دانلود مقاله گلف

Word 194 KB 8412 28
مشخص نشده مشخص نشده ورزش و تربیت بدنی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه ورزش گلف از کجا آمده است؟

    ورزش گلف این سوالی است که شاید خیلی از شما تا به حال از خود پرسیده اید و البته شاید برخی بدانید که اسکاتلند یکی از خاستگاههای این ورزش دوست داشتنی است.

    شما چه فکر می کنید.

    مقاله زیر ار بخوانید تا در مورد گلف بیشتر بدانید.

    آنچه که قطعا" مسلم است این است که همه ما می دانیم گلف از اسکاتلند آمده.

    اسکاتلندیها از زمانهای بسیار قدیم به این ورزش علاقه زیادی داشتند و برای انجام بازی های آن باشگاه هم داشتند که همه بازیکنان عضو آن بودند.

    گلف از همان زمان (قرن 15 میلادی) نیز به شیوه امروزی بازی می شد، توپ کوچک و سفید گلف را با چوب مخصوص روی زمین هل می دادند تا در سوراخی که در زمین چمن تعبیه شده بود بیفتد.

    در حقیقت اولین نشانه های این ورزش در زمان شاه جیمز دوم (اسکاتلند) دیده شد ، کسی که در سال 1457 انجام دو ورزش فوتبال و گلف را ممنوع اعلام کرده بود.جیمز معتقد بود که با انجام این بازیها تیرکمانداران ارتش اسکاتلند از آمادگی رزمی دور می شوند.

    در سالهای 1471 و 1491 به ترتیب شاه جیمز سوم و چهارم نیز قانون تحریم را تمدید کردند.

    اما گلف این بازی جالب به صورتهای مختلف در اسکاتلند و کشورهای اطرافش ادامه یافت ، تا زمانیکه در سال 1744 اولین قوانین رسمی این رشته در ادینبورگ (Edinburgh) نوشته شد و پس از آن هر گلف باز آماتوری هم میتوانست با تکیه بر آن قوانین به انجان ورز مورد علاقه اش بپردازد.

    اما آیا میتوان گفت که اسکاتلندیها مخترع گلف بوده اند؟

    جواب این است: نمیتوان پاسخ کاملا" قطعی داد، چرا که شواهد مستدلی وجود دارد که نشان می دهد اسکاتلندیها خودشان از ورژنهای دیگری از این ورزش تاثیر گرفته اند.

    USGA اتحادیه گلف آمریکا در این زمینه می گوید: "در حالیکه بسیاری از اسکاتلندیها مدعی این مساله هستند که بازی گلف از کشور آنها به سراسر اروپا پخش شده شواهدی وجود دارد که نشان میدهد نخستین بار بازی توپ و چمن در فرانسه، آلمان و کشورهای لوکزامبورگ، هلندو بلژیک بازی میشده!" در آلمان در قرن 14 معمولا" این ورزش اغلب روی یخ انجام می شد و شبیه همان گلف روی چمن با ضربه چوب مخصوص به توپ از نقطه A به نقطهB هدایت می شد.

    شاید به نظرتان بیاید که این ورزش شبیه هاکی ست.

    درسته؟

    اما اینطور نیست، فقط چون این بازی در آلمان روی یخ بازی می شد ممکن است این تصور اشتباه را به وجود آورد.

    آلمانها و اسکاتلندیها هر دو در رواج این ورزش شریک بودند و در حقیقت کلمه " گلف" از تلفیق دو کلمه اسکاتلندی و آلمانی به وجود آمده که البته به علت علاقه زیادی که اسکاتلندی به انجام این بازی داشتند این باور در طول سالها میان مردم گسترش یافت که اسکاتلندی ها مخترع این بازی بوده اند.

    البته اسکاتلندی ها به جای یخ در زمینهای چمن کاری شده بازی میکردند.

    آیا این فرضیه صحت دارد که آلمانها گلف را اختراع کرده اند؟

    نه، اینطور نیست چرا که قبل از آن در بعضی کشورهای اروپایی نیز بازی می شد که اسناد معتبری از آن کشورها در دست نیست و در این جا نیز ما نمی خواهیم این مساله را انکار کنیم که اسکاتلندی ها نقش به سزایی در شکل گرفتن تاریخ این ورزش داشتند.

    مردم این کشور پیشرفتهای چشمگیر و قابل ملاحظه ای در گلف داشتند.

    ریشه کلمه گلف از کجا آمده؟

    آیا کلمه ایست که از حروف عبارت: فقط برای مردان ، ممنوع برا ی زنان Gentleman Only, Ladies Forbidden سرچشمه گرفته؟

    جواب این است: خیر!

    گلف مشتقی از این عبارت نیست و اگر پیش از این چنین چیزی شنیده بودید سریع آن را فراموش کنید و کسی را که به شما آن را گفته پیدا کرده و او را نیز از اشتباه درآورید!

    مانند اکثر کلمات مدرن امروزی کلمه " گلف" از زبان گویش محلی و قدیمی گرفته شده.

    البته بخشی از ریشه شناسی کلمه " گلف" از کلمات قدیمی اسکاتلندی " "Golve و " "Goff گرفته شده که در اصل مشتقی از کلمه آلمانی قرون وسطایی Kolf " " بوده است.

    این اصطلاحkolf به معنای باشگاه (Club) است.

    در قرن 16 کلمه گلف برای این بازی به صورت بین المللی تصویب شد!

    در مقالات بعدی سعی داریم تا به قهرمانان این ورزش بپردازیم ...

    گُلْف یکی از بازیهای فضای آزاد است که در آن بازیکنان بطور فردی یا تیمی به‌وسیله چوبهای گوناگون ویژه‌ای توپ کوچکی را درون سوراخی در زمین می‌اندازند.

    در آیین‌نامه بازی گلف این بازی را اینگونه تعریف کرده‌اند: "گلف پرتاب یک توپ از نقطه آغاز بازی به درون یک سوراخ است که به‌وسیله یک یا چند ضربه پیاپی و بر طبق قوانین مشخصی صورت گرفته باشد." باور عموم براینست که خاستگاه گلف سرزمین اسکاتلند است.

    این بازی از چندین سده پیش در بریتانیا بازی شده است.

    نخستین قوانین رسمی این رشته در شهر ادینبورگ اسکاتلند نوشته شد.

    در آلمان در سده 14 معمولا" این ورزش اغلب روی یخ انجام می‌شد.

    واژه " گلف" از واژه‌های قدیمی اسکاتلندی " "Golve و " "Goff گرفته شده که در اصل مشتقی از واژه آلمانی میان‌سده‎ای "Kolf" بوده است.

    این اصطلاح kolf به معنای باشگاه است.

    در سده 16 واژه گلف برای این بازی به صورت بین المللی تصویب شد.

    این بازی با اینکه معمولاً به عنوان بازی مرفّهان و نخبگان بشمار می‌آید امروزه در میان طبقات دیگر هم محبوبیت یافته و بازیگران بیشتری را از سراسر جهان به خود جلب می‌کند.

    زمین گلف حدود سی چهل هزار متر مربع وسعت دارد.

    برای بازی گلف کفش ویژه میخداری نیاز است تا به هنگام ضربه زدن پای بازیکن نچرخد.

    لباس گلف هم برای راحتی حرکت بدن و از جنس مخصوص درست شده است.

    برای گلف‌بازی ساک ویژه‌ای نیاز است تا چهارده چوب گلف را در خود جای دهد.

    این ساک در زیر خود چرخهایی دارد که به گلف‌باز اجازه می‌دهد تا ساک و چوبهای خود را براحتی در سراسر زمین بهمراه ببرد.

    هر کدام از این چوبها برای زدن ضربه‌های گوناگونی بکار میروند.

    هر بازی گلف بین چهار تا پنج ساعت طول می‌‌کشد و دارای قوانین خودش است.

    تاریخچه گلف در ایران و جهان 1413 میلادی زمان شروع گلف در اسکاتلند برای شاهزادگان و درباریان بود تا سال 1457 و بعد از سال 1457 بازی کردن گلف ممنوع شد که تا سال 1503 ادامه داشت بعد از سال 46 سال بازی گلف از سرگرفته شد و بعد از این تاریخ بازی گلف همگانی شد.

    اولین باشگاه گلف جهان درسال 1754 میلادی در سنت اندروزاسکاتلندانگلیس آغاز بکار کرد.

    درایران گلف ازسال 1924 میلادی شروع شد و تا زمان ملی شدن نفت هیچ ایرانی در باشگاههای گلف کشور عضو نبود بعداز ملی شدن نفت ایرانیها به بازی گلف پرداختند.

    بازی گلف به دلایل بسیاری پرطرفدارترین بازی در دنیاست.

    مبتدیان نیز درهر گروه سنی که باشند باندازه پیشکسوتان از این بازی لذت می برند.

    بازی گلف نیروی فکری و آمادگی جسمانی بازیکن هر دو رامی طلبد و در عین حال که موجب تنوع و تفنن می شود می تواند در شخص احساس دلسردی و یا بالعکس عادت مفرط پدید آورد.

    بازی گلف در عین حال که می تواند یکی از مشکلترین بازیهای دنیا باشد چنانچه بادر نظرداشتن رموز بهره گیری بهتر از موقعیتهای بازی ؟

    می تواند یکی از لذت بخش ترین بازیها باشد.

    هدف عمومی بازیکنان گلف این است که چطور ضربات با ارزشی را ذخیره و حساب ضربات خود را پائین نگهدارند.

    چرخش صحیح و چوب گیری خوب اصول بازی موفق می باشند اما یک بازیکن تمام عیار باید دارای چهار خصوصیات باشد اول یکنواختی CONSISTENCY دوم خونسردی و آرامش COMPOSURE سوم شعور عمومی COMMON SENSE چهارم تمرکز حواس CONCENTRATION که موارد فوق را باید با دید مثبت و افکار خوشبینانه کامل نمود تا اجراء لازم برای بازی نوین گلف رادر دست داشت.

    یک دور بازی 4 ساعته گلف تقریباً حدود پنج دقیقه آن صرف زدن ضربات به توپ می شود چنانچه بازیکن 5 دقیقه دیگر را هم صرف اعمال معمول پیش از زدن ضربه نماید مجموعاً ده دقیقه خواهد شد که شخص باید در خلال آن به هماهنگی کامل در بازی و در نتیجه بدست آوردن کمترین حساب ضربات نایل شود.

    در یک دوره چهار ساعته بازی گلف بازیکن با انگیزه بازی گلف حدود 8 کیلومتر پیاده روی می کند.

    گلف در ایران حدود 85 سال پیش همزمان با ورود اتباع خارجی به منظور کشف و استخراج نفت در مناطق نفت خیز جنوب کشور این ورزش نیز وارد ایران شد.

    تا قبل ازملی شدن صنعت نفت هیچ ایرانی راهی به این بازی نداشت و بازی گلف انحصاراً در دست خارجیان بوده، پس از ملی شدن صنعت نفت علاقمندان ایرانی به این ورزش در نواحی جنوب مانند مسجد سلیمان، آغاجاری، گچساران، اهواز و آبادان با اشتیاق و علاقه هر چه تمامتر به این ورزش روی آوردند بطوریکه در حال حاضر شهرهای اهواز، آبادان، ماهشهر، مسجد سلیمان و دیگر شهرهای استان خوزستان بیشترین علاقمندان و ورزشکاران این رشته را به خود اختصاص داده اند وعموماً کارکنان شرکت نفت این ورزش مفرح و با نشاط را انجام می دهند.

    به جز نواحی جنوب کشور در هیچ کجای ایران ورزش گلف متداول نبوده ودر تهران نیز این رشته بصورت اختصاصی و در مجموعه ورزشی انقلاب که در سال 1340 تاسیس شده بود توسط خارجیان مقیم تهران که عمدتاً کارکنان سفارتخانه های خارجی بودند انجام می شد.

    پس از انقلاب شکوهمنداسلامی تمامی علاقمندان بدون هیچگونه محدودیتی بازی گلف را آغاز نمودند و این علاقمندی باعث گردید تا تشکیلات ورزش گلف کشور از اردیبهشت ماه سال 1370 در قالب یک کمیته آغاز بکار نموده و با توسعه فعالیتهای خوددر فاصله کوتاهی رسماً به عنوان فدراسیون گلف جمهوری اسلامی ایران معرفی و در لیست فدراسیونهای رسمی کشور قرار گرفت.

    این فدراسیون در سال 1996 میلادی به عضویت شورای جهانی گلف درآمد و درسالهای اخیر با کنفدراسیون گلف آسیا و اقیانوسیه نیز مرتبط شده است.

    در حال حاضر شهرهای تهران، خراسان، قم، اهواز، آبادان، مسجد سلیمان، ماهشهر، اصفهان و شیراز دارای هیئت های ورزشی فعال می باشند و همه ساله مسابقات گوناگونی در سطوح مختلف برگزار می شود.

    زمین و تجهیزات گلف زمین استاندارد گلف داری هجده(18) حفره می باشد فاصله حفره ها از نقطه شروع و از یکدیگر متفاوت بوده و معمولاً بین 100 تا 600 یارد متغیر می باشد که در این فواصل موانع گوناگونی از قبیل موانع آبی و شنزار و چمنزارهای بلند و پرپشت طراحی و گنجانده شده است.

    ویژگی های ورزش گلف 1- بازی گلف در فضای باز و عموماً در بین درختان و چمنزارها با پستی و بلندیهای طبیعی انجام می شود که این امر باعث آسایش و آرامش درونی فرد می گردد.

    2- وجود حداکثر اکسیژن و نور طبیعی در محل بازی گلف به ارگانیسم بدن این اجازه رامی دهد که کلیه دستگاههای حیاتی به خوبی انجام وظیفه نموده و در این حالت طبیعتاً قدرت اندیشه و تصمیم گیری به مراتب بیشتر از زمانها و مکانهای دیگر است.

    3- امکان انجام این ورزش از سنین کودکی تا کهنسالی وجود دارد، هر چند که تحرک لازمه جوانی است مع الوصف قابلیت استمرار و تکرار مداوم و آهسته این ورزش آمادگی جسمانی را تا سنین بالا حفظ می نماید.

    4- گلف فعالیتی بسیار مناسب برای کهنسالان می باشد زیرا روند اجرا و انجام این ورزش عاری از حرکات تند وفشارهای نامنظم بر اندامها و عضلات بر خلاف ورزشهای دیگر می باشد.

    5- مسافت طی شده در ورزش گلف حدود هشت کیلومتر با زمان متوسط 3 الی 4 ساعت است که این حجم فعالیت با توجه به زمان آن فعالیتی ایده آل برای افراد مسن می باشد.

    6- طی مسیر در ورزش گلف همراه با انگیزه و هدف است از این رو ورزشکار گلف باز همواره انگیزه ای تازه برای طی مسیر دارد و به همین دلیل احساس خستگی و بی حوصلگی نمی کند.

    7- بازی گلف موجب افزایش کیفی دقت و مهارت می شود، بطوریکه پس از زدن ضربه، بازیکن مسیر توپ را ردیابی نموده و نقطه فرود آن را دقیقاً زیر نظر می گیرد، این عامل موجب تقویت زاویه دید، تشخیص دقیق جهت حرکت و قوه بینایی بازیکن می شود.

    8- زدن ضربه مطلوب در ورزش گلف نیاز شدید به هماهنگی عصبی و عضلانی همراه با تمرکز مطلوب دارد.

    9- طی مسیرهای متفاوت و زدن ضربات مختلف در گلف موجب اصلاح ناهنجاریهای ذهنی، پراکندگی فکری و عدم تمرکز موجود در افراد مبتلا به است.

    به این جهت این ورزش خاصیت درمانی نیز دارد، ضمن اینکه یک گلف باز در نهایت به فردی پر حوصله و با صبر واستقامت تبدیل خواهد شد که از تصمیم گیریهای عجولانه خودداری می نماید و شاید به این دلیل است که ورزش گلف مورد علاقه سیاستمداران و دیپلماتها می باشد.

    10- اصولاً ورزشکاران گلف را داور همراهی نمی کند و قضاوت به عهده ورزشکاران است که این امر موجب گردیده تااصول اخلاقی حاکم بر میادین ورزشی همراه با رعایت حقوق یکدیگر، نزاکت و احترام متقابل و همچنین موجب تقویت حس اعتماد و اطمینان به دیگران شود.

    11- شیوه مبارزه یامسابقه در ورزش گلف رو دررو نیست به عبارت دیگر در ورزش گلف بازیکنان در مقابل هم نیستند بلکه در کنار هم و هر فرد صرفاً برای افزایش توانایی خودش تلاش می کند در حقیقت حریفان را با معیار توانایی شخصی و افزایش مهارت می آزمایند نه با غلبه بر دیگران.

    12- ورزش گلف یک ورزش خانوادگی محسوب می شود و تمام اعضای خانواده می توانند بدون هیچگونه محدودیتی به تمرین گلف بپردازند زیرا پوشش لباس ورزشکاران این رشته بطور کاملاً مطلوبی می باشد که این موضوع بویژه به منظور توسعه و تعمیم ورزش بانوان که تا حدودی در مکانهای باز ورزشی محدودیت دارند، بسیار ارزنده و قابل توجه است.

    آئین نامه ها آئین نامه کمیته انضباطی فدراسیون گلف مقدمه: نظر به اینکه ورزش گلف در حال گسترش بوده و بسیاری از جوانان و قشرهای مختلف مردم را بسوی خود جلب نموده است.

    به منظور رعایت مسائل فنی و ورزشی و توجه خاص به مسائل اخلاقی و ادب و نزاکت اجتماعی و ایجاد محیطی آرام برای همه دست اندرکاران اعم از داور – مربی – بازیکن و غیره که در صحنه های مختلف مسابقات حاضر هستند مبادرت به تهیه آئین نامه انضباطی شامل اصول و مقررات انواع مختلف تخلفات و تنبیهات نموده که علاوه بر آن نحوه رسیدگی به شکایات و اعتراضات و حدود اختیارات و صلاحیتهای کمیته های انضباطی فدراسیون و هیاتها را نیز مشخص و معین می نماید.

    ماده یک : اهداف و وظایف: 1- حفظ و صیانت از اخلاق اسلامی و ورزشی و کوشش در جهت رسیدن به ارشها و کرامات والای انسانی در سطح جامعه ورزشی کشور.

    2- دور نگه داشتن محیطهای سالم ورزشی از هرگونه آلودگی.

    3- پیشگیری از برخوردهای ناشایست و بدآموزیها در میادین ورزشی.

    4- انتخاب مراجع ناظر بر اجرای صحیح قوانین و مقررات و ضوابط انضباطی.

    5- پیشگیری از تضیع حقوق گلف بازان.

    6- رسیدگی به تخلفات ناشی از داروهای نیروزا ( دوپینگ ).

    ماده 2: شمول: کلیه باشگاه ها- سرپرستان – مدیران ورزشی – مربیان – کمک مربیان- داوران – ورزشکاران – پزشکان – پزشکیاران و سایر عوامل دست اندر کار مسابقات که به نحوی از انحاء در جریان مسابقات و تمرین های ورزشی دخیل می باشند مشمول این آئین نامه می شوند.

    ماده 3: ارکان کمیته به ترتیب الویت و رده بندی بشرح زیر می باشد.

    الف- کمیته انضباطی فدراسیون ب- کمیته انضباطی استانها ج- کمیته انضباطی شهرستانها ماده 4:اعضای کمیته انضباطی فدراسیون 1- رئیس فدراسیون گلف بعنوان رئیس کمیته.

    2- دبیر فدراسیون گلف بعنوان دبیر کمیته.

    3- نماینده معاونت امور مشترک فدراسیونها.

    4- نماینده معاونت حقوقی و امور مجلس سازمان.

    5- دو نفر صاحب نظر و کارشناس در رشته مورد نظر به انتخاب رئیس فدراسیون ( آشنا به مسائل قضایی و حقوقی ) 6- مسئول کمیته فنی فدراسیون.

    7- سرپرست مسابقات- سرپرست اردو- سرپرستان تیمهای ذینفع ( برحسب مورد بدون حق رای ) تبصره 2: هنگام نصیمی گیری برای بانوان دو نفر صاحب نظر و کارشناس باید از میان بانوان انتخاب شود.

    ماده 5 : اعضای کمیته انضباطی استان: 1- مدیر کل تربیت بدنی استان یا معاون وی بعنوان رئیس کمیته.

    2- رئیس هیات گلف استان بعنوان دبیر کمیته.

    3- دبیر هیات گلف استان.

    4- نماینده حقوقی اداره کل تربیت بدنی استان.

    5- مسئول کمیته فنی هیات گلف استان.

    6- مسئول کمیته مربیان گلف استان.

    7- مسدول کمیته داوران گلف استان.

    8- یک نفر صاحب نظر با الویت داشتن در مسائل حقوقی به انتخاب مدیرکل تربیت بدنی استان.

    9- سرپرست مسابقات – سرپرست اردو سرپرست تیمهای ذینفع ( برحسب مورد بدون حق رای ) تبصره 3: چنانچه تصمیم گیری در مورد بانوان باشد یک نفر صاحب نظر با الویت در مسائل حقوقی از میان بانوان انتخاب خواهد شد.

    ماده 6: اعضاء کمیته انضباطی شهرستان: 1- رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان بعنوان رئیس کمیته.

    2- رئیس هیات گلف شهرستان بعنوان دبیر کمیته.

    3- نماینده حقوقی اداره کل تربیت بدنی استان.

    4- یک نفر صاحب نظر در رشته گلف به انتخاب رئیس اداره تربیت بدنی.

    5- نماینده گان کمیته مربیان و داوران گلف استان.

    تبصره 4: رئیس فدراسیون می تواند یک نفر آشنا به مسائل حقوقی را جهت رئیس کمیته انتخاب و اختیارات خود را به وی تفویض نماید.

    تبصره 5: مدت عضویت افراد صاحب نظر به مدت یکسال می باشد و انتخاب مجدد وی بلامانع است.

    تبصره 6: جلسات کمیته انضباطی با حضور اکثریت افراد تشکیل میگردد و تصمیم گیری با نصف بعلاوه یک آراء معتبر خواهد بود.

    تبصره 7: برای مشورت و کمک در اتخاذ تصمیم کمیته های انضباطی میتوانند از افراد متخصص در زمینه های مختلف افرادی را بدون حق رای به جلسات دعوت نمایند.

    ماده 7: اختیارات کمیته انضباطی شهرستان: 1- تذکر شفاهی- کتبی و درج در پرونده ( به منزله امتیاز منفی ) 2- توبیخ کتبی 3- محرومیت از مسابقات به مدت ( 1 تا 3 جلسه ) 4- اخذ جریمه نقدی.

    5- محرومیت از مسابقات به مدت 3 ماه.

    6- پیشنهاد محرومیت بیش از 3 ماه به کمیته انضباطی مافوق.

    7- پیشنهاد ابطال کارت مربیگری یا داوری و یا معلق نمودن رسمی به کمیته انضباطی فدراسیون .

    8- پیشنهاد تنزل درجات داوری- مربیگری به کمیته انضباطی مافوق.

    9- حل و فصل مشکلات نقل و انتقال بازیکنان.

    10- بررسی و تصمیم گیری خرید و فروش امتیازات تیمی ( در محدوده شهرستان ) 11- لغو و بخشودگی احکام تنبیهی.

    12- ابطال یا کسر نمودن امتیازات.

    تبصره 8 : آرا صادره از سوی کمیته انضباطی شهرستان پس از تائید رئیس اداره تربیت بدنی شهرستان ابلاغ و اجرا خواهد شد.

    آئین نامه کمیته انضباطی فدراسیون گلف مقدمه: نظر به اینکه ورزش گلف در حال گسترش بوده و بسیاری از جوانان و قشرهای مختلف مردم را بسوی خود جلب نموده است.

    ماده 8: اختیارات کمیته انضباطی استان: 1- دارا بودن کلیه اختیارات کمیته انضباطی شهرستان.

    2- محرومیت از 4 تا 10 مسابقه.

    3- محرومیت از مسابقات بمدت 6 ماه.

    4- پیشنهاد محرومیت از مسابقات بیش از 6 ماه به کمیته انضباطی فدراسیون.

    5- پیشنهاد ابطال کارت مربیگری- داوری یا معلق نمودن از سمت رسمی به کمیته انضباطی فدراسیون.

    6- پیشنهاد تنزل درجات داوری- مربیگری به کمیته انضباطی فدراسیون.

    7- حل و فصل مشکلات نقل و انتقال بازیکنان.

    8- بررسی خرید و فروش امتیازات تیمی ( در محدوده استان) 9- پیشنهاد لغو و بخشودگی آراء صادره توسط کمیته استان به واحد ما فوق.

    10- بررسی افرادیکه از مواد نیروزا استفاده کرده اند و تصمیم گیری در مورد آنها.

    تبصره 9 : آراء صادره از سوی کمیته انضباطی استان پس از تائید مدیرکل تربیت بدنی استان ابلاغ و اجرا خواهد شد.

    ماده 9: اختیارات کمیته انضباطی فدراسیون: 1- دارا بودن کلیه اختیارات کمیته انضباطی استان.

    2- محرومیت از 5 تا 15 مسابقه.

    3- محرومیت از مسابقات به مدت 6 ماه.

    4- ابطال کارت داوری یا مربیگری.

    5- معلق نمودن از سمت رسمی.

    6- تنزل درجات داوری و مربیگری ( در سطح ملی ) 7- پیشنهاد تنزل درجات داوری و مربیگری ( در سطح بین المللی) به فدراسیون جهانی.

    8- پیشنهاد محرومیت از مسابقات بیش از یکسال به شورای عالی انضباطی سازمان.

    9- اتخاذ تصمیم در مورد استفاده کنندگان از داروهای نیروزا.

    10- حل و فصل مشکلات نقل و انتقال بازیکنان 11- بررسی خرید و فروش امتیاز تیمها.

    12- بخشیدن محرومیت های صادره از کمیته انضباطی استان و شهرستان.

    تبصره 10 : آراء صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون پس از تائید ریاست فدراسیون ابلاغ و اجرا خواهد شد.

    تبصره 11: در کلیه موارد ( کمیته های انضباطی استان – شهرستان- فدراسیون ) فرد یا افراد محکوم می توانند طی یک هفته نسبت به رای صادره اعتراض و خواستار تجدید نظر شوند.

    ماده 10: محدوده اجرائی و چگونگی ارجاع مسائل به کمیته های انضباطی 1- کمیته های انضباطی شهرستان نسبت به مسابقاتی که در داخل شهرستان و بین نفرات و تیمهای داخلی شهرستان انجام می شود اعمال نظارت و رسیدگی می نماید.

    2- کمیته انضباطی استان نسبت به مسابقاتی که در داخل استان و بین نفرات و تیمهای داخلی استان شهر با شهر دیگر یا باشگاه های شهرهای مختلف انجام می شود اعمال نظارت و رسیدگی می نماید.

    3- کمیته انضباطی فدراسیون نسبت به مسابقات بین المللی یا بین شهرهای استانهای مختلف مسابقات کشوری و یا مسابقات لیگ سراسری و به هر حال مسابقات که طرفین آن دو یا چند استان مختلف باشد اعمال نظارت و رسیدگی می نماید.

    4- اعمال مجازاتهای کتبی و محرومیت موقت تا یکسال و تنزیل احکام تا یک سال و تنزیل احکام از یک درجه بعهده کمیته های انضباطی و بیش از آن تا سه سال و دو درجه با تائید کمیته رده بالاتر صورت خواهد گرفت ( تصمیم های کمیته انضباطی فدراسیون تا سه سال نیاز به تائید کمیته عالی انضباطی ندارد) اعمال محرومیت های بیش از سه سال و یا ابطال پروانه دائم و مادام العمر با تائید کمیته انضباطی فدراسیون و تصویب شورای عالی انضباطی سازمان صورت میگیرد.

    5- کمیته های انضباطی ( فدراسیون- استان – شهرستان ) می توانند در صورت ضرورت و انجام اعمالی که نیاز به مجازات حقوقی و یا کیفری دارد پس از اعمال محرومیت مراتب را برای صدور حکم حقوقی یا کیفری به مراجع قضایی منعکس نمایند.

    6- کمیته انضباطی موظف است در صورت دریافت گزارش ناظر – داور – سرپرست مسابقات حداکثر ظرف یک هفته تشکیل جلسه داده و به موضوع رسیدگی نماید.

    عدم وجود گزارش نمی تواند رافع مسئولیت کمیته انضباطی باشد و کمیته انضباطی در صورت وجود هر نوع از تخلفات مندرج در این آئین نامه موظف به رسیدگی هستند.

    ماده 11: در میادین ورزشی هرگونه عملی که از سوی فرد یا افراد بر خلاف موازین اخلاقی و یا به منظور بر هم زدن نظم – توقف برنامه ها و مسابقات و علیه مقررات و ضوابط ورزشی صورت گیرد.

    تخلف محسوب میگردد و بر حسب مورد و شدت و ضعف آن برابر مواد مندرج در این آئین نامه تنبیه یا تنبیه های درباره متخلف اعمال خواهد گردید.

    تبصره 12: رسیدگی به تخلفات فنی در جریان مسابقات برابر مقررات جاری گلف انجام می گردد.

    ماده 12: ارتکاب اعمال زیر موارد مشابه از سوی ورزشکاران داوران مربیان و دست اندرکاران و گردانندگان برنامه ها و مسابقات ورزشی و تماشاچیان می توانند به عنوان تخلف مد نظر قرار گیرد.

    _ رفتار خارج از مباحات اسلامی _ اهانت و تهمت زدن _ عدم رعایت مقررات و ضوابط _ عدم اجرای دستورات _ رفتار ناشایست _ تشویق نامناسب _ تهدید _ برخورد نامناسب با افراد تیمهای خودی یا رقیب _ اعتراض به داور و حریف به نحوی که موجب تحریک تماشاگران شود.

    _ داعوا و ایجاد درگیری _ اعمال انواع دوپینگ _ تشویق و ارائه طریق برای انجام دوپینگ _ عدم حضور یا حضوری ناشایست و غیر متعهدانه در تمرینات و مسابقات تیمهای منتخب یا ملی در صورت دعوت با اراده شخصی و یا به دستور باشگاه مربوطه.

    ماده 13: تخلفات و تنبیهات تنبیهات با توجه به نوع تخلفاتی که توسط بازیکنان در زمان اردو یا خوابگاه ها صورت میگرد بشرح ذیل تعیین میگردد.

    1- عدم رعایت نظافت خوابگاه – سالن اجتماعات – سالن غذا خوری محیط های ورزشی - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 2- عدم اجرا و بی توجهی به برنامه زمان بندی شده در اردو: - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 3- خرید و فروش هرگونه اجناس ورزشی و غیر ورزشی در اردو به منظور سود جوئی - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 4- عدم حضور به موقع در جلسات تمرینی اعلام شده در اردو - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 5- اهانت و پرخاشگری و دعوا و درگیری با مسئولین اردو و یا سایر بازیکنان - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 6- سرپیچی از دستورات سرپرست و مربی در اردو و محیط های تمرین و مربوط به آن - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 7- برخورد و رفتار ناشایست با مسئولین تیم ها یا بازیکنان تیم مربوطه با سایر تیم های حاضر - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج تبصره13: ابلاغ تذکر شفاهی و کتبی به بازیکنان متخلف در اردو می تئاند از سوی مسئولین ( سرپرست یا مربی ) صورت گیرد ولی صدور حکم اخراج بایستی توسط مسئولین فدراسیون و یا کمیته انضباطی صورت گیرد.

    ماده 14 : تنبیهات ذیل با توجه به نوع تخلفاتی که توسط ( مربی – سر÷رست ) در محل و زمان اردو صورت گیرد، تعیین میگردد.

    1- عدم رعایت نظافت خوابگاه- سالن اجتماعات – غذا خوری و محیطهای ورزشی.

    - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 2- عدم اجرا و بی توجهی به برنامه زمانبدی شده در اردو: - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 3- خرید و فروش هرگونه وسایل ورزشی به منظور سود جویی - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 4- عدم رعایت مقررات و ضوابط تعیین شده از سوی هیات یا فدراسیون اردو - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج 5- سرپیچی از دستورات _ اهانت و پرخاشگری به مسئولین هیات یا فدراسیون در محل اردو - برای نوبت اول = تذکر شفاهی - برای نوبت دوم= توبیخ کتبی با درج در پرونده - برای نوبت سوم = اخراج تبصره 14 : صدور احکام و تنبیهات یاد شده می تواند از طریق مسئولین مربوطه و یا کمیته انضباطی واحد مربوطه صورت گیرد.

    ماده 15: تنبیهات ذیل با توجه به نوع تخلفات که توسط بازیکنان در زمان یا محل مسابقه صورت گیرد تعیین میگردد.

    1- رفتار ناشایست، مقصر بودن در اجرای قوانین بازی و اعتراض به تصمیمات داوری.

    - برای نوبت اول = اخطار - برای نوبت دوم = اخراج از همان بازی و یک مسابقه بعدی - برای نوبت سوم = اخراج از همان بازی و محرومیت از 3 مسابقه 2- رد و بدل شدن صحبتهای توهین آمیز و بی ادبانه نسبت به بازیکن _ مربی مسئول _ سرپرست ایجاد حرکات بد در مقابل تماشاچیان و رفتار ناشایست بعد از اخراج از بازی: - برای نوبت اول= محرومیت از 2 مسابقه بعدی - برای نوبت دوم = محرومیت از 4 مسابقه بعدی - برای نوبت سوم = محرومیت از 7 مسابقه بعدی 3- جر و بحث کردن با داور مسابقه - برای نوبت اول= توبیخ کتبی - برای نوبت دوم= توبیخ مجدد و محرومیت از 2 مسابقه بعدی - برای نوبت سوم= توبیخ مجدد و محرومیت از 7 مسابقه بعدی 4- اهانت با انجام عمل بی ادبانه به داور توسط بازیکن در حین مسابقه - برای نوبت اول= اخراج از بازی محرومیت از یک بازی بعدی - برای نوبت دوم = اخراج مجدد و 1 ماه محرومیت از مسابقات - برای نوبت سوم= اخراج مجدد و 4 ماه محرومیت از تمام مسابقات 5- اهانت با انجام عمل بی ادبانه به داور توسط بازیکن ذخیره ( خارج از مسابقه ) - برای نوبت اول=محرومیت از 3 مسابقه - برای نوبت دوم = محرومیت بمدت 2 ماه - برای نوبت سوم = محرومیت بمدت 6 ماه 6- تهدید زبانی و توهین و خوار کردن داور توسط بازیکن ( در حین مسابقه ) - برای نوبت اول = اخراج از بازی - برای نوبت دوم= اخراج مجدد از همان بازی و دوماه محرومیت - برای نوبت سوم = اخراج مجدد از همان بازی و 6 ماه محرومیت 7- تهدید زبانی و توهین و خوار کردن داور توسط بازیکن ذخیره ( خارج از مسابقه ) - برای نوبت اول= توبیخ کتبی و محرومیت بمدت 2 ماه - برای نوبت دوم = توبیخ کتبی و محرومیت به مدت 4 ماه - برای نوبت سوم= توبیخ کتبی و محرومیت بمدت 6 ماه 8- اقدام برای زدن _ هل دادن _ تف کدن به طرف داور یا کمک داور توسط بازیکن در حین مسابقه - برای نوبت اول = توبیخ کتبی و محرومیت بمدت 2 ماه - برای نوبت دوم = توبیخ کتبی و محرومیت بمدت 4 ماه - برای نوبت سوم = توبیخ کتبی و محرومیت به مدت 6 ماه 9- اقدام برای زدن _ هل دادن_ تف کردن به طرف داور یا کمک داور توسط بازیکن در حین مسابقه - برای نوبت اول = اخراج از زمین و محرومیت بمدت 2 ماه - برای نوبت دوم = اخراج از زمین و محرومیت بمدت 3 ماه - برای نوبت سوم = اخراج از زمین و محرومیت بمدت 6 ماه 10- اقدام بردن _ هل دادن ، تف انداختن به داور یا کمک داور توسط بازیکن ذخیره - برای نوبت اول = محرومیت بمدت یک ماه - برای نوبت دوم = محرومیت بمدت 4 ماه - برای نوبت سوم = محرومیت از بازی بمدت 6 ماه 11- در صورت خودداری موثر سایر بازیکنان از کمک به داور یا کمک داوران مبنی بر جلوگیری از هرگونه حادثه - برای نوبت اول = محرومیت از یک تا سه مسابقه - برای نوبت دوم = محرومیت از 4 تا 6 مسابقه - برای نوبت سوم = محرومیت بمدت یکماه 12- زدن داور یا کمک داور توسط بازیکنان در حین مسابقه یا خارج از مسابقه بصورتی که جراحت در بر داشته باشد.

    - مسابقه متوقف_ تیم بازنده اعلام میشود و فرد خاطی برای مدت دو سال محروم میشود.

    13- عمل تهاجمی بطرف تماشاچیان _ داور _ کمک داور _ ماموران رسمی یا بازیکن تیم مقابل _ سرپرست ، دست اندرکاران در داخل استادیوم.

    - برای بار اول = محرومیت از 5 مسابقه - برای بار دوم = محرومیت از 10 مسابقه - برای بار سوم = محرومیت بمدت 3 ماه ماده 16: تنبیهات ذیل با توجه به نوع تخلفاتی که توسط سرپرست یا مربی صورت گیرد تعیین میگردد.

    1- رعایت نکردن مقررات بازی _ رفتار ناشایست _ اعتراض به تصمیمات داور ( خارج از دستور العمل مربوطه ) - برای بار اول = تذکر کتبی - برای بار دوم = اخراج از محوطه بازی _ محرومیت از همراهی تیم در 2 مسابقه بعدی - برای بار سوم = اخراج از محوطه بازی _ محرومیت از همراهی تیم در 5 مسابقه بعدی 2- جر و بحث با داور بعد از مسابقه - برای بار اول = توبیخ کتبی - برای بار دوم = محرومیت از همراهی تیم در 2 مسابقه بعدی - برای بار سوم= اخراج از محوطه بازی، محرومیت از همراهی تیم در 5 مسابقه بعدی 3- اهانت یا انجام عمل بی ادبانه به داور - برای نوبت اول = اخراج از محوطه بازی _ محرومیت از همراهی تیم بمدت یک ماه - برای نوبت دوم = اخراج از محوطه بازی _ محرومیت از همراهی تیم بمدت یک ماه - برای نوبت سوم = اخراج از محوطه بازی محرومیت از همراهی تیم بمدت 6 ماه 4- زدن داور یا کمک داور - برای بار اول = توبیخ کتبی _ محرومیت از همراهی تیم بمدت سه ماه - برای بار دوم = توبیخ مجدد محرومیت از همراهی تیم مدت 6 ماه - برای بار سوم = توبیخ مجدد محرومیت از مربیگری و مقام سر÷رستی و ابطال کارت ماده 17: تنبیهات و تخلفات ( تیمی ) چنانچه از طرف تیم تخلفاتی صورت گیرد تنبیهات ذیل اعمال خواهد شد.

    1- حاضر نشدن در محل مسابقه در موعد مقرر - برای بار اول = توبیخ کتبی و تیم بازنده اعلام می شود.

    - برای بار دوم = جریمه نقدی و تیم بازنده اعلام میشود.

    - برای بار سوم = از مسابقات حذف خواهد شد.

    تبصره 15 : چنانجه حاضر شدن تیم از طرف سرپرست مسابقات موجه اعلام شود هیچ تنبیهی متوجه تیم نخواهد شد.

    2- چنانچه دو تیم تبانی نمایند و این تبانی مسجل گردد هر دو تیم بازنده اعلام می شوند و امتیازات حاصله در آن دوره از مسابقات باطل اعلام می گردد.

    3- اگر بازیکنان تیمی بطور دسته جمعی موجب تحریک تماشاگران شوند و بهر طریق موجب اخلال در نظم گردند علاوه بر تنبیهات فردی مندرج در این آئین نامه بر حسب مورد.

    - برای بار اول = اخراج از دور مسابقات.

    - برای بار دوم = تیم منحل و کلیه بازیکنان محروم برای همیشه 4- اگر تیمی بدون عذر موجه از شرکت در یک مسابقه خودداری نماید - برای بار اول = جریمه نقدی و تیم بازنده اعلام می شود - برای بار دوم = جریمه نقدی بیشتر و تیم بازنده اعلام می شود - برای بار سوم = تیم بازنده اعلام می شود و از روند مسابقات حذف می گردد و امتیازات در جدول به صفر میرسد.

    ماده 18: تخلفات و تنبیهات ( داوران ) تنبهاتی که با توجه به نوع تخلف از سوی داوران صورت میگیرد بشرح ذیل تعیین میگردد 1- تاخیر در محل انجام مسابقه بدون عذر موجه: برای بار اول = توبیخ کتبی و محرومیت از قضاوت بمدت یکماه برای بار دوم = توبیخ مجدد و محرومیت از قضاوت بمدت 3 ماه.

    برای بار سوم = توبیخ مجدد و محرومیت از قضاوت بمدت یکسال 2- برخورد غیر اصولی و عدم شئونات داوری - برای بار اول = توبیخ کتبی – درج در پرونده - برای بار دوم = توبیخ مجدد و محرومیت از قضاوت در 2 مسابقه - برای بار سوم = توبیخ مجدد و محرومیت از قضاوت در 6 مسابقه 3- ترک بدون دلیل محوطه بازی یا مسابقه یا عدم حضور در گیم های بعدی مسابقه - برای بار اول = توبیخ کتبی و محرومیت بمدت 4 ماه - برای بار دوم = توبیخ کتبی و محرومیت بمدت 6 ماه - برای بار سوم = توبیخ کتبی و محرومیت برای همیشه و ابطال کارت داوری 4- قضاوت مکرر غیر عادلانه و اشتباه طبق گزارش ناظرین رسمی: تنزل درجه داوری و لغو دیپلم و محرومیت از قضاوت به هر میزان که کمیته انضباطی بنا به پیشنهاد کمیته داوران تعیین نماید.

    5- سرپیچی از ساسنامه و آئین نامه داوران بدون عذر موجه: - برای بار اول = توبیخ کتبی و محرومیت از قضاوت در سه مسابقه بعدی - برای بار دوم = توبیخ کتبی و محرومیت بمدت یکماه - برای بار سوم = توبیخ مجدد و محرومیت از قضاوت بمدت 3 ماه 6- فحاشی – کتک کاری در جریان یا بعد از مسابقه با بازیکن – مربی سرپرست یا دست اندرکاران - توبیخ کتبی و محرومیت از 3 ماه تا یکسال و تنزل درجه داوری ماده 19: نحوه تشکیل جلسات رسیدگی به شکایات کلیه تخلفات باید ظرف مدت تعیین شده ذیل از طریق مسئول مربوطه به حسب مورد به همراه مدارک لازم به اداره تربیت بدنی محل یا فدراسیون مربوطه گزارش و در دفاتر اداری ثبت گردد.

    1- در محدوده شهر بمدت 24 ساعت 2- در محدوده استان بمدت 72 ساعت 3- از دو نقطه تا مرکز ( فدراسیون ) به مدت 5 روز ماده 20: اداره یا فدراسیون مربوطه می بایست ظرف مدت _ 24 الی 72 ساعت ) نسبت به دعوت از اعضاء تشکیل کمیته انضباطی اقدام نماید.

    ماده 21: رای نهایی پس از تشکیل جلسه بایستی حداکثر ظرف یک هفته صادر و ابلاغ گردد.

    ماده 22: آراء صادره از کمیته انضباطی با اکثریت نسبی آراء اعضاء قابل اجرا خواهد بود.

    ماده 23: کمیته انضباطی می تواند علاوه بر جلسات مربوط به تخلفات، بنابر ضرورت جلسات فوق العاده ای جهت رسیدگی به بخشنامه های واصله و اتخاذ تدابیر لازم به منظور پیشگیری از وقوع تخلفات در مسابقات و اردوها و تمرینات، همچنین هماهنگی با مسئولان تشکیل دهند.

    ماده 24: کمیته انضباطی بنا به ضرورت از متخلف یا متخلفین برای ادای توضیحات دعوت بعمل خواهند آورد.

    ماده 25: کلیه تصمیمات متخذه در کمیته انضباطی باید طی صورتجلسه تنظیم و پس از امضاء جهت ابلاغ به مراجع ذیربط ارسال گردد.

    ماده 26: کمیته انضباطی موظف است یک نسخه از کلیه احکام صادره و تصمیمات اتخاذ شده را به کمیته انضباطی بالاتر ارسال نماید.

    ماده 27: کمیته انضباطی مختار است کلیه تصمیمات اتخاذ شده در مورد متخلفین را در اختیار وسایل ارتباط جمعی قرار دهد.

    ماده 28: کلیه موارد استثنلیی و پیش بینی نشده در این آئین نامه با توجه به اختیارات کمیته های انضباطی ذیربط و در مورد آناه اتخاذ تصمیم خواهد شد.

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

گلف یکی از بازیهای فضای آزاد است که در آن بازیکنان بطور فردی یا تیمی به‌وسیله چوبهای گوناگون ویژه‌ای توپ کوچکی را درون سوراخی در زمین می‌اندازند. گلْف یکی از بازیهای فضای آزاد است که در آن بازیکنان بطور فردی یا تیمی به‌وسیله چوبهای گوناگون ویژه‌ای توپ کوچکی را درون سوراخی در زمین می‌اندازند. در آیین‌نامه بازی گلف این بازی را اینگونه تعریف کرده‌اند: "گلف پرتاب یک توپ از نقطه آغاز ...

همانطور که امروزه مي شناسيم، احتمالاً منشأ بازي گلف، از اسکاتلند است. ولي اگر بخواهيم رد پاي آن را بگيريم. شروع اين بازي به صدها سال پيشتر باز مي گردد. در اوايل امپراطوري روم، يک نوع بازي وجود داشته و به نام «پاگانيکا» معروف بوده است؛ که با يک توپ چ

تاريخچه 1413 ميلادي زمان شروع گلف در اسکاتلند براي شاهزادگان و درباريان بود تا سال 1457 و بعد از سال 1457 بازي کردن گلف ممنوع شد که تا سال 1503 ادامه داشت بعد از سال 46 سال بازي گلف از سرگرفته شد و بعد از اين تاريخ بازي گلف همگاني شد. اولي

مقدمه تنوع رشته های ورزشی،هجوم افراد به سمت ورزش قهرمانی، مشخص شدن ارزش های علمی ورزش در درمان بیماری های قلبی عروقی، دیابت و … ، فعالیت های گسترده درزمینه ی کیفی و کمی ورزش، همه و همه بیش از هر چیز نیاز ورزش و ورزشکاران را به پوشش کامل پزشکی تیم ها و امکان ورزشی مشخص میکند. تاریخچه از زمانی که بشر برای گذراندن زندگی تحرک و فعالیت بسیار داشت تا به امروز که با پیشرفت خیره کننده ی ...

آموزش درباره ساختار فيزيکي و پيشرفت بدن (بهبود بدن)، کارکرد فيزيکي و مکانيکي و استفاده بهينه (موثرترين) استفاده از آن است. اين راه حل وقتي شروع مي‌شود که کودک (نوزاد) الگوهاي اساسي حرکت (تحرک) را ياد مي‌گيرد که محرک (انگيزه) را براي بهبود (پيشرفت) ب

ورزش شامل فعالیت هر کس با یک منظور و در محیطی متفاوت با محیط روزانه برای مسابقه، لذت بردن، برای کسب برتری، برای پیشرفت مهارت یا ترکیبی از تعدادی از این هاست. تفاوت منظور همراه با در نظر گرفتن مهارت فرد یا گروه یا دلیری علامت مشخصه ورزش است. بنابراین پریدن از روی یک مانع در مقابل دیدگان هزاران نفر در یک میدان سرپوشیده ورزش است در حالی که پریدن از روی یک چشمه هنگام پیاده روی در ...

براي پي بردن به اهميت ورزش و لاينفک بودن آن از زندگي انسان ها در طول تاريخ، خوب است بحثي پيرامون تاريخچه ورزش داشته باشيم. اصل ورزش را از يونان دانسته اند که به منظور چابکي بدن وايجاد قوّت انجام مي يافت و پاروزني، بوکس، کشتي، شنا، شمشيرزني، تيرانداز

فیزیک چیست ؟ فیزیک یکی از شاخه های مهم ” شاید مهم ترین ” علوم طبیعی بوده و بررسی تمام پدیده های طبیعی را به نحوی زیر پوشش خود قرار می دهد . علم فیزیک در مطالعه عناصر تشکیل دهنده ماده یا جسم مادی و عمل متقابل این عناصر غیر قابل انکار و بررسی چنین برهم کنشها ، خواص جسم مادی را در پیش روی ما قرار داده و دسترسی به مجهولات پدیده های طبیعی را آسان می کند . فیزیک علاوه بر بررسی ساختار ...

تعریف علم ورزش علم ورزش علمی است که ، در ارتباط با بکارگیری نیروی عضلانی ورزشکار و انتقال آن توسط تاندونهای ماهیچه به اهرمهای بدن او حرکت و جنبش آنها را باعث شده و فعالیتهای ورزشی به سرانجام می رسد یا نیروهای واقعی ورزشکار که نیروی عضلاننی می باشند ، بر اجسام که می تواند وسایل ورزشی و غیره باشد اثر کرده و تحرکات اهرمها را بدنبال می آورد وموجب تکامل حرکت ورزشی خواهد شد . این دو ...

ورزش شامل فعاليت هر کس با يک منظور و در محيطي متفاوت از محيط روزانه براي مسابقه، لذت بردن ، براي کسب برتري ، براي پيشرفت مهارت يا ترکيبي از تعدادي از اين هاست . تفاوت منظور همراه با در نظر گرفتن مهارت فرد يا گروه يا دليري علامت مشخصه ورزش است .

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول