دانلود مقاله جانور شناسی و گیاه شناسی

Word 454 KB 6420 21
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • پروتوزوآ بیشترین جانوران تک یاخته ای هستند. اینها در سلسله جانوری پایین ترین جانوران گروههای بزرگ می باشند و گروه های دیگر جانوران بافتی پریاخته یا متازوآها هستند. از لحاظ ساختمان، یک پروتوزوآ با یک سلول از جانور متازوئر قابل مقایسه و تطبیق است. ولی از نظر عمل و وظیفه یک موجود زنده کاملی است و دارای توازن و تعادل فیزیولوژیکی  است و تمام اعمال ضروری زندگی یک جانور را انجام می دهد. بعضی از پروتوزوآها از لحاظ ساختمان بسیار ساده و بعضی دیگر پیچیده و دارای اندامهای سلولی هستند. اندامهای سلولی بکار اعمال حیاتی خاص می خورند و از نظر عمل شبیه به دستگاههای جانوران پریاخته می باشند.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Mesozoa

    این جانوران ساده ترین جانوران پر سلولی بوده، بدن باریک، کوچک و کشیده و بصورت تقارن شعاعی در این جانوران دیده می شود. از نظر جنینی بصورت دیپلو پلاستیک رشد می کنند.

    از نظر تولید مثلی دارای دو شکل تولید مثل جنسی و غیر جنسی می باشند. یک لایه سلولهای مژکدار بدن را فرا گرفته است. این سلوله در حرکت جانور نقش داشته و همچنین از محیط اطراف، مواد غذایی ریز و میکروسکوپی را جذب می کنند.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Porifera

    تقارن شعاعی دارند و برخی فاقد آن هستند. رویان از دو برگه تشکیل یافته است. جانوران این شاخه بطور غیر منظم تشکیل بافتهایی را می دهند که در بینشان مزانشیم وجود دارد. برخلاف جانوران عالیتر بدنشان فاقد سازمان مشخص است. تمامی و یا قسمتی از پوشش داخلی این جانوران از کوآنومیست(choanocyte) پوشیده شده است. بدن دارای سوراخ ها، مجاری زیادی است که دائما آب در آنها گردش نموده، غذا و اکسیژن به نقاط مختلف بدن می رساند.

     

    Coelenterata

    وجود تقارن شعاعی که بر حسب یک محور عرضی که از دهان آغاز و به ناحیه مقابل دهان ختم می گردد. بدن بدون بند است. بدن تنها از دو لایه بافت ساخته شده است که عبارتند از اپیدرم وگامترودرم.

    دهان که از تانتاکول مفروش گردیده، متصل به حفره گوارش که کیسه مانند است. این حفره ممکن است

     

    Ctenophora

    بدن در این جانوران دارای تقارن دو طرفی است. بدن معمولا پهن و یا در بعضی گونه بدن بصورت نیمه کروی می باشد، دارای 8 صفحه شانهای مژکدار در سطح بدن خود هستند. دستگاه گوارش بصورت ناقص بوده و مخرج ندارند. از نظر تولید مثل معمولا هرمافرودیت یا تک یاخته هستند و دستگاه تناسلی دارای قسمت های مختلفی شده و نسبتا پیچیدگی پیدا کرده است.

     

     

    Platyhelminthes

    بدن دارای تقارن دو طرفی است و از سه لایه جنینی رشد پیدا کرده اند، تریپلوستیک هستند. بدن معمولا پهن و فاقد بند واقعی هستند. دارای دستگاهای مکنده و یا قلاب بوده و هر دو را جهت اتصال به بدن میزبان استفاده می کنند. دستگاه گوارش بصورت ناقص می باشد. لوله گوارش معمولا از انشعابات زیادی تشکیل می شود.

     

     

    Nemertinea

     

    کرم های نواری، بدن باریک، نرم ، قابل ارتجاع که از مژک پوشیده شده است. فاقد ساختمان بند بندی. دهان قدامی دارای یک خرطوم دراز می باشد. مجرای گوارشی کامل با مخرج. فاقد حفره عمومی، دستگاه عصبی .شامل عقده عصبی قدامی و سه طناب عصبی طولی، جنس ها جداگانه، زندگی مستقل ، اغلب در آبهای شور و خشکی زندگی می کنند.

     

     

     

    Entoprocta

    اندازه کوچک و زندگی بطور انفرادی یا اجتماعی دارند. هر فرد روی ساقه، با جام(calyx) شامل یک حلقه، مژک در روی زوائد، مجرای گوارشی بشکل u ، فضا های بدن تشکیل پسودوسل(pseudocoel) می دهد که پر از پارنشیم می باشد. یک پایه و یا دو پایه می باشند. به اشیاء و یا به بدن جانوران دیگر می چسبند. در آبهای شور یا شیرین زندگی می کنند.

     

     

     

     

     

     

    Asschelminthes

    کرم های رشته ایی هستند. فاقد بند و بدن بصورت یکسره وجود دارد. غشای بدن در این جانوران مقاوم بوده و از جنس کوتیکول می باشد. غشایی روی بدن را پوشانده است. دستگاه گوارش بصورت کامل از دهان شروع وبه مخرج ختم می شود که در قسمت خلفی وجود دارد. بصورت آزاد و مستقل در زمین های مرطوب و در آب زندگی می کنند. همه آنها زندگی انگلی دارند و در بافتها و مایعات بدن جانوران و گیاهان دیده می شوند.

     

    (تصاویر در فایل اصلی موجود است)

     

    Acanthocephala

    بدن در حالت زنده پهن و نا صاف و خشن است و در حالت بیجان و نگهداری شده استوانه ای و صاف است. کوتیکول نازک است. در انتهای قدامی خرطوم های جمع شونده و دارای ردیف هایی از خارهای بر گشته می باشد. لوله هاضمه وجود ندارد. جنس ها از یکدیگر مجزا و متمایزند. انگل اند. لارو آنها در بند پاییان و بالغشان در مهره داران انگل می باشند. اکی نورنکوس ( Echinorhynchus). ژیگانتورنکوس (Gigantorhynchus).

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Bryozoa

    کلنی های منشعب یا شاخه شاخه و گیاه مانند دارند و یا بصورت قشر هایی بر روی صخره ها یا صدف ها هستند یا بشکل توده ژلاتینی می باشند و بسیار کوچک اند. تعدادشان زیاد است. هر یک در خانه های جداگانه بسر می برندو شاخکهای مژکدار در اطراف دهان دارند. لوله هاضمه بشکل U و کامل است. سلوم تکامل یافته است. هرمافردودیت و زندگی آنها مستقل و در آبهای شور یا شیرین است. بوگولا (Bugula) پکتینا تلا(Pectinatella).

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Phoronidea

    بدن کرمی شکل، استوانه ای، صاف و فاقد بند است و در داخل یک لوله که خود آنرا ترشح کرده است می باشد. انتهای قدامی دارای شاخکهای مژکدار و یک دهان یا صفحه دهانی(Lophophore) می باشد که به شکل نعل اسب است. لوله هاضمه کامل و به شکل U است. دهان و مقعد در داخل صفحه دهانی قرار دارند. سلوم دارای 6 قسمت و پوشش درونی است. رگهای خونی موجود است، هرمافردیت و دریایی است. فرونیس(PHoronis).

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Brachiopoda

    در خارج دارای قشر آهکی است و بوسیله یک پایه گوشتی بصخره ها متصل است. در داخل دو بازوی مارپیچی موجود است و لفوفر(Lophophore) دارای شاخکهای مژکدار است. لوله هاضمه دارای مقعد و یا بدون آن است. سلوم تکامل یافته و قلب کوچک است. جنس ها متمایزند. دریایی هستند. تربراتولینا (Terebratulina) . لنگولا ( Lingula)

     

     

     

     

     

     

     

    (تصاویر در فایل اصلی موجود است)

     

     

     

     

     

    Mcllusca

    تقارن دو جانبی است، بند بند نیستند،بدن نرم و از پوششی پوشیده شده که معمولا غلاف یا صدفی آهکی1-2 یا8 قسمتی ترشح می کند. معمولا سر در جلو است و یک پای عضلانی در قسمت شکمی وجود دارد که برای حرکت می باشد. لوله هاضمه کامل است. یک قلب و رگهای خونی دیده می شود. تنفس معمولا بوسیله برانشی صورت می گیرد. سلوم کوچک است. دستگاه عصبی شامل چند جفت عقده(Ganglia) و منقسمات آن می باشد. جنس ها متمایزند. در آب شور و شیرین زندگی می کنند و بعضی در خشکی هستند.

     

     

    (تصاویر در فایل اصلی موجود است)

     

    بدن داراز و معملا از حلقه های بسیاری که دارای خارهای موی مانند ظریف برای حرکت می باشند تشکیل شده است. کوتیکول نازک. لوله هاضمه کامل و لوله ای است و سلوم معمولا بزرگ است. دستگاه گردش خون بسته است. دستگاه عصبی از مغز (پشتی) و یک رشته عصبی شکمی دارای عقده ها و اعصاب جانبی در هر حلقه تشکیل می یابد. غالبا زندگی مستقل دارند.

    (تصاویر در فایل اصلی موجود است)

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

شبکه گسترده سم شناسی پروژه اطلاعاتی ماده ضد آفت از ادارات گسترش تعاونی دانشگاه کرنل؛ دانشگاه ایالتی میشیگان؛ دانشگاه لیاست ارگان؛ و دانشگاه کالیفرنیا در سوییس. مخارج و حمایت اصلی توسط برنامه ارزیابی برفودرا آفت کش کشاورز ملی خدمات گسترده USDA فراهم شده بود. ماده ضد آفت اطلاعات نقشه مقطعی نام های تجاری یا سایر اسامی برلانیر(بی . تی انواع کرستاکی):دایپل؛ تری ساید؛ باکتو اسپین؛ ...

در فرایند فتوسنتز با کمک انرژی نورانی، دی اکسیدکربن وآب که موادی غیرآلی هستند، به مواد آلی تبدیل می‌شوند.مواد آلی بین گیاهان و جانوران ونیز بین جانوران مختلف منتقل می‌شود وسرانجام به شکل گرما وکارهای زیستی موجودات زنده به مصرف می‌رسد. بنابراین هر موجود زنده‌ای باید پیوسته با موجودات زنده دیگر و نیز با موجودات غیرزنده اطراف خود،در ارتباط باشد.تحقیق در باره روابط بین موجودات زنده ...

طرز استفاده: دم کرده ريشه بابا آدم : مقدر 50 گرم ريشه بابا آدم را در يک ليتر آب جوش ريخته و بمدت 20 دقيقه دم کنيد . جوشانده ريشه بابا آدم : مقدر 80 گرم ريشه بابا آدم را در يک ليتر آب جوش ريخته و بگذاريد بمدت 10 دقيقه بآرامي بجوشد . تن

پيشگفتار نگهداري ماهيان زينتي از دير باز براي عموم يک سر گرمي محسوب مي شده و به نظر مي رسد در يک هزار سال قبل ،چيني ها اولين کساني بودند که به نگهداري ماهيان زينتي اقدام نمودند و اين سر گرمي در نيمه قرن نوزدهم بعد از شکل گيري و توسعه مکان هاي ع

طرز درست کردن بسترقارچ صدفي نحوه ي درست کردن بذر معرفي گونه هاي قارچ هاي پلوروتوس صدفي روشهاي مختلف بذر پاشي روش هاي کشت مرحله ي داشت ، مرحله ي اجرايي، نگهداري، قارچ صدفي برداشت قارچ صدفي بيماريهاي قارچ صدفي قارچ چيست؟ قارچ

قارچ چيست؟ قارچ جانداري است که جزء گياهان و حيوانات نيست بلکه جزء ديسه داران است. قدمتش از گياهان و جانوران بيشتر است. چون کلروفيل ندارد نمي تواند مانند گياهان سبز عمل فتوسنتز را انجام دهد و از کربن هوا استفاده مي نمايد. به همين دليل قارچ ها مجبورند

جسم انسان از میلیونها میلیون سلول تشکیل شده است که در کنار هم ، بافتهایی مانند ماهیچه‌ها ، استخوان و پوست را می‌سازند. اغلب سلولهای طبیعی بدن در پاسخ به تحریکاتی که از داخل و خارج بدن به آنها وارد می‌شود، رشد و تولیدمثل می‌کنند و در نهایت می‌میرند. اگر این فرآیند در مسیر تعادل و صحیح خود اتفاق بیفتد ، بدن سالم می‌ماند و عملکرد طبیعی خود را حفظ می‌کند. اما مشکلات ، زمانی شروع ...

« خلاصه» غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد. غذاها شامل موارد زیر است: 1- هیدراتهای کربن 2- چربی ها 3- پروتئین 4- مواد معدنی و ویتامین ها و آب هیدارت های کربن انرژی زا هستند و مقدار آنها در غذاهای مختلف متفاوت ...

سم شناسی سم شناسی (Toxicology) درباره تاثیرات زیان آور عوامل شیمیایی و فیزیکی بر روی سیستمهای زنده بحث می‌کند. یا علم راجع به سموم تولید شده بوسیله گیاهان ، جانوران و باکتریهای پاتوژن را گفته می‌شود. این کلمه از ریشه یونانی کلمه Lagos و taxicon گرفته شده که به معنای مطالعه تاثیرات منفی مواد شیمیایی روی ارگانیسمهای زنده است. دید کلی انسان در یک محیط شیمیایی زندگی می‌کند و بسیاری ...

بیولوژی(biology ) تاریخچه: رابرت هوک(Robert hooke) فیزیکدان انگلیسی در سال 1665 با بررسی میکروسکوپی برش های چوب پنبه حفره های متعدد مجاور هم مشاهده نمود که هرکدام را به نام سلول به معنای اتاقک یا حفره کوچک نام نهاد. در حدود همان زمان آنتونی وان لیون هوک (antony van leewwenhoek) دانشمند هلندی با میکروسکوپ ساده ای که ساخته بود ، موجودات تک سلولی را به صورت زنده در آب راکد ، خون و ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول