دانلود تحقیق عملکرد فیزیکی بخش کشاورزی واحد هومند آبسرد سال 1382

Word 31 KB 4788 16
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • زمینه های مختلف تولیدی بخش کشاورزی واحد هومند آبسرد به قرار زیر میباشد.

    باغات سیب واحد توصیف فنی قطعات: این باغات متشکل از 4 قطعه تجمعی با محدوده مشخص میباشد که به صورت دو قسمت همسان ذیل به لحاظ فرایند سرمایه گذاری قابل تفکیک میباشد: الف: قطعات 1 و 2 باغات: این دو قطعه که در قسمت پائین و در مجاورت جاده تهران فیروزکوه قرار دارد جمعاً به مساحت تقریبی 10 هکتار که دارای تاریخ کشت و احداث همزمان بوده و با توجه به پیشینه شرایط نگهداری و به زراعی تقریباً یکسان، روند رویشی آنها کم و بیش یکسان است.

    شاخص عملکردی: درختان این قطعات به سن تقریبی 9-8 سال بوده که با توجه به پیشینه نگهداری و باردهی درختان این قطعات تا این تاریخ وارد سطح تولید اقتصادی (باردهی اقتصادی) نشده اند ولیکن در آستانه تولید اقتصادی قرار دارند.

    این قطعات از سال 1383 دارد سطح تولید اقتصادی میشوند که دلایل توضیحی آن در ذیل آورده می شود.

    بدیهی است که امسال میبایست در فرایند بوجه بندی معاونت پیش بینی هزینه های جاری آنها صورت پذیرد.

    توضیح: با توجه به مشاهده میزان باردهی و پیش بینی عملکرد این قطعات در سال جاری (حدود 6 تن در هکتار) لذا از امسال به بعد این سطح از باغات از فرآیند سرمایه گذاری خارج شده و میبایست برای سال آتی (1383) پیش بیتی هزینه های جاری این قطعات از طریق برنامه نگهداری سالیانه به دقت برآورد گردد.

    در ضمن قابل ذکر است که به دلایل رسیدگی مجدانه و برنامه ای چند سال اخیر، برمامه تولید این قطعات حدوداً یکسال از پروژه سرمایه گذاری خود جلوتر میباشد.

    ب= قطعات سیب 3 و 4 (باغات سیب) این دو قطعه در بالا دست قطعات 1 و 2 قرار دارند که جمعاً به مساحت تقریبی 32 هکتار میباشد و دارای یک تاریخ کشت و احداث همزمان هستند.

    با توجه به پیشینه نگهداری این دو قطعه روند رویشی آنها کم و بیش همانند و برابر میباشد.

    شاخص عملکردی: سن تقریبی درختان این قطعات –6 ساله بوده و با توجه به پیشینه نگهداری قطعات در سالهای اولیه کاشت سم رویشی درختان نسبت به زمان کاشت کمتر میباشد.

    درختان این قطعات تازه شروع به باردهی مقطعی نموده و طبق برنامه زمانبندی پروژه سرمایه گذاری باغات سیب واحد، این قطعات در سال 1385 به حدود 20% باردهی پیش بینی شده در پروژه می رسند.

    این قطعات از سال 1386 به بعد وارد سطح تولید اقتصادی میشوند و تمام هزینه های انجام شده تا آن زمان سرمایه گذاری تلقی می گردد که بر اسسا پروژه تهیه شده قابل پیش بینی و تأمین میباشد.

    2- قطعه 24 هکتاری گردد: توصیف فنی قطعات: باغ گردوی واحد به صورت یک قطعه نواری در مجاورت تهران – فیروزکوه کاشته شده است و تقریباً تمامی درختان به سن تقریبی 3 ساله میباشد.

    کاشت این درختان با مبنای طرح توسعه طوبی (بصورت رایگان تهشه شده) صورت گرفته که مرغداری و حصار فیزیکی برای واحد بوده که قابلیت اقتصادی شدن را دارا می باشد.

    نتیجه: طرح سرمایه گذاری اولیه در این خصوص تهیه شده و مقرر گردید جهت ساماندهی و تشخیص آینده اقتصادی این قطعه باغ، در اسرع وقت تماذمی فرآیند نگهداری و برنامه ای آتی در قالب یک پروژه سرمایه گذاری باغ گرد.

    واحد تنظیم و تدوین گردد.

    3- قطعه زعفرانکاری واحد (5 هکتاری) این قطعات به مساحت تقریبی 5 هکتار طی قراردادی با ماهیت پیمان مدیریتی کاشته شده که طبق مفاد قرارداد مربوطه، فرآیند نگهداری و برداشت آن پیگیری می گردد.

    سال جار ی(82) سال دوم برداشت زعفران در این قطعه پیمانکاری میباشد.

    4- اراضی پائین جاده (قطعه زمین 4 هکتاری) با توجه به شرایط فعلی این اراضی، امکان پیاده کردن برنامه های زراعی در این قطعه 4 هکتاری فراهم میباشد که میزان آب موجود در این قسمت تعیین کننده است.

    در حال حاضر فعالیتهای تولیدی ذیل در این قسمت در سال 82 در حال انجام میباشد: 12 هکتار از این اراضی با میزان 5 روز در هفته آب چاه شماره 103 در قالب قرارداد اجاره واگذار گردیده است که شرای طآن از طریق مفاد قرارداد پیگیری می گردد.

    1 هکتار دیگر نیز از این اراضی با 10 ساعت آب چاه 103 در قالب قرارداد پیمان مشارکتی به پیمانکار مربوطه واگذار گردیده است که شرایط آن کاری از طریق مفاد قرارداد مربوطه در حال جریان میباشد.

    که محصول آن در پایان سال 83 قابل فروش خواهد بود.

    در این خصوص یک هکتار دیگر نیز با توجه به موفقیت طرح در جهت تولید نهال به تیپ قرارداد سال قبل به اجرا درآمده که محصول آن در پایان سال 84 بدست می آید.

    که در این طرج نیز 10 ساعت از آب چاه 103 نیز به آن تخصیص یافته است.

    در سال 82 یک شبانه روز و 14 ساعت در هفته نیز از آب چاه 103 جهت آبیاری باغات بالای جاده طبق تقسیمات آب این چاه مورد بهره برداری قرار گرفته است.

    آمار درختان باغات هومند آبسرد در سال 82 از اقدامات انجام شده بخش کشاورزی واحد هومند امحاء درختان گلابی جنوب جاده و فروش چب حاصل از آن.

    انجام شخم در قسمت اعظم اراضی جنوب جاده کشت گندم دیم در سطح 46 هکتار در قسمت اراضی جنوب و شمال جاده پیگیری های متعدد در خصوص جفر چاه گمانه (جابجایی چاه 4-1) که مجوز جابجائی و استعلامهای لازم در این مورد توسط بهش کشاورزی واحد اخذ شده بود که این امر با توجه به مطالعات ژئوفیزیکی که در سال 80-81 صورت و تشخیص کد لایه شکستگی را در محل مورد نظر داده شده اقدام گرفته است.

    که در این خصوص احتمال وجود لایه آهکی توسط کارشناسان سازمان آب تشخیص داده شده و مجوز حفر گمانه با توجه به آهکی بودن صادر تا در صورت مشاهده آب در لایه آهکی نسبت به پلمپ و جلوگیری از ادامه حفاری اقدام شود.

    صدور مجوز حفر از سوی معاونت نیز با توجه به هزینه بالا و مورد اخیر صادر نگردیده است.

    با توجه به حفر چاه جدید در سال 81-82 جایگزینی چاه 101 که مبزان دبی آن از چاه 101 قدیمی کمتر بوده تا کنون رسماً به سازمان آب و فاضلاب منطقه در حصوص حذف چاه قدیم یا جدید هیچگونه اقدامی صورت نپذیرفته و بطور غیررسمی از چاه جدید و قدیم بهره برداری می شود.

    حفر چاه جدید با جایگذاری چاه 10 قدیمی که هیچگونه آبدهی نداشته لازم است تا تکلیف آن مشخص شود.

    که در این خصوص پیشنهاد می گردد یا مجوز جابجائی جدیدی اخذ شود.

    و یا نسبت به ترمیم چاه جدید به شکل حفر دستی با بررسی های اجمالی از سوی دفتر تحقیق و توسعه اقدام شود.

    در مورد سمپاشی بهره گیری از دو دستگاه سمپاش پشت تراکتوری جمعاً با سه دستگاه سمپاش، سرعت سمپاشی و دقت سمپاشی نسبت به سالهای گذشته بیشتر و بهتر شده است.

    و تعداد کارگز بکار گرفته شده نفر که 2 نفر راننده و 5 نفر کارگر سمپاش بوده است.

    محلولپاشی جهت تقویت درختان با کودهای ریزمغذی صورت پذیرفته محلولپاشی با کلر جهت حفظ انبارداری محصول در دو مرحله صورت گرفته که در سالهای آتی با برنامه ریزی دقیقتر در طی چهار مرحله صورت خواهد پذیرفت.

    جدول اجرای عملیات سمپاشی باغات هومند آبسرد با توجه به وجود دو دستگاه روتیواتور در واحد از سالرهای گذشته، و بلااستفاده ماندن آنها، نسبت به تعمیر آنها اقدام شده و برای انجام شخک و تسطیح بین ردیف درختان از سال 81 اقدام گردید که شمن تجربه کسب شده در این خصوص پیشنهادی بشرح ذیل داده می شود: ما نیتوانیم با شناخت گلوگاه هزینه ها و مهار آن نسبت به کاهش هزینه ها و یا احیاناً جذف بعضی هزینه ها در سال های آتی اقدام نمود.

    با مرسوم شدن عملیات روتیورزنی نسبت به جذف عملیات وجین (که هزینه بالائی دارد) منجر بخواهد شد.

    در ضمن در این خصوص می توان با خرید یک دستگاه روتیواتور کشوئی اجرای عملیات روتیواتورزنی در فاصله معین در زیر سایه انداز درختان، می توان با حذف قسمت اعظم هزینه پایین اقدام نمود.

    که پیشنهاد می گردد نسبت به خرید این دستگاه که مبلغ حداکثر 000/5000/15 ریال هزینه هم نخواهد داشت اقدام شود.

    با اجرای پروژه اصلاح سیستم قطره ای قطعات باغات از حالت لوپی به حالت دوخطه که به پیشنهاد مسئول بخش کشاورزی و با همت طرح و پیگیری مکاران محترم معاونت صورت پذیرفته که در این خصوص تا سال 83 نسبت به اصلاح قطعات 1 و 2 اقدام شده است.

    لذا پیشنهاد می گردد در این خصوص نسبت به اصلاح سیستم قطعه 4 که در پروژه سرمایه گذاری نیز پیش بینی شده است در آخر سال 83 اقدام عاجل صورت پذیرد.

    که از مزایای آن میتوان 1- سرعت و دقت آبیاری 2- کاهش تعداد کارگر آبیار 3- کنترل بهتر قطه چکانها توط کارگر 4- توسعه عرضی و عمقی ریشه را نام برد.

    یکی دیگر از اقداماتی که صورت پذیرفت تفکیک برق مصرفی منازل مسکونی از مصرفی آبیاری قطره ای باغات بوده است که تعرفه آبیاری قطره ای از اواخر سال 82 در فیش های برق اعمال میشود.

    ایجاد چالکوذ به تعداد 46100 چال در قطعات 3 و 4 باغات هومند تهیه و خرید و تخلیه ماشین کود حیوانی و پخش آن در قطعات 3 و 4 اجرای عملیات هرس باغات قطعات 1 و 2 و 3 و 4 در خصوص طرح نهالکاری با توجه به بررسی های بعمل آمده زمینه مساعدی جهت انجام یک طرح سرمایه گذاری در خصوص تولید نهال با استفاده از منابع آب و خاک واحد هومد آبسرد در سال 81 شناسائی و بررسی گردید که این طرح بصورت مشارکت در امر سرمایه گذاری، امور فنی و بازاریابی امکان پذیر بوده مه با موافقت موضوع فوق الذکر توسط معاونت تدوین طرح و اجرای آن در سال 81 صورت پذیرفته است.

    بر اساس بررسی مقدماتی، این طرح از قابلیت اقتصادی قابل توجهی برخوردار میباشد.

    که در دو مرحله طی دو قرارداد منفک از هم با پیمانکار مشارکت به مرحله اجرا درآمده است.

    مرحله اول در سال 81 که تا پایان سال 83 و اول 84 ادامه داشته و مرحله دوم آن نیز در سال 82 شروع و تا پایان سال 84 و اول 85 ادامه خواهد داشت.

    در ضمن بشرح ذیل لیست نهالهای تولیدی فاز اول طرح و همچنین هزنه های انجام شده طبق قرارداد سهم سازمان عنوان می گردد.

    لیست نهالهای پیوند شده در سال 82 -با ارائه طرح توجیهی از سوی بخش کشاورزی واحد در اواخر سال 1380 در خصوص تولید نهالهای مثمر و اجرای آن در سال 81، نسبت به تولید جمعاً 250300 اصله نهال کمتنوع اقدام شده است که انشاء الله در اولخر سال 83 فروش آنها شروع خواهد شد.

    ضمن ارائه طرح توجیهی اقتصادی مجدد در خصوص تولید نهال با توجه به موفقیت این طرح از نظر تولید نهال در اواخر سال 82، و موفقت کمیسیون معادلات معاونت محترم با آن، اقدام به کشت در سطح 1 هکتار دیگر از اراضی جنوب جاده جنب طرح قبلی صورت پذیرفته است.

    که تولید نهائی محصول این طرح در اواخر محصول این طرح در اواخر سال 84 خواهد بود.

    - در خصوص اجرای سیستم قطره ای جهت آبیاری مزرعه تولید نهال که بعهده واحد می باشد، بشرح ذیل اقدام شده است: استفاده از لاترالها و قطره چکانهای مازاد قطعات 1 و 2و و 3 باغات شمال جاده جهت نهالکاری نصب دو مخزن کود مازاد قطعات باغات شمال جاده جهت کوددهی نهالها خرید لوله و لوازم مورد نیاز اجرای سیستم قطره ای نهالکاری توسط مسئول بخش کشاورزی واخد در خصوص تولید نهال در سال 82 هزینه های مربوط به سازمان بشرح ذیل صورت پذیرفته: خرید بذر به میزان سهم سازمان مربوط به مرحله دوم طرح اجرا شده که تا کنون نسبت به پرداخت اقدام نشده (منوط به سبز شدن کامل بذر می باشد.) هزینه پیوند به میزان سهم سازمان مربوط به مرحله اول طرح اجرا شده.

    شماره قطعه باغاتیکدوسهچهارپنجسطح ha4/54/5191624نوع درخت تعداد کل درخت (اصله)1980188631452113600سیب1977158057864843-گیلاس-270-2-گلابی2-52860-گردو---1943600هلوانجیری---112-زردآلو128---سیب بارده اقتصادی گیلاس بارده اقتصادی زردآلو بارده اقتصادی1977 - -1580 270 28600 - -400 - -- - -سن درختان (سال)10-810-86-46-44-2 مراحل سمپاشینوع سموم مورد استفادهدز مصرفی سمتاریخ سمپاشیتاریخ سمپاشیملاحظاتمراحل سمپاشینوع سموم مورد استفادهدز مصرفی سمشروعخاتمهملاحظاتاولکزاتیون نیمیرون ولک5/1 در هزار 5/0 در هزار 14- در هزار21/1/8230/1/82زمان متورم شدن جوانه ها و بازشدن برگ های اولیهدومدروسبان اینوکاپ5/1 در هزار 25/1 در هزار8/3/8215/3/82سومایزانیون اروسیان 1مایت (برای لیبا) نیسیرون5/1 در هزار 5/1 در هزار 1 در هزار 5/0 در هزار10/4/8215/4/82چهارمدیازنیون نئورون5/1 در هزار 5/1 در هزار/5/8216/6/82کود مایع هم افزوده شد.

    محلولپاشی با کلرید کلسیم بطور جداگانهپنجمآستریل2 در هزار20/3/8221/3/82 نوع نهالهای تولید شدهتعداد (اصله)هزینه پیوند سهم سازمان (3/1 کل هزینه)هزینه بذر مصرفی سهم سازمان (2/1 کل هزینه)توضیحهلو انجیری هلو دوبار هلو شبرنگ هلو پیش رس سیب دورنگ سیب قرمز فرانسوی سیب لبنانی سیب شفی ابادی گلابی زردآلو بادام گردو000/50 000/95 000/30 000/16 000/16 000/7 7500 6500 3200 7500 2000 10000000/430/24000/50/15*عملات پیوند نهال در سال 82 صورت پذیرفته است ** هرگونه مشارکت در این خصوص حداقل دوساله خواهد بود ***هزینه اجرایی سیستم قطره ای به مبلغ 000/000/7 ریالجمع250300

  • فهرست:

    ندارد.

     

    منبع:

    ندارد.
     

زمینه های مختلف تولیدی بخش کشاورزی واحد هومند آبسرد به قرار زیر میباشد. باغات سیب واحد توصیف فنی قطعات: این باغات متشکل از 4 قطعه تجمعی با محدوده مشخص میباشد که به صورت دو قسمت همسان ذیل به لحاظ فرایند سرمایه گذاری قابل تفکیک میباشد: الف: قطعات 1 و 2 باغات: این دو قطعه که در قسمت پائین و در مجاورت جاده تهران فیروزکوه قرار دارد جمعاً به مساحت تقریبی 10 هکتار که دارای تاریخ کشت و ...

ما به قداست آب پی برده ایم دانش فنی و ابزار مدرن را به خدمت گرفتیم تا طبیعت و صنعت را به توازن برسانیم همانا در نیل به این هدف سخت می کوشیم. بخش کشاورزی در ایران یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی می‌باشد و این در حالی است که کمبود آب اصلی‌ترین عامل محدود کننده تولید محصولات کشاورزی و غذایی است. استفاده‌ بهینه‌ از آب‌ در کشوری‌ چون‌ ایران‌ که‌ از نظر اقلیمی‌ دارای‌ وضعیت‌ خشک‌ تا ...

کاربرد آب مغناطیسی در کشاورزی با وجود آن‌که آبیاری سطحی به‌عنوان روش غالب در جهان محسوب می‌گردد، ولی به لحاظ نیاز به ارتقاء کالائی مصرف آب و افزایش روزافزون هزینه تأمین آب و نیز محدودیت منابع در دسترس، تمایل دولت‌ها به‌ویژه کشورهای توسعه‌یافته برای کاربرد آبیاری تحت‌فشار را افزایش داده است. کلیات در حال حاضر آب شیرین به‌عنوان یک کاای اقتصادی، نقش اساسی را در تولیدات کشاورزی، ...

باسمه تعالی مقدمه در روزگار باستان شهری به نام مشهد وجود نداشت پس ازآ نکه حضرت امام رضا (ع) در سناباد به شهادت رسیدند ودر سناباد در باغ حمید بن قحطبه دفن شدند به تدریج این محل به نام مشهد الر ضا خوانده شد واین اسم از همان زمان تا به امروز باقی مانده و مشهد یا مشهد مقدس نامیده شد، شهرستان مشهد در شمال شرقی کشور واقع شده که از شمال به شهرستان کلات ، چناران ، ازجنوب به شهرستانهای ...

کشاورزی یا برزگری فرآیند فراوری خوراک، الیاف و دیگر فراورده‌های دلخواه از راه کاشت گیاهان ویژه‌است. کشاورزی در کل سه مرحله دارد به نام‌های کاشت، داشت و برداشت. کشاورزی فرایند تولید غذا، علوفه، الیاف و دیگر محصولات بوسیله ازدیاد اصولی گیاهان بومی و حیوانات اهلی است. امروزه واژه کشاورزی تمام فعالیت های لازم جهت تولید غذا، علوفه و الیاف را تحت پوشش قرار میدهد، که شامل همه روش های ...

بيوگرافي منطقه فيض‌آباد بخش فيض‌آباد از توابع شهرستان تربت حيدريه در فاصله 55 کيلومتري و در جنوب غربي اين شهرستان با مساحتي در حدود 3734 کيلومتر مربع معادل 373400 هکتار با طول جغرافيايي 58 درجه و 50 دقيقه و عرض جغرافيايي 34 درجه و 54 دقيقه و ارتفاع

تاريخچه سازمان اداره کشاورزي شهرستان تربت حيدريه در سال 1380 با جهاد کشاورزي ادغام شد و از محل سابق خود در خيابان سنتو به خيابان شهيد رجايي منتقل شد و تحت عنوان جهاد کشاورزي شروع بکار کرد. اين اداره 5 زيرمجموعه در بخش‌هاي کدکن، رخ، جلگه زاوه، بايک و

- بررسی و تحلیل کلی مسائل ویژه حاد زیست محیطی - معرفی نحوه جمع آوری فاضلاب در بخشهای مختلف منطقه، نارسایی و پیامدهای نامطلوب آن - انواع فاضلاب میزان فاضلاب صنعتی یا پساب ایجاد شده از تولیدات صنعتی در منطقه قابل توجه نبوده و نسبت به کل فاضلابهای تولیدی نقش چندانی ایفا نمی‌کند گزارش" شناخت واحدهای صنعتی شهر تهران – سال 1375 تعداد واحدهای صنعتی مستقر در منطقه دو را 36 واحد یعنی ...

آب مقدمه آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب ...

معرفی نحوه جمع آوری فاضلاب در بخشهای مختلف منطقه، نارسایی و پیامدهای نامطلوب آن انواع فاضلاب میزان فاضلاب صنعتی یا پساب ایجاد شده از تولیدات صنعتی در منطقه قابل توجه نبوده و نسبت به کل فاضلابهای تولیدی نقش چندانی ایفا نمی‌کند گزارش" شناخت واحدهای صنعتی شهر تهران – سال 1375 تعداد واحدهای صنعتی مستقر در منطقه دو را 36 واحد یعنی 26/1 درصد کل واحدهای صنعتی مناطق بیستگانه شهر تهران ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول