دانلود مقاله سقف های اسکلت فلزی

Word 70 KB 7893 18
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • سقف های اسکلت فلزی انواع سقفهایی که در اسکلتهای فلزی اجرا می شوند عبارتند از : 1- سقف کامپوزیت 2- سقف کرومیت 3- سقف تیرچه بلوک انواع سقفهایی که در اسکلتهای فلزی اجرا می شوند عبارتند از : 1- سقف کامپوزیت 2- سقف کرومیت 3- سقف تیرچه بلوک سقف کامپوزیت سقف های کمپوزیت سقفهایی هستند که ترکیبی از فولاد و بتن برای اینکه یکپارچگی این سقف رعایت شوند شود از برشگیر (نبشی)استفاده می شود که این نبشی با بتن درگیری ایجاد کرده و یکپارچگی درست می کند و چون تیرهای فرعی کمپوزیت به علت گیردار بودن تیرهای اصلی و با توجه به لنگر پوش (لنگر زلزله) بتن روی تیرهای اصلی نمی تواند به مقاومتش کمک کند .

    میلگردهایی که روی سقف کامپوزیت قرار دارند میلگردهایی حرارتی هستند که در جهت مخالف با تیرهایی فرعی باعث یکپارچه شدن بتن و درگیری با سقف کامپوزیت می شود وبا جوش دادن به تیرهای فرعی مانع ترک خوردن بتن می شود قالب بندی این سقفها معمولا از تخته کوبی استفاده می شود در قالب بندی تخته کوبی مهمترین مزیت آنها این است که در زیر سقف کامپوزیت خلائی وجود دارد و از این خلا برای لوله های تاسیساتی استفاده می شود.

    یکی از مزیت های سقف کامپوزیت قدرتمندی آن نسبت به سقفهای تیرچه بلوک است چون یکی از راههای یکپارچه کردن رفتار ستون ها در هنگام زلزله از طریق سقف می باشد و سقف کامپوزیت به دلیل برش گیر های نصب شده روی تیرهای فرعی یکپارچگی بین فولاد و بتن ایجاد شده و در اطراف ستونها هم همین طور در نتیجه ستون ها در هنگام زلزله رفتار یکپارچه دارند ولی در سقف تیرچه بلوک این گونه نیست.

    اجزای تشکیل دهنده سقف کامپوزیت : 1- میلگرد 2- بتن مراحل اجرای سقف کامپوزیت: 1- حمل و انبار مصالح لازم برای اجرای سقف 2- قالب بندی سقف بوسیله چهارتراش ، گوه ، تخته روسی، فاصله انداز 2.5 ، ورق آلومینیوم و پلاستیک 3- مش بندی سقف بوسیله میلگرد با مقاومت تسلیم طراحی 4- نصب اسپیسرهای پلاستیکی و لقمه های بتنی 5- شمع بندی و بستن کناره های سقف ، در نظر گرفتن محل تاسیسات و بازشوها 6- آماده سازی و بازرسی سقف جهت بتن ریزی 7- بتن ریزی و پرداخت سطح 8- نگهداری فواید سقف کامپوزیت : 1- بدست آوردن سقفی یکپارچه و صلب 2- سرعت اجرایی نسبتا بالا معایب : 1- احتیاج به اجرای سقف کاذب 2- فضای لازم برای دپوی قالبها 3- زمان بر بودن قالب بندی سقف سقف کرومیت در سیستم سقف کُرمیت از تیرچه های فولادی با جان باز در ترکیب با بتن استفاده می شود.

    در ساخت تیرچه های مذکور از یک تسمه، در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده در جان استفاده می شود.

    برای پرکردن فضای خالی بین تیرچه ها از قالب های ثابت مانند بلوک های سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی ، قالب های موقت فولادی (کامپوزیت ) و یا هر پرکننده سبک استفاده می شود.

    فواصل تیرچه ها بسته به نوع قالب از 73 سانتی تا 100 سانتی متر متغیراست ، روی سقف نیز با 4 الی 10 سانتی متر بتن پوشانده می شود.

    مزایای سقف کرمیت *عدم نیاز به شمع بندی طراحی سقف کرمیت با این فرض انجام می شود که تیرچه ها به تنهایی (قبل از گرفتن بتن) توانایی تحمل وزن خود، بلوک، بتن خیس و عوامل اجرایی را داشته باشند.

    بنابراین سقف کرمیت نیازی به شمع بندی در هیچ یک از مراحل عملیات اجرایی ندارد.

    سرعت و سهولت اجرا در این سیستم، اجرای سقف نسبت به سیستم های مشابه آسانتر بوده و با سرعت بیشتری انجام می شود.

    48 ساعت پس از بتن ریزی، روی سقف قابل رفت و آمد و بارگذاری سبک بوده و می توان عملیات ساختمانی را ادامه داد که این مزیت موجب سرعت در روند عملیات ساخت می گردد.

    امکان اجرای همزمان چند سقف با توجه به این که در سیستم سقف کرمیت هیچ گونه شمع بندی وجود ندارد.

    عملا" می توان چند سقف را برای بتن ریزی آماده کرد و هم زمان عملیات بتن ریزی را بر روی سقف ها انجام داد.

    این کار برای ساختمان های با طبقات زیاد و یا زیربنای کم بسیار مقرون به صرفه و مناسب است.

    یکپارچگی سقف و اسکلت به علت جوش شدن تیرچه ها به اسکلت، پس از گرفتن بتن، سقف و اسکلت یکپارچه شده و می تواند مانند یک دیافراگم صلب عمل کند.

    در اسکلت های بتنی نیز با در نظر گرفتن قلاب های مخصوصی، امکان یکپارچگی بیشتری ایجاد می شود.

    امکان حذف کش ها با توجه به یکپارچگی سقف و اسکلت، می توان کش ها (اعضای غیرباربر) را حذف کرد .

    حذف کش ها علاوه بر صرفه جویی در مصرف فولاد باعث یکنواختی بیشتر زیر سقف شده و عملیات نازک کاری را به حداقل می رساند.

    پایین بودن تنش در بتن به علت خود ایستا بودن تیرچه ها(تیرچه قبل از گرفتن بتن می تواند وزن بلوک، بتن خیس و عوامل اجرایی را به تنهایی تحمل کند) تنش ایجاد شده در بتن بسیار پایین است .

    آزمایش بارگذاری روی سقف های کرمیت که مقاومت نهایی بتن آنها کمتر از مقدار مورد نظر بوده نشان داده که بتن با مقاومت پایین به ظرفیت باربری سقف لطمه ای وارد نمی سازد.

    امکان طراحی و اجرای سقف با دهانه ها و باربری های خاص در سیستم سقف کرمیت امکان طراحی و اجرای سقف با دهانه های بلند و بارهای سنگین وجود دارد.

    تاکنون سقف با دهانه 5/12 متر و همچنین سقف با شدت بار 7 تن بر متر مربع اجرا شده که در هر مورد آزمایش های بارگذاری ، ایمنی سقف را تایید کرده اند.

    حذف رد فولاد زیر سقف اثر داغ آهن در سقف های ضربی به صورت خط تیره ای روی گچ مشاهده می شود ولی در سقف کرمیت به علت پایین تر بودن سطح بلوکها از تیرچه ها، پوشش گچ و خاک در زیر تیرچه ها نسبت به بقیه نقاط سقف بیشتر است و همین امر سبب کاهش جذب ذرات معلق می شود.

    بنابراین سایه فولاد بال تحتانی تیرچه ها مشاهده نمی گردد.

    سهولت اجرای داکت (بازشو) به علت فاصله زیاد تیرچه ها (73 تا 100 سانتی متر محور به محور ) ایجاد داکت درسقف جهت عبور لوله های تاسیساتی نصب دودکش موتورخانه و شومینه نصب توالت ایرانی و یا عبور کانال کولر به راحتی امکان پذیر است و نیاز به قطع کردن تیرچه ها نمی باشد.

    کاهش مصرف بتن و وزن کمتر سقف به علت فاصله زیاد تیرچه ها (حدود 75 سانتی متر محور به محور ) از مصرف بتن در حدود 20% نسبت به تیرچه و بلوک معمولی کاسته شده و نهایتا" وزن سبک تر می گردد.

    استفاده از بلوک های پوکه ای و بلوک های پلی استایرن کرمیت یا سیستم کامپوزیت نیزدر کاهش وزن موثر است.

    مقاومت نهایی و شکل پذیری بالا محاسبات و آزمایش های بارگذاری روی سقف نشان می دهد که گسیختگی این سیستم پس از تغییر شکل های بسیار زیاد اتفاق می افتد.

    « گسیختگی نرم» و این رفتار سقف از نظر ایمنی مطلوب است .

    انواع سقف های کرومیت *سقف تیرچه و بلوک کرمیت *سقف پلیمری کرمیت *سقف کامپوزیت کرومیت *سقف ضربی کرمیت سقف تیرچه و بلوک کُرمیت این سقف به علت خود ایستا بودن تیرچه ها نیازی به شمع بندی ندارند و به همین علت از سرعت اجرای بسیار بالایی برخوردار می باشد.

    اجرای این سقف بر روی اسکلت های فولادی بتنی و دیوارهای باربر امکان پذیر می باشد.

    سقف پلیمری کُرمیت استفاده از بلوک های پلی استایرن نسوز در سقف باعث کاهش مصرف تیرچه تا حدود 20% و کاهش فولاد مصرفی سازه تا حدود 7% می شود.

    سهولات اجرای این نوع سقف، باعث افزایش سرعت اجرا و درنیتجه کاهش هزینه های اجرایی می گردد.

    در عین حال در هزینه های حمل و نقل نیز صرفه جویی قابل ملاحظه ای صورت می گیرد.

    شیارهای مناسب ایجاد شده در زیر این بلوک ها باعث پیوستگی گچ و خاک در زیر سقف می گردد.

    سقف کامپوزیت کُرمیت یکی از قابلیت های سیستم کرمیت اجرای سقف های کامپوزیت به این طریق می باشد در ایران این سقف ها به این صورت اجرا می شود که بر روی تیرچه های فولادی که همه به صورت ipeیاcpe(لانه زنبوری)می باشند پس ازقالب بندی دال بتنی ریخته می شود ولی در سیستم کرمیت به جای استفاده از ipeیا cpeاز تیرچه های فولادی با جان باز استفاده می شود که با مقایسه این دو می توان به کاهش چشمگیر وزن سقف و اقتصادی بودن آن پی برد همچنین به علت قرار گرفتن کامل جان تیرچه ها درون بتن لرزش کمتری در مقایسه با سیستم های دیگر کامپوزیت داردعلاوه بر آن وزن تمام شده آن نسبت به سقف تیرچه بلوک معمولی کمتر و مقاوم تر می باشد وبرای پوشش دهانه های بزرگ و با بار زیاد مناسب تر است لازم به ذکر است که این روش در سال 1367 توسط شرکت کرمیت پارس به بازار عرضه شده است یکی از قابلیت های سیستم کرمیت اجرای سقف های کامپوزیت به این طریق می باشد در ایران این سقف ها به این صورت اجرا می شود که بر روی تیرچه های فولادی که همه به صورت ipeیاcpe(لانه زنبوری)می باشند پس ازقالب بندی دال بتنی ریخته می شود ولی در سیستم کرمیت به جای استفاده از ipeیا cpeاز تیرچه های فولادی با جان باز استفاده می شود که با مقایسه این دو می توان به کاهش چشمگیر وزن سقف و اقتصادی بودن آن پی برد همچنین به علت قرار گرفتن کامل جان تیرچه ها درون بتن لرزش کمتری در مقایسه با سیستم های دیگر کامپوزیت داردعلاوه بر آن وزن تمام شده آن نسبت به سقف تیرچه بلوک معمولی کمتر و مقاوم تر می باشد وبرای پوشش دهانه های بزرگ و با بار زیاد مناسب تر است لازم به ذکر است که این روش در سال 1367 توسط شرکت کرمیت پارس به بازار عرضه شده است مزایای سقف کامپوزیت کرمیت کاهش وزن سقف از آن جا که در این سیستم بلوک حذف می شود، وزن بلوک از وزن سقف کاذب کاسته می شود، این کاهش وزن حدود 10% کاهش مصرف تیرچه ، 7% کاهش وزن در اسکلت و فونداسیون ساختمان نیز خواهد داشت.

    کاهش مصرف تیرچه از آن جا که آکس به آکس تیرچه ها در سقف کامپوزیت حداقل 85 سانتیمتر می باشد، این امر باعث کاهش مصرف تیرچه و در نتیجه کاهش هزینه ها می شود.

    سهولت اجرای داکت و عبور تأسیسات خالی بودن فضای خالی بین تیرچه ها امکان عبور تمام کانالها، داکتها، لوله های برق و دیگر تأسیسات را به راحتی فراهم می نماید.

    نداشتن لرزش نسبت به سیستم کامپوزیت معمولی با توجه به آنکه تیرچه های فلزی کرمیت دارای جان باز هستند و در هنگام اجرا جان تیرچه کاملا" از بتن انباشته می شود، سقفهای کرمیت دارای لرزش نیستند.

    سهولت اجرای سقف با دهانه های بلند سنگین بودن وزن بلوک و در نتیجه وزن زیاد سقف باعث خزش بتن و ایجاد خطر در هنگام زلزله می گردد که همواره یکی از مسائل خطر آفرین انواع سیستمهای تیرچه بلوک با دهانه بلند می باشد.

    در سقف کامپوزیت کرمیت با توجه به سبکی وزن سقف و کاهش بار وارده به تیرچه ها ، اجرای دهانه های بلند با اطمینان خاطر بیشتری انجام گرفته و تنش بتن مانند تمام سیستمهای سقفهای کرمیت بسیار پایین باقی خواهد ماند و بتن را دچار خزش ننموده و ضریب مقاومت سقف بالا می باشد.

    سقف ضربی کُرمیت در سیستم طاق ضربی کُرمیت وجود بتن روی سقف می تواند یک دیافراگم مناسب بین ستون ها ایجاد کند و همچنین به علت بازبودن جان تیرچه ها مقدار زیادی در مصرف فولاد صرفه جویی می شود.

    اگر چه از این سیستم در انبوه سازی استفاده نمی شود ، اما برای پروژه های کوچک و یا دور افتاده ، هنوز هم کاربرد دارد.

    سقف تیرچه وبلوک نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سیمانی ارتفاع کل سقف : 25 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچه‌ها 50 سانتیمتر محاسن : 1 - قیمت تمام شده این سقف نیز نسبت به سایر سقفها معمولا پایین است.

    2 - بدلیل شمع بندی در حین اجرا این سقف لرزش کمتری نسبت به سقفهای کرومیت و کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل می‌کند.

    3 - سطح نسبتا صافی در زیر سقف می‌دهد و به کاذب کاری نیازی ندارد.

    نقاط ضعف احتمالی : 1 - این سقف جزو سقفهای نسبتا سنگین محسوب می‌گردد.

    معمولا تنها زمانی از این سقف استفاده می‌شود که امکان اجرای سقف تیر چه با سفال نباشد 2- از آنجا که وزن این سقف با سقف تیرچه بتنی با بلوک سفالی تقریباً برابر است در دهانه های بلند تر معمولاً اجرای این سقف در مقایسه با سقف ذکر شده مقرون به صرفه نخواهد بود.

    نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سفال ارتفاع کل سقف : 30 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچه‌ها 50 سانتیمتر محاسن : 1 - این سقف لرزش کمتری نسبت به تمام سقفهای معرفی شده و سقفهای کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل می‌کند.

    2 - سطح نسبتا صافی در زیر سقف می‌دهد و به کاذب کاری نیازی ندارد.

    3 - از آنجا که وزن این سقف با سقف تیرچه بتنی با بلوک سیمانی تقریبا برابر است در دهانه‌های بلندتر معمولا اجریی این سقف در مقایسه با سقف ذکر شده مقرون به صرفه و اصولی‌تر خواهد بود.

    نقاط ضعف احتمالی : این سقف جزو سقفهای نسبتا سنگین‌ محسوب می‌گردد.

    نوع سقف : تیرچه بتنی با بلوکه سیمانی ارتفاع کل سقف : 30 سانتیمتر - مرکز تا مرکز تیرچه‌ها 50 سانتیمتر محاسن : 1 - این سقف نیز لرزش کمتری نسبت به تمام سقفهای معرفی شده و سقفهای کامپوزیت دارد و به لحاظ عایق صوت و حرارت از سقفهای کرومیت و کامپوزیت بهتر عمل می‌کند.

    2 - سطح نسبتا صافی در زیر سقف مییدهد و به کاذب کاری نیازی ندارد.

    نقاط ضعف احتمالی : 1 - این سقف جزو سقفهای سنگین‌ محسوب می‌گردد.

    2 - معمولا اجرای این سقف با توجه به وزن آن توجیه اقتصادی ندارد.

    سقف های دکوراتیو کناف :n این سیستم سقف کاذب از صفحات روکشدار گچی که بر روی شبکه های گالوانیزه مخصوص نصب می گردند تشکیل می شود .

    شکل پذیری متنوع، نصب سریع، وزن سبک واقتصادی بودن ازمزایای این سیستم می باشد.این سقفها دربرابر عواملی همچون زلزله،آتش سوزی ،رطوبت،انعکاس صداواتلاف انرژی مقاوم هستند.

    سقف کاذب تایل :n این نوع سقف از تایلهای 60*60 سانتیمتری بسیار سبک که بر روی شبکه های منظم قرار می گیرند تشکیل می گردند.صفحات آکوستیک تایل به دلیل هدایت صوت از طریق منافذ موجد در آن به پشت سقف جذب صوت را به بالاترین حدممکن می رسانند،از این رو درمراکزتجاری اداری،فروشگاهها بیمارستانها ،کتابخانه ها ،سالنهای آمفی تاتر کاربرد وسیعی دارند.

    سقف کاذب دامپا آلومینیوم :n سقف های کاذب دامپا دامنه مصرف وسیع داشته ودرتمام اماکن اعم از مسکونی ،تجاری،اداری، استخرها قابل مصرف می باشد.دامپا آلومینیوم کاملا غیر قابل اشتعال بوده ودررنگهای مختلف قابل عرضه می باشدوامکان نورپردازی مناسب ونصب دریچه های توزیع کننده هوادر آن پیش بینی گردیده است.

    سقف کاذب رشته ای از معماری داخلی ساختمان است که برای پوشش سقف اصلی (زیر سقف) بکار میرود.

    از پیشینه این رشته اطلاعات موثقی در دست نیست.معلوم نیست اولین کسانی که از سقف کاذب استفاده کرده اند چه قدر از کاربردهای مختلف این حرفه آگاهی داشتند اما سقف کاذب در زمانی کوتاه جای خود را در صنعت ساختمان پیدا کرد .

    سقف کاذب می تواند بصورت گچی –چوبی –فلزات رنگین- پی وی سی – شیشه ای – آهنی – ورق های فلزی روکش دار – آلومینیومی – کامپوزیت و غیره نصب شود که در هر صورت قابلیت اجراء به صورت واحد ویا با هم را داراست.

    حضور سقف کاذب در ساختمان دغدغه پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف را از بین می برد که یکی از ویژگیهای این رشته ساختمانی نیز هست.

    سقف کاذب در مواردی که ذکر می شود قابلیت خود را بروز می دهد :عبور تاسیسات- آکوستیک کردن- دکوراتیو- سبک کردن ساختمان در برجها- هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت- نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و....

    پوشش مهمترین کارکرد سقف کاذب است، بعد از آن دکوراتیو و رنگ آمیزی و نورپردازی قرار می گیرند.

    سقف کاذب همپای رشته های مختلف ساختمانی و صنایع دیگر رشد کرده و به پویایی رسیده است.

    جزو صنایع فلزی وساخت و ساز است که در ساختمان کاربرد دارد.

    صنعت نوین ساختمان به خوبی این رشته را به خدمت گرفته و از آن بهره می گیرد.

    تولید انبوه آن هم مقرون به صرفه است که خود این مسئله برای مهندسان ساختمان اهمیت زیادی دارد.

    طراحان سقف کاذب هم با انعطاف پذیری متریال سقف کاذب آشنایی دارند.

    آنها از اشکال مختلف محصولات مطلعند و این آشنایی به آنها کمک می کند نقشه های بهتری طرح کنند.

    نقشه هایی که موقع اجرا هم به همان زیبایی روی کاغذ باشند!

    طراحی این رشته از صنعت ساختمان به تخصص خاصی نیاز دارد.

    طراح باید ویژگی های همه سازه ها را به خوبی بشناسد.

    با انواع سقف کاذب آشنایی داشته باشد و نوع کاربردی آنها را در موقعیت های مختلف درک کند تا درهنگام اجراء تئوری آن یا طراحی بکار گیرد.

    موقعیت ها میتواند اینها با شد: رطوبت- دما – اکوستیک – نور پردازی- دکوراتیو – آب و هوای منطقه ای و مقرون به صرفه بودن.

    یک نوع طراحی هم مختص تولید کنندگان است که ازنظر اجرا سریع و آسان آن مورد توجه قرار می گیرد.

    نصب سریع و آسان سقف کاذب یکی از مواردی است که تولیدکنندگان در ساخت و ساز آن کوشش و رقابت می کنند.

    طراحان تولید هم تمامی این موارد را در نظر می گیرند و متریالی ابداع می کنند که که همه ویژگی های مورد نظر کارفرما و عواملی که بعد از سقف کاذب با آن سر و کار دارند را تامین کند.

    مثل تکنیسینهای تاسییات (برقکار،لوله کش، تهویه...) نصب آسان سقف کاذب به عواملی بستگی دارد که بدین قرار است: سبکی متریال_ انتخاب زوایایی که براحتی سقف مورد نظر اجرا شود_انتخاب متریالی که زوایای پوشش را تامین کند و به راحتی در کنار هم جفت و جور شود_ با سهولت آویزان کردن سقف و مهار آن از سقف اصلی_تولید سازه هایی با اندازه های مختلف.

    در انتخاب طرح و اجزاء آن همفکری نزدیک بین مجری سقف کاذب و معمار طراح باید وجود داشته باشد...

    سقف کاذب تایل ( با نگهدارنده نمایان) یکی از بهترین نوع پوشش برای سقف کاذب است .

    انواع آن هم بستگی به نگهدارنده وجنس پوششی آن است .

    قطعات (تایل و نگهدارنده ) از بیش تعین شده با ابعاد معین ، به نام مشبک و آرمسترانگی و مینرال وبطور صحیح آن کلیک نامیده می شود .

    در موارد دیگر آن مشبک صحیحتر است .

    متریال پوششی در این نوع سقف کاذب باید مضربی از طول و عرض شصت سانتیمتری باشد و نوع جنس آن به سفارش کارفرما است .

    مانند : الیاف فشرده و پلاکسی گلاس ( طلق ) و گچی و چوبی و آلومینیومی و یا موارد پیشنهادی دیگر باشد .

    این نوع سقف کاذب بصورت آویزانی اجراء میگردد .

    که بهترین آویز مفتول گالوانیزه است .

    نگهدارنده آلومینیومی هم بهمین ترتیب اجرا ء میگردد ولی با اندکی تفاوت که بدین صورت می توان بیان کرد .

    که بر روی بدنه آن هیچ گونه شیار وزبانه وجود ندارد ، سپری ( نگهدارنده ) در طول معین تولید شده و بعداز رنگ شدن در طول شش وپنج ویا حتی کمتر به محل اجراء آورده می شود .

    و آن وقت به طول معین طراحی شده برش می خورد و نصب میگردد .

    تنوع رنگ در سپری آلومینیومی بیشتر است و تنوع در تولید شکل ظاهری آن است، که این مورد مزیت در این نوع سقف کاذب است .

    این نوع سقف کاذب را در ارتفاع ، بهتر است با زیر سازی آهنی ( پروفیل ) اجرء گردد.

    این شرایط بستگی به محیط ومساحت اجرایی دارد .

    مانند ارتفاع از کف ، بلندی پشت سقف کاذب تا سقف اصلی ( برای بیش از دو متر ) و ....

    .

    ولی در موارد اجسام سنگین تر اجراء آن محتاج به زیر سازی جدا است.

    این سقف کاذب در حال حاضر از رایج ترین نوع سقف کاذب در داخل کشور است.

    سقف کاذب گریلیوم سقف کاذب گریلیوم در رده سقف های دکوراتیواست و در بین آنها از ویژگیهای فراوانی برخوردار است این سقف از آلومینیوم وآهن و ورقهای آلیاژی ( این مورد گران است) تولید میشود ..

    سقف گریلیوم ، سقف باز هم گفته می شود .

    جواب آن در کار تمام شده است .

    بعد از اینکه سقف نصب شد چیزی که رویت می شود اینست ، خانه های مربع و مستطیل شکلی که پیوسته در کنار هم قرار گرفته است .

    که هیچ پوششی در داخل و یا پشت آن وجود ندارد و پشت سقف و تاسیساتی که کار شده است به خوبی دیده می شود .

    سقف کاذب گریلیوم از ورق به قطر 4/0 الی 1 میلیمترتولید می گردد .

    گریلیوم تولید شده رنگ می شود ، رنگ بصورت مایع و یا پودری می باشد ، که در هر صورت به کوره می رود تا خشک شود .

    در هنگام نصب قطعات تولید شده روی هم مونتاژ می شود و سپس در کاریرهای که هم شکل با قطعات هستند ولی با اندازه دو برابر قرار می گیرند ودر سطح طراز اجراء می شوند.

    مزیت سقف کاذب گریلیوم در نمای آخر اینطور است که هیچ گونه متعلقات سقف ( بجز چراغ ) دیده نمی شود ، چون می توان در پشت سقف آن را کار کرد، مثل در یچه ها ، کانال ها ، ددکتور ها و ......

    و دیگر موارد.

    معمولا" سقف کاذب گریلیوم را بصورت منفرد و یا ترکیبی با سقف های دیگر اجراء می کنند .

    زیر سازی سقف گریلیوم مانند سقف های دیگر بصورت آویزانی است ، که با سیم مفتول ویا زنجیر این کار انجام می گردد.

    سقف کاذب دامپا نوع سقف به غیر از طول آن همیشه ثابت است .

    ولی طول آن در سفارش برای تولید میتواند مختلف باشد .

    رنگ آمیزی الوان است .

    زیر سازی از جنس ورق گالوانیزه میباشد .واز سقف اصلی آویزان می شود.

    اجرا آن در سطوح شکست و زاویه دار و حتی قوس بخوبی انجام پذیر است .

    امکان جاسازی متعلقات سقف کاذب بخوبی امکان پذیر است .

    موارد اجرایی آن در ساختمان متنوع است .

    در نوع ساده و پانچ شده تولید میگردد سقف کاذب ترکیبی اجراء چند نوع سقف کاذب درکنار همدیگر ودر غالب یک طرح هندسی منظم و یا غیر منظم به همراه شکست و اختلاف سطح مختلف را سقف کاذب ترکیبی گویند .

    برای اجراء چنین سقفی ، طرحی مناسب با سازه های سقف کاذب الزامی است.

    نکته ای که دراین سقف وجود دارد ، استفاده از نورپردازی و گونه های مختلف از چراغهای توکار است، که جلوه خاصی به طرحهای هندسی و رنگ آمیزی سقف کاذب ترکیبی میدهد.

    معمولا" برای اجرا ء این سقف زیر سازی مناسبی را بوجود می آورند ، که با آهنکشی ویا بدون آهنکشی است.

    که در هر صورت باید محاسبه فنی لازمه لحاظ گردد.

    معمولا" این نوع سقف با قیمت بیشتری نسبت به سقفهای دیگر قابل اجراء است .

    بنا به عواملی که ذکر خواهم کرد ، مثل سازه و زیرسازی بیشتری را طلب میکند سازه های آهنی و سازه مربوط به خود سقف مورد نظر در هنگام اجراء باعث اتلاف وقت بیشتری می شود .

    که از نظر زما نبندی در اجراء با سقفهای دیگر متفاوت است .

    سقف کاذب ترکیبی را معمولا" در مساحتهای بزرگ ( که مساحت مورد نظر یکجا باشد و پراکندگی نداشته باشد یعنی دیوار و دیگر عوامل جدا کننده فضا وجود نداشته باشد ) اجرء میشود چون زیبای بهتری را جلوه گرمی نمائید .

    در موارد دیگر معمولا" بدون آهنکشی پشت سقف ( البته در مساحتی کم ) انجام میگردد، مثل سرویسها ، کارایی بیشتری دارد .

    سقف کاذب ترکیبی در اختلاف سطح اگر اجراء شود ، زیبای خاصی را دارد که با رنگی متفاوت و قرینه نسبت به دیگر سطوح ( همان مساحت اجرایی) جلوه خاصی را دارا می شود .

    سقف کاذب اسپیس فریم (دکوراتیو ) سقف کاذب ، اسپیس فریم فرم و طرح این سقف هرمی شکل است که مقطع چهار گوش آن به طرف بالا و نوک هرم به طرف پائین است .

    کل سطح را همین هرمها در کنار همدیگر پوشش می دهند و در ضمن این قابلیت را دارا هستند که در چند طبقه رویهم کار شوند ، ضلع این هرم لوله آلومینیومی است که دو سر آن طوری ساخته می شود که بتوان روی هم پیچ شوند .

    سقف کاذب اسپیس فریم از نوع سقفهای پوششی و دکوراتیو است ، زیبای خاصی این نوع سقف دارا است و جلوه خاصی به محیط می دهد.

    اجراء و یا نصب سقف کاذب مهمترین قسمت سقف کاذب نصب آن است .

    طراحی و تولید سازه های سقف وزیرسازی آن و همچنین طراحی جهت اجراء برای بدست آوردن زوایای مختلف همگی پیش در آمد این صنعت است ودر مقام تولید قرار می گیرند.

    ولی اجراء این تولیدات جلوه و زیبایی این رشته ساختمانی را بخوبی نشان میدهد.

    نصب سقف کاذب به تنهایی خود پتانسیلی را می طلبد که در تولید به نحوی دیگری این نیاز دیده می شود.

    در اجراء نیروی درونی افراد متخصص به کار اجراء شده روح می بخشد که خود این موضوع جای بحث طولانی دارد.اجراء و نصابی سقف کاذب را هر فرد فنی ویا بقولی هر آچاربدستی می تواند انجام دهد.

    ولی کمتر کسی سراغ اینکار میآید و یا در آن باقی می ماند و تامل می کند .

    دقت – ظرافت – هوشیاری – تجسم خلاق – ابتکار – سرعت – و ...

    عواملی است که در فرد نصاب بخوبی دیده می شود .

    و فرد مورد نظر آنرا در درون خود شکوفا میکند .

    خصوصیات هر فرد که در شغلی فنی کار میکند به طور محسوسی با شرایط روحی و روانی آن حرفه عجین می شود .

    که هر دو یعنی هم فرد و هم شغل بر همدیگر تاثیر میگذارند و بخوبی این مسئله نمایان است زیرسازی سقف کاذب زیرسازی برای نگه داشتن سقف کاذب است.

    به یک مجموعه از سازه هایی گفته می شود که در کنار هم و با اتصال به هم اسکلتی را به وجود می آورند که سقف کاذب (سازه های سقف کاذب) بر روی آن متصل می شود که خود این اتصال ممکن است به گونه های مختلفی صورت گیرد.

    وظیفه اصلی زیرسازی نگه داشتن سازه های سقف کاذب به سقف اصلی است.

    این نگه داشتن به صورت افقی، عمودی، زاویه دار و قوسی است.

    زیرسازی تمامی سقف کاذبها در مواردی با هم مشترک است و در واقع می توان گفت همان عواملی هستند که رقابت بین تولیدکنندگان را به وجود می آورند.

    دو گونه زیرسازی وجود دارد:یکی برای سقفهای آویزانی و دیگری ثابت.

    روش اتصال زیرسازی از سقف اصلی به سقف کاذب به صورت دو خط عمود برهم باید باشد و در موارد خاص به صورت زاویه دار می تواند باشد.

    مزیت استفاده از سقف کاذب در ساختمان اجرای صحیح سقف کاذب در ساختمانها می تواند به میزان قابل توجهی مصرف سوخت را کاهش دهد.

    سقف کاذب با حذف بخشی از فضای مورد سرمایش و گرمایش میزان مصرف انرژی را که برای این منظور به کار می رود، کاهش می دهد.

    سقف کاذب در طبقات فوقانی می تواند از انتقال حرارت بین فضای داخلی و فضای خارج ساختمان بکاهد.

    استفاده از عایقهای حرارتی در سقفهای کاذب و اجرای صحیح و بدون درز اینگونه سقفها تبادل حرارتی را کاهش می دهد.

    ساختارهای مقاوم در برابر حریق دیوار های جدا کننده کناف دیوارهای پوششی کناف سقف های کاذب کناف.

    سقف کاذب P.V.C مزیت استفاده از سقف کاذب در ساختمان اجرای صحیح سقف کاذب در ساختمانها می تواند به میزان قابل توجهی مصرف سوخت را کاهش دهد.

    مهمترین دلایل استفاده از سیستم سقف کاذب را می‌توان به ترتیب زیر برشمرد: الف: ایجاد رویه‌ای برای پوشش قسمت زیرین سقف ساختمان ب: ایجاد فضایی برای جاسازی تأسیسات و تجهیزات سبک وزن پ: بهبود عایقبندی صوتی و یا حرارتی سقف هر طبقه از ساختمان ج: ایجاد سقفی کوتاه‌تر برای فضاهای داخلی ساختمان د:زیبائی و استحکام فوق العاده سقفهای کاذب P.V.C سقف کاذب سیستم های مختلف سقف کاذب فضای بسیار مناسبی درسقف ایجاد می کند که علاوه برزیبایی ،نقش بسیار موثری درجلوگیری ازانعکاس صدا دارد.

    آلومینیوم سروش مجری انواع سقف کاذب آلومینیومی دامپا،کناف ،سقف کاذب P.V.C وتایل می باشد که هر کدام ویژگی وکاربرد خاص خود را دارا می باشد یکی از مهمترین مواردی که امروزه طراحان معماری با آن روبرو هستند استفاده از مصالح روزدنیا است که یکی از مهمترین و کارآمد ترین آنها استفاده از سقف کاذب است که نمونه های مختلفی از سقف کاذب را تا کنون به بازار عرضه کردند که در اینجا به معرفی یکی از این نوع سقفهای کاذب خواهیم پرداخت : یکی از این نوع سقف های کاذب سقف کاذب کناف می باشد که این نوع سقف ازتکنولوژی دری وال بهره می برد و دارای قطعات و مشخصات فنی کاملی هستند که از سوی کارخانه سازنده منتشر شده است از مزایای این نوع سقف می توان به نامحدود بودن در آرایش و شکل سقف ، کاهش وزن کلی ساختمان ، اقتصادی بودن ، نصب سریع و آسان ، سهولت در دسترسی و تعمیر تاسیسات رد شده از بالای سقف کاذب ، قابلیت تعویض و ترمیم ، عایق حرارتی و صوتی ، امکان اتصال هر گونه تجهیزات و ..

    نام برد .

    نحوه اجرای این نوع سقف توسط نیروی متخصص انجام می گیرد ولی برای فاز دو کردن نقشه های معماری استفاده از دتایل این نوع از سقف الزامی می باشد که نمونه ای از این نوع سقف را در قلب فایل اتوکد برای دانلود گذاشته ام و همینطور جزئیات و مشخصات فنی این سقف هم در پائین مشاهده می کنید که برای وضوح کیفیت بهتر این عکس را درون کامپیوتر خود save کرده .

    یکی از مهمترین مواردی که امروزه طراحان معماری با آن روبرو هستند استفاده از مصالح روزدنیا است که یکی از مهمترین و کارآمد ترین آنها استفاده از سقف کاذب است که نمونه های مختلفی از سقف کاذب را تا کنون به بازار عرضه کردند که در اینجا به معرفی یکی از این نوع سقفهای کاذب خواهیم پرداخت : یکی از این نوع سقف های کاذب سقف کاذب کناف می باشد که این نوع سقف ازتکنولوژی دری وال بهره می برد و دارای قطعات و مشخصات فنی کاملی هستند که از سوی کارخانه سازنده منتشر شده است از مزایای این نوع سقف می توان به نامحدود بودن در آرایش و شکل سقف ، کاهش وزن کلی ساختمان ، اقتصادی بودن ، نصب سریع و آسان ، سهولت در دسترسی و تعمیر تاسیسات رد شده از بالای سقف کاذب ، قابلیت تعویض و ترمیم ، عایق حرارتی و صوتی ، امکان اتصال هر گونه تجهیزات و ..

    نحوه اجرای این نوع سقف توسط نیروی متخصص انجام می گیرد ولی برای فاز دو کردن نقشه های معماری استفاده از دتایل این نوع از سقف الزامی می باشد.

    سقف کاذب آلومینیومی در این نوع سقف کاذب وسایل اتصال همگی از فولاد گالوانیزه هستند و فقط پوشش آن از جنس آلومینیوم بوده، که پشت آنرا عموماً با پشم شیشه پر کرده اند.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

مقدمه محل کارآموزی در شهر تهران و زنجان بوده و کارگاهی که در آنجا مشغول به گذراندن دوره ی کارآموزی بودم از عملیات خاک برداری از یک خرابه را شامل تا اجرای سقف اول بطول انجامید . دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه های ساختمانی اجرای کارهای ساختمانی شامل مراحل متعددی است که ضمن آن افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . این روابط ویژگی ها امکان وقوع ...

سقف کُرمیت در سیستم سقف کُرمیت از تیرچه های فولادی با جان باز در ترکیب با بتن استفاده می شود. در ساخت تیرچه های مذکور از یک تسمه، در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده در جان استفاده می شود. برای پرکردن فضای خالی بین تیرچه ها از قالب های ثابت مانند بلوک های سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی ، قالب های موقت فولادی (کامپوزیت ) و یا هر پرکننده سبک استفاده می شود. فواصل تیرچه ها بسته به ...

فناوری سقف‌های عرشه فولادی یا متال دک سیستم سقفهای مرکب عرشه فولادی یکی از فناوریهای نوین در اجرای سقف در اسکلت های فولادی و بتنی می باشد که ابتدا در سال 1820 توسط مهندس و معماری به نام هنری پالمر در ساختمان بوسیله کنگره ای کردن ورق گالوانیزه مورد استفاده قرار گرفت. به مرور زمان و با تغییرات متعدد و پیشرفتهای چشمگیری که در روش سقف های عرشه فولادی ایجاد شد سرانجام در دهه 1980 این ...

در سیستم سقف کُرمیت از تیرچه های فولادی با جان باز در ترکیب با بتن استفاده می شود. در ساخت تیرچه های مذکور از یک تسمه، در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده در جان استفاده می شود. برای پرکردن فضای خالی بین تیرچه ها از قالب های ثابت مانند بلوک های سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی ، قالب های موقت فولادی (کامپوزیت ) و یا هر پرکننده سبک استفاده می شود. فواصل تیرچه ها بسته به نوع قالب از ...

در ساختمانهاي آجري همه نوع سقفي مي‌توان به کاربرد مانند سقفهاي تيرچه بلوک، طاق ضربي، پيش‌ساخته و غيره. در مورد سقفهاي تيرچه بلوک در بخش ساختمانهاي بتوني توضيح داده خواهد شد. و در اين بخش فقط با سقفهاي طاق ضربي آشنا مي‌شويم. طاق ضربي معمولاً در بين

پانلهای سه بعدی 3D-PANEL خلاصه تاریخچه دهها سال استکه صنعت ساختمان سازی درکشورهای پیشرفته د نیا از حالت سنتی خارج گردیده و روند صنعتی بخود گرفته است ، وسعی گردیده که خصوصیات سبکی ،مقاومت ، یکپارچگی ، عایق بودن ، سرعت در نصب ، سهولت در اجرا و . . . رادرمصالح مصرفی بکار گرفته شود. کشور پهناور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی خاص و بالاخص قرار داشتن اکثر ...

مرحله اول بازدید (قسمت ۱هر پروژه ی ساختمانی با یکسری عملیات به نام عملیات خاکی آغاز می گردد که مشتمل بر تمیز نمودن بستر پروژه ، برداشتن خاکهای نباتی ونامرغوب از روی محدوده ی کار خاکبرداری ،خاکریزی و کوبیدن خاک(تراکم خاک) می باشد وبه دو روش دستی و با ماشین (از جمله ماشینهای مورد استفاده در این روش عبارتند از :بیل مکانیکی .لودر وبولدوزر )انجام می شود . پس اجرای عملیات خاکی نوبت به ...

کلیات: سقف بتنی مجوف و بلوک سقفی حاصل از عناصری که وزن هر متر مربع آن در مقایسه با سقفهای توپر متداول نظیر تیر آهن ضربی کمتر است. عناصر متشکله آن عبارتند از: الف: تیرچه‌های پیش‌ساخته( فلزی یا بتنی) بعنوان عنصر کششی و باربر ب: قطعات پرکننده توخالی(مجوف) بعنوان قالب ج: بتن به عنوان عنصر ترکیبی، پوششی و فشاری د: میلگردهای حرارتی و توزیع بار عناصر فوق‌ا لذکر با مشخصات مشروحه زیر ...

در خصوص ایمنی چنین سقفهایی باید بدانید که در صورتی که سقف تیرچه بلوک مطابق اصول مهندسی و رعایت نکات فنی آن اجرا گردد از ضریب ایمنی بسیار بالایی برخوردار میباشد. ابتدا باید تیرچه‌ها روی پلهای اصلی، ( تیر های فلزی )، در ترازهای موردنظر کارگذاری شوند. فاصله بین تیرچه‌ها با بلوکهای مجوف پر شده و پس از نصب میلگردهای حرارتی و میلگردهای تکمیلی بر اساس نقشه‌های اجرایی، بتن دال سقف ریخته ...

اصولاً ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن می توان به دو دسته تقسیم نمود . 2-1-1) ساختمانهای بتنی ساختمان بتنی ساختمانی است که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه ( سیمان ، شن ، ماسه و فولاد بصورت میل گرد ساده و یا آجدار ) استفاده شده باشد در ساختمانهای بتنی سقفها به وسیله تاوه ( دال های ) بتنی پوشیده می شود و یا از سقفهای تیرچه و بلوک و یا سایر سقفهای پیش ساخته استفاده می ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول