دانلود تحقیق نگهداری داروها در منزل

Word 47 KB 7059 9
مشخص نشده مشخص نشده علوم پزشکی - پیراپزشکی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • امروزه در بیشتر خانه ها قدری دارونگهداری می شود.این دارو ها معمولاً در یخچال یا در جعبه ی کمک ها ی اولیه گذاشته می شوند و معمولاً شامل باقی مانده ی داروهائی است که به طور ناقص مصرف شده اند.
    از قرار معلوم منظور از نگهداری داروها در منزل این است که یک روزی از آنها استفاده شود.استفاده ی مجدد از این دارو ها علاوه بر اینکه اغلب خود سرانه وبدون تجویز پزشک خواهد بود ،احتمالاً کاربرد نادرست داشته وخطر مصرف دارو ها ی فاسد و تاریخ گذشته را هم به همراه دارد .

    علاوه بر این امکان مصرف این دارو ها توسط کودکان یا افرادی که اختلالات روحی دارند وجود دارو لذا به نظر می رسد ضررهای نگهداری دارو در منزل دربسیاری از موارد بیشتر از فایده آن است هر وقت یکی از افراد خانواده بیمار شود و نیاز به مصرف دارو پیداکند شایسته است توسط پزشک معاینه شود و تجویز دارو توسط پزشک معالج انجام گیرد وهمان موقع دارو از دارو خانه تهیه شود امروزه در بیشتر خانه ها قدری دارونگهداری می شود.این دارو ها معمولاً در یخچال یا در جعبه ی کمک ها ی اولیه گذاشته می شوند و معمولاً شامل باقی مانده ی داروهائی است که به طور ناقص مصرف شده اند.

    از قرار معلوم منظور از نگهداری داروها در منزل این است که یک روزی از آنها استفاده شود.استفاده ی مجدد از این دارو ها علاوه بر اینکه اغلب خود سرانه وبدون تجویز پزشک خواهد بود ،احتمالاً کاربرد نادرست داشته وخطر مصرف دارو ها ی فاسد و تاریخ گذشته را هم به همراه دارد .

    علاوه بر این امکان مصرف این دارو ها توسط کودکان یا افرادی که اختلالات روحی دارند وجود دارو لذا به نظر می رسد ضررهای نگهداری دارو در منزل دربسیاری از موارد بیشتر از فایده آن است هر وقت یکی از افراد خانواده بیمار شود و نیاز به مصرف دارو پیداکند شایسته است توسط پزشک معاینه شود و تجویز دارو توسط پزشک معالج انجام گیرد وهمان موقع دارو از دارو خانه تهیه شود وبااین حال اگر بخواهیم دارو در منزل نگهداری کنیم بهتر است به موارد زیر توجه کنیم ، 1-تاجای ممکن دارو در منزل نگهداری نشود .

    2- دارو های بدون برچسب ویا دارو های فله ای را هرگز در منزل یا محل کار نگه نداریم و آنها را دور بیندازیم .

    3- حد اقل هر سه ماه یک بار همه ی داروهای موجود در منزل را از نظر تاریخ مصرف بررسی کنیم وداروهای تاریخ گذشته را در سطل آشغال بیندازیم .

    4- هرگز داروئی را در جعبه داروی دیگری نگذاریم.

    5- به شرایط نگهداری دارو که روی جعبه دارو یا در برشور آن ذکر شده توجه کنیم.

    6- باقی مانده ی محلول سرم ، قطره وشربت هائی که به طور ناقص مصرف شده اند قابل نگهداری نیست و بایستی حتماً دور ریخته شوند.

    7- داروها را حتماً در محلی مناسب و دور از گرما ، رطوبت ، و نور مستقیم آفتاب قرار دهید.

    این محل باید دور از دسترس کودکان کنجکاو باشد.

    8- بهتر است لیستی از داروهای موجود در منزل تهیه شود ودر محل نگهداری داروها نصب شود.

    هر چند وقت یک بار این لیست بازبینی شود.

    می توان تاریخ انقضای هر دارو را هم در این لیست نوشت.

    9- داورئی را که نمی شناسید ، در منزل نگه ندارید.اینگونه داروها را می توان به هلال احمر یا مؤسسات خیریه اهدا کرد.

    داروها را به افراد فقیر و محتاج ندهید زیرا ممکن است آنها را خودسرانه مصرف کنند وخطراتی متوجه آنها شود.

    10- یادمان باشد مصرف خودسرانه دارو ویا تجویز دارو برای دیگران مجاز نیست.

    بری استفاده از داروهای موجود در منزل ، هر بار با پزشک خود مشورت کنیم.

    11- سرنگ و یا دستکش استریل نیز تاریخ انقضای مصرف دارند.پاره شدن کاغذ پوشش سرنگ و دستکش سبب غیر استریل و غیر قابل استفاده شدن آنها می شود.

    کارخانه سها هلال 1 کارخانه سها هلال 2 کارخانه سها هلال 3 کارخانه سها هلال 4 (گیاهان دارویی ) واردات دارو و تجهیزات پزشکی داروخانه مرکزی داروخانه شهرستان ها فعالیت های دارویی جمعیت به سال 1305 برمی گردد .

    در آن سال این کار در قالب راه اندازی اولین داروخانه سیار توسط جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران بوجود آمد و با همدلی مردم و استقبال از آن با وقف محل و زمین به منظور ارائه خدمات داروئی و درمانی مناسب ادامه یافت و در این مسیر سازمان تدارکات درمانی شکل گرفت و تا قبل از انقلاب به تنهائی تأمین وسایل پزشکی و داروئی بیمارستان های وقفی و غیره را از خارج کشور عهده دار بود ، در سال 1367 با مرکز فوریتهای داروئی و تجهیزات پزشکی که مسئولیت ورود دارو و اقلام پزشکی نایاب و ضروری را در بعد از انقلات شکوهمند اسلامی توسط وزارت بهداشت و درمان پذیرفته بود و در زمان جنگ تحمیلی نیز بیشترین خدمات را به مجروحین و جانبازان عزیز ارائه می کرد ، ادغام و با نام سازمان تدارکات و تولید لوازم پزشکی و داروئی گام به بخش شکوفائی استعدادها نهاد و تولید مایحتاج پزشکی یکبار مصرف و اقلام داروئی و درمان در سطح کلینیکی را آغاز نمود .

    سازمان در زمان اندکی علاوه بر تهیه داروهای وارداتی به کشور و توزیع آن در داروخانه های خود و شعب جمعیت و مراکز درمانی در سطح کشور در سال 71 موفق به راه اندازی کارخانه سها جهت تولید سرنگهای یکبار مصرف گردید که اکنون پس از گذشت 12 سال با بیش از 42 قلم تجهیزات پزشکی یکبار مصرف از جمله صافی دیالیز و فیاتر تالاسمی از جمله موفقترین تولید کنندگان بخش وسایل پزشکی در کشور می باشد .

    ـ در این اثنا با خرید کارخانه داروئی شهید فقیهی در امر تولید هیجده قلم داروهای پر مصرف به جرگه تولید کنندگان دارو پیوسته و هم اکنون نیز تحت نام مجتمع داروئی ، بهداشتی و آرایشی سها هلال مشغول به فعالیت می باشد .

    در سال 1380 داروخانه مرکزی این سازمان با بازساری و بهینه سازی در ساماندهی خدمات بهتر به بیماران آمادگی پاسخگوئی به بیش از دو هزار مراجعه کننده در روز و بیست هزار پرونده ویژه بیماران خاص پیدا نمود و همواره در کنار مرکز تک نسخه ای دارو و لوازم پزشکی در جنب داروخانه مرکزی و داروخانه شماره 2 سازمان در منطقه شرق تهران و داروخانه واقع در مشهد مقدس که تحت نظارت شعبه سازمان در استان خراسان اداره می شود در امر دارو رسانی به بیماران کوشا و از طرفی شرایطی فراهم آورد تا لوازم بهداشتی ، آرایشی و داروهای نایاب و تخصصی و فرآورده های O.

    T.

    C وارداتی از خارج کشور را در محل دراگ استور سها در جزیره کیش به اهالی و مسافرین و بیماران عرضه نماید .

    ـ ضمناً سازمان با توجه به سالیان دور و موضوعیت آن در چارچوب هدفهای جمعیت در سال 1380 پا به عرصه خدمات درمانی گذاشت و در جهت وظیفه محول شده مرکز چشم پزشکی هلال ایران در شرق تهران را تأسیس نمود.

    ـ در سال 1381 سازمان تدارکات و تولید لوازم پزشکی و داروئی با قبول انجام فعالیتهای اشاره شده به سازمان تدارکات پزشکی تغییر نام داد که در پی آن ایجاد مرکز دیالیز هلال ایران با اندیشه باز توانی بیماران دیالیزی و حذف محدودیت های اجتماعی این مرکز راه اندازی گردید و خوشبختانه مرکز فوق اولین مؤسسه ای است که فرایند همو دیالیزها را به یاری ماده بی کربنات به انجام می رساند.

    ـ پروژه در دست اقدام این سازمان تولید دارو با منشاء گیاهی است که بخشی از آن کارخانه خشک کن می باشد و اینک در شمال کشور راه اندازی شده است و بخش اصلی کارخانه ساخت و تولید نیز تا پایان سال انشاء ا.

    .

    فعالیت خود را آغاز می نماید.

    کارخانه سها هلال 1 کارخانه سرنگ هلال ایران-سها (1) در پی رفع کمبود سرنگ یکبار مصرف در مراکز بهداشتی درمانی سطح کشور و با هدف صرفه‌جویی ارزی، اشتغال‌زایی و بهره‌وری هرچه بیشتر با در اختیار گرفتن زمینی به مساحت بیش از 280000 مترمربع و احداث ساختمانی با زیربنای 12000 مترمربع، در زمانی کمتر از 18 ماه، در سال 1371 با حد نصاب تولید سالانه پانصد میلیون سرنگ یکبار مصرف 2 و 5 میلی‌لیتر راه‌اندازی گردید.

    در سال 1381 و با انجام مراحل بازسازی و بهسازی خطوط تولید و افزایش سطح زیربنا به 45000 مترمربع، هم اکنون بیش از 42 قلم تجهیزات یکبار مصرف پزشکی از جمله اقلام منحصر به ‌فردی همچون صافی دیالیز و فیلترهای تالاسمی در این کارخانه تولید می شود.

    این در حالی است که بهبود کیفی صافی‌های دیالیز تولیدی با اقدام به ساخت صافی‌های High Flux ، نقش عمده‌ای در بالا بردن سطح ارائه خدمات درمانی به بیماران همودیالیزی ایفا می‌کند.

    کارخانه سها هلال 2 پروژه کارخانه سها-هلال (2) با زیربنایی بالغ بر 36000 مترمربع و زمینی به وسعت 100000 مترمربع در راستای بهینه‌سازی تولید داروهای موجود و عرضه اشکال دارویی جدید شکل گرفته است.

    این کارخانه که تماماً با رعایت استانداردهای جهانی و همکاری متخصصین و کارشناسان داخلی سازمان طراحی شده است ضمن ایجاد تحول در صنعت دارو سازی کشور 10 الی 15 میلیون دلار صرفه ارزی را در مرحله ساخت کارخانه به همراه آورده است.

    در این میان توجه ویژه طراحان به حفظ محیط زیست از هرگونه آلودگی صنعتی، همواره از جمله اهم مسائل موردتوجه بوده است.

    ظرفیت تولیدی پروژه کارخانه سها-هلال (2) که تا پاییز 1381، 75 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، برابر تولید سالانه 2/1 میلیارد قرص و کپسول، 1 میلیارد واحد کپسول و ویال آنتی‌بیوتیک، 250 میلیون کپسول ژلاتینی نرم و 10 میلیون بطری انواع شربت و سوسپانسیون خواهد بود.

    هرچند در این میان به ویژه طراحی و راه‌اندازی اشکال دارویی جدید از اهمیت بسزایی برخوردار است.

    این اشکال عبارتند از: کپسول ژلاتینی نرم ویتامین‌های A ، D و E،انواع پلت‌های دارویی آهسته رهش دیکلوفناک، نیتروگلیسیرین، دیلتیازم، امپرازول و … ، ویال‌های استریل سفالوسپورین‌های نسل سوم و بعد از آن و کپسول‌های خوراکی سفالوسپورین‌های نسل سوم و بعد از آن.

    لازم به ذکر است که آنتی‌بیوتیک‌های جدید تولیدی با کارآیی بالا، از طول دوره درمان بیماران به طور قابل توجهی می‌کاهند و بدین ترتیب ضمن هزینه‌بری کمتر، کاهش عوارض جانبی دارو را امکان‌پذیر می‌سازند.

    کارخانه سها هلال 3 مجتمع دارویی ، بهداشتی و آرایشی سها هلال (3) در تاریخ 1329 تاسیس شد .

    بنای این مجتمع در دو بخش در زمین هایی به مساحت 20 هزار و 16 هزار متر مربع در کیلومتر 17 جاده مخصوص کرج واقع شده است .

    این کارخانه در سال 1373 توسط جمعیت هلال احمر ایران خریداری گردید و پس از طی مراحل بازسازی کامل در سالهای 1374 و 1375 دوره جدید فعالیت خود ر اآغاز نمود .

    طیف وسیع و متنوع محصولات ساخت این کارخانه علاوه بر داروهای اعصاب- قلبی – عروقی- مسکن ،‌ضد میکروبی و گوارشی ،‌تولید چندین نوع ماده اولیه دارویی را نیز در بر می گیرد .

    این در حالی است که کارشناسان و متخصصین زبده این مجتمع با ساخت اولین بچ آزمایشی قرص های سیراپراید در دونوع 5 و 10 میلی گرمی ،‌کلومیپرامین 50 میلی گرمی و آلبندازول و نیز شربت کتوتیفن و با تایید ساخت کپسول دیکلوفناک مسیر خود کفایی ، توسعه و بهره وری هر چه بیشتر کارخانه سها هلال (2) را هموارتر نموده اند .

    کارخانه سها هلال 4 (گیاهان دارویی ) کارخانه گیاهان دارویی سها هلال (4) با ظرفیت تولید سالیانه بیش از 1000 تن گیاه تازه دارویی، علاوه بر اشتغال‌زایی در امر تولید عصاره‌های گیاهی هزاران نفر را در سطح مزارع گیاهی در سرتاسر ایران به خدمت می‌گیرد.

    از طرفی مرحله کاشت گیاهان دارویی به طور کامل تحت نظارت مستقیم سازمان تدارکات پزشکی صورت می‌پذیرد که با عنایت به وجود 11 نوع شرایط اقلیمی از 13 نوع اقلیم جهانی در ایران وجود 7500 گونه گیاهی در کشورمان، از اهمیت بسزایی برخوردار است.لازم به ذکر است که برخی از این گونه های گیاهی خصلتی کاملا منحصر به فرد دارند.

    پروژه کارخانه سها هلال (4) با زیربنایی بالغ بر 5650 مترمربع و زمینی به مساحت 12000 مترمربع در سلمان شهر مازندران احداث شده است.

    واردات دارو و تجهیزات پزشکی از جمله فعالیت های سازمان تدارکات پزشکی ، واردات و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی است.

    داروخانه مرکزی جمعیت دارای 3 داروخانه تخصصی در تهران ، مشهد و کیش است.

    واحد تک نسخه ای این سازمان نیز در زمینه تهیه و تامین وسایل ، تجهیزات و لوازم پزشکی و بیمارستانی ، همچنین نصب و تعمیر دستگاه های پزشکی در سطح کشور فعالیت می کند.

    داروخانه شهرستان ها جمعیت در شهرستان های زیر دارای داروخانه است برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت استان مربوطه مراجعه نمایید.

بهبود پاسخ دهی به داروهای ضد درد هنگامی که درد توسط مخدرهای خود کنترل نمی شود.[1] هنگامی که درد توسط مخدرهای خوراکی کنترل نمی شود، باید سایر روشها درنظر گرفته شوند. در این مقاله به بررسی راههای نختلف در دسترس، فواید و خطرات همراه هر یک از این روش های جایگزین پرداخته شده و شواهد تازه ای در رابطه با تآثیر آنها در تسکین درد و آرامش بخشی به بیمار ارایه خواهند شد. اصول در درمان ...

نگاهي اجمالي به سيستم نت کارخانه: سيستم تعميرات و نگهداري در کارخانجات دارو پخش به صورت نيمه متمرکز است. در اين سيستم بيش از 100 نفر در سطوح مختلف مهارتي در بخشهاي گوناگوني مشغول به کارند که همگي وظايف خود را زير نظر مديريت فني مهندسي انجام مي‌

و اوحی ربک الی النحل آن اتخذی من الجبال بیوتاً و من الشجر و مما یخرشون ثم کلی من کل الثمرات فاسلکی سبل ربک ذللا یخرج من بطویفا شراب مختلف الفوانه فیه شفاء للناس آن فی ذلک لایه لقوم یتفکرون و خداوند به زنبور عسل وحی کرد که از کوهها و درختان و سقفها رفیع منزل گیرید سپس از مویه های شیرین (و حلاوت گلهای خوشبو) تغذیه کنید و راه پروردگارتان را پوئید. آنگاه از درون آن ها شربتی شیرین به ...

فصل اول: کليات فصل اول: تعريف طفل تعيين سن براي تعريف اطفال بسيار ضروري مي باشد. ترديدي نيست که نوجواني قبل از نمايان شدن بلوغ آغاز مي گردد. از لحاظ طول دوره نوجواني بين روانشناسان اتفاق نظري وجود ندارد. در کليه کشورها بين وضع

آب درماني(هيدروپاتي) واژه ايست که براي درمان از طريق آب استفاده مي گردد.از زمانهايي که به ياد مي آيد،هم قبايل بدوي هم ملل متمدن آب را براي درمان بکار مي گرفتند. حتي حيوانات وحشي واهلي دريافته اند،زماني که بيمار مي شوند،آب بياشامند.مصرف صحيح آب نه تن

آب درمانی: آب درمانی(هیدروپاتی) واژه ایست که برای درمان از طریق آب استفاده می گردد.از زمانهایی که به یاد می آید،هم قبایل بدوی هم ملل متمدن آب را برای درمان بکار می گرفتند. حتی حیوانات وحشی واهلی دریافته اند،زمانی که بیمار می شوند،آب بیاشامند.مصرف صحیح آب نه تنها تندرستی ما را حفظ می کند، بلکه در صورت از دست رفتن تندرستی یا بروز اختلال درآن از طریق پاکسازی مواد زاید بدن، آن را ...

تحقیقات کشاورزی تزاید روزافزون جمعیت و کمبود مواد غذایی در دنیا موجب توجه دانشمندان به ازدیاد محصولات کشاورزی و همچنین بهبود کیفیت آنها گردیده است. در این راستا مواد رادیواکتیو به کمک بررسی‎های کشاورزی شتافت و انقلاب عظیمی در کشاورزی به وجود آورد به طوری که عناصر رادیواکتیو یا نشاندار در اکثر رشته‎های کشاورزی از جمله مدیریت آب و خاک و تغذیه گیاهی، اصلاح نباتات و ژنتیک، دامپروری، ...

گياهان داروئي گياهان داروئي ميراثي منطقه اي ولي با اهميت جهاني هستند که ثروت عظيمي به جهان ارزاني داشته اند، تنوع و کثرت گياهان با خواص درماني همه را شگفت زده کرده است چرا که تخمين زده مي شود حدود 70.000 گونه گياه از گلسنگ ها تا درختان تنومند حداق

با کسب دانش فنی تولید فرآورده های دارویی نوترکیب انستیتو پاستور از این پس انواع مواد دارویی بیوتکنولوژی را می توان در مقیاس واستانداردهای قابل قبول جهانی در داخل کشور تولید کرد. زیست فناوری، فناوری مبتنی بر زیست شناسی است که بطور روزافزون در صنایع مختلف همچون کشاورزی، علوم غذایی و پزشکی کاربرد دارد.رویکرد جهانی به دانش زیست فناوری طی دهه های گذشته نشانگر اهمیت این دانش و نقش خاص ...

دارو هاي بيهوشي پروپوفول (Propofol) C12H18O اسامي تجارتي: ديپريوان (Diprivan) کليموفول (Klimofol) ريکوفول (Recofol) در محلولهاي 1و2 درصد قابل دسترسي مي باشد محللو يک درصد براي تزريق وريدي و انفوزيون و محلول 2 درصد فقط براي انفوزيون مي باشد

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول