دانلود گزارش کارآموزی سیستم حسابداری

Word 3 MB 556 92
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چکیده این پروژه شامل مراحل ساخت یک سیستم نرم افزاری محاسبه حقوق یک شرکت است که در آن از زبان های SQL و Delphi استفاده شده است که در حال حاضر از زبان های رایج برای ایجاد پایگاه داده است.

    که ما با استفاده از زبان SQL پایگاه داده مردنظر را ایجاد کرده و تمام مراحل برنامه نویسی آن و کارهای را که سیستم باید انجام دهد را با استفاده از Delphi شبیه سازی می کنیم.

    در این پروژه سعی شده است حدالامکان از حجم کار حسابداری بصورت دستی که بخش عمده ای از کارها در این بخش انجام می شود کاهیده و بتوان بصورت الکترونیکی و با امنیت بالا این بخش را اداره کرد.

    مقدمه چند سالی است که از دیجیتالی شدن و اینترنتی شدن زندگی صحبت می‌کنیم به طوری که می‌توان گفت دنیای ما در حال عوض شدن و تغییر به دنیایی دیجیتالی است در تمام اعمال و کردار روزانه ما نشانه‌هایی از میل به این دنیای جدید دیده می‌شود.

    هر روزه از بهداشت و پزشکی الکترونیکی و دیجیتالی گرفته تا آموزش و شهر و دولت الکترونیک و کارت‌های هوشمند و پول الکترونیک و ...

    صحبت می‌شود.

    البته در بعضی از موارد هم کار از صحبت کردن می‌گذرد و برخی از این نشانه‌های دیجیتالی و اینترنتی شدن را به عینه در زندگی روزمره‌مان مشاهده می‌کنیم.

    باپیشرفت صنعت الکترونیک و مدرن شدن ابزارها و وسایل باعث شده است که دنیای امروزی از فناوری الکترونیکی بیشتر استفاده کند و تا بتواند حدالامکان کار کردن را آسان کنند و دنیای کامپیوتر و ارتباطات الکترونیکی از این امر مستثنا نیستند.

    امروزه بیشتر شرکت ها و ادارات دولتی و کارخانجات از سیستم های الکترونیکی برای سریعتر و بادقت انجام گرفتن کارای روزانه خود استفاده می کنند که باعث بهینه شدن زمان ,کاهش خطاهای انسانی , افزایش کارایی ,افزایش کارآوری و....

    می شود و منجر شده است که بیشتر کشورهای در حال توسعه از سیستم الکترونیکی استفاده کنند.

    دراین پروژه ما سعی کرده ایم که سیستم حسابداری یک شرکت را به صورت الکترونیکی انجام دهیم که بتوانیم کمی از مشکلاتی که در زمینه حسابداری وجود دارد را حل کنیم .

    فصل اول تاریخچه نرم افزارهای پروژه زبان دلفی گسترش روش دلفی به‌دنبال رواج فعالیت های مرتبط با پیش بینی آیندهٔ فناوری ها که از سال 1944 میلادی آغاز شد، صورت گرفت.

    در این تاریخ و بنا به سفارش نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا، پروژه‌ای بنام [1]راند در شرکت هواپیما سازی دوگلاس و با هدف پیش بینی فناوریهای آینده با کاربرد نظامی تعریف شد.

    این پروژه به مطالعه در زمینه سلاح های بین قاره‌ای فراسطحی پرداخت.

    در سال 1959 میلادی هلمر[2] و رشر[3] ، دو تن از محققان پروژهٔ رند طی مقاله‌ای تحت عنوان « نظریه فلسفی دانش در علوم نادقیق »، این ایده را مطرح کردند که در زمینهٔ هایی از علم که در آن هنوز قوانین علمی توسعه نیافته است،اتکاء به آراء خبرگان مجاز می‌باشد.

    حال مساله این است که چگونه آرای این خبرگان مورد استفاده قرار گیرد و علی الخصوص چگونه با ترکیب نظرات یک تعداد از خبرگان ، بیانیه‌ای سودمند تدوین شود.

    از دیدگاه روش دلفی، قضاوت های انسانی بمثابه ورودی هایی مشروع و سودمند برای انجام پیشبینی ها می‌باشند.

    بعضا خبرگان و متخصصان منفرد می‌توانند در معرض خطر یکجانبه نگری قرار گیرند ضمن اینکه گروه‌های خبره نیز می‌توانند تحت تأثیر تمایلات رهبر گروه، از تجدید نظر بر روی ایده‌های قبلی اکراه داشته باشند.

    بمنظور غلبه بر چنین نارسایی هایی، روش دلفی با مبانی نظری و دستورالعمل های روش مند در طول دهه‌های پنجاه و شصت میلادی در موسسهٔ رند توسعه یافت.

    عبارت دلفی کنایه از مکانی مقدس در یونان باستان است که در آنجا با واسطه گری پیشگویان بلند پایه، پیش بینی هاو سخنان خدایان یونانی اعلام می‌شده است.

    به‌نظر می‌رسد استفاده از این نام مورد تایید بنیان گذاران این روش یعنی هلمر و دالکی[4] نبوده است.

    بنا بر اظهارات دالکی در سال 1968، کلمه دلفی به نوعی القاء کننده وابستگی روش آنان به غیبگویی بوده و جنبه‌ای اسرار آمیز دارد.

    حال آنکه آنچه توسط این دو ارایه شده است، روشی است برای بهبود دادن به پیش بینی ها به کمک استفاده کامل از اطلاعات ناکافی که در اختیار می‌باشد.

    دلفی در واقع یک کامپایلر پاسکال است.

    دلفی 6 نسل جدید کامپایلر های پاسکال است که شرکت برلند[5] از زمان ایجاد اولین نسخه پاسکال توسط آندرس حجلسبقگ[6] در 15 سال پیش به بازار عرضه کرد برنامه نویسی به زبان پاسکال در سالیان سال از استواری و ثبات، زیبایی و ظرافت و البته سرعت بالای کامپایل سود برده است.

    دلفی هم از این قاعده مستثنی نیست.

    کامپایلر دلفی ترکیبی از بیش از یک دهه تجربه طراحی کامپایلر پاسکال و معماری بهبود یافته کامپایلر های 32 بیتی است.

    اگرچه قابلیت های کامپایلرها با گذشت زمان پیشرفت قابل توجهی داشته است ولی سرعت آن چندان کاهش نیافته و همچنان از سرعت بالایی برخوردار است.

    به علاوه استحکام و قدرت کامپایلر دلفی معیاری برای سنجش دیگر کامپایلرهاست.

    در زمان استفاده از سیستم عامل داس برنامه نویسان مجبور بودند از بین زبان پر قدرت ولی کم سرعت بیسیک و زبان کارآمد ولی پیچیده و نامفهوم اسمبلی یکی را انتخاب کنند.

    پاسکال با ارائه یک زبان ساخت یافته و یک کامپایلر سریع و کم نقص این شکاف را پرکرد.

    برنامه نویسان ویندوز 3.1 هم با تصمیم گیری مشابهی رو برو شدند.

    یکی زبان قدرتمند و سنگین سی و یکی زبان ساده و محدود کننده ویژوال بیسیک ارائه دلفی1 در این مورد هم راه حل خوبی برای برنامه نویسان بود.

    دلفی مجموعه متفاوتی برای برنامه نویسی بود .

    طراحی و توسعه برنامه های کاربردی، ایجاد پایگاههای داده و ...

    که یک محیط ویژوال وسیع را تشکیل می داد.

    دلفی1 اولین ابزار برنامه نویسی ویندوز بود که محیط طراحی ویژوال، کامپایلر بهینه کد برنامه و دسترسی قوی به پایگاههای داده را در یک جا جمع کرد که آن را به یکی از بهترین ابزارهای روش نوین توسعه سریع نرم افزار[7] تبدیل کرد.

    این مجموعه قدرتمند باعث شد که در همان زمان بسیاری از برنامه نویسان زبانهای دیگر به دلفی روی بیاورند و این موفقیت بزرگی برای برلند به حساب می آمد.

    همچنین بسیاری از برنامه نویسان پاسکال دلفی را ابزاری یافتند که توسط آن هم از توانایی و تجربه خود در برنامه نویسی پاسکال استفاده می کردند و هم توانایی کار در ویندوز را به دست آوردند.

    همچنین زبانی که در آن زمان با نام پاسکال شیئی [8]در دانشگاهها ایجاد شده بود یک زبان بسیار خشک و محدود کننده بود که اصلاٌحالت کاربردی پیدا نکرد.

    .????: RelaxihA Forums http://relaxiha.com/forums/showthread.php?t=14368 ویژگیهای دلفی مثل طراحی ظاهری حساب شده و کاربر پسند آن باعث شد که زبان پاسکال شیئی عملاٌ از رده خارج شود.

    تیم طراحی وب در میکروسافت قبل از حضور دلفی هیچ رقیب مهمی برای خود نمی دید.

    ویژوال بیسیک در آن زمان زبانی نا کارآ ، کم سرعت و کند ذهن بود.

    ویژوال بیسیک 3 در عمل اصلا توانایی رقابت با دلفی 1را نداشت.

    در این سال شرکت برلند گرفتار یک سری مشکلات قضائی با شرکت لوتیوس[9] بود که در نهایت هم متخلف شناخته شد.

    همچنین درگیری مشابهی هم با میکروسافت بر سر تلاش در تغییر دادن فضای نرم افزار های میکروسافت پیدا کرد.

    همچنین برلند مشغول طراحی و فروش طرح کیواتور[10] به شرکت نوول [11]و طراحی پایگاه های داده دیتابیس[12] و پارادوکس[13] بود که با استقبال قابل توجهی مواجه نشد .

    در این زمان که برلند مشغول فعالیتهای قضایی و تجاری بود میکروسافت توانست گوی سبقت را از برلند برباید و قسمت اعظم بازار ابزار های برنامه نویسی تحت ویندوز را در اختیار بگیرد و سعی می کرد تا این طرز فکر را اشاعه دهد که چون ویندوز را طراحی کرده صلاحیت و توانایی تهیه بهترین ابزار های برنامه نویسی تحت آن را نیز در دست دارد.

    در این شرایط برلند با عرضه دلفی و نسخه جدید برلند سی پلاس سعی کرد خدشه ای در فرمانروایی میکروسافت وارد کند و سهمی در بازار بزرگ این محصولات داشته باشد همچنین بسیاری از برنامه نویسان پاسکال دلفی را ابزاری یافتند که توسط آن هم از توانایی و تجربه خود در برنامه نویسی پاسکال استفاده می کردند و هم توانایی کار در ویندوز را به دست آوردند.

    همچنین زبانی که در آن زمان با نام پاسکال شیئی در دانشگاهها ایجاد شده بود یک زبان بسیار خشک و محدود کننده بود که اصلاٌحالت کاربردی پیدا نکرد.

    در این سال شرکت برلند گرفتار یک سری مشکلات قضائی با شرکت لوتیوس بود که در نهایت هم متخلف شناخته شد.

    همچنین برلند مشغول طراحی و فروش طرح کیواتور به شرکت نوول و طراحی پایگاه های داده دیتابیس و پارادوکس بود که با استقبال قابل توجهی مواجه نشد .

    در این شرایط برلند با عرضه دلفی و نسخه جدید برلند سی پلاس سعی کرد خدشه ای در فرمانروایی میکروسافت وارد کند و سهمی در بازار بزرگ این محصولات داشته باشد .

    دلفی2(سال1996) یک سال بعد دلفی2 تمام مزایای نسخه قبلی را تحت سیستم های جدید 32 بیتی ارائه داد.

    همچنین دلفی2 با ارائه خصوصیات اضافه و کارکرد های قویتری نسبت به دلفی1 توانایی های خود را افزایش داد.

    (ازجمله ارائه کامپایلر 32 بیتی که سرعت بالایی به نرم افزار ها می بخشید، کتابخانه بزرگ و کاملی از اشیای مختلف، شیوه جدید و تکامل یافته ای برای اتصال به پایگاه های داده مختلف، ادیتور پیشرفته، پشتیبانی از الی ، توانایی وراثت در فرمهای ویژوال و سازگاری با پروژه های 16 بیتی دلفی2) دلفی2 به معیاری برای سنجش و مقایسه همه ابزارهای توسعه نرم افزار در آن زمان تبدیل شد.

    در آن زمان با ارائه سیستم 32 بیتی ویندوز97جهش بزرگی در سیستم عامل ویندوز رخ داد و برلند بسیار مشتاق بود که دلفی را به بهترین ابزار برنامه نویسی سیستم جدید تبدیل کند.

    نکته این که در آن زمان به منظور تاثیر در افکار عمومی و تاکید بر قدرت دلفی در سیستم عامل 32 بیتی قرار بود که نرم افزار با نام جدید دلفی32 به بازار عرضه شود ولی در آخرین مراحل به خاطر اینکه نشان دهند این زبان زبانی رشد یافته و تکامل یافته نسخه قبلی یعنی دلفی1 است نام دلفی2 را برای آن انتخاب کردند.

    میکروسافت تلاش کرد که با یژوال بیسیک4با دلفی مقابله کند ولی از ابتدا کیفیت پایین آن و ضعف آن در انتقال برنامه های 16 بیتی به سیستم 32 بیتی و بروز اشکالات ساختاری در طراحی آن موجب شکست زودهنگام ویژوال بیسیک شد.

    در این زمان هنوز تعداد زیادی از برنامه نویسان به ویژوال بیسیک وفادار بودند.

    برلند همچنین روشها و ابزارهای قدرتمندی همچون پویر بیلدر برای طراحی نرم افزار های کلاینت وسرور ارائه داد ولی دلفی هنوز آن قدر قدرتمند نشده بود که بتواند نرم افزارهایی که جایی در بین توسعه گران پیدا کرده اند را براندازد..

    دلفی3(سال1997) از زمان تهیه و توسعه دلفی تیم توسعه دلفی در فکر گسترش و ایجاد یک زبان قدرتمند جهانی بود.

    برای دلفی2 این تیم تمام نیروی خود را صرف اعمال مربوط به انتقال تواناییها و کارکرد ها به سیستم 32 بیتی و همچنین اضافه کردن خصوصیات کلاینت وسرور و پایگاه داده کرد.

    در زمان تهیه دلفی تیم توسعه فرصت لازم برای گسترش مجموعه ابزار موجود را یافت و در این راستا کیفیت و کمیت ابزارهای دلفی بهبود یافت.

    به علاوه راه حل هایی برای مشکلات عمده و قدیمی برنامه نویسان تحت ویندوز ارائه شد.

    به ویژه استفاده از برخی فناوری های پیچیده و نا مفهوم (مثل کام و اکتیوایکس وتوسعه نرم افزار های تحت وب وکنترل پایگاههای داده چند کاربره).

    روش نمایش کد برنامه همچنین توانایی کامل کردن خودکار کد عملیات کد نویسی را راحت تر کرد.

    ضمن این که همچنان در بیشتر موارد اساس و متدولوژی برنامه نویسی ماننددلفی1بود و بر پایبندی به قوانین اصولی پاسکال تاکید می شد .

    ????: RelaxihA Forums http://relaxiha.com/forums/showthread.php?t=14368در این زمان رقابت شرکت های تولید کننده ابزار های برنامه نویسی بسیار تنگاتنگ شده بود.

    میکروسافت با ارائه ویژوال بیسیک5 به پیشرفت های خوبی دست یافت ازجمله پشتیبانی قوی ازکام و اکتیوایکس و ایجاد برخی خصوصیات و تغییرات کلیدی و اساسی در کامپایلر ویژوال بیسیک ضمن این در همین سال برلند با پشتوانه قوی دلفی و با استفاده از ساختار موفق آن ابزارهای دیگری همچون فورت به بازار عرضه کرد .

    تیم دلفی در زمان طراحی دلفی 3 چند تن از اعضای کلیدی خود را از دست داد آندرس حجلسبقگ معمار اصلی دلفی در اقدام غیر منتظره ای برلند را ترک کرد و تصمیم گرفت به رقیب دیرینه یعنی میکروسافت بپیوندد.

    اما حرکت تیم دلفی متوقف نشد و معاون حجلسبقگ که سالها تجربه همکاری با او را داشت توانست رهبری این تیم را به خوبی در دست بگیرد.

    همچنین مسئول فنی تیم هم در اقدام مشابهی به گروه میکروسافت ملحق شد.

    این تغییرات بیشتر به خاطر اختلافات شخصی بین افراد تیم بود و نه به خاطر مسائل حرفه ای.

    دلفی4(سال1998) دلفی4 بیشتر بر روی راحتتر کردن کار با دلفی متمرکز شد.

    مرورگر روال ها بهبود یافت و مرور و ویرایشها را راحت تر کرد.

    کنترل کد و کامل کردن خودکار کلاسها این فرصت را به کاربر داد که فکر و زمان خود را روی ساختار اصلی برنامه بگذارد و در وقت صرفه جویی کند.

    طراحی رابط کاربر هم کاملاٌ عوض شد و بهبود یافت و اشکال زدا نیز پیشرفت قابل توجهی داشت .

    در این سال دلفی جایگاه خود را در رقابت با دیگران مستحکم کرده بود و کم کم به سمت دست یابی به سودآوری مالی مورد نظر خود پیش می رفت.

    در واقع در این زمان بود که حاصل کار سنگین چند ساله تیم نمایان می شد.

    بعد از سالها آزمایش دلفی شهرت و محبوبیت خاصی پیدا کرد و دیگر برنامه نویسان دلفی توانایی جدا شدن از آن را نداشتند.

    در این زمان برلند به کار سوٌال برانگیزی دست زد و به منظور تبلیغ بیشتر و برتری در جنگ روانی با دیگر شرکتها نام اینپریس را برای فعالیتهای تجاری خود برگزید.

    ابزار های مربوط به فن آوری کوروبا را گسترش داد تا راه جدیدی برای سودآوری ایجاد کند.

    برای موفقیت در این زمینه کوربا نیاز به رابط کاربر قدرتمندی داشت که در کنار توانایی های آن کار کردن با آن نیز راحت باشد.

    دقیقاٌ همان کاری که در سالهای قبل در مورد کام و برنامه نویسی تحت وب انجام شده بود و به موفقیت دست یافته بود.

    با این وجود بنا به دلایل مختلفی این گسترش و توسعه کوربا هیچ وقت تکامل و موفقیتی که مورد نظر بود را به دست نیاورد و بر خلاف تبلیغات و سرمایه گذاری های انجام شده فن آوری کوربا تنها توانست نقش کوچکی در روند رو به جلوی دلفی ایفا کند.

    دلفی5(سال1999) دلفی5 در برخی زمینه ها پیشرفت های قبلی را ادامه داده است.

    اولاٌ مسیری را که دلفی4 با اضافه کردن ویژگیهای زیادی شروع کرده بود ادامه داد.

    دلفی4 باعث شد کارهایی که قبلاٌ به صرف وقت زیادی احتیاج داشت بسیار سریعتر انجام شود.

    دلفی به شکل امیدوار کننده ای به برنامه نویس این امکان را می دهد که بیشتر به برنامه ای که میخواهد بنویسد توجه کند و نه به قواعد برنامه نویسی و نوشتن کد های تکراری و خسته کننده.

    این ویژگیهای سودمند شامل رابط کاربر بهبودیافته و سیستم اشکال زدایی توانمند ، امکانات برنامه نویسی تیمی و ابزار های ترجمه می شود .

    ثانیا دلفی5 خصوصیات جدیدی را در بر می گیرد که توسعه برنامه های تحت وب را واقعاٌ راحت کرده است.

    این ویژگیها شامل طراح اشیای مربوط به ا س پ برای ساختن صفحات، اشیایی موسوم به اینترنت اکسپرس برای پشتیبانی از خصوصیات جدید که آن را به یک ابزار همه کاره در پایگاه های داده تحت وب تبدیل کرد.

    در نهایت با صرف وقت ، هزینه و صبر زیاد توانست دلفی5 قدرتمند را عرضه کند.

    این فعالیت مدتها به طول انجامید و قبل از عرضه عمومی، دلفی5 بارها در بازبینی ها و آزمایشهای داخلی قسمتهای مختلف آن تغییر کرد و بهبود یافت .

    ????: RelaxihA Forums http://relaxiha.com/forums/showthread.php?t=14368 دلفی5 در نیمه دوم سال 1999 به بازار عرضه شد و به نفوذ و تسلط بر بازار ادامه داد.

    در این زمان ویژوا بیسیک که کم کم به عضوی تحقیر آمیز برای میکروسافت تبدیل می شد هم با پیشرفتهایی توانست در رقابت دوام بیاورد و از صحنه خارج نشود.

    در اقدام درست و به جایی نام اینپریس دوباره به برلند بازگشت.

    این اقدام از سوی طرفداران و مشتریان قدیمی برلند با استقبال خوبی مواجه شد.

    دلفی6و7و......

    در هنگام تهیه دلفی6 ساختار دلفی در زمینه های مختلف شکل گرفته بود و به یک تکامل نسبی رسیده بود.

    این مسئله باعث شد که تیم طراحی بتواند وقت خود را بر روی طرحی که مدتها تنها در حد یک نظریه بود بگذارد و آن را بسیار زودتر از آن که انتظار می رفت عملی کند: گام نهادن به محیط های فراتر از ویندوز .

    بیشتر نیروی توسعه گران دلفی در این مدت صرف رهانیدن دلفی از بند ویندوز شد که این خود در درجه اول مبارزه ای آشکار با سلطه میکروسافت بود و ثانیاٌ راه برنامه نویسان را به سوی فضا های دیگر برنامه نویسی باز کرد.

    در ابتدا این عمل ریسک بزرگی بود و بیم آن می رفت که جایگاه دلفی در ویندوز هم به خطر بیفتد ولی در نهایت به نقطه رشد و قوتی بدل شد که دلفی را به یکی از بهترین ابزار برنامه نویسی مولتی پلاتفرم تبدیل کرد.

    به نظر می رسد که این فعالیتها باعث ثبات دلفی در دنیای برنامه نویسان شود و نگرانی های برلند و برنامه نویسان که همیشه می ترسیدند که مبادا با ضعیف شدن ویندوز جایگاه خود را از دست بدهند حال به افتخار و آرامش برای آنان و نگرانی برای طرفداران میکروسافت تبدیل شده است.

    تاریخچهSQL واژه ی اس کیو ال به صورت سی کو ال باید تلفظ کنیم و اس کیو ال نا صحیح می باشد.

    منشا اصلی اس کیو ال به مقاله ادگار تحت عنوان « مدل رابطه‌ای داده‌ها برای بانک‌های داده‌ای اشتراکی » که در سال ۱۹۷۰ منتشر شد،باز می‌گردد.

    در دهه ۷۰ گروهی از شرکت ای بی ام در شهرسن جوز بر روی سیستم پایگاه داده ای بدون توجه به این مقاله کار می‌کردند و زبان اسکیو ال را به منظور عملیات و بازیابی اطلاعات ذخیره شده در سیستم پایگاه داده ای ایجاد کردند.

    اگر چه اس کیو ال ناشی از تلاشهای کاد بود اما.چامبرلن و رایموند اف.

    بویس را به عنوان طراحان زبان اسکیو ال می‌دانند.

    سمینارهایی در زمینه فناوری بانک اطلاعاتی و مباحثاتی در مورد مزایای مدل رابطه‌ای جدید برگزار گردید.

    تا ۱۹۷۶ مشخص بود که ای بی ام طرفدار جدی فناوری بانک اطلاعاتی رابطه‌ای بوده، توجه زیادی نسبت به زبان اس کیو ال دارد.

    تبلیغات در زمینه سیستم پایگاه داده ای باعث جذب گروهی از مهندسین در مارک منلو در کالیفرنیا گردید، و این گروه به این نتیجه رسیدند که تحقیقات ای بی ام منجر به یک بازار تجاری برای بانک‌های اطلاعاتی رابطه‌ای خواهد گردید.

    .

    در ۱۹۷۷ این گروه شرکتی بنام ای ان سی تأسیس نمودند تا یک دی بی ام اس رابطه‌ای بر اساس اس کیو ال بسازند.

    محصولی بنام اراکل در۱۹۷۹ عرضه گردید، و اولین دی بی ام اس رابطه‌ای بوجود آمد.

    به این ترتیب محصول اراکل باعث گردید اولین محصول ای بی ام برای مدت ۲ سال در بازار دچار رکود باشد.

    این محصول بر روی مینی کامپیوترهای اجرا می‌شد که خیلی از کامپیوترهای بزرگ ای بی ام ارزان تر بودند.

    امروزه این شرکت با نام اراکرل کورپورشن اولین فروشنده سیستم‌های مدیریت بانک اطلاعاتی رابطه‌ای است.

    استادان آزمایشگاههای کامپیوتر در دانشگاه برکلی کالیفرنیا نیز در نیمه دهه ۱۹۷۰ مشغول تحقیق در زمینه بانک‌های اطلاعاتی رابطه‌ای بودن (مانند تیم تحقیق ای بی ام)، گروه فوق نیز یک نمونه از دی بی ام اس رابطه‌ای ایجاد نمودند و سیستم خود را انجرس نام نهادند .

    پروژه انجرس شامل یک زبان پرسش بود بنام کیو ای ال ، اگر چه از اس کیو ال خیلی ساخت یافته تر بود، اما شباهت آن به زبان انگلیسی کمتر بود.

    در حالیکه اراکل و انجرس برای ارائه محصولات تجاری در رقابت بودند، پروژه سیستم پایگاه داده ای شرکت ای بی ام در تلاش بوده‌است که یک محصو ل تجاری با نام SQL/Data system عرضه نماید.

    ای بی ام موجودیت ان را در ۱۹۸۱ اعلام، و در ۱۹۸۲ شروع به عرضه محصول خود نمود.

    در سال ۱۹۸۳ ای بی ام یک نسخه ان را برای VM/CMS (سیستم عاملی که در کامپیوتر بزرگ ای بی ام غالبا استفاده شده بود)، اعلام نمود.

    همچنین در سال ۱۹۸۳ شرکت ای بی ام ، محصول دیتابیس 2 را معرفی نمود که یک دی بی ام اس رابطه‌ای بود برای سیستم‌های بزرگ آن شرکت.دیتابیس۲ تحت سیستم عامل مراکز کامپیوتری بزرگ اجرا می‌شد.

    اولین نسخه دیتابیس2 در ۱۹۸۵ عرضه گردید، و مسئولین ای بی ام اعلام نمو دند که این محصول یک برنامه استراتژیک برای تکنولوژی نرم افزاری ای بی ام می‌باشد دیتابیس2 .از آن تاریخ تاکنون دی بی ام اس رابطه‌ای شاخص بوده و ای بی ام از آن حمایت نموده و زبان DB۲’s SQL استاندارد عملی زبان بانک اطلاعاتی بوده‌است.

    فصل دوم مراحل ساخت پروژه چارت سازمانی حوزه های عملکرد شرکت نوآوران مبانی پرداز: تولید و ارائه نرم افزارهای سفارش مشتری مبتنی بر بار کد (Application) .

    ارزیابی و طراحی مجدد ساختار سیستم های اطلاعاتی سازمان (AROIS) .

    مشاوره در زمینه اخذ استاندارد سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ISMS (ISO / IEC 27002) با همکاری شرکت URS.

    ارزیابی ، طراحی و اجرای سیستمهای مربوط به شبکه (( Indoor & Outdoor .

    تامین کلیه قطعات و تجهیزات مربوط به کلیه پروژه های ذکر شده ( .

    (Hardware تامین انواع مواد مصرفی Label & Ribbon ) ) .

    پشتیبانی و ارایه خدمات پس از فروش اعم از نرم افزار و تجهیزات ( On Call ).

    تولید و ارائه نرم افزارهای سفارش مشتری (Application) شرکت نوآوران مبانی پرداز در طول 10 سال حضور فعالانه در عرصه فناوری اطلاعات کشور و اجرای نزدیک به یکصد پروژه موفق در بیش از 150 مرکز صنعتی و خدماتی دولتی و خصوصی، به تولید و ارائه نرم افزارهای سفارش مشتری (Application) می پردازد.

    ارائه نرم افزارهای کاربردی، منطبق بر فرآیندهای عملیاتی و در راستای اهداف و استراتژی های تجاری سازمان خط مشی تولید نرم افزارهای این شرکت می باشد.

    متدولوژی و ابزار توسعه سیستمی: متدولوژی حاکم بر توسعه سیستم های نرم افزاری این شرکت منطبق بر روش شیء گرا (Object Oriented) و بر اساس متدولوژی RUP می باشد.

    که در نهایت سیستم تحلیل و طراحی شده را با ابزارهای مناسب در راستای محیط اجرای سیستم و نیاز مشتری اجرا می نماید.

    مراحل توسعه سیستم: فاز اول) شناخت و ارزیابی سیستم (Inception) شناخت دقیق نیازهای مشتری مبنی بر استفاده از سیستم، تعیین دقیق قابلیتها و روندهای عملیاتی سیستم و نیز ترسیم پرسپکتیو سیستم نهایی از جمله اصلی ترین دستاوردهای این فاز می باشد.

    در انتهای این فاز اسناد شناخت سیستم که مشتمل بر 5 سند اصلی می باشد تکمیل و به تأیید سازمان یا نماینده مشتری خواهد رسید.

    در حقیقت به واسطه اجرای این فاز کلیه ایهامات موجود در مورد سیستم نهایی از میان برداشته شده و طرفین قرارداد به وضوح قابل ملاحظه ای می توانند امکانات، محدودیتها و فرآیندهای عملیاتی سیستم نهایی را در انتهای این فاز مشاهده نمایند.

    فاز دوم) تحلیل و طراحی (Elaboration) پس از اتمام فاز شناخت، پروژه وارد فاز دوم می گردد.

    در این فاز به کلیه نیازهای نرم افزاری که پیش از این و در فاز شناخت گردآوری گردیده است، ماهیت منطقی و قابل اجرا به لحاظ علوم نرم افزاری بخشیده می شود که این عملیات مربوط به بخش تحلیل سیستم (Analysis) می باشد.

    پس از تکمیل مرحله تحلیل سیستم نوبت به طراحی سیستم می گردد.

    طراحی آخرین بخش از فاز دوم پروژه می باشد.

    فاز سوم) برنامه نویسی و ایجاد سیستم (Construction) در فاز سوم پروژه، ماهیت منطقی سیستم که پیش از این طراحی گردیده است تحت برنامه نویسی قرار می گیرد.

    تمامی مراحل انجام برنامه نویسی و کدینگ سیستم پیش از این مشخص گردیده و صرفاً کافی است تیم توسعه دهنده سیستم، به تکمیل کدینگ سیستم بپردازند.

    در انتهای این فاز تست اولیه () سیستم صورت پذیرفته و نسخه اولیه سیستم آماده می گردد فاز چهارم) نصب و راه اندازی (Transition) نسخه اولیه سیستم که در فاز قبلی آماده گردیده است، در این مرحله نصب و راه اندازی می گردد تا سیستم در محیط واقعی مورد آزمایش قرار گیرد.

    در یک دوره زمانی فشرده مشکلات احتمالی و معایب سیستم شناسایی و بر طرف گردیده و در نهایت نسخه نهایی سیستم یا نسخه نصب خواهد گردید.

    پس از این مرحله دوره پشتیبانی سیستم آغاز خواهد شد.

    ارزیابی و طراحی مجدد ساختار سیستم های اطلاعاتی سازمان (AROIS) طراحی و ایجاد سیستم های اطلاعاتی ضرورتی است که هر سازمانی را مجبور به بهره گیری از آن نموده است.

    دامنه این عمل آنقدر گسترده و پر اهمیت است که بدون استفاده از ابزار و دستاوردهای مهندسی این رشته تقریباً اجرای این سیستم ها را غیر ممکن ساخته است.

    شرکت مبانی پرداز برای نخستین بار با رعایت کلیه تکنیکهای استاندارد این رشته و هم راستا با علوم روز این مبحث در دنیا اقدام به ارائه خدمت ارزیابی و طراحی و مجدد ساختار سیستم های اطلاعاتی سازمانها (AROIS) نموده است.

    استاندارد سازی سیستم های اطلاعاتی سازمان بگونه ایست که شرکتها پس از اجرای این پروژه قادر به اخذ گواهینامه استاندارد مربوطه از سوی شرکت توف رایلند (URS)مجری گواهینامه های استاندارد جهانی (ISO) خواهند بود که این امر برای اولین بار در ایران از سوی شرکت نوآوران مبانی پرداز ارائه می گردد.

    هدف از ارائه این خدمت، ارزیابی، استاندارد سازی و طراحی مجدد ساختار سیستم های اطلاعاتی سازمانهاست.

    نتیجه نهایی این سرویس ایجاد ساختاری از سیستم های اطلاعاتی است که: در راستای دیدگاه ، مأموریت ، استراتژی ها و اهداف سازمانی است.

    منطبق بر فرآیندهای عملیاتی سازمانی و هم راستا با فرآیندهای کسب و کار سازمان است.

    منطبق بر نوین ترین اصول مهندسی فناوری اطلاعات و در سطوح جهانی است.

    با توجه به شرایط محیطی و فرهنگی امکان بومی سازی برای سازمانهای ایرانی را دارا می باشد.

    منتج به مهندسی مجدد فرآیندهای اطلاعاتی(BPR) و نیز فرآیندهای عملیاتی اشتباه سازمان است.

    مشاوره در زمینه اخذ استاندارد سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ISMS (ISO / IEC 17799) سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ابزاری است برای شناسایی، مدیریت و به حداقل رساندن احتمال وقوع تهدیداتی که امروزه سازمانها بواسطه از دست دادن اطلاعات خود با آنها رودرو می باشند.

    این تهدیدات مشتمل بر : تهدیدات داخلی سازمان، تهدیدات خارجی سازمان، تهدیدات اتفاقی، تهدیدات ناشی از خطاهای عمدی و غیر عمدی است.

    امروزه سازمانها بسیاری از فرصتهای کسب و کار خود را به لحاظ از دست دادن اطلاعات پر ارزش خود از دست می دهند.

    هدف اصلی این سیستم برقراری مکانیسمی جهت حفاظت از همین فرصتهاست.

    بخشی از مزایای سیستم مدیریت امنیت اطلاعات BS7799) ISO 27001 (: هرچند که اصلی ترین مزیت این سیستم حفاظت از سرمایه های سازمانی است اما می توان پاره ای از مزایای این سیستم را اینگونه برشمرد: بهبود در برنامه ریزیهای امنیتی.

    بهبود امنیت در سراسر سازمان.

    تشریح دقیق الزامات سازمان جهت حفظ اطلاعات با ارزش.

    دستیابی به مدیریت امنیت اطلاعات اثربخش.

    به حداقل رساندن تهدیدات در ارتباط با شرکاء سازمان.

    بهبود امنیت در تجارت الکترونیک.

    کاهش مسئولیت های انسانی در حفظ امنیت اطلاعات، بواسطه کنترل های سیستماتیک.

    بخشی از رزومه کاری و پروژه های اجرا شده توسط شرکت نوآوران مبانی پرداز دوره های آموزشی پروژه های در دست اجرا و یا Pre-Assessment: توجه : علاوه بر جدول بالا تعداد زیادی پروژه یکپارچه فروشگاهی وانبارداری و ....

    در سطح کشور به اتمام رسیده که در لیست بالا ذکر نشده است.

    لیست بزرگی از پروژه های در دست انجام این شرکت موجود میباشد ، که در لیست بالا ذکر نشده است.

    همچنین شرکت مبانی پرداز فرمی مبنی بر رضایتمندی مشتری تهیه نموده که در صورت نیاز تقدیم میگردد.

    مراحل ساخت پروژه هدف این پروژه ایجاد سیستم پرداخت حقوق کارمندان است که با ایجاد آن بتوان باعث از بین رفتن یا کم شدن مشکلات زیر شد: کاهش کارهای دستی کاهش بروز خطای انسانی کاهش هزینه ها کاهش بوجود آمدن مشکلات احتمالی در بخش حسابداری و.....

    پروژه به صورت مراحل زیر کاربرد دارد: الف)تعریف سیستم حسابداری شرکت ب)تعریف دستورالعمل های لازم برای پرداخت حقوق ج) تعریف اعضای شرکت د)تعریف میزان درآمد و مقدرا پرداختی حقوق ه)تعریف بخش های ضرورری در سیستم مثل: ساعت ورود و خروج ،اطلاعات هر شخص و........

    مشکلات موجود قبل از ایجاد پروژه پرداخت حقوق در شرکت بصورت دستی انجام می شد و کاربر مجبور بود برا ی دریافت حقوق با مراجعه به بخش حسابداری فرم دریافت حقوق را دریافت کند و بعد از تکمیل آن را به حسابدار تحویل بدهد ودر این فرایند مشکلاتی وجود داشت : 1- افزایش هزینه ها 2- به وجود آمدن خطاهای بسیار در فرم ها 3- افزایش زمان 4- وقت گیر بودن کارها 5- ازدحام افراد در یک زمان 6- عدم امکان پاسخگویی هنگام بروز مشکل و.............

    مزایای ایجاد پروژه این پروژه برای سهولت در امر پرداخت حقوق و.........

    ایجاد می گردد.

    و حسابدار می تواند با استفاده از کامپیوتر شخصی در هر مکان به راحتی کارهای مربوط به ثبت و دریافت حقوق کارمندان را انجام دهد.

    و از مزایای دیگر آن می توان به موارد زیر اشاره کرد: 1- راحتی کاربر در حین کار با سیستم 2-کاهش زمان 3- افزایش کارآمد 4- کاهش هزینه ها 5- امکان پاسخگویی هنگام بروز مشکل و.............

    عوامل موجود در پروژه 1.

    کاربران داخلی سیستم : الف ) مدیر : کسی که تصمیمات لازم را برای شرکت انجام می دهد ب ) حسابدار : کسی که تصمیمات مدیر را به درستی در بخش حسابداری پیاده سازی می کند 2.کاربران خارجی سیستم: الف ) کارمندان : کسانی که با صورت مستقیم جزی از سیستم محسوب می شوند و هر کدام در بخش حسابداری دارای یک کد پرسنلی هستند.

    ب ) بانک: سیستم دیگری که در این پروژه به صورت غیر مستقیم با سیستم حسابداری در ارتباط است.

    پروژه ذکر شده شامل 5 بخش اصلی می باشد : تعاریف : این بخش شامل تعاریف پایه‏ای پرسنل ، سمت ، سمت پرسنل ، مزایا ، کسورات ، مالیات و بیمه ، تقویم کاری ، تعطیلات رسمی ، تعریف کاربر و سطح دسترسی می باشد .

    ساعت ورود و خروج : این بخش شامل ثبت و اصلاح و اصلاح ویژه مدیریت ساعت ورود و خروج پرسنل می‏باشد .

    اطلاعات کاری : این بخش شامل ثبت مرخصی‏‏ها ، ماموریت‏ ها ، مساعده‏ ها ، غیبت ها و تاخیر‏های مجاز در نظر گرفته شده است .

    پرداخت حقوق خروج چگونگی ایجاد پروژه در برنامه مدیریت SQL دو مجموعه Enterprise Manger و Query Analyzer نام دارد که در این پروژه بخش اعظم کارها با Enterprise Manger انجام شده است.

    SQL نوعی از پایگاه داده به نام پایگاه داده رابطه ای را بکار می برد .

    در پایگاه های داده رابطه ای داده ها در قالب جداول سازماندهی می شوند .

    جداول داده های مربوط به یک موضوع واحد را گروه بندی می کنند و حاوی سطرها و ستونهای اطلاعات هستند.

    جداول توسط موتور پایگاه داده در هنگام درخواست به یکدیگر مرتبط می شوند.

    در کتابهای تئوری جداول وابسته به مفهوم ارتباط و موجودیت هستند می توان پایگاه داده را به عنوان مجموعه ای از داده های مرتبط تصور کرد.در محصولات پایگاه دهدا قبلی یک پایگاه داده فقط یک فایل است نظیر employee.dbf که شامل جدولی از داده هاست .

    در داخل employee.dbf ستونهای حاوی اطلاعات کارمندی نظیر حقوق تاریخ استخدام نام شماره وغیره وجود دارد و هر سطر آن به یک پرسنل اختصاص دارد.

    ایندکس هایی که برای افزایش سرعت دستیابی داده ها بکار می روند در فایل جداگانه قرار دارند.

    در SQL یک پایگاه داده لزوما به یک فایل مجزا بسته نمی شود و بیشتر یک مفهوم منطقی مبتنی بر مجموعه ای از اشیا مرتبط است.

    برای مثال یک پا یگاه دده ایندکس ها ایمنی پایگاه داده و احتمالا سایر اشیا نظیر دید ها یا روالهای ذخیره شده خاص پایگاه داده است.

  • فهرست:

    فصل اول : تاریخچه نرم افزارهای پروژه
    مقدمه 11
    تاریخچه زبان دلفی 13
    تاریخچه 20
    چارت سازمانی 23
    حوزه های عملکرد شرکت نوآوران مبانی پرداز:......................................................................................................................................................................................................
    فصل دوم: مراحل ساخت پروژه
    مراحل ساخت پروژه 24
    مشکلات موجود قبل از ایجاد پروژه 34
    مزایای ایجاد پروژه 35
    عوامل موجود در پروژه 35
    چگونگی ایجاد پروژه 36
    ایجاد و راهبری پایگاه داده و فایل های داده ای 37
    فصل سوم:تشریح پروژه
    تشریح پروژه 41
    ثبت پرسنل 45
    ثبت سمت 49
    ثبت سمت پرسنل 52
    ثبت مزایا 55
    ثبت کسورات 58
    ثبت بیمه 61
    تقویم کاری 62
    تعطیلات رسمی 65
    تعریف کاربر 66
    سطح دسترسی 69
    بخش ساعت ورود و خروج 70
    ماموریت 74
    مساعده 77
    غیبت 79
    تاخیر‏های مجاز 82
    پرداخت حقوق 85
    جستجو 89
    نتیجه گیری 90
    پیشنهادات 91
    منابع 92
     


    منبع:

    کتاب آموزش  SQL سرور نویسنده:  وی مایر- ساوتل  مترجم : پریسا گوهری

    WWW. VIKIPEDIA.COM

    WWW.RelaxihA Forums.com

    SQLSERVER.COM  WWW.

     

چکیده: در هر سازمان و موسسه ای نیاز مبرم به کنترل داخلی احساس می شود، بنا به وسعت سازمان کنترل داخلی نیز مفهوم پیدا میکند بدین معنی که هر چه سازمان بزرگتر باشد این نیاز را بیشتر احساس می کند. به طور خلاصه کنترل‌های داخلی شامل کلیه اقداماتی است که توسط مدیریت برای اطمینان از اجرای صحیح امور و مطابقت آن با مقررات و سیاست واحد تجاری صورت می‌گیرد. کنترل داخلی تنها به حسابداری و ...

برگ سه نسخه‌ای طریقه پر کردن برگ سه نسخه‌ای چک به بانک : تاریخ بالای کادر به تاریخ واگذاری چک به بانک تاریخگذاری می‌شود و بقیه موارد بالای کادر را مانند برگ ارائه شده پر می‌کنیم و در داخل کادر تاریخ وصول چک، شماره چک و شماره حساب ،نام بانک و شعبه مورد نظر و مبلغ چک را به حروف وعدد یادداشت می‌کنیم . توضیح درمورد برگه سه نسخه : برگ 1- سند حسابداری :سند حسابداری بانک است. برگ 2 – ...

دانشجويان در پايان هر دوره تحصيلي احتياج به گذراندن يک دوره کارآموزي جهت آشنايي بيشتر با نحوه کار وهمچنين آموزش آموخته هاي تئوري خود دارند.کارآموزي در نحوه يادگيري تاثير بسياري دارد به طوريکه بسياري از دانشجويان در دوره کارآموزي نکاتي را مي آموزند ک

اين دوره مربوط به درس کارآموزي مي باشد من اين دوره را درامور مالي شرکت توزيع نيروي برق مشهد ، برق 2 به مدت 240 ساعت گذرانده ام. اين گزارش در سه قسمت تهيه وتنظيم شده است.واشاره ايست به انچه دراين دوره فرا گرفته ام. بخش اول :شرح محل ومکان وبيولوژ

مقدمه: در سال مالي 1381 هيئت مديره شرکت با مطالعه وضعيت توليد و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهاي مجمع عمومي عادي سال 1380 برنامه عملياتي خود را در زمينه هاي توليد، فروش، نيروي انساني و تأمين مالي تدوين نموده و علير

گزارش فعاليت هاي کارآموزي در آموزشگاه کامپيوتر تابران دراين آموزشگاه، آموزش رايانه کار درجه 2 ، رايانه کار درجه 1، نرم افزار فتوشاپ، نرم افزار 3D Max ، نرم افزار Matlab ، نرم افزارهاي ميکس و مونتاژ و....... انجام مي شد. رايانه کار درجه2 شامل مباحث

اينجانب محسن عمو رضايي دانشجوي سال آخر رشته فناوري اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ، دوره يک ماهه کارآموزي خود را در شرکت سروش به مديريت جناب آقاي مهندس دهستاني واقع در خيابان احمد آباد- خيابان رضا – رضا 23- پلاک 46 گذرانده ام. اين شرکت در زمينه

تاریخچه سیستم های حسابداری در ایران تاریخ پیدایش سیستم های حسابداری بی ارتباط با تاریخ تکوین حسابداری نیست چرا که هرکجا در مورد روش ارائه اطلاعات مالی و نحوه تهیه گزارشات صحبت شود، گوینده جهت انتقال نظریات خود ناچار از استفاده از مثال ها و ناگزیر از استناد به روش هایی است که مجموعه این روش ها و سلیقه ها در حقیقت نشان دهنده سیستم خاصی از حسابداری در صنعت یا بخش اقتصادی مورد نظر ...

کلیات حسابداری موسسه آموزش عالی سوره از نوع خدماتی می باشد. هردوره مالی از اول مهریک سال آغازوبه سی ویکم شهریور سال بعد ختم میشود. نرم افزارمورد استفاده دراین موسسه یک نرم افزاربا سیستم یک پارچه به می باشد. Solution نام که دارای قسمتهای مختلفی از قبیل حسابداری مالی،حقوق و دستمزد،خزانه داری،اموال وانبار است که تماما" به قسمت مالی دانشجویی متصل هستند. کلیه سیستم هاجهت صدور سند به ...

فصل اول : مقدمه 1-1-تقدیر و تشکر : ابتدا خدا را تشکر میکنم که توفیق سلامت وکسب آموزش را بدست آوردم و سپس از استاد محترم جناب آقای حسینی‌نیا که ضمن آموزش ما را در جهت آماده نمودن این مجموعه هدایت فرمود تشکر می نمایم . 1-2-مقدمه : تهیه مستندات برای هر اقدامی در همه زمینه ها همواره مفید بوده است . در زمینه تهیه یک سیستم نیز نباید همه چیز در قلب و یاد تهیه کننده باقیمانده و در نهایت ...

استفاده از شبکه هاي کامپيوتري در چندين سال اخير رشد فراواني کرده وسازمانها وموسسات اقدام به برپايي شبکه نموده اند . هر شبکه کامپيوتري بايد با توجه به شرايط وسياست هاي هر سازمان ، طراحي وپياده سازي گردد. در واقع شبکه هاي کامپيوتري زير ساخت هاي لازم ر

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول