دانلود مقاله کالا ها

Word 238 KB 6277 25
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۰,۱۵۰ تومان
قیمت: ۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  هزینه ذخیزه اطمینان ( موجودی ، احتیاطی )

    بارکود ، ذخیره احتیاطی در مرحله آخر کنترل شده است ، بعد فعالیت فرآیندش رخ داده است . بنابراین ، ارزش یک واحد موجودی در مرحله برابر است با هزینه تجمعی تولید در مرحله . مورد انتظار است که هزینه ذخیره اطمینان در مرحله  است جائیکه  کنترل کردن هزینه کم را نشان می دهد .

     

    2-5-3 خط مستقیم هزینه موجودی کالا

    برای تعیین هزینه مستقیم موجودی در مرحله ما موجودی مورد انتظار که با هزینه متوسط تولید در مرحله را ضرب می کنیم . دو برابر هزینه تخمینی در زیرنشان داده شده است .

    (فرمول 12)

    3-5-3 هزینه کالا های فروخته شده

    هزینه کالاهای فروخته شده نشانگر هزینه کل همه واحدهایی است که به مشتریان طی یک برنامه زمانی مشخص تحویل داده شده است . بطور خاص ، فاصله زمانی یکسال است . هزینه کالاهای فروخته شده با ضرب آیتم آخر تقاضا سالانه در آیتم آخر هزینه ساخت تعیین می شود .

     

     سنجشی است که الگوهای اصلی واحد را به منافع فاصله زمانی شرکتها تبدیل می کند .  سنجشی است که بیان می کند (13) در واحدهای مشابه مثل 11 و 12 است . به خاطر داشته باشید که نمونه یک واحد اصلی است که در همه مراحل متداول و معمول است . برای مثال زمان نمونه اصلی یک روز است و فرجه بهره شرکت یکسال است سپس ماه را در ضرب می کنیم تا مقدار سالانه تولید به دست آید . سپس این حجم سالانه در هزینه ساخت واحد ضرب می شود  هزینه کالاهای فروشی هر سال به دست می آید . منشاء بالایی از ، از آیتم آخر تنظیم شده است ، این اجراء آسانتر است . با این وجود وقتی فرمول تابع هدف را اجراء می کنیم خواهیم دید که آن راهی مناسب برای تقسیم هزینه میان مراحل درعرضه متوالی است . برای انجام این کار باید به یاد داشته باشیم که هزینه تجمعی در مرحله  تنها مجموع هزینه های مستقیم انتخابی در هر مرحله است . بنابراین مثل نمونه  محاسبه می کنیم فرمول 14 این فرمول هم تراز رده هزینه موجودی دیده شده در بسیاری از چند رده تراز اول عملکرد کالاست که کلارک و اسکارف را شامل می شود .

     

    6-3 طرح ( دستور عمل ) برنامه ریاضی

    با محاسبه موجودی در بند 4 . 3 و برآورد هزینه در بند 5-3 حال ما در یک موقعیت هستیم برای طرح ریزی مسئله بهینه سازی برای یافتن انتخاب مطلوب و ترتیب زمان خدمت برای کل دوره عرضه متوالی :                

     

    در جائیکه  زمان خدمات ضمانتی برای تقاضای است یک استفاده کننده ویژه مثل بکار گیری مدل است . بنابراین مسئله به حداقل رساندن مجموعه عرضه متوالی هزینه ذخیره احتیاطی و هزینه موجودی مستقیم و هزینه کالاهای فروشی است و محدودیت بیمه کردن دقیقاً یک اختیار در انتخاب هر مرحله است که زمان ذخیره برای هر مرحله غیر منفی است و مرحله پرداختن خدمات گارانتی است . متغیرهای تصمیم زمان خدمت و حق انتخاب هستند .

    مسئله یک عدد صحیح مسئله بهینه سازی غیر خطی است . برای یک مجموعه ثابت امکان پذیر  ( برابر بودن با موردی که مصرف کننده مشارکت حق تصمیم گیری در هر مرحله است ) نظریه گریور و ویلیام (1988) نشان داد که تابع هدف یک وظیفه معقر را تامین می کند که تقاضا محدود است و این عملکرد برای هر مرحله است . به این دلیل در یک مورد حق انتخاب فردی ، محدودیت خطی یک مجموعه را به حداقل می رسانیم . اگر چه ناحیه موجه تعیین کننده نیست می تواند نشان دهد که زمان خدمات دهی مطلوب نیاز به جمع پیش از در زمان تحویل محصول ندارد و تقاضای محدود کمبود در هر مرحله تامین می کند . بنابراین شکل برای این نوع کنترل شده  به حداقل رساندن پیش از حد کار مقعر است . یک راه حل مطلوب برای چنین مشکلاتی در نهایت نقطه امکان پذیر موجه است . ( مثال لوئن برگر 1973)

     

    روش حل برنامه ریزی پویا مورد خط متناوب می تواند بهترین برنامه ریزی پویا را حل می کند . فصل 1-7-3 به بیان این برنامه می پردازد و فصل 2-7-3 رویه حل شدن را تامین می کند .

     

    1-7-3 دوره کیفیت ( حالت) محاسبه ( دوره وضعیت محاسبه )

    به منظور حل برنامه ریزی پویا به طور موثر نیاز به مشخص شدن مدت کیفیت (محاسبه) داریم که الگوریتم ، به حل شبکه در حالت گره به گره کمک می کند ، تنها با بکارگیری اطلاعات که در گره قابل دسترسی است .

    وقتی فقط یک حق انتخاب در هر مرحله در دسترس است نظریه گریوز و ویلیام (1998) نشان داد نشان داد چطور برای طرح ریزی برنامه پویا با یک حالت متغییر پویا است . وضعیت ( کیفیت ) متغیر همچنین زمان خدمات ورودی یا خروجی در هر مرحله است . نوع خدمات که در هر مرحله استفاده می شود بستگی به کجای مرحله در شبکه ساکن است را دارد .

    مسئله تک انتخابی تنها به یک حالت متغیر نیاز دارد چون چندین پارامتر کلیدی است . منحصراً توسط اختیار خرید مشخص می شود . بخصوص ماکسیمم زمان ذخیره و هزینه اضافی در هر مرحله همواره مشخص است اگر فقط در هر مرحله یک اختیار داشته باشیم داشتن هزینه اضافی همیشگی مهم است . چون باعث ایجاد خط مستقیم سهام و هزینه کالاهای فروخته شده تعدادی مشخص می شود . این دو هزینه به زمان خدمات دهی بستگی ندارد . آنقدر که اختیار حق انتخاب ارزششان را کاملاً تعیین می کند .

    بنابراین وقتی در هر مرحله یک حق انتخاب وجود دارد مسئله بهینه سازی را راحت می کند تا برای تعیین کردن مجموعه مطلوب زمان خدمات دهی هزینه برای عرضه متوالی را به حداقل برساند . انتخاب چند خرید متناوب مسئله عرضه کالا می تواند در دو حالت متغیر بکار رود همچنانکه در نظریه گریوز و ویلییام یک حالت متغیر نشان داده می شود زمان خدمات خروجی در هر مرحله است . حالت اضافی متغیر در هر مرحله هزینه انباشتی است .

    ما مجموعه هزینه های انباشتی ممکن را در مرحله  بوسیله مشخص می کنیم زمانیکه هزینه انباشته در مرحله با حق انتخابی در مرحله به  مشخص شد و یک تعداد محدود اختیاری در هر مرحله وجود دارد . هزینه انباشتی در مرحله  می تواند یک مجموعه مجزا را در بر گیرد . برای مثال اگر مرحله 1 دو اختیار داشته باشد سپس در دو هزینه انباشتی آن را داشته باشیم دراین صورت هر امکان هزینه انباشتی برابر با هزینه مستقیم برای یک انتخاب است . اگر مرحله 2 دو انتخاب داشته باشیم سپس مرحله 2 در چهارمین هزینه انباشتی است . ما با اضافه کردن هر هزینه اختیاری در مرحله 1 ایجاد می شود . ( اینها با اضافه کردن هر قسمت هزینه به مرحله هزینه های انباشتی درست می شود ) .

    همچنین برای محدود کردن  مناسب است همچنانکه مجموعه درآمد هزینه های انباشتی به مرحله است برای خط متناوب مراتب موجودی فقط هزینه های انباشتی در مرحله  وجود دارند .

    در مجموعه علائم

    2-7-3

    برنامه ریزی پویا  یک آغاز گر در مرحله 1 است و فرآیند مرحله  است برای هر مرحله محاسبه و ارزیابی برنامه ریزی پویا یک معادله کار آمد توسط  مشخص می شود که بعنوان پایین ترین هزینه عرضه متوالی در گره 1 به  داده شده معرفی می شود . که مرحله هزینه انباشتی است و مرحله  زمان سرویس دهی استعلام شده است .

    برای گسترش عملکرد معادله ما ابتدا هزینه عرضه را در مرحله  مشخص می کنیم بعنوان کارکرد زمان استعلام شده در مرحله است . به اضافه مرحله زمان خدماتی است ، هزینه انباشتی و حق انتخاب انتخاب شده است .

    ( فرمول 15)

    فشرده هزینه ذخیره اطمینان ، هزینه موجودی و هزینه تولید مستقیم برای هر مرحله کمک کننده است .

    با مشاهده ، منحصراً کاهش در بین از فاصله و منحصراً افزایش در  است .

    سه شرط در وجود دارد ، یک شرط مطابق با هر عملکرد پارامتر است ابتدا ما نیاز داریم  . برابری چپ مجبور می کند زمان خدمات در مرحله اعلام شود بطوریکه شبکه ذخیره سازی در مرحله منفی نیست . اختلاف قسمت راست در مرحله  محدود می شود که بالاترین زمان خدمات را نشان دهد که می تواند در مرحله  متجاوز باشد .دومین شرط که  است که زمان خدمات در مرحله منفی نیست و بیش از حد ذخیره نمی شود . سوم ، ما نیاز داریم که درآمد هزینه انباشتی مرحله برابر هزینه ای است که خلاف شکل ظاهر تولید می شود . این نیاز به هزینه انباشتی دارد . انتخاب  هزینه مستقیم است که برابر با هزینه انباشتی امکان پذیر در مرحله است . بنابراین برای امکان پذیر است ، ما باید را باید داشته باشیم اکنون ما می خواهیم پایین ترین هزینه تقاضا را مشخص کنیم در مرحله 1 ازطریق داده  که مرحله به کار گرفته می شود با اختیار بگذارند تا این هزینه انتخاب ویژه مطلوب را مشخص می کنیم برای رسیدن به عملکرد که به شکل زیر است . ( فرمول 16)

    در اولین دوره نشان داده شده که هزینه های عرضه متوالی در مرحله بالا آمده و در 15 مشخص شده است . دومین دوره مطابقت دارد با پایین ترین هزینه در مراحلی که بر خلاف جهت مرحله است .

    برای این مراحل ما مینیمم هزینه عرضه را به عنوان مرحله عملکردی  را به حساب آوردیم ، و هزینه تجمعی سه شرط در15 به 16 وجود دارد . معادله کاربردی برای است . ( فرمول 17)

    از آنجا که به حداقل رساندن بیش از حد مطلوب در مرحله است که یک هزینه تجمعی امکان پذیر در مرحله داده شده است و زمان خدمات است .

    معادله عملکردی برای همه حالتها بررسی و ارزیابی می شود که مرحله  امکان پذیر است . بنابراین برای هر  را حل می کنیم . ماکسیمم زمان تجدید در مرحله  با تکرار حساب می شود مجموعه با تکرار مشخص می شود .

    به منظور یافتن راه حل مطلوب ما در ابتدا باید به یاد داشته باشیم که زمان سرویس در مرحله  نمی تواند مازاد باشد . بنابراین برای هر هزینه تجمعی در مرحله ما می توانیم را برآورد کنیم و پایین ترین هزینه را انتخاب کنیم . سپس می توانیم از طریق شبکه به انتخاب تولید مطلوب برگردیم و به زمان سرویس در هر انتخاب .

     

    4-دستور العمل شبکه مونتاژ

    1-4- نمایندگی شبکه

    یک عرضه متوالی می توان به عنوان شبکه مونتاژ ساخت که در هر مرحله یکی است می تواند اطلات وارده را از چندین عرضه کننده مجاور دریافت کند اما مستقیما عرضه کردن تنها مرحله جاری کردن است در دوره های شبکه یک شبکه مونتاژ بخش یک نمودار است جائیکه هر گره می تواند ضرب در قوس درآمد شود اما تنها یک قوس هزینه می شود . ما فرض می کنیم گره ها ترتیب یافته اند . برای هر قوس  . بر اساس این قرارداد که گره کالاها تمام شد گره خواهند نامید .

    مجموعه مراحل را مشخص می کند که به مرحله مجاور معکوس هستند . عدد اصلی مشخص می کند که برابر تعداد مراحل عرضه در مرحله است .

    برای هر گره مشخص می کنیم زیر مجموعه گره هایی است که مرتبط با  در نمودار که گره های  را در بر می گیرد  مجموعه گره هایی است که از یک  نمودار درختی در گره  است . ما باید را بکار گیریم برای توضیح طرح برنامه ریزی پویا که در فصل بعد خواهد آمد . ما با معادله زیر می توانیم را مشخص کنیم .     

    یک مثال عرضه متوالی نمونه در شکل 1-4 نشان داده شده است .

    شکل  1-4 نشانگر نمودار عرضه تصنعی برای زیرمجموعه ای است که توسط بهره تخته مدار در یک شرکت فلز بوجود آمده است تخته مدار دو جزء اصلی دارد یک تخته اصلی ویک کنترل کننده . همه مراحل دو منبع اختیاری دارند شامل هزینه پایین , زمان عرضه تحویل بلند مدت عرضه وهزینه بالاتر وزمان تحویل کوتاهتر عرضه در شکل 1-4  است  برای و برای 

  • فهرست:

    ندارد.

     

    منبع:

    ندارد.

موجودی کالا یک لیستی از موادو و کالا هاست یا کالا وموادی که خودشان نگهداری می کردند در دسترس انبار توسط یک واحد تجاری.موجودی کالا که سفارش داده میشوند اداره میشوند و پنهان می ماند از مشتریان در حقیقت تولید می کنند عرضه با تاخیر خیلی طولانی تر از تحویل با تاخیر همچنین اسان در نتیجه در پردازش تولید کارایی تولید پایین میآورد اگرظرفیت تولید ساکن بماند برای تجارتخانه موجودی کالا ...

امروزه قیمت و کیفیت از مهمترین مزیت های رقابتی در صنایع به شمار می ‏آیند. از این رو بررسی رابطه بین این دو مزیت رقابتی در سال های اخیر به ویژه در صنایع پیشرو و کشورهای صنعتی بسیار مورد بحث بوده است. این که بدی کیفیت چه تاثیری بر قیمت محصولات و متعاقباً درآمد شرکت خواهد داشت و نیز برای رسیدن به کیفیت مطلوب باید چقدر هزینه کنیم، بحث هزینه یابی کیفیت را جایگاهی ویژه بخشیده است. ...

بسته بندی کالا به عنوان یک رسانه چکیده مقاله در تعریف بسته‌بندی آمده است که بسته‌بندی به معنای تهیه «ظرف محافظ یا سیستمی که سلامت کالای «مظروف» را در فاصله تولید تا مصرف حفظ کند و آن را از ضربات، صدمات، لرزش، فشار و ارتعاش، مصون نگه دارد». از سوی دیگر بسته‌بندی به مثابه یک فرهنگ بومی، یاملی و اقلیمی سیستمی است که از سویی موجبات ایجاد ارتباط بین تولید کننده و توزیع کننده را فراهم ...

مقدمه در جهان صنعتی امروز، به تولید به عنوان یک سلاح رقابتی نگریسته می شود و سازمانهای تولیدی در محیطی قرار گرفته اند که از ویژگیهای آن می توان به افزایش فشارهای رقابتی، تنوع در محصولات، تغییر در انتظارات اجتماعی و افزایش سطح توقع مشتریان اشاره کرد. محصولات در حالی که باید بسیار کیفی باشند، تنها زمان کوتاهی در بازار می مانند و باید جای خود را به محصولاتی بدهند که با آخرین ذائقه، ...

مقدمه: درست همانطور که سیستم حسابداری مالی با اهداف مشخص در نگرش نگهداری می‌شود سیستم حسابداری صنعتی اغلب بطور بارزی با یک نگرش برای دستیابی به اهدافش حفظ می‌شود. تمام معاملات از فاکتورها، سندها یا دریافتی‌های یکسان که برای حسبهای مالی نیز مشترک هستند جمع‌آوری می‌شوند. سپس هزینه‌ها بر طبق کارکردها سازمان‌ها یا محصولات طبقه بندی می‌شوند .اگرچه حسابهای واقعی و حسابهای اسمی از ربط ...

بودجه چیست؟ عبارتست از یک ابزار مدیریتی برای طراحی فعالیت های آینده مدیریت که شامل برآورد فروش,‌ هزینه ها, تولید و غیره می باشد. بودجه بندی برای مشخص کردن نتایج مورد انتظار کسب و کار و خطوط عملیاتی ممکنی که در آینده باید برای دست یابی به این نتایج پیموده شود انجام می شود. نتایج مورد انتظار یا به صورت دوره های مالی و یا سایر ارقام از قبیل کمیت تولیدات برحسب واحد, نفر ساعت, ساعات ...

)آنها این کار را با انعقاد قرارداد سلف با یورودلار انجام می دهند اگر نرخ های بهره بین تاریخ خرید و تاریخ تحویل پایین بیایند ، ارزش قرارداد افزایش خواهد یافت . در ارزیابی قراردادهای سلف از نظر ارزش باید «فرصت زیان» سرمایه گذارای متوازن شود (در نظر گرفته شود) ، که در نتیجه ی کاهش حقیقی (فعلی) در نرخهای بهره در طول دوره است . یک سرمایه گذاری هم سیر نزولی ریسک و هم سود بالقوه ی ...

هدف حسابداری چیست؟ در زمان تمدن های قدیمی که تاریخچه آن ها به هزاران سال پیش از میلاد مسیح بر می گردد، فعالیت های اقتصادی بسیار ساده و در جهت امرار معاش بوده،تا به امروزکه روابط تجاری بسیارگسترده شده اند،کنترل حسابها و دخل و خرج و نوعی ثبت و نگهداری دفاتر وجود داشته است در ضمن عصرحاضر به عنوان عصر اطلاعات نامیده شده است،بنابر این کسانی در این عصر موفق هستند که به اطلاعات بیشتری ...

سیستم کنترل داخلی در معنای وسیع کلمه و در ارتباط با مجموعه ای از هدفها به شرح زیر تعریف می شود:«هر سیستم یا مجموعه ای از کنترلها ، اعم از مالی و غیر مالی،که برای دستیابی به اطمینانی منطقی تحقق موارد زیر برقرار میشود»: 1-اثر بخش و کار آمد بودن عملیات 2-قابل اتکا بودن اطلاعات مالی و گزارشگری آن 3-رعایت قوانین و مقررات(1) چرا سیستم کنترل داخلی سودمند است؟ سیستم کنترل داخلی به دلایل ...

هزینه یابی مراحل عمل یا هزینه یابی مرحله ای روشهای هزینه یابی اصولاً برد و نوعند هزینه یابی سفارش کالا هزینه یابی مرحله ای در روش هزینه یابی سفارش کار ، هر شماره کار به منزله واحد مستقلی تلقی می شود و هزینه اولیه ( مواد و دستمزد ) و سربار ساخت آن جداگانه محاسبه و در برگ خلاصه هزینه مربوط ثبت می شود بطوری که هویت هر سفارش در سرتاسر دوره تولید مشخص می ماند. در نتیجه امکان دارد که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول