دانلود تحقیق ارزش یابی رویکرد اساسی درس تربیت بدنی

Word 34 KB 810 20
مشخص نشده مشخص نشده ورزش و تربیت بدنی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • با عنایت به آیین نامه امتحانات دوره های ابتدایی و راهنمایی تحصیلی مصوب ششصد و پنجاه و سومین جلسه شورای عالی آموزش و پروش مورخ 17/6/79 و در جهت ایجاد هماهنگی در شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی در دوره ابتدایی شیوه نامه ارزشیابی آن به شرح ذیل تدوین و جهت اجرا در مدارس کشور ارائه می گردد.

    فصل اول: اهداف آگاه ساختن دانش آموزان و اولیای آنان از میزان پیشرفت تحصیلی و وضعیت جسمانی و بهداشت روانی آنان برابر با اهداف برنامه درس تربیت بدنی شناسایی ضعف های جسمانی، حرکتی و بهداشتی دانش آموزان و تلاش جهت تقویت آن ها.

    شناسایی استعدادها و علائق دانش آموزان به منظور راهنمایی آنان در فعالیت های ورزشی.

    فصل دوم: کلیات ماده 1 : نمره ارزشیابی مستمر با توجه به میزان مشارکت دانش آموزان در فعالیت های یادگیری،‌ نحوه اجرای مهارت های (بنیادی – ورزشی) آموزش داده شده و بررسی فعالیت های مرتبط با درس خارج از کلاس تعیین می شود.

    ماده 2 : چنانچه دانش آموزی به علت مشکلات ویژه جسمی توانایی انجام بعضی از فعالیتهای عملی را نداشته باشد از امتحان آن بخش معاف و نمره آن به سایر بخش های عملی که قادر به انجام آن می باشد اختصاص می یابد.

    فصل سوم: شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی برای پایه های دوم و سوم درس تربیت بدنی دوره ابتدایی در این پایه ها با تأکید بر آموزش صحیح مهارت های بنیادی و اصلاح الگوهای حرکتی ارائه می شود.

    تبصره 1 : ارزشیابی از بند الف با توجه به ارزیابی معلم از دانش آموزان در رابطه با میزان آشنایی به مسائل بهداشتی و ایمنی، حرکات پایه و وضعیت بدنی، رشته های ورزشی در ساعات آموزشی انجام می گیرد.

    تبصره 2 :‌ انواع مهارت های بنیادی که در دوره ابتدایی می توانند مورد ارزشیابی قرار گیرند، عبارتند از: حرکات انتقالی مثل راه رفتن، دویدن، پریدن، لی لی کردن و … حرکات غیر انتقالی مثل چرخیدن، بلند کردن، هل دادن، کشیدن، خم شدن و … حرکات کنترلی مثل پرتاب کردن، دریافت کردن و ضربه زدن.

    تبصره 3 : ارزشیابی از بند ب مطابق با طرح درس سالانه از مهارتهای بنیادی آموزش داده شده، انجام می گیرد.

    تبصره 4 : در ارزشیابی فعالیت های خارج از کلاس شرایط سنی و توانایی دانش آموزان در هر پایه مورد توجه قرار گیرد.

    معلمان آموزشی پایه های اول می توانند جهت آگاهی از مفاد ارزشیابی به کتاب راهنمای تدریس تربیت بدنی اول دبستان مراجعه نمایند.

    تبصره 5 : در ارزشیابی از بند 5 به موضوعاتی نظیر شرکت در بازی ها، رعایت نظافت و عادات بهداشتی، رعایت نظم، پذیرش مسئولیت، روحیه جمعی و گروهی توجه شود.

    ماده 4 : ارزشیابی پایانی نوبت اول و دوم (20 نمره) (پایانی نوبت اول با ضریب (1) و پایانی نوبت دوم با ضریب 2) تبصره 1 : قابلیت های جسمانی و حرکتی دانش آموزان در این پایه ها عبارتند از: انعطاف پذیری (آزمون نشستن و رساندن دست) تعادل (آزمون لک لک یا ایستادن روی یک پا) هماهنگی چابکی (آزمون دوی 9×4 متر، دوی زیگزاگ) تبصره 2 : برای سنجش قابلیت های جسمانی و حرکتی فوق بنابر تشخیص کارشناسی استان ها و شرایط جغرافیایی در هر نوبت دو مورد (غیر تکراری) انتخاب شود.

    تبصره 3 : برای تعیین نمره قابلیت های جسمانی و حرکتی دانش آموزان از نرم های استانی یا معلم ساخته استفاده شود.

    فصل چهارم: شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی برای پایه های چهارم و پنجم درس تربیت بدنی در این پایه ها با تأکید بر ارتقاء سطح قابلیت های جسمانی و حرکتی و آموزش مهارتهای مقدماتی رشته های رایج آموزشگاهی ارائه می شود.

    ماده 5 : ارزشیابی مستمر نوبت اول و مردم (20 نمره) تبصره : ارزشیابی از بند الف با توجه به ارزیابی معلم از دانش آموزان در رابطه با میزان آشنایی به مسائل بهداشتی و ایمنی، اصول و مبانی تربیت بدنی، رشته های ورزشی در ساعات آموزشی انجام می گیرد.

    ماده 6 : ارزشیابی پایانی نوبت اول و دوم (20 نمره) (پایانی نوبت اول با ضریب 1 پایانی نوبت دوم با ضریب 2) شیوه نامه ارزشیابی درس تربیت بدنی دوره تحصیلی راهنمایی مقدمه: با توجه به آئین نامه امتحانات دوره های ابتدایی و راهنمایی تحصیلی مصوب ششصد و پنجاه سومین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ 17/6/79 ، شیوه نامه ارزشیابی درس تربیت بدنی در دوره راهنمایی تحصیلی به شرح ذیل تدوین و جهت اجرا در مدارس کشور ارائه می گردد.

    فصل اول: اهداف آگاه ساختن دانش آموزان و اولیای آنان از میران پیشرفت و وضعیت جسمانی و روحی روانی آنان تقویت روحیه تلاش، ابتکار و رقابتهای سالم در دانش آموزان کسب اطلاعات لازم از وضعیت جسمانی و توانایی های دانش آموزان و هدایت آنها به رشته های ورزشی مناسب با توجه به استعدادها و قابلیت های آنان.

    شناسایی ضعف های جسمانی و حرکتی دانش آموزان و تلاش جهت رفع آنها آگاهی از میزان فراگیری مهارتهای ورزشی دانش آموزان ایجاد انگیزه در دانش آموزان جهت ارتقاء قابلیت های جسمانی و حرکتی و فراگیری مهارتهای ورزشی سنجش میزان دانش و آگاهی دانش آموزان نسبت به علوم، قوانین و مقررات ورزشی فصل دوم: کلیات ماده 1 : نمره امتحان هر درس در هر نوبت میانگین نمره امتحان پایانی و نمره ارزشیابی مستمر همان نوبت خواهد بود که بر مبنای 20 مشخص می شود.

    تبصره: نمره امتحان نوبت شهریور ماه تنها بر مبنای امتحان پایانی خواهد بود و نمره ارزشیابی مستمر منظور نخواهد شد.

    ماده 2 : چنانچه دانش آموزش بعلت معلولیت و یا بیماری مؤثر تأیید شده توسط پزشک معتمد توانایی انجام برخی از فعالیتهای ورزشی را نداشته و قادر به انجام برخی آزمونهای بخش عملی نباشد، از امتحان آن بخش معاف و نمره آن به سایر بخشهایی که قادر به انجام آن می باشد اختصاص می یابد و چنانچه دانش آموزی بعلت معلولیت و یا بیماری مؤثر تأیید شده توسط پزشک معتمد قادر به انجام هیچ یک از آزمونهای ارائه شده بخش عملی نباشد به تشخیص دبیر تربیت بدنی با استفاده از آزمونهای عملی دیگر (آزمونهای استاندارد و معلم ساخته) با توجه به توانایی دانش آموز و نیز حیطه های دانشی و نگرشی ارزشیابی می گردد.

    تبصره – لازم است دبیران تربیت بدنی با استفاده از دانش و تجارب خود برای ناتوانی و بهبود چنین دانش آموزانی با عنایت به نوع معلولیت و یا بیماری مؤثر آنها حرکات اصلاحی و آموزشهای لازم را ارائه و بر آموزش تأکید بیشتری داشته باشند و در صورت وجود مراکز هنجاریابی و حرکات اصلاحی در منطقه آنان را به این مراکز معرفی نمایند.

    ماده 3 : دبیران تربیت بدنی موظفند در قالب طرح درس مدون قابلیتهای جسمانی و مهارتی لازم را آموزش داده، تمرینات عملی مربوطه را ارائه و وسائل اندازه گیری و شیوه ارزشیابی آن را برای دانش آموزان توضیح دهند.

    فصل سوم: شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی ماده 4 : ارزشیابی مستمر نوبت اول و دوم (20 نمره) ماده 4 : ارزشیابی پایانی نوبت اول و دوم (20 نمره) (پایانی نوبت اول با ضریب (1) و پایانی نوبت دوم با ضریب 2) تبصره 1 : قابلیت های جسمانی و حرکتی دانش آموزان در این پایه ها عبارتند از: انعطاف پذیری (آزمون نشستن و رساندن دست) تعادل (آزمون لک لک یا ایستادن روی یک پا) هماهنگی چابکی (آزمون دوی 9×4 متر، دوی زیگزاگ) تبصره 2 : برای سنجش قابلیت های جسمانی و حرکتی فوق بنابر تشخیص کارشناسی استان ها و شرایط جغرافیایی در هر نوبت دو مورد (غیر تکراری) انتخاب شود.

    فصل سوم: شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی ماده 4 : ارزشیابی مستمر نوبت اول و دوم (20 نمره) الف- دانشی (3 نمره) دبیر تربیت بدنی لازم است با استفاده از جزوات آموزشی استانی تهیه شده توسط گروه آموزشی با طرح درس مدون، مواد آموزشی تئوری، در رابطه با مفاهیم آمادگی جسمانی و عناصر آن، روشهای تقویت قابلیت های آن، قوانین و مقررات رشته های ورزشی رایج، اصول بهداشت و تغذیه ورزشی، مواد نیروزا در ورزش، کمکهای اولیه و مسائل ایمنی در ورزش و سایر موضوعات قابل طرح با تأیید گروه آموزشی را به دانش آموزان ارائه و ارزشیابی نماید.

    تبصره: در ارزشیابی دانشی دبیر تربیت بدنی می تواند بخشی از نمره را به فعالیت های فوق برنامه دانش آموز در خصوص تهیه مقالات ورزشی و روزنامه دیواری ورزشی اختصاص دهد.

    ب- نگرشی (3 نمره) این مورد با توجه به یادداشت ها و ارزیابی دبیر تربیت بدنی از دانش آموزان در رابطه با رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی، حضور منظم و میزان علاقمندی، همکاری با دبیر و مسئولیت پذیری، رعایت قوانین و مقررات، کنترل عواطف و احساسات در شرایط دشوار، میزان پیشرفت و … با استفاده از چک لیست مشاهده ارزشیابی می گردد.

    ج- مهارتی (14 نمره) در حیطه مهارتی بارم بندی نمرات در پایه های اول، دوم و سوم راهنمایی با عنایت به اهمیت هر بخش به شرح ذیل می باشد: آمادگی جسمانی این مورد با توجه به یادداشت ها و ارزیابی دبیر تربیت بدنی از دانش آموزان در رابطه با قابلیت های آمادگی جسمانی با تأکید بر استقامت عمومی ارزشیابی می گردد.

    مهارتهای ورزشی این مورد با توجه به یادداشت ها و ارزیابی دبیر تربیت بدنی از دانش آموزان در رابطه با شرکت در فعالیت های ورزشی و فعالیت دانش آموزان در رشته مورد علاقه و ارائه شده، شرکت در رقابتها و مسابقات و فعالیتهای فوق برنامه ارزشیابی می گردد.

    ماده 5 : ارزشیابی پایانی نوبت اول و دوم ارزشیابی های پایانی با استفاده از آزمونهای قابلیت های آمادگی جسمانی و سلامتی و ارزیابی از میزان مهارت دانش آموزان صورت می گیرد که به شرح ذیل می باشد.

    الف- ارزشیابی پایانی نوبت اول (20 نمره) دانشی (2 نمره) نگرشی (2 نمره) قابلیت های آمادگی جسمانی استقامت عضلات کمربند شانه (4 نمره) انعطاف پذیری (4 نمره) 4) مهارتهای ورزشی: آزمون مهارت (4 نمره) اجرای مهارت در بازی (4 نمره) ب- ارزشیابی پایانی نوبت دوم (20 نمره) دانشی (2 نمره) نگرشی (2 نمره) 3) قابلیت های آمادگی جسمانی استقامت عضلات تنه و شکم (4 نمره) استقامت عمومی (4 نمره) 4) مهارتهای ورزشی: آزمون مهارت ( 4 نمره) اجرای مهارت در بازی (4 نمره) تبصره 1- در بخش ارزشیابی از قابلیت های آمادگی جسمانی لازم است برای سنجش استقامت عضلات کمربند شانه از آزمون کشش از بارفیکس اصلاح شده و برای سنجش استقامت عضلات تنه و شکم از آزمون دراز و نشست با زانوی خم و برای سنجش میزان انعطاف پذیری از آزمون جعبه انعطاف پذیری عضلات پشت و همسترینگ استفاده گردد.

    برای سنجش قابلیت استقامت عمومی دبیران می توانند با توجه به شرایط و امکانات از دوهای استقامتی 540 متر (10 دور اطراف زمین والیبال)، 810 متر (15 دور اطراف زمین والیبال)، دوی 1600 متر یا تست پله استفاده نمایند و رکوردها را براساس نورمهای استانی موجود یا نورمهای کلاسی به نمره خام تبدیل نمایند.

    تبصره 2- ارزشیابی از میزان مهارت دانش آموزان در رشته ورزشی آموزش داده شده با استفاده از آزمونهای مهارتی استاندارد و یا معلم ساخته انجام می شود.

    ماده 6- شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی در شهریور ماه (20 نمره) دانشی (4 نمره) مهارت های ورزشی (8 نمره) قابلیتهای آمادگی جسمانی (8 نمره) شیوه نامه ارزشیابی درس تربیت بدنی برای دوره تحصیلی نظری و مهارتی مقدمه: مطابق آئین نامه آموزشی دوره متوسطه نظام سالی واحدی (دوره نظری و مهارتی)، درس تربیت بدنی در این دوره بصورت تربیت بدنی 1 و 2 و 3 در هر سال در قالب یک واحد درسی در نظر گرفته شده است که مواد ارزشیابی آنها به شرح ذیل می باشد.

    فصل اول: اهداف کسب اطلاعات لازم از وضعیت جسمانی و توانایی های دانش آموزان و هدایت آنها به رشته های ورزشی مناسب با توجه به استعدادها و قابلیت های آنان آگاهی از میزان فراگیری مهارتهای ورزشی دانش آموزان شناسایی ضعف های جسمانی و حرکتی دانش آموزان و تلاش جهت رفع آنها سنجش میزان دانش و آگاهی دانش آموزان نسبت به علوم،‌ قوانین و مقررات ورزشی ایجاد انگیزه در دانش آموزان جهت ارتقاء قابلیت های جسمانی و حرکتی و فراگیری مهارتهای ورزشی آگاه ساختن دانش آموزان و اولیای آنان از میزان پیشرفت و وضعیت جسمانی و روحی روانی آنان تقویت روحیه تلاش، ابتکار و رقابتهای سالم در دانش آموزان فصل دوم: کلیات ماده 1 : ارزشیابی سالانه درس تربیت بدنی به دو نوبت اول و دوم تقسیم شده که هر نوبت شامل ارزشیابی مستمر و پایانی می باشد.

    نمره هر یک از ارزشیابی های مستمر و پایانی از صفر تا بیست است و چنانچه نمره سالانه دانش آموزی به حد نصاب ‍‍: ‘‘10’’ نرسد، لازم است واحد درس تربیت بدنی مربوطه را در شهریور ماه فصل سوم: شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی (1)‌ ماده 4 : ارزشیابی مستمر نوبت اول و دوم (20 نمره با ضریب 1) الف- دانشی (4 نمره) دبیر تربیت بدنی لازم است با استفاده از جزوات آموزشی استانی تهیه شده توسط گروه آموزشی با طرح درس مدون، مواد آموزشی تئوری، در رابطه با مفاهیم آمادگی جسمانی و عناصر آن، روشهای تقویت قابلیت های آن، قوانین و مقررات رشته های ورزشی رایج، اصول بهداشت و تغذیه ورزشی، مواد نیروزا در ورزش، کمکهای اولیه و مسائل ایمنی در ورزش و سایر موضوعات قابل طرح با تأیید گروه آموزشی را به دانش آموزان ارائه و ارزشیابی نماید.

    ب- نگرشی (4 نمره) این مورد با توجه به یادداشت ها و ارزیابی دبیر تربیت بدنی از دانش آموزان در رابطه با رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی، حضور منظم و میزان علاقمندی، همکاری با دبیر و مسئولیت پذیری، رعایت قوانین و مقررات، کنترل عواطف و احساسات در شرایط دشوار، میزان پیشرفت و … با استفاده از چک لیست مشاهده ارزشیابی می گردد.

    ج- مهارتی (12 نمره) آمادگی جسمانی (4 نمره) این مورد با توجه به یادداشت ها و ارزیابی دبیر تربیت بدنی از دانش آموزان در رابطه با قابلیت های آمادگی جسمانی با تأکید بر استقامت عمومی ارزشیابی می گردد.

    تبصره 1- ارزشیابی دانشی از محتوای جزوه آموزشی و مطالب ارائه شده تئوری در طول سال با نظر دبیر تربیت بدنی بعمل می آید.

    و بخشی از آن می تواند به تهیه مقالات ورزشی اختصاص یابد.

    تبصره 2- ارزشیابی مهارتی از بین کلیه آزمونهای جسمانی و مهارتی با تشخیص دبیر تربیت بدنی آزمونهایی انتخاب و بارم گذاری می شوند.

    فصل چهارم: شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی (2) و (3) درس تربیت بدنی (2) ضمن حفظ و تقویت قابلیت های آمادگی جسمانی بر فراگیری فنون و مهارتهای اساسی حداقل یک رشته ورزشی انفرادی و یک رشته ورزشی گروهی با توجه به امکانات واحد آموزشی تأکید دارد و تربیت بدنی (3) به مهارتهای سطح بالاتر رشته های ورزشی ارائه شده در تربیت بدنی (2) تأکید داشته و ارزشیابی از آنها به شرح ذیل می باشد.

    ماده 7 : ارزشیابی مستمر نوبت اول و دوم (20 نمره با ضریب 1) دانشی (4 نمره) نگرشی (4 نمره) مهارتی (12 نمره) 1-3)‌ آمادگی جسمانی (4 نمره) 2-3) مهارتهای ورزشی (8 نمره)‌ تبصره: ارزشیابی های مستمر نوبت اول و دوم در تربیت بدنی 2 و 3 همانند درس تربیت بدنی 1 با استفاده از چک لیست مشاهده در حیطه های آموزشی و با نظر دبیر تربیت بدنی انجام می شود.

    ماده 8- ارزشیابی های پایانی نوبت اول (با ضریب 2) و نوبت دوم (با ضریب 6) ارزشیابی های پایانی نوبت اول و دوم از سه حیطه دانشی، مهارتی و نگرشی بعمل می آید که حیطه مهارتی با تأکید بیشتر بر مهارتهای رشته های ورزشی ارزشیابی می گردد.

    دانشی (4 نمره) نگرشی (4 نمره) مهارتی (12 نمره) 1-3) قابلیت های آمادگی جسمانی (4 نمره) 2-3) مهارتهای ورزشی (8 نمره) آزمون مهارتی 1 (2 نمره) آزمون مهارتی 2 (2 نمره) بکارگیری مهارت در بازی (4 نمره) تبصره 1 – ارزشیابی از قابلیت های آمادگی جسمانی در نوبت اول توسط یکی از آزمونهای سنجش استقامت عضلانی (دراز و نشست با زانوی خم یا کشش از بارفیکس اصلاح شده)‌ و در نوبت دوم توسط یکی از آزمونهای سنجش استقامت عمومی (540 متر، 810 متر، 1600 متر، تست پله) انجام می شود.

    تبصره 2- برای ارزشیابی از مهارتهای ورزشی از بین مهارتهای آموزش داده شده دو مهارت متفاوت برای نوبت اول و دو مهارت دیگر برای نوبت دوم انتخاب و آزمون می شود و بکارگیری این مهارتها در فعالیت های ورزشی نیز ارزشیابی می گردد.

    ماده 9- شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی (2) و (3) در دوره تابستانی برای دانش آموزان سال سوم که به هر دلیل موفق به گذراندن واحد تربیت بدنی 2 یا 3 نشده اند.

    دوره تابستانی اجرا می شود که همانند ارزشیابی سالانه تربیت بدنی 2 و 3 با احتساب ضرایب 1 و 4 برای ارزشیابی مستمر و پایانی، ارزشیابی می گردد.

    مهارتهای ورزشی (8 نمره) این مورد با توجه به یادداشت ها و ارزیابی دبیر تربیت بدنی از دانش آموزان در رابطه با شرکت در فعالیت های ورزشی و فعالیت دانش آموزان در رشته مورد علاقه و ارائه شده، شرکت در رقابتها و قهرمانی در مسابقات و فعالیتهای فوق برنامه ارزشیابی می گردد.

    الف- ارزشیابی پایانی نوبت اول (20 نمره با ضرب 2) دانشی (4 نمره) نگرشی (4 نمره) مهارتی (12 نمره) 1-3) قابلیت های آمادگی جسمانی (8 نمره) استقامت عضلات کمربند شانه (4 نمره) انعطاف پذیری (4 نمره) 2-3) مهارتهای ورزشی (4 نمره) آزمون مهارتی 1 (2 نمره) بکارگیری مهارت در بازی (2 نمره) ب- ارزشیابی پایانی نوبت دوم (20 نمره با ضریب 6) دانشی (4 نمره) نگرشی (4 نمره) مهارتی (12 نمره) 1-3) قابلیت های آمادگی جسمانی (8 نمره) استقامت عضلات تنه و شکم (4 نمره) استقامت عمومی (4 نمره) 2-3) مهارتهای ورزشی (4 نمره) آزمون مهارتی 2 (2 نمره) بکارگیری مهارت در بازی (2 نمره) تبصره 1- در تبدیل رکورد به نمره قابل درج در کارنامه دانش آموزان، از نرم های استانی استفاده شود.

    تبصره 2- در بخش ارزشیابی از قابلیت های آمادگی جسمانی لازم است برای سنجش استقامت عضلات کمربند شانه از آزمون کشش از بارفیکس اصلاح شده و برای سنجش استقامت عضلات تنه و شکم از آزمون دراز و نشست با زانوی خم و برای سنجش میزان انعطاف پذیری از آزمون جعبه انعطاف پذیری عضلات پشت و همسترینگ استفاده گردد.

    تبصره 3- ارزشیابی از میزان مهارت دانش آموزان در رشته ورزشی آموزش داده شده با استفاده از آزمونهای مهارتی استاندارد و یا معلم ساخته انجام می شود و برای آزمون های مهارتی 1 و 2 از بین مهارتهای آموزش داده شده در رشته ارائه شده دو آزمون متفاوت برای نوبت اول و دوم انتخاب شوند.

    تبصره 4- نوع آزمون آمادگی جسمانی برای نوبت اول براساس ویژگیهای فیزیولوژیکی و جسمانی دانش آموزان و نیز شرایط جغرافیایی اغلب استانهای کشور، کشش از بارفیکس اصلاح شده و دراز و نشست در نظر گرفته شده ولی بنا بر تشخیص کارشناسی های استان می تواند با آزمونهای آمادگی جسمانی دیگر (انعطاف پذیری و آزمونهای استقامت عمومی) تغییر یابد.

    ماده 6- شیوه ارزشیابی درس تربیت بدنی (1) در شهریور ماه (20 نمره) دانشی (5 نمره) نگرشی (2 نمره) مهارتی (13 نمره) آمادگی جسمانی (8 نمره) مهارتهای ورزشی (5 نمره) پایه اولپایه دومپایه سوممهارتهای ورزشی(5 نمره)(6 نمره)(7 نمره)آمادگی جسمانی(9 نمره)(8 نمره)(7 نمره)

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

بیان مسئله ورزش و فعالیتهای بدنی، به عنوان یک پدیده اجتماعی در خور بررسی و تامل، و جایگاه برجسته ای در دو سطح محلی و جهانی بدست آورده است. هیاتها، نهادها، جمعیتها، انجمنها، اتحادیه ها و کمیته هایی که به موضوع ورزش می پردازند و در راستای حمایت از فعالیتهای روزشی، چه در سطح محلی و چه در سطح مرسعی، کار و تلاش می کنند، خود جلوه ها و مظاهری از این جایگاه هستند. در صد سال گذشته، بر ...

جوان و تربيت " فرزندم ، قبل از آنکه قبلت، سخت شود و انديشه ات ، مشغول گردد، به تربيت تو مبادرت نمودم." (حضرت علي عليه السلام) " تربيت، زيباترين چيزي است که در بهترين انسانها ، آشکار مي شود."( افلاطون) چهار چيز است که اگر جمع شود در دل سنگ

مقدمه: بازی مهمترین فصل کودک است، بازی مهمترین جلوه حیات کودکی است، بازی یکی از نیازهای اساسی کودکان به شمار می رود که در عین سر گرم کردن کودک کار کرد های مهم دیگری را داراست که هر یک از این کارکردها به جنبه ای از زندگی کودک مربوط می شود، که او را برای ورود به زندگی بزرگسالی آماده می سازد. بازی همواره و همیشه در تاریخ وجود داشته است. بازی همزاد و همنشین نوزادان کودکان و جوانان ...

اولين مجمع گروه تربيت بدني که دردي ماه سال 1383 برگزار شد تعداد 12 نفر از همکاران حضور داشتند درموارد ذيل هماهنگي لازم بعمل آمد . تهيه نشريه ورزشي تحت عنوان پيک سلامت حامي مطالب علمي، فرهنگي و ورزشي بصورت ماهيانه در5 شماره. 1- تشکيل دوره هاي ضمن

بايد اين مطلب مهم را در نظر داشت که جوامع پيشرفته بشري با عنايت به توسعه آموزش و پرورش خود توانسته اند پله هاي ترقي و توسعه همه جانبه را به پيمايند.در توسعه آموزش و پرورش ملاکها و فاکتورهاي متعددي نقش دارند .مهمترين آن نظام ارزشيابي در آموزش مي باشد

بيان مسئله: پيچيدگي هاي فزاينده محيطي اهميت و نقش مديريت را در پيروزي و شکست سازمانه ها انکار ناپذير ساخته است.يکي از موضوعاتي که در سالهاي اخير در دانش مديريت مورد توجه قرار گرفته مقوله فرهنگ سازماني ايست.(طوسي,,..1372) فرهنگ سازماني از جمل

امروزه سازمان ها به صورت فزاينده اي خود را درگير مسئله اي مي بينند که ان را معماي اخلاقي مي نامند؛يعني اوضاع وشرايطي شده که بايد يک بار ديگر کارهاي خلاف وکارهاي درست را تعريف کرد؛زيرا مرز بين کارهاي درست وخلاف بيش از پيش از بين رفته است.بدين ترتيب،ا

بيان مساله يکي از دغدغه هاي سازمان ها و پژوهشگران در چهار دهه پيش، رهبري بوده است و تلاش شده اين پديده را با يک سري از معيارهاي دانشگاهي عملي کنند . يکي از جديدترين رويکردهايي که براي مطالعه رهبري پديد آمده است، مدل رهبري تحول آفرين - مبادله اي1

مقدمه تحقیقات مختلف بر روی این نکته تاکید میکنند که افراد جامعه چه زن و یا چه مرد، در همۀ سنین می توانند کیفیت زندگی خود را با فعالیتهای جسمانی بهبود بخشند. فعالیتهای منظم ورزشی بطور وسیع، خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی- عروقی را که امروزه از شایعترین شیوع علل مرگ و میر می باشد را کاهش دهد. فعالیت های بدنی به سلامت روانی، پرورش عضلات، استخوانها و مفاصل کمک کرده و باعث عدم ...

«مقدمه» تربیت بدنی و ورزش، بخش مهمی از برنامه آموزشی مدرسه و فرایند تربیت و پرورش کودک و نوجوانان را تشکیل می دهد دستیابی به اهداف آموزشی تربیت بدنی در سه حیطه شناختی‏‏، عاطفی اجتماعی و روانی –حرکتی فقط از راه بررسی آموزشی، هدفمندی، برنامه ریزی و استفاده از طرح درسی امکان پذیر است. و یکی از دروسی است که اگر به طور صحیح برنامه ریزی گردد نقش مؤثری می‌تواند در رشد و تکامل دانش ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول