دانلود تحقیق شیوه اجرای بادبند کنشی

Word 34 KB 7571 16
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • شیوه اجرای بادبند کنشی (میلگرد) در سوله ها و سازه ها شیوه عمل به این نحو است که ابتدا می بایست یک صنعه فلزی به ابعاد طول جوش مورد نظر به نحوی به 4 گوشه دهنه مورد نظر بسته شود که توانایی تحمل بار کشش معادل با حداکثر مجاز میلگرد ها را داشته باشد .

    نکته اساسی در جوش این نوع بادبند در این است که در جوشکاری میلگرد می بایست آمپر دستگاه بسیار پایین باشد و جوشکاری نباید در راستایی که میلگرد ها کشیده می‌شوند صورت می گیرد .

    پس از نصب 4 صنعه موردنظر به هر صنعه یک میلگرد را مطابق با طراحی و بر اساس توضیحات جوشکاری فوق نصب می کنیم و انتهای آنرا به وسیله‌ای که شامل یک پیچ دو طرفه و دو مهره متصل به میلگرد جوش می دهیم .

    از آنجایی که این میلگردها فقط در حالت کشش عمل می کنند می بایست آنها را در ابتدا مقداری کشید که آزادی عمل نداشته باشد و به وسیله همان پیچهای دو طرفه که میلگرد ها به دو سر مهره آنها آن جوش شده این عمل صورت می گیرد و میزان کشیدگی بسته به نظر طراح دارد .

    توضیح آزمایشهای جوشکاری : در سازه های فلزی به جرآت می توان گفت مهمترین مسئله که از لحاظ کنترل در کارگاه های ایران حائز اهمیت است جوشکاری می باشد و به علت اینکه این مقوله مربوط به شرکتهای متالورژی چک کنده جوش می گردد و (تست تفسیر ،پرتوسنج ، سنجش ازتو و ...) توضیح مختصری پیرامون آن ارائه می‌گردد .

    تست RT (رایوگرافی تست) : شیوه آن به این شکل است که همانند دوربین عکاسی از یک صنعه حساس به پرتوهای رادیویی و یک دستگاه پرتوافکن استفاده می شودچون پرتوهای رادیویی موردظنر (موجبلند) از فلز عبور می‌نماید دز صورتی که در جوشکاری دو نوع فلز (دو نوع الکترود و یا میلگرد پنهان در جوش) استفاده شده باشد و اگر فضای خالی (حوضچه ترکها و حباب) در جوش باشد بر روی صنعه حساس عکس آن افتاده و مشخص می‌گردد که از حد مجازی نباید بیشتر باشد .

    تست M+ (مگنت تست) این تست توسط دستگاه ایجاد کننده میدان مغناطیس نسبتاً قوی صورت می‌گیرد و شیوه عمل به این نحو است که ابتدا در محل جوش از رنگه مخصوص استفاده می گردد که معمولاً سفید است و کاربرد آن برای بهتر مشخص شدن ترکهای سطح جوش است سپس بر روی آن مایعی که دارای ذرات ریز فلزی می باشد ریخته می شود (سیاه رنگ) سپس دستگاه تولید میدان مغناطیس را در نزدیک آن قرار ی دهیم در صورتی که سطح جوش یکنواخت نباشد و ترک داشته باشد ذرات فلز موجود در ماده سیاه رنگ شروع به نفوذ به داخل ترکها می کند و باعث می گردد ترکها مشخص گردد .

    تست U+ (اولتراسونچک تست) این تست کامل ترین نوع تست می باشد که مانند دستگاه سونوگرافی عمل می‌کند اما به صورت بازتاب اشعه و شامل یک دستگاه پرتوسنج و پرتو فرست می کرد و دارای یک صفحه نمایش دیجیتالی بوده و به وسیله آن می‌توان هر نوع حباب ، ناخالص و یا حتی بعد نفوذ جوش را بدست آورد .

    کاربرد اصلی این نوع تست سنجش جوشهای نفوذی است .

    سقف تبرید در سازه های فلزی در سازه های فلزی بتنی سقف تیرچه محرکه کاربرد دارد اما در سطوح شیب‌دار از آن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد چون به علت شیب زیاد این سطوح در موقع‌ اجرا اگر از سقف تیرچه محرک استفاده نشود (کامپوزیت یادال) می بایست از دو طرف (بالا و پایین) قالب بندی انجام شود که در سقف تبرید بلوک به این نحو نیست .

    روش اجرای سقف تیرچه بلوک به این نحو است که ابتدا با توجه به نقشه اجرای جهت و تعداد تیرچه ها ، تیرچه ها را به اندازه های دهانه ای که می‌بایست بر روی آن قرار گیرد در آورده به نحوی تیرچه را بر روی بالهای پلهای کناری قرار می دهیم که میلگرد بالای تیرچه روی بال بالایی قرار گیرد و میلگردهای پایین به نحوی بر روی بال پایین پل قرار می گیرد که کف سفال هم تراز باکف پایین بال پایین پل باشد .

    پس از قرار دادن تیرچه ها در فواصل موردنظر و بسته به نقشه به صورت دوبل یا تکی سفالها را بین آنها قرار می دهیم و در قرار دادن سفالها به این نکته توجه شود که برای اینکه بتوان کلاف افقی سقف را نیز اجرا نمود می‌بایست در محل قرار گرفتن کلاف سقف بین بلوکها به اندازه 10 سانت (طبق نقشه) فاصله داد و نکته دیگر اینکه هیچ گاه نباید در انتهای سقف در صورت نبودن تیرچه در کنار بلوک وزن بلوکها را بر روی شمع قرار داد و همواره می بایست وزن تیرکها بر روی تیرچه و یا پل کناری سقف باشد .

    پس از قرار دادن بلوکها می بایست میلگردهای برش + و - را در انتهای هر تیرچه اجرا نمود و شیوه شیوه اجرا به این شکل است که میلگرد برش + از یک طرف بر روی بال پل کناری و از طرف دیگر تا 70 سانت (طبق نقشه) با میلگرد بالایی تیرچه اولر لب می شود و میلگرد برش مخفی از یک طرف بر روی پل کناری که تیرچه روی آن سوار است و از طرف دیگر در کنار میلگردهای پایین تیرچه اولرلب می گردد .

    پس از نصب میلگرد برش نوبت به نسب میلکهای + و - در کلاف سقف می‌شود که یکی در کف سقف و دیگری در بالای سقف هم تراز با میلگرد بالایی تیرچه قرار می گیرد .

    سپس نوبت به اجرای میلگردهای حرارتی می شود که به صورت مش و با اورلب مورد نیاز بسته به قطر میگرد اجرا می گردد در اجرای مش (شبکه ) میلگردهای حرارتی به این نکته توجه می شود که بهتر است در کل سقفها که به صورت صلب عمل می کند متصل باشد و در هر سقف قطع نشود .

    در اینجا نوبت به شمغع گذاری می گردد که به این نحو عمل می گردد که تخته‌هایی در زیر سقف در زیر کلاف افقی و در محلهای دیگر در جهت عمود بر تیرچه ها قرار می گیرد و در زیر تخته از شمع های چوبی با فلزی که به این تخته ها میخ می شوند استفاده می گردد و در زیر این شمعها از گوه برای تنظیم ارتفاع سقف استفاده می شود توجه شود که در شمع گذاری گوه در زیر سقفها یا بخ اندازه ای هزار داده شود که در تیرچه ها با اثر منفی طول دهانه و یا به نظر طراح هر عدد دیگری شکل گیرد .

    در نقاطی از سقف که سوراخهایی وجود دارد و موقع بتن ریزی احتمال ریختن بتن به زمین وجود دارد آن سوراخها را از پایین با بستن تخته به سقف توسط سپر آرماتوربندی می بندیم و در نهایت پس از سفت شدن بتن تخته ها را بر می داریم .

    بتن ریزی سقف تیرچه بلوک در صورتی که پل یا تیرکناری به صورت زنبوری نباشد و سوراخدار نباشد نباشد احتیاج به قالب بندی خاصی ندارد و بتن سقف یا دستگاه بتنریز در کارگاه ساخته شده، و یا از بیرون از آن به محل بتن ریزی آورده می شود نکته اینکه بتن حداکثر 50 تا 30 دقیقه پس از ترکیب با آب ی بایست ریخته شود بتن توسط دستگاه پمپاژ به سقف می‌رسد و لوله انتقال توسط جرثقیل مخصوص به سقف می رسد زمانی که سقف بلندتر می شود لوله ها را به ستونهای ساختان می بندند تا بتن به سقف برسد.

    نکته اینگه دستگاه بتنیر دارای شیرفلکه ای می باشد که هنگام تن ریزی باید مراقب بود کارگران به جهت شل کردن بتن آنرا باز نکنند تا بتن راحت تر کار کند ولی در صورتی که بتن سفت بود و ویبره و پمپاژ آن دچار مشکل شود می بایست کمی آب به آن اضافه نمود که در حالت کلی غلط است .

    نکته اینکه بتن سقف نباید زیاد سفت باشد چون بلوکهای موجود در سقف تیرچه بلوک آب بتن را جذب می کند .

    تکمه بتن سقف می بایست 1-3 روز بسته به دمای هوا آب دهی شود.

    تکمه در هنگام کارگذاری بلوکها دقت شود بلوکها خرد نشوند .

    نکته : قبل از اینکه بتن سقف ریخته شود و یا تیرچه ها گذاشته شود می‌بایست کلیه کارهای جوشکاری ساز تا طبقه مربوطه انجام گرفته باشد .

    چون جوشکاری سازه (تیر و ستون) زیر بار رفته مجاز نمی باشد .

    دیوارهای بلند : 1-در اجرای دیوارها بلندمثلاً در سوله ها می بایست در داخل دیوار از وال پست استفاده نمود و بین وال پستها را به کمربندی های بستن که در عکس موجود می باشد .

    2-در چید این دیوارها می بایست به شاقول بودن اهمیت زیادی داد .

    3-وال پست های بکار رفته در دیوارهای بلند مثل سوله فقط برای تقویت لاغری دیوار و باربری دیوار قرار داده می شود و اتصال آن به سقف از لحاظ باربری غیر طراحی است .

    ستونهای بتن جهت اجرای ستونهای بتن قبلاً بایستی در فونداسیون یا دیوار برش با ستون زیرین ستون مذکور که بایستی ساخته شده میلگردهای انتظار بیرون بزندو طول میلگردهای انتظار بایستی به اندازه اورلب میلگردها باشد چون میلگردهای بعدی را به توان آنها بست .

    پس از اورلب کرد میلگردها به میلگردهای انتظار توسط سیم آرماتوربندی می بایست خاموتهای ستون را با فواصل مشخص یا خم موردنظر و قوسی مشخص در خم که قبلاً خم شده است داخل ستون مطابق با نقشه قرار داد و با سیم آرماتوربندی است .

    پس از مراحل فوق نوبت به قالب بندی که مهمترین کار در ساخت ستون است می رسد در این عمل بایست به نکات زیر توجه کرد : 1-برای اینکه فاصله میلگردها از قالب کافی باشد و همچنین بیش ازحد نباشد می بایست خاموتها یا میلگردها ستون را به وسیله مکعبی بتنی کوچک به ابعاد 5*5*5 یا فاصله ای که میلگردها می بایست با قالب داشته باشد بست از تکانی که بایست در قالب بندی ستون رعایت کرد این است که پس از بستن قالب باید شاقول بدون آن و هم راستا بودن ستونها را طبق نقشه چک کرد و سپس می بایست پشت هر قالب را به وسیله تخته یا میله به نحوی بست که پس از بتن ریزی قالب شکم ندهد .

    نکته اساسی در بتن ریزی ستونهای فلزی این است که بتن پایه دارای اسلامپ (روانی) مطلوب و هنگام بتن ریزی حتماً از ویبره استفاده نمود چون در این صورت باعث کرمو شدن ستون می گردد که در شکل عکس ها مشاهده می‌کنید .

    نکته دیگر اینکه در صورتی که یک سم از قالب دیوار آجری باشد (مطابق عکس) نمی بایست دیوار آجری عایق کاری شود تا آب بتن جذب نگردد .

    شیوه اجرای دیوار برشی : اجرای دیوار برشی یکی از سخت ترین بخشهای اجرایی یک سازه می باشد به علت اینکه طول این دیوارها معمولاً زیاد بوده و بتن ریزی آن می بایست یک دفعه صورت گیرد و در نتیجه حجم زیاد بتن باعث می گردد که قالبهای دیوار حرکت کند و بایست از حرکت آن جلوگیری نمود که احتیاج به قالبهای سنگین و مهاربندی زیادی است .

    روش اجرا : روش اجرا در چنین دیوارهایی از فونداسیون و با سقفزیرین این دیوارها صورت می گیرد و بایستی میلگردهای انتظار دیوار برشی و همچنین میلگردها پشت قالب دیوار برش در داخل فونداسیون تعبیه شود .

    میلگردهای پشت قالب میلگردهایی هستند که به طول 20 یا 30 سانتی متر از کف فونداسیون (با سقف) بیرون می زند و با دیوار برشی 2 الی 3 متر (بسته به ارتفاع دیوار) فاصله دارند و کاربرد آن هنگام قالب بندی دیوار است که پشت هر دیوار 2 میلگرد پشت قالب قرار داده که روی آن یک تکه چوب قرار داده می شود و شمع هایی که به جهت کنترل قالب از شت قرار داده می شود (جهت شاقول نگه داشتن دیوار) به این تکه چوب که متکی به میلگردهای مذکور است تکیه داده می شوند .

    آرماتوربندی دیوار برشی به این نحو است که ابتدا میلگردهایی که از فونداسین (یا سقف قبلی) بیرون آمده است را با میلگردهای مورد نظر در دیوار برشی اورلب می کنیم (توجه کنید در صورتی که دیواربرشی در چند طبقه اجرا می شود میلگردهای انتظار بعدی تیر بایستی داخل دیوار زیرین بسته شوند) سپس به بستن میلگردهای افقی (برشی) با فاصله های مشخص مطابق با نقشه می پردازیم و در صورتی که در انتهای دیوار ستون بتنی داشته باشیم می بایست خاموتهای ستون انتهایی را تیر ببندیم .

    در صورتی که در انتهای دیوار برشی ستون فلزی داشته باشیم می بایست آرماتورهای افقی دیوار را به نحوی به این ستون اتصال دهیم اما روش اتصال آن به این نحو است که میلگرد نباید در راستایی که کشیده می شود به ستون جوش شود بلکه بایستی به دور ستون پیچیده و در طرف دیگر در راستایی که عمود بر راستای کشیده شدن میلگرد است جوش داده شود و در صورتی که ستون بتنی باشد می توان آرماتورهای افقی(برشی) را به دور ستون پیچانده و از طرف دیگر دوباره وارد ستون کرد و یا اینکه با خم 130 یا 90 درجه به داخل میلگردهای ستون قلاب کرد .

    پس از نصب میلگردهای برش (افقس) نوبت به قالب بندی است .

    در قالب بندی میلگردهای قائم می بایستی فاصله خود را حفظ کرده و از قالب تیز به اندازه کافی فاصله داشته باشند به این جهت برای اینکه میلگردها دو طرف دیوار فاصله خود را حفظ کنند آنها را با میلگردهای اندازه که در طراحی وجود ندارد و به صورت عمود به دیوار و به ضخامت دیوار هستند در مقاطعی از دیوار (به ازاء هر متر مربع) با یک میلگرد می بندیم وبرای اینکه فاصله میلگردها از قالب تنظیم باشند و کم نشود به آنها مکعبهای بتنی کوچکی در ابعاد 5*5*5 (بسته به فاصله پوشش میلگردها) در طرف بیرونی آرماتورها می بندیم .

    حالا نوبت به قالب گذاری دیوار است برای این عمل از ریسمان بنایی استفاده شده و قالبها را در یک راستا قرار می دهیم و به وسیله میخکهای صنعه ای کوچکی قالبها را به هم می بافیم و از طرف دیگر قالب را با سیم آرماتوربندی، به میلگردها می بندیم تا‌ آرماتورها از قالب فاصله نگیرد (بیش از حد مجاز) در صورتی که از طرح بالا (مکعبهای بتنی) استفاده شده باشد آرماتورها به قالب نمی چسبد .

    پس از چیدن قالبها در کنار هم در یک راستا و بستن آنها به هم با میخک نوبت به بستن قالبها از پشت و شمع گذاری می شود که همراه با این کار (شمع گذاری) قالبها را تیر شاقول می کنند .

    نحوه عمل به این شکل است که قالبها را به وسیله میله های فلزی توخالی که در داربست نیز کاربرد دارد و پیچ و مهره خاصی به این نحو بسته می شود که ابتدا برای هر ردیف افقی قاب فلزی 2 میله به آنها می بندیم .

    سپس برای هر دو ردیف افقی قالب یک میله به دو میله بعدی به صورت قائم می بندیم (یا وسایل اتصال میله ها) سپس شمعها را به دو میلگرد پشت قالب که در فونداسیون یا سقف قبلی قرار داده شده تکیه داده و از طرف دیگر به قالب تکیه می دهیم و با استفاده از تنظیمات شمع و یا گوه قالب دیوار را شاقول می کنیم .

    در دیوارهای یک طرفه (در طرف دیگر آجری یا خاکی) می بایست طرف دیگر را کاملاً عایق کاری نود و قالب بندی دیوار بایستی با شمعهای بیشتری تقویت شود تا از شکم دادن قالب جلوگیری شود .

    در دیوارهای دو طرفه که هر دوطرف قالب فلزی است در موقع قالب بندی دو طرف قالب را به وسیله یک پولت (میله و2 پیچ) به یکدیگر وصل می کنیم تا از شکم دادن قالب هنگام بتن ریزی جلوگیری شود و ضخامت دیوار تغییر نکند .

    شیوه عمل این برلنها به این شکل است که از دوطرف به پشت میله های مهارکننده قالب که به صورت عمودی یا افقی نصب شده به وسیله یک واشر و یک پیچ بسته می شوند و در قسمتی که بولت از داخل دیوار عبور می کند بولت را از داخل یک لوله پلاستیکی به طول ، عرض دیوار عبور می دهیم که پس از سخت شدن بتن بتوان آنرا از داخل دیوار بیرون آورد .

    در مواردی که دیوار برشی در مقاطعی سوراخ می شود مثل در ورودی پاداکتها و یا هواکش می بایستی اطراف سوراخ را با میلگردهای دیگر تقویت نمود و اگر میلگردهایی که در سوراخ قرار می گیرند را مجبور به قطع شدن ستون شویم (مثل در ورودی) می بایست این آرماتورها به دور میلگردهای تقویتی کنار سوراخ خم شوند اما در مواردی که دیوار برش بین دو ستون فلزی قطع شد مثل ورودی ساختمان می توان به جای دیوار برشی از یک پل فلزی (تیر) با عرض و ارتفاع زیاد به نحوی که به معمار سازه صدمه نزند استفاده نمود که در عکسها مشاهده می گردد .

    اما شیوه اجرای ایجاد سوراخ هواکش و سوراخهای کوچک برای این منظور در سوراخای کوچک مثل هواکشی در صورتی که احتیاج به بریدن میلگردها نباشد در داخل دیوار هنگام قالب بندی از یک قالب چوبی در لا به لای میلگردها به نحوی استفاده می کنیم که پس از بستن قالب بتن وارد قسمتی که بایستی سوراخ باقی بماند نفوذ نکند و در اطراف سوراخ را نیز با میلگردهای افقی و قائم در بالا و پایین و چپ و راست سوراخ تقویت می کنیم سپس بتن‌ریزی کرده و پس از باز کردن قالبها چوبهای داخل را (اطراف سوراخ) برمی داریم .

    مطابق با عکس نکته : در صورتی دیوار حال یا برشی بین دو ستون قرار نداشته باشد و طولانی باشد هنگام بتن ریزی باید در مقاطعی که دیوار قطع می شود (بتن ریزی در روز اتمام می پذیرد) به نکات زیر توجه شود : 1-سطح قطع شدگی را با استفاده از میلگردهای تقویتی تقویت نمود .

    2-سطوح قطع شدگی افقی را صاف نمود .

    3-سعی شود قطع شدگی را در حالت قائم درآورد .

    ساخت (اسمبل) ستونهای BOX یکی از فنی ترین قسمتها در ساختمان های فلزی بلند ساخت ستونها می باشد و مسئولیت طراح نیز در این زمینه سنگین است و می بایست شکل ستونها را به نحوی طراحی کند که قابل ساخت باشد .

    از مشکلات ساخت ستونهای ید طراحی شده عبارتند از : 1-در بعضی ستونها ابعاد جوش کوشد که ورقها را به هم می چسباند زیاد است ولی طراح ستون را به شکل BOX کامل مانند شکل زیر طراحی می کند .

    و جوشکاری می بایست کل جوش کوشه را در بین دو ضخامت ورقها انجام (هر دو در صورتی که جوشها ایراد داشته باشد دیگر فضایی برای تقویت جوش باقی نمی ماند) صورت بهتر طراحی ستون به شکل زیر است که به جوشکاری اجازه می دهد جوش خود را در صورت مشکل داشتن تقویت نماید .

    که البته شکل فوق برای ستون های بلند کاربرد خوبی دارد چون علاوه بر جوشکاری بهتر هنگام اسمبل نیز می توان ورقها را کاملاً به هم جسباند و جوشکاری نمود .

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

شيوه اجراي بادبند کنشي (ميلگرد) در سوله ها و سازه ها شيوه عمل به اين نحو است که ابتدا مي بايست يک صنعه فلزي به ابعاد طول جوش مورد نظر به نحوي به 4 گوشه دهنه مورد نظر بسته شود که توانايي تحمل بار کشش معادل با حداکثر مجاز ميلگرد ها را داشته باشد . نکت

مقدمه قبل از انجام هر گونه عمليات ساختماني در يک منطقه مورد نظر نياز به برخي کارها و اموري ميباشد . يک عمليات اجرايي در يک محل داراي چند شخصيت حقيقي و حقوقي مي باشد که هرکدام به نحوي در پيشرفت کار وموضوع پيمان نقش دارند. کارفرما : قطب اصلي

کلیاتی در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید 1-2 تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری، طبقه‎بندی، فرمول، چگونگی بسته‎بندی اجزاء و قطعات متشکله، حد استاندارد ملی وجهانی الکترود جوشکاری ماده‎ای است که به مواد دیرگداز برای کمک به ذوب آن‎ها اضافه میشود. عمل ثانوی گدازآور، که علت اصلی کاربرد آن نیز هست، به عنوان عامل احیاءکننده جهت اکسیژن‎زدائی یا ...

ستون عنصری است که معولا به صورت عمودی در ساختمان نصب می شود و بارهای کف ناشی از طبقات به تیرو شاهتیر به آن منتقل می گردد وتوسط آن به پی و سپس به زمین انتقال می یابد. شکل ستون ها : شکل سطح مقطع ستون ها معمولا به مقدار و وضعیت بار وارد شده بستگی دارد.برای ساختن ستون ها ی فلزی ازانواع پروفیل ها و ورق ها استفاده می شود.عموما ستونها از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه تقسیم می شوند: 1- ...

مقدمه : پس از انتخاب پیمانکار و دریافت اطلاعات کاملی از پروژه اولین گام، تحویل زمین با حضور نمایندگان کارفرما ، نظارت مقیم و پیمانکار می باشد که بین آنها صورتجلسه می‌شود . پس از آن پیمانکار برنامه زمانبندی خود را با توجه به شرایط پروژه وامکانات خود به دستگاه نظارت ارائه می دهد . در قدم اول پیمانکار باید به بررسی وشروع عملیات اجرایی راههای دسترسی اقدام نماید. روش کار به این طریق ...

مقدمه رشته عمران یکی از مهمترین رشته ها در امر سازندگی و آبادانی هر منطقه به شمار می رود به طور که این رشته را می توان به عنوان مادر سازندگی یاد کرد . دانشجویان فارغ التحصیل از محل دانشگاه خود طی تحمل بیشتر با موارد تئوریک کار خود آشنایی پیدا می کنند و آشنایی با موارد عملی کار خود را به طور خیلی محدود آن هم در قالب بازدید ها و وسایل سمعی بصری می باشد . در درس کار آموزی 2 دانشجو ...

مراحل ساخت فنداسیون های اسکلت فلزی نکات اجرایی زیرسازی پی فرض کنید یک پروژه اسکلت فلزی را بخواهیم به اجرا درآوریم، مراحل اولیه اجرایی شامل ساخت پی مناسب است که در کلیه پروژه ها تقریباً یکسان اجرا می شود، اما قبل از شرح مختصر مراحل ساخت پی، باید توجه داشت که ابتدا نقشه فنداسیون را روی زمین پیاده کرد و برای پیاده کردن دقیق آن بایستی جزئیات لازم در نقشه مشخص گردیده باشد. از جمله ...

در اين گزارش مراحل اجراي يک پروژه ساختماني از ابتدا که به صورت زمين مي باشد را تشريح و توضيح داده است. اجراي گود برداري در زمين هاي مختلف را و چگونگي انجام اين گودبرداري را شرح داده است. سپس بعد از گودبرداري نحوه قالب بندي فوند اسيون نگهداري خاک هاي

مقدمه آماتورها باید با دقت و به طور دقیق ،منطبق با شرایط نقشه ها ، جداول و جزئیات کار گذاشته شوند. اغلب لازم است که بر روی نقشه های مهندس سازه کارهای معینی انجام بگیرد تا با جزئیات استاندارد خاص و توضیحات مطابقت کند .طراح جزئیات ، کلیه دستور کارهایی که در این جزئیات وتوضحات وجود دارد را در نقشه کارگذاری آماتورها پیاده می کند، این نقشه ها باید اقلام گوناگون آرماتور را به وضوح ...

(( بسم الله الرحمن الرحیم )) درشروع کاریک ساختمان طراحی شده طرحی درمقابل قراردارد که باهمکاری مهندس ساختمان تهیه می شود. برای اینکه طراحی واستراکچر درارتباط نزدیک بایکدیگر باید باشند. برای طراح سیستم باربر ساختمان نیاز به تجربه است که آن موجب انتخاب روش واقتصادی ماده ساختمانی ویک سیستم مناسب باربری می شود که هدایت درست عملیات ساختمان ساده ترین روش تقریبی محاسبه بسیار مهم است . ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول