دانلود مقاله شبکه‌های بی‌سیم

Word 2 MB 4966 96
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه

    شبکه‌های کامپیوتری بی‌سیم محلی (WLAN) و کاربرد آن در جامعه و بویژه محیط‌های عملیاتی خاص که در آنها برپائی شبکه‌های معمولی سیمی مقدور نمی‌باشد و یا برپائی آنها باعث کاهش کارائی تجهیزات کامپیوتری می‌گردد، موضوع این تحقیق می‌باشد. دربخش نخست این تحقیق تجهیزات نصب این نوع شبکه‌ها ، تکنولوژیهای مورد استفاده در آنها و همچنین مسائل امنیتی این شبکه‌ها مورد بررسی قرار گرفته اند.

    در ادامه به معرفی استاندارد Bluetooth به عنوان یکی از انتخابهای جایگزین اتصالات کابلی قابل حمل پرداخته شده است . استاندارد Bluetooth به عنوان یک تکنولوژی که از طول موجهای رادیویی کوتاه استفاده میکند جهت کاربردهای طول موج کوتاه1 مطرح شده است وقابلیت استفاده بی سیم از ابزار آلات متفاوت را در یک شبکه به ما می دهد.

    استفاده از این استاندارد، مزایای زیادی داردکه سادگی و ارزان بودن آن از جمله آنها می باشد و این استاندارد دسترسی بیسیم به شبکه های محلی و شبکه تلفن موبایل و اینترنت رابرای ما ممکن می سازد .

    در این پروژه سعی گردیده تا به امکانات و قابلیتهای این استاندارد و معماری پایه ای و ظرفیت آن ولایه های مختلف آن بحث شود.

    شبکه بی‌سیم محلی WLAN 2 مجموعه‌ای انعطاف پذیر برای مبادله اطلاعات است که جایگزین مناسبی برای شبکه‌های سیمی محسوب میگردد.

    در این نوع شبکه با استفاده از امواج رادیوئی و برخی فن‌آوری‌های دیگر ، داده‌ها از طریق هوا ارسال و دریافت می‌گردند و با این کار نیاز به ارتباطات سیمی به حداقل می‌رسد. همچنین مزیت این شبکه ها اینست که ارتباطات داده‌ای در حال حرکت را برای ما امکان پذیر می‌سازند.

    این شبکه‌ها محبوبیت خاصی در بین برخی مشاغل و مکانهای عمومی مانند خدمات انبارداری، خدمات بیمارستانی و دانشگاهها پیدا کرده‌اند. در این محیطها از پایانه‌های دستی و Note Book ها برای ارسال همزمان3 اطلاعات به کامپیوترهای مرکزی ، استفاده می‌کنند.


     


     

     

    برخی مزیتهای شبکه‌های بی‌سیم:

    در این نوع از شبکه‌ها کاربران بدون نیاز به اتصال فیزیکی به شبکه می‌توانند به اطلاعات دست پیدا ‌کنند. مدیران این نوع از شبکه‌ها می‌توانند شبکه‌های بزرگی بدون نیاز به سیم‌کشی برپا کنند.

    • قابلیت تحرک4 :

    در این نوع شبکه کاربران قابلیت حرکت در عین متصل بودن به شبکه را دارند. این قابلیت مزایائی داردکه در شبکه‌های سیمی امکان پذیر نیست.

    • انعطاف پذیری به هنگام نصب 5:

    فن‌آوری بی‌سیم به ما امکان میدهد به سادگی شبکه را گسترش دهیم و شبکه در جاهائی که امکان سیم‌کشی وجود ندارد، قابل دسترس باشد.

    • کاهش هزینه نگهداری6:

    با وجود آنکه هزینه برپائی شبکه WLAN به مراتب از نمونه‌های سیمی بیشتر است ، ولی هزینه‌های نگهداری شبکه‌های بی‌سیم به مراتب کمتر است.

    • مقیاس پذیری7:

    تغییر پیکربندی شبکه‌های WLAN به سادگی قابل تغییر است و WLAN ها با توپولوژی های مختلف می‌توانند به یکدیگر متصل شوند. از شبکه‌های نظیر به نظیر تا شبکه8 Full Infrastructure که هزاران کاربر می‌توانند به شبکه متصل شوند.

     

    برخی کاربردهای شبکه‌های محلی بی‌سیم در جامعه:

    • برپائی شبکه کامپیوتری در محلهائی که امکان عبور سیم در آنها به دلیل مسائل محیطی وجود ندارد مانند اماکن تاریخی و باستانی

    • هر سازمانی که به دلایلی نمی‌خواهد شبکه سیمی داشته باشد مانند داشتن فضای استیجاری یا سایتهای موقتی

    • کاربرانی که دائما در حال حرکت می‌باشند مانند پزشکان و کادر درمانی

    • شبکه‌های کامپیوتری بیمارستانها برای ارتباط با نقاط حساس و بیماران در حال حرکت

    • فرودگاهها ، بنادر و ایستگاههای راه‌آهن برای نظارت کامپیوتری بر تردد بار و مسافر

    • انبارها به منظور کنترل و خدمات انبارداری و بازرسی کالا

    • کارخانجات جهت ارتباطات پیشرفته‌تر و انعطاف پذیرتر

    • ایستگاههای موقت جهت خرید و فروش ، پیش‌بینی وضعیت آب و هوا و آلودگی، کنترل و نظارت گمرکی و پلیسی مانند پلیس جنائی و راهنمائی و رانندگی و . . .

    روشهای "امکان سنجی، طراحی ، راه اندازی" شبکه های Wireless

    هدف از برقراری ارتباطات بی سیم9 گستردن شبکه ارتباطی وسیع بین ساختمان های یک مجموعه است. به گونه ای که هر ساختمان بوسیله چنین روشی به شکل کاملا" مستقل از بسترهای معمول مخابراتی (سیم و کابل) با سایر ساختمان های مجموعه ارتباط برقرار کرده و از سرویس های گوناگون کاربردی بهره مند گردد.این ساختمان می تواند یک مجموعه اداری10 ،یک کارخانه11و یا یک محل مسکونی12 و از این دست باشد.

    چنین گسترده وسیعی که قلمروی آن می تواند تا حد یک شبکه13MAN وسعت گیرد. بالقوه تواناست تا به عنوان شاهراه ارتباطی 14 داخل سازمانی ایفای نقش کرده و در کنار بسیاری از ارتباطات پر سرعت، بتواند نقش ذخیره15 را نیز برعهده گیرد.

    مقصود از نگارش چنین مطلبی بیان خلاصه روش ها و متدلوژی طراحی و اجرای شبکه های Wireless است. آنچه در سطرحهای آتی خودنمایی می کند حضور دانش، تجربه، مهارت و خلاقیت پرسنل این شرکت در جهت ارائه کارآمدترین سیستم است.

    می خواهیم به اختصار از روش های بکار گرفته شده در طراحی و اجرای پروژه های Wireless خود سخن بگویم و اینکه در یک پروژه جدید از چه الگویی در امکان سنجی، طراحی و اجرا پیروی خواهیم کرد.

    متدولوژی امکان سنجی، طراحی و راه اندازی

    طراحی شبکه های Wireless به دو عامل بسیار مهم بستگی دارد. هر کدام از این عوامل به فراخور نیازهای خود، ویژگی های خاصی دارد که همگی به صورت زنجیروار در نحوه طراحی و اجرای سیستم موثرند. لذا در مرحله اول باید به بررسی این عوامل و موارد کلی که زیر مجموعه آنها قرار دارند، بپردازیم.

    در طراحی یک شبکه Wireless می بایست ابتدا به بررسی شرایط محیطی و امکان پذیری برقراری ارتباط پرداخته می شود. بررسی شرایط دارای فاکتورهای خاصی بوده و ابزارهای متناسب با آن را می طلبد.

     

    تعیین پارامترهای فیزیکی

    بازدید از نقاط مبدا و مقصد

    بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع از سطح دریا بوسیله GPS


     

    گام اول بازدید از نقاطی است که می بایست به یکدیگر متصل شوند؛ پس از آن به کمک ابزارهایی از قبیل نقشه توپوگرافی منطقه، قطب نما، ارتفاع سنج، دوربین، دستگاه 16GPS و تجهیزاتی متفاوت دیگر به بررسی شرایط موجود پرداخته و ارتفاع مورد نیاز برای بدست آوردن 17Line of sight بین دو نقطه محاسبه می شود.

     

    در گام بعدی با توجه به اطلاعاتی که ابزارهای مذکور در اختیار قرار می دهند، مشخص خواهد شد ارتباط به صورت مستقیم ممکن است و یا خیر

     

     

    اگر ارتباط مستقیم بین دو نقطه به دلیل قرار گرفتن موانع طبیعی ممکن نباشد می توان از نقطه سومی کمک گرفت که به سمت این دو نقطه دید کاملا مستقیم دارد. در این حالت ارتباط ساختمان A با ساختمان B از طریق ساختمان C برقرار خواهد شد. در غیر اینصورت امکان ایجاد ارتباط Wireless وجود ندارد.

    ممکن است ارتفاع هر دو ساختمان به اندازه کافی، مناسب بوده و نیازی به نصب دکل باشد، موارد دیگری مطرح می شود که باید به دقت مورد بررسی و کارشناسی قرار بگیرد.


     

    تعیین نوع دکل

    دکل های مخابراتی به صورت کلی به دو دسته دکل های مهاری و دکل های خودایستا تقسیم می شوند. دکل های مهاری اغلب بر روی پشت بام نصب می شوند، حال آنکه دکل های خودایستا می بایست بر روی زمین نصب شوند اگر بخواهیم از دکل های استفاده کنیم باید به عواملی همچون طول و عرض و وضعیت پشت بام، نوع پوشش سقف و استحکام و مقاومت آن توجه کافی داشته باشیم.

    بر روی ساختمانهائی که پشت بام آنها فضای کافی برای مهار نمودن دکل از سه طرف ندارد و یا سقف با پوشش شیروانی دارند نمی توان دکل نصب نمود.

    از سوی دیگر برای نصب دکل های خودایستا، نیاز به فضای باز بیرون از ساختمان است.

    دکل های خود ایستا نیاز به فوندانسیون و پایه بسیار مستحکمی دارند.

    از سوی دیگر بعد از اینکه پس از بررسی ها مقرر شد ایجاد ارتباط به صورت Wireless ممکن است باید به موارد دیگری پرداخته شود.


     

    تعیین پارامترهای رادیویی

    در تعیین نوع تجهیزات باید به پارامترهای مختلفی توجه داشت.

    الف) انتخاب نوع دستگاه

    برای انتخاب نمودن دستگاه Wireless باید به عوامل متعددی توجه داشت.

    مواردی از قبیل سرعت و پهنای باند، نوع وحجم اطلاعاتی که باید رد و بدل شود، برنامه های کاربردی ای که باید از روی لینک اجرا شود و مواردی از این نوع در انتخاب نوع تجهیزات نقش مهمی برعهده دارند بر اساس استاندارد و پرونکل ارتباطی که دستگاه از آن تبعیت می کند، سرعت و پهنای باند آن تعیین می شود همچنین پارامترهایی چون باند فرکانسی، الگوریتم امنیت شبکه، قدرت خروجی دستگاه و ... با توجه به پروتکل ارتباطی مشخص خواهد شد.

  • فهرست:

    فصل اول: شبکه‌های بی‌سیم

    مقدمه
    برخی مزیتهای شبکه‌های بی‌سیم
    برخی کاربردهای شبکه‌های محلی بی‌سیم در جامعه
    روشهای "امکان سنجی، طراحی ، راه اندازی" شبکه¬های Wireless
    متدولوژی امکان سنجی، طراحی و راه اندازی
    تعیین نوع دکل
    تعیین پارامترهای رادیویی
    فصل دوم: شبکه های بی سیم محلی

    تکنولوژی WLAN
    INFRARED(IR)
    فرکانس رادیویی
    ویژگیهای فرکانس رادیویی
    NARROW BAND
    گستراندن طیف
    لایه فیزیکی در 802.11
    FHSS
    DSSS
    تجهیزات
    کارت
    نقطه دسترسی
    پل واسط
    آنتن های معمول
    تقویت کننده سیگنال
    نرم افزار
    توپولوژیهای شبکه های بی سیم
    روش hoc-Ad
    روش Infrastructure یا (basic service set )
    روش پوششی
    اتصال بی سیم
    مزایای شبکه های بی سیم
    امنیت در شبکه‌های بی‌سیم
    داده ها
    دسترسی
    انواع طبقه‌بندی ایمنی
    ایمنی پایه
    ایمنی فعال
    ایمنی سخت و محکم
    قدمهای مقدماتی برای امنیت شبکه‌های محلی بی‌سیم
    فصل سوم: بلوتوث (Bluetooth)

    معماری بلوتوث
    کاربردهای بلوتوث
    پشته پروتکلی بلوتوث
    لایه رادیوئی در بلوتوث
    لایه باند پایه در بلوتوث
    لایه L2CAP در بلوتوث
    ساختار فرم در بلوتوث
    فصل چهارم: شرکتهای پیشرو در زمینه wireless و مقایسه آنها

    Air
    Air plus
    Air plus G
    Air plus G+
    Air plus Xtreme G
    Air Premier
    Air Spot
    فصل پایانی

    نتیجه گیری
    کلمات کلیدی
    مراجع
    پاورقی

     

    منبع:
     

    www.AnyWireless.Com

    www.IntelliGraphics.Com

    www.Proxim.Com

    Network Technology Written By: Ata Elahi

    www.BarnameNevis.Com

    شبکه های کامپیوتری تالیف اندرو اس .تنن بام

تجارت الکترونيک با همکاري گروه آوا کامپوتر اردل شايد تا به حال در سايت هاي تفريحي که لينکدوني جالبي دارند زياد با اين نوشته رو به رو شده باشيدآيا مي خواهيد پولدار شويد؟آيا مي خواهيد پول پارو کنيد؟کسب درآمد از طريق اينترنت .در خانه بنشينيد و پولدار

تاريخچه Linux در سال 1991، يکي از دانشجويان دانشگاه هلسينکي به نام Linus Torvalds که از سيستم عامل موجود ناراضي بود به فکر افتاد که از سيستم عامل براي کارهاي خود استفاده کند. Unix يک سيستم عامل قدرتمند محسوب مي شد، ولي قيمت ان گران بود.بنابر اين To

تست و راهبري از روي يک CD در گذشته، تنها راه براي حصول اطمينان از کار کردن لينوکس بر روي يک PC خاص، نصب اين سيستم‌عامل بر روي آن بود. حالا همه چيز تغيير کرده است. در حال حاضر تعداد زيادي نسخه Live CD از لينوکس وجود دارد که از روي يک CD-ROM راه‌ان

تقريبا زمان زيادي از ورود خطوط اينترنت ADSL به ايران مي گذرد. با اينکه کاربران خانگي که از اين خطوط استفاده مي کنند هر روز بيشتر مي شوند اما متاسفانه گروه بزرگي از کاربران اينترنت در ايران اطلاع چنداني از مزيت هاي اين سرويس ندارند. سعي مي کنم به طور

ضد ويروس ها با استفاده از شيوه هاي متفاوتي ويروس ها را شناسايي مي کنند . يک روش ، استفاده از امضاي ويروس (Virus Signature) در فايل هاست. بهتر است کمي در مورد روش کار نرم افزارهاي ضد ويروس بدانيد . ضد ويروس ها با استفاده از شيوه هاي متفاوتي ويروس ها

PHP يک زبان اسکريپتي سمت سرور (Server Side) مي باشد که امروزه بيش از نصفي از وبسايتهاي مطرح جهان، از آن براي حفظ و نگهداري داده ها و ايجاد سايتهاي ديناميک و به روز استفاده مي کنند. PHP هم همانند تمامي زبانهاي برنامه نويسي Server Side، ترجمه شده و

در این مقاله به بررسی و مقایسه انواع، واسطه گرافیکی کاربر، واسطه متنی، هزینه، دستیابی به سیستم عامل، اجرای برنامه از طریق سی دی، نرم افزار کاربردی، کسب نرم افزار کاربردی، نصب نرم افزار کاربردی، ویروس ها و جاسوس ها، کاربرها و رمز عبور، خطای برنامه ای، محدودیت های نرم افزاری، ابزارهای سخت افزاری پشتیبانی شده، سخت افزاری که OS بر روی آن عمل می کند، دسته بندی، کابران متعدد، شبکه ...

فايرفاکس يه مرورگر اينترنتي هست مانند اينترنت اکسپلورر . اين مرورگر جوان که چند وقتي هست ساخته شده ، سر و صداي بسيار به پا کرده و کاربران بسياري رو به سمت خودش کشيده و در حال حاضر در بعضي از کشور ها بيش از 40% کاربران رو به خودش اختصاص داده و استفاد

فيلترينگ در ايران هنوز بيش از يک دهه از ورود اينترنت به ايران نمي‌گذرد. اگر چه کاربران ايراني در سالهاي اوليه ورود اين تکنولوژي به کشورشان خاطره‌اي خوب و به دور از سانسور را تجربه کردند ولي ديري نپاييد که کشورشان به يکي از بزرگترين سانسور کنندگان اي

فصل اول poser 5 . اگر شما قبلا از poser هيچگاه استفاده نکرده ايد به شما خوش آمد ميگوئيم ! آيا شما در حال ارتقا از يک نسخه قبلي poser به نسخه جديد آن ميباشيد . باز هم خوش آمديد ! poser 5 نخستين ابزار طراحي وانيميشن سازي کاراکترهاي سه بعدي ميباشد .

ويروس هاي رايانه اي بسيار اسرارآميزهستند وتوجه بسياري از برنامه نويسان مشاوران امنيتي شبکه هاي اينترنتي و حتي افراد عادي که از رايانه براي کارهاي معمولي خود استفاده ميکنند را به خود جلب کرده اند و سالانه هزينه هاي هنگفتي براي جلوگيري از انتشار و بال

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول