دانلود پروژه مراحل حسابداری پیمانکاری

Word 116 KB 560 116
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۲۴,۶۰۰ تومان
قیمت: ۱۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پیشگفتار :

    تدوین مطالبی درباره نحوه حسابداری انواع فعالیت های اقتصادی از یک سو ، بر دانش پیشرفته و امروزین حسابداری متکی و از سوی دیگر ، با شرایط خاص ، عرف تجاری و قوانین حاکم بر فعالیت های اقتصادی در ایران منطبق باشد یکی از زمینه های ضروری پژوهشی است که می تواند کاربرد روش های پیچیده حسابداری را آسان  ساخته و در عین حال خدمات حسابداری در سطوح مختلف را کارآمدتر نماید علاوه بر این ، پژوهش هایی از این دست ، امکانات گسترش ، رواج و فراگیری ، اصول و ضوابط حرفه ای را افزایش داده و کار حسابداری واحدهای تجاری را در مجموع بهبود می بخشد امروزه مؤسسات عمومی و خصوصی اجرای عملیاتی نظیر : راه سازی – سد سازی – احداث ساختمان – تاسیسات – کشتی سازی – هواپیما سازی و ساخت قطعات پیچیده وسایل و تجهیزات را با انعقاد پیمان به مؤسسات پیمانکاری واگذار می کنند .

     

    ارکان اصلی عملیات پیمانکاری :

    در هر نوع عملیات پیمانکاری ارکان اصلی زیر وجود دارد :

    کارفرما : شخص حقیقی یا حقوقی است که به عنوان یک طرف قرارداد ، عملیات اجرایی معینی را به پیمانکار ارجاع می کند .

    پیمانکار : شخصی حقیقی یا حقوقی است که به عنوان طرف دیگر قرارداد ، عملیات اجرایی پیمان را به عهده می گیرد .

    قرارداد : رابطه حقوقی بین طرفین است که منشا تعهد و التزام می باشد و شامل موضوع کار ، مدت انجام کار ، مبلغ قرارداد و تعهدات کارفرما و پیمانکار است .

    موضوع قراردادهای پیمانکاری معمولا ساختن یک دارایی یا دارایی های است که در مجموع طرح واحدی را تشکیل می دهد .

     

    انواع قرارداد های پیمانکاری :‌

    قرارداهای پیمانکاری به حالت های مختلف تنظیم می شود اما معمولا یکی از دو حالت کلی زیر را دارا است . 

    الف) قرارداد های مقطوع :

    در این نوع قراردادها ، پیمانکار با مبلغ مقطوعی به عنوان بهای کل پیمان و یا مبلغی یعنی برای واحد هر کار ( مثلا یک متر خاکبرداری ) توافق می کرد در برخی از موارد ، طبق ماده خاصی بهای واحد هر کار یا مبلغ کل پیمان بر اساس تغییرات شاخص قیمت ها تعدیل می شود در این نوع قرارداد هزینه های مواد ، مصالح ، ویتامین D  سایر هزینه ها با پیمانکار است که اگر کمتر از مبلغی که از کارفرما دریافت می کند خرج نماید برایش سود محسوب می شود .

    ب) قراردادهای اسانسی :

    در این وع پیمان ها ، مخارج مجاز یا تعیین شده در قرارداد به پیمانکار تادیه و در ازاء خدمات انجام شده درصد معینی از مخارج یا حق الرحمه ثابتی به پیمانکار پرداخت می شود .

    یکی از خصوصیات قراردادهای پیمانکاری این است که مدت اجرای قرارداد معمولا به بیش از یک دوره مالی تسری می یابد لکن تول مدت اجرای قرارداد نباید ملاک شناخت قراردادهای پیمانکاری قرار می گیرد .

    ج) قرار داد مدیریت اجرائی  علاوه بر دو نوع قراردادهای ذکر شده از قرارداد زیر نیز می توان استفاده نمود :

    در این نوع قراردادها بهای مواد و مصالح در مقابل ارائه صورت تحساب به پیمانکار پرداخت می شود و هر مبلغ معین و مشخص که در ابتدای قرارداد توافق شده و در پایان کار به عنوان حق الزحمه به پیمانکار پرداخت می شود .

    در قرارداد نوع دوم که قرارداد اسانسی می باشد حق الزحمه درصدی از هزینه هاست اما در قرارداد نوع سوم حق الزحمه مبلغ مشخصی است و به هزینه ها مربوط نمی شود .

     

    مراحل اجرای طرح و انجام عملیات پیمانکارکار :

    مراحل اجرای طرح در موسسات خصوصی و عمومی تفاوت ماهوی ندارند ، و موسسات خصوصی کمابیش در اجرای عملیات پیمانکاری از تشریفات دولتی تبعیت می کنند اجرای طرحهای عمرانی در موسسات خصوصی همانند موسسات بخش عمومی تابع تشریفات خاصی است که ذیلا در 5 مرحله جداگانه آورده شده است :

     

     

     

    مرحله مطالعات مقدماتی یا اولیه طرح :

    موسسات بخش خصوصی معمولا طرح های ساختمانی ، تاسیسات و تجهیزاتی خود را بادر نظر گرفتن منابع مالی ، پیش بینی و سپس نقشه ها و اسناد و مشخصات اجرایی ار راسا یا با کمک موسسان مشاور تهیه می کنند مطالعات مقدماتی طرح شامل اقدامات زیر است :

     

    خدمات تحقیقاتی و بنیادی :

    مطالعات این مرحله شامل : مطالعات منطقی ، اجتماعی و اقتصادی است که بر مبنای نتایج حاصل از آنها ، تصمیم گیری کلی در مورد برنمه ها و شناخت طرح ها به عمل می آید .

     

    2-1- مطالعات شنالهایی طرح :

    مطالعات این مرحله شامل : تحقیقات و بررسی های لازم به منظور تعیین هدف طرح ، شناخت اجراء قشکله ، داده ها و تهماده ها و همچنین امکانات فنی و اجرایی با توجه به مصالح ساختمانی ، تجهیزات ، نیروی انسانی ، سایر امکانات و محدودیت ها و بالاخره حدود سرمایه گذاری ، زمان اجراء ، کاسبات اقتصادی ، تعیین بهره وری و تعیین اثرات اجتماعی و اقتصادی ناشی از اجرای طرح است . حاصل این مطالعات به شکل گزارشی تدوین می گردد که مبنای اتخاذ تصمیم در مورد اقدامات بعدی خواهد بود .

     

    3-1- تهیه طرح مقدماتی :

    بعد از شناخت طرح ئو تعیین مشخصات کلی آن برمبنای بررسی ها و یا مطالعات توجیهی حتی و اقتصادی خاص ، مطالعات مقدماتی طرح انجام می شود . خدمات مربوط به مطالعات مقدماتی شامل مطالعات تحقیقاتی و آزمایش های لازم به منظور طراحی و تهیه نقشه های مقدماتی و مشخصات کلی ، تعیین محل های مناسب و بر آورد کلی ابعاد و حجم کار و مخارج هریک از راحل های پیشنهادی و همچنین مقایسه و تعیین نکات مثبت و منفی هر راه حل و بازده اقتصادی و اثرات اجتماعی هر یک از آنها می باشد . تهیه کننده طرح مقدماتی مناسب ترین راه حل را با ذکر دلیل لازم توجیه می کند مطالعات و تحقیقات ، نقشه بر داری ها و بر رسی ها و آزمایش های این مرحله باید به اندازه ای کامل باشد که امکان بر آورد مخارج دوره ‌مطرح و هزینه های بهره برداری را به منظور اتخاذ تصمیم منطقی فراهم سازد و نتیجه این مطالعات و روش انجام مراحل بعد به شکل گزارشی تدوین می شود .

     

    4-1- تهیه نقشه ها و مشخصات اجرائی طرح :

    تصویب طرح مقدماتی توسط دستگاه اجرایی ( مجری طرح )‌مبنای تهیه نقشه ها و مشخصات اجرایی طرح قرار خواهد گرفت . خدمات این مرحله شامل انجام مطالعات ، بررسی ها ، تحقیقات و نقشه برداری ها و آزمایش های لازم به منظور تهیه کلید اسناد عملیات اجرائی طرح از جمله : نقشه های اجرایی و مشخصات فنی اختصاصی ، نقشه محل نتیج آزمایش ها ، برنامه زمانی اجرای کار ، صنایع تهیه مصالح ، بر آورد مقادیر کار و پیش بینی دقیق مخارج اجرای طرح می باشد .

    مرحله 2 : ارجاع کار به پیمانکار

    در ارجاع کار به پیمان کار مراحل زیر باید طی شود :

    تکثیر اسناد و مدارک مناقصه :

    بعد از تصویب گزارش ها ، نقشه ها و سایر اسناد و عملیات اجرایی ( موضوع بند 4-1  UL ) و حصول اطمینان از مهیا بودن زمین یا محل اجرای طرح ، اسناد و مدارک مناقصه تکثیر و در اختیار شرکت کنندگان در مناقصه قرار می گیرد .

     

    2-2- دعوت از پیمانکاران برای انجام طرح :

    بعد از آماده شدن اسناد و مدارک مناقصه ، مپیمانکاران به طریق زیر از نوع و مشخصات طرح مطلع می شوند و در صورتی که مایل به اجرای رح باشند ، اسناد و مدارک مناقصه را از کارفرما یا مهندسین مشاور خریداری و برای بررسی و مطالعه در اختیار کادر فنی خود قرار می دهند .

     

    الف) مناقصه عمومی –

    در این روش مبلغ و مشخصات طرح و شرایط شرکت در مناقصه از طریق درج آگهی در جراید به اطلاع داوطلبان شرکت در مناقصه می رسد .

     

  • فهرست:
    عنوان صفحه
    فصل اول : عملیات پیمانکاری :
    - اررکان اصلی عملیات پیمانکاری
    - انواع قرارداد های پیمانکاری
    - مراحا اجرای طرح و انجام عملیات پیمانکاری
    - مطالعات مقدماتی یا اولیه طرح
    - ارجاع کار به پیمانکار
    - انعقاد قرار داد با پیمانکار
    - اجرای کار ( شروع عملیات )
    - خاتمه کار
    - سازمان بر اساس وظایف ( سازمان کار کروی )

    فصل دوم : حساب های شرکت پیمانکاری ایران بتون ساز
    دارائی های جاری
    - بانک و صندوق
    - تخواه گردان ها
    - حساب های دریافتنی
    - حساب ذخیره مطالبات مشکوک الوصول
    - اسناد دریافتنی
    - پیش پرداخت ها
    - سپرده حسن انجام کار
    درارئیهای ثابت :
    - دارائیهای ثابت مشهود
    - داراییهای ثابت نا مشهود
    بدهی های جاری :
    - حسابهای پرداختنی
    - اسناد پرداختنی
    - پیش دریافت ها
    بدهی های بلند مدت
    - سرمایه
    - در آمدها
    - هزینه ها
    - حساب پیمان
    - حساب کار گواهی شده

    فصل سوم : روش های تداول حسابداری پیمانکاری
    - روش کار تکمیل شده
    - روش درصد پیشرفت کار
    - ذخیره لازم برای زیان های قابل پیش بینی
    - دعاوی و تغیرات ناشی از قراردادهای پیمانکاری
    - تعیین سود پیمان تکمیل شده
    - انتقال سود و بستن حساب پیمان تکمیل شده
    - محاسبه صود پیمان نا تمام
    - نحوه محاسبه و پرداخت دستمزد کارگران و سرپرستان کارگاه
    - نحوه محاسبات استحلاک تموال ، ماشین آلات و تجهیزات .
    فصل چهارم : مالیات پیمانکاری
    - مالیات مقملوع
    - مالیات بر در آمد پیمانکاری
    - در آ‚د مشحول مالیات پیمانکاری
    - مالیات موسسات پیمانکاری
    - شرکت های سهامی
    - نحوه نگهدای حساب های مالیاتی
    - پیش پرداخت مالیات
    - مالیات قطعی پیمان ها
    - ذخیره مالیات بر در آمد
    فصل پنجم : گزارش های مالی
    - ترازنامه
    - جدول بهای تمام شده‌کار در جریان ساخت
    - گزارش های عملیاتی
    - گزارش پیشرفت کار
    - صورت حساب صودو زیان
    - تراز آزمایشی
     


    منبع:

    ندارد.

     

خلاصه اي از نکات مهم پروژه به شرح زير مي باشد 1- مراحل انجام عمليات پيمانکاري 2- حسابهاي شرکت پيمانکاري 3- روش هاي متداول حسابداري پيمانکاري 4- ماليات پيمانکاري 5- گزارش هاي مالي 6- صورت مسئله پيمانکاري پيشگفتار : تدوين مطالبي درباره نحو

تنوع مؤسسات و گونه گونی فعالیتهای مختلف اقتصادی در پهنه جهان، دانش و حرفه حسابداری را بر آن داشته تا در قالب مبانی و اصول عمومی، راه حلهای متناسبی را برای نگهداری حسابهای فعالیتهای گوناگون، به نحوی فراهم آورد که صورتهای مالی مؤسسات تصویر گویاتری از نتایج عملیات و وضعیت مالی ارائه دهند. از طرفی، فعالیتهای مؤسسات اقتصادی در کشورهای مختلف در بستری از اوضاع و احوال اقتصادی و اجتماعی ...

پیشگفتار : تدوین مطالبی درباره نحوه حسابداری انواع فعالیت های اقتصادی از یک سو ، بر دانش پیشرفته و امروزین حسابداری متکی و از سوی دیگر ، با شرایط خاص ، عرف تجاری و قوانین حاکم بر فعالیت های اقتصادی در ایران منطبق باشد یکی از زمینه های ضروری پژوهشی است که می تواند کاربرد روش های پیچیده حسابداری را آسان ساخته و در عین حال خدمات حسابداری در سطوح مختلف را کارآمدتر نماید علاوه بر این ...

پيشگفتار : تدوين مطالبي درباره نحوه حسابداري انواع فعاليت هاي اقتصادي از يک سو ، بر دانش پيشرفته و امروزين حسابداري متکي و از سوي ديگر ، با شرايط خاص ، عرف تجاري و قوانين حاکم بر فعاليت هاي اقتصادي در ايران منطبق باشد يکي از زمينه هاي ضروري پژوهشي ا

مقدمه در اوایل قرن بیستم همزمان با انجام و تعریف پروژه‌های بزرگ در صنایع لزوم کنترل و مدیریت پروژه به صورت ساختار یافته به عنوان فعالیتی حیاتی مطرح شده و امروزه با پیچیده‌تر شدن پروژه‌ها تنها به کمک سیستم‌های نوین مدیریت پروژه امکان پذیر خواهد بود. تلاشهای زیادی در ایجاد نظام‌های میدریت پروژه بعمل آمده است که حاصل آنها نظام‌هایی است که در حال حاضر در ابعاد گوناگون مدیریت وجود ...

فصل اول مقدمه: شرکت تولیدی وتوزیعی مورد نظر در زمینه های مختلفی از جمله کشتی سازی –تعمیر کشتی- پوشاک- فروشگاه زنجیره ای- تعمیرات خودرو- صادرات سوخت-آموزشگاه رانندگی- بازیافت مواد- کشتی های فرسوده فعالت دارد که در پروژه های واحدی تولیدی پوشاک با حدود 120نفر پرسنل مورد توجه می‌باشد. واحد مزبور در تولید انواع پوشاک-ملحفه وهم چنین نیازهای نیازهای نیروی مسلح فعالیت دارد که ماهیانه ...

هدف ازتهيه اين پروژه معرفي ماليات بر ارزش افزوده به عنوان يکي از روش هاي جديد تعيين ماليات وتوضيحات درباره مفاهيم و اهداف تعيين ماليات براساس ارزش افزوده و همچنين تبعات متفاوت اقتصادي حاصل از اجراي ماليات برارزش افزوده مي باشد. همچنين در اين پروژه س

تدوين مطالبي درباره نحوه حسابداري انواع فعاليت هاي اقتصادي از يک سو ، بر دانش پيشرفته و امروزين حسابداري متکي و از سوي ديگر ، با شرايط خاص ، عرف تجاري و قوانين حاکم بر فعاليت هاي اقتصادي در ايران منطبق باشد يکي از زمينه هاي ضروري پژوهشي است که مي تو

چکیده مطالب تنوع مؤسسات و گوناگونی فعالیتهای مختلف اقتصادی در پهنه جهان، دانش و حرفه حسابداری را بر آن داشته تا در قالب مبانی و اصول عمومی، راه حلهای متناسبی را برای نگهداری حسابهای فعالیتهای گوناگون، به نحوی فراهم آورد که صورتهای مالی مؤسسات تصویر گویاتری از نتایج عملیات و وضعیت مالی ارائه دهند. از طرفی، فعالیتهای مؤسسات اقتصادی در کشورهای مختلف در بستری از اوضاع و احوال ...

سيستم حسابداري با شروع جنبش نرم‌افزاري در کشور، بيشتر مديران آگاه، در راستاي توسعه و گسترش مجموعه مديريتي خويش و افزايش راندمان کاري، ترجيحا استفاده از سيستم‌هاي نرم‌افزاي را سرلوحه کارهاي خود قرار مي دهند. در اين ميان مجموعه هايي موفق تر هستند ک

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول