دانلود تحقیق تاسیسات حوزه علمیه

Word 55 KB 5855 12
مشخص نشده مشخص نشده تاسیسات - مکانیک
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • بسمه تعالی

    به دلیل گستردگی مطالب از تشریح متن خودداری نموده و تنها اعم و خلاصه ای از موضوعات قابل  ومهم مکتوب می گردد. (Boiler Room) موتورخانه حوزه علمیه

    موتورخانه مذکور  در ضلع شمالی ساختمان حوزه واقع گردیده که شامل تعداد چهار عدد بولیو آبگرم دستگاه انبساط بسته سه عدد مبدل آب گرم جهت مصرف آب گرم بهداشتی دو دستگاه منبع آب نمک و سختی گیر دو دستگاه تعداد چهار دستگاه چیلر تراکمی پمپ فونداسیونی پمپ مداری برج خنک کن می باشد . تعداد پنج پمپ سیرکولاسیون جهت سیر کوله کردن آب هوا سازها تعداد سه پمپ سیر کولاسیون جهت سیر کوله کردن آب فن کویل ها تعداد سه پمپ جهت سیر کوله  کردن آب گرم مبدل تعداد چهار پمپ جهت سیر کوله کردن  آب کندانسور به برج .

    خلاصه ای از شرح و چگونگی کار دستگاهها :

    سیستمی تراکمی (چیلر ):CHILLER

    در ماشینهای مبرد تراکمی ،مقداری کاردر Com Perssor به سیستمی  داده می شود ،کمپرسور  سیال مبرد را متراکمی نموده وسیال که به گاز تبدیل شده در Cond an sor حرارت  دریافت کرده را به محیط پس  می دهد و بعد از عبور از شیر انبساط Expotione Valve  وارد Evaporator شده ودراثر ازدیاد حجم ،حرارت محیط اطراف را کسب می کند و در نتیجه هوای اطراف  او اپراتور خنک می شود . چهار عدد چیلر ازنوع متناوب پیستونی رفت و آمدی Reciprocating موجود می باشد ظرفیت  این نوع چیلرها از یک تن الی 40تن می باشد  ودر J مدل برای ظرفیتهای مختلف ساخته می شود . نوع بسته (Hermrtic) نوع نیمه بسته (Semi Hermetic) نوع باز (open Hermetic) که چیلر های مذکور از نوع ( Hermetic) می باشند یعنی کمپرسور و موتور دریک پوسته  قرار داشته  و کاملاً غیر قابل  نفوذ بوده است . چیلرهای  مذکور  از شرکت  ساروال واز مبرد  فریون 22 استفاده نموده وروغن آن از نوع For-G-S می باشد . هر چیلر دارای 4 کمپرسور و2 کندانسور می باشد  وهر کمپرسور دارای قدرت 40 تن  است و هر چیلر دارای قدرت 160 تن اسمی و 140 تن عملی می باشد .

    در جه فشار بالای چیلر (HP) بایستی بین 260-200 باشد و درجه  فشار پایین )LP( بایستی بین 75-45 باشد  درجه فشار  روغن باید حداقل 20 درجه بیشتر از درجه  فشار کمی باشد . سطح نمای روغن بایستی همیشه  تا نصف شیشه روغن  داشته باشد  سطح نمای گاز باید صاف و بدون حالت کف زدگی باشد .

    وسائل تولید حرارت – دیگ (Boiler)

    از معمول ترین  مولد های گرمائی ،دیگ های حرارت مرکزی می باشند . دردیگ ها انرژی حرارتی  از سوخت (که توسط مشعل تولید حرارت  می نماید ) گرفته شده وبه آن داده می شود . بسته به نوع مصرف ،آب می تواند دردیگ ها به آب داغ و یا بخار تبدیل  شود لذا دیگ ها به دو نوع دیگ آبگرم و دیگ بخار تقسیم می شوند .در دیگهای آب گرم انرژی حرارتی تولید شده توسط مشعل ،آب داغ را تولید می نماید وسعی می شود که از تولید بخار جلوگیری به عمل آید زیرا در این دیگ ها کنترل  و سوپاپی جهت بخار ایجاد شده وجود ندارد و در صورت  تولید بخار به دیگ آسیب می رسد . دیگ ها  آب گرم از نظر جنس و ساخت به دو نوع : چدنی و فولادی تقسیم می شوند  دیگهای موجود با ظرفیت 150000k col با سوخت گاز شهری مشغول به کار می باشد  ودر اینجا دمای مورد نظر روی 80set می شود .

    برج خنک کن (Coo Ling tower)

    گرمایی که در سیکل کار چیلر تولید شده در کندانسور چیلر به آب داده می شود آبی که به اینصورت گرم شده به برج خنک کن منتقل می گردد تا گرمای خود را درآنجا به محیط اطراف  بدهد. نحوه عمل در برج بدین صورت است که آب از بالا  به پایین پاشیده  می شود ودر حین عبور از قسمت های داخلی برج ،با وزش هوا ، قسمتی از گرمای آب به محیط داده می شود  و مقداری از حرارت  باقیمانده نیز ضمن تبخیر ذرات آب(که با گرفتن گرما همراه است ) خنثی می شود ، پس از این مراحل آب در تشتک زیربرج جمع شده و جهت برقراری  مجدد سیستم  به چیلر  می رود . وزش هوا در داخل برج معمولاً به وسیله  هوا ده یا بادرسان صورت می گیرد .  بادرسان ها از نوع پروانه ای  و یا  سانتریفوژ هستند که در برج موتورخانه از نوع سانتریفوژ استفاده شده است .

    مشعل (Burner)

    تولید گرما  در دیگ ها به وسیله  مشعل صورت  می پذیرد . مشعل  ها معمولاً با سوخت های مایع (oil Burner) کار می کنند. در مناطقی که دسترسی به گاز آسان باشد  از مشعل های گازی (Gas Burner) استفاده  میشود.

    مشعل مورد نظر در موتورخانه  از نوع گازی می باشد. در مشعل های گازی  عمل احتراق به وسیله گاز صورت می پذیرد . به علت  خطرات  بیشتری که گاز نسبت به گازوئیل  دارد  کنترل آن از حساسیت زیادی برخودار است . معمولاً دارای یک ترموکوپل برای کنترل شعله می باشد ودر صورتیکه  شعله از میان برود فرمان قطع جریان گاز را می دهد .

    خطوط و وسایل انتقال انرژی :

    انتقال گرما  و سرما  توسط  دو عامل آب یا بخار ( لوله کشی )

    و هوا (کانال کشی ) صورت می گیرد . وسیله ایجاد فشار در لوله کشی پمپ ودر کانال کشی ،بادرسان می باشد . آب به وسیله  دیگ گرما و یا به واسطه  چیلر سرما گرفته و توسط خطوط لوله کشی به قسمت های مورد نیاز  منتقل  می شود . ایجاد فشار به وسیله Pump صورت می گیرد  معمولاً در ظرفیت های کم (تا حدود 100FTJ5,GPM) از پمپ خطی (In line3 pump) که در فضای آزاد روی مسیر خط لوله نصب می شود استفاده شده ودر ظرفیت های بزرگتر پمپ زمینی (Base Mounted pump) به کار می رود . پمپ زمینی روی فونداسیون نصب شده و قبل از اتصال  به سیستم  لوله کشی  معمولاً لرزه گیر به کار می برند  تا ارزش پمپ که باعث  ایجاد فتیگ یا خستگی و شکستن لوله ها می شود به شبکه لوله کشی منتقل  نگردد.  در مواقعی که احتیاج  به فشار زیاد  باشد  از پمپ های چند مرحله ای (Multi stage pump) استفاده می شود . عموماً پمپ های موتور خانه  طبق برنامه زمانبدی  شده به نوبت  در مدار قرار گرفته و Enry aiz می شدند . این گونه پمپها در مکش دارای گیج فشار (مانومتر ) شیرفلکه صافی (Strainer) ولرزه گیر  میباشند ودررانش نیز دارای لرزه گیر  شیر یکطرفه  شیر فلکه و مانومتر می باشد Cheak valae یا شیر یکطرفه برای جلوگیری از ضربه قوچ یا پدیده و تر هم  یا چکش آبی می باشد مانومتر فشار را مشخص  می کند شیر کشویی برای قطع یا وصل آب وشیر فلکه سوزنی برای تنظیمی و بی آب استفاده می شود   صافی  یا استریز برای جلوگیری از ناخالصی آب به داخل پمپ نصب می شود.

    وسائل تبادل و توزیع گرما و سرما :

    آب ،بخار و یا هوا . بعد از عبور از شبکه های انتقال به وسائل توزیع گرما و سرما رسیده  مطبوع محیط را فراهم می آوردند وسائل توزیع سرما و گرما  در اینجا فن کویل و هوا ساز  می باشد.  از فن کویل  برای گرمایش در زمستان و هم برای سرمایش در تابستان مورد  استفاده قرار می گیرد. آب سردوگرمی که در دستگاههای مولد انرژی (دیگ چلیر ) تولید می شود  توسط پمپ و شبکه لوله کشی به فن کویل رسیده  و پس از عبور از کویل های پره دار به وسیله  وزش اجباری هوا  روی  کویل ها ، سرما و گرما  را به محیط می دهد .

    فن کویل  را معمولاًزیر پنجره  قرار داده و پشت  آن دریچه هوای تازه نصب  می نمایند عیب سیستم فن کویل  نسبت به تهویه  مطبوع (دستگاه  هواساز ) این است  که در فن  کویل نمی توان روی رطوبت  هوا کنترل  داشت . این دستگاه  در ساختمانهایی مورد استفاده  قرار گیرد  که درجه  حرارت  هر یک  از اتاق ها را مستقلاً بخواهند  کنترل نمایند. کنترل درجه حرارت در سیستم فن کویل به دو صورت انجام می گیرد ،یکی نصب شیربرقی روی لوله رفت و برگشت که به علت  هزینه زیاد معمولاً اجرا نمی گردد و دیگری نصب ترموستات اتاقی در داخل است که به  بادرسان فن کویل  دستور قطع ووصل می دهد  ولی آب سرد وگرم کماکان در داخل آن جریان دارد .

    سختی گیر :

    سختی آب به مجموعه املاح منیزیم و کلسیم موجود در آب گفته می شود به عبارت دیگر املاح فلزات چون آهن کلسیم منیزیم آلومینیم در آب ایجاد سختی می کنند. در آبهای  صنعتی بالابودن سختی سبب رسوب سخت روی جدار لوله ها و دیگ های بخار می گردد که علاوه بر افزایش افت فشار در طول لوله باعث کاهش  ضریب انتقال حرارت نیز می گوید . تقریباً نیمی از حجم  سختی گیروزین می باشد  ودر موقع  لزوم آب سخت دارای املاح وارده شده و ازسمت  دیگر به صورت  آب نرم  از آن خارج  می شود  و در اثر کارکرد زیاد  بعد از مدتی وزین های  سختی گیر  اشباع شده  و دیگر  عمل  نرم  کردن انجام  نمی گیرد  که گویند وزین اشباع شده یعنی  بعد از مدتی وزین ها  یونهای  سدیم  خود را که تمامی تعویض نموده اند ،دیگر  وزین  قادر به جذب کلسیم نمی باشد  جهت احیاء و استفاده  مجدد آن  روی وزین های اشباع شده  آب نمک  با غلظت  مناسب وارد می نمایند تعویض یونی صورت  می گیرد  و یونهای  سدیم  نمک جایشان رابا یونهای کلسیم ومنیزیم وزین اشباع  شده عوض می نمایند بدین صورت رزین دوباره احیاء می گردد.

    هوا ساز( Air Hand ling unit)

    دستگاه  هواساز عمل  تهویه مطبوع  زمستانی و تابستانی را انجام  می دهد . هوای تازه با هوائی که توسط کانال های برگشتی  جمع آوری شده  ودر محفظخ احثلاط( (Mixing  30x مخلوط شده و پس از عبور  از کویل  حرارتی  و یا برودتی و رطوبت  زن (Hamidifier) به وسیله بادرسان به کانال رفت داده شده  و از آنجا  هوای مشروط (Conditioned air) که دارای شرایط مورد نیاز  می باشد  به اتاق های مختلف  توزیع  می شود  سرعت هوا روی کویل سرد معمولاً 500fpm اختیار می شود .

    هوا سازهای مربوط  به موتورخانه  عمل  رطوبت زنی توسط روش (Steamjet) صورت  می گیرد که این  روش بخار مستقیماً وارد محیط میشود ، در صورتی که عمل رطوبت زنی توسط لوله آب و افشانک های متعدد صورت پذیرد روش بهتری است . زیرا از روش بخار معمولاً در صنایع استفاده می شود .

    منبع انبساط بسته :

    2 دستگاه از منبع انبساط بسته مربوط به آب گرم  که در اثر  افزایش دما انبساط حجمی پیدا می کند و این انبساط موجب ترکیدگی در لوله ها و بویلرها می شود که به این منظور از منبع انبساط استفاده می کنند یک دستگاه  منبع انبساط بسته سرمایی موجود می باشد  که کمبود آب سیستم را جبران  می کند .

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.
     

در طول بخش اعظم قرن نوزدهم گاز طبیعی منحصرا به عنوان منبع روشنایی به کار میرفت.در آنزمان مکانیزمی موجود نبود که گاز طبیعی را به منازل برای گرمایش یا کاربردهای دیگر ببرد. بنابراین گاز طبیعی برای روشنایی خیابانهای شهر بکار میرفت.بعد از دهه 1980 برق جای گاز را گرفت و در نتیجه کاربریهای جدیدی برای گاز طبیعی مورد نیاز واقع شد. برای یک دوره کوتاه شرکتهای گاز رسانی سعی کردند که برای ...

تاريخچه وروند رشد تکامل شرکت هپکو شرکت هپکو در سال 1354 شمسي باهدف توليد ماشين آلات راهسازي با سرمايه بخش خصوصي وسازمان گسترش ونوسازي صنايع وبا همکاري شرکت هاي اينترنشنال، پوکلين، ساکايي، دايناپاک ولوکومو در زمينه مونتاژ محصولات در زميني به مساحت 9

چیدمان چراغها با رعایت مسایل معماری داخلی و با هماهنگی دریچه های هوای تأسیسات مکانیکی خواهد بود. به جهت حفظ ایمنی کارکنان برای خروج از ساختمان و همچنین عدم اختلال در امور اداری در طول روز سعی می شود 30 الی 50 درصد روشنایی اتاقها و سرویسها و 100 درصد راه پله ها و راهروها روی برق اضطراری لحاظ شود. مدارهای روشنائی دارای لوله کشی و مداربندی مستقل بوده و براساس اجرای لوله کشی از کف و ...

شرکت هپکو در سال 1354 شمسی باهدف تولید ماشین آلات راهسازی با سرمایه بخش خصوصی وسازمان گسترش ونوسازی صنایع وبا همکاری شرکت های اینترنشنال، پوکلین، ساکایی، دایناپاک ولوکومو در زمینه مونتاژ محصولات در زمینی به مساحت 90 هکتار در شهر صنعتی اراک، شروع به فعالیت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی وبا توجه به سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران در زمینه خودکفایی، نیار به توسعه وتعمیق ...

فن کویل مهم ترین ومتعارف ترین سیستم تمام آبی، سیستم فن کویل است. فن کویل ترمینالی است که ازیک فیلتر باراندمان کم، ویک یاچند فن سانتریفوژ همراه باکویل سرد و گرم تشکیل شده است.(برخی از فن کویل ها، درسیستم چهارلوله ای دارای یک کویل سرد و یک کویل گرم هستند.) هوای ورودی به فن کویل نخست ازروی فیلتر می گذردوسپس از قسمت فن وبعد از ن آن از قسمت کویل عبورمی کند و وارد اتاق می شود. فن کویل ...

مقدمه گرمایش و سرمایش ساختمانها در ایران در پنجاه سال گذشته سیر تکاملی قابل توجهی را طی کرده است . این سیر شامل گرمایش از طریق کرسی با استفاده از خاکه ذغال ، بخاری یا گرم کننده های نفت سوز با دودکش و بخاری های گاز سوز با دودکش برای هر یک از اتاقهای مورد استفاده ساختمان و گرمایش مرکزی با استفادهاز نفت گاز یا گاز طبیعی و بالاخره آب گرم در یک مرکز و گرمایش اتاقهای مورد استفاده به ...

پیشگفتار از روزگاران قدیم، آب به عنوان مایه حیات و آبادانی مورد توجه انسان بوده است. بسیاری از شهرها در مناطقی احداث شده و شکل گرفته اند که در نزدیکی آنها منابع قابل استحصال آب وجود داشته است. شهرهای متعددی نیز به دلیل خشکسالی و کمبود آب متروک و رها شده اند. با پیشرفت تکنولوژی و سطح رفاه و بهداشت جوامع، وابستگی انسان به آب افزایش یافت به گونه ای که در دهه های اخیر مقدار مصرف ...

جابجایی این سیستم که با گرمایش هوا مورد استفاده قرار میگیرد در سالنهای مختلف قابل استفاده می باشد. کوره هوای گرم ساخت آساد صنعت و سیستما ایتالیا قادر است با راندمان بالای 98٪ و کاهش مصرف سوخت رقابت چشمگیری با نمونه های موجود داشته باشد. این سیستم دارای فن و ترموستات میباشد که هوای گرم را با دمای لازم در طول سالن توزیع می کند. هوای ورودی و خروجی هیتر از بیرون سالن تهیه می شود و ...

تولید پراکنده گرایش جدیدی در تولید توان الکتریکی است. این ایده به مصرف کننده های الکتریسیته که الکتریسیته مورد نیازشان را خودشان تولید می‌کنند، این اجازه را می‌دهد که اضافه توان الکتریکی‌شان را به شبکه توان بفرستند. تولید بسیاری از کارخانجات، ادارات و خصوصاً بیمارستان‌ها نیاز به منابعی با قابلیت اطمینان بالا برای تولید الکتریسیته و سیستم‌های گرمایی هواساز و آب گرم دارند. برای ...

خلاصه: طراحی یک سیستم گرمایش و ذوب برف در فرودگاه GolenioW در کشور لهستان هدف این مقا له می‌باشد. سیستم بر اساس کار کرد و استفاده از انرژی زمین گرمایی در منطقه Sziciecin نزدیک به شهر Goleniow طراحی شده است. در این منطقه آب زمین گرمایی در محدوده دمایی 40 تا 90 درجه سانتیگراد یافت می‌شود. مبنای طراحی سیستم استفاده از هیت پمپ هایی می‌باشد که گرما را از آب گرم 40 تا 60 درجه ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول