دانلود مقاله مدیریت و برنامه ریزی انرژی

Word 76 KB 8234 28
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه مؤسسه پژوهش در مدیریت و برنامه ریزی انرژی با هدف کلی توسعه فعالیتهای پژوهشی در زمینه های مختلف مدیریت سیستم های انرژی، اقدام به انجام دادن اولین تحقیق بین المللی مدیریت و برنامه ریزی انرژی کرده است.

    امید است با انجام دادن این چنین تحقیق هایی که منجر به ایجاد ارتباط هر چه بیشتر با سایر مؤسسات دانشگاهی و پژوهشی ملی و جهانی می شود، اهداف اصلی مؤسسه که اساسی ترین آنها، ارتقاء سطح علمی - پژوهشی کشور است محقق گردد .

    شایان ذکر است که تحقیق از دانشمندان برجسته دنیا به عنوان سخنران کلیدی دعوت نموده است.

    عناوین موضوعی این تحقیق در 15 محور جداگانه می باشد.

    این محورها عبارتند از: مدیریت و اقتصاد انرژی برنامه ریزی انرژی توسعه پایدار و انرژی ارتقاء بهره وری در بخش انرژی مدلسازی انرژی فناوری های سخت افزاری انرژی مدیریت ریسک HSE مدیریت و کنترل پروژه ها نقش انسان و سازمان استانداردهای انرژی و محیط زیست کاربرد فناوری نانو و ICT استانداردهای آلایندگی خودروها انرژی و حمل و نقل مباحث زیست محیطی ارتقاء بهره وری در بخش انرژی بحث ارتقاء بهره وری و انتقاد مؤثر و کار از منابع انرژی را می توان از دو محور مورد توجه قرار داد، محور اول: ارتقاء بهره وری در استفاده از منابع تولید و انتقال و توزیع انرژی مطرح است و در محور دوم ارتقاء بهره وری در مصرف انرژی مورد مطالعه محققین قرار میگیرد.

    در محور اول یعنی ارتقاء بهره وری در استفاده از منابع می توان به نقش کاهش تلفات شناخت وبکارگیری تکنولوژی های جدید تولید انرژی با حداقل کار کردن مصرف مواد اولیه و منابع طبیعی و نیز حداقل کردن خسارت وارده به محیط زیست اشاره نمود.

    در محور دوم نیز لازم است که مراکزعمده مصرف شناسایی و شیوه های کاهش تلفات در مصرف و استفاده از انرژی مورد بررسی قرار گیرد.

    در هر دو محور بحث شاخصهای بهره وری و نحوه اندازه گیری آنها بعنوان سؤالهای کلیدی تحقیقی مد نظرند.

    مثلاً در سالهای اخیر گرایش PCA ، آنالیز فاکتور و روشهای تحقیق در عملیات، نظیر DEA برای مطالعه شاخصهای بهره وری کاربرد گسترده ای یافته و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

    انتظار می رود که برخی از محققین نتایج مطالعات خود را در این خصوص در تحقیق ارائه نمایند.

    مدلسازی انرژی مدلسازی کلان انرژی بررسی مدلهای عرضه و تقاضای انرژی بررسی مدلهای خانواده Markal و Times کاربرد مدلهای پویا در بخش انرژی کاربرد مدلهای گسسته در بخش انرژی مدلسازی سیستم بهینه عرضه و تقاضای بخش انرژی بانک اطلاعات انرژی مورد نیاز مدلهای انرژی فناوری های نوین اطلاعاتی و نقش آن در مصرف بهینه انرژی ارائه راهکارهای بومی سازی مدلهای مختلف در کشور فناوریهای سخت افزاری انرژی ظهور تکنولوژیهای نو و ویژگیهای منحصر به فرد آنها در تسهیل کارها، کاهش هزینه ها و افزایش سرعت موجب شده است که تمامی بخشهای اقتصادی از جمله بخش انرژی به یافتن راههای بکارگیری این فناوریها گرایش یابند.

    کاربردهای فناوریهای نظیر IT، ICT تکنولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع مربوط به انرژی مورد توجه بسیاری از محققین و کشورها قرار گرفته و مطالعات فراوانی در این زمینه در حال انجام است.

    شناخت تکنولوژیهای نوین، مطالعه امکان پذیری اقتصادی و فنی و بکارگیری آنها در کشور، تحلیل و یک منابع این تکنولوژیها از مباحث مورد انتظار برای طرح این تحقیق خواهد بود.

    مدیریت ریسک در دنیای امروزه بدلیل افزایش آگاهیهای عمومی، قوانین و مقررات تدوین شده ملی و بین المللی، ورود قوانین و تأثیر آنها در تجارت های جهانی و موارد مشابه رعایت اصول بهداشت، ایمنی و محیط زیست و رعایت آنها در مراحل مختلف اجرای پروژه ها اهمیت بسیار زیادی یافته است.

    امروزه مشخص شده است که سه جزء اخیر از هم جدا نیست که نتیجه امر ایجاد سیستم های یکپارچه در سازمانهای مختلف است که در یک قالب به ارزیابی مسائل فوق می پردازد.

    از این نظر سیستم مدیریت HSE، سیستم یکپارچه ای محسوب می شود که از طریق تعریف و پیاده سازی آن در یک سازمان، موارد ایمنی، بهداشت و محیط زیست بصورت همزمان مورد توجه قرار می گیرد.

    در حیطه ایمنی سیستم یکپارچه HSE، کل فرایند از دیدگاه ایمنی بررسی شده و خطرات موجود در آن مورد آنالیز قرار گرفته و با تعیین ریسک های معادل آنها به ارائه راهکارهای کنترلی پرداخته می شود.

    در بخش بهداشت عوامل زیان آور شامل عوامل شیمیایی، فیزیکی، بیولوژیکی و روانشناسی مورد آنالیز قرار گرفته و راههای تماس افراد با آنها، مکانیسم های عمل، زمان های مواجهه مجاز و موارد مشابه مورد آنالیز قرار می گیرد.

    در حیطه محیط زیست نیز کلیه اثرات زیست محیطی حاصل از اجرای پروژه ها در مراحل مختلف آنها بر روی عناصر زیست محیطی بررسی می گردد.

    منظور از عناصر زیست محیطی شامل شامل عناصر فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی، اجتماعی، اقتصادی، زیبا شناسی و موارد مشابه است.

    مهمترین موضوعات مورد بحث در این محور عبارتند از: HSE و توسعه پایدار HSE و نقش آن در صنعت انرژی HSE و موانع پیاده سازی آن کاربرد HSE در حفظ منابع ملی در دنیای امروزی ارتقاء بهره وری برای امکان حضور و ادامه آن در صحنه رقابت امری الزامی است.

    در همین راستا وجود محیط های کاری ایمن یکی از مهمترین مؤلفه های لازم برای رسیدن به بهبود مستمر بهره وری بشمار می رود.

    از طرف دیگر با افزایش سرعت توسعه علوم و معرفی مواد و فن آوری های جدید، در هر لحظه معضلات جدیدتری در محیط های کاری پدیدار می شود که مطمئناً مقابله با آنها و کنترل ریسک های غیر قابل قبول شان، نیازمند آگاهی از رویکردها، شیوه ها و تکنیک های جدید در حیطه علم ایمنی است.

    در یک سازمان با خط مشی ایمنی سیستم، الزامات یاد شده در قالب مدیریت ریسک از مرحله قبل از تولد سیستم یعنی فاز ایده و تفکر شروع شده و تا پایان فاز کنار گذاشتن سیستم (فاز انهدام یا دفع) ادامه می یابد.

    در پایان هر مرحله لازم است در راستای اصلاح سیستم و بهبود مداوم آن برپایه یافته های حاصل از ارزیابیهای انجام شده، فرآیند تصمیم گیری مبتنی بر چرخه دمینگ(طرح ریزی، انجام، کنترل و اجراء) به مرحله اجراء گذاشته شود.

    از مهمترین عناوینی که در محور مدیریت ریسک در این کنفرانس مورد بحث قرار می گیرد می توان به موارد زیر اشاره کرد: ایمنی سیستم و ارزیابی ریسک نقش رویکرد ایمنی سیستمی در بخش انرژی فرایند مدیریت ریسک در بخش انرژی مدلسازی در مدیریت ریسک متدولوژی ارزیابی ریسک مدیریت و کنترل پروژه در بخش انرژی هدف بررسی چالشها، معرفی تجارب و ارائه ، راهکارهای مدیریت پروژه ها در بخش انرژی کشور و استفاده از مستغلات و استانداردهای جهانی در زمینه مدیریت پروژه در بخش انرژی و آشنایی با تکنیکها و ابزارهای ارائه شده در این بخش از جمله اهداف در این بخش عبارتند از: بررسی محدوده پروژه و مدیریت پروژه در بخش انرژی مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک پروژه ها در بخش انرژی مطالعات امکان سنجی پروژه ها در بخش انرژی بررسی قوانین و الزامات، قوت و ضعف مدیریت در پروژه های بین المللی بررسی اثرات و قوانین و مقررات مدیریت پروژه در بخش انژی کشور تکنیکهای نوین مدیریت پروژه های بخش انرژی بررسی اثرات ساختار سازمانی در پروژه های بخش انرژی مطالعات موردی در روشهای اجرایی تجارب و راهکارهای پروژه های بخش انرژی بکار گیری IT ، ITC در مدیریت پروژه های بخش انرژی ارزیابی عملکرد و شاخصهای پروژه و مدیریت پروژه در بخش انرژی مدیریت ریسک پروژه های بخش انرژی مدیریت زمان و بخش انرژی مدیریت و مهندسی ارزش در پروژه های بخش انرژی مدیریت کیفیت پروژه های بخش انرژی مدیریت تدارکات در بخش انرژی بررسی عوامل رضایتمندی در بخش انرژی مدیریت منابع انسانی و رهبری پروژه در بخش انرژی چرخه پروژه های بخش انرژی نقش انسان و سازمان بحثهای مرتبط با رشته مهندسی فاکتورهای انسانی و نیز Ergonomics و MQNO- ERGONOMICS در بخش تولید انرژی بسیار حائز اهمیت بوده و مورد توجه بسیاری از محققین داخلی و خارجی بوده و هست.

    مطالعات ارگونومی در محیطهای تولید و اشتغال انرژی بمنظور کاهش خطاهای تصادفی، افزایش ضریب ایمنی محیط ،بالا بردن قابلیت پایانی و اطمینان (RELIABILITY)واحدهای تولید و توزیع انرژی و در نهایت کاهش هزینه های این واحد ها مورد نتیجه قرار گرفته است.

    مباحث ماکروارگونوهی نیز نقش ویژگیهای رفتار انسان و سازمان و تعامل ساختار و فرهنگ سازمان با کارکنان واحد نظر قرار داده و به طراحی ساختارهای سازمانی و شرح وظایف سازمان متناسب با ماموریت سازمان و نیز متناسب با ویژگیهای کارکنان کمک می کند.

    این مباحث به کاهش استرس که یکی از فاکتورهای اصلی کاهش ایمنی و پایانی سیستم کمک کرده و در نهایت موجب کاهش هزینه ها و افزایش رضایت شغلی و بهبود زندگی شغلی کارکنان خواهد انجامید.

    کاربردهای مهندسی فاکتورهای انسانی وارگونی و مکروارگونی و معرفی منابع آن و راهکارهای اجرائی بهره گیری از این مفاهیم در بخش انرژی از طریق برخی از مقالات که احتمالاً در تحقیق ارائه خواهدشد شناخته می شود.

    استانداردهای انرژی و محیط زیست انرژی از مهمترین محورها و مؤلفه‌های توسعه جوامع است بگونه ای که آن را واجد جایگاهی استراتژیک در اقتصاد توسعه و حتی تعاملات سیاسی بین‌الملل دانسته اند.

    لذا مدیریت بخشهای گوناگون این حوزه از منابع ، تأسیسات انتقال، توزیع و مصرف دارای اهمیتی بسیار خواهد بود.

    با توجه به این جایگاه در اقتصاد ملی و همچنین آثار و تبعات زیست محیطی آن، در این همایش موضوع یاد شده با عنوان استانداردهای انرژی و محیط زیست مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.

    استانداردهای انرژی و حفاظت محیط زیست استفاده از سوختهای نو و حفاظت از محیط زیست توسعه حمل و نقل عمومی و نقش آن در کاهش آلودگیهای زیست محیطی عایقکاری حرارتی ساختمانها و محیط زیست ساماندهی سیستمهای توزیع و مصرف انرژی کاربرد فناوری نانو و  دنیای امروز دنیای ارتباطات، انتقال اطلاعات و تکنولوژیهای نو می‌باشد.

    جریان سریع رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات() در سراسر جهان، بازار رقابتی گسترده ای را برای کلیه کشورها ایجاد نموده است که هر کشور، به منظور باقی ماندن در این رقابت، ناگزیر به سرمایه گذاری در این بخش می باشد.

    از سوی دیگر، تکنولوژیهای نوظهوری همچون نانوتکنولوژی، رویکرد جدیدی را در کلیه رشته ها ایجاد نموده است.

    ساخت نانوماشین‌ها و ابزارآلات نانو، بسیاری از مشکلاتی را که بشر امروز با آن مواجه است را برطرف می‌سازد.

    بنابراین می‌توان گفت که این تکنولوژی بیانگر تحولی جدید در قابلیت‌ها و توانایی‌ها می‌باشد.

    با توجه به موارد ذکر شده، همگام با سایر بخشهای صنعتی و غیرصنعتی، امروزه شاهد گسترش نفوذ سریع هر دو بخش  و نانوتکنولوژی در عرصه انرژی می‌باشیم.

    از این رو، کاربرد فناوری نانو و  در بخش انرژی یکی از محورهای اصلی اولین تحقیق بین‌المللی مدیریت و برنامه‌ریزی انرژی در نظر گرفته شده است.

    این تحقیق در نظر دارد با بهره‌گیری از تبادل نظر جامعه علمی داخلی و خارجی، گامی را در بکارگیری هر چه بهتر فناوری نانو و  در بخش انرژی کشور، بردارد.

    ازجمله زمینه‌های مورد بحث در این محور، به قرار زیر است: نقش  در صنعت انرژی نقش فناوری نانو در صنعت انرژی نقش  در خصوصی‌سازی و جلوگیری از تمرکز‌گرایی کاربرد فناوری نانو جهت تولیدات انرژی کاربرد فناوری نانو جهت ذخیره سازی انرژی() کاربرد فن‌اوری نانو جهت حفظ و نگهداری انرژی) کاربرد تجارت الکترونیک() در بخش انرژی نقش  در اختصاص سرویسهای بهینه به بخشهای صنعت انرژی استانداردهای آلایندگی خودروها بکارگیری وسایط نفلیه در کنار مزایای بیشمار خود معایبی نیز بدنبال داشته است که از مهمترین آنها می توان به ایجاد آلودگیهای زیست محیطی در اشکال مختلف اشاره کرد.

    برای مثال بررسیها نشان می دهد تولید سالانه 300 هزار دستگاه خودرو و داشتن چهار میلیون خودرو درحال حرکت، باعث می شود سالیانه 425 هزار تن منواکسیدکربن وارد هوا شود که سهم آلودگیهای خودروها در شهر تهران با حدود 2 میلیون خودرو، مصرف روزانه ده میلیون لیتر سوخت، بیش از 70 درصد بر آورد می شود.

    به منظور کنترل این نوع آلاینده ها تعریف، بکارگیری استانداردهای آلایندگی خودروها و نظارت دقیق بر آنها امری اجتناب ناپذیر می باشد.

    از موضوعاتی که رابطه با استانداردهای آلایندگی خودروها در این کنفرانس مورد بحث قرار خواهد گرفت موارد زیر قابل اشاره است: آلوگیهای زیست محیطی خودروها تعیین استانداردهای آلودگی خودرو: فرصتها و تهدیدها کنترل آلودگی خودروها و فناوریهای نو نقش دولت در کنترل آلودگیهای خودروها سازمانهای غیر دولتی و نقش آنها در کاهش آلودگی خودروها انرژی و حمل و نقل یکی از اهداف مهندسی و برنامه ریزی حمل و نقل، افزایش آمادگی برای مقابله با شرایط اضطراری و صرفه جویی در مصرف برای مقابله با شرایط اضطراری، تدوین برنامه وضعیتهای بحرانی ضروری می باشد.

    راهبردهای ممکن برای صرفه جویی در مصرف انرژی را می توان به گروههای زیر طبقه بندی نموده : استفاده از شیوه های ترابری با کارایی بیشتر مصرف سوخت کاربرد فناوریهای جدید افزایش کارایی مصرف سوخت وسایل نقلیه : طراحی مناسب وسیله نقلیه در نظر گرفتن عوامل مؤثر بر کاربرد وسیله نقلیه استفاده از موتورهای جدید استفاده از سوختهای جایگزین ساماندهی جریان ترافیک ارتقاء سطح خدمت تسهیلات جهت کاهش مصرف انرژی طراحی و نگهداری تسهیلات جهت کاهش مصرف سوخت و هزینه های بهره برداری سیستمها ارتقاء ساماندهی ترافیک جهت کاهش مصرف انرژی : کنترل تقاطع ها تدوین مقررا ت مناسب برنامه ریزی حمل و نقل جهت کاهش مصرف انرژی کاهش در کل وسیله نقلیه – کیلومتر پیموده شده ایجاد سیاستهای تشویق وسایل نقلیه پر سرنشین برنامه ریزی توأم کاربردی زمین و ترابری جهت حداقل کردن نیاز به سفر الگوهای کابردی زمین مرفولوژی شکل شهرها و اندازه تراکم یا پراکندگی شهرها تمرکز جمعیت و تمرکز استخدام تعیین مدلها و شیوه های مناسب تحلیلی انرژی و مصرف سوخت مدلهای بر مبنای مؤلفه های اساسی رانندگی مدلهای برمبنای سرعت متوسط مباحث زیست محیطی انتقال آب از منابع به محل مصرف و آرایش آبرسانی در ساختمانها تأمین آب از نقطه نظر کمیت تأمین آب از نقطه نظر کیفیت و تصفیه آب ایجاد شبکه توزیع و متعلقات آن کمیت فاضلاب شبکه جمع آوری فاضلاب و متعلقات فاضلابرو پالایش و دفع فاضلاب دفع فضولات خشک زهکشی و اصول بهداشتی در ساختمانها بهداشت و آبرسانی روستایی آلودگی هوا مهندسی بهداشت فرمت مقاله (عنوان مقاله به صورت تکفاصله با قلم نازنین  18 پررنگ) یک سطر فاصله (نازنین  18 پررنگ) نام و نام خانوادگی نویسنده اول، نویسنده دوم، ...

    در یک یا دو سطر.

    از ذکر عناوینی نظیر مهندس و یا دکتر و ...

    در ابتدای اسامی خودداری شود.

    (نازنین  12 پررنگ) محل کار و آدرس کوتاه نویسنده اول در یک یا دو سطر (نازنین  10 ایتالیک) آدرس پست الکترونیک نویسنده اول  4 سطر فاصله (نازنین  10 نازک) چکیده (نازنین 14 پررنگ) در متن چکیده از ذکر مقدمات و کلیات خودداری شود و مستقیماً به مسئله مورد مطالعه و اهداف آن، اساس کار، و میزان موفقیت این مطالعه با استناد به نتایج کار به طور مختصر اشاره شود.

    چکیده مقاله با قلم نازنین اندازه  11 با فاصله خطوط  13 یا 8/0، فاصله 5/3 سانتیمتر از سمت راست و 5/3 سانتیمتر از سمت چپ کاغذ، با کنارههای ردیف شده نوشته شود.

    طول چکیده در مقاله کامل کمتر از 80 کلمه و بیشتر از 150 کلمه نباشد.

    چکیده باید به تنهایی کامل و فقط دارای یک پاراگراف باشد.

    از اشاره به مراجع در چکیده خودداری شود.

    1 سطر فاصله (نازنین  11 نازک) واژه‌های کلیدی: حداقل3 و حداکثر 5 واژه که با خط تیره (-) از هم جدا شده و در یک خط باشند.(قلم نازنین  11) 1 سطر فاصله (نازنین  11 نازک) 1- مقدمه (نازنین  14 پررنگ) به منظور یکسان سازی مجموعه مقالات این تحقیق و نیز برای آنکه امکان ترکیب و انتقال فایل کامپیوتری آنها فراهم شود، لازم است که همه مقالات با طرحی یکسان و کاملاً هماهنگ تهیه و تایپ شوند.

    این راهنما به نویسندگان مقالات فارسی کمک می‌کند تا مقاله خود را با طرح مورد قبول تحقیق تهیه نمایند.

    توجه شود که صورت ظاهری این راهنما و نگارش آن منطبق بر دستورالعمل تهیه مقالات است.

    برای تایپ مقاله به زبان فارسی، فقط از نرم افزار مایکروسافت ورد نسخه  در محیط ویندوز  یا  با امکانات فارسی استفاده کنید.

    متن اصلی مقاله به صورت تک ستونی با قلم (فونت) نازنین و اندازه  12 تک فاصله  تهیه شود.

    عنوان همه بخش‌ها با قلم نازنین و اندازه  14 پررنگ و عنوان زیربخش‌ها با قلم نازنین و اندازه 12پررنگ تایپ شود.

    عنوان هر بخش یا زیربخش، با یک خط خالی فاصله از انتهای متن بخش قبلی تایپ و شماره‌گذاری شود.

    خط اول همه پاراگراف‌ها باید دارای تورفتگی به اندازه  7/0 باشد.

    2- نسخه‌های ارسالی به دبیرخانه کنفرانس نتیجه داوری مقالات از طریق اعلام در سایت کنگره به نویسندگان مقاله اعلام می‌شود.

    مقاله‌ای که مورد پذیرش قطعی یا مشروط قرار می‌گیرد، باید با توجه به تصحیحات احتمالی مورد نظر داوران، (که در سایت کنگره اعلام میگردد) بازنگری و تهیه شود و فایل مقاله کامل (با فرمت ) با استفاده از لینک ارسال مقاله در سایت به دبیرخانه کنگره ارسال شود.

    فایل مقاله باید به گونه‌ای باشد که در صورت نیاز بتوان به راحتی و بدون کار اضافه‌ای آن را باز کرد، پرینت گرفت یا به چاپخانه تحویل داد.

    مقالات می‌بایست فاقد شماره‌گذاری صفحات باشند.

    دبیرخانه، از بررسی مقالاتی که مطابق این دستورالعمل تهیه نشده باشند، معذور است.

    نویسندگان محترم توجه داشته باشند که کلیه مکاتبات این کنگره صرفا از طریق اعلام در سایت صورت میگیرد، بنابراین از ارسال مقالات از طریق پست و یا  خودداری نمایند.

    3- حداکثر طول مقاله با توجه به محدودیت در چاپ مقالات، حداکثر طول هر مقاله کامل شامل شکلها و جدولها که منطبق با این دستورالعمل تهیه می‌شود، نباید از 10 صفحه  بیشتر باشد.

    4- واژه‌های خارجی در متن فارسی برای واژه‌ها و نام‌های خارجی، حتی‌الامکان از معادل‌های فارسی مصطلح و مصوب استفاده نمائید.

    در مورد نام‌های خارجی غامض یا معادل‌های غیرمصطلح فارسی، فقط در اولین ارجاع و بلافاصله پس از ذکر این گونه واژه‌ها، معادل لاتین آن را در پرانتزی بعد از آن واژه و با قلم  که به اندازه 2 شماره از اندازه قلم فارسی به کار رفته در همان متن کوچکتر شده است قید نمائید.

    همچنین سمبلها و علایم و اندیسهای بهکار رفته در متن مقاله میبایست حتیالمقدور براساس استاندارد  باشند.

    1-4- پاورقی‌ها در صورت نیاز به درج پاورقی، همه‌ موارد فارسی و به صورت راست‌چین با قلم نازنین و اندازه  11 و پاورقی‌های لاتین به صورت چپ‌چین با قلم آریال اندازه  9 نوشته شوند.

    2-4- معرفی علائم و متغیرها در متن از آنجا که نیازی به درج فهرست علائم و متغیرها در ابتدای مقاله نیست، بنابراین باید هر نوع متغیر یا علامت به کار رفته در متن مقاله، در اولین ارجاع به آن معرفی شود.

    5- فرمول‌ها و روابط ریاضی متن فرمول‌ها به صورت چپ‌چین در یک یا چند سطر نوشته شود.

    همه متغیرها و اعداد بهکار رفته در آنها با قلم  و ایتالیک، با اندازه  12 تایپ شوند (استفاده از  در نوشتن فرمولها توصیه میشود).

    همه فرمول‌ها به ترتیب از 1 شماره‌گذاری شوند.

    شماره هر فرمول در داخل پرانتز و در سمت راست سطر فرمول قرار گیرد.

    دو نمونه فرمول در زیر آمده است: (1) (2) 6- واحدها واحد اعداد یا کمیت‌هایی که در متن، جدول‌ها و شکل‌ها می‌آیند، یا عنوان محورهای یک نمودار را بیان می‌کنند، باید به صورتهای استاندارد و در سیستم  ذکر شوند.

    7- جدول‌ها هر جدول باید دارای شماره و عنوان (توضیح) باشد، که به صورت وسطچین در بالای جدول با قلم نازنین پررنگ و اندازه  10 تایپ و به ترتیب از 1 شماره‌گذاری می‌شود.

    بهتر است جدول‌ها در داخل متن و پس از جایی که به آنها ارجاع می‌شود، درج گردند.

    کلیه متون در داخل جدول اگر فارسی باشند به صورت راستچین (نازنین  10 نازک) و اگر لاتین باشند به صورت چپچین  باید تایپ شوند.

    همه اعداد در جدول‌ها باید به صورت فارسی و وسط چین تایپ شوند.

    ذکرواحد کمیت‌ها در جدول الزامی است.

    هر جدول با یک سطر خالی فاصله از متن ماقبل و مابعد آن قرار گیرد.

    و نیز اگر جدولها دارای مرجع میباشند بایستی شماره مرجع در داخل کروشه در انتهای عنوان جدول ذکر شود.

    یک نمونه جدول مطابق دستورالعمل در زیر آمده است: (توجه شود که خود جدول نیز باید در موقعیت وسطچین نسبت به طرفین کاغذ قرار گیرد.) 8- شکل‌ها و نمودارها هر شکل و نمودار باید دارای شماره و عنوان (توضیح) باشد که به صورت وسطچین در زیر آن با قلم نازنین پررنگ و اندازه  10 تایپ و به ترتیب از 1 شماره‌گذاری می‌شود.

    نمودارها و شکلها میتوانند به صورت رنگی و یا سیاه و سفید باشند ولی به گونهای که در صورت چاپ سیاه و سفید رنگها و جزییات آنها قابل تشخیص باشد.

    شکل‌ها در داخل متن و در جایی که به آنها ارجاع می‌شود، درج گردند.

    ذکر واحد کمیت‌ها در شکل‌ها الزامی است.

    در متن مقاله باید به همه شکل‌ها ارجاع شود.

    در تهیه شکل‌ها توجه کنید که اندازه اعداد، واژه‌ها، کمیت‌ها و راهنمای منحنی‌ها  به قدر کافی بزرگ باشد تا پس از درج در مقاله، کاملاً واضح و خوانا باشند.

    هر شکل را با یک سطر خالی فاصله از متن ماقبل و مابعد آن قرار دهید.

    مراجع مقدم, ب.

    ، تقوی, ا.، و طاهری, ن.، "آشنائی با شبکههای کامپیوتری" ، چاپ دوم، انتشارات نصر، تهران، 1375.

        

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

     

    مقدم, ب. ، تقوی, ا.، و طاهری, ن.، "آشنائی با شبکه­های کامپیوتری" ، چاپ دوم، انتشارات نصر، تهران، 1375.

برنامه ریزی کلان- شهرهای جدید وشهرک های استراتژی بهینه سازی مصرف انرژی کشور ما، رشد جمعیت نزدیک به 2 درصد، درکمتر از 38 سال شاهد دو برابر شدن جمعیت خود خواهد بود. تمرکز در شهرهای بزرگ نظیر تهران حدود 7569906 نفر، مشهد حدود 2113893 نفر، اصفهان حدود 1418000 نفر وتبریز حدود 1334300 نفر به حدود بالایی رسیده است و افزایش تراکم در آنها توصیه نمی شود. علاوه بر این محدود بودن امکان ...

کشور ما، رشد جمعیت نزدیک به 2 درصد، درکمتر از 38 سال شاهد دو برابر شدن جمعیت خود خواهد بود. تمرکز در شهرهای بزرگ نظیر تهران حدود 7569906 نفر، مشهد حدود 2113893 نفر، اصفهان حدود 1418000 نفر وتبریز حدود 1334300 نفر به حدود بالایی رسیده است و افزایش تراکم در آنها توصیه نمی شود. علاوه بر این محدود بودن امکان گسترش افقی شهرها از یک سو و پر هزینه بودن گسترش عمودی آنها از سوی دیگر، سبب ...

علل و روند تحولات برنامه ريزي شهري برنامه ريزي شهري، به مفهوم امروزي خود در اوايل قرن بيستم در اروپا و آمريکا بنياد گذاشته شد، ولي از آن زمان تاکنون تغييرات وسيع و عميقي را به خود ديده است. برنامه ريزي شهري، با توجه به ماهيت شهري بودن تمدن معاص

دانایی» در سالهای اخیر «مدیریت دانش» به یک موضوع مهم و حیاتی و مورد بحث در متون تجاری تبدیل شده است. جوامع علمی و تجاری هر دو بر این باورند که سازمانهای با قدرت دانش می‌توانند برتری‌های بلند مدت خود را در عرصه‌های رقابتی حفظ کنند. منابع نقد و بررسی و چشم‌اندازهای رقابتی سازمان‌ها نشان‌ دهنده تأثیرات این دیدگاه در عرصه‌های استراتژیک سازمان‌های تجاری است. (نلسون و وینتر، 1982) اگر ...

آشنایی با شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان ذوب آهن اصفهان یکی از عظیم ترین صنایع زیر بنایی کشور و اولین تولید کننده محصولات فولادی درایران تاریخ توافق نامه : 23 دی ماه 1344 بین کشورهای ایران و شوروی سابق مکان : کیلومتر 45 جاده اصفهان شهرکرد در 5 کیلومتری زاینده رود آغاز عملیات اجرایی : سال 1346 شروع بکار : دی ماه سال 1350 تولید چدن ، 1351 تولید فولاد ادامه کار : سال 1369به ظرفیت یک ...

گزارشات ارزش سرمایه انسانی من معتقدم مسیرهای حال حاضر ما در درک سازمان ها منحرف شده است. (مارگرت دیت لی) تا اینجا شما چگونگی اندازه گیری ارزش سرمایه انسانی را در سه سطح مشاهده نموده اید، از سطح موسسه یا شرکت که از طریق فرآیندهای واحدها وظیفه ای تجاری بطور روبه پائین در جهت فعالیت های اداراه منابع انسانی ، هدف گیری می کند. شما دیده اید که چگونه مدیریت سرمایه انسانی فرآیندهای ...

مهندسی صنایع یکی از شاخه‌های مهندسی می‌باشد که به توسعه، بهبود، اجرا و ارزیابی سیستم‌های منسجم انسانی، مالی، اطلاعاتی، تجهیزات، انرژی، ماده و فرایند می‌پردازد. مهندسی صنایع برپایه ترکیب و ادغام مبانی ریاضیات٬ فیزیک و دانش‌های اجتماعی با متدهای مهندسی تحلیل و طراحی به‌منظور تعیین پیش بینی و ارزیابی نتیجه بدست‌ آمده از سیستم‌های مطبوع طراحی شده‌است. در سیستم‌های تولید ناب و بدون ...

مقدمه «گستره دانش مدیریت پروژه (PMBOK) عبارتی جامع و فراگیر می باشد که به توصیف مجموعه دانش های درگیر در حرفه مدیریت پروژه می پردازد. همچون دیگر حرفه ها نظیر حقوق، پزشکی و حسابداری، وظیفه بکارگیری و پیشبرد گستره این دانش بر عهده دست اندرکاران این حرفه و اقشار دانشگاهی است. گستره دانش مدیریت پروژه دربردارنده شیوه های سنتی قابت شده ای است که به صورت فراگیر به کار گرفته شده و ...

فصل اول بسترسازی برای رشد سریع اقتصادی 7 ماده 1 به منظور ایجاد ثبات در میزان استفاده از عواید ارزی حاصل از نفت در برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و تبدیل دارایی‌های حاصل از فروش نفت به دیگر انواع ذخایر و سرمایه‌گذاری و فراهم کردن امکان تحقق فعالیتهای پیش‌بینی شده در برنامه، دولت مکلف است با ایجاد "حساب ذخیره ارزی حاصل از عواید نفت" اقدامهای زیر ...

مقدمه: از برنامه‌ها و راهبردهای اصلی در برنامه‌های مدیریت شهری و حصول به مدیریت شهری کارآمد و مؤثر، ایده نهادینه‌سازی مشارکت و حضور مستقیم مردم در فرآیند اداره و مدیریت شهرها بوده است که در جوامع مختلف به اشکال گوناگون و روش‌های گاه متفاوت، قابل مشاهده می‌باشد. بنابراین یکی از الگوهای یاد شده در جهت تحقق اهداف برنامه‌ریزی و مدیریت شهرها، دعوت و جلب مشارکت مردم برای تهیه ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول