دانلود پروژه راه سازی

Word 140 KB 7686 32
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه : در زمانهای گذشته برای تعیین مسیر از یک رشته روابط کلی استفاده می شده است و عواملی مانند نزدیکترین راه بین آبادانی و شهرها و راههای مال رو ملاک تعیین مسیر نهایی قرار میگرفت .

    ولی امروز به علت فراوانی وسایط نقلیه ،‏ نه تنها عوامل ایمنی در پیچ و شیب و سرعت و راحتی عبور از راهها ملاک قرار می گیرد بلکه عوامل دیگری از قبیل تاثیر راه در صنایع و کشاورزی منطقه ‏، تجارت و افزایش قیمت زمین های مسکونی باید مورد توجه قرار گیرد .

    راههای اولیه بشر از ناهمواریهای زمین پیروی میکرد .اولین پدیده بشر در گسترش راهسازی و در زمینه ترابری،ساخت چرخ بود .

    پس از چرخ بشر درشکه ، گاری و کجاوه را ساخت .

    برای این ابزار جابجایی ، راه ها به صورت سنگفرش ساخته شد .

    همزمان با گسترش صنایع خودروسازی ، جاده سنگفرش پاسخگوی نیاز آنروز نبود .

    مهندسین آسفالت را روی جاده ها ریختند که بهترین سطح تماس با لاستیک چرخ خودرو بود و تا به امروز جایگزینی دیگر یافته نشده است .

    فصل اول: طراحی پلان مسیر پس از بررسی نقشه توپوگرافی منطقه، با داشتن نقطه ابتدا و انتهای مسیر بایستی بین این دو نقطه مسیری را طراحی نموده که برای طراحی این مسیر باید چندین پارامتر را در نظر گرفت از جمله: کوتاهی مسیر، عبور از نقاطی خاص، مینیمم کردن حجم خاکبرداری و خاکریزی، عبور مسیر از منطقه آفتابی و… طراحی مسیر اصلی: در طرح مسیر اصلی، با بررسی نقشه توپوگرافی و نقاط ابتدا و انتهای مسیر (تعیین شده توسط استاد)، در این پروژه مناسب ترین مسیر به عنوان مسیر اصلی انتخاب گردید.

    پس از تعیین مسیر با توجه به عرض‌های داده شده یعنی عرض هر خط 3.65 متر، عرض رفوژ میانی 7.3متر و عرض شانه‌ها هر کدام 3 متر و همین طور چهار خط رفت و برگشت، مسیر را بر روی نقشه پیاده می‌کنیم.

    به منظور طراحی این راه، که بخشی از آن در قوس افقی قرار دارد، باید شعاع گردش قوس در حد مجاز آیین‌نامه باشد.

    طبق آیین‌نامه طرح هندسی راه حداقل شعاع قوس از رابطه زیر تعیین می‌شود: V =100 ; f = 0.1 ; e = -2% که در این پروژه شعاع قوس افقی 1191.86 در نظر گرفته شده است.

    که در این رابطه: V : سرعت طرح بر حسب کیلومتر بر ساعت e : شیب عرضی که 2 درصد در نظر گرفته می‌شود.

    f : ضریب اصطکاک جانبی سطح جاده با لاستیک اتومبیل که بستگی زیادی به سرعت و وضعیت لاستیک وسیله نقلیه و سطح روسازی برحسب این که خشک، خیس، صاف، زبر و یا اینکه یخ‌زده باشد، دارد مقادیر Vc و f از جداول زیر بدست می آید: سرعت طراحی V برحسب کیلومتر بر ساعت 40 60 80 100 120 سرعت Vc برحسب کیلومتر بر ساعت 75 85 95 110 130 سرعت طراحی V برحسب کیلومتر بر ساعت 40 60 80 100 120 ضریب اصطکاک جانبی f 0.25 0.16 0.13 0.11 0.10 طراحی مسیر فرعی: برای طرح مسیر فرعی با توجه به اینکه محدودیتی تعیین نشده است، در این پروژه مسیر فرعی را به صورت مسیری مستقیم در قسمتی از مسیر اصلی و عمود بر آن طرح می‌کنیم.

    سپس با توجه به عرض‌های داده شده و وجود دو خط رفت و برگشت و بدون رفوژ میانی، مسیر را بر روی نقشه پیاده می‌کنیم.

    طراحی لوپ (گردراهه): در محل تقاطع مسیر اصلی و فرعی که تقاطعی غیرهمسطح از نوع برگ شبدری است به منظور تامین حرکت‌های گردش به چپ راههایی طرح می‌شود که به گردراهه (لوپ) معروف هستند.

    به منظور طراحی این راه، که تماماً در قوس افقی قرار دارد، باید شعاع گردش قوس در حد مجاز آیین‌نامه باشد.

    طبق آیین‌نامه طرح هندسی راه حداقل شعاع قوس از رابطه زیر تعیین می‌شود: V = 60 ; f = 0.14 ; e =5% که در این رابطه: V : سرعت طرح بر حسب کیلومتر بر ساعت e : شیب عرضی (دور) که حداکثر 5 درصد در نظر گرفته می‌شود f : ضریب اصطکاک جانبی سطح جاده با لاستیک اتومبیل که از جدول فوق بدست آمده است.

    با توجه به حداقل شعاع بدست آمده ما برای طرح لوپ (گردراهه) از شعاع 202.49m استفاده کردیم که با زاویه 6:60 نسبت به مسیرفرعی خارج و با همین زاویه به مسیر اصلی وارد می‌شود.

    طراحی رمپ (شیبراهه): در محل تقاطع غیرهمسطح به منطور تامین حرکتهای راست گرد راههایی طرح می‌شود که به رمپ (شیبراهه) معروف هستند.

    V = 60 ; f = 0.12 ; e = 2% با توجه به حداقل شعاع بدست آمده ما برای طرح رمپ (شیبراهه) از یک قوس به شعاع 496.66m استفاده کردیم که این مسیر با زاویه 6:60 از مسیر اصلی خارج و با همین زاویه به مسیرفرعی وارد می‌شود.

    فصل دوم : برداشت اطلاعات ارتفاعی مسیر پس از پیاده کردن پلان مسیر بر روی نقشه به منظور رسم پروفیل های طولی و عرضی مسیر، باید مقاطعی را بر روی مسیر مشخص کنیم.

    به این منظور در نقاط تلاقی مسیرها با خطوط تراز نقشه توپوگرافی مقاطعی زده شد، که به این ترتیب در مسیر اصلی 36، مسیر فرعی 19 لوپ 17، رمپ 10 مقطع انتخاب گردید.

    با توجه به اینکه خط پروژه بر روی پروفیل‌های طولی زمین طبیعی بر روی محور راه ترسیم می‌شود لذا برداشت ارتفاع محور راه زمین طبیعی در هر مقطع لازم است.

    همچنین به این دلیل که پس از تکمیل جداول پروفیلی طولی بایستی پروفیل‌های عرضی هم ترسیم شوند، لذا در هر مقطع برای زمین طبیعی به بیش از یک نقطه دارای مشخصه ارتفاعی نیاز است.

    برای این کار در هر مقطع عرضی سه نقطه را، شامل محور راه، منتهی علیه سمت راست و چپ مسیر، مد نظر قرار داده و ارتفاع این نقاط را از روی نقشه توپوگرافی برداشت کردیم.

    این اطلاعات مطابق جداول ارائه شده در صفحات بعدی است: فصل سوم: پروفیلهای طولی با داشتن ارتفاع نظیر محور راه بر روی زمین طبیعی می‌توان پروفیل طولی زمین را در امتداد محور راه در محیطی مانند Autocad ترسیم نمود.

    پس از ترسیم زمین طبیعی بایستی براساس ضوابطی خاص خط پروژه‌ای را برای مسیر طراحی نماییم که نعدادی از این ضوابط در زیر آمده‌اند: 1ـ باید از شیب‌های طولانی اجتناب کرد.

    2ـ شیب پروفیل طولی نباید از حد مجاز یعنی %6 تجاوز نماید.

    3ـ بین محل‌های خاکبرداری و خاکریز باید تا حدودی تعادل برقرار نمود.

    4ـ باید محل‌های زیرگذر و یا روگذر به دقت تعیین گردند.

    5ـ در نقاطی که زمین طبیعی تغییر شیب می‌دهد، در صورتی که قدر مطلق اختلاف دو شیب از 0.5 درصد بیشتر باشد نیاز به طراحی قوس جهت ارتباط دو شیب داریم.

    این قوسها به قوسهای قائم (سهمی) معروف هستند که رعایت ضوابط آیین نامه‌ای در مورد طرح آنها الزامی است.

    طبق آیین‌نامه طرح هندسی راه اولین ضابطه در طرح قوسهای قائم حداقل طول سهمی است که از رابطه زیر بدست می‌آید: که در این رابطه: A : اختلاف شیب طرفین قوس و به صورت زیر محاسبه می‌شود: A = g2 – g1 g1 : شیب اولیه g2 : شیب ثانویه K : تابع سرعت طراحی می‌باشد و مقدارش از جدول زیر بدست می‌آید: دومین رابطه‌ای که در مورد قوسهای قائم مطرح می‌شود رابطه سهمی قوس است که برای پیدا کردن ارتفاعات روی قوس استفاده می‌شود و به صورت زیر است: که در این رابطه: yx : ارتفاعی ایستگاهی که به فاصله x از ابتدای قوس قرار دارد.

    yBVC : ارتفاع ایستگاه BVC یعنی ابتدای قوس به کمک این رابطه تمامی ارتفاعات روی سهمی را تا نقطه EVC یعنی انتهای قوس، می‌توان بدست آورد.

    در پروفیل طولی محور افقی بیانگر مقاطع و فاصله آنها همان مقیاس پلان یعنی و محور عمودی بیانگر ارتفاعات با 10 برابر مقیاس طولی یعنی می‌باشند.

    طراحی تقاطع غیرهمسطح (پل) در پروفیل طولی: برای تامین ارتفاع لازم بین زیرگذر و روگذر پل ابتدا بایستی مسیر روگذر را انتخاب نماییم.

    در این پروژه با توجه به شکل سطح زمین در پروفیل‌های طولی، مسیر فرعی را به عنوان روگذر و مسیر اصلی را به عنوان زیرگذر انتخاب کردیم.

    پروفیل طولی مسیر اصلی: پس از ترسیم پروفیل طولی زمین در امتداد محور راه، به منظور تعیین خط پروژه با توجه به اینکه دو انتهای مسیر باید به زمین طبیعی ختم شود، یعنی در ابتدا و انتهای مسیر ارتفاع محور راه بر روی زمین طبیعی و سطح جاده باید یکسان باشد، و همین طور به منظور تبعیت حداکثر از شیب طبیعی‌ زمین دو خط با شیبهای -4.1% و -3.67% تعیین گردید.

    حال با توجه به اینکه اختلاف دو شیب از %0.5 کمتر است ومقدار آن برابر 0.43% است برای ارتباط این دو خط به یکدیگر به طراحی قوس قائم نیازی نیست.

    پروفیل طولی مسیر فرعی: پس از ترسیم پروفیل طولی زمین در امتداد محور راه، به منظور تعیین خط پروژه با توجه به اینکه دو انتهای مسیر باید به زمین طبیعی ختم شود، همین طور تبعیت حداکثر از شیب طبیعی زمین و تامین ارتفاع روگذر در محل تقاطع دو خط با شیبهای1.48% و 1.5%- تعیین گردید.

    حال با توجه به اینکه اختلاف دو شیب از %0.5 بیشتر(2.98%) است.قوس قائمی به صورت زیر طراحی می گردد: V = 60 ; K = 45 ; g1 = 1.48% ; g2 = -1.5% A = g2- g1=2.98% A.K 2.98 45 = 134.1 m ابتدای قوس (BVC) در فاصله بین ایستگاه های 12 و 13 دارای مختصات زیر میباشد: بنابراین با توجه به طول L = 134.1 m و داشتن شیبها معادله سهمی قوس به شکل زیر بدست می‌آید: انتهای قوس (EVC) دارای مختصات زیر میباشد: EVC پروفیل طولی لوپ: پس از ترسیم پروفیل طولی زمین در امتداد محور راه، به منظور تعیین خط پروژه با توجه به اینکه ابتدای لوپ از مسیر فرعی خارج می‌شود باید دارای ارتفاع 1046.0m باشد(بر اساس پروفیل طولی مسیر فرعی) و انتهای لوپ که به مسیر اصلی وارد می‌شود باید دارای ارتفاع 1038.0m باشد (بر اساس پروفیل طولی مسیر اصلی).شیب ابتدای لوپ بر اساس شیب محل تقاطع آن با مسیر فرعی -1.5% وشیب انتهای لوپ بر اساس شیب محل تقاطع آن با مسیر اصلی 3.67% است که با توجه به اینکه اختلاف این دو شیب از 0.5% بیشتر می باشد میبایست قوس قائمی به صورت زیر طراحی کرد: g1 = -1.5% g2 = 3.67% V = 60 K = 45 A = 3.67+1.5 =5.5% = 5.5 45 = 247.5 m EVC BVC پروفیل طولی رمپ: پس از ترسیم پروفیل طولی زمین در امتداد محور راه، به منظور تعیین خط پروژه با توجه به اینکه ابتدای رمپ از مسیراصلی خارج می‌شود باید دارای ارتفاع 1057.96m باشد(بر اساس پروفیل طولی مسیر اصلی) و انتهای رمپ که به مسیر فرعی وارد می‌شود باید دارای ارتفاع 1044.24m باشد(بر اساس پروفیل طولی مسیر فرعی) .

    شیب ابتدای رمپ بر اساس شیب محل تقاطع آن با مسیر اصلی -4.1% وشیب انتهای رمپ بر اساس شیب محل تقاطع آن با مسیر فرعی -1.4% است که با توجه به اینکه اختلاف این دو شیب از 0.5% بیشتر می باشد میبایست قوس قائمی به صورت زیر طراحی کرد: g1 = -4.1% ; g2 = -1.4% , A = 2.7 ; V = 60 ; K = 45 = 2.745 = 121.5m EVC BVC دور (بربلندی) ـ در خارج از قوسهای افقی و در مسیر مستقیم شیب عرضی برابر با –2% و در شانه‌های مسیر شیب عرضی برابر با –5% است.

    ـ نحوه تامین بر بلندی براساس سه حالت شکل 5 – 5 آیین نامه انتخاب شده است که در مسیر فرعی به علت عدم وجود قوس افقی بربلندی موجود نمی‌باشد ولی در مسیرهای یک خطه لوپ و رمپ و مسیر اصلی بربلندی به حالت زیر تغییر می‌کند: ابتدا سطح مسیر همراه با شاخه خارجی نسبت به لبه سطح مسیر و شانه داخلی گردش می‌کند.

    البته طبق آیین‌نامه طرح هندسی راهها (نشریه 161) حداکثر اختلاف شیب عرضی در مسیر %7 می‌باشد.

    از این‌رو تا زمانی که اختلاف شیب عرضی سطح مسیر و شانه خارجی کمتر از %7 باشد سطح مسیر و شانه خارجی با هم دوران می‌کنند و از زمانی که اختلاف بیش از %7 گردد شانه خارجی نسبت به سطح مسیر شروع به دوران می‌کند و تا دور کامل هم به چرخش خود ادامه می‌دهد.

    زمانی که شیب عرضی مسیر به شیب عرضی شانه داخلی یعنی %-5 رسد کل مسیر اعم از شانه داخلی، خارجی و سطح مسیر سواره‌رو نسبت به ابتدای شانه داخلی می‌چرخند.

    ـ طول سرشکن بر بلندی باید به صورتی تامین گردد که آن در خود قوس افقی و آن در قسمت مستقیم ابتدا یا انتهای قدس افقی درج گردد فصل چهارم: طراحی روسازی راه با توجه به اینکه در مقاطع عرضی باید ضخامت روسازی نیز نشان داده شود بنابراین قبل از بررسی مقاطع عرضی به طرح روسازی راه می‌پردازیم.

    در این پروژه روسازی راه به روش نظری ـ تجربی انستیتو آسفالت (روش جدید) طراحی می‌شود.

    در این روش هدف دو چیز است: 1ـ محدود کردن حداکثر تغییر شکل نسبی فشاری قائم در بستر روسازی 2ـ محدود کردن حداکثر تغییر شکل نسبی کششی افقی در زیر لایه آسفالتی .که در این روش برای تعیین ضخامت لایه‌های روسازی از نمودارهای 12 – 9 تا 21 – 9 (صفحات 427 تا 436) کتاب روسازی راه تالیف امیرمحمد طباطبایی استفاده می‌کنیم.

    در این پروژه ما از نمودار 12–9 صفحه 427 یعنی روسازی‌های تماماً آسفالتی استفاده می‌کنیم.

    در این نمودار برای تعیین ضخامت روسازی تماماً آسفالتی به دو پارامتر تعداد محور ساده 8.2 تنی هم ارز (EAL) و ضریب بر جهندگی خاک بستر (Mr) احتیاج داریم.

    تعداد محور ساده 8.2 تنی هم ارز با توجه به اینکه گروه دو نفری است برابر 5×106است ضریب بر جهندگی خاک بستر (Mr) نیز 100 برابر CBR خاک بستر است که با توجه به اینکه CBR خاک بستر برابر2.5 است بنابراین Mr = 250 می‌شود.

    پس با توجه به این دو پارامتر ضخامت روسازی تمام آسفالته 35cm بدست می آید که در این پروژه برابر 40cmدر نظر گرفته می شود.

    برای شانه ها ضخامت روسازی برابر نصف ضخامت روسازی یعنی20cm در نظر گرفته می شود.

    فصل پنجم: « طرح هیدرولیکی » طرح هیدرولیکی یک کانال، شامل تعیین ظرفیت هیدرولیکی برای هدایت دبی سیلاب و تعیین نوع پوشش کانال برای جلوگیری از فرسایش آن است.

    ظرفیت هیدرولیکی یک کانال باز به ابعاد، شکل، شیب طولی، پوشش و زبری آن بستگی دارد.

    برای بدست آوردن سطح مقطع کانال طبق بند 2 – 3 – 9 – 9 آیین‌نامه طرح هندسی راهها از رابطه زیر استفاده می‌شود: Q : دبی طرح (دبی تخلیه) V : سرعت متوسط جریان A : مساحت سطح مقطع جریان محاسبه دبی سیلاب طرح (Q) : طبق بند 7 – 9 آیین نامه طرح هندسی راهها Q از رابطه زیر بدست می‌آید: Q = 0.28 CIA C : ضریب رواناب سطحی که با توجه به جدول 2 – 9 در صفحه 3 – 9 آیین‌نامه طرح هندسی راهها بدست می‌آید و طبق این جدول داریم: I : متوسط شدت بارندگی با دوره‌های بازگشت متفاوت برحسب میلیمتر در ساعت که در این پروژه I = 1 فرض شده است.

    A : مساحت حوزه آبریز برحسب کیلومتر مربع که در این پروژه A = 1.3 Km2 فرض شده است.

    بنابراین برای دبی طرح داریم: Q = 0.28 0.34 1.3 1 = 0.143 محاسبه سرعت متوسط جریان (V) : طبق جدول 6 – 9 صفحه 16 – 9 آیین‌نامه طرح هندسی راهها سرعت مجاز کانال پوشش نشده با توجه به نوع مصالح مقطع خاکبرداری یعنی سوم ماسه‌ای 0.8 متر بر ثانیه انتخاب شده حال با توجه به پارامترهای بدست آمده داریم: بنابراین در این پروژه از کانال‌های مستطیلی با مقطع 40cm 40cm و بدون پوشش استفاده می‌کنیم.

    فصل ششم: « مقاطع عرضی » نیمرخ عرضی، نشان دهنده ابعاد، شیب عرضی سواره‌رو، شانه‌ها و میانه راه (در صررت وجود میانه)، شیب عرضی شیروانی خاکبرداری یا خاکریزی و موقعیت آبروهای جانبی و میانه (در صورت وجود میانه) است.

    1ـ سواره‌رو: سواره‌رو، قسمتی از سطح نهایی روسازی راه است که برای حرکت و عبور وسایل نقلیه به کار می‌رود.

    عرض سواره‌رو برای مسیرهای مختلف این پروژه به شرح زیر است: مسیر اصلی 29.2 متر در مجموع دو جهت مسیر فرعی 7.3 متر در مجموع دو جهت لوپ، رمپ 3.65 متر شیب عرضی سواره‌رو در قسمتهای مستقیم %2 است.

    2ـ شانه‌ها: شانه بخشی از کف راه است که در طرفین سواره‌رو قرار می‌گیرد و برای توقف اضطراری خودروها به کار می‌رود.

    شانه باید همکف سواره‌رو یا حداکثر 1.5 سانتیمتر از آن پایین‌تر باشد .

    عرض شانه راه برای طرفین راه در این پروژه3 متر و شیب عرضی شانه‌ها %5 است.

    3ـ نهر جانبی (جوی کناری): آب حاصل از بارش بر سواره‌رو و شانه، در امتداد خط بزرگترین شیب کف راه جریان می‌یابد و پس از رسیدن به لبه خارجی این کف، لازم است تخلیه و از راه دور شود.

    که در خاکبرداری‌ها نیاز به جوی کناری دارد که طبق محاسبات فصل پیش از جوی مستطیل40cm 40cm و بدون پوشش استفاده شده است.

    4ـ شیروانی: در لبه خارجی شانه نیمرخ عرضی با شیب، به زمین طبیعی می‌پیوندد که چنانچه راه در خاکبرداری باشد پس از جوی کناری آغاز می‌شود.

    در این پروژه شیب شیروانی‌ها 1 : 1 در نظر گرفته شده است.

    5ـ میانه: حد فاصل لبه‌های داخلی سواره‌رو جهت رفت و برگشت یک راه جدا شده، میانه نامیده می‌شود.

    در این پروژه فقط در مسیر اصلی میانه‌ای به عرض7.3 متر وجود دارد.

    حال با توجه به مطالب گفته شده در بالا توسط نرم افزار AutoCAD مقاطع عرضی رسم شده که در صفحات بعد ملاحظه می‌فرمایید: فصل هفتم: محاسبه احجام عملیات خاکی برای محاسبه احجام خاکبرداری و خاکریزی با توجه به مقاطع عرضی ترسیم شده، در هر مقطع سطح خاکبرداری و یا خاکریزی محاسبه و در جدولی درج گردید.

    با توجه به معلوم بودن فاصله دو مقطع عرضی متوالی برای محاسبه حجم عملیات خاکی سطح متوسط را بین دو مقطع محاسبه نموده و در فاصله بین آن دو ضرب می‌کنیم.

    تمامی این مراحل در جداولی تنظیم و گردآوری گردید که در صفحات بعدی ملاحظه می‌نمایید: فصل هشتم: متره و برآورد پروژه : برآورد هزینه های این پروژه بر اساس فهرست بهای واحد پایه رشته راه , باند فرودگاه سال 1385 انجام شده است.

    نکاتی که مورد توجه قرار گرفته شده به شرح ذیل است: 1-محل قرضه به فاصله 500 متر از مرکز ثقل خاکریزی در نظر گرفته شده است.

    2-وزن واحد طول گارد ریل 27.5 کیلوگرم بر متر در نظر گرفته شده است.

    3-خط کشی منقطع و متناوب به طول 2 متر و عرض 25 سانتیمتر وبا فاصله 1 متر نسبت به هم در نظر گرفته شده است.

    ریز برآورد در جداول صفحات بعد آمده است: باتوجه به مبالغ بدست آمده مبلغ کل پروژه =8007290301 ریال ضریب بالا سری = 1.3 ضریب منطقه ای = 1.05 ضریب تجهیز کارگاه = 1.06 مبلغ کل پروژه با اعمال ضرایب به صورت زیر محاسبه می شود: 8007290301×1.3×1.05×1.06 = 11,585,748,340 ریال فهرست مطالب مقدمه .....................................................................................................................................................................................................

    1 فصل اول: طراحی پلان مسیر .............................................................................................................................................................................................

    2 فصل دوم: برداشت اطلاعات ارتفاعی مسیر .............................................................................................................................................

    6 فصل سوم: پروفیلهای طولی ..............................................................................................................................................................................................

    10 فصل چهارم: طراحی روسازی راه ................................................................................................................................................................................

    16 فصل پنجم: طرح هیدرولیکی..............................................................................................................................................................................................

    17 فصل ششم: مقاطع عرضی .....................................................................................................................................................................................................

    19 فصل هفتم: محاسبه احجام عملیات خاکی ....................................................................................................................................................

    21 فصل هشتم: متره و برآورد پروژه ...........................................................................................................................................................................

    27 سرعت طراحی V برحسب کیلومتر بر ساعت406080100120سرعت Vc برحسب کیلومتر بر ساعت758595110130 سرعت طراحی V برحسب کیلومتر بر ساعت406080100120ضریب اصطکاک جانبی f0.250.160.130.110.10 اطلاعا ت ارتفاعی مسیر اصلیشماره مقطعفاصله تا ایستگاه بعدیتراز منتهی الیه سمت چپتراز محورتراز منتهی الیه سمت راست1401076.21076.61076.824010741074.41074.934010711072.61073.54401071.21071.761071.75401070.31070.51070.26401068.310691068.77401067.310681067.58401065.310661066.49501063.41063.761065.110401061.21061.761062.711401059.410601060.512401056.910581058.413401055.21055.761056.914401052.01054.41055.7154010511052.41053.416401049.410501051.617401048.11048.581049.318401045.91046.281046.819401044.31044.341045.2204010421043.221043.1214010411041.51041.322401042.11039.381037.923401046.21045.5104424401043.81043.5104325401041.310411040.526401039.31038.5103827401036.71036.21035.228401032.910331032.429401034.41030.441029305010281027.76102831401026.310251026.4324010271024.810233340102710251023.534401025.81024.8102335361023.21022.761021.83601021.11020.721019.8 اطلاعا ت ارتفاعی مسیر فرعیشماره مقطعفاصله تا ایستگاه بعدیتراز منتهی الیه سمت چپتراز محورتراز منتهی الیه سمت راست1401043.410431042.52401043.11042.601042.234010421041.21040.84401041.81041.41040.75401041.610411040.464010401039.61039.37401039.91039.41038.98401039.510391038.59401038.310381037.8104010381038103811401042.81042.4104212521042.61042.21041.8131601041.21040.81040.314401047.61046.41047.415401047.61047.41047.316401046.410461045.617401046.91046.41045.918401046.91046.61046.31901047.71047.41047 اطلاعا ت ارتفاعی مسیر لوپشماره مقطعفاصله تا ایستگاه بعدیتراز منتهی الیه سمت چپتراز محورتراز منتهی الیه سمت راست1341046.41044.51045.72281046.41045.781045.63131046.71046.281045.849310471046.461045.95401047.21046.561046.46801045.71045.41045.371601041104110418801034.8103410349801029.610301031.410801027.91028.11028117810281028.51028.612761030.910311031.113561027.91028.061028.814141031.31031.181031.2152710321032.121032.2164510341034.6210341701039.21039.21039.2 اطلاعا ت ارتفاعی مسیررمپشماره مقطعفاصله تا ایستگاه بعدیتراز منتهی الیه سمت چپتراز محورتراز منتهی الیه سمت راست1801058.71058.51058.52801055.391056.061056.23801049.910501050.548010531053.51053.25801048.31048.31048.568010401040.31040.37801040.810411041.38801040.71041.21041.69401041.41041.81042.210010421041.31041 سرعت طرح (کیلومتر در ساعت)5060708090100110حداقل مقدار K به متر برای قوس محدب31456280124185230حداقل مقدار K به متر برای قوس مقعر3745587038110135 0.08 اراضی نسبتاً هموار: ضریب پستی و بلندی و اراضی0.06 اراضی لوم ماسه‌ای: ضریب جنس اراضی0.12 اراضی لخت: ضریب پوشش گیاهی اراضی0.08 میزان گودال‌های سطحی کم: ضریب میزان چاله در حوزهC = 0.34 اصلیمسیرمسیراطلاعاتاطلاعاتخاک برداریخاک برداریخاکریزیخاکریزیفاصله مقاطعفاصله مقاطعکیلومتراژکیلومتراژکیلومتراژحجم کلحجم جزحجم جزحجم جزمیانگین سطوحمیانگین سطوحسطح مقطعحجم کلحجم کلحجم جزحجم جزمیانگین سطوحمیانگین سطوحسطح مقطعسطح مقطع23.6000+000+000+0015041504150437.637.600004040150451.600000+400+400+4020302030203050.7550.755.85.80.1450.1454040353449.95.85.80.290.290+800+800+8012321232123230.830.85.85.80.1450.1454040476611.711.611.6000+1200+1200+1202342342345.855.8587.287.22.182.1840405000098.898.84.364.360+1600+1600+16000000417.2417.210.4310.4340405000051651616.516.50+2000+2000+200000001252125231.331.34040500001768176846.146.10+2400+2400+2407.67.67.60.190.191368136834.234.240405007.60.383136313622.322.30+2800+2800+280391.6391.6391.69.799.79446.2446.211.15511.15540405399.219.23582.23582.20.010.010+3200+3200+32080580580516.116.1108.25108.252.1652.16550506204.2133690.53690.54.324.320+3700+3700+370451.6451.6451.611.2911.29138.8138.83.473.4740406655.89.583829.33829.32.622.620+4100+4100+410567.6567.6567.614.1914.1991912.2752.27540407223.418.83920.33920.31.931.930+4500+4500+45015541554155438.8538.8538.638.60.9650.96540408777.458.93958.93958.9000+4900+4900+49019201920192048482042045.15.140401069737.14162.94162.910.210.20+5300+5300+53017401740174043.543.52042045.15.140401243749.94366.94366.9000+5700+5700+57030583058305876.4576.4500004040154951034366.94366.9000+6100+6100+61037163716371692.992.9000040401921182.84366.94366.9000+6500+6500+65038363836383695.995.900004040230471094366.94366.9000+6900+6900+69048404840484012112100004040278871334366.94366.9000+7300+7300+730427642764276106.9106.9000040403216380.84366.94366.9000+7700+7700+77034323432343285.885.8000040403559590.84366.94366.9000+8100+8100+810471647164716117.9117.900004040403111454366.94366.9000+8500+8500+85029002900290072.572.550605060126.5126.540404321109426.99426.92532530+8900+8900+8900000093209320233233404043211018747187472132130+9300+9300+9300000074807480187187404043211026227262271611610+9700+9700+9700000053205320133133404043211031547315471051051+101+101+10000003612361290.390.34040432110351593515975.675.61+501+501+505252521.31.31569156939.22539.2254040432632.636728367282.852.851+901+901+9083683683620.920.957571.4251.42540404409939.23678536785001+1301+1301+13032243224322480.680.600004040473231223678536785001+1701+1701+1708167.758167.758167.75163.355163.3550000505055491204.713678536785001+2201+2201+220616961696169154.225154.2250000404061660103.743678536785001+2601+2601+2602842.82842.82842.871.0771.07119.8119.82.9952.99540406450338.436905369055.995.991+3001+3001+300805.8805.8805.820.14520.1451035.81035.825.89525.8954040653091.89379403794045.845.81+3401+3401+340100.2100.2100.22.5052.5051244124431.131.14040654093.12391843918416.416.41+3801+3801+380400.5400.5400.511.12511.125307.08307.088.538.5336366580919.1339492394920.660.661+4161+4161+416فرعیفرعیفرعیمسیرمسیراطلاعاتاطلاعاتخاک برداریخاک برداریخاکریزیخاکریزیفاصله مقاطعفاصله مقاطعکیلومتراژحجم کلحجم کلحجم جزمیانگین سطوحمیانگین سطوحسطح مقطعسطح مقطعسطح مقطعحجم کلحجم کلحجم جزحجم جزمیانگین سطوحمیانگین سطوحسطح مقطعسطح مقطع2.662.662.661.431.430+053.21.331.33291.2291.27.287.28404053.253.2000291.2291.213.1313.130+400001192.21192.229.80529.805404053.253.20001483.41483.446.4846.480+800002170.82170.854.2754.27404053.253.20003654.23654.262.0662.060+1200002820282070.570.5404053.253.20006474.26474.278.9478.940+1600004105.64105.6102.64102.64404053.253.200010579.810579.8126.34126.340+2000005523.85523.8138.095138.095404053.253.200016103.616103.6149.85149.850+2400006574.66574.6164.365164.365404053.253.200022678.222678.2178.88178.880+2800008322.48322.4208.06208.06404053.253.200031000.631000.6237.24237.240+3200009735.49735.4243.385243.385404053.253.20004073640736249.53249.530+3600007686.67686.6192.165192.165404053.253.200048422.648422.6134.8134.80+4000005837.65837.6145.94145.94404053.253.200054260.254260.2157.08157.080+4400009968.149968.14191.695191.695525253.253.200064228.3464228.34226.31226.310+49200020886.420886.4130.54130.5416016053.253.200085114.7485114.7434.7734.770+5220001405140535.12535.125404053.253.200086519.7486519.7435.4835.480+6920001750.81750.843.7743.77404053.253.200088270.5488270.5452.0652.060+7320001706.61706.642.66542.665404053.253.200089977.1489977.1433.2733.270+7720001063106326.57526.575404053.253.200091040.1491040.1419.8819.880+81226.20.6550.655420.2420.210.50510.505404079.479.41.311.311.3191460.3491460.341.131.130+852 لوپمسیراطلاعاتخاکبرداریخاکریزیفاصله مقاطعکیلومتراژحجم کلحجم جزمیانگین سطوحسطح مقطعحجم کلحجم جزمیانگین سطوحسطح مقطع0.937.680+097.582.87130.563.843497.584.81130.5600+34267.129.540028364.714.27130.5600+62223.7317.210013588.4320.15130.5600+753127.5933.6300933716.0247.11130.5600+168160240.0500405318.0232.99130.5600+2081319.616.4953324.15806637.620462.568.30+28800657241.0751606637.6207034.5673.850+448008520.4106.505806637.62015554.96139.160+5280012522.4156.53806637.62028077.36173.90+6080012354.8154.435806637.62040432.16134.970+688007186.1492.13786637.62047618.349.290+766005720.1475.265766637.62053338.44101.240+842004437.4479.24566637.62057775.8857.240+89800725.4851.82146637.62058501.3646.40+91200988.236.6276637.62059489.5626.80+939265.058.83540213.4306902.6717.6759891.5600+969 رمپمسیراطلاعاتخاک برداریخاکریزیفاصله مقاطعکیلومتراژحجم کلحجم جزمیانگین سطوحسطح مقطعحجم کلحجم جزمیانگین سطوحسطح مقطع7.5600+0969.212.1150080969.216.67000+801299.216.2400802268.415.81000+160632.47.905251.23.14802900.80251.26.280+24000766.89.585802900.80101812.890+320006513.681.42802900.807531.6149.950+400009705.2121.315802900.8017236.892.680+480006558.881.985802900.8023795.671.290+560004345.654.32802900.8028141.237.350+640001459.636.49402900.8029600.835.630+680 بهای کل(ریال)مقداربهای واحد(ریال)واحدشرحشماره132449544144753.6915متر مکعبخاکبرداری در زمین های نرم با هر وسیله مکانیکی, حمل مصالح تا خاکریز تا فاصله 20 متر از مرکز ثقل برداشت و توده کردن آن030103436839662201308.62170متر مکعببار گیری حاصل از عملیات خاکی یا خاک های توده شده و حمل آن با کامیون یا هر نوع وسیله مکانیکی دیگر تا فاصله 100 متری مرکز ثقل برداشت وتخلیه آن03090135194916185236.4190متر مکعبحمل مواد حاصل از عملیات خاکی یا خاک های توده شده وقتی فاصله حمل بیش از 100 متر وحداکثر تا 500متر به ازای هر صد متر مازاد بر 100 متر اول کثر 100 متر به تناسب محاسبه می شود03090237860812.4102326.52370متر مربعآب پاشی و کوبیدن بستر خاکریز ها یا کف ترانشه ها و مانند آنها با ترکم 100% به روش آشتو اصلاحی تا عمق 15 سانتیمتر031005 385908387.10543639.453660متر مکعبپخش , آب پاشی , تسطیح , پروفیله کردن , رگلاژ و کوبیدن قشر های خاکریزی و تونان با 100 در صد کوبیدگی به روش اشتو اصلاحی وقتیکه ضخامت قشر های خاکریزی پس از کوبیده شدن , حداکثر 15 سانتیمتر باشد031104564721750610519250کیلو گرمتهیه مصالح , ساخت و نصب حفاظ جانبی راه (گارد ریل) از ورق گالوانیزه با پایه ها و اتصالات مربوط برای کناره های راه و پل ها از نوع ساخت داخل کشور11010263294755302659443.52380متر مربعتهیه و اجرای بتن آسفالتی با سنگ شکسته از مصالح رودخانه ای , برای قشر رویه (توپکا) , هر گاه دانه بندی مصالح 0 تا 19 میلیمتر باشد, به ازای هر سانتیمتر ضخامت آسفالت15060547022000230520400متر مربعتهیه مصالح و خط کشی منقطع ومتناوب به عرض بیشتر از 20 سانتیمتر با رنگ سرد ترافیکی همراه با گلاسبید با دوام 9 ماهه برحسب سطح رنگ شده180705 37818000191019800متر مربعتهیه مصالح و خط کشی متصل و مداوم به عرض بیشتر از 20 سانتیمتر با رنگ سرد ترافیکی همراه با گلاسبید با دوام 9 ماهه بر حسب سطح رنگ شده180706

  • فهرست:

    مقدمه ..................................................................................................................................................................................................... 1

    فصل اول:
    طراحی پلان مسیر ............................................................................................................................................................................................. 2

    فصل دوم:
    برداشت اطلاعات ارتفاعی مسیر ............................................................................................................................................. 6

    فصل سوم:
    پروفیلهای طولی .............................................................................................................................................................................................. 10

    فصل چهارم:
    طراحی روسازی راه ................................................................................................................................................................................ 16

    فصل پنجم:
    طرح هیدرولیکی.............................................................................................................................................................................................. 17

    فصل ششم:
    مقاطع عرضی ..................................................................................................................................................................................................... 19

    فصل هفتم:
    محاسبه احجام عملیات خاکی .................................................................................................................................................... 21

    فصل هشتم:
    متره و برآورد پروژه ........................................................................................................................................................................... 27


    منبع:

    ندارد.

     

مقدمه: اگر حفر قنوات بخشی از عرضه تونلسازی محسوب شود آنگاه قدمت این فن به 2800 سال قبل از میلاد بر می گردد. زیرا باستان شناسان معتقدند که حفر قنوات در مصر و ایران از آن زمانها معمول بوده است. تذکر این نکته در اینجا در خور توجه است که در سال 1962 طول کل قنوات در ایران را 160000 کیلومتر تخمین زده اند. اگر از این مورد که ذکر شد صرفنظر شود اولین تونل زیرآبی در 2170 سال قبل از میلاد ...

عوامل موثر بر ایمن سازی راههای کوهستانی با توجه به اینکه عامل جاده در کنار دو عامل انسان و وسیله نقلیه در وقوع تصادفات جاده ای نقش موثری دارد ، بنابراین ایمن سازی مطلوب و مناسب راهها از طریق اصلاح طرح هندسی راه ، ساماندهی بافت سطح جاده ( روسازی راه) ، و نصب انواع علائم و تجهیزات ایمنی راهها در کاهش سوانح و حوادث جاده ای حائز اهمیت خواهد بود . اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه در ...

با توجه به اینکه عامل جاده در کنار دو عامل انسان و وسیله نقلیه در وقوع تصادفات جاده ای نقش موثری دارد ، بنابراین ایمن سازی مطلوب و مناسب راهها از طریق اصلاح طرح هندسی راه ، ساماندهی بافت سطح جاده ( روسازی راه) ، و نصب انواع علائم و تجهیزات ایمنی راهها در کاهش سوانح و حوادث جاده ای حائز اهمیت خواهد بود . اصلاح و ساماندهی طرح هندسی راه در راههایی که از مناطق کوهستانی و ناهموار می ...

حمل ونقل از جمله بخش های زیر بنایی اقتصاد هر کشور است لذا فرایند توسعه اقتصادی یک کشور را شدیداً تحت تاثیر قرار می دهد و از این رو شرایط وموقعیت این بخش یکی از شاخصهای مهم سطح توسعه محسوب می گرددودر واقع حمل ونقل نیروی محرک توسعه کشور می باشد . با توجه به نقش و اهمیت حمل ونقل د ربرنامه توسعه جایگاه این بخش از نقطه نظر سرمایه گذاری در برنامه های مختلف عمرانی از اهمیت خاصی ...

زيگورات معماري مذهبي ويژه شهرهاي عمده بين النهرين(عراق کنوني) و ايران بوده است که بصورت برج مطبق هرمي شکل بنا ميشد. ساخت زيگوراتها از 4200 تا 2500 سال پيش متداول بوده است. زيگورات بناي خشتي تو پر فاقد فضاهاي داخلي است که سطح خارجي آن داراي پوششي

مقدمه رشته عمران یکی از مهمترین رشته ها در امر سازندگی و آبادانی هر منطقه به شمار می رود به طور که این رشته را می توان به عنوان مادر سازندگی یاد کرد . دانشجویان فارغ التحصیل از محل دانشگاه خود طی تحمل بیشتر با موارد تئوریک کار خود آشنایی پیدا می کنند و آشنایی با موارد عملی کار خود را به طور خیلی محدود آن هم در قالب بازدید ها و وسایل سمعی بصری می باشد . در درس کار آموزی 2 دانشجو ...

فناوری نانو چیست؟ فناوری‌نانو واژه‌ای است کلی که به تمام فناوری‌های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می‌شود. معمولاًمنظور از مقیاس نانوابعادی در حدود 1nm تا 100nm می‌باشد. (1 نانومتر یک میلیاردیم متر است).اولین جرقه فناوری نانو (البته در آن زمان هنوز به این نام شناخته نشده بود) در سال 1959 زده شد. در این سال ریچارد فاینمن طی یک سخنرانی با عنوان «فضای زیادی در سطوح پایین ...

این پروژه شامل سه قسمت می باشد 1- نگاه کلی به انجام قسمت های یک راه شامل فیلمبرداری وچند عکس است 2- چند نمونه از نقایص و معایب راه های آسفالته که قسمت اصلی پروژه است . 3- مهمترین دلایل اضمحلال راه در ایران قسمت اول: قسمتهای مختلف یک راه : 1- سابگرید : این قسمت که شامل قطعات نسبتا بزرگ سنگی است که در محل قرضه تولید شده و به عنوان اولین لایه مورد استفاده قرار می گیرد این سنگها ...

مقدمه سمینار حوادث رانندگی همه ساله خسارتهای جانی و مالی سنگینی را به پیکره جامعه وارد می‌کند روند رشد سالانه 20% حوادث رانندگی خدمات برنامه‌ریزی صحیح در این زمینه را بیشتر نمایان می‌کند (کافیست به 23000 نفر تلفات جاده ای در سال گذشته توجه داشته باشیم). درصد بالایی از این حوادث به دلیل مشکلات فردی رانندگان و فرهنگ عمومی جامع در ارتباط با احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی ...

کاهش نشت از سد خاکي باغکل با استفاده از پرده آب بند ‍(SEEP/W) چکيده: نشت آب در سدهاي خاکي و نحوه کنترل آن، اولين گام موثر و يکي از مهمترين مسائلي است که در طراحي سدها مورد توجه خاص متخصصين امر قرار مي‌گيرد. دانش و آگاهي از قوانين بنيادي نشت به

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول