاظتی به منظور مقابله در برابر امواج و جزر و  مد.

    در نقطه مقابل سازه‌های ساحلی، سازه‌های فراساحلی قرار دارند. همانطور که از نام این نوع سازه‌ها مشخص است، سازه‌های فراساحلی، سازه‌هایی هستند که در اعماق و دور از ساحل احداث می‌شوند. نحوه احداث این نوع سازه‌ها، عمدتاً بصورت پیش ساخته است که پس از حمل به محل نصب منتقل گشته و اجرا می‌شوند.

    سازه‌هایی چون سکوهای دریایی، مخازن زیردریایی و خطوط انتقال نفت و گاز در زمره این نوع سازه‌ها قرار دارد.

    با توجه به اینکه موضوع مطرح در این تحقیق مربوط به دایکلهای ساحلی است، لذا از پرداختن به سازه‌های فراساحلی خودداری می‌شود.

    2-2- سازه‌های ساحلی

    در یک طبقه‌بندی کلی موارد زیر در گروه سازه‌های ساحلی قرار می‌گیرند.

    الف – سازه‌های حفاظت ساحلی

    ب – سازه‌های پهلوگیری شناورها

    ج – سازه‌های صنایع دریایی

    د – خطوط انتقال نفت و گاز و . . . از دریا

    2-3- اهداف کلی در حفاظت از سواحل

    چهار اصل در مبحث حفاظت از سواحل مطرح می‌شود:

    الف – حفاظت از سازه‌ها و تاسیسات مستقر در ساحل در برابر برخورد امواج دریا

    ب – تثبیت موقعیت خط ساحلی

    ج – حفاظت از زمینهای ساحلی

    د- حفاظت و نگهداری برخی از تاسیسات تفریحی

    طرحهای حفاظت از سواحل با توجه به عملکرد به دو دسته تقسیم می‌شوند:

    الف – مواردی که عملکرد آنها مبتنی بر کاهش سرعت جریان، ته‌نشین ساختن و تثبیت ماسه‌های معلق در محل موردنظر است. مانند موج شکنها[1]، آب‌شکنها[2]، اسکله‌های عمومی[3]

    ب – مواردی که ارتباطی با ماسه‌های معلق و ته‌نشینی آنها نداشته و صرفاً باعث مصون و محفوظ نگهداشتن ساحل و تاسیسات روی آن در مواجهه باامواج می‌شود مانند دایکها، دیوارهای دریایی[4]، پوششهای ساحلی[5] و دیواره‌ها[6].

    دیوارهای دریایی به همراه دیواره‌ها از نظر طراحی با مقداری اختلاف مشابه یکدیگرند. دیواره‌ها در ابتدا باید در مقابل رانش خاک مقاوم باشد و سپس سیستمی مقاوم در برابر امواج را تشکیل دهند. در حالی که دیوارهای ساحلی در مرتبه نخست در برابر امواج طرح می‌شوند و سپس بحث رانش کنترل می‌گردد.

    با توجه به تعدد سازه‌های ساحلی و فراساحلی، از پرداختن به همه آنها خودداری می‌شود و تنها به ذکر توضیحاتی مختصر در ارتباط با سازه‌های مهم ساحلی بسنده می‌گردد.

    2-3-1- دیوارهای ساحلی

    دیوارهای دریایی سازه‌هایی هستند که تقریباً نزدیک ساحل و به موازات آن ساخته می‌شوند. این سازه‌ها تنها از زمین‌های مجاور خودشان محافظت می‌کنند. نکات مورد توجه در طراحی آنها عبارتند از کاربرد و شکل فوقانی سازه‌ها، محل مناسب با توجه به نوار ساحلی، طول، ارتفاع، پایداری خاک و سطح آب.

    نوع کاربرد سازه، انتخاب شکل آن را میسر می‌سازد. شکل سازه ممکن است به صورتهای متفاوتی باشد. عمودی، مایل، منحنی محدب و مقعر و پله‌ای که هر کدام عملکرد بخصوصی دارند.

    این نوع ساز‌ه‌ها، نسبت به دیواره‌ها و پوششها، حجیم‌تر می‌باشد. زیرا این سازه‌ها باید در مقابل کل نیروی امواج مقاومت کنند.

    بنابراین به اختصار می‌توان گفت که این نوع سازه‌ها معمولاً برای محافظت ساحل از اثرات ممتد فرسایش و کاهش خطرات ناشی از برخورد امواج احداث می‌شوند.

    2-3-2- دیواره‌ها

    در طراحی دیواره‌ها توجه به موارد زیر، الزامی است.

    1- امواج، تراز جزر و مد، عمق آب

    2- خصوصیات ژئوتکنیکی بستر

    3- خصوصیات خاک زمین مورد ترمیم

    4- شرایط کاربرد از زمین مورد حفاظت و مرمت آن

    5- تاثیر زلزله

    6- اجازه سرریز کردن امواج یا عدم سرریز آن

    7- موقعیت منطقه آبی اطراف دیواره

    8- روش ساخت و اجرا

    9- روش ترمیم و بازسازی

    بنابراین برای طراحی دیواره‌ها، نیاز به طیف وسیعی از اطلاعات داریم. اطلاعاتی در ارتباط با آب، خاک و خودسازه و کاربرد آن. به عنوان مثال ارتفاع تاج دیواره با توجه به اجازه سرریز یا عدم اجازه سرریز آب تعیین می‌گردد. همچنین انتخاب مقطع مناسب باید با توجه به تراز جزر و مد در موقع طوفان، شرایط کاربردی دیواره‌ها و شرایط کاربری زمین انجام شود.

    2-3-3- پوششهای ساحلی

    این نوع سازه‌ها به دو گروه تقسیم می‌شوند

    الف – پوشش ساحلی صلب که از نوع بتن‌ در جا می‌باشد

    ب – پوشش ساحلی انعطا‌ف‌پذیر شامل riprap و پوشش بلوکهای بتنی و آسفالتی

    نکته مهم در ارتباط با پوشش صلب این است که محل آن در طول ساخت تا زمانی که بتن کاملاً خود را نگرفته، باید از وجود آب مصون باشد. هر دو پوشش صلب و انعطاف‌پذیر از ساحل کاملاً محافظت می‌کند. علاوه بر آن سازه‌های انعطاف‌پذیر، مقاومت کافی در برابر تحکیم‌های جزئی از خود نشان می‌دهند.

    2-3-4- تپه‌های ماسه‌ای

    تپه‌های ماسه‌ای یکی از روشهای طبیعی حفاظت از سواحل می‌باشد. این تپه‌ها در طول خط ساحلی باعث جلوگیری از حرکت امواج و طوفانهای شدید و همین طور جریانهای ناشی از جزر و مد به داخل منطقه ساحلی می‌گردد تپه‌های ساحلی دور از خشکی نسبت به تپه‌های ماسه‌ای نزدیک ساحل، حفاظت کمتری از ساحل انجام می‌دهد.

    نکته مهم در این نوع تپه‌ها، گسترش آنها به علت وجود ماسه بر روی شیب سمت دریاست.

     

     

    2-3-5- آبشکنها

    کاربردهای اصلی آبشکنها عبارتند از جلوگیری از فرسایش خط ساحلی، احیا ساحل و کاهش ضربات امواج بر روی سازه‌های دیگر ساحلی، نظیر دیواره‌ها و یا دیوارهای ساحلی

    به عبارت دیگر آبشکنها نقش واسطه بین همه یا قسمتی از موانع موجود بین دریا و سازه را ایفا می‌کند.

    2-3-6- دایکها

    بحث مفصل و تکمیلی دایکها در فصول بعد مطرح خواهد شد.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     
    3 1    مقدمه

    اثرات امواج آب در مهندسی سواحل و تاثیر بر سازه‌های دریایی از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است . امواج مهمترین عامل در تعیین وضعیت هندسی و ترکیب سواحل هستند و نیز دارای تاثیر عمده ای در طراحی بنادر ، آبراهها ، سازه های حفاظتی ساحلی، سازه های ساحلی و دیگر کارهای ساحلی و دریایی می باشند. امواج سطحی غالباً توسط باد تولید می شوند . مقدار قابل توجهی از انرژی امواج در کرانه های ساحلی مستهلک می‌شوند.

    امواج مهمترین منبع انرژی برای شکل دهی سواحل ، طبقه بندی و جابجایی موادرسوبی کف دریا به سوی ساحل یا به طرف دریا و یا در امتداد ساحل هستند و سبب ایجاد بسیاری از نیروهای اعمال شده به سازه های ساحلی و دریایی می گردند . لذا لازم است برای درک فیزیکی صحیح تر مراحل تولید و انتشار امواج سطحی ، سعی گردد ، حرکت پیچیده آب در مناطق نزدیک ساحل ادراک شود.بطور خلاصه ، درک مکانیک حرکت امواج در سازماندهی و طراحی کارهای ساحلی ضروری است.

    در این بخش ضمن ارائه مقدمه ای بر تئوری امواج سطحی و پروفیل سطح آب ، انرژی امواج و تئوریهای مورد استفاده در تعیین تغییر شکل امواج ناشی از اثر متقابل کف دریا و سازه ها تشریح می شوند.

    قابل ذکر است که با توجه به تنوع تئوری های موجود در رابطه با امواج ، و همچنین مفصل بودن بحث موج ، تنها به ذکر تعدادی از تئوریهای معتبر امواج بسنده کرده و مطالعات بیشتر و در عین حال تکمیلی را با ذکر منابع و مراجع داده شده به خوانندگان محترم این پروژه واگذار می کنم.

    همچنین در این پروژه ، کلیه تئوریهای مهم ارائه شده ، در قالب برنامه ای که توسط ویژوال بیسیک نوشته شده است ، ارائه میگردند تا ما را از انجام برخی محاسبات پیچیده و در عین حال طولانی بی نیاز کنند. خروجی های این برنامه به عنوان ورودی مورد نیاز در طراحی سازه های حفاظت از سواحل بخصوص در دایکهای ساحلی مورد استفاده قرار می گیرد .

    در این فصل ، در ابتدا تعاریف مورد نیاز در مبحث مکانیک امواج و تئوری امواج مطرح می گردد تا با آشنایی کامل گام به مباحث بعدی بگذاریم.

    سپس روش‌های طبقه بندی امواج مطرح می شود و در نهایت تئوریهای موج به همراه محدوده استفاده از هرتئوری ارائه می گردد.

    مؤکداً توصیه می شود ، برای فراگرفتن نحوه تحلیل امواج ، مستقیماً به فرمولهای ذکر شده در قالب جداول مذکور در تئوریهای موج رجوع نگردد . چون بسیاری از پارامترها در این جداول مجهول بوده و باید توسط روش آزمون و خطا تعیین شود. در این ارتباط برنامه ای ارائه شده ، تا بتواند خروجیهای موج را از هر تئوری بیان کند.

  • فهرست:

    چکیده
    1- مقدمه 1
    2- انواع سازه‌های ساحلی
    2-1- تنوع سازه‌‌های ساحلی 5
    2-2- سازه‌های ساحلی 6
    2-3- اهداف کلی در حفاظت از سواحل 6
    2-3-1- دیوارهای ساحلی 7
    2-3-2- دیوار‌ه‌ها 8
    2-3-3- پوششهای ساحلی 9
    2-3-4- تپه‌های ماسه‌ای 9
    2-3-5- آب‌شکنها 10
    2-3-6- دایکها 10
    3- مکانیک حرکت موج و تئوری امواج
    3-1- مقدمه 12
    3-2- تعاریف 14
    3-3- طبقه‌بندی امواج آب 22
    3-3-1- طبقه‌بندی براساس دوره تناوب 22
    3-3-2- طبقه‌بندی فیزیکی 24
    3-3-3- طبقه بندی ریاضی 27
    3-3-4- طبقه‌بندی براساس ارتفاع موج 29
    3-4- تئوریهای موج 30
    3-4-1- معادلات اساسی حرکت موج 32
    3-4-2- تئوری موج دامنه کوتاه 36
    3-4-3- امواج استوکس 37
    3-4-4- امواج کنویدال 41
    3-4-5- نظریه موج تنها 50
    3-5- محدودیتهای کاربرد نظریه‌های امواج 55
    3-6- نتیجه‌گیری 58
    4- دایکهای ساحلی
    4-1- مقدمه‌ای بر استفاده از دایکهای ساحلی 61
    4-2- کلیات 62
    4-2-1- تعاریف 62
    4-2-2-هدف از بکار بردن دایکهای ساحلی 62
    4-2-3- انواع دایکهای ساحلی 62
    4-2-3-1- دایکهای تیپ یک 62
    4-2-3-2- دایکهای تیپ دو 63
    4-2-3-3- دایکهای تیپ سه 63
    4-2-4- مناطق و محدوده‌های بارگذاری 63
    4-2-5- نیروهای وارده بر دایکهای ساحلی 64
    4-2-6- نقاط و عوامل شکست دایکهای ساحلی 65
    4-2-6-1- روگذری آب یا سرریز شدن آب از روی تاج 65
    4-2-6-2- فرسایش درشیب بیرونی 65
    4-2-6-3- گوه لغزش در شیب درونی 66
    4-2-6-4- کمبود پایداری در خاکریز 67
    4-2-6-5- روگذری 68
    4-2-6-6- پایپینگ 68
    4-2-6-7- اثرات برخورد مواد خارجی بر دایک 69
    4-2-6-8- اثرات نیروی یخ بر دایک 69
    4-2-6-9- روانگرایی 69
    4-2-7- آنالیز دایک 69
    4-2-7-1- انتهای ساخت 70
    4-2-7-2- فروافتادن ناگهانی آب 70
    4-2-7-3- تراوش پایدار 70
    4-2-7-4- زلزله 70
    4-2-8- حداقل فاکتورهای اطمینان 70
    4-3- طراحی اولیه دایکهای ساحلی 71
    4-3-1- پارامترهای حاکم در طراحی 71
    4-3-1-1- پارامترهای محیطی مربوط به موج 71
    4-3-1-2- پارامترهای سازه‌ای 74
    4-3-1-3- پارامترهای هیدرولیکی 75
    4-3-2- روابط پایداری 78
    4-3-2-1- هادسن 78
    4-3-2-2- روش فن در میر 82
    4-3-2-3- اثرات شکل آرمور و دانه‌بندی 89
    4-3-2-4- لایه‌های آرمور متشکل از قطعات بتنی 90
    4-3-3- خزش موج 92
    4-3-3-1- کلیاتی مربوط به خزش 92
    4-3-3-2- روابط متداول برای محاسبه خزش نسبی موج 94
    4-3-3-3- شیب متوسط 100
    4-3-3-4- تاثیر آبهای کم‌عمق در خزش موج 100
    4-3-3-5- اثر زاویه حمله موج 102
    4-3-3-6- اثر برم 105
    4-3-3-6-1- اثر عرض برم (rB) 106
    4-3-3-6-2- اثر عمق برم (rdh) 107
    4-3-3-7- اثر زبری المانها 109
    4-3-4- پایین روی موج 111
    4-3-5- دبی سرریزی موج 111
    4-3-6- عبور موج 118
    4-3-6-1- استفاده از 118
    4-3-6-2- روش تفکیک Rc و Hs از یکدیگر 118
    4-3-7- انعکاس موج 119
    4-3-8- محاسبه ضخامت لایه آرمور اولیه 119
    4-3-9- لایه آرمور ثانویه 121
    4-3-10- لایه فیلتر 122
    4-3-11- سکوی پنجه 122
    4-3-12- هسته 122
    4-3-13- محاسبه عرض تاج 122
    5- آنالیز‌های انجام شده توسط Plaxis
    5-1- معرفی برنامه Plaxis 124
    5-2- آنالیز حساسیت در تعیین تاثیر مش‌بندی 125
    5-3- روند انجام آنالیز 128
    5-4- آنالیز انتهای ساخت 129
    5-5- مرحله نشت پایدار 131
    5-6- مرحله فروافتادگی ناگهانی 134
    5-7- آنالیز شبه استاتیکی 136
    5-8- آنالیز مربوط به مسلح کردن دایک 141
    5-9- آنالیزهای مربوط به نشت آب 146
    6- آنالیز دایک توسط ansys
    6-1- یادآوری خروجی Plaxis 150
    6-2- هدف از انجام آنالیزتوسط ansys 150
    6-3- معرفی مدل 151
    6-3-1- مدلسازی 151
    6-3-2- مش‌بندی 152
    6-3-3- بارگذاری 153
    6-3-4- انجام آنالیز 154
    6-4- اهمیت ماکرو در پروژه مذکور 154
    6-5- بررسی خروجی‌های برنامه 154
    6-5-1- تفسیر نتایج نوع اول 157
    6-5-1-1- Sx 157
    6-5-1-2- Sy 160
    6-5-1-3- Von mises 162
    6-5-2- تفسیر نتایج نوع دوم 163
    6-6- نتیجه 166
    7- نتیجه‌گیری و پیشنهادات
    منابع و ماخذ
    فهرست منابع فارسی
    فهرست منابع غیرفارسی
    چکیده انگلیسی

     

     

    منبع:

     

    ]1[. مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری، "بهینه‌سازی دایکهای حفاظتی در سدهای جزر و مدی، مطالعه موردی دلتای رودخانه هندیجان"، گزارش اولیه طرح، کد          83005-000-04- 040000-2003

    ]2[. عاشقی، رضا، 1383، "بهینه‌سازی دایکهای جزر و مدی جهت بازیافت اراضی ساحلی"، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دانشکده تحصیلات تکمیلی، شهریور.

    ]3[. سمیعی، انوشیروان، ع. پاکنژاد، 1379، "کاربرد پوشش‌های آسفالتی در حفاظت از سواحل و بنادر (مطالعه موردی حفاظت سواحل دریاچه‌ هامون)"، مجموعه مقالات چهارمین کنفرانس بین‌المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی، سازمان بنادر و کشتیرانی.

    ]4[. عباسی، علی اکبر (ع) آزرمسا، 1377" بررسی اصول طراحی آب‌شکنها، جهت حفاظت از سواحل و معرفی نمونه‌هایی از کاربرد آنها در ایران"، مجموعه مقالات سومین کنفرانس بین‌المللی سواحل، بنادر و سازه‌های دریایی، سازمان بنادر و کشتیرانی.

    ]5[. دقیق، یونس، 1383، "آنالیز دایکهای ساحلی و کنترل تراوش با استفاده از مدل MSEEP"، فصلنامه علمی ترویجی آبخیز، شماره 1، مرداد.

    ]6[. شرکت مهندسی ایران بنا آریان، 1382، "گزارش تحقیقی کاربرد ژئوسنتیک در مهندسی عمران"، شرکت مهندسی ایران بنا آریا.

    ]7[، سازمان نقشه‌برداری کشور،"جداول پیش بینی جزر و مدی بنادر جزایر کشور، خلیج‌فارس و دریای عمان"، مدیریت آبنگاری و نقشه‌برداری مناطق ساحلی، 1381.

    ]8[. مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری، "بررسی و امکان سنجی اصلاح اراضی دلتایی با توجه به منابع آب و خاک"، گزارش اولیه طرح، کد 21-0500635000-82

     

    [9]. Franco, L., de Gerloni , M. & van der Meer, J.W.(1994), “Wave overtopping on vertical and composite breakwaters” , Proc 24th Int. Conf. Coastal Eng., Kobe, ASCE.

    [10]. Fukuda N., Uno T. & Irie (1974) “Field observations of wave overtopping of wave Civil Engineers, Tokyo.

    [11]. Goda Y. (1971) “Expected rate of irregular wave overtopping of seawalls” Coastal engineering in Japan, Vol 14, pp 45-51, JSCE, Tokyo.

    [12]. Goda, Y, Kishira, Y, & Kamiyama,Y.(1975) ‘Laboratory investigation on the overtopping rates of seawalls by irregular waves’. Ports and Harbour Research Insitute, Vol 14, No.4,pp 3-44, PHRI, Yolosuka.

    [13]. Gouldby B.P., Sayers P.B. & Johnson D (1999) “Real-time hazard forecasting: implementation and two years operation at Samphire Hoe, Dover” MAFF Conf. on River and Coastal Engineers, Keele.

    [14]. Hedges, T.S. & Reis, M.T. (1998), “Random wave overtopping of simple sea walls: a new regression model” , Proc. Instn. Civil Engrs. Water, Maritime & Energy, Volume 130, March 1998, Thomas Telford, London.

    [15]. Herebert D.M. (1996) “Overtopping of Seawalls: a Comparison between Prototype and Physical Model Data” Report TR 22, HR Wallingford.

    [16]. Kimura K, Fujiike T, Kamikubo K.A be R & Ishimoto K (2000) “Damage to vehicles on a coastal highway by wave action” Proc. Conf. Coastal Structures ’99, Santander, June 1999, publn. A.A.Balkema, Rotterdam.

    [17]. Meer, J.W.van der, Tonjes P.& de Waal J.P (1998)” A code for dike height design and examination” Proc. ICE Conf. Coastlines, Structures & Breakwaters, T.Telford , London.

    [18] Owen, M.W. (1980), “Design of seawalls allowing for overtopping”, Report EX 924, Hydraulics Research, Wallingford.

    [19]. Owen, M.W.(1982), “Overtopping of Sea Defences”, Proc. Intl. Conf. On Hydraulic Modelling of Civil Eng. Structures, Coventry , pp 469-480, BHRA, Bedford.

    [20]. Pearson, J., Bruce, T.& Allsop, N.W.H.(2001), “Prediction of wave overtopping at steep seawalls – variabilities and uncertainties”, Proc “Waves ‘01”, San Francisco (ASCE).

    [21]. Pearson, J., Bruce, T. & Allsop, N.W.H. (2002), “Violent wave overtopping- measurements at large and small scale”, Proc. 28th Int. Conf Coastal Eng. (ASCE) Cardiff.

     [22]. Pullen T.A. Allsop, N.W.H.Bruce, T.& Geeraerts, J.(2003) “Violent wave overtopping: CLASH Field Measurements at Samphire Hoe” Proc. Coastal Structures 2003, ASCE.

    [23]. Richardson, S.Pullen, T.& Clarke, S. (2002) “Jet Velocities of Overtopping Waves On Sloping Structures: Measurements and Computation” Paper 347 at ICCE 2002 Cardiff, July 2002, publn ASCE, New York.

    [24]. Rouck de J., Allsop N.W.H.. Franco L.& van der Meer J.W.(2002) “Wave Overtopping at coastal structures: development of a database towards up-graded prediction methods” Proc 28th Int. Conf. Coastal Engineering (ASCE), Cardiff, pp 2140, 2152.

    [25]. Waal, J.P.de Tonjes, P.& van der Meer. J.W.(1996), “Overtopping of sea defences” Proc 25th Int. Conf. Coastal Eng. (ASCE), pp 2216-2229, Orlando , publn ASCE, New York.

    [26]. P.H.A.J.M. van Gelder , and J.K. Vrijling. (2000), “Reliability based design of flood defenses and rive dikes” , Faculty of civil Engineering and Geosciences, University of Technology Delft, Netherlands.

    [27]. Dr.J.W von der Meer, (2002), “Technical Report Wave Runup and Wave Overtopping at Dikes”. Technical advisory Committee on flood defence.

    [28]. Delfe University of Technology, (2000). “Safty standard per dike – ring area” , safty format and calculation methodology slope stability of dikes – final report.

    [29]. Province of British Columbia , Ministry of water, land and Air Protection, (July 2003), “Dike design and Construction Guide”.

    [30] . NRCS (NM), (2002), “Standard – 356-1, DIKE”, Natural Resources Construction Service, Conservation Practice Standard, USA, May.

    [31]. US Army Corps of Engineers, (1987) “EM 1110-2-5027, Design and Construction of Dikes for Containment of Dredged Material” , September 30.

    [32]. Mc Connell K., Telford T., (1998) “Revetment Systems against Wave Attack”, Design Manual U.K September.

    [33]. Pilarczyk, K.W., (2002), “DESIGN OF REVETMENTS” , Dutch public Works Department (RWS), Hydraulic Engineering Division, A Delft, the Netherlands, September 14.

    k.w.pilarczyk @ dww.rws.minvenw.nl

    [34]. CIRIA, (1991), “Manual on the use of Rock in Coastal and Shoreline Engineering” , Construction Industry Research and Information Assosiation, A.A.Balkema, Rotterdam Netherlands.

    [35]. STRATA SYSTEMS, (2000), “REINFORCED SOIL SLOPES AND EMBANKMENTS” , Design Manual and Installation Guideline For: Reinforced Steep Slopes, Cumming, Georgia USA.

    [36]. TENSAR Earth Technologies, INC., (1999), “Slope Retention System”, SIERRA & TENSAR Technical Brochure.

    WWW.TENSARCORP. COM

    [37]. Rimoldi, Pietro., (1998), “STEEP REINFORCED SLOPES” , Geosynthetics Division, Technical Notes, Design manual, March.

    [38]. University of Florida , (2000), “Building Dikes to Prevent Minor Surface Flooding”, The Disaster Handbook 1998 National Edition, This document is IFAS publication DH 908. Institute of Food and Agricultural Sciences, University of Florida, Section 9.8.

    [39]. SHUSWAP EMERGENCY, (1999), “HOW TO PREPARE FOR FLOOD”, MANAGEMENT PROGRAM, June.

    [40]. Heerten, G., (2002), “Geotextile Tubes Provide Coastal Erosion Protection in Ecuador” , Synthetic Industries, Chattanooga, TN, USA.

    [41]. SEA GRANT, (1997), “MAINTAINING SHORELINE EROSION CONTROL STRUCTURES’ , New York, USA, August.

    [42]. Delft Geotechnic , (1990), “BREAKWAT Manual”

    [43]. Brinkgreve, R.B.J., Vermeer, P.A., (1998) “Manual of Plaxis, Finite Element Code for Soil and Rock Analyses” , A.A.Balkema, Rotterdam, Netherlands.

    [44]. Brinkgreve , R.B.J., Vermeer , P.A., (2003) “Plaxis, Finite Element Code for Soil and Rock Analyses Buletin” , issue 14, Rotterdam, Netherlands, September.

    [45]. Daghigh, Y., (1993), “Numerical simulation of dynamic behavior of an earth damduring seismic loading”, PHD Thesis , Delft, Netherlands.  

     

روند رو به گسترش جمعيت در دنيا و لزوم استفاده بهينه از اراضي ساحلي در سالهاي اخير موجب گرديده است که تحقيقات بيشتري در زمينه طراحي و اجراي دايکهاي ساحلي و احياي اراضي ساحلي انجام گردد. مدلهاي مختلف کامپيوتري جهت طراحي سازه اي دايکها توسعه يافته است

موج شکنها سازه هايي هستند که از بنادر و سواحل در مقابل امواج و جريانهاي ساحلي محافظت مي کنند. به طور کلي موج شکنها را مي توان به دو دسته جدا از ساحل و متصل به ساحل تقسيم کرد. در حالت اتصال به ساحل، براي حفاظت ساحل، بندر خارجي و در مواردي بندر داخلي،

کليات درباره حرکات آب دريا دريا محيطي دائما در تلاطم است که حرکات آن نتيجه حرکات موجي با دوره هاي متفاوت و جريانهاي بزرگ دريائي کم و بيش متحدالشکل مي باشد. الف- حرکات موجي عبارت اند از: - امواج که دوره آنها بين 3 تا 20 ثانيه است و بلندي آنها ب

چکیده تخریب زیستگاه یکی از مهمترین عوامل انقراض و نابودی گونه هاست. این تخریب به دو صورت رخ می دهد: الف_ تخریبی که متأسفانه ناشی از فعالیت های نادرست و خودخواهانه ی انسان هاست و بر اساس برآورد IUCN اولیت عامل انهدام گونه های حیات وحش به حساب می آید. (باعث انقراض 127 گونه ماهی، 27 دوزیست، 40 خزنده، 102 پرنده و 153 پستاندار در سال 1980 میلادی و به طور کلی 30% انهدام گونه هاست). ب_ ...

موج شکنها سازه هايي هستند که از بنادر و سواحل در مقابل امواج و جريانهاي ساحلي محافظت مي کنند. به طور کلي موج شکنها را مي توان به دو دسته جدا از ساحل و متصل به ساحل تقسيم کرد. در حالت اتصال به ساحل، براي حفاظت ساحل، بندر خارجي و در مواردي بندر داخل

موج شکنها سازه هایی هستند که از بنادر و سواحل در مقابل امواج و جریانهای ساحلی محافظت می کنند. به طور کلی موج شکنها را می توان به دو دسته جدا از ساحل و متصل به ساحل تقسیم کرد. در حالت اتصال به ساحل، برای حفاظت ساحل، بندر خارجی و در مواردی بندر داخلی، لنگرگاه و یا حوضچه در برابر امواج مورد استفاده قرار می گیرد. این سازه با کاستن از انرژی امواج، ارتفاع آنرا در ناحیه بندر کاهش می ...

RSS 2.0 عمران-معماري خاکبرداري آغاز هر کار ساختماني با خاکبرداري شروع ميشود . لذا آشنايي با انواع خاک براي افراد الزامي است. الف) خاک دستي: گاهي نخاله هاي ساختماني و يا خاکهاي بلا استفاده در

جابجايي رسوبات عمود بر ساحل و پروفيل توسعه يافته 9-2 انتقال رسوبات عمود بر ساحل: جابجائي رسوب در راستاي عمودي ساحل مهم است چون شکل ساحل وابسته به آن است. پروفيل يک ساحا ماسه اي به طور مداوم در حال تغيير است و ممکن است طي يک طوفان به طور اساسي تغ

مقدمه هیدروگرافی علمی است که در مورد اندازه گیری مداوم از پارامترهایی نظیر عمق آب , زمین شناسی , ژئوفیزیک , جزرومد , جریان آب‌ها , امواج و سایر ویژگیهای فیزیکی آب دریا بحث می کند. نقشه های دریایی (charts) از زمان‌های قدیم به عنوان یکی از ابزارهای مهم ناوبری توسط دریانوردان مورد استفاده قرار می‌گرفته است و امروزه نیز اقیانوس شناسان , زیست شناسان دریا , مهندسین دریایی و محیط ...

رودخانه ها مقدمه نیاز انسان به آب باعث شده تا اکثر تمدن های بشری در کنار رودخانه ها شکل بگیرند. انسان های اولیه با زندگی در کنار رودخانه ها بطور فطری و تجربی آموخته بودند که جهت استفاده بهینه از این منابع خدادادی، می باید رودخانه ها را دوست داشت و حتی در بعضی از فرهنگ های کهن آب و رودخانه بعنوان موجودی مقدس و حیات بخش مورد ستایش و احترام بود. با توسعه شهرنشینی و اجرای طرح های ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول