دانلود گزارش تأسیسات الکتریکی موزه فرش

Word 30 KB 813 9
مشخص نشده مشخص نشده الکترونیک - برق - مخابرات
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه: ساختمان جدید موزه فرض که در جوار موزه قبلی احداث می شود در دو طبقه روی زیرزمین با زیربنائی حدود 5950 متر مربع خواهد بود و ورودی اصلی این بنا از صحن کوثر می باشد.

    این ساختمان دارای تالار نمایش فرش بوده و علاوه بر قسمت اداری در طبقه اول در زیرزمین نیز دارای خزانه و موتورخانه اختصاصی است.

    در این گزارش به معرفی اجمالی اجزاء و سیستمهای تأسیسات برقی پروژه پرداخته می شود و برآوردهای بار الکتریمی نرمال و اضطراری و مطاعات دقیقتر در گزارش فاز یک ارائه خواهد شد.

    روشنائی: با توجه به کاربری خاص این پروژه مسأله نورپردازی از اهمیت به سزائی برخوردار است.

    تأمین شدت روشنائی مناسب از طریق بکارگیری منابع نوری دکوراتیو و با رنگ نور صحیح بسیار با اهمیت است.

    در گالری های تابلو فرش و تالارهای نمایش برای تأمین روشنائی موضعی روی سطوح فرش بایستی از لامپهای با طیف نور کنترل شده در محدوده نور مرئی استفاده شود.

    وجود اشعه های مادون قرمز سبب تولید حرارت زیاد روی فرش شده و مضر می باشد و از طرفی طیفهای ماوراء بنفش نیز از نظر خوردگی و تغییر رنگ فرش در خور توجه است.

    بکارگیری چراغهای جدید اکورا مفید و با پخش نور مناسب جهت یکنواختی روشنائی سطح فرش و با رنگ نور روز سفیذ) که تفکیک و تمایز نقوش با رنگ واقعی خودشان عملی باشد نکته مهمی در طرح روشنائی این پروژه است که سعی می شود از نمونهئهای تولیدی شرکتهای معتبر خارجی استفاده گردد.

    تأمین فضای مناسب جهت نصب منابع نور موضعی با هماهنگی طراحان معماری می باشد.

    برای تابلوفرشها که در ابعاد کوچکتر این کار از طریق سقف و برای فرشهای بزرگ که بصورت آویز می باشند نورپردازی از دو طرف (در طول فرش) پیش بینی می شود.

    در فضاهای اداری و عمومی و موتورخانه و … بر اساس جدول زیر عمل می شود.

    محل شدت روشنائی متوسط (Lx) نوع چراغ فضای عمومی تالارها 110-200 فلورسنت اوور با لامپ کامپکت انبار و موتورخانه 120-150 فلورسنت رفلکتوری اداری 220-250 فلوزسنت لووردار این مشاور پیشنهاد می نماید در گالری های نملیش فرش ارتباط چراغهای سقفی از طریق باسداکت باشد و بدین منظور یک یا چند مسیر مناسب انتخاب شده و امکان تغییر محل نصب چراغهای دکوراتیو به سهولت ایجاد می شود.

    پریزهای برق عمومی: برق رسانی عمومی برای سیستمهای الکتریکی پیش بینی نشده و متحرک از طریق پریزهای عمومی می باشد که در فضای اداری در اداری در ارتفاع 90 سانتی متر از کف و بر اساس مبلمان معماری خواهد بود.

    در فضاهای تأسیساتی از پریزهای برق روکار تکفاز و سه فاز و در ارتفاع 1.2 متر از کف استفاده می شود سعی می شود در مدار بتونی پریزهای برق حداکثر هر شش پریز به یک مدار مرتبط گردد.

    کلیه پریزهای برق از نوع ارت دار بوده و توسط هادی 2.5 میلیمتر مربه و با محافظ MCB16 می باشد.

    در فضاهای عمومی مرتبط با گالری نملیش فرش از حداقل پریز استفاده می گردد و فقط نقاطی جهت انجام امور تعمیراتی و یا توزیع موردی دستگاههای سبک پیش بینی خواهد شد.

    تابلوهای برق و نیرورسانی: برای تغذیه مدارهای روشنائی و پریزهای برق در هر محدوده از ساختمان با توجه به کاربری و مستقل آن ناحیه و برحسب رعایت فاصله مجاز تا آخرین مصرف کننده از تابلوهای برق فرعی استفاده میشود.

    تابلوهای مذکور که بصورت دیواری توکار خواهند بود برحسب محل و نوع مصارف بصورت یک زوج تابلوی عادی و اضطراری می باشند که بخش اضطراری آن همواره از طریق شبکه یا ژنراتور اضطراری برق دار می باشد.

    مصارف اضطراری شامل 50 درصد روشنائی، آسانسور، تعدادی از تجهیزات تهویه و تبرید با نظر کارشناس مربوطخ و یک یا دو مورد مدار پریز برق می باشد.

    نیرورسانی به تابلوهای فرعی توسط کابلهای پلاستیکی (NYY) و از طریق پیش بینی داکت از نردبان کابل در رایزرها و سینی کابل داخل سقف کاذب در مسیرهای افقی خواهد بود.

    محاسبات مقاطع کابل با احتساب حداکثر 2 درصد افت و ولتاژ برای تابلوی اصلی ساختمان تا آخرین مصرف کننده و با کنترل میزان باردهی کابل برحسب ضرایب کاهش دما و تجمع کابل دما و تجمع کابل می باشد.

    نیرورسانی به تجهیزات سرمایشی و گرمایشی و پمپهای درون موتورخانه بصورت مستقیم روکار می باشد که در مرحله پروژه بر حسب مقدار دیماند آن، بکارگیری روش لوله کشی فولادی و یا سینی کشی قطعی می گردد.

    زمین الکتریکی و حفاظتی جهت ایجاد ایمنی و حفاظت افراد مرتبط با تجهیزات الکتریکی، بدنه فلزی کلیه چراغهای روشنائی و تابلوهای برق از طریق هادی زمین به شبکه ارت ساختمان مرتبط می گردد و همه پریزهای برق روکار و توکار نیز با سیم زمین خواهند لود.

    ارتباط کلیه هادی های زمین از طریق باس ارت تابلوهای فرعی به یکدیگر و سپس به تابلوهای اصلی برقرار می گردد.

    هادی ارت در کابلهای تا سایز 10mm همراه با کابل (هادی پنجم کابل) و بریا کابلهای 16mm2 و بیشتر بصورت هادی مس لخت در کنار کابل تغذیه می باشد.

    نوع سیستم زمین در پروژه نیر TN-5 می باشد ولی توجه داریم که نوع سیستم تغذیه ساختمان می توانند TN-C باشد لذا شبکه ارت پروژه از دیدگاه پست تغذیه کننده TN-C-S خواهد بود.

    با توجه به وجود ساختمانها و یا مناره های بلند مرتبه در اطراف موزه نیازی به نصب برقگیر و حفاظت در بابر صاعقه برای این پرلوژه وجود ندارد.

    و حفاظت کلی مجموعهع فرم بر اساس طراح جامع حفاظتی خواهد بود.

    سیستم تلفن: جهت ارتباطات داخلی مجموعه اداری موزه با یکدیگر و با بیرون از ساختمان، از سیستم تلفن و با پریزگذاری صحیح برحسب پلان مبلمان اداری استفاده یم شود.

    پریزهای تلفن در قسمت اداری از نوع سوکتی (RJ11) بوده و مداربندی برای هر سه پریز با کابل 6 زوج می باشد.

    کلیه کابلهای تلفن در هر طبقه روی صفحه ترمینال همان طبقه سربندی شده و سپس بطرف ترمینال اصلی ساختمان با کابهای هوائی هدایت میشوند.

    کابل تلفن اصلی ساختمان از MDF مرکزی مجموعه حرم تغذیه می شود.

    سیستم اعلام حریق: به جهت وجود فرشهای گرانبها در این ساختمان که هم از نظر مادی و هم از نظر پیشینه تاریخی از ارززش بسیار زیادی برخوردارند.

    ضروری است از سیستم اعلام حریق هوشمند و دقیق در این پروژه استفاده گردد.

    دتکتورهای اعلام حریق دودی با دقت عملکرد زیاد برای تالارهای فرش و دتکتورهای حرارتی برای موتورخانه و انبار مناسب خواهد بود.

    با توجه به احتمال رخ دادان حریق در ساعات تعطیلی موزه لازم است اتاقهای اداری مجهز به چراغ هشدار در بالای در ورودی هر اتاق باشد.

    با توجه به وجود نگهبانی و حراست در مدت بازدید مراجعین، احتمال وقوع حریق بسیار ضعیف است و چنانچه رخ دهد به سرعت قابل کنترل است.

    لذا اهمیت اعلام و اطفای حریق در زمان تعطیلی موزه خواهد بود.

    سرعت عمل دنکتورها و دقیق بودن پانل کنترل بسیار مهم است ولی ضرورت دارد که از نیروی انسانی بعنوان حراست دائمی مجموعه نیز استفاده گردد.

    با توجه به طرح جامع حفاظتی در کل مجموعه حرم، لازم است که آلارم و هدشتار وقوع حریق به پانل کنترل مرکزی نیز ارسال شود و ارتباط با مرکز کنترل و یا مراکز ایمنی مجموعه از طریق خطوط تلفن نیز برقرار گردد.

    نوع سیستم اطفای حریق و تجهیزات مرتبط با آن در گزارش تأسیسات مکانیک پروژه خواهد آمد.

    سیستم صوتی: به منظور پخش پیامهای اضطراری و یا موزیک در فضای موزه لازم است سیستم صوتی مناسب پیش بینی شود.

    پخش موسیقی و یا سرود آرام در زمان بازدید مراجعین بسیار آرام بخش بوده و فضای مناسبی را در موزه ایجاد می کندو بلندگوهای لازم برای ایجاد صوت یکنواخت در تالارهای نمایش می تواند از نوع سقفی و یا ستونی (دیواری) باشد که در مرحله فاز یک با هماهنگی معماری قطعی خواهد شد.

    مرکز صوتی شامل دستگاههای تقویت کننده، رادیو، پخش کاست و CD که بصورت یک راک صوتی خواهد بود.

    در یکی از اتاقهای همکف پیش بینی میشود.

    سیستم مادر ساعت و آنتن مرکزی: جهت نمایش ساعت در تالارها و بصورت کاملاً یکسان می توان از سیستم ساعت مرکزی استفاده کرد.

    ارسال پالس برای سنکرون کردن همه ساعتهای فرعی با مادر ساعت توسط مرکز صورت می گیرد و موجب می شود همه ساعتها زمان واحدی را نشان دهند.

    بیشترین کاربرد این سیستم در مراکز درمانی و آموزشی است.

    ساعتهای فرعی با صفحه نمایش دایره شکل (یکطرفه و دوطرفه) نوع متعارف و موجود است که البته برای این پروژه پیشنهاد نمیشود.

    چنانچه کارفرمای محترم نظر مثبتی نسبت به نصب ساعت داشته باشد می توان از نمونه های دیجیتالی استفاده کرد ولی با توجه به زیربنای هر طبقه و مدت زمان بهره برداری از موزه ضرورتی به نصب ساعت مرکزی وجود ندارد.

    سیستم آنتن مرکزی نیز در این پروژه کاربردی نداشته و این مشاور توصیه ای نسبت به اجرای آن ندارد.

    سیستم دوربین مداربسته و ایمنی: محلشدت روشنائی متوسط (Lx)نوع چراغفضای عمومی تالارها110-200فلورسنت اوور با لامپ کامپکتانبار و موتورخانه120-150فلورسنت رفلکتوریاداری220-250فلوزسنت لووردار

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

مجمع عمومی عادی صاحبان سهام با احترام، به پوست صورتهای مالی شرکت مهندسان مشاور قدس رضوی (سهامی خاص) برای سال متناهی به 29 اسفند 1385 تقدیم میشود. اجزای تشکیل دهنده صورتهای مالی به قرار زیر است: شماره صفحه 1-ترازنامه (2) 2-صورت سود و زیان (3) 1-2-گردش حساب سود انباشته (3) 3-صورت جریان وجوه نقد (4) 4-یادداشتهای توضیحی الف تاریخچهه فعالیت شرکت (5) ب-مبنای تهیه صورتهای مالی پ-خلاصه ...

موزه اختصاص فروش یک سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با حضور 220 قطعه تخت فرش فعالیت خود را آغاز کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی و با تصویب مصوبه شورای انقلاب، کلیه فرش‌‏های دارای ارزش تاریخی به این موزه انتقال داده شد. طی سال گذشته نیازهای فرهنگی مردم با نمایش فیلم‌‏های مستند, برگزاری همایش‌‏ها و سخنرانی‌‏ها, همکاری با NGO ها و انجمن‌‏ها و پژوهشگران و دوستداران فرش, میز فرش, پاسخ ...

پیشگفتار نظر به فعالیتهای همه جانبه ‌ دانشجویان رشته فرش دانشگاه آزاد اسلامی واحد طبس ،در زمینه فرش دستباف و در راستای فرهنگ سازی علمی هنر‌ صنعت فرش ایران از سوی دانشجویان رشته فرش در دانشگاههای سراسر کشور بار دیگر دانشجویان طبس با حضور خود در میان بزرگان فرش ایران دین خود را نسبت به جامعه فرش ایران ادا نمودند. این بار جشنواره قالی ایران در جزیره کیش میزبان دانشجویان دانشگاه ...

فرآیند و گسترهً تحول تاریخی این هنر در نزد ترکمن ها در دنیای کشفیات پیشرفته هنردست بشریت،تکنیک تولید فرش جایگاه ویژه ای دارد. درگستره تاریخ،تکامل و توسعه فرش یکی از نشانه های هنر دست شرق شد. در شرق هیچ فرآوردهً دیگری جز فرش این چنین با این شدت بر غرب تسلط نیافت. امروزه این فرش درمحیط جغرافیایی گسترده ای بافته می شود. دراین عرصه اگرشرق آسیا را مستثنی کنیم، تولید آن از آسیای صغیر ...

چکیده فرش اردبیل از دیر باز جایگاه ویژه‌ای در بازارهای خارجی و داخلی داشته است. جهان صنعت فرش اردبیل را با فرش معروف شیخ صفی یا همان فرش اردبیل که در زمان شاه عباس صفوی و دوره صفویه بافته شده می‌شناسد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی فرش استان اردبیل شامل شهرستانهای: مشگین شهر، پارس‌آباد، خلخال، گرمی، بیله سوار، نیر، نمین، و کوثر می‌باشد که از مهمترین مراکز بافت فرش استان ...

در دنیای کشفیات پیشرفته هنردست بشریت،تکنیک تولید فرش جایگاه ویژه ای دارد. درگستره تاریخ،تکامل و توسعه فرش یکی از نشانه های هنر دست شرق شد. در شرق هیچ فرآوردهً دیگری جز فرش این چنین با این شدت بر غرب تسلط نیافت. امروزه این فرش در محیط جغرافیایی گسترده ای بافته می شود. دراین عرصه اگر شرق آسیا را مستثنی کنیم، تولید آن از آسیای صغیر شروع و تا سمرقند و مرزهای چین پایان می یابد. تعیین ...

مقدمه اولین موزه ملی ایران در یک اتاق برپا شد اولین موزه ملی ایران ، سال 1925 شمسی در یکی از اتاق های بزرگ عمارت قدیم وزارت معارف تأسیس شد. این موزه در اتاقی در قسمت شمالی بنای مدرسه دارالفنون سابق در ضلع غربی خیابان ناصرخسرو به دست مرحوم مرتضی خان مرتضایی ممتازالملک تأسس شد. این موزه دارای جزوه نظامنامه و کاتالوگ نیز بوده است که هم اکنون نسخه هایی از آن در انبار موزه ایران ...

در دنیای کشفیات پیشرفته هنردست بشریت،تکنیک تولید فرش جایگاه ویژه ای دارد. درگستره تاریخ،تکامل و توسعه فرش یکی از نشانه های هنر دست شرق شد. در شرق هیچ فرآوردهً دیگری جز فرش این چنین با این شدت بر غرب تسلط نیافت. امروزه این فرش در محیط جغرافیایی گسترده ای بافته می شود. دراین عرصه اگر شرق آسیا را مستثنی کنیم، تولید آن از آسیای صغیر شروع و تا سمرقند و مرزهای چین پایان می یابد. تعیین ...

«بار الکتریکی» 1- سارا دوست دارد هنگام درس خواندن و فکر کردن قدم بزند. برحسب اتفاق روزی در حالی که مشغول فکر کردن درباره‌ی مساله ای بود و بر روی فرش اتاق خانه قدم می زد، جورابی به پا داشت که از الیاف مصنوعی بافته شده بود. در هنگام قدم زدن ناگهان دستش به دستگیره در برخورد کرد و احساس برق گرفتگی نمود. آیا می‌توانید علت اتفاقی را که برای سارا روی داده بیان کنید. 2- از بین شکل های ...

الف) موزه هاي وابسته به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري . 1- موزه آئينه و روشنايي : اين محل که پيش از انقلاب اسلامي گفته مي شود که به عنوان باغ و خانه يکي از سرمايه داران يزد مورد استفاده بوده است . پس از پيروزي انقلاب اسلامي با استناد به فتواي چها

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول