دانلود تحقیق روشنایی ساختمان

Word 32 KB 463 8
مشخص نشده مشخص نشده الکترونیک - برق - مخابرات
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چیدمان چراغها با رعایت مسایل معماری داخلی و با هماهنگی دریچه های هوای تأسیسات مکانیکی خواهد بود. به جهت حفظ ایمنی کارکنان برای خروج از ساختمان و همچنین عدم اختلال در امور اداری در طول روز سعی می شود 30 الی 50 درصد روشنایی اتاقها و سرویسها و 100 درصد راه پله ها و راهروها روی برق اضطراری لحاظ شود.

    مدارهای روشنائی دارای لوله کشی و مداربندی مستقل بوده و براساس اجرای لوله کشی از کف و سیستم ارتباط کلید به کلید توصیه می شود.

    3- پریزهای برق:

    در هر فضا جهت بهره برداری و تغذیه سیستمهای برق متحرک تعداید پریز برق منظور می شود. محل پریزها بر اساس مبلمان اداری و روی دیوارها خواهد بود.

    سیستم اعلام حریق پیشنهادی برای این پروژه از نوع عادی (Conventional) می باشد و به منوظر دست یابی و تشخیص سریع محل حریق علاوه بر زون بندی مناسب، از چراغهای نشانگر (Indicotor) در ورودی اتاقها نیز استفاده می گردد.

    10- سیستم پیام رسانی صوتی:

    جهت پخش پیامهای عمومی به کارکنان اداری در سیستم صوتی در راهروها و طبقات و با مداربندی خاصی که امکان مستقل کرده فضاها وجود داشته بادش استفاده می شود. محل مرکز صوتی و تجهیزات ضبط و پخش و تقویت کننده ها در کنار مرکز تلفن و با اپراتور مشترک می تواند باشد.

    سیستم صوتی سالن اجتماعات و مسجد و رستوران مستقل از شبکه صوتی ساختمان خواهد بود. برای محوطه نیز می توان پوشش صوتی لحاظ کرد. بکارگیری بلندگوهای ستونی جهت فضای باز و بلندگوهای سقفی و دیواری کوچک (حداکثر 5w) برای فضاهای اداری مناسب خواهد بود.

     

    11- سیستم آنتن مرکزی و مادر ساعت:

    با توجه به کاربری عمومی این ساختمان که اداری می باشد ضرورتی به نصب مادر ساعت مشاهده نمی شود و آنتن مرکزی نیز برای این پروژه کاربرد ینخواهد داشت ولی د ر برخی فضاها نظیر سالن غذاخوری و استراحتگاهها از پریز آنتن استفاده خواهد شد.

    از طریق هابهای فرعی به طرف هابهای اصلی و سرور (Server) متصل می شوند. توصیه می شود در هر اتاق اداری فقط 2 ترمینال به شبکه متصل باشد و افزایش بی مورد تعداد و ظرفیت هابها جلوگیری بعمل آید.

    5- تابلوها و نیرو انسانی

    تابلوهای برق از نوع دیواری توکار و بصورت محلی و بر اساس طرح معماری در نواحی و طبقات مختلف پیش بینی می شود که تغذیه کلیه مدارهای رو.شنائی، پریز برق، سیستمهای فن کویل و هواکشهای آن ناحیه را بعهده خواهد داشت. محل نصب تابلوها با معماری هماهنگ شده و به منظور جلوگیری از افزایش حجم آنها، کلیدهای اصلی از نوع اتوماتیک خواهد بود. ارتباط تابلوهای برق در هر طبقه و سپس با تابلوهای اصلی از طریق سینی کابل در سقف کاذب راهروها می باشد. ارتباط الکتریکی در طبقات نیز از طریق شافت های ویژه برق و با نردبان کابل است.

    در فلضاهای تاسیساتی از تابلوهای دیواری روکار و اجرای سیستم برق بصورت لوله کشی روکار (با لوله های فولادی) خواهد بود.

    6- پست برق و ژنراتور های اضطراری:

    فضای مستقلی برای نصب ترانسفورماتورهای توزیع قدرت و سلولهای فشار متوسط و فاشر ضعیف با هماهنگی طرح معماری منظور خواهد شد. در مجاورت پست برق اتاق دیزل ژنراتور اضطراری جهت تاسیس بارهای روشنایی و بخشی از سرمایش و گرمایش، تهیوه، آسانسورها، پمپهای آتش نشانی در این پروژه قابل استفاده خواهد بود.

    8- سیستم تلفن:

    جهت برقراری ارتباطات داخلی اداری از شبکه تلفن داخلی استاده خواهد شد. پریزهای تلفن سوکتی و بر اساس طرح مبلمان اداری در ارتفاع  40Cm از کف و در مجاورت پریزهای برق قرار داده شده و از طریق کابلهای با تعداد زوج کم (حداکثر 6 زوج) به جهبه ترمینالهای محلی تلفن متصل می شود و ارتباط این باکسها با MDF ساختمان توسط کابلهای با تعداد زوج بیشتر و از طریق همین کابل خواهد بود.

    برای هر اتاق اداری کوچک 2 خط اصلی و برای اتاقهای مدیریت و کامپیوتر (جهت ارتباط به شبکه اینترنت) به تعداد کافی خطوط تلفن آزادا لحاظ خواهد شد.

    مرکز تلفن این ساختمان مستقل بوده و محل مناسبی (ترجیحاً همکف) و با ابعاد کافی جهت نصب MDF و تجهیزات وابسته منظور خواهد شد.

    9- سیستم اعلام حریق:

    کلیه اتاقهای اداری، فضاهای موتورخانه و تإسیساتی و پست برق و ژنراتور اضطراری و سالن اجتماعات و آشپزخانه از طریق نصب دتکتور مناسب در فضا و توجه به سطح پوشش مربوطه در برابر حریق حفاظت خواهند شد. شستی های آلارم دستی، آژیرهای الکترونیکی و دتکتور با مدار مستقل و لوله کشی جداگانه به پانل مرکزی اعلام حریق مرتبط می شوند.

    سالن اجتماعات که فضای مستقلی با کاربری خاص خود است دارای سیستم ویدئو پروژکتور و سیستم صوتی و احتمالاً کنفرانس می باشد که در گزارش فاز یک بصورت مشروح بیان می گردد.

     

    گزارش مقدماتی تأسیسات الکتریکی

    1- مقدمه:

    این گزارش مربوط به کلیات سیستمهای تأسیسات برقی اداره مرکزی آستان قدس رضوی به مساحت تقریبی 000/17 متر مربع که در زمینی حدود 10 هکتار قرار گرفته است.

    سعی می شود در این گزارش به معرفی اجمالی سیستمها و استانداردهای مربوطه پرداخته شود و انجام مطالعات دقیقتر و تعیین بار الکتریکی نرمال و اضطراری ساختمان و همچنین برآوردهای مرتبط با سیستم های اعلام حریق و تلفن و ... در گزارش بعدی 0فاز یک) ارائه خواهد گردید.

    2- روشنائی:

    باتوجه به کاربری اداری این ساختمان و تنوع کم زیرمجموعه ها سعی میشود از یک ترکیب کلی برای طراحی روشنائی فضاهای اداری استفاده شود، علاوه بر این تأمین روشنائی کافی در حدود مقادیر پیشنهادی استاندارد، از تنوع و گونه های مختلف منابع روشنائی جلوگیری شود. حدود مقادیر روشنائی و نوع چراغهای پیشنهادی هر فضا در صفحه بعد آمده است.

    و قفسه پریز های چهارتائی در کف استفاده خواهد شد.

    کلیه پریزها از نوع ارت دار و در فضاهای اداری و خدماتی توکار خواهند بود. فضاهای تأسیساتی و موتورخانه ها دارای پریزهای روکار و تکفاز و سه فاز جهت بهره برداری تعمیراتی می باشد.

    کلیه پریزهای برق دارای مداربندی و لوله کشی مستقل بوده و سعی می شود هر پریز در محیط اداری به یکی از ......................

    4- شبکه کامپیوتر و پریز های اضطراری

    کلیه پریزهای اداری روی مدار نرمال (برق شهر) لحاظ می شود ولی جهت بهره برداری از کامپیوترهای مرتبط با شکه کامپیوتر تعداید از مدارها توسط سیستم منبع تغذیه بدون وقفه (ups) تغذیه می شوند.

    در طرح مداربندی تابلوهای ups سعی می شود هر چهار پریز روی یک مدار باشد و upsها بصورت محلی و در نقاط مختلف و به ظرفیت های حدود 5 تا 6 میکرون آمپر محدود شوند (تکفاز).

    با توجه به مشکل بهره برداری از upsهای سه فار و پرقدرت و همچنین هزینه های بالای خرید و نگهداری آنها نسبت به این امر اوصیه نمی شود و حتی با توجه به شکل نگهداری باتری های ups های تکفاز بزرگ می توان از طرح بکارگیری upsهای کوچک برای عر کامپیوتر مهم و ضروری استفاده کرد. حسن این روش حذف تابلوهای ups و فضای مرتبط با ups .... کامپیوترهای مهم با تغییر فضای کاربری نیز از محاسن دیگر این روش است. با اینکار پریزهای دارای مداربندی واحد ورودی برق نرمال خواهند بود.

    شبکه کامپیوتری پیشنهادی در این پروژه بر اساس طرح ستاره (Star) می باشد که کلیه سوکت های دیتا

    قرار خواهند گرفت.

    تأمین هوای تازه برای ایزل ژنراتور، محل مناسب برای اگزاست دود خروجی دیزل، منبع سوخت روزانه و توجه به تولید صدای دیزل در هنگام کار از نکاتی است که در طرح معماری لحاظ خواهد شد

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

ردیف موضوعات ردیف موضوعات 1-1- تعریف: چراغ اضطراری 8-1- زمین و ساختمان ها: محصولات جنبی:- مساحت زمین: 2000 متر مربع ظرفیت تولید: 20000 دستگاه سطح زیر بنا: سالن تولید:220 متر مربع انبارها: 150 متر مربع 2-1- فرآیند تولید: ترانس پیچی 9-1- قیمت تمام شده مونتاژ برد مدار چاپی کل هزینه های ثابت تولید:3000000000 تومان قلعکاری اتوماتیک کل هزینه ها ی متغیر تولید:6000000 تومان تست و تعمیر ...

گرمای؛ تهویه و تهویه مطبوع (HVAC ) ملزومات مکانیکی مطب های پزشکی و دندانپزشکی کاملاً خاص هستند به دلیل اینکه راحتی فیزیکی کارکنان و بیماران خیلی مهم است و متغیرهای زیادی در شکل عملکردی اتاق، اغلب با فضای کم وجود دارد. برای مثال اتاق معاینه برای نمونه اندازه ای در حدود 12 * 8 پالارد و بیمار ( کسی که زمان بیشتری را نسبت به پزشک در آن می گذراند ) معمولاً لخت است. برای مقایسه اتاق ...

مقدمه دستگاه هاي الکتريکي امروزه بخش وسيعي از صنعت را بخود اختصاص داده‌اند و هر روز بر تعداد آنها افزوده مي‌گردد. هر روزه علاوه بر افزايش کمي، تعداد دستگاه هاي، از لحاظ کيفيت کاري و حساسيت ودقت در انجام کار روزبه‌روز بهتر شده و قابليت‌هاي انجام

مقدمه کارآموزي : دانشجويان در هر مقطعي براي تطبيق آموخته هاي تئوري با فعاليت عملي در اواخر دوره تحصيل خود دوره اي را با عنوان کارآموزي در يکي از ادارات يا سازمانهاي مرتبط با رشته خود سپري مي کنند . اين دوره براي رشته برقصنعتي ، 240 ساعت بوده و

مقدمه: ساختمان جدید موزه فرض که در جوار موزه قبلی احداث می شود در دو طبقه روی زیرزمین با زیربنائی حدود 5950 متر مربع خواهد بود و ورودی اصلی این بنا از صحن کوثر می باشد. این ساختمان دارای تالار نمایش فرش بوده و علاوه بر قسمت اداری در طبقه اول در زیرزمین نیز دارای خزانه و موتورخانه اختصاصی است. در این گزارش به معرفی اجمالی اجزاء و سیستمهای تأسیسات برقی پروژه پرداخته می شود و ...

1-تعریف پست: پست محلی است که تجهیزات انتقال انرژی درآن نصب وتبدیل ولتاژ انجام می شودوبا استفاده از کلید ها امکان انجام مانورفراهم می شود درواقع کاراصلی پست مبدل ولتاژ یاعمل سویچینگ بوده که دربسیاری از پستها ترکیب دو حالت فوق دیده می شود. در خطوط انتقال DC چون تلفات ناشی از افت ولتاژ ندارد وتلفات توان انتقالی بسیار پایین بوده ودر پایداری شبکه قدرت نقش مهمّی دارند لزا اخیرا ُاین ...

آئین کار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی 1 هدف و دامنه کاربرد در این آئین کار استاندارد و ضوابط کلی مربوط به ساختمان , تاسیسات , تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانه‏های ثابت که بمنظور نگهداری مواد غذائی و کشاورزی ساخته می‏شوند بیان می‏گردد . 2 تعریف‏ها و اصطلاح ها 2-1- تعریف بارها 2-1-1- بار برودتی باریست که در زمان مورد نظر به دستگاهها ...

توان الکتریکی که اغلب به عنوان برق یا الکتریسیته شناخته می شود، شامل تولید و ارایه انرژی الکتریکی به میزان کافی برای راه اندازی لوازم خانگی، تجهیزات اداری، دستگاه های صنعتی و فراهم آوردن انرژی کافی برای روشنایی، پخت و پز، گرمای خانگی و صنعتی و فرایندهای صنعتی بکار می رود. تاریخچه اگرچه که الکتریسته به عنوان نتیجه واکنش شیمیایی ای که در یک پیل الکترولیک از زمانی که الساندرو ولتا ...

-تعریف پست: پست محلی است که تجهیزات انتقال انرژی درآن نصب وتبدیل ولتاژ انجام می شودوبا استفاده از کلید ها امکان انجام مانورفراهم می شود درواقع کاراصلی پست مبدل ولتاژ یاعمل سویچینگ بوده که دربسیاری از پستها ترکیب دو حالت فوق دیده می شود. در خطوط انتقال DC چون تلفات ناشی از افت ولتاژ ندارد وتلفات توان انتقالی بسیار پایین بوده ودر پایداری شبکه قدرت نقش مهمّی دارند لذا اخیرا ُ این ...

بخش های اساسی هر سیستم قدرت الکتریکی : هر سیستم قدرت الکتریکی از سه بخش اساسی به شرح زیر تکمیل می شود. مراکز تولید نیروگاه ها: این مراکز انرژی الکتریکی را تولید کرده و از طریق خطوط انتقال آن را به مراکز تولید منتقل می کنند . سیستم های انتقال : جهت انتقال انرژی الکتریکی از مراکز تولید که اغلب در فواصل دور از مراکز تولید که اغلب در فواصل دور از مراکز بار قرار گرفته اند و به منظور ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول