دانلود پروژه شرکت بهسازین

Word 28 KB 7328 20
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تاریخچه شرکت بهسازین:

    شرکت بهسازین تهران در سال 1367 در تهران فعالیت خود را آغاز نمود، هدف از تأسیس این شرکت در آغاز تولید قطعات انواع موتور سیکلت بود. در این راستا شرکت فعالیت خود را با تولید آینه موتور سیکلت یاماها آغاز نموده و پس از آن قطعاتی چون:

    آینه موتور سیکلت هوندا

    قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت یاماها

    قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت برآوو

    کمک فنر طرح قدیم برآوو

    کمک فنر طرح قدیم برآوو

    و … را به تدریج در برنامه کاری خود قرار داد. این شرکت فعالیت بخش طراحی خود را با طراحی و اصلاح کمک فنر قدیمی برآوو که اشکالات زیادی داشت و تبدیل آن به کمک فنری جدید آغاز نمود که این کمک فنر جدید جای خود را به خوبی در بازار باز نمود و در نهایت باعث گردید که شرکت نیرو محرکه استفاده از این کمک فنر را جایگزین کمک فنر قدیمی در خط تولید خود نماید.

    شرکت بهسازین تهران در سال 1371 موفق به طراحی یک موتور سیکلت جدید با قوای محرکه موتور سیکلت برآوو گردید. این طرح شدیداً مورد توجه وزیر صنایع سنگین وقت قرار گرفته و ایشان جهت تشویق این شرکت دستور صدور مجوز تولید موتور سیکلت در شهر تهران را برای این شرکت صادر کردند.

    البته به دلیل وجود مشکلات شدید مالی این شرکت در آن زمان موفق به تولید این موتور سیکلت نشده و ناچاراً طرح آنرا به شرکت اصفهان موتور فروخت.

    البته شرکت اصفهان موتور در سال 1373 تولید آن را با کمک همین شرکت آ‎غاز نمود که متأسفانه فقط تعداد کمی از آن راهی بازار مصرف گردید و در نهایت با تعطیلی شرکت اصفهان موتور تولید آن نیز قطع شد.

    در سال 1370 شرکت دیگری بنام پولاد سای تهران با هدف طراحی، ساخت قالب و تولید چراغ های انواع خودرو توسط سهامداران همین شرکت (بهسازین تهران) ایجاد گردید. این شرکت جدید جهت نیل به اهداف خود واحد طراحی و ساخت قالب نسبتاً وسیعی راه اندازی نمود، که هم بتواند جوابگوی نیاز قالب های بخش تولید خود باشد و هم تا حد ممکن بتواند به خارج از شرکت نیز خدمات قالبسازی بدهد. از جمله نخستین محصولاتی که توسط شرکت پولادسازی به تولید رسید می توان به چراغ راهنمای جلو پژو 405 ، راهنمای جلو رنو 21 و چراغ های جلو طرح قدیم پراید را نام برد. در سال 1374 مسئولین شرکت تصمیم به تعطیلی فعالیت شرکت پولادسای تهران و انتقال طرحها و تجهیزات آن به شرکت بهسازین تهران گرفتند. بدین ترتیب شرکت بهسازین تهران یک تغییر استراتژی را در پیش گرفت براساس این استراتژی شرکت تولید قطعات موتور سیکلت را تعطیل و فعالیت اصلی خود را بر تولید چراغ های انواع خودرو متمرکز نمود.

    البته تولید موتور سیکلت را کماکان جزء برنامه خود داشت که تاکنون بنا به دلایل مختلفی موفق به انجام آن نشده است. در حال حاضر محصولاتی که در برنامه کاری حال و آینده شرکت قرار دارند عبارتند از:

    چراغ جلو جدید پراید (راست و چپ)

    چراغ راهنمای جلو جدید پراید (راست و چپ)

    چراغ راهنمای جلو پژو 405 (راست و چپ)

    چراغ راهنمای روی گلگیر رنو 5

    طلق چراغ خطر عقب جدید رنو 5 (راست و چپ)

    هواکش عقب جدید رنو 5 (راست و چپ)

    چراغ جلو ون سایپا (راست و چپ)

    چراغ راهنمای جلو ون سایپا (راست و چپ)

    شرکت بهسازین تهران محصول دیگری نیز به عنوان محصول فرعی شرکت در دست تولید دارد که در حال حاضر تنها تولید منظم شرکت را تشکیل می دهد. این محصول که در واقع نوعی نردبان با قابلیت های ویژه است نردبان آسان ساز نام دارد. این محصول در چهار سایز و در رنگهای مختلف در این شرکت تولید می شود و در حال حاضر تنها محصول صادراتی شرکت را نیز تشکیل می دهد. از جمله مشکلات اساسی این شرکت که مسئولین آن نیز بدان وقوف کامل دارند سیستم مدیریت سنتی و کارگاهی آن است و دلیل آن را می توان در پیشرفت بسیار سریع شرکت از وضعیت کارگاهی به کارخانه ای بدون انطباق سیستم مدیریت شرکت با این تحول جستجو نمود. البته باید گفت که مسؤلین شرکت با توجه به درک این مشکل سعی در اصلاح آن دارند. البته این شرکت از چندی پیش تلاش خود را در جهت اخذ گواهینامه ایزو 9000 را نیز آغاز نموده است و مسؤلین شرکت امیدوارند تا با اجرای سیستم های مهندسی کیفیت، بهره وری و در نتیجه سود بیشتری را داشته باشند و بتوانند سهم بیشتری در بازار فروش داخلی و خارجی داشته باشند.

    بررسی مقدماتی و تفضیلی سیستم

    تعریف مسأله:

    با توجه به بافت سنتی حاکم بر مجموعه و عدم وجود یک برنامه تولید ثابت که بتواند نیازهای سیستم را تعریف کند، طراحی سیستم هایی که بتواند اطلاعات مورد نیاز مدیریت را تأمین نماید بسیار مشکل می باشد. با توجه به این مطلب که شرکت مقدار تقاضا برای محصولات خود را بدرستی نمی داند و همچنین به دلیل پاره ای از مشکلات فنی و مهندسی تاریخ تحویل بعضی از محصولات به موقع نمی باشد، لذا در ابتدا باید که مدیریت به دنبال تغییر و تحول در بخش بازرگانی و افزایش دانش فنی سازمان باشد که از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا این دو بخش تأثیر بسزایی در دیگر سیستمها دارند.

    سرپرستان و کارگران بخش تولیدی از بالانس نبودن حجم کاری ابراز ناخرسندی می کنند و بیان می کنند که در یک فاصله زمانی حجم کاری بسیار زیاد می شود و در دیگر زمان حجم کار بسیار کم.

    از دیگر مشکلات این سازمان می توان به کافی نبودن دانش فنی و تجربه کارگران و سرپرستان مجموعه در تولید محصولاتی با تخصص بیشتر اشاره کرد که لزوم برپایی دوره های آموزشی را ایجاب می نماید.

    از دیگر مسایلی که می توان به آن اشاره کرد نبود سیستم حسابداری صنعتی می باشد که سازمان قیمت تمام شده محصولات خود را بطور دقیق نمی داند.

    تعریف محدوده مطالعه و اهداف پروژه:

    با توجه به مشکلاتی که بیان شد و با توجه به اینکه در انجام این پروژه هدف تغییر سیستم سنتی حاکم بر مجموعه و یا بخش بازرگانی و یا واحد تحقیق و توسعه نبوده است. زیرا مدیریت ارشد سازمان نیز خود با مشکلات دیگری درگیر است که مطالعه آن مشکلات از حیطه مطالعه این پروژه خارج است و از طرفی هم مشکلات بیان شده بسیار تأثیرگذار بر دیگر زیر سیستمها هستند لذا با توجه به اینکه در وضعیت موجود سازمان ادامه روند فعلی که کارگران و سرپرستان بیشتر با آن مانوس هستند بیشتر کارآیی دارد، معهذا در این پروژه به طراحی سیستمهایی پرداخته شده است که اطلاعات جامعی از بخش های تولیدی (با فرض مرتب بودن تولید) و بخش قالبسازی کارخانه در اختیار مدیر تولید و یا مدیریت سازمان قرار دهد. از جمله اهداف اطلاعات بخش تولیدی مقدار تولید هر بخش به تفکیک دستگاهها، آمار ضایعات، مقدار نفر – ساعت بکار گرفته شده در تولید و … می باشد.

    و در سیستم اطلاعات بخش قالبسازی، تعداد دفعات تست قالب، مقدار کار انجام شده جهت تعمیر و یا ساخت قالب، مقدار تولیدی که با قالب انجام شده است و … هم بصورت دستی و هم کامپیوتری (برنامه نوشته شده جهت این منظور به زبان فاکس پرو می باشد) طراحی و مدتی نیز بصورت آزمایشی پیاده شده است.

    در ضمیمه پروژه متن برنامه به همراه نمونه گزارشات و منوها آورده شده است.

    مطالعه تفضیلی سیستم:‌

    نمودار سطح صفر سیستم مورد بررسی Canter Diagram ، نمودار جریان داده سطح 1 و 2 و همچنین رویه های بخش قالبسازی در صفحات بعد آورده شده است.

    شرح فرمها و رویه های پیشنهادی در مورد بخشهای تولیدی:

    در این قسمت دو نمونه فرم جهت ابلاغ برنامه تولید و دریافت آمار تولید بدون احتساب ضایعات و با احتساب ضایعات به همراه یک فرم ضمیمه که حاوی اطلاعات مربوط به علل توقف تولید در آن بخش و دستگاه مربوطه می باشد ارایه شده است. همچنین فرمی پیشنهاد گشته است که این فرم شامل خلاصه و گزارشی است که بخشی مهندسی صنایع تهیه نموده و بر مبنای نیازی که مدیر تولید و یا مدیر کارخانه و یا حتی مدیر عامل در هر فاصله زمانی دارد تهیه گشته و در اختیار درخواست کننده قرار می گیرد.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

مقدمه: «تبيين مفاهيم مديريت شهري و آلودگي هوا» 1- توجيه پلان: پلان مربوطه از يک مقدمه و دو بخش تشکيل شده است. در مقدمه به ذکر کليات بحث نظير علت انتخاب موضوع، اهميت و ضرورت موضوع‌ (فوائد عملي، نظري و تکنيکي)، مفهوم مديريت شهري، مفهوم

مقدمه: «تبیین مفاهیم مدیریت شهری و آلودگی هوا» 1- توجیه پلان: پلان مربوطه از یک مقدمه و دو بخش تشکیل شده است. در مقدمه به ذکر کلیات بحث نظیر علت انتخاب موضوع، اهمیت و ضرورت موضوع‌ (فوائد عملی، نظری و تکنیکی)، مفهوم مدیریت شهری، مفهوم آلودگی هوا و ارتباط این دو با هم پرداخته می‌شود. در واقع یک دید و نگرش کلی از موضوع برای ما فراهم می آورد. در بخش اول که اختصاص به سازمانهای مرتبط ...

تاریخچه شرکت بهسازین: شرکت بهسازین تهران در سال 1367 در تهران فعالیت خود را آغاز نمود، هدف از تأسیس این شرکت در آغاز تولید قطعات انواع موتور سیکلت بود. در این راستا شرکت فعالیت خود را با تولید آینه موتور سیکلت یاماها آغاز نموده و پس از آن قطعاتی چون: آینه موتور سیکلت هوندا قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت یاماها قلوه ای چپ و راست موتور سیکلت برآوو کمک فنر طرح قدیم برآوو کمک فنر طرح ...

شمایی کلی از اصول برنامه‌ریزی برنامه‌ریزی, فرآیند آگاهانه و سیستماتیک تصمیم گیری در مورد اهداف و فعالیت‌های آینده یک فرد, گروه, واحد کاری یا سازمان است. فرآیند مبنایی برنامه‌ ریزی: 1. تحلیل موقعیتی: برمبنای رویکرد احتمالی (پیشامدهای آینده), برنامه‌ریزی با یک تحلیل موقعیتی آغاز می‌شود. برنامه‌ریزان باید در چارچوب محدودیت‌های زمانی و منابع, اطلاعات مرتبط با مساله مورد برنامه‌ریزی ...

ارتقاء سطح حفاظت از حیات وحش که عمدتاً گونه های بارز و مشخص را در بر می گیرد،به سطوح تنوع زیستی که همه زیستمندان زیستگاهها را در بر می گیرد،تحولی اساسی در بینش زیست محیطی جامعه جهانی به شمار می آید. ارتقاء سطح حفاظت از حیات وحش که عمدتاً گونه های بارز و مشخص را در بر می گیرد،به سطوح تنوع زیستی که همه زیستمندان زیستگاهها را در بر می گیرد،تحولی اساسی در بینش زیست محیطی جامعه جهانی ...

علم مدیریت رشته‌ای است که در ارتباط تنگاتنگ با تحقیق در عملیات در دهه 1960 توسعه یافته است. تکنیکهای مورد استفاده در این رشته همان تکنیکهای تحقیق در عملیات هستند اما تفاوت آن با تحقیق در عملیات در حوزه کاربرد آن است که بیشتر در امور اداری، بازرگانی و مدیریت صنعتی مطرح می‌گردند. امروزه تفاوتی بین این دو قائل نمی‌شوند و معمولاً با هم و به شکل OR/MS مطرح می‌گردند اداره نیروی انسانی ...

الف)- تاریخچه شرکت پاکسان از سال 1341 رسماً فعالیت خود را در زمینه تولید مواد شوینده آغاز نمود. این شرکت تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بعنوان واحدی از گروه صنعتی بهشهر مشغول فعالیت بود. پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، شرکت پاکسان مشمول قانون حفاظت و توسعه صنایع گردید واز آن پس تحت پوشش سازمان صنایع ملی فولاد ایران و زیر نظر مدیریت منتخب دولت جمهوری اسلامی ایران مساعی خود ...

چکیده - اهمیت و ضرورت نظامند کردن فعالیتهای اصناف موجب تدوین اولین قانون نظام صنفی در سال 1350 در قالب «اتاق اصناف» شد. - بعد از انقلاب اسلامی اتاقهای اصناف منحل و«کمیته های امورصنفی» مسئولیت امور جاری اصناف را در سراسر کشور عهده دار شد. - در سال 1359 «شورای مرکزی اصناف» در پرتو قانون نظام صنفی مشتمل بر 10 فصل، 85 ماده و بالغ بر 40 بند و تبصره به تصویب شورای انقلاب رسید. - در ...

ایران صدا : کلان شهرهای دنیا با گسترش جغرافیایی و افزایش جمعیت، معضلات فراوانی را پیش رو دارند که از اهم آنها میتوان به رشد روز افزون تولید زباله اشاره نمود، مشکلی که گاه به شکل یک تهدید جدی، سلامت جامعه را به خطر انداخته و در صورت عدم توجه دست اندرکاران امور شهری ، فجایع زیست محیطی جبران ناپذیری در پی خواهد داشت .../ گروه دانش و فناوری برای اولین بار در سال 1346 ، اولین واحد ...

تاریخچه 1- پیشینه تاریخی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوراز ادغام دو سازمان امور اداری و استخدامی کشور(سابق) و سازمان برنامه و بودجه (سابق) به وجود آمده است. الف- سازمان برنامه و بودجه به منظور هماهنگ نمودن فعالیت های عمرانی و لزوم تهیه برنامه هایی برای رشد اقتصادی و اجتماعی کشوردر سال 1316 هجری شمسی شورای اقتصادی تشکیل شد. در 17 فروردین سال 1325 ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول