دانلود تحقیق توسعه برنامه و انتظارات آینده‌

Word 30 KB 600 10
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • سوالات : 1)از اهداف و وظایف ترویج سه مورد را ذکر کنید ؟

    الف)انتقال و تبادل اطلاعات مفید ب)ترکیب روشهای آموزشی ، ارتباطات ، و تکنیک های گروهی ج)انتقال تکنولوژی ، تسهیلات ، خدمات مشاوره ای و اطلاعاتی و همچنین آموزش بزرگسالان 2)4 روش ؛ از روشهای اصلاح ترویج در کشاورزی را ذکر کنید؟

    الف)انتقال قدرت (تمرکز زدایی) ب)خصوصی سازی جزئی ج)پروژه های بازیافت (جبران) هزینه ها د)تجاری سازی یا واگذاری کلی خدمات به بخش خصوصی 3)طبق اعلام بانک جهانی در سال 2003 ، کدام یک از موارد زیر ، از فاکتورهای بحرانی در امر توسعه محسوب می شوند؟

    الف)صادرات ب)تغییرات تکنولوژی ج)سیستم های علمی د)ب و ج توسعه برنامه و انتظارات آینده‌ : مراحل اجرای "Special Programme for food security" SPFS (برنامه ویژه برای امنیت غذائی) در 2 فاز صورت می گیرد .

    فاز I مربوط به اقتصاد کوچک است که شامل چهار روش اصلی است : 1-کنترل آب توسط سیستم های کوچک جمع آوری آب ، آبیاری و زه کشی 2-مرغوب سازی سیستم های تولید محصول .

    3-تنوع دادن به سیستم های تولید به سوی تولید حیوان کوچک ، شیلات و کشت آبی؛ 4-تجزیه و تحلیل راه حل برای مشکلات اجتماعی - اقتصادی برای امنیت غذائی؛ فاز II که مربوط به اقتصاد کلان ،‌است که سه بعد دارد ؛ 1-سیاست اصلاح سازی بخش کشاورزی جهت غلبه بر مشکلات اقتصادی ، اجتماعی.

    2-برنامه سرمایه گذاری کشاورزی با یک زیر بنای مرتب .

    3-بسترسازی برای مطالعه روی پروژه های بانکی جهت سرمایه گذاری 2 یا چند جانبه کشورها یا سازمانها .

    از مشخصه های اصلی برنامه SPFS : مالکیت ملی با مشارکت کشاورزها و سهام داران دیگر در تمام مراحل اجزاء آن ، وجود حق تقدم با کشاورزان کوچک ، آگاهی زیست محیطی ، شیوه چند رشته ای که تأکید در نوسازی فن آوری های کم هزینه ساده دارد وتساوی حقوق اجتماعی «جنس و نقش گروه‌های آسیب پذیر» است .

    در برنامه SPFS خدمات توسعه کشاورزی ملی فعالانه در معرفی کردن تکنولوژی برتر و همچنین ایجاد گروههای مرد و زن کشاورز و ثبات زمینه سازماندهی شده را شامل می شود ، هر چند که مشارکت این افراد با توجه به میزان حضور آنها در طراحی و تصمیم گیری و قدرت و ضعف از ه تفکیک می شود ؛ و حتی اگر هدف SPFS برای توسعه سیستم یک کشور تقویت نمی شود ولی هنوز وجود آن ضروری است تا بتواند خدمات ترویج را به طور قوی و با معنی برای به انجام رساندن ، کنترل کردن و نظارت و ارزیابی کارها به اجراء در آورد .

    در کشورهای اجراء کننده SPFS ممکن است سرویس هاس توسعه در نتیجه عدم تمرکز و برنامه بدون ساختار ضعیف شوند .

    رهبران SPFS در FAO امید دارند که این برنامه یک برنامه ملی در سایر کشورها محسوب شود ؛ در کشورهایی که برنامه توسعه کشاورزی برای مدت طولانی اجراء نشوند ، این کشورها به سمت رکود اقتصادی پیش می روند ، و در این جا اجرای برنامه SPFS می تواند برابر یک خدمت توسعه ملی باشد و این باعث این می شود که مخصوصاً جمعیت های ضعیف مشغول کار شوند .

    در مقایسه جائی که دولت با موفقیت سیستم توسعه کشاورزی را به کار انداختن یک استراتژی متنوع اصلاح کرده ، توسعه SPFS یک مؤلفه مهم در چهارچوب ترویج همه جایی خواهد بود ؛ راههای مختلف خارج شدن از فقر ؛ سرمایه گذاری در توسعه کشاورزی شغل خوبی است .

    علی رقم افزایش مزرعه های بزرگ و ناپدید شدن مزارع کوچک ، وضع کشاورزی کوچک هنوز اساس بسیاری از قراردادهای کشاورزی در توسعه دنیا را فراهم می کند ؛ سرمایه گذاری کردن در توسعه روستایی حرفه خوبی است ، «جان وری و سادولت 2001» زمانی که توسعه کشاورزی و توسعه روستایی خیلی زیاد بر هم تأثیر بگذارند ، با این وجود آن ها نیاز به فرق گذاشتن دارند به خصوص با توجه به توسعه کار و هم با رعایت بحث فقر تسکین فقر .

    راههای خروج از فقر : همان طور که جانوری وسا دولت در سال 2001 روشن ساختند .

    کشاورزی یکی از 4 روش اصلی بالقوه برای خروج از فقر در آمریکای لاتین است .

    با این همه تحلیلشان این است که واقعیت در مناطق دیگر دنیا محتمل است ؛ راههائی که نقل شده شامل : - مسیر کشاورزی این مورد صاحب ملکی است که کسی که سرمایه خداداد کافی دارد .

    عرف و زمینه سیاسی به آن اجازه می دهد که از سرمایه اش استفاده سودمند کند .

    با مطالعه ای که سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در غرب آفریقا انجام داده پیش بینی می کند که بعد از 20 سال دیگر همه چیز به نظام کشاورزی تبدیل می شود .

    این پیش‌بینی ها بخش کوچکی از تعداد زیادی می باشد که اپراتورهای تجاری زمین های کشاورزی در این زمان پدیدار می شوند که قادرند در این تکنولوژی سرمایه گذاری کنند و به بازار بفروشند و رقابت کنند با واردات دیگر نقاط جهان .

    با افزایش تغییرات در گونه‌های منابع درآمد خارج از مزرعه همچون مهاجرت نمونه های کشاورزی و مراحل تولیدات در زمین های خشک که عامل بالقوه کمی دارند ، تغییرات کمی ایجاد می شود .

    (OECO) این مسیر کشاورزی کانون سنتی مداخله های انسجام یافته ، در توسعه روستایی بوده استا ، «بانک جهانی 1987» ، نتیجه این عمل موفقیت در کاهش دادن فقر شده است ، و عموماً برنامه غیرقابل دوام تولید کرده است .

    «بانک جهانی 1997» ، در هر حال برنامه های جدیدی مثل SPFS و متمرکز کردن خدمات توسعه‌ای دیگر در امنیت غذائی و متناسب نگه داشتن درآمد تولید ، نوید بخش توسعه روستایی توسط پیشرفت توسعه کشاورزی در بین فقیران است ؛ - مسیر فعالیت چندگانه: این مسیر در بین خانواده های روستائی در آمریکای لاتین است ، و بجز موفقیت های محدودی که بخاطر دخالت های محلی داشته ، به طور کلی ناشناخته و حمایت نشده است .

    برای این که درآمدهای خارج از مزرعه به این استراتژی بپیوندد ، تجدیدنظر اصلی راجع به طرح توسعه روستایی احتیاج است .

    همچنتین آن بایستی واضح شود که کشاورزی این قسمت به خودی خود مشابه مسیر کشاورزی قبلی نیست .

    برای وارد شدن کشاورزان در فعالیت های چندگانه این قسمت اغلب به صورت یک تلاش نیمه وقت می شود .

    درآمد فعالیت های خارج از مزرعه خانواده ها معمولاً صرفمخارج مزرعه‌شان می شود .

    فعالیت های خارج از مزرعه که بخشی از فعالیت‌های چندگانه است ، همانند فعالیت افرادی که صاحب زمین نیستند ، نیست .

    این مسیر در بین خانواده های روستائی در آمریکای لاتین است ، و بجز موفقیت های محدودی که بخاطر دخالت های محلی داشته ، به طور کلی ناشناخته و حمایت نشده است .

    این افراد که دارای زمین نیستند از انعطاف پذیری زیادی در بازار کار برخوردارند و اغلب موقعیت بهتری برای جذب کار دارند ، این در مقایسه با ساکنان روستائی است که کشاورزی نیمه وقت دارند .

    یکی از موارد مشاهده شده ، نشان می دهد ، که کشاورزی نیمه وقت میانگین درآمد خانگی کمتری از کارگران بی زمین دارد «سوپر و والیور 1997» ؛ مسیر کمک و یاری : در بخش شهری این مسیر خوب حمایت شده ولی در بخش روستایی غفلت شده است ، این مسیر با ساختاری ضعیف به کار گرفته شده است .

    کشاورزان احتیاج به درآمد دائم دارند که خط فقر به کمتری جد در کشاورزان رسد و تولید کننده احتیاج به امنیت دارد تا سرمایه گذاری کردن در بخش کشاورزی برای کشاورز راحت باشد و از دارائی خود برای دخل و خرج خانه خرج نکند ؛ مسیر خارج شدن : بعضی اوقات اگرچه در بحث های کشاورزی مهاجرت از مناطق روستائی به صورت یک استراتژی خروج نادیده گرفته می شود ، اما عامل مهم در کاهش دادن فقر روستائی در آمریکای لاتین بوده استا ، بخشش بوسیله مهاجرها به آمریکای لاتین تنها به مبلغ 2 میلیاد دلار هر ساله برآورد شده است «بردوبن 2003» این روش ها ضرورتاً به طور توجیحی دو جانبه نیست .

    به هر حال خانواده آنها می‌توانند یکی یا دیگر مسیرها را برای بیرون آمدن از فقر بشناسند .

    با شناختن هر کدام از راههای پیشنهادی که بزرگترین نوید دهنده مهم در دخالت توسعه روستایی است ؛ بهترین کمک به خانواده های فقیر است برای فرار از فقر .

    به هر حال با وجود تغییرات مثبت و اصلی که در سال 1990 در راه دولت ها و پیشرفت توسعه روستائی و فقر انجام شده ، بخش روستائی زیر خط فقر باقی مانده است ؛ اختلاف طبقاتی بین پولدار و فقیر در 30 سال گذشته بیشتر افزایش پردا کرده است .

    در آمریکای لاتین طبق گفته فراری و والتون «بانک جهانی 2003» رشد اقتصادی تدریجی و پیشرفت تکنولوژی که فقط برای تحصیل کردگان سطح بالا سود دارد از بزرگترین دلایل برای افزایش اختلاف طبقاتی در منطقه است .

    منطقه ای که در گذشته یک مزیت رقابتی داشت برای این که نیروی انسانی را به صورت ارزان عرضه می کرد .

    حال باید جستجو کردن نیروهای تحصیل کرده را برای به کار انداختن تکنولوژی جدید متحمل شود .

    و به همین دلیل میلیون ها نفر در آمریکای لاتین بی مصرف هستند .

    دولت ها با کمک سازمانهای بین المللی شروع کرده اند به ترقی دادن برنامه های مختلف غیرمتمرکز که شامل : کمک هایی است که اجتماعات و گروه های تولید کننده روستایی را برای پیشرفت دادن برنامه های خودشان و برای موفقیت های محلی توانا می کند .

    یک راه میان‌بر برای پیشرفت محلی ، توسعه راههای بانک جهانی است که طرحی است که پیشرفت را از طریق در اختیار قرار دادن انجمن ها و اجتماعات به مردم روستائی رانده شده است ؛ و آنها را تشویق می کند تا به طرف اجتماعی شدن تصمیم بگیرند .

    این طرحهای (Community drizen development)CDD ؛ در تدوین پیشنهادها و طرح ها و برنامه ریزی آنها کمک و یاری می کنند و اگر بپذیرند آن وقت ، آنها بودجه تأمین می کنند .

    در موارد دیگر دولت ها تلاش انسجام یافته ای را در سطح محلی شروع کرد .

    اندوبا ادغام چند بخش به مبارزه یا توسعه ناامنی غذائی می پردازند .

    این سیستم ملی اولیه شامل بخش عمومی ، خصوصی و سومین بخش که سازمان هستند که به خوبی طرح های بین المللی امنیت غذائی را هدف قرار داده اند ، دولت ها به خوبی با بخش های دیگر جامعه برای پایان فقر مشارکت می کنند .

    که این بخش‌ها شامل بخش های تأمین کننده توسعه و خدمات اطلاعات و شرایط پرستاری است ، این دولت ها از استراتژی امنیت غذائی ، بجز افزایش امنیت غذائی خانوادگی ، تجارت بین منطقه ای را نیز انتظار دارند .

    آنها متوجه شده اند که کشاورزان فقیر زمانی که سازمان دهی شوند می توانند تولید کنند و فراتر از تولیدشان را صادر کنند .

    «پایان»

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

متغیر مستقل صورتبندی قدرت سیاسی متغیر وابسته توسعه سیاسی و اقتصادی ایران سؤال اصلی : آیا صورتبندی قدرت سیاسی بر فرآیند توسعه سیاسی واقتصادی ایران طی سالهای 1320 تا 1357 تاثیر گذار بوده است ؟ فرضیه اصلی : با توجه به اینکه ما صورتبندی قدرت سیاسی را طی این دوران با ماهیتی رانتیردر نظر می گیریم ، لذا بر توسعه چه سیاسی و چه اقتصادی تاثیرات بسزایی داشته است و هرچه از سال 1320 به جلو ...

چکیده: در این پژوهش محقق به دنبال پاسخگویی به این سئوال اساسی بوده است که آیا برای ایجاد تحول در مدیریت بخش کشاورزی می توانیم، به جای تأکید بر مداخله و دست کاری در مؤلفه های درون سازمانی، بر عوامل برون سازمانی تأکید نموده و از طریق سازماندهی و توانمند سازی مخاطبان، مشتریان و خدمت گیرندگان بخش کشاورزی، در قالب تشکل ها و سازمانهای غیردولتی و مردمی، اصلاح و تحول در مدیریت بخش را ...

فصل اول: 1-1- مقدمه: فرش مهمترین کالای غیر صادراتی کشور است که طی چهاردهه گذشته بیش از4/1 ارزش صادرات غیر نفتی را تشکیل داده است. متوسط سهم آن ازصادرات غیرنفتی از27/21درصد طی سالهای 1357-1338به 87/36درصد دردهه بعد از انقلاب (67-1358) رسیده است. طی سالهای برنامه اول ودوم توسعه حدود 87/38درصد ازارزش صادرات غیرنفتی از صدورفرش دستباف تامین شده است.اما درسالهای بعد از برنامه اول ...

اگر «توسعه» را به معنای بهبود استانداردهای زندگی و ارتقای مستمر کل جامعه و نظام اجتماعی به سوی زندگی بهتر و انسانی تر بدانیم چه عواملی می توانند پیش برنده این خواسته در یک واحد ملی باشند؟ پاسخگویی به این سئوال، ادبیات غنی و پردامنه ای را رقم زده است، و اگر تا قبل از دهه 70، مطالعات «توسعه» عمدتا بر پارامترهای اقتصادی تکیه و تاکید داشت، در این دهه توجهات بیشتر به سوی عوامل ...

مقدمه : برخورداري از يک زندگي سالم و مولد و با کيفيت توام با طول عمر قابل قبول و عاري از بيماري و ناتواني، حقي است همگاني که مسئوليت و توليت آن بر عهده دولت ها است و پيش شرط تحقق توسعه پايدار مي باشد. براي تحقق اين امر فراهم س

چکیده : امروزه بنگاه های اقتصادی کشور در فرآیند جهانی شدن و پیوستن به منظومۀ تجارت جهانی که پیوستنی که چندان نیز از روی اختیار نیست با چالش های بی شماری مواجه هستند . حضور در بازار های جهانی و حتی باقی ماندن در بازار های داخلی مستلزم رقابت با رقبای قدرت مند است و با توجه به گسترش و پیچیدگی اهداف ، فرآیند ها و ساختار سازمانی در صحنۀ رقابت ، سازمان هایی می توانند به بقای خود ادامه ...

در سال 73 که سیاست های تعدیل برنامه اول موجب افزایش بیش از حد پیش‌بینی نقدینگی شده بود‌، یکی از محورهای اساسی سیاستهای پولی مهار رشد نقدینگی قرار گرفت‌. به دلیل تقاضای روزافزون بخشها برای دریافت تسهیلات‌، ناشی از افزایش نرخ ارز و قیمتها‌، مجلس در تبصره دو بودجه برای بخشهای دولتی و غیر دولتی سقفهای اعتباری (افزایش مانده حداکثر معادل 7000 میلیارد ریال و 55 درصد آن برای بخش خصوصی) ...

مقدمه‌ ‌توانمندي‌ و موفقيت‌ هر کشوري‌ در صحنه‌ اقتصاد جهاني‌ منوط‌ به‌ موفقيت‌ سازمانها، و موفقيت‌ آنها درگرو خلاقيت، نوآوري‌ و کارايي‌ است. به‌عبارت‌ ديگر تحول‌ و رشد اقتصادي‌ هر کشور تحت‌ تاثير مستقيم‌ تحول‌ سازمانها و مديريت‌ در آن‌ تحقق‌ مي

معرفی بانک بانک کشاورزی در بیست و یکم خرداد سال 1312 تاسیس شده است. این بانک هم اکنون با پشتوانه سالها تجربه خدمت رسانی به عنوان یک بانک پیشرو در زمینه ارائه خدمات بانکداری به مردم عزیز کشورمان در سراسر کشور فعال است. این بانک همواره به منظور استفاده از دانش، کسب تجربه و نوآوری در خدمات بانکی، از دستاوردهای علمی داخلی و مطالعه بانک های پیشرو در دنیا بهره‌مند بوده است. چکیده ای ...

به راستی شبه جزیره مالایی و آسیای جنوب شرقی، مرکزی برای تجارت سایر کشورها شده است . اقلام گوناگونی همچون چینی آلات و چاشنی ها حتی پیش از آنکه سلطان نشین مالاکا و سنگاپور به این شهرت برسند، فعالانه تجارت می شده است. در قرن هفدهم ، ذخایر فراوانی از قلع در چند ایالات مالایایی کشف شد. سپس، همانطور که امپراطوری بریتانیا به عنوان حاکمانی بر مالایا چیره شدند ، درختان کائوچو و خرمای ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول