دانلود تحقیق کود شیمیایی

Word 46 KB 6803 6
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۷,۱۵۰ تومان
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

    فارس-«عضوهیات مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان کود شیمیایی ایران گفت: «300 کارخانه بخش خصوصی تولید کود کامل شیمیایی، بر اثر عدم همکاری دولت در خرید محصول، به تعطیلی کشیده شد.»
        
         عبدالجواد قناد، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان کود شیمیایی ایران افزود: «در حال حاضر نیاز کشور به کود شیمیایی سالانه حدود 5/4 میلیون تن است که 8/2 میلیون تن از خارج وارد و 2/1 میلیون تن از صنایع پتروشیمی داخلی و 400 تا 500 هزار تن به صورت کود کامل که با ریزمغذی مانند روی و منگنز غنی شده است، توسط بخش خصوصی تولید می شود.»
        
        عضو هیات مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان کود شیمیایی ایران تصریح کرد: «روال مصرف متناسب زمین های هر منطقه و هر گیاه از کود شیمیایی در دنیا این است که 60 تا 70 درصد کود کامل و 30 تا 40 درصد کود تک عنصری به زمین کشاورزی داده می شود، در حالی که در ایران، بر عکس 90 درصد کود مصرفی تک عنصری و کم تر از 10 درصد کود کامل است.»
        
         اشکال در تغذیه کل زمین های کشاورزی با یک فرمول کود
        
        عضو هیات مدیره انجمن صنفی کود ایران تصریح کرد: «شرکت دولتی خدمات حمایتی کشاورزی به عنوان متولی تهیه، توزیع و مجری کود شیمیایی فقط فرمول 1-15-8-15 (یعنی 15 واحد ازت، هشت واحد فسفات، 15 واحد پتاس و یک واحد عنصر روی) را برای کل کشور معرفی می کند، در حالی که خاک های مختلف، نیازهای گوناگون کودی و عناصر شیمیایی دارند.»
        
         اطلس زمین برای غنی سازی محصولات تهیه شود
        
        قناد افزود: «بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت در اول مرداد 85 و مصوبه نشست 26 مهرماه 85 هیات وزیران، اطلس زمین های کشاورزی و نیاز هر منطقه توسط وزارت جهاد کشاورزی تهیه و تدوین می شد تا بر اساس نیاز زمین و محصول هر منطقه کود کامل ویژه آن منطقه تولید شود.»
        
        وی لزوم تهیه اطلس (نقشه جامع نیاز کودی زمین های کشاورزی کشور) را یادآور شد و خاطرنشان کرد: «به طور سنتی کشاورزان ایرانی به سوی مصرف کود سیاه و سفید (یعنی اوره و فسفات) هدایت شده اند و مصرف کودهای کامل حاوی ریزمغذی که کل نیاز زمین را برآورده می کند و مصرف کود را کاهش می دهد، کم تر از جانب شرکت خدمات حمایتی ترویج شده است.»
        
        صیاد فرهادی رییس انجمن صنفی تولیدکنندگان کود شیمیایی ایران نیر تصریح کرد: «با وجود این که روش تهیه کنندگان کود کامل در داخل کشور مانند تمام دنیا روش فیزیکی از طریق مخلوط کردن کودهای گوناگون و غنی سازی کود با ریزمغذی ها مانند آهن و روی است، متاسفانه وزیر جهاد کشاورزی نامه ای به طهماسبی وزیر وقت صنایع و معادن می نویسد که چون تولید داخلی کود کامل استاندارد کافی ندارد، این روش تولید متوقف شود.»
        
        فرهادی خاطرنشان کرد: «شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مواد اولیه را خود تامین و فرمول تهیه کود کامل و روش گرانول کردن و خشک کردن کود را تعیین می کند و بر جریان تولید و توزیع آن نظارت کامل می کند، پس نمی تواند ادعا کند که این روش غیر استاندارد است.»
        
        رییس انجمن تولیدکنندگان کود شیمیایی ایران گفت: «سرمایه گذاران بخش خصوصی از سال 1375 بر اساس توصیه وزیران کشاورزی و صنایع وقت تشویق به سرمایه گذاری در تولید کود کامل شدند، ولی اکنون برخلاف سیاست های کلی اصل «44» قصد تعطیل کردن 300 واحد تولیدی کود کامل وجود دارد.»
        
         رغبت حضور بخش خصوصی را از بین نبرید
        
        فرهادی گفت: «اگر تعطیلی 18 ماهه که گریبانگیر 300 واحد تولید کود کامل با حدود 10 تا 15 هزار نفر کارگر بیکار شده ادامه یابد، در آینده هیچ سرمایه گذار داخلی رغبت حضور در این رشته تولیدی را پیدا نمی کند. رییس انجمن تولیدکنندگان کود شیمیایی ایران ادامه داد: «فاجعه زیست محیطی که در آینده دچار کشور خواهد شد، با توجه به حذف مصرف کود کامل در زمین های کشاورزی، برخی زمین های کشور به ازت یا فسفات مسموم می شوند و مصرف کود افزایش می یابد، در نتیجه محصول تولیدی از سلامت کم تری برخوردار خواهد بود که در نهایت سلامت جامعه را به خطر می اندازد.» فرهادی در مورد واگذاری 51 درصد سهام شرکت خدمات حمایتی به بخش خصوصی، گفت: «پیش از این که وزیر جهاد کشاورزی بحث واگذاری سهام این شرکت دولتی را اعلام کند، این انجمن طی نامه رسمی خواستار خرید بخشی از سهام شرکت خدمات حمایتی کشاورزی توسط اعضای انجمن تولیدکنندان کود شده بود.»
        
        رییس انجمن صنفی تولیدکنندگان کود ایران تصریح کرد: «هم اکنون کود شیمیایی به دلیل این که 75 درصد بهای آن یارانه و 25 درصد هزینه کشاورز است، تولیدکنندگان کود کامل داخلی توان رقابت تک عنصری وارداتی یارانه دار را ندارند، اگر قیمت کود کاملاآزاد شود، در آن صورت تولیدکنندگان داخلی هم قادر به رقابت با محصول خارجی خواهند شد.» فرهادی گفت : «شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آخرین بار هر کیلوگرم کود را 315 تومان می خرید، اکنون 450 تومان می خرد، در حالی که کود کامل ماکرو زراعت را به قیمت 5/75 تومان به کشاورزی تحویل می دهد.»
        
        رییس انجمن تولیدکنندگان کود شیمیایی ایران افزود: «مشکل ما این است که اکنون 18 ماه است، حرف تکرار آزادسازی قیمت کود زده می شود، ولی در عمل کود وارداتی با یارانه به کشاورز تحویل می شود و تولیدکننده کود کامل داخلی به گوشه ای رانده شده است.»

    املاک » کارگاه و کارخانه

    انتقاد تولید کنندگان کودهای شیمیایی از عدم خرید کود کارخانه های داخلی

    خبرگزاری فارس: انجمن تولید کنندگان کودهای شیمیایی در نامه به رییس جمهور اعلام کرد: علیرغم گذشت یکسال از دستور رییس جمهور و قول و تعهد وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیون امنیت ملی مجلس ، مشکل همچنان باقی است و وزارت جهاد کشاورزی در خرید کود کارخانه های داخلی اقدام نکرده است.

     

     

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس به نقل از انجمن تولید کنندگان کود های شیمیایی به رییس جمهور آمده است: جناب آقای احمدی نژاد ، یک سال قبل در چنین روزی (روز صنعت) وعده کردید، ظرف دو هفته مشکل 300 واحد تولیدی کود کامل با 15 هزار اشتغال را حل خواهید کرد و به وزیر جهاد کشاورزی نیز مرقوم فرمودید، مشکل را حل کنند، اما علی‌رغم این دستور صریح و قول و تعهد جناب وزیر جهاد کشاورزی در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی مشکل همچنان باقی است.
    در ادامه این نامه آمده است: پس از جلسه سال گذشته کمیسیون امنیت ملی مجلس و چند ماه تاخیر، انعقاد و مبادله تفاهم نامه‌ با معاونت وزارت جهاد کشاورزی، مبنی بر خرید 500 هزار تن کود کامل (حدود 10درصد از کل نیاز کودی کشور) از تولید‌کنندگان داخلی، متاسفانه یک سال با وعده و وعید سپری شد و هیچ خریدی از تولید‌کنندگان داخل انجام نشد و فقط به واردات از خارج و خرید از پتروشیمی اکتفا شد.
    انجمن تولید کنندگان کود شیمیایی در این نامه افزود: تاسف بیشتر آن که مصوبه مورخ 18/2/87 هیات وزیران در خرید 375 هزار تن کود کامل از تولیدکنندگان داخلی نیز در اجرا توسط وزارت جهاد کشاورزی دچار دخل و تصرف و تغییر شد، به طوری که برخلاف این مصوبه مقدار خرید نصف شد و تامین مواد اولیه حذف شد، ضمن آنکه تامین پیش‌پرداخت نیز کلا منتفی شد و ضمانت شرکت در مناقصه به طور غیرمتعارف از 30 میلیون تومان به 250 میلیون افزایش داده شد تا هرچه بیشتر برای تولیدکننده مانع ایجاد شود.
    در ادامه نامه آمده است: نکته مهم اینکه این واحد‌ها که مدت دو سال و بیشتر در تعطیلی به سر برده‌اند و اغلب تولید‌کنندگان دارای بنیه مالی ضعیف هستند و بدهی معوق به بانک‌ها دارند.
    نامه انجمن تولید کود شیمیایی حاکی است: این کارخانه ها در مناقصه با عدم تامین مواد از طرف شرکت خدمات حمایتی مواجه شده و بایستی بدون دریافت پیش‌پرداخت، سرمایه در گردش حداقل 24 تا 34 میلیارد دریال نیز برای خرید مواد اولیه تهیه کنند و این در عمل به معنی انجام نشدن تولید داخلی و یا جمع‌آوری کودهای یارانه‌ای توزیع شده و تولید قاچاق خواهد بود.
    انجمن تولید کود شیمیایی خطاب به رئیس جمهوری آورده است: این چه نوع مدیریت و عدالت است که اعمال می‌شود، از یک طرف کود شیمیایی یک کالای یارانه‌ای است که تولید‌کننده نمی‌تواند راسا آن را تولید و به فروش رساند و اگر هم به صورت آزاد تولید کند قدرت رقابت و فروش آن را در مقابل کالای یارانه‌ای نخواهد داشت و از طرف دیگر دولت هم خود را موظف به خرید آن نمی‌داند، پس تکلیف این 300 واحد تولیدی با میلیارد‌ها تومان سرمایه‌گذای و تسهیلات‌ بانکی و هزاران کارگران بیکار شده چه می‌شود؟
    اانجمن تولید کنندگان کود شیمیایی در این نامه خطاب به رییس جمهور افزود: از شما انتظار حمایت قانونی و اجرای تصمیمات مورخ 26/09/86 کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و مصوبه مورخ 18/02.87 هیات دولت را خواهیم داشت.
  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

مقدمه 1 با توجه به افزایش سریع جمعیت کشور، نیاز به تولید بیشتر مواد غذایی احساس می‪گردد. بهترین راه برای نیل به این هدف و همچنین تامین قسمتی از ارز مورد نیاز، افزایش تولید در واحد سطح است. در بین نهادهای کشاورزی، اضافه نمودن متعادل کودهای شیمیایی بیشتر از سایر نهادها در افزایش تولید محصولات کشاورزی موثر است. نظر به اینکه تولید کنندگان محصولات کشاورزی کشور برای تولید بیشتر، مصرف ...

چکيده مسائل اقتصادي و زيست محيطي در کنار مسائل فني، توليدکنندگان محصولات کشاورزي را وادار کرده است روش‌هاي جديد را در مديريت توليد محصولات کشاورزي بکار گيرند. در روش‌هاي متداول توليد محصولات کود شيميايي به طور يکنواخت در سطح مزرعه توزيع مي‌گردد. ا

کود شیمیایی: تولید هر تن وش ( دانه همراه با الیاف ) موجب خروج 32 تا 46 کیلو ازت ،‌12 تا 15 اکسید فسفر ، 32 تا 43 کیلو اکسید پتاسیم ، 30 الی 40 کیلو اکسید کلسیم (cao) و 8 تا 10 کیلو منیزیوم (Mgo) از زمین می گردد . بطور معمول 90 الی 150 کیلو ازت ، 90 تا 120 کیلو فسفر و در صورت کمبود پتاسیم 50 تا 60 کیلو اکسید پتاسیم در هکتار بکار می برند . تاریخ کاشت: حداقل درجه حرارت برای جوانه ...

يکي از مهمترين رسالتهاي بشر در هزاره جديد بسيج انديشه ها و توانمنديهاي اجرايي براي حفاظت از محيط زيست است.در گوشه و کنار جهان هزاران کارشناس و محقق دست به کار شده اند تا ضمن مطلع کردن جوامع بشري و دولتمردان و سياستگذاران اقتصادي و اجتماعي از مخاطر

مقدمه ( کودهای شیمیایی ) از زمان های دیرین مصرف فضولات دامی بعنوان کود درکشت و زرع یک عمل معمول و متداول بوده است درصد سال اخیر استفاده از املاح معدنی وموادشیمیایی در تولیدات کشاورزی توسعه یافته تا اینکه امروزه این عمل از ارکان اولیه واقتصادی کشت و زرع در اکثر خاک های دنیا می باشد . کودهای تجاری[1] شامل مواد معدنی و آلی می باشد که در بازار قابل خریداری بوده و جهت تولید محصول به ...

جنگ شيميايي با جنگ جهاني اول در اوايل قرن بيستم آغاز شد و با جنگ شيميايي عراق عليه ايران در اواخر قرن بيستم به اتمام رسيد. اگر چه در تاريخ، تا قبل از شروع جنگ اول جهاني مواردي از بکار گيري اسلحه شيميايي ذکر شده است ولي انجام جدي حملات شيميايي به جنگ

گرچه استفاده ازکودهاي بيولوژيک در کشاورزي از قدمت بسيار زيادي برخوردار است و در گذشته نه چندان دور تمام مواد غذايي مورد مصرف انسانبا استفاده از چنين منابع ارزشمندي توليد مي‌شده است، ولي بهره‌برداري علمي از اينگونه منابع سابقه چنداني ندارد. اگر چه کا

مقدمه با توجه به افزايش روز افزون جمعيت و ترقي سطح درآمد تقاضا براي خريد مواد غذايي روز به روز افزايش مي يابد . از اين رو ضروري است که توليد مواد غذايي چند برابرشود. اراضي زير کشت و سطح توليد کنوني آنها قادر به جوابگويي به تقاضاي شکم هاي گرسنه ن

تاثیر کودهای بیولوژیک نقش عناصر غذایی در رشد و کیفیت گیاهان زینتی تاریخچه کودهای بیولوژیک (کود های میکروبی) در دهه گذشته به دلیل مصرف کود های شیمیایی اثرات زیست محیطی متعددی از جمله انواع آلودگی‌های آب و خاک و مشکلاتی در خصوص سلامتی انسان و دیگر موجودات زنده به وجود آمد. سیاست کشاورزی پایدار و توسعه پایدار کشاورزی، متخصصین را بر آن داشت که هر چه بیشتر از موجودات زنده خاک در جهت ...

کود شیمیائی از جمله کودهای شیمیائی قابل استفاده در مسیر خاکی می‌توان کودهای فسفاته و سولفات آمونیوم و سولفات پتاسیم و سولفات نیزیم و برخی عناصر کم مصرف را نام برد هرچند که برای مصرف این کودها بهتر است براساس آنالیز خاک و مقایسه نتیجه آن با شاخص موردیناز کودی انجام شود با این حال توصیه کودی زیر در صورت عدم امکان دسترسی به آزمایش خاک و در شرایط pH بالای 7 می‌باشد. عناصر تشکیل ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول