دانلود تحقیق شناسایی باکتری با قابلیت احیای خودکار در آرسنیک

Word 40 KB 4996 9
مشخص نشده مشخص نشده علوم پزشکی - پیراپزشکی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • محققان فرانسوی از کشف گونه ای از باکتری ها خبردادند که قادر است خود را در محیط‌های طبیعی فوق العاده شدید نظیر آرسنیک احیا کند.

    به گزارش خبرگزاری مهر، محققان مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه امیدوار هستند تا این کشف جدید به شکل گیری روشی نوین برای بررسی دقیق محیط های آلوده به چنین موادی منجر شود.

    تا پیش از این یافتن راه هایی برای بررسی دقیق محیط های طبیعی آلوده به آرسنیک مخصوصا محیط های زیرآبی چالش اصلی محققان بوده است.

    گروه محققان در مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه برای رسیدن به این منظور بر روی مطالعات مولکول ژنتیکی، میکروبیولوژی و ژنومیک تحقیق کرده و در عین حال ژنوم آرسنیک را در مورد مطالعه دقیق قرار دادند و دریافتند که این باکتری از قابلیت مهم احیای خودکار در چنین محیط هایی برخوردار است.

    هپاتیت B خطرناک ترین بیماری مربوط به کبد در جهان است.

    عامل این بیماری ویروس HBV که به سلولهای کبد آسیب رسانده و باعث ناتوانی کبد، تخریب بافت های کبد و یا سرطان کبد می شود.

    این ویروس با تماس با خون یا مایعات خونی بدن منتقل می شود.

    در اکثر افراد توانایی مقابله با ویروس هپاتیت B و از بین بردن این ویروسها از خون وجود دارد که 6 ماه ممکن است به طول بینجامد.

    زمانی که این ویروس در بدن افراد وجود دارد، می توانند آن را به سایرین نیز منتقل کنند.

    تقریبا %10-5 از افراد بزرگسال، %50-30 از کودکان و %90 از نوزادان نمی توانند از شر این ویروس خلاص شوند و بیماریشان پیشرفت می کند.

    بیمارانی که به طور مزمن مبتلا به این بیماری هستند می توانند باعث سرایت این بیماری به دیگران هم شوند و خطر مشکلات کبدی در اینگونه افراد بیشتر است.

    ویروس هپاتیت B صد مرتبه بیش از ویروس ایدز واگیردار و مسری است.

    بااینحال میتوان با واکسیناسیون از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد.

    برای 400 میلیون انسانی که در سرتاسر جهان مبتلا به این بیماری هستند دیگر واکسیناسیون فایده ای ندارد.

    اما پزشکان در حال کار کردن روی راه های درمانی جدیدی برای درمان این بیماری میباشند.

    در جهان: فقط امسال، 10 تا 30 میلیون انسان به این بیماری مبتلا خواهند شد.

    سازمان بهداشت جهانی تخمین می زند که 400 میلیون انسان در جهان به این بیماری مبتلا هستند.

    ویروس HBV هرساله بیش ار یک میلیون کشته در سراسر جهان می دهد.

    در ایالات متحده امریکا: فقط امسال 5000 تا 6000 امریکایی به خاطر مشکلات مربوط به هپاتیت B جان خود را از دست دادند.

    راه های انتقال هپاتیت B معمولاً از راه خون و مایعات خونی بدن منتقل می شود.

    ممکن است با تماس مستقیم خون با خون، رابطه ی جنسی، استفاده از مواد مخدر غیرمجاز، و از طریق مادر مبتلا به این بیماری به نوزادش منتقل شود.

    براساس تحقیقات و بررسی‌های گسترده، بیماری ایدز که طاعون قرن نام گرفته از ویروس "‪ "HIVناشی می‌شود، اما این ویروس از کجا آمده و پیدایش آن به چه زمانی باز می‌گردد، هنوز به صورت کامل مشخص نیست.

    به گفته دانشمندان درصورتی که منشا ویروس ‪ HIVبه طور قطعی مشخص شود، کشف واکسن و درمان آن نیز سریع‌تر و موثرتر خواهد بود.

    طبق آخرین تحقیقات ژنتیکی، عامل انتقال ایدز از ترکیب دو ویروس مختلف در شامپانزه به وجود آمده، این ویروس‌ها از نوع ‪ SIVاست که در میمون ایجاد بیماری می‌کند.

    طبق یک سری تحقیقات و فرضیات، دانشمندان معتقدند ایدز طی قرن گذشته در جنگل‌های غرب آفریقا ظاهر شده است.

    ویروس عامل ایدز ابتدا از طریق یکی از گونه‌های شامپانزه در آفریقا به انسان سرایت کرده است که به اعتقاد این پژوهشگران، انسان نیز در نتیجه شکار و تغذیه از گوشت شامپانزه به این ویروس آلوده شد.

    ویروس ‪ HIVیکی از نمونه‌های جهشی ‪ SIVاست که در میمون یا شامپانزه در آفریقا یافت می‌شود.

    ‪ SIVبه این ترتیب وارد بدن انسان شد و پس از جهش ژنتیکی به ‪ HIVتبدیل شد.

    به احتمال قوی "گینه بیسائو" در غرب آفریقا نخستین مکانی بوده که این ویروس در آن پدیدار شده است.

    البته نظریه دیگری وجود دارد که یک آفریقایی اهل "کنگو" نارگیل نیمه خورده شده یک شامپانزه آلوده به ویروس ‪ SIVرا خورده و این ویروس در بندش جهش یافته و به ‪ HIVتبدیل شده است.

    بنابر این تحقیقات، ایدز باید از سال‌های ‪ ۱۸۶۰به بعد بروز کرده باشد.

    براساس شواهد نخستین قربانی ایدز در آمریکا در سال ‪ ۱۹۶۹خود را نشان داد، در آن سال یک جوان سیاه پوست در شهر سنت لویی آمریکا دراثر ابتلا به ایدز که کاملا ناشناخته بود، درگذشت.

    همچنین ویروس ‪ HIVدر سال ‪ ۱۹۵۹در نمونه خون یک مرد از کشور کنگو دیده شد.

    در سال ‪ ۱۹۸۱هشت مورد وخیم از ابتلا به یک بیماری عجیب در میان مردان همجنس باز نیویورک گزارش شد.

    در آن زمان عامل شیوع ناگهانی این بیماری مشخص نشد اما کم‌کم‌این بیماری بدون نام گسترش یافت تا سرانجام در سال ‪ ۱۹۸۲آن را ایدز نامیدند.

    به مرور تعداد این بیماران افزایش یافت و نه تنها همجنس گرایان بلکه برخی بیماران هموفیلی و معتادان تزریقی نیز علائمی مشابه ایدز داشتند.

    با ظهور ایدز در آمریکا، پزشکان متوجه این پدیده مهلک و ناشناخته در فقیرترین قاره جهان، آفریقا، شدند.

    در این زمان این بیماری را "اسلیم" یا مرگ دراثر تحلیل تدریجی بدن نام نهادند.

    در سال ‪ ۱۹۸۴یک گروه تحقیقاتی آمریکایی اعلام کرد که آنها عامل بیماری ایدز را کشف کردند، یعنی همان ویروس که هم‌اکنون ‪ HIVنام دارد.

    دراین میان آزمایش‌های خون بر روی بیماران نشان داد که این ویروس کشنده در جهان پراکنده شده و در مدت زمانی کم به تمام قاره‌ها گسترش یافته است.

    تلاش‌های گسترده جهانی برای مبارزه با این بیماری با وجود شناخت وسیع از ابعاد مختلف آن مانند علت و سیر بیماری هنوز منجر به یافتن درمان قطعی آن نشده است.

    عامل به وجود آورنده ایدز یا سندرم نقص ایمنی اکتسابی، ویروسی است که به نام‌های "‪ "HIV_2" ،"HIV -1خوانده می‌شود که شایع‌ترین آن در جهان ‪HIV_1 است.

    هشدارهای وسیع و پیاپی جوامع پزشکی سبب توجه به این بیماری شده، اما ترس زیاد انسان‌ها از آن عموما به دو علت است، یکی قابلیت سرایت و غیرقابل درمان بودن آن و دیگر اینکه درجامعه ما به‌خاطر ویژگی‌های فرهنگی و اعتقادی خاص خود پر رنگ‌تر از بسیاری جوامع دیگر است، بدنامی این بیماری است.

    گروه دیگری از مبتلایان به این بیماری را معتادان تزریقی تشکیل می‌دهند که دانسته یا ندانسته در دام این بیماری گرفتار می‌شوند.

    در برخی کشورها برای جلوگیری از شیوع بیماری ایدز در میان معتادان تزریقی پیشنهاداتی درخصوص بهره‌مندی این افراد از خدمات بهداشتی پیشگیری کننده ارائه شد که چندان جواب مثبت نداد.

    در آمریکا به علت اینکه معتادان تزریقی دومین موج انتقال ‪ HIVرا تشکیل می‌دهند، توجه مسوولان به در اختیار گذاردن خدمات بهداشتی و درمانی یا برنامه‌های تشخیص زودرس ‪ HIVو درمان سریع آنها معطوف شد.

    اما معتادان تزریقی به این برنامه‌ها چندان راغب نبوده و ترجیح می‌دهند هنگام نیاز به مواد مخدر، تزریق را به صورت فردی و اورژانسی در هر مکان و با هر سرنگی انجام دهند.

    همچنین در یک مطالعه اقدام به توزیع مواد ضد عفونی‌کننده برای پاکسازی سرنگ‌ها قبل از مصرف مجدد درمیان گروه‌های معتادانی که‌ازسوزن مشترک استفاده می‌کردند شد که در گروه‌های معتادانی که شیوع کم ‪ HIVرا داشتند، در پیشگیری موثر بود.

    مقاله / ایدز، طاعون قرنبراساس تحقیقات و بررسی‌های گسترده، بیماری ایدز که طاعون قرن نام گرفته از ویروس "‪ "HIV‬ناشی می‌شود، اما این ویروس از کجا آمده و پیدایش آن به چه زمانی باز می‌گردد، هنوز به صورت کامل مشخص نیست.

    به گفته دانشمندان درصورتی که منشا ویروس ‪ HIV‬به طور قطعی مشخص شود، کشف واکسن و درمان آن نیز سریع‌تر و موثرتر خواهد بود.

    طبق آخرین تحقیقات ژنتیکی، عامل انتقال ایدز از ترکیب دو ویروس مختلف در شامپانزه به وجود آمده، این ویروس‌ها از نوع ‪ SIV‬است که در میمون ایجاد بیماری می‌کند.

    ویروس ‪ HIV‬یکی از نمونه‌های جهشی ‪ SIV‬است که در میمون یا شامپانزه در آفریقا یافت می‌شود.

    ‪ SIV‬به این ترتیب وارد بدن انسان شد و پس از جهش ژنتیکی به ‪ HIV‬تبدیل شد.

    البته نظریه دیگری وجود دارد که یک آفریقایی اهل "کنگو" نارگیل نیمه خورده شده یک شامپانزه آلوده به ویروس ‪ SIV‬را خورده و این ویروس در بندش جهش یافته و به ‪ HIV‬تبدیل شده است.

    بنابر این تحقیقات، ایدز باید از سال‌های ‪ ۱۸۶۰‬به بعد بروز کرده باشد.

    براساس شواهد نخستین قربانی ایدز در آمریکا در سال ‪ ۱۹۶۹‬خود را نشان داد، در آن سال یک جوان سیاه پوست در شهر سنت لویی آمریکا دراثر ابتلا به ایدز که کاملا ناشناخته بود، درگذشت.

    همچنین ویروس ‪ HIV‬در سال ‪ ۱۹۵۹‬در نمونه خون یک مرد از کشور کنگو دیده شد.

    در سال ‪ ۱۹۸۱‬هشت مورد وخیم از ابتلا به یک بیماری عجیب در میان مردان همجنس باز نیویورک گزارش شد.

    در آن زمان عامل شیوع ناگهانی این بیماری مشخص نشد اما کم‌کم‌این بیماری بدون نام گسترش یافت تا سرانجام در سال ‪ ۱۹۸۲‬آن را ایدز نامیدند.

    در سال ‪ ۱۹۸۴‬یک گروه تحقیقاتی آمریکایی اعلام کرد که آنها عامل بیماری ایدز را کشف کردند، یعنی همان ویروس که هم‌اکنون ‪ HIV‬نام دارد.

    عامل به وجود آورنده ایدز یا سندرم نقص ایمنی اکتسابی، ویروسی است که به نام‌های "‪ "HIV_2" ،"HIV -1‬خوانده می‌شود که شایع‌ترین آن در جهان ‪HIV_1‬ است.

    در آمریکا به علت اینکه معتادان تزریقی دومین موج انتقال ‪ HIV‬را تشکیل می‌دهند، توجه مسوولان به در اختیار گذاردن خدمات بهداشتی و درمانی یا برنامه‌های تشخیص زودرس ‪ HIV‬و درمان سریع آنها معطوف شد.

    همچنین در یک مطالعه اقدام به توزیع مواد ضد عفونی‌کننده برای پاکسازی سرنگ‌ها قبل از مصرف مجدد درمیان گروه‌های معتادانی که‌ازسوزن مشترک استفاده می‌کردند شد که در گروه‌های معتادانی که شیوع کم ‪ HIV‬را داشتند، در پیشگیری موثر بود.

    آنچه تاکنون بیش از همه مورد توجه کشورها بوده، برنامه توزیع سوزن استریل بین معتادان است تا از سوزن‌های مشترک استفاده نکنند و این برنامه سبب کاهش انتقال ویروس شده است.

    در ایران در سال ‪ ۱۳۸۰‬تفاهم‌نامه‌ای ازسوی وزارت بهداشت با سازمان زندان‌ها برای رسیدگی به سلامت زندانیان منعقد گردید که در آن قرار بر این شد که راه‌های انتقال این بیماری در زندان‌ها کنترل شود.

    براساس نظر کارشناسان با انجام اقدامات کنترل‌کننده ، تا حدود بسیاری از شیوع بیماری ایدز در زندان‌ها کم شد.

    کارشناسان معتقدند که گسترش تزریق مواد مخدر با سرنگ مشترک به عنوان یکی از راه‌های انتقال ویروس ایدز است که سبب جلب نظر متخصصان به پیشگیری از ایدز در میان معتادان تزریقی شد.

    به عقیده آنان در ایران موارد آلودگی به بیماری ایدز در میان معتادان بسیار است و متاسفانه این روش انتقال افزایش چشمگیری درسال‌های ‪ ۷۵‬و ‪۷۶‬ داشته و موارد آلودگی از موارد ناچیز به بیش از ‪ ۹۰‬درصد رسید.

    سطح دوم پیشگیری، پرداختن به آموزش گروه‌های پرخطر و آگاهی بیشتر مردم بالاخص جوانان از راه‌های انتقال بیماری ایدز است تا میزان انتقال کاهش یابد.

    یک پژوهشگر هنجارهای اجتماعی در این خصوص گفت: باید در درجه اول از گسترش استفاده از سرنگ و سوزن مشترک میان معتادان تزریقی جلوگیری کرد.

    فرهاد اسکندری افزود: عمده افراد درمعرض خطر بیماری ایدز همجنس بازها، افراد با شرکای جنسی متعدد، معتادان تزریقی، دریافت‌کنندگان خون و فرآورده‌های خونی آلوده، زندانیان، مهاجران، پناهندگان و نوزادان مادران مبتلا هستند.

    وی اظهارداشت: با در نظر گرفتن راه‌های انتقال و افراد در معرض خطر به آسانی می‌توان دریافت که ننگین شمردن ایدز از پیش داوری‌های مردم درقبال این گروه‌های خاص ناشی می‌شود.

    وی تصریح کرد: طرد از خانواده، میل به خودکشی و انتقام جویی، یاس، سرخوردگی و انزوا از عوارض روانی و عصبی است که هر یک از این عوامل شخص را از پایگاه اصلی ساقط کرده و سبب ایجاد شخصیتی ضعیف، سست و بدون اعتماد به نفس در بیمار می‌شود.

    اسکندری خاطرنشان کرد: مبتلایان به ایدز به‌خاطر ننگی که متوجه آنها است یا به خاطر ترس از تبعیض، از مراجعه به مراکز خدمات بهداشتی و اجتماعی خودداری می‌کنند و به این ترتیب آسیب پذیری آنها تشدید می‌شود.

    وی بیان داشت: یکی از بزرگترین مشکلاتی که معتادان تزریقی و جامعه چشم از آن برداشته‌اند، خود فروشی معتادان برای به دست آوردن هزینه اعتیادشان است.

    سومین گروه مبتلایان به بیماری ایدز را کسانی تشکیل می‌دهند که به علل مختلف از خون‌های اهدایی استفاده کرده‌اند تابه خیال خود به زندگی بازگردند اما افسوس ...

    به گفته کارشناسان، انتقال از طریق خون و فرآورده‌های آن، بیش از همه ناشی از مسایلی است که در گذشته براثر عدم غربالگری خون‌ها یا صدور فرآورده‌های آلوده به سایر کشورها اتفاق افتاده است.

    در کشور ما کمیته فنی و اجرایی مبارزه با ایدز در سال ‪ ۱۳۶۵‬تشکیل و آزمایش خون‌های اهدایی را آغاز کرد که با این طرح تاحدود بسیاری از گسترش ایدز در کشور کاسته شد.

    طبق گزارش تیر ماه ‪ ۸۴‬مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نزدیک به ‪ ۹۵‬درصد مبتلایان به ایدز در ایران، مرد هستند و بیشترین درصد مبتلایان را افراد بین ‪ ۲۵‬تا ‪ ۳۴‬سال تشکیل می‌دهند.

    ‪ ۶۰/۹‬درصد از بیماران ایدزی از طریق تزریق، ‪ ۷/۳۰‬از طریق آمیزش جنسی و ‪ ۲‬درصد به خاطر مشکلات خونی، ‪ ۴‬دهم درصد براثر انتقال ازطریق مادر به کودک و ‪ ۲۹/۴‬درصد ابتلای نامشخص هستند.

    در افراد مبتلا به ایدز ‪ ۳۶/۶‬درصد این افراد ‪ ۳۵‬تا ‪ ۴۴‬سال سن دارند که ‪ ۴۶/۷‬درصد این افراد تزریقی و ‪ ۲۲/۶‬درصد افراد از طریق آمیزش جنسی، ‪۲۱/۴‬ درصد ازطریق فرآورده‌های خونی مبتلا به ایدز شده و یک درصد از مادر به کودک مبتلا شده‌اند.

    آمار دیگر این مرکز درمورد افراد فوت شده حاکی از آن است که تاکنون یک هزار و ‪ ۲۶۳‬نفر دراثر ابتلا به ایدز جان خود را از دست داده‌اند.

    از این بین یک هزار و ‪ ۹۴‬نفر مرد و ‪ ۴۰‬نفر از درگذشتگان زن هستند.

    این آمار تا اوایل تیرماه ثبت شده که ‪ ۱۱‬هزار و ‪ ۷۴۴‬نفر مبتلا به ایدز بودند و یک هزار و ‪ ۲۶۳‬نفر فوت شدند.

    به نظر بسیاری از کارشناسان حدود نیمی از افرادی که با ویروس ایدز زندگی می‌کنند را زنان و دختران تشکیل می‌دهند.

    تحقیقات نشان می‌دهد، احتمال ابتلای زنان حدود ‪ ۲/۵‬برابر بیشتر از مردان است.

    براساس تحقیقات، ساختار بدنی زنان به گونه‌ای است که خطر انتقال از یک مرد آلوده به یک زن ‪ ۲/۵‬برابر مردان است.

    یک پژوهشگر درخصوص بیماری ایدز و راه‌های پیشگیری از آن مهمترین راه‌کار را برای مهار این بیماری، آموزش ذکر کرد و گفت: روابط جنسی باید در چهار چوب خانواده شکل گیرد.

    کیوان الچیان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا مرکز تهران افزود: بهتر است جوانان را راهنمایی و آموزش‌های لازم را برای پیشگیری از ابتلا به آنان ارائه دهیم.

    وی تاکید کرد: انتخاب راه کج مهم‌ترین دلیل برای رشد بیشتر ویروس ایدز است.

    الچیان خاطرنشان کرد: وفاداری به خانواده، احترام به کرامت آن و پرهیز از بی‌بند وباری و انحراف جنسی از مهمترین راه‌های کنترل است.

    وی آزمایش پیش از ازدواج برای جوانان را توصیه کرد و اظهار داشت: این آزمایش می‌تواند از توسعه بیماری ایدز در افراد وفرزندان متولدشده جلوگیری کند.

    امروزه در ایران مطابق قانون مصوب ‪ ۱۳‬آذر ‪ ۱۳۱۷(‬ماده ‪" ،(۲‬تمام دفاتر ازدواج مکلف هستند قبل از ازدواج از نامزدها گواهینامه پزشک مبنی بر نداشتن امراض مسری مهم که نوع آنها از طرف وزارت دادگستری معین و اعلام می‌شود، مطالبه کرده و پس از بایگانی آنها به ثبت عقد با قید موجود بودن گواهی پزشک بر تندرستی نامزدها اقدام کنند." "‪ "HIV_ ELISA‬تست استاندارد جهانی مورد استفاده بیمارستان‌ها، بانک‌های خونی و سازمان‌های انتقال خون است واین آزمایش خود ویروس را به‌صورت مستقیم جستجو نمی‌کند.

    در این روش میزان پادتن (آنتی بادی) شخص آلوده علیه ویروس ‪ HIV‬اندازه -گیری می‌شود.

    وقتی این ویروس وارد بدن می‌شود، یک ماده شیمیایی خاص ازسوی سیستم دفاعی تولید که پادتن (آنتی بادی) نامیده می‌شود.

    پادتن‌ها دانش بدن نسبت به عفونت هستند، بنابراین اگر پادتن علیه ‪HIV‬ تولید کرده باشد، به معنای این است که شخص به این ویروس مبتلا شده است.

    برپایه این تحقیقات، تولید پادتن در بدن به مدت زمان بین چند روز تا سه هفته نیاز دارد.

    آزمایشی که بتوان به نتیجه آن استناد و براساس آن شخص را از سلامت خود مطلع کرد در برخی منابع بین ‪ ۶‬هفته تا ‪ ۶‬ماه و برخی دیگر بین ‪ ۸‬هفته تا ‪۶‬ ماه بعد از ارتباط خطرناک توصیه شده است.

    اما "‪ "HIV _ PCR‬آزمایش دیگری است که به صورت مستقیم بیماری را در بدن جستجو می‌کند.

    این تست ‪ DNA‬ویروس ‪ HIV‬را در خون ردیابی می‌کند و اگر شخص آلوده شده باشد، ‪ DNA‬ویروس ایدز در خون او وجود خواهد داشت.

    براساس این تحقیقات، میزان اطمینان به دقت این تست ‪ ۹۵‬درصد است.

    برخی منابع این آزمایش را دو هفته بعد از داشتن ارتباط خطرناک (تماس مشکوک با خون) و در برخی دیگر چهار هفته بعد توصیه می‌کنند.

    جواب این آزمایش معمولا بین پنج روز تا یک هفته طول می‌کشد و هزینه این تست بسیار پر هزینه‌تر از ‪ HIV_ ELISA‬است.

    بیش از ‪ ۲۰‬سال است که درمورد بیماری ‪ HIV‬سخن‌ها و هشدارهای بسیاری داده شده اما متاسفانه این بیماری تا به حال جان میلیون‌ها انسان را گرفته و در سراسر جهان میلیون‌ها انسان نیز آلوده شده‌اند.

    البته تاکنون هیچ راهی برای درمان قطعی آن پیدا نشده و داروهای در دسترس تنها فاصله زمانی ورود ویروس ‪ HIV‬به بدن تا مبتلا شدن به بیماری را طولانی‌تر می‌کند.

    بنابر آنچه گفته شد، بسیاری از مردم درباره ایدز چیزهایی می‌دانند اما متاسفانه کسانی هم هستند که ابتدایی‌ترین آگاهی‌های لازم را درباره این که ویروس ‪ HIV‬و ایدز واقعا چیست، ندارند.

    آنچه مسلم است با توجه به خطر بزرگی که ایدز برای کشورها و مردم دارد مقابله و رفع این خطر باید جزو برنامه‌های مهم و مستمر سیاستگذاران باشد.

    منبع: http://www.irna.com/fa/news/view/menu-149/8508069811140517.htm

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.
     

هپاتیت‌ ویروسی‌ Hepatitis viral شرح بیماری علایم‌ شایع‌ علل‌ عوامل‌ افزایش‌ دهنده‌ خطر پیشگیری‌ عواقب‌ مورد انتظار عوارض‌ احتمالی‌ درمان‌ اصول‌ کلی‌ داروها فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری رژیم‌ غذایی‌ درچه شرایطی باید به پزشک مراجعه نمود؟ شرح بیماری هپاتیت‌ ویروسی‌ عبارت‌ است‌ از التهاب‌ کبد در اثر یک‌ ویروس‌. هپاتیت‌ ویروسی‌ انواع‌ مختلفی‌ دارد. شایع‌ترین‌ انواع‌ آن‌ هپاتیت‌ ...

سرطان ریه ، معده و مری سرطان ریه یکی از شایع ترین سرطان ها در سراسر جهان به شمار می رود و بیش از 80 درصد مبتلایان به این بیماری در فاصله پنج سال از تشخیص بیماری، جان خود را از دست می دهند. سرطان ریه دارای پنج حالت متفاوت است که از هر پنج مورد آنها... سرطان مثانه چیست؟ مثانه عضوی است در داخل حفره لگن خاصره با دیواره هایی ماهیچه ای و قابل انعطاف که ادرار در آن جمع آوری می شود. ...

هپاتیت هپاتیت به معنی التهاب کبد است و انواع مختلفی دارد که بعضی از آنها قابل سرایت هستند و برخی مسری نیستند. بیشتر مبتلایان به هپاتیت آنهم از نوع C و B علائمی ندارد. برخی از این بیماران علائم عمومی عفونت ویروسی را نشان می‌‌دهند از قبیل خستگی، دل درد، درد عضلانی و تهوع و بی اشتهایی، ولی در موارد پیشرفته علائم نارسایی کبدی بروز می‌کند که شامل تورم شکم، اندامها، یرقان و ...

عامل این بیماری ویروس هپاتیت A می‌باشد که در کبد تکثیر یافته و از طریق مدفوع دفع می‌شود. چگونگی انتشار ویروس معمولاً از طریق خوردن آب و غذایی که قبلاً با مدفوع بیمار آلوده شده‌اند، منتقل می‌شود. در اکثر نقاط دنیا این بیماری از طریق نوشیدن آب آلوده منتقل می‌شود (به دلیل نقص در سیستم آب و فاضلاب) اما از طریق خوردن میوه و سبزیجات خام (که با آب آلوده آبیاری شده و شسته نشده باشند) و ...

مقدمه: کبد بزرگترین عضو بدن است که کانون بسیاری از رویدادهای ضروری فیزیولوژیک از قبیل تعادل قند خون (کلوکز)، تولید پروتئین پلاسما، چربی، لیپوپروتئین، تولید اسیدهای صفراوی و ترشح آن، ذخیره‌سازی ویتامین‌های (B12، A،D،K،E) و نیز محل متابولیسم، سم‌زدایی و دفع بسیاری از مواد ساخته شده در بدن یا مواد وارد شده به آن است. تظاهرات بالینی بیمارهای کبدی نیز به همین ترتیب متنوع بوده و ممکن ...

چگونگی انتشار ویروس معمولاً از طریق خوردن آب و غذایی که قبلاً با مدفوع بیمار آلوده شده‌اند، منتقل می‌شود. در اکثر نقاط دنیا این بیماری از طریق نوشیدن آب آلوده منتقل می‌شود (به دلیل نقص در سیستم آب و فاضلاب) اما از طریق خوردن میوه و سبزیجات خام (که با آب آلوده آبیاری شده و شسته نشده باشند) و یا غذاهایی که کاملاً پخته نشده باشند نیز منتقل می‌شود. در صورتی که آشپز و دیگر ...

پیشگفتار بیماری ایدز از جدیدترین ومهلک ترین عفونتهای ویروسی می باشد که اولین بار در سال 1981 شناسایی شد .از آن تاریخ تا کنون هر سال بر تعداد قربانیان این بیماری افزوده شده ،به طوریکه از 173 کشور تا پایان سال 1992 گزارشاتی در این زمینه به چشم می خورد. بعضی از کشورها موارد کمی از این بیماری راگزارش کرده اند که علت آن می تواند واقعا کم بودن موارد این بیماری یا کمبود امکانات ...

پايگاه اطلاع رساني پزشکان ايران با استفاده از مقاله محمد فلاح ( دبير کل سابق ستاد مبارزه با مواد مخدر رياست جمهوري ايران ) اعتياد ، سالها تنها به عنوان يک « جرم » شناخته مي شد و فرد معتاد را صرفاً يک « مجرم » مي شناختند . تحقيقات جامعي که به ويژه د

اعتیاد ، سالها تنها به عنوان یک « جرم » شناخته می شد و فرد معتاد را صرفاً یک « مجرم » می شناختند . تحقیقات جامعی که به ویژه در دانشگاه « یل » انجام گرفت بروز تغییرات شیمیایی و حتی ، فیزیکی در بافت مغز افراد معتاد را به اثبات رساند و کارشناسان ، امروزه اعتیاد را یک بیماری مزمن و عود کننده می شناسند که به صورت حمله های متناوب « احساس نیاز » و « مصرف » ماده مخدر تظاهر می یابد . ...

کمک هاي اوليه مراقبت‌ از خود حفاظت‌ از خود در برابر آسيب‌ و عفونت‌ در واقع‌ ارايه‌ کمک‌هاي‌ اوليه‌، بسيار پراهميت‌ است‌. يکي‌ از قواعد اوليه‌ در ارايه‌ کمک‌هاي‌ اوليه‌، اطمينان‌ پيدا کردن‌ از بي‌خطر بودن‌ موقعيت‌ پيش‌ از شروع‌ درمان‌ مصدوم‌ اس

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول