دانلود تحقیق حسابداری صنعتی شرکت صنایع آموزشی

Word 56 KB 4208 13
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • شرکت صنایع آموزشی در سال 1354 با هدف تهیه و تولید انواع تجهیزات آموزشی آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز مراکز آموزشی از دوره پیش دبستانی تا آموزش عالی و دانشگاهی تاسیس شد.

    در طول 30 سال گذ شته شرکت توانسته است هزاران نوع و سیله آموزشی طراحی و تولید نماید و در این خصوص در زمره بزرگترین شرکتها از نوع خود در جهان قرار دارد.

    در حال حاضر شرکت صنایع آموزشی با بهره گیری از همکاری 340 نفر نیروی متخصص علاوه بر داشتن گواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت ISO9001-2000 از شرکت RWTUV آلمان عضو انجمن آموزش علوم انگلستان ASE عضو سازمان جهانی صنایع آموزشی WORLD DIDAS و عضو انجمن تحقیق و توسعه وزارت صنایع و معادن است.

    کارخانه جدید شرکت صنایع آموزشی در زمینی به مساحت 40000 متر مربع و زیر بنایی به مساحت 30000 متر مربع در تاریخ 20/4/84 افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .

    نحوه عرضه وسایل آ'وزشی در صنایع آموزشی : وسایل آموزشی به طور معمول به دو صورت عرضه می شوند: مجموعه (کیت) یا منفرد.

    مزیت مجموعه هایی همچون ریاضی ابتدایی علوم راهنمایی شیمی دبیرستان و ...

    مانند آن در این است که همه وسایل لازم و مرتبط با یک موضوع و مفهوم در یک جعبه قرار داده می شوند تا استفاده کنندگان از مجموعه با اطمینان از اینکه در انجام آزمایش های مربوط دچار کم و کاستی نخواهند شد آنها را خریداری نمائید.

    وسایل آموزشی را به صورت منفرد نیز عرضه می کنند.

    به این ترتیب خریدار می تواند وسایلی را که در تناسب با نیاز و خواسته های اوست برگزیند.

    کارشناسان توصیه می کنند که حتی المقدور خرید وسایل آموزشی به صورت مجموعه ای (کیت) مناسب از میان محصولات مشابه و همنام که از سوی تولید کنندگان مختلف به بازار عرضه می شود نیز چندان آسان نیست.

    برای آنکه بتوان یک مجموعه مناسب و برتر در مقایسه با دیگر محصولات مشابه را برگزید پیشنهاد می شود به توصیه های کارشناسان و صاحبنظران توجه نمود.

    1-کیفیت کالا: الف-مرغوبیت مواد اولیه ب-استحکام ج-زیبایی د-قابلیت استمرار در انجام آزمایش 2-اتصال صحیح و آسان اجزاء تشکیل دهنده یک وسیله یا وسایل در کیت آموزشی 3-بسته بندی مناسب از نظر: الف-دسترسی آسان به اقلام مجموعه ب-زیبایی ج-آسانی حمل و نقل د-استحکام 4-وسیله آموزشی یا کیت آموزشی پاسخگوی آزمایشهای مورد نظر باشند.

    5-داشتن راهنمای استفاده کامل و جامع 6-خدمات پس از فروش مناسب به لحاظ: الف- تامین فطعات و مواد مصرفی ب-تعمیر قطعات خراب ج-آموزش برای استفاده صحیح 7-ایمنی وسایل درحد استاندارد 8-داشتن نمایندگی در نقاط مختلف 9-داشتن گارانتی 10-سابقه شرکت سازنده از نظر: الف-مدت زمان فعالیت ب-خوشنامی و اعتبار بررسی گزارشهای مالی صنایع آموزشی: 1-گزارش هزینه های مستقیم مرکز هزینه: از این گزارش جهت ارائه هزینه های صنعتی هرمرکز هزینه در پایان هر ماه استفاده می شود اطلاعات مربوط به این فرم از دفتر معین هزینه بدست می آید.

    هر یک از ردیفهای این گزارش به یکی از معین های هزینه صنعتی اختصاص دارد.

    اطلاعات این گزارش به شرح زیر می باشد.

    نام و شماره مرکز هزینه: نام و شماره مرکز هزینه در مقابل این عبارت نوشته می شود.

    شرح: در این ستون سر فصل حسابهای صنعتی نوشته شده است.

    سند های مالی/رسید مستقیم/درخواست جنس/حواله انبار/کارت دارائی ثابت /رسید انبار کارت نقدی و جنسی /کارت انبار/ خلاصه حواله های انباربر حسب مراکز/برگه ثبت حسابهای هزینه .

    دفتر صدور عملکرد تا آخر ماه قبل: مانده هزینه از ابتدای سال تا پایان ماه قبل در این قسمت نوشته می شود.

    ارقام این ستون را می توان از گزارش هزینه ثبت شده مربوط به هر ماه می باشد.که از دفتر معین هزینه استخراج می شود.

    عملکرد تا آخر ماه: این قسمت از جمع دو ستون قبلی بدست آمده که باید با مانده نهایی هزینه در دفتر معین هزینه برابر باشد.

    2-گزارش هزینه های صنعتی: از این گزارش جهت ارائه هزینه ای صنعتی در رابطه با کلیه مراکز استفاده می شود.

    اطلاعات مربوط به این گزارش در برحسب اولویت طبقه بندی می شود.

    ستونهای این گزارش به شرح زیر می باشد.

    نام و شماره مراکز هزینه: نام و شماره کلیه مراکز هزینه به ترتیب از بالا تا پایین نوشته می شود.

    این گزارش شامل سر فصل های حسابهای معین صنعتی بوده و ستون آخر جمع هر مرکز هزینه را مشخص می کند.

    این گزارش پس از تکمیل و امضا توسط مسئول حسابداری صنعتی یک نسخه جهت اطلاع مدیریت ارسال می گردد.

    3-گزارش هزینه های مستقیم مراکز (بر حسب عناوین هزینه) از این گزارش جهت ارائه عملکرد انواع هزینه های صنعتی در هر یک از گروههای مراکز هزینه (تولیدی .

    خدماتی .

    اداری.

    فروش) استفاده می شود اطلاعات مربوط به این فرم حاصل جمع ارقام مربوط به مراکز هزینه در هر یک از گروههای نامبرده می باشد به این معنی که از جمع ارقام مربوط به مراکز تولید خدماتی اداری و فروش هر کدام یک گزارش تهیه می گردد.

    اطلاعات این گزارش به شرح زیر می باشد: شرح: در این ستون در هر سطر نام سر فصل حساب های معین صنعتی نوشته شده است.

    عملکرد تا آخر ماه قبل: مانده هزینه مربوطه از ابتدای سال تا پایان ماه قبل نوشته می شود.

    ارقام این قسمت را می توان از گزارش ماه قبل عینا منتقل نمود.

    عملکرد تا آخر این ماه: از جمع دو قسمت قبلی بدست می آید.

    این گزارش نیز پس از تکمیل توسط مسول حسابداری صنعتی امضاء شده و یک نسخه از آن جهت اطلاع مدیران تولید خدماتی اداری و فورش ارسال می گردد.

    4- گزارش هزینه های مستقیم مراکز...(بر حسب مراکز هزینه): از این گزارش جهت ارائه عملکرد هزینه های هر یک از مراکز استفاده می شود.

    اطلاعات مربوط به این گزارش از ردیف جمع هر یک از گزارشات هزینه مراکز استخراج می شود.

    ستونهای این فرم به شرح زیر می باشد.

    شرح: در این ستون در هر سطر نام یک مرکز نوشته می شود(به طور مثال در گزارش مربوط به مراکز خدماتی به ترتیب از بالا به پائین ابتدا مرکز خدمات سپس مرکز انبارها مرکز تعمیرات و ...

    نوشته می شود.

    عملکرد تا آخر ماه قبل: نشان دهنده جمع مبلغ عملکرد تا آخر ماه قبل هر مرکز هزینه می باشد ارقام این قسمت را می توان عینا از گزارش ماه قبل نیز منتقل نمود.

    عملکرد این ماه : ارقام این قسمت از جمع عملکرد این ماه هر مرکز بدست می آید.

    ارقام این قسمت از جمع عملکرد این ماه هر مرکز بدست می آید.

    عملکرد تا آخر این ماه: این ستون حاصلجمع دو ستو ن قبلی می باشد.

    پس از تکمیل این فرم و امضاء آن توسط مسول حسابهای صنعتی یک نسخه از آن نیز جهت اطلاع مدیران تولیدی خدماتی اداری و فروش ارسال می گردد.

    البته گزارشات مربوط به هر یک از مراکز هزینه نیز بعنوان ضمائم این گزارش می بایست ارسال گردد.

    5- گزارش هزینه های شرکت: از این فرم جهت تهیه گزارش عملکرد کل هزینه های شرکت در هر ماه استفاده می گردد.

    اطلاعات مربوط به این قسمت از قسمتهای تکمیل شده تهیه می گردد.

    هر سطر این گزارش نشان دهنده حسابهای هزینه های کل شرکت می باشد.

    اطلاعات این فرم به شرح زیر می باشد.

    شرح : در این ستون نام هزین های مالی و عمومی را حسابداری مالی نگهداری می نماید لذا اطلاعات مربوط به آن می بایست از حسابداری مالی اخذ گردد.

    عملکرد تا آخر ماه قبل: در این ستون جمع هزینه ها تا آخر ماه قبل نوشته می شود که ارقام مربوط به آن را می توان عینا از گزارش ماه قبل منتقل نمود.

    عملکرد این ماه: در این ستون جمع هزینه های ماه نوشته می شود عملکرد تا آخر این ماه: از جمع دو قسمت قبلی این قسمت تکمیل می شود.

    زمان کارکرد:'(نفر دقیقه) در این ستون که خود به 8 ستون جزء تقسیم می گردد زمان کارکرد افراد برحسب دقیقه در مورد هر سفارش در روز انجام کار نوشته می شود و پس از پایان هفته دقایق کارهای انجام شده مربوط به هر سفارش جمع زده شده و در ستون جمع توسط مسول کارگاه نوشته می شود.

    امضاء مسول کارگاه: مسئول کارگاه پس از تکمیل این فرم آنرا امضاء نموده و به حسابداری صنعتی تحویل می دهد.

    در حسابداری صنعتی بر اساس شماره سفارش کار کارتهای مربوط استخراج شده و کارکرد هفتگی در هر سفارش در ستون کار این کارتها ثبت می شود پس فرمهای کارکرد هفتگی به تفکیک مراکز هزینه بایگانی می گردد.

    کارت سفارش کار: این کارت در حسابداری صنعتی جهت نگهداری رزی حساب سفارشات بکار می رود.

    به طوری که جهت هر یک از سفارشات بطور مجزا یک کارت در نظر گرفته می شود و تمام هزینه های متفلق به این سفارش اعم ازمواد کار مستقیم و سربار در آن ثبت می گردد و پس از تکمیل سفارش کل هزینه ها و در نتیجه قیمت تمام شده آن محاسبه می گردد روشهای تسهیم هزینه ها در صنایع آموزشی: 1-روش تسهیم هزینه های مراکز خدماتی: تسهیم هزینه های مراکز خدماتی در شرکت صنایع آموزشی بصورت یکطرفه در نظر گرفته شده است بدین معنی که در جدول هزینه یابی مراکز خدماتی به ترتیبی از چپ به راست نوشته می شوند که اولویت با مرکزی باشد که بیشترین خدمات را داده و کمترین خدمت را از سایر مراکز خدماتی دریافت کرده است.

    پس از چپ به راست هزینه اولین مرکز خدماتی به سایر مراکز خدماتی و همچنین مراکز تولیدی اداری و فروش سهیم می شود.

    و همین روش در مورد مرکز دوم اعمال می شود تا انیکه هزینه های کلیه مراکز خدماتی و به اضافه سهمی که از سایر مراکز خدماتی در یافت کرده اند به مراکز تولید ی اداری و فروش تسهیم گردد .

    بنابر این روش تسهیم فقط از چپ به راست (یکطرفه) می باشد.

    با وجود اینکه همه مراکز خدماتی برای یکدیگر خدمت انجام داده اند ولی فقط از مرکز سمت چپ خود هزینه را دریفات می کنند.

    با توجه به ماهیت مراکز خدماتی و نوع خدمت آنها اولویت قرار گرفتن این مراکز در جدول هزینه یابی از سمت چپ به راست به شرح زیر تعیین می گردد..

    نام مراکز هزینه های خدماتی: خدمات و نگهبانی.

    آتش نشانی .

    رستوران آبدارخانه...

    انبارها(مواد اولیه و نیم ساخته قطعات یدکی و مصرفی) تعمیرات و نگهداری نقشه کشی و طراحی قالب سازی کارشناسی مبنای تسهیم هزینه های هر یک از مراکز فوق به شرح زیر می باشد.

    مرکز خدمات: مناسبترین مبنای تسهیم هزینه های انی مرازک تعداد کارکنان مراکز می باشد لذا فرمول تسهیم هزین های خدمات بصورت زیر خواهد بود.

    سهم هر مرکز .تعداد نفرات هر مرکزجمع کل هزینه های متعلق به خدمات/تعداد کل کارکنان شرکت 2-مرکز نقلیه: جهت تسهیم هزینه های این مرکز بر مبنای تعدادو نوع وسائطه نقلیه مورد استفاده در صدی بعنوان هزینه حمل و نقل کالا و بار به مراکز بازرگانی و فروش تعلق گرفته و مابقی به نسبت تعداد کارکنان هر مرکز تسهیم خواهد شد.

    سهم مراکز بازرگانی و فورش در صد خاصی بعنوان هزینه حمل و نقل کالا و بار سهم هر مرکز .

    تعداد نفرات هر مرکزباقیمانده هزینه نقلیه /تعداد کل نفرات شاغل در شرکت.

    3-مرکز انبارها: این مرکز شامل انبار مواد اولیه انبار کالاهای نیمه ساخته و انبار قطعات یدکی و مصرفی می باشد مناسبترین مبنای تسهیم هزینه های این مرکز تعداد دفعات مراجعا مراکز مختلف به انبار می باشد که با تعداد حواله های صادره مشخص می شود لذا فرمول تسهیم هزینه های انبارها بصورت زیر خواهد بود سهرم هر مرکز تعداد حواله های صادر برای هر مرکز جمع کل هزینه ها ی متعلق به انبارها/جمع کل تعداد حواله های صادره های دوره 4-مراکز تعمیرات و نگهداری مناسب ترین تسهیم هزینه های انی مرکز آمار ساعات کار انجام شده توسط این مرکز برای سایر مراکز می باشد لذا فرمول تسهیم هزینه های تعمیرات و نگهداری بصورت زیر خواهد بود.

    تسهیم مرکز .

    ساعات کار انجام شده برای هر مرکزجمع کل هزینه ها ی تعمیرات نگهداری/جمع کل ساعات کار در طی دوره 5-مرکز نقشه کشی و طراحی مناسب ترین مبنای تسهیم هزینه های این مرکز در صد سرویس داده شده به مراکز استفاده کننده با استفاده از آمار ساعات کار انجام شده می باشد.

    سهم هر مرکز =- ساعات انجام شده برای هر گونه مرکز جمع کل هزینه های مرکز نقشه کشی طراحی /جمع کل ساعات کار انجام شده در طی دوره 6-مرکز قالب سازی : هزینه های این مرکز به نسبت ساعات کار انجام شده به مراکز ریخته گری و تزریق پلاستیک تسهیم خواهد شد البته باید توجه داشت که هزینه های انجام شده در رابطه با ساخت قالبهاکه بعنوان یک سفارش تلقی می گردد ند کارت سفارش قالب منظور گردیده و هزینه های فوق الذکر که قابل تسهیم هستند در حقیقت هزینه های تعمیرات و نگهداری قالب ها می باشد.

    7- مرکز شناسی: به علت اینکه این مرکز در جهت برنامه ریزی های مراکز بازرگانی و فروش و تولید فعالیت می نماید هزینه های این مرکز به نسبت ساعات کار انجام شده برای هر یک از مرازک فوق الذکر تسهیم خواهد شد.

    سهم هر مرکز = ساعات کار انجام شده برای هر مرکزجمع کل هزینه های مرکز کارشناسی/جمع کل ساعات کار انجام شده طی دوره جهت انجام تسهیم ها از فرمول جدول تسهیم هزینه ها استفاه می شود پس از محاسبه مبلغ هزینه تسهیم شده به مراکز مختلف ارقام بدست آمده به جدول هزینه یابی منتقل میشود.

    حسابداری محصولات ساخته شده: در مورد محصولات ساخته شده طبق فرم خلاصه قیمت تمام شده سفارش سند زیر صادر می شود.

    بدهکار بستانکار موجودی کالای ساخته شده کارای در جریان ساخت (بابت سفارشات در جریان از سال قبل) انبار نیمه ساخته (بابت قطعات مصرفی) کنترل مواد (بابت مواد مصرفی) کنترل سر بار(بابت سردار متعلق) حد پایان دوره مالی پس از موجودی برداری از کالای در جریان ساخت بابت سفارشات در جریان تکمیل نیز طبق جدول خلاصه قیمت تمام شده کالای در جریان ساخت ثبت زیر انجام می گیرد.

    بدهکار بستانکار کالای در جریان ساخت کنترل مواد (بابت مواد مصرفی سفارشات در جریان) کنترل کار (بابت کار سفارشات در جریان) کنترل سر بار(بابت سرند بار منطقه) هزینه های واحتی مواد کار و باید هزینه های تولید یو خدماتی دو پایان دوره حسابداری کنترل بصورت زیر بسته خواهد شد.

    بدهکار بستانکار کنترل مواد(بابت هزینه مواد مصرفی) کنترل کار (بابت هزینه کار) کنترل سر بار(بابت سایر هزینه های تولیدی) کنترل سربار (بابت سهم مراکز تولیدی) هزنیه های خدماتی بابت سهم هزینه های خدماتی متعلق به مراکز اداری و فروش ثبت زیر انجام می شود.

    بدهکار بستانکار هزینه های اداری (بابت سهم از مراکز خدماتی) هزینه های فروش (بابت سهم از مراکز خدماتی) هزینه های خدماتی بابت قیمت تمام شده محصولات فروخته شده ثبت زیر انجام می گیرد.

    بدکار بستانکار قیمت تمام شده کالای فروخته شده موجودی کالای ساخته شده (انبار محصول) حسابهای هزینه های اداری هزینه های فروش هزینه های مالی قیمت تمام شده کالای فروخته شده و مفایدتهای حاصل شده در حسابهای کنترل به حساب سود و زیان بصورت زیر بسته خواهد شد.

    بدهکار بستانکار سود وزیان هزینه های اداری هزینه های فورش هزینه های مالی قیمت تمام شده کالای فروخته شده سودو زیان کنترل کار (بابت مغایرت احتمالی) کنترل سر باد(بابت مغایرت اختمالی) کلیات مربوط به نحوه تبدیل حسابدرای مالی به حسابداری صنعتی: سیستم حسابداری صنعتی طراحی شده برای شرکت صنایع آموزشی سیستم منفک از حسابداری مالی می باشد در این سیستم برای وقایف مالی طبق سر فصل حسابداری کل و معین ارائه شده و این گزارش در حسابدرای مالی اسناد مالی تهیه شده و اسناد مربوط به هزینه ها شامل هزینه های تولید یو هزینه های خدماتی و هزینه های اداری و تشکیلاتی و هزین های توزیع و فورش برای تبدیل به حسابدرای صنعتی به قسمت حساب دار صنعتی ارسال می شود.

    در حسابداری صنعتی بر اساس اسناد هزینه ارائه شده از حسابداری مالی اقدام به تشخیث مراکز هزینه و معین هزینه مربوط گردیده فرم برگه ثبت حساب های هزینه تهیه شده پس از حصول اطمینان از صحت تبدیل سر فصل حسابداری هزینه مای به صنتعی در فرم برگه ثبت حسابها هزینه فرم مذکور توسط رئیس حسابداری صنعتی امضاء شده و آماه ثبت در دفتر صدور برگه می شود.

    فرم برگه ثبت حسابهای هزینه مبنای دفاتر معین هزینه صنعتی نیز فدار منی گیرد.

    برای حصول اطمینان از حصت ثبت حسابهای هزینه صنعتی در پایانهر ماه در حسابداری صنعتی اقدام به تهیه فرمگزارش هزینه های مستقیم مرکز هزینه می شود بر اساس اطلاعات حاصل از فرم گزارش هزینه های مستقیم مرکز هزینه گزارش هزینه های صنعتی تهیه می گردد با استفاده از فرم گزارش هزینه های مستقیم هر مرکز گزارش هزینه ها مستقیم مراکز بر حسب عنغاوین هزینه گزارش هزینه های مستقیم مراکز بر حسب مراکز هزینه می شود.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

هزینه یابی برمبنای فعالیت و ارزیابی متوازن اطلاعاتی را فراهم می آورند که مدیران جهت تصمیم گیریهایی که منجر به خلق ارزش می شود به آن نیازمندند. ارزش افزوده اقتصادی فراهم آورنده چارچوب تصمیم، معیارهای عملکرد و محرکهایی است که مدیریت را برای خلق ارزش بر می انگیزد. برای درک بیشترِ مفاهیم هزینه یابی برمبنای فعالیت، ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی می توان تجارت را به فوتبال تشبیه ...

مقدمه : حتماً تاکنون بارهاو بارها با این واژه برخورد داشته اید . به راستی حسابداری بهای تمام شده چیست ؟ چرا مدیران مالی سازمانها همواره سعی دارند تا خود را به مرحله ای برسانند که بتوانند از این شاخه از فن حسابداری استفاده نمایند ؟ آیا این درست است که بعضی میگویند به واقع نمیتوان حسابداری بهای تمام شده را به صورت کامل در شرکتهای ایرانی پیاده سازی نمود ؟ اینها سئوالاتی بودند که ...

تاریخچه شرکت بهسازین: شرکت بهسازین تهران در سال 1367 در تهران فعالیت خود را آغاز نمود، هدف از تأسیس این شرکت در آغاز تولید قطعات انواع موتور سیکلت بود. در این راستا شرکت فعالیت خود را با تولید آینه موتور سیکلت یاماها آغاز نموده و پس از آن قطعاتی چون: آینه موتور سیکلت هوندا قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت یاماها قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت برآوو کمک فنر طرح قدیم برآوو کمک فنر طرح ...

الف)- تاریخچه شرکت پاکسان از سال 1341 رسماً فعالیت خود را در زمینه تولید مواد شوینده آغاز نمود. این شرکت تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بعنوان واحدی از گروه صنعتی بهشهر مشغول فعالیت بود. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، شرکت پاکسان مشمول قانون حفاظت و توسعه صنایع گردید واز آن پس تحت پوشش سازمان صنایع ملی فولاد ایران و زیر نظر مدیریت منتخب دولت جمهوری اسلامی ایران مساعی خود ...

امروزه با پيشرفت علوم و تکنولوژي امکان توليد انبوره کالا فراهم شده است و اين کار برنامه‌ريزي دقيق جهت استفاده به موقع و حداکثر از امکانات را مي‌طلبد. تقسيم کار و رشد جمعيت نياز استفاده از فرآورده‌هاي ديگران را بوجود آورده است و اين خود زمينه پيدايش

بخش اول : مقدمه به اعتقاد بسیاری از دانشمندان علوم رفتاری،‌ سازمانها وجه انکارناپذیر دنیای نوین امروز را تشکیل می‌دهند، ماهیت جوامع توسط سازمانها شکل گرفته و آنها نیز به نوبه خود به وسیله دنیای پیرامون و روابط موجود در آن شکل می‌گیرد. گر چه سازمانها به شکلهای مختلف و بر پایه هدفهای گوناگون تأسیس و سازماندهی می‌شود، اما بدون تردید تمامی آنها بر پایه تلاشهای روانی و جسمانی نیروی ...

هدف حسابداری چیست؟ در زمان تمدن های قدیمی که تاریخچه آن ها به هزاران سال پیش از میلاد مسیح بر می گردد، فعالیت های اقتصادی بسیار ساده و در جهت امرار معاش بوده،تا به امروزکه روابط تجاری بسیارگسترده شده اند،کنترل حسابها و دخل و خرج و نوعی ثبت و نگهداری دفاتر وجود داشته است در ضمن عصرحاضر به عنوان عصر اطلاعات نامیده شده است،بنابر این کسانی در این عصر موفق هستند که به اطلاعات بیشتری ...

تاریخچه شرکت بهسازین: شرکت بهسازین تهران در سال 1367 در تهران فعالیت خود را آغاز نمود، هدف از تأسیس این شرکت در آغاز تولید قطعات انواع موتور سیکلت بود. در این راستا شرکت فعالیت خود را با تولید آینه موتور سیکلت یاماها آغاز نموده و پس از آن قطعاتی چون: آینه موتور سیکلت هوندا قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت یاماها قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت برآوو کمک فنر طرح قدیم برآوو کمک فنر طرح ...

مقدمه: در سال مالي 1381 هيئت مديره شرکت با مطالعه وضعيت توليد و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهاي مجمع عمومي عادي سال 1380 برنامه عملياتي خود را در زمينه هاي توليد، فروش، نيروي انساني و تأمين مالي تدوين نموده و علير

منظور از حسابداري صنعتي (بهاي تمام شده)چيست؟ حسابداري صنعتي شاخه اي از علم و فن حسابداري است که وظيفه جمع آوري اطلاعات مربوط به عوامل هزينه و محاسبه بهاي تمام شده محصولات و خدمات را بر عهده داشته و باتجزيهو تحليل گزارشهاو بررسي راههاي توليد روشها

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول