دانلود مقاله سیستم های اطلاعاتی مدیریت

Word 70 KB 8172 27
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

    مفهوم نظام اخلاقی شغل

    نظام اخلاقی ،درک درست وغلط بودن عملی است . نظام اخلاقی شغل ، بخش افزایش اذعان شده ی زندگی شغلی می باشد وآن برای نظام اخلاقی شغل خیلی درست نمی باشد . این فصل ، مفهوم نظام اخلاقی شغل را معرفی می کند وبه طور ویژه چگونگی ارتباط آنها با نظام شغلی را بررسی می کند . آن میزان مباحث ازنظام شغلی واخلاقی که متمایز هستند را مورد بحث قرارمی دهد . واین که چگونه آنها با معضل ها بدلیل نیاز به کامپیوتر وتحول مباحث درباره نظام اخلاقی مقابله می کنند . بخش نهایی این فصل شامل بحثی ازچگونگی مهارت درمقابل شاغلان می باشد که استاندارد هایی بالایی ازاستحکام را مورد تشویق قرارمی دهد .

    تعریف

    دردید گاههای نظری درمورد اتخاذ تصمیم درمورد شغل ، بحث بارز روی افزای سود سهامداران شرکت متمرکز شده است . این دیدگاه به طورافزایش ناکافلی است . درعمل به حداکثر رسانی بهره توسط اتخاذ تصمیم های پاپا بدست می آید که طبق این توالی سهامداران به آن اعتماد می کنند . ( شامل کارمندان ، رقابت کنندگان ، تامین کننده ها ، مشتریان ، جوامع محلی وسرمایه  گذاران ).

    این امر ، خویش کامی روشنی نامیده می شوند که مدیران به دلیل تاثیرمثبت روی اصول ، تصمیمات اخلاقی می گیرند . این امر، دور ازدلیل تنها دلیل افزایشی نظام اخلاقی شغلی می باشد . بعضی از مردم شامل ، نقش اساسی شغل را به عنوان شبیه سازی سود درنظر می گیرند .

    برای مثال ، صاحبان ومدیران کارخانه های کوچک ، درباره رفاه شخصی ومالی کارمندانشان نگران هستند . مشاغل ومدیران ، به عنوان نتیجه ای ازفعالیتهایشان ، توانایی افزایش دارند . هنگامیکه درک عمومی ازاشتباه یا درست بودن درزندگی شغلی وجود داشت باشد که ان را هرروز ودرعناوین روزنامه ها می بینیم . درک جزئی ازاصول اخلاقی درشغل به وضعیت سطحی تکیه نمی کند . لازم می باشد تا تئوری های را نظام اخلاقی را نتیجه بگیریم . دراینجا خلاصه ای ازدیدگاههای اخلاقی مهم ذکر می شود .

    خواندن بیشتر درمورد نظامی اخلاقی پیشنهاد می شود . تئوری اخلاقی ، ساختارهای را پیشنهاد می کنندکه اشخاص درمورد قابل قبول بودن فعالیتهای منعکس می کنند وقضاوت را ارزیابی می کنند . این تئوری ها ، وابسته به معیار می باشند وراهکارهای ارزیابی عمل خوب وبد براساس تمرین ها دراره اعمال اخلاقی نایل می شود . هدف کاربرد تئوری اخلاقی ، قضاوت کلی درباره صحت یا نادرستی اعمال مشاهده شده نمی باشد . این تئوری ، تحلیل سیستمی را با استفاده ازساختارهای برای رفتار تحلیلی ازدیدگاه فلسفی اخلاقی ، میسر می سازد . دراین فصل ، تئوری های به این ترتیب خواهند بود :

     خود کامگی اخلاقی ، سودمند گرایی ، تئوری اخلاقی گفتاری وتئوری ستودگی وتئوری ایجاد شده  توسط کنت خود کامگی اخلاقی وسود مند گرایی . تئوری های استناجی هستند . به این معنا که هنگامیکه که درنظر داریم آیا عمل صیحیح یا غلط است ، انجام دهنده ، نتیجه ی عمل را درنظر می گیرد . هردو تئوری ازحقیقتی ، دستخوش تغییر شده که پیش بینی نتایج درمورد آنها مشکل می باشد وانها همچنین حقوق شخصی دیگران را نادیده می گیرند . خود کامگی اخلاقی به این شیوه عمل می کند ونفع شخصی انسان را تحقق می بخشد .

    برای مثال روبه رو شدن با احتمال ازکپی کردن طرح صفحه ی وب رقیب ، خود کامگی ،نتایج وپیامد عمل اورا تحت تاثیر قرار می دهد .

    اگربا یک عنوان بد توسط کارمند ، رده بندی می شود ، مردم این خود کامگی را ازیکدیگر ، تقلید نخواهد کرد . اگر درزمانی که الزامات عمل انجام می شود .

    خود کامگی پیدا نشود تا زمان ومشکل او را نجات دهد ، پیامد برای خودکامگی مثبت می باشد وشخص به جهت تحقق بخشیدن به نفع شخصی اش عمل می کند .

    مشکل تئوری ، ناهمسازی می باشد ، زیرا به طور همزمان هنگامیکه خود کامگی انتظار می رود ، اشخاص دیگر ، نفع شخصی خود را نیز تحقق می بخشد که با پیشبرد خود شخص مغایرت دارد . استفاده گرایی ، معیار دستیابی به حداکثر شادمانی برای جامعه را گسترش می دهد برطبق دقیق تحت تاثیر قرار می گیرد وعملش ، نتایج مثبتی را نتیجه خواهد داد .

    برای مثال هنگام تصمیم گیری برای کاهش قیمت های فروشندگان کتاب خیا بان بالا یک شغل برپایه اینترنت نظام اخلاقی را روی استفاده گرایی مبنا قرارمی دهد وهمه تاثیرات منفی ومثبت روی شخص درنظر گرفته می شود تا کتابهایش را ازارزانتر نفروشد درچنین مثالی ، اگر چه کاهش قیمت ازدست دادن شغل را نتیجه می دهد ، نتیجه ی مزایا برای بسیاری ازفروشندگان را گسترده می سازد وبا توجه به استفاده گرایی ، کاهش قیمت روی شبکه اینترنتی دیده می شود . تئوری کنت ، نیز تئوری اخلاقی مهمی می باشد . کنت بحث کرد که هرشخصی باید وظیفه اش را جستجو کند . او وظیفه را به عنوان اطاعت ازامر قطعی تعریف کرد که شخص عمل اخلاقی کلی وعقلانی را درنظر می گیرد این عمل توجه به نظام اخلاقی کنت می باشد وبرامر قطعی دلالت دارد :

    اگرحقوق درهرموقعیتی برای هرشخص وجود داشته باشد ، آن جهانی شدن می باشد.

    به مردم دیگر احترام می گذارد وهرگز ازآنها به عنوان هدف عامل استفاده نمی کند .

    این نگرش ازدیدگهای استنباطی کاملا متفاوت است . برای کنت توالی عمل مطرح نیست . اگر ازآن پیروی می کنیم ، آن وظیفه ی اخلاقی ماست تا دروغ نگویم ، دزد نکنیم وفریب ندهیم به عده خود وفا کنیم وازدیگران استفاده نکنیم . تئوری نظام اخلاقی روی فرآیند که تصمیم گرفته می شود ، تاکید دارد . فعالیتهای اخلاقی توسط بحث آزاد وکلی درنظر گرفته می شود . برای یک شعاع آن به معنای اتخاذ تصمیم برای سهامداران می باشد .دربعضی ازموارد آن انجام ناپذیر است وبه آسانی تحقق پذیر نیست زیرا بعضی گروهها ، خواهان توافق با دیگران هستند . برای مثال دولت چنین می خواهد تا دستیابی شهروویزانش را به سایت های اینترتنی که مخالف حزب کمونیست چنین می باشد را متوقف سازد . آنها هنچنین ازدستیابی به ابزارهای تحقیقی کالیفرنیا ، گوگل وAItarsta را درمقابل تهیه کنندگان خدمات اینترنتی چنین ، جلوگیری می کنند . آنها فرصتی برای مذاکره وبحث درمورد انی مباحث را ندارند . قدرت توسط یک حزب نگه داشته می شود به جزهنگامیکه شخصی ، توانای تکنیکی برای غلبه برمصدویت ها دارد برای مثل استفاده ازآدرس ها ، تئوری ستودگی ، خصوصیات شخصی عامل را درنظر می گیرد . چنین شخصی خصوصیات قضاوت ، عقل ، شجاعت واعتدال را دارد . فضلیت های مدرن امروزی شامل همکاری ، وفاداری ، دوستی واعتماد می باشد .

    به هرحال ، لیست مشخصی ازستودگی وجود ندارد وآنها ممکن است متمایز باشند . تئوری های اخلاق درجدول 1-6 خلاصه شده اند . فعالیتهای غیرقانونی اخلاقی هستند وفعالیتهای غیراخلاقی ،قانونی درقلمرو نظام شغلی ، بسیاری ازمباحث روال قانونی را پیدا می کنند . بیشتر تئوری های اخلاقی با توجه به دیدگاههای قانونی فعالیت می کند برای مثال تئوری کنت ، ازقانون پیروی می کند زیرا برای انجام آن ، نفع شخصی را درنظر دارد . درمحتوای کلی ، قانون راهنمایی کافی وکلی درمورد چگونگی رفتار مدیران نظام شغلی را ایجاد نمی کند . نظام اخلاقی می تواند این فاصله را پرکند .

    جدول 1-6 خلاصه ای ازتئوری های اخلاقی

    تئوری                        اساسی

    خودکامگی اخلاقی

    استفاده گرایی

    تئوری کنت

    تئوری نظام اخلاقی گفتاری

     تئوری ستودگی

    فکرکنید .

    مایکروسافت درگذشته درمورد فعالیتهای رقابتی غیرقانونی وغیراخلاقی انتقاد کرده ولی شما درمورد خصوصیات BiII Getes چه فکر می کنید ؟ اوبدلیل پول زیادی که دارد برای دلایلی ، مشهوراست . درنظرداشته باشید شما تلاش می کنید تا مشخص سازید کی آیا شخصی که مجموعه ای ازمثال های خوب را جستجو می کند وبه اوج می رساند ، مشخص خوبی است .

    آیا مباحث اخلاقی مشخص در نظام شغلی وجود دارد ؟

     مشتاقان نظام شغلی ازفواید مالی وشغلی نظام بازرگانی آگاه هستند . همچنین فواید اخلاقی آن را می دانند . برای ازبین بردن موانع وتعصبات ،آنها بالقوه هستند . کمبود نیاز برای حضور فیزیکی یکی درمکان خاص ودستیابی کامپیوتر ، همه نوع ازاحتمالات را گسترده می سازد تا دگرگونی پذیری را آزاد سازد ونیازهای فیزیکی را درمحیط اداره مشکل سازد . فعالیتهای شغلی برپایه ی اینترنت فروش را گسترده می سازد واطلاعات درمورد محصولات مختلف را اصلاح می کند . اینترنت ، مشتریان را میسر می سازد تا دستیابی بیشتری به اطلاعات داشته باشد ، فروش راگسترده وامتیازات انحصاری آسیب برسانند . چنین تاثیراتی برطبق دیدگاههای استفاده گرای ، اخلاقی هستند . آزادی بیان ، حق اساسی هرشخصی می باشد ولی این هنوز توسط همه ی افراد استفاده  نمی شود . اینترنت وسیله ی برای افزایش آزاد بیا ن می باشد . تکنولوژی وقانون ، عنوان راهی ازکنترل آنچه روی صفحه ی وب وجود دارد ، ناموفق بوده اند . به عبارت دیگر ،‌دریک سو ، هرزمگاری تنفر آور ، قابل دستیابی است ودررابطه با محصولات نظام شغلی یا خدمات ادعا می شود که کنترل آن مشکل می باشد . ما به طورکلی ازطریق دورراهی ها ، جنگ ها ، ناآرامی ها ، رفتارها واعمال با مباحث اخلاقی آشنا می شویم بقیه ی فصل روی جنبه های چالشی نظام شغلی توجه دارد بویژه کاربردهایی برای تکهی روی IcTs.

  • فهرست:

    محیط کردارشناسی برای نظام شغلی

    نکات مهم آمورشی

    بعد ازتمام کردن این فصل شما خواهید فهمید

    نظام اخلاقی یعنی چه

    نگرش ها وشیوه های اخلاقی ویژه

    مباحث اخلاقی که برای شغل متمایز هستند

    نیاز شاغلان برای تنظیم استاندارد های اخلاقی وهماهنگ

    فهرست منظم اززیرمجموعه های موضوع

    مفهوم نظام اخلاقی شغلی

    تعریف

    ایا مبحث اخلاقی مشخصی درنظام شغلی وجود دارد

    کامپیوتر ها درمحل کار

    مزایا وتغییرات

    مضرات

    ارتباطات کامپیوتری

    تغییر ماهیت ارتباط بشر

    ضعف ومالکیت داده های الکترونیکی

    استفاده ، استفاده دوگانه وسوء استفاده

    کنترل وامورشخصی

    نظام اخلاقی درفضای فرمان

    تقسیم دیجیتالی

    رفتار شغلی

    منبع:

    ندارد.

درمورد بررسى ريشه ها و بنيادهاى تاريخى ورزش هاى زورخانه اى پس از انقلاب مشروطيت پژوهش هاى چندى انجام شده است.ازجمله کتاب تاريخ ورزش باستانى ايران به قلم بيضايى کاشانى سال 1337. پرتو بيضايى درخصوص علت اين پژوهش اشاره داشته "در سنوات اخير. ( 1337 ) و

نقش و ثمرات ورزش بر کسي پوشيده نيست و ديگر نيازي به اثبات آن نمي باشد ديگر براي اهميت ورزش و جايگاه آن در عرصه زندگي تلاش چنداني احتياج نيست (1)آنچه ديگر به اين جايگاه اهميت مي بخشد توجه به ابعادي است که ورزش در نهاد خود داشته و در صورت بي توجهي نمي

امروزه سازمان ها به صورت فزاينده اي خود را درگير مسئله اي مي بينند که ان را معماي اخلاقي مي نامند؛يعني اوضاع وشرايطي شده که بايد يک بار ديگر کارهاي خلاف وکارهاي درست را تعريف کرد؛زيرا مرز بين کارهاي درست وخلاف بيش از پيش از بين رفته است.بدين ترتيب،ا

مقدمه به زبان ساده « کارآفرینی» همان ، فرآیند تاسیس یک کسب وکار ( شرکت) بر مبنای یک فکر و ایده ی نو است . یک یا گروهی از افراد که به آنها « کارآفرین» می گوییم، فرصتی نوین را کشف، یا خلق میکنند . و برپایه ی آن ، شرکت یا موسسه ای خصوصی بنیان نهاده ، به قول معروف ، دل را به دریا زده ، وارد عرصه ی بازار ورقابت می شوند. کار آفرینی نیازمند وجود فرهنگ خاصی است . هر فردی ، تواناییوتمایل ...

مدیریت تعارض تعارض پدیده ای است که آثار مثبت و منفی روی عملکرد افراد و سازمان ها دارد،.استفاده صحیح و مؤثر از تعارض موجب بهبود عملکرد و ارتقای سطح سلامتی سازمان می گردد و استفاده غیر مؤثر از آن موجب کاهش عملکرد و ایجاد کشمکش و تشنج در سازمان می شود.استفاده مؤثر از تعارض مستلزم شناخت و درک کامل ماهیت آن و همچنین علل خلق کننده و کسب مهارت در اداره و کنترل آن است که البته امروز به ...

مديريت کارآفريني : کارآفريني به عنوان يک پديده نوين در اقتصاد نقش موُثري را در توسعه و پيشرفت اقتصادي کشورها يافته است. کارآفريني در اقتصاد رقابتي و مبتني بر بازار امروزه داراي نقش کليدي است. به عبارت ديگر در يک اقتصاد پويا ، ايده ها ، محصولات

فصل اول اهداف پژوهش 1رزيابي رهبري افراد ( مديريت ) انسانگرا – کارگرا با استفاده از نظريه فيدلر را در مدارس ابتدائي ، راهنمائي و متوسطه در رابطه با مديران و کارکنان را مورد آزمايش قرار دهد . به ويژگيهاي کلي مديران آموزشي نظير ، سطح تحص

تقدیم به تمامی معلمان و مدیران دلسوز و فداکار که با تمام وجود در عرصه تعلیم و تربیت می سوزند و نور می بخشند. از زمان آفرینش انسان، هزاران پیامبر از سوی خداوند تبارک و تعالی برانگیخته شدند تا وسیله هدایت شوند و انسان را راهنمایی کنند. تاریخ همواره شاهد نبردها و مصیبت هایی بوده که به دلیل سرکشی نفس بشر پدید آمده اند؛ دیروز صدای شمشیرها و امروز غرش انواع سلاح های جنگی را کسانی برپا ...

طراحی اقتضایی سیستم انگیزش و پاداش منابع انسانی* * *مقدمه* سیستم انگیزش و پاداش باید کار‌آمد و اثربخش باشد. به عبارت دیگر انگیزش افراد در سازمان باید به گونه‌ای باشد که سازمان را به کارایی و اثر بخشی بالا برساند. به عنوان اولین قدم در این راستا، سیستم باید طوری طراحی شود که متناسب با عوامل اقتضایی سازمان باشد. طبیعی است که سیستم انگیزش یک سازمان بزرگ با سیستم انگیزش سازمان کوچک ...

مقدمه ارزشیابی عملکرد کارکنان تحت عناوین نظام ترفیعات ، تعیین شایستگی و ارزیابی عملکرد و نظایر اینها در اغلب سازمانها و شرکتهای دولتی و خصوصی مطرح است .ارزشیابی ابزار موثری در مدیریت منابع انسانی است که با انجام صحیح و منطقی آن ،ضمن آن که سازمانها با کارایی به اهداف خود می رسند، منافع کارکنان نیز تامین می گردد.در جریان ارزشیابی عملکرد، یک مدیر، رفتارهای کاری کارکنان را ازطریق ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول