اگر سرما خوردید کار نکنید محققان انگلیسی بر این باورند که خطر بروز بیماری قلبی در بین کارمندانی که سرماخوردگی دارند و در محل کار خود حاضر می شوند دو برابر بیشتر است.
به گزارش پایگاه اینترنتی بی.بی.سی محققان دانشگاه پزشکی «لندن» در یک بررسی 10 ساله بر روی 10 هزار کارمند به این نتیجه رسیده اند که کار در هنگام ابتلا به سرماخوردگی ساده خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد.
این تحقیق نشان می دهد که استرس ناشی از کار در هنگام سرماخوردگی موجب افزایش احتمال سکته ی قلبی و یا حداقل کاهش طول عمر می شود.
ساخت سریع ترین رایانه به گزارش سازمان فن آوری نوین و اختراعات آمریکا، اخیراً دانشمندان و محققان علوم رایانه این کشور موفق به طراحی و ساخت سریع ترین و قوی ترین رایانه شده اند.
این رایانه که از دویست و پنجاه رایانه کوچکتر تشکیل شده است قادر است در یک ثانیه دویست میلیارد محاسبه ریاضی را به انجام برساند.
طبق گفته کارشناسان قرار است از این ابر رایانه در مطالعات فضایی، رصد و مکان یابی منظومه های دوردست و دست نیافتنی استفاده شود.
اطلاعات عمومی رابطه با دوستان به عمر انسان می افزاید بر اساس نتایج پژوهشی در کانادا داشتن دوستان زیاد و زندگی فعال اجتماعی -با بالا بردن توان دستگاه دفاعی بدن- 9 سال بر میانگین عمر انسان می افزاید.
مقابله مثبت با مشکلات روزانه 5/7 سال، عادت های خوب 4سال، غذای سالم 3 سال، ازد.اج موفق 5 سال عمر انسان را افزایش می دهد.
در آمریکا میزان فولاد استفاده شده در تهیه قوطی های نوشابه بیشتر از فولاد به کار گرفته شده در تهیه بده اتومبیل هاست.خرچنگ دریایی یخ زده پس از گرم شدن و آب شدن یخ هایش می تواند دوباره به زندگی برگردد.هندی ها پلنگ ایرانی را شبیه سازی می کنند.
خطر خوردن میوه بعد از غذا یکی از خطاهای بسیار شایع خوردن میوه بعد از غذااست.
متخصصان می گویند خوردن میوه بعد از غذا به معنای خوردن سم است.
میوه برای اینکه به شکل طبیعی هضم شود باید آن را زمانی خورد که معده خالی است.
از ترکیب میوه و گوشت موجود در غذای خورده شده در معده الکلی به وجود می آید که کار هضم غذا را دچار مشکل می کند میوه در این حالت هم ویتامین های خود را از دست می دهد و فرد دچار نفخ شکم می شود.
خوردن میوه بلافاصله بعد از صرف غذا آنزیم مسئول هضم مواد نشاسته ای را از بین می برد.
متخصصان می گویند که کمترین زمان خوردن میوه 2 ساعت بعد از خوردن غذا یا یک ساعت پیش از شام است و بهتر این است که شام هم میوه باشد.
مقاله نقش خانواده در تربیت فرزند نگاهی به نقش و وظایف تربیتی خانواده: خانواده یکی از عوامل مهم و حیاتی در تربیت انسان و تحکیم شخصیت اوست.
انسان در محیط خانواده است که زبان می آموزد، ادب فرا می گیرد، با فضائل اخلاقی آشنا می شود، رشد و نمو می یابد و راه و روش روابط اجتماعی را می آموزد.
خلاصه آنکه اولین بذر تکوین شخصیت او در خانواده کاشته می شود.
گرمی و حرارت خانواده، موجب می گردد که همه احساسات و عواطف عامی، به خودی خود در نهاد کودک شکفته شوند و از درآمیختن آنها، او از نخستین سال های زندگی با راستی، درستی و شهامت خو گیرد.
خانواده همانا میدان عملی است که دستورهای خشک وظیفه شناسی و وجدان را به صورت نمونه های زنده و قابل درکجلوی چشم کودک نمودار می سازد.
همچنین که امام علی (ع) به فرزندش امام حسن مجتبی (ع) چنین فرمود: من تو را بخشی از وجود خود بلکه تمام وجود خویش یافتم.
تا بدانجا که اگر برای تو پیشامدی می شد، گویی برای من پیشامد شده است و اگر مرگ سراغ تو می آمد گویی به سراغ من آمده است، از این رو نسبت به کارهایش همان گونه مراقبت داشتم که به کارهای خویش توجه می نمودم.
با عنایت به همین سخن کوتاه ولی عمیق حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) درمی یابیم که والدین باید آنگونه به سرنوشت فرزندانشان حساس باشند که آنان را نه تنها بخشی از وجود خود بلکه تمام وجود خود بپندارند و با این بینش و احساس مسئولیت، همه حرکات، اعمال و رفتار فردی و اجتماعی فرزندانشان را تحت مراقبت کامل درآورند و بدین ترتیب، لحظه ای از انجام این مسئولیت خطیر کوتاهی نورزند.
با توجه به سخنان بالا در می یابیم بدون شک بسیاری از مشکلات اجتماعی معلول وجود روابط غلط و نابهنجار خانواده هاست.
افرادی که در محیط های خانوادگی از تربیت صحیح بهره ای نبرده و از مهر و محبت لازم و کافی محروم بوده اند، بالطبع وقتی که وارد اجتماع می شوند به فساد و آلودگی خو می گیرند و ثبات و امنیت افراد جامعه را به مخاطره می اندازند و بالعکس کسانی که در خانواده های خوب و باثبات باشند و با ضوابط و قوانین تربیتی و اخلاقی آشنا شده اند در محیط آموزشی و جامعه نیز همواره با متانت رفتار خواهند نمود و عاری از هرگونه مشکلات رفتاری و اخلاقی خواهند بود.
در همین راستا، یکی از صاحبنظران مسائل تربیتی می گوید: اگر، امروزه جامعه بشری را که در آن زندگی می کنیم مورد تجدید نظر قرار دهیم و از زندان ها و بازداشتگاه های افراد به کردار و همچنین از بیمارستان های روانی دیدن کنیم، و با افراد آنجا آشنا شویم، آنگاه به مدارس روی می آوریم دانش آموزان کم استعداد و عقب مانده و تنبل، سیاستمداران افراطی و نامتعادل را بشناسیم.
و سپس به تحقیق در احوالات کلیه این افراد بپردازیم، مشاهده خواهیم کرد که بخش عظیمی از آنان از ثبات خانوادگی بی بهره بوده و هرگز محیط آرام خانواده را ندیده اند.
محیطی که در آن، پدری با محبت و مادری که معنی مهربانی و دلسوزی را درک کند و باور داشته باشد.
پدر و مادری که در جانب مهر ورزیدن، راه افراط را پیش می گیرند و نه به قساوت و سخت دلی رو می آورند.
دکتر ایزکس (Ezsx) هم در این خصوص چنین اذعان می دارد: یکی از عواملی که تفاوت میان کودکان را مشخص می سازد، همانا اختلافات موجود در حالات خانوادگی آنهاست.
امنیت فرزندان امنیت فرزندان در سایه محبت تعمین می شود.
شناخت فرزندان و برقراری روابط دوستانه با آنها مهم ترین وظیفه پدر و مادر است؛ زیرا به این ترتیب می توان به نیازهای آنان پی برد و در رفع مشکلاتشان به شیوه ای درست عمل کرد.
تمام بزهکارانی که مرتکب جرم می شوند حاصل تربیت نادرست خانواده اند.
امروزه، با وجود فناوریهای جدید مانند رایانه، اینترنت، ماهواره و ...
، مهار کردن فرزندان دشوار شده است به طوری که لحظه به لحظه زندگی آنان ممکن است خطرناک باشد و حوادث پیش بینی نشده در کمین آنها باشد.
دیدن فیلم های غیراخلاقی یکی از این موارد است آنها ر فاصله خانه تا مدرسه، هم امنیت ندارند؛ زیرا در همین موقعیت ها هم می توانند به تبادل سی دی ها و فیلم های مبتذل بپردازند این موارد تا جایی پیش رفته است که فیلم های عروسی خانواده ها به روش های مختلف مونتاژ و به شدت از آنان سوء استفاده می کنند.
بر اساس این پژوهشها نیروی انتظامی به خانواده ها هشدار می دهد که امنیت فرزندان آنها تنها در سایه محبت آنان تأمین می شود.
آموزش کودکان و نوجوانان، نظارت بر رفت و آمد آنان، شناخت کامل دوستان مدرسه ای و هم محله ای و ...
وظایف مهم والدین برای جلوگیری از لغزش های نوجوانان است.
شوخی با شعر گربه قول عده ای آیی به تهران یک تریپ هر طرف بینی به چشم خویشتن دنیای تیپ از کلاه و کیف و عینک و کفش و جوراب و عصا یا از آن جوجه چپق هایی که نامش گشته پیپ عکس روی جامه ها را گر ببینی بی هوا می زنی تا مدتی همچون ژیان کهنه ریپ بوی تند ادکلنها بر مشامت گر رسد می شوی یک فصل داندی سخت در حال گریپ من نمی دام چه باشد نسبت زنجیر و کت یا که خویشاوندی شلوار با هفتاد زیپ الفرض از این قماش مدگرا و مدپرست هست در هر گوشه ای از شهر تهران یک اکیپ شاعر فرشته محمدزاده همسر پر دردسر همسر من گشته مفقودالاثر همسری لوس و ننر هم خیره سر روز و شب در خانه غر می زد به من چون که قدری داشت کم از هر نظر پشت هم سیگار اشنو می کشید آنچنان که دود آن ؟؟؟
سر عاقبت با یک بهانه دربرفت تا به تنهایی رود سیر و سفر جان من آسوده از دست اش نبود بود یک موجودکی پر از خطر هر که او را دید هرجایی که بود نزد من بفرستدش بی دردسر انتظارش می کشم با این همه چون نخواهم همسری از او بتر جواب: شعر تو یک اعتراف است ای نجف بر صفا و لطف و حسن این بشر قید زن را می زدی گر بود بد زندگی بی او تو می کردی به سر معلمان را بشناسیم فرزانگان اگر همه گویند تو شمع فروزانی من گویم تو خورشیدی که در آسمان دلم می افروزی آن روز که تقدیر الهی رسالت تربیت بشر را به دست «علم» سپرد، مسئولیت سنگین انسان سازی که مأموریت ویژه ی «انبیاء» بوده است عمومیت یافت و «معلم» جانشین و وارث «پیامبر» شد و او همچون ستارگان بر تارک تاریخ بشری و بر محفل انسانیت درخشیدن گرفت.
معلم معمار ساختن اندیشهو روان و پرورنده ی ملکات روحانی و در یک کلام معنی بخش به مفهوم آدمیت است.
درک مقام والای معلم تنها در گرو درک ارزش علم است که مهمترین وظیفه یک آموزنده ی روشن بین و هوشمند می باشد.
آنچه به معلم هاله از تقدس و فرزانگی بخشیده است، انس او با علم و معرفت است و معرفت و علم تنها دریچه ای است باز، برای رهایی از قفس تنگ جهل و منیت و عروج در عالمی دیگر که پایانی ندارد.
و بزرگترین جفا ر حق علم این است که آن را تنها وسیله ای برای ارضاء لذتهای مادی خود و غلام حلقه بگوشی برای سرعت و قدرت بخشیدن به «مایش زندگی» خود فرض کنیم، این همان جفایی است که یاغیان قرن بیستم در حق علم و معرفت روا داشته اند و تکامل را که بزرگترین محصول کارخانه ی انسان سازی است و با سرپنجه ی معجزه آسای علم و معرفت حاصل می شود تنها به معنی توسعه در زندگی گرفته اند.
آری اکنون این فرزند ناخلف انسان است که با سری پر از هوا و چشمانی بسته بر مرکب علم نشسته و با شلاق منفعت و سود بر گرده ی علم می نوازد و با شتابی به سرعت اتوماسیون امروز غافلانه به سوی سقوط در دره ی خودباختگی و ابتذال می تازد و هرگز به عاقبت کار نمی اندیشد!
چرا که حتی فرصت اندیشیدن هم ندارد.
انقلاب امروز ما، انقلاب در بینشها و جهت گیریها بوده است نهضت ما نهضت بیداری است.
بیاییم در شناخت مقام علم و معلم انقلابی بیندیشیم که: ای برادر تو همه اندیشــــه ای مابقی خود استخوان و ریشه ای من مرغ گرفتارم و تو شـاهد گلـزار گاهی خبری گیر از این مرغ گرفتار بیمار توام درد من از چــشم تو خیزد بفرست دوایی هم از آن نرگس بیمار اغیار ندانند در راه با تو چه سری است تو نیز مکن راز مــرا فــاش بر اغــیار کار مــن و راه با تو فتـاده اســت و ندانـم کز دست تو آخر به کجا می کشد این کار خاری است مرادر جگر از عشق ؟؟؟
با دست نوازش به درآر از جگرم خار این بار گر دامن وصل تو دهند دست راز دل خود بازگشـــایم به تو این بار بیدار شب تیره ی هجـــران تو رانـد چون صبح شود شام غمت بر من بیدار بسیار بگفتند به وصف تو ســـخن ها ناگفته هنوز است در اوصاف تو بسیار دکتر عباس خیرآبادی ای دوست غم جهان بیهوده مخور بیهوده غــم جهان فرسوده مخور چون بوده گذشت و نیست نابوده پدید خوش باش و غـــم بوده و نابوده مخور خیام تو را دوست دارم ....
سوگند به شبنم هایی که پیش از بیدار شدن خورشید به دنیا می آیند و به گلهایی که خوشبوتر از همه خاطره های زمین هستند، از عضق گفتن و نوشتن آسان نیست.
عشق کوچه ای است که آهنگ اشتیاق قلبها را می توان در آن شنید.
عضق افقی است آبی که نگاه بارانی عاشقان به آن دوخته شده است.
عشق نفس های کودکی شادمان است که از غصه های ریز و درشت عالم چیزی نمی داند.
تو از عشق چه می دانی؟
اولین بار عضق را کجا دیدی؟
چه وقت با او حرف زدی؟
چه کسی به تو گفت، عشق چه رنگی است؟
عشق گاهی به رنگ آسمان است و گاهی به رنگ پـرهای پرســتویی که به دنبال آشـیان می گردد و گاهی دیگر به رنگ آرزوهایی که در قلبهامان پنهان کرده ایم.
من از عضق وضو می سازم.
من با عشق نماز می خوانم.
من در عشق غرق می شوم.
من بی عشق در کنج قفسی که میله هایش از حسرت است، می پوسم.
من بی عشق می میرم.
عشق را همه جا می توان دید: در دامان سبز مادر، در دستهای خسته پدر، در چشمهای زنی که در باران خیس شده است، در سوت ممتد قطاری که پس فردا از راه می رسد و در هوای ابری امروز.
با عشـــق می توان حـرف زد، با عـشق می توان راه رفت، با عشق می توان گریه کرد، با عشق می توان همه دیوارها را برداشت و به جای ان پنجره کاشت.
سوگند به چشمهای تو که همیشه بیدارند، بزرگترین درس هستی جز این دو حرف نیست: بی عشق نمی توان زیست.
رئیس جمهور کارآفرین: با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری بحث ها و دیدگاه ها نسبت به ویژگی های رئیس جمهور آینده، اصول و برنامه های آن و شرایط کشور در دروان دولت بعدی داغ شده است.
احزاب گروه های سیاسی و کارشناسان از مناظر و ابعاد مختلف به شیوه های متفاوت به بررسی دولت آینده و کارکردهای آن می پردازند.
امروزه برای ایرانیان خواهان ایران آباد یکی از دغدغه های اصلی آینده کشور انتخاب رئیس جمهور سرنوشت ساز چهار سال اتی کشور می باشد.
سؤالات زیر مورد توجه می باشد که از ابعاد مختلف می بایستی مورد توجه قرار گیرد: اولاً، رئیس جمهور آینده دارای چه ابعاد و ویژگی های شخصیتی، مهارتی، رهبری، مدیریتی برخوردار باشد.
ثانیاً، شـرایط خاص ایران برای انتخاب رئیس جمهور آینده ایران چه الزاماتی را فراهم می نماید، ثالثاً، ویژگی های متمایز رؤسای قبلی جمهور و کاندیداهای فعلی با توجه با مسئول اول چگونه باشد و همچنین ارائه برنامه ها و معرفی تیم آینده.
ویژگی های ئیس جمهور کارآفرین: نخست- ویژگی های شخصیتی که شامل نواوری و خلاق بودن: 1- نیاز به توفیق داشتن، تحمل ابهام، مخاطره پذیر بودن و ....
2- تجربیات و سوابق مرتبط نیز در این زمینه مهم است شاخص های این متغیر عبارتند از: علاوه بر تحصیلات آکادمیک یا حوزوی، تجربه ایجاد یا اداره شرکت ها یا سازمان های بزرگ و متنوع، تجربه سیاسیت گذاری و تصمیم گیری در شرایط بحرانی، درک واقع بینانه از مشکلات مردم و ...
3- توانایی و شایستگی در حل مسئله، توانایی و دارا بودن دید استراتژیک و چشم انداز عمیق، بصیرت بالا، توانایی بالا در تعامل بین المللی و دارا بودن دیدگاه و نگاه جهانی، توانایی ارتباط مؤثر با دیگران، توانایی فضاسازی و تصویرسازی مؤثر برای ایفای نقش همه ایرانیان در توسعه کشور، توانایی تعامل با حوزه های قدرت رسمی و غیررسمی در کشور در این رابطه مهم است.
دوم- آگاهی نسبت به تجربه کشورهایی که مسیر موفقیت را سریع طی کرده اند: تغییرات و تحولات اخیر کشورهایی مانند مالزی، کره، ترکیه، سنگاپور، چین و ...
همه حاکی از وجود نقطه مشترک عامل اصلی تغییر یعنی وجود رئیس جمهور کارآفرین در توفیق سریع کشورهای فوق می باشد.
نقطه مشترک همه رؤسای جمهور فوق باور در تغییر رادیکال و چهارچوب شکن به جای باور در بهبود تدریجی بود.
سوم- شرایط خاص، سیاسی-اقتصادی کشور ایران: آنچه که واقعیت انتخاب رئیس جمهور آتی را رقم می زند حاکی از اختیارات نسبتاً بالای نامبرده به عنوان دومین فرد کشور و ضرورت هماهنگی با اهداف انقلاب اسلامی و نظام، قوه قضائیه، مجلس، مجلس خبرگان، حوزه های علمیه، احزاب و توانایی تعامل و ارتباط بسیار قوی با کلیه ارکان ساختار قدرت در ایران را می باشد.
علاوه بر این انتخاب رئیس جمهور در ایران تنها و مهمترین انتخابی است که همه آحاد مردم نقش مستقیم و تأثیرگذار دارند و به عبارت دیگر مطالبات مردم چنانچه بخواهد و اجرا گردد بایستی در رأی فرد مورد نظرشان در حل اولویت های آنها متبلور گردد.
چهارم- ویژگی های متمایز رؤسای قبلی جمهور و کاندیداهای فعلی: مسائل و کلیه شرایط حاضر کشور ضرورت فردی قهرمان توسعه و ناجی لوکوموتیوران توسعه ایران اسلامی که بتواند هماهنگی های لازم با سایر قوا و مسئولین درجه یک و اجرای مطالبات به حق مردم، توانایی و شایستگی تعامل بین المللی را دارا باشد احساس می گردد و انتخاب با مطالعه و تدبر دقیق مردم عزیز ایفای نقش مسئولیت آفرین همه مردم شریف خواهد بود و دقت در انتخاب به معنای صحیح آن واگذاری رهبری به مقصود رساندن سریع و مؤثر این لوکوموتیو توسعه می باشد.
پنجم- ارائه برنامه ها و معرفی تیم کاری: انتظار مردم در مقایسه بین رؤسای جمهور آتی ارائه برنامه حول این محور می باشد.
1- برنامه های سیاسی (برنامه های اقتصاد، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و ...) 2- ارائه استراتژی های خود با توجه به برنامه های چهارم 3- اعلان اولویت های خود 4- تحلیل جامعه از نگاه خود به مسائل و معضلات مردم 5- تعیین اولویتها علی الخصوص اقتصادی 6- معیارها و ملاکها و تیم کاری خود را با شرح سوابق و تجربیات و عملکرد سابق آنها را معرفی نمایند.