دانلود گزارش کارآموزی آموزی (کارخانه آسفالت نیشابور)

Word 34 MB 7977 63
مشخص نشده مشخص نشده گزارش کارآموزی
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه و آشنایی بامحل کار آموزی

     

    اینجانب سید رضا حسینی دانشجوی رشته عمران کارهای عمومی ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور کارآموزی خود را در واحد عمران شهرداری نیشابور زیر نظر مهندس صدیقی و مهندس سرچاهی و چند مهندس دیگر شهردرای شروع کردم و طول دوره کارآموزی من شامل  چند قسمت زیر می باشد :

    کارخانه آسفالت به مدت 6 روز - آسفات جاده ها به مدت 3 روز – انبار مرکزی شهرداری نیشابور به مدت 5 روز –بازدید از مراحل اجرای ساختمان به مدت 6 روز و مدت 14 روز دیگر از کار آموزی خود را در دفتر عمران شهرداری بودم که در آنجا که اکثر مهندسین تا ساعت 12 برای نظارت به بیرون از شهرداری می رفتند و من و کار آموز دیگر به ارباب رجوع ها و تلفن ها جواب می دادیم و همچنین انجام کار های اداری که مهندسین داشتند به ما می دادند تا انجام دهیم. و همچنین در طی این مدت متره و ریز متره یک متر از کانال های جمع آوری آبهای سطحی نیشابور را که آقای مهندس صدیقی به ما داده بود با کار آموز دیگر با هم انجام می دادیم. و همچنین متره مجتمع 20 واحدی شهرداری نیشابور که آن را نتوانستیم  تمام کنیم و به کارآموز های دیگر سپردیم.

     همچنین از همکاری آقایان مهندس صدیق و مهندس سرچاهی و مهندسان شهردرای وکارکنان کارخانه آسفالت نیشابور و انبار مرکزی شهرداری نیشابور برای تهیه این گزارش تقدیر و تشکر می کنم.

    و برای این درس و واحد کارآموزی این گزارش را تهیه و تنظیم کرده و تقدیم استاد محترم می کنم.

                                                                                                         با تشکر                                                                                                                                                                

                                                                                                 سید رضا حسینی                                                                                                                         

    کارخانه آسفالت نیشابور

     

    من حدود 6 روز از کارآموزی خود را در کارخانه آسفالت نیشابور بودم که به صورت پراکنده بود و مراحل تهیه آسفالت را در زیر توضیح داده ام.

     

    تولید آسفالت :

    آسفالت از اختلاط قیر و مصالح سنگی بدست می آید آسفالت انواع مختلف دارد و از آن برای ساختن لایه های رویه، اساس و زیراساس روسازی راه ها و فرودگاه ها استفاده می شود.

    تصویر مراحل تهیه آسفالت

    مصالح سنگی :

    مصالح سنگی آسفالت شامل مصالح سنگی درشت دانه وریزدانه و گرد سنگ یا فیلر می باشد. وفیلر به مصالحی گفته می شود که از الک شماره 200 عبور کند و باید عاری از مواد رسی و آلی باشد.

    مهمترین نقش فیلر در آسفالت افزایش عمر روسازی و ازدیاد مقاومت آن در برابر تاثیر آب است. و اما مصرف بیش از اندازه فیلر سبب کاهش تخلل، افزایش مقاومت در برابر تراکم و کاهش استقامت مصالح می شود.

    قیر :

    مقدار قیر آسفالت تابع خصوصیات و دانه بندی مصالح سنگی انتخاب می شود. مصرف قیر بیش از حد علاوه بر کاستن از استقامت آسفالت باعث کاهش مقاومت برشی آن می شود و این سبب می شود سطح روی جاده در اثر نیروی رانش چرخ های وسایل نقلیه سنگین تغییر شکل داده و موج بر  دارد. 

    تهیه آسفالت :

    در این کارخانه تهیه آسفالت بصورت متناوب است. در این کارخانه مقدار معینی از مصالح سنگی پس از توزین وارد مخلوط کن شده و پس از آنکه به آن مقدار لازم قیر اضافه شد مصالح سنگی با قیر اندود شده و سپس آسفالت بدست می آید و آسفالت بدست آمده را در کامیون های حمل آسفالت به طور پیوسته ریخته می شود.

    کارخانه آسفالت از چند قسمت اصلی تشکیل شده که ، که عبارتند از : سیلو های مصالح سنگی سرد، سیستم تسمه نقاله یا نوار مادر، کوره خشک کننده، سیستم گردگیر، سرند های لرزنده، سیلوهای مصالح سنگی سرد، مخازن قیر، مخزن فیلر تکمیلی و مخلوط کن.

    مصالح سنگی لازم برای پختن آسفالت بصورت اندازه های مجزا در سیلوهای هرمی شکل انبار شده ونگهداری می شوند . این سیلوها که به سیلو های مصالح سنگی سرد موسم هستند دارای دریچه های مخصوصی می باشند که با تنظیم آنها می توان مقدار ودانه بندی مصالح سنگی خارج شده از آنها را کنترل کرد . مصالح سنگی خارج شده ازاین سیلوها توسط تسمه نقاله و بالا برنده ها به داخل خشک کن هدایت می شوند. خشک کن دو عمل مهم یعنی خشک کردن مصالح سنگی و گرم کردن آنها را انجام می دهد. هر اندازه رطوبت مصالح بیشتر و درجه حرارت محیط پایین تر باشد مدت زمان بیشتری طول می کشد تا مصالح سنگی کاملا خشک و گرم شود و دمای آن به 130 تا 170 درجه سانتی گراد برسد

    کارخانه آسفالت نیشابور

     

    عمل اختلاط مصالح سنگی فیلر و قیر در مخلوط کن صورت می گیرد. در کارخانه آسفالت پس از آنکه مصالح سنگی ریز و درشت و فیلر به نسبت درصد های لازم به مقادیر مشخصی توزین شد  بداخل مخلوط کن ریخته شده و معمولا به مدت 15 تا 20 ثانیه بخوبی مخلوط می شوند تا محصول حالت یکنواختی پیدا کند. سپس قیر که در مخازن مخصوص حدود 115 تا 170 درجه سانتی گراد گرم می شود به مقدار لازم توزین شده وبه مصالح سنگی اضافه می شود. مصالح سنگی وقیر به مدت حداقل 45 ثانیه در مخلوط کن بخوبی مخلوط می شوند تا قیر سطح تمام دانه ها را به طور یکنواخت اندود کند. پس از آنکه مصالح سنگی با قیر اندود شد آسفالت به دست آمده از دریچه هایی که در زیر مخلوط کن تعبیه شده است خارج شده و به داخل اطاقک کامیون مخصوص حمل آسفالت که در زیر مخلوط کن قرار می گیرد ریخته می شود تا به محل مصرف حمل شود. 

     

     

    تصویر شماتیک از کارخانه آسفالت

    آسفالت راه و جاده

    مدت 3 روز از کار آموزی خود را در محل آسفات راه و جاده بودم . که مراحل آسفالت راه و جاده  را در زیر توزیح داده ام:

    اجرای لایه های آسفالت :

    آسفالت ساخته شده در کارخانه که هنوز گرم است حمل آن به محل مصرف با استفاده از کامیون های کمپرسی که اتاقک آنها دارای کف و دیواره های فلزی صاف و مسطح است انجام می شود.(برای جلوگیری از چسبیدن بتن آسفالتی به کف دیواره های اتاقک کامیون ها آنها را با محلول آب آهک آغشته می کنند.) و در محل مصرف آن را در سطح راه پخش می کنند. وآسفالت پخش شده را قبل از آنکه درجه حرارتش از حدود 120 درجه سانتی گراد کمتر شود غلتک می زنند تا کاملا متراکم شود.

     

    غلتک زدن سطح راه قبل از آسفالت کردن

    اجرای یک لایه آسفالت شامل آماده کردن سطح راه، پخش مصالح و متراکم کردن آن می باشد.

    لایه آسفالتی ممکن است برروی یک لایه آسفالتی دیگر ویک لایه غیر آسفالتی ساخته شود. در هر صورت سطح راه باید قبل ازاجرای لایه آسفالت از هر گونه مواد خارجی و دانه های شل و کنده شده پاک شود. وچاله ها و ناهمواری ها موجود در سطح آن با مصالح مناسب پر شده و متراکم شود تا سطحی صاف و یکنواخت و با تراکم کافی به دست آید. در مواردی که یک لایه آسفالت بر روی یک لایه غیر آسفالتی  مانند شن و ماسه ای ساخته شود باید سطح غیر آسفالتی موجود قبل از اجرای لایه آسفالت قیر پاشی شود. ای قشر نازک قیر بخاطر آب بندی کردن سطح غیر آسفالتی بوده و سبب می شود که لایه آسفالت بهتر به لایه زیرین بچسبد. قیری که برای این کار استفاده می شود از نوع قیر محلول می باشد.

    این قیر باید دارای روانی کمی باشد تا به راحتی در سطح قیرپاشی نفوذ کند. بری این کارقیر را به کمک ماشین های قیر پاش مجهز به گرمکن گرم می کنندتا کاملا آبکی شود و سپس آن را با فشار بر روی سطح جاده آماده شده می پاشند. سطحی که قیر پاشی شده نباید زیر رفت و آمد وسایل نقلیه قرار گیرد.

    رویه های آسفالت گرم درمواردی که دارای ضخامتی بیش از 5 سانتی متر است در دو لایه ساخته می شود. لایه رویه که لایه توپکا هم به آن می گویند معمولا دارای ضخامتی کمتر از لایه زیرین که لایه آستر هم نامیده می شود است. لایه رویه دانه بندی توپرتر، درصد قیر بیشتر و لایه آستر ریزدانه تر است. همچنین بین لایه های رویه و آستر آسفالت یک اندود نازک از قیر تندگیر می ریزند.

     

    غلتک چرخ لاستیکی سبک

    پخش آسفالت :

    برای پخش آسفالت گرم بر روی سطح آماده شده راه از ماشین مخصوص پخش آسفالت که فینیشر می باشد استفاده می شود. فنیشراز دوقسمت پخش کن آسفالت و تراکتور تشکیل شده است. وظیفه پخش کن، پخش آسفالت و تنظیم ضخامت می باشد و تراکتور نیروی محرکه لازم برای پخش آسفالت را فراهم می کند.

    ماشین پخش آسفالت (فینیشر)

    کوبیدن لایه های آسفالت :

    پس از اینکه لایه آسفالت به ضخامت و عرض و شیب مورد نظر در سطح آ ماده شده راه پخش شد آنرا با غلتک زدن متراکم می کنند. عمل غلتک زدن در دو یا سه مرحله انجام میشود. در مرحله اول از غلتک های چرخ فولادی استفاده می شود.  این کار بای زمانی که دجه حرارت آسفالت بیش از 120 درجخ سانتیگراد است انجام شود. مرحله دوم غلتک زدن با استفاده از غلتک های چرخ لاستیکی انجام می شود و هدف استفاده از آن تراکم و آببندی کردن قسمت بالایی لایه آسفالت است. و در مرحله سوم غلتک زدن با استفاده از غلتک های چرخ فولادی است که اثر غلتک ها را که ممکن است در مراحل قبلی بر روی سطح آسفالت باقی مانده باشد برطرف می کند.

    غلتک زدن باید به موازات محور طولی راه و از لبه های کناری شروع شده و به طرف محور طولی راه ادامه یابد. در قوس هایی که راه دارای شیب عرضی است غلتک زدن باید از لبه داخلی قوس شروع شده و بطرف لبه های خارجی که ارتفاع آن بیشتر از لبه داخلی است ادامه یابد. غلتک زدن باید بطور یکنواخت و با سرعت کم انجام شود و از تغییر جهت دادن های ناگهانی اجتناب گردد تا سطح آسفالت مترکم شده ناهمواری بوجود نیاید.

     

     

    غلتک چرخ فولادی تاندم دو چرخ

     

     

     

     

     

     

     

     

    انبار مرکزی شهرداری

    گارگاه قالب بندی بتن

    درحود 5 روز از کار آموزی خود را در انبار مرکزی شهرداری بودم . که مراحل تهیه جداول و کانیو ها که در این مکان تهیه می شود در زیر توزیح داده ام:

     

    طرز تهیه بتن

    ابتدا مصالح را که سیمان و ماسه شسته و گراویه و آب می باشد با نسبت سیمان به ماسه شسته و گراویه به نسبت 1به 5 می باشد که این مصالح داخل اتو میکسر ریخته شده وآن را ویبره می کند وحجم ملاتی که داخل اتو میکسر قرار می گیرد تقریبا 2 مترمکعب می باشد و هر چهل دقیقه تا یک ساعت یک با این کار را انجام می دهند.

     

    اتومیکسر

    وسپس اتو میکسر را به محل مورد نظر برده ودر داخل قالب های فلزی در اندازه های مشخص می ریزند ضمنا قبل از ریختن ملات روی سطح قالب را با روغن سوخته ماشین چرب می کنند .

    قالب فلزی کانال

     

    اندازه قالب ها   50 × 50  و  50 × 25  و  75 × 35  و  65 × 35  می باشد.

    وسپس به وسیله دستگاه ویبره هر قالب را ویبره می کنند و با تخته ماله سطح روی آن را صاف می کنند و سرانجام در تابستان بعد از 24 ساعت بتن و جدول و کانیو آماده میشود وسپس در سطح شهر مورد استفاده قرار می گیرد.

    ویبره کردن بتن :

    هر چه بتن روان تر باشد ویبره کمتری لازم دارد. فاصله ویبره کردن نباید خیلی به هم نزدیک باشد. این فاصله بستگی به دستگاه ویبره و بتن دارد. فاصله ویبره کردن به این صورت مشخص میشود که وقتی یک جا را ویبره می کنیم سطح دایره ای شکلی در اطراف لوله ویبراتور ایجاد می شود. سپس وقتی می خواهیم مجاور آن را ویبره کنیم باید لوله ویبراتور را در فاصله ای قرار دهیم که سطح دایره ای که ایجاد می شود با هم تلاقی نداشته باشند.

    از مضرات زیاد ویبره کردن به هم خوردن دانه بندی و بالا آمدن شیره بتن می باشد. هنگامی که بتن زیاد ویبره می شوددر قسمت بالای بتن شیره بتن بالا می آید که باعث می شود در قسمت بالا یک لایه ایجاد می شود که پس از انقباض بتن سطح ایجاد شده بر روی بتن دچار ترک خوردگی می شود.

    وقتی می خواهی لوله ویبراتور را از بتن بیرون بکشیم نباید سریع کشیده شود برای اینکه فرصت پر شدن فضای خالی حاصل از لوله ویبره باشد.

     

     

    کانیو وکانل

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    روند اجرایی کارهای ساختمانی

     

     

     

     

     

     

     

    درحدود 6 روز از کار آموزی خود را با مهندسین مختلف به سر زمین ها و ساختمان های که آنها مهندسین ناظر آنها بودند می رفتم که من در این 6 روز از روند اجرای آن ساختمان ها که شامل اجرای فونداسیون و کفراژبندی – آرماتور بندی - اندود خاک گچ -  اندود گچ یا سفید کاری – اجرای کاشی کاری -  و سرامیک کاری - شیب بندی پشت بام بود گزارش تهیه کردم. که در زیر توزیح داده ام

    فونداسیون

    بعد از رگلاژ کردن باید محدوده فونداسیون ها را مشخص کرد تا برای قالب بندی آماده شوند. قالب بندی فونداسیون ها به سه صورت انجام می گیرد :

    1- قالب بندی آجری      2- قالب بندی چوبی     3- قالب بندی فلزی

    که متداولترین آنها قالب بندی آجری میباشد.

  • فهرست:

    مقدمه و آشنایی بامحل کارآموزی ........................................................

    5
    کارخانه آسفالت نیشابور ............................................................................. 6
    تولید آسفالت ............................................................................................................... 6
    مصالح سنگی ............................................................................................................... 7
    قیر ................................................................................................................................ 7
    تهیه آسفالت ................................................................................................................. 8
    آسفالت راه و جاده ..........................................................................................11
    اجرای لایه های آسفالت ...............................................................................................11
    پخش آسفالت ....................................................................................................................................... 13
    کوبیدن لایه های آسفالت ................................................................................................................. 14

    انبار مرکزی شهرداری ..................................................................................................... 16
    طرز تهیه بتن ............................................................................................................... 16
    ویبره کردن بتن .................................................................................................................................... 17


    روند اجرایی کارهای ساختمانی .................................................... 19
    فونداسیون .................................................................................................................... 20
    کفراژبندی ................................................................................ 21
    آرماتور بندی ................................................................................................................ 21
    اندود دیوار ( خاک گچ یا کاه گل ) ............................................................................. 25
    فلسفه وجود کاه در خاک گچ .................................................................................. 26
    اندود گچ ( سفید کاری ) ............................................................................................ 26
    کاشی کاری ................................................................................................................. 29
    کیفیت کاشی ............................................................................................................. 30
    نحوه سرامیک کاری ................................................................................................ 30
    شیب بندی پشت بام ....................................................................................................................... 31

    مقاطع تیپ و جزئیات اجرایی کانیو و کانال ..................... 32
    واحد عمران شهرداری نیشابور ............................................................................... 33
    متره و ریز متره یک متر از کانال های جمع آوری آبهای سطحی نیشابور ............ 34
    فرم حضور دانشجویان مربوط به کارآموزی .............................................................. 56
    پایان .......................................................................................................................... 57

    منبع:

    ندارد.

مقدمه و آشنایی بامحل کار آموزی اینجانب محمد حسینی دانشجوی رشته عمران ساختمان های بتنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور کارآموزی خود را در واحد عمران شهرداری نیشابور زیر نظر مهندس صدیقی و مهندس رئوفیان و چند مهندس دیگر شهردرای شروع کردم و طول دوره کارآموزی من شامل چند قسمت زیر می باشد : کارخانه آسفالت به مدت 6 روز - آسفات جاده ها به مدت 3 روز – انبار مرکزی شهرداری نیشابور به مدت ...

RSS 2.0 عمران-معماري خاکبرداري آغاز هر کار ساختماني با خاکبرداري شروع ميشود . لذا آشنايي با انواع خاک براي افراد الزامي است. الف) خاک دستي: گاهي نخاله هاي ساختماني و يا خاکهاي بلا استفاده در

صنایع industries صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و ... از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات استان نیز به صنایع تبدیلی (کشاورزی و دامی )از جمله ...

مقدمه رشته عمران یکی از مهمترین رشته ها در امر سازندگی و آبادانی هر منطقه به شمار می رود به طور که این رشته را می توان به عنوان مادر سازندگی یاد کرد . دانشجویان فارغ التحصیل از محل دانشگاه خود طی تحمل بیشتر با موارد تئوریک کار خود آشنایی پیدا می کنند و آشنایی با موارد عملی کار خود را به طور خیلی محدود آن هم در قالب بازدید ها و وسایل سمعی بصری می باشد . در درس کار آموزی 2 دانشجو ...

مقدمه قبل از انجام هر گونه عمليات ساختماني در يک منطقه مورد نظر نياز به برخي کارها و اموري ميباشد . يک عمليات اجرايي در يک محل داراي چند شخصيت حقيقي و حقوقي مي باشد که هرکدام به نحوي در پيشرفت کار وموضوع پيمان نقش دارند. کارفرما : قطب اصلي

-در معماری ایرانی برای انتخاب جهت مناسب اقلیمی قرارگیری خانه از چه شکلی استفاده می نمودند الف-چهارضلعی ب-پنج ضلعی ج-شش ضلعی د-هشت ضلعی 2-مهمترین عامل در طراحی اتاق های یک هتل مجهز چه می باشد. الف-استفاده از پلان های تیپ وتکراری ب-ایجاد و دید مناسب از درون اتاق ها به بیرون ج-استفاده از دیوارهای خیس مشترک بین سرویس ها د-توجه به استقلال صوتی بین اتاق ها 3-مناسب ترین مکان برای طراحی ...

تعاریف و مفاهیم فنی راهسازی ه نوعی آسفالت حفاظتی با ضخامت کم اطلاق می گردد که به منظور بهبود راهآسفالته(اعم از آسفالت گرم یا آسفالت سطحی یا انواع دیگر آسفالت) و نیز غیر قابلنفوذ نمودن آن در مقابل نزولات جوی نظیر برف و باران و غیره بکار برده می شود. سیککت شامل پخش یک لایه قیر مخلوط با امولسیون قیر توأم با مصالح و با بدون پخش مصالحباشد. پریمکت : اندود نفوذی به منظور آماده نمودن ...

گزارش کارورزي در محل احداث پارک ناز محل پروژه : منطقه 22 شهرداري – ميدان امير کبير – خ هوا نيروز – محل احداث پارک ناز کارفرما: شهرداري منطقه 22 پيمانکار : شرکت آرمه تاب بنيان ماشين آلات و وسايل مورد استفاده: مساحت پارک 12.000 متر مربع لودر

دیوار چینی 1- دیواری که از آجر فشاری یا با سنگ مخلوط و یا با مصالح دیگر با ملات ماسه سیمان یا ماسه آهک ویا ملات باتارد چیده شده . 2- نمای دیوار را می توان از ابتدا با نما سازی خارجی پیوسته ساخته و به تدریج بالا ببرد بطوری که هر رگ آجر چینی قسمت جلوی کار آجر تراشیده گذارده و پشت آنرا از آجر فشاری یا مصالح دیگر می چینند.که ضخامت و مقاومت هر دیوار بستگی به نوع کار بری آن دارد .که ...

مقدمه: گلخانه ها از گیاهان در برابر سرما، باران و تگرگ محافظت می کنند و در مقایسه با محیط باز شرایط محیطی مساعدتری برای کشت گیاه فراهم می آورند. در گلخانه ها می توان تولیدات خارج از فعال در سرتاسر سال و با کیفیت بالاتری نسبت به محیط کشت بار بدست آورد. علاوه بر آن در گلخانه ها می توان محصولات جدیدی که معمولا در منطقه خاص به طور معمول کشت نمی شده را تولید کرد. هدف از تولید کشت ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول