دانلود تحقیق انواع مدل های هواشناسی

Word 35 KB 8949 7
مشخص نشده مشخص نشده جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مدلهای وضعیت یخی 2- مدلهای وضعیت برفی 3- مدلهای وضعیت تشعشعات خورشیدی 4- مدلهای شرایط اقلیمی منطقه ای 5- مدلهای حرکت تدریجی برف کنار جاده ای به درون جاده کار FORTELLTM ، انتخاب راههای صحیح ، انتخاب روشهای اثبات شده همسو ردن آنها با شرایط مربوطه ، ادغام کردن مدلهای موفق با یکدیگر و اضافه ردن هر گونه اطلاعات موثر تازه برای موفق تر شدن هر چه بیشتر برنامه ی باشد.

    در مبحث ، مدلهای پیش بینی وضعیت جاده ای بر پایه تعادل انرژی و نتایج آماری برای پیش بینی دما و رطوبت سطح جاده ها و احتمال تشکیل یخ و یا پوشیده شدن جاده با برف ، برای حفظ پایداری سطح جاده جهت افزایش ضریب اطمینان استفاده کنندگان جاده می باشد.

    (جهت انجام چنینی کاری سالیانه بیش از 2 میلیون دلار در آمریکای شمالی زمینه می شود) برای پیش بینی دما و رطوبت سطح جاده و احتمال تشکیل یخ و...در جهت حفظ پایداری سطح جاده ها ، در کنار ITS ، از سیستم های پیش بینی هوا با مدلهای میان مقیاس (MESOSCALE) نیز استفاده می شود.

    هدف FORTELLTM یکپارچه ردن مدلهای وضعیت جاده ای با مدلهای پیش بینی میان مقیا ونشان دادن بهبود بسیار زیاد در نتایج حاصل از این عمل می باشد.

    برخی از کارهای انجام شده در خلال این برنامه عبارتند از: مدلهای وضعیت جاده ای ، مدل سازی امواج خورشیدی یا طول موج کوتاه ، ورود و خروج امواج با طول موج بلند ، عمل همرفت و انتقال حرارت ، بحث درباره مسئله ترافیک و مدل سازی وضعیت جاده ای ، بحث و بررسی در زمینه وضعیت جاده در زمان حرکت تدریجی برف به درون جاده و نیز زمان انباشته شدن جاده با برف.

    (RCM) ROAD CONDITION MODEL مدل وضعیت جاده ای در دانمارک بر مبنای 250 ایستگاه جاده ای که در هر ساعت ، پیش بینی 5 ساعت آینده رال ارائه می نماید انجام می گیرد.

    سیستم عملی پیش بینی عددی برای پیش بینی وضعیت جاده ها ارایه می شود.

    مرکز این اقدام از طریق پیش بینی RCM انجام می پذیرد.

    در طول بروز وضعیت های جوی بحرانی می توان تفاروتهایب شگرف را در فواصل کم چند صد یاردی ملاحظه کرد در یک چنین وضعی تنها تفاوتهای جغرافیایی مکانی نظیر کوه و پستی و بلندی و درخت و...

    دخالت ندارند، بلکه خود مواد تشکیل دهنده جاده ها و پلها و تفاوت این مواد در جاهای مختلف نیز در این مسئله دخالت چشمگیری دارند.

    مدل کامپیوتری HS4CAST باید میان ایستگاه حسگر کنار جاده ای و نمایشگری که مقادری اندازه گیری شده و پیش بینی ها را نمایش می دهد قرار داده شود.

    پیش بینی ها براساس داده های حسگرها "، می تواند در دستگاه پیش بینی همانجا تجزیه و تحلیل شود و یا در یک ساختمان مرکزی که توسط ارسال کننده های بیشتری تغذیه می شود، می تواند پیش بینی های بیشتری را برای سایتهای مختلف ارایه دهند.

    برای دقت هر چه بیشتر در پیش بینی ها ، مطالعه و تحقیق درباره وضعیت دمای جاده ای به همان میزان ، شبیه سازیهای چندین هزار کامپیوتر مورد نیاز است.

    بایستی توجه داشت که مطالعات هر یک از سایتها باید جداگانه انجام شود.

    هر الگوی هوا همانند پیش بینی ها ، روش پیش بینی خاص خود را می طلبد.

    برای مثال ، روش پیش بینی 30 دقیقه ای با روش پیش بینی 3 ساعته متفاوت است.

    اطلاعات ارسالی از ایستگاه کنار جاده ای براساس نوع هوای آن زمان طبقه بندی می شود.

    استفاده از اطلاعات طبقه بندی شده، ترکیب صحیح مدلهای حرارتی یا دمایی ، مدلهای احتمالات برای محاسبه پیش بینی بکار برذده می شود.

    HS4CAST ، مشخصات ویژه یک سایت اندازه گیری در همان روزهای اول شروع کار قرار گرفته و پارامترهای دیگر را جدا بررسی می کند و این کار نیاز به دخالت انسان ندارد.

    پیش بینی های جاده ای معمولا برای مدت یکساعته ، سه ساعته ، شش ساعته ، و 24 ساعته صادر و اعلام می گردد.

    HS4CAST به دو طریق انجام می گیرد: 1- پیش بینی مرگکزی توسط یک PC که توسط سایتهای اندازه گیر انجام می گیرد.

    2- پیش بینی منطقه که توسط یک سایت اندازه گیری که همان میکرو کامپیوتر است انجام می گیرد.

    در اینجا منظور از میکرو کامپیوتر ، یک میکروپروسسور است که با یک تبدیل A/D و تجهیزات ارسال اطلاعات در ارتباط است.

    از این رو یک سایت دریافت و ارسال دارنده اطلاعات به یک سایت پیش بینی تبدیل می شود.

    اطلاعات حاصل و پیش بینی های بدست آمده، می توانند به یک پایگاه مرکزی نیز ارسال شوند.

    مدلهای پیش بینی ارایه شده نیاز به پروتکول انتقالی خاصی ندارند.

    http://www.ggmch1386.blogfa.com/post-20.aspx هواشناسی‌‌ به‌ کمک‌‌ صفر ‌‌و‌ یک‌‌ها مطالعه و پژوهش درباره همه جنبه های جو زمین که به طور کلی از سطح زمین تا سطح بالایی جو را در بر می‌گیرد، امروزه تحت عنوان هواشناسی نامیده می‌شود.

    نخستین بار سال 1688 ادموند هالی اسنادی را در زمینه پدیده‌های جوی و نقشه‌های مربوط به بادهای متواتر در سطح اقیانوس‌ها، برای بخشی از سطح زمین منتشر کرد و سال هوری نقشه بادهای اقیانوس‌ها را ترسیم و توان و جهت وزش آنها را مشخص ساخت و بدین ترتیب در رفع نیاز دریانوردی گامی برداشته شد.

    در اواخر قرن 19 مطالعات جوشناسی در سطح زمین به ویژه در زمینه اندازه‌گیری باران ها توسعه پیدا کرد و از سال1916 مطالعه پدیده‌های جوی در زمینه پیش‌بینی هوا شکل گرفت و این بررسی‌ها بر مبنای ویژگی های سیستماتیک صورت می‌ پذیرفت.

    در سال‌های بعد، توسعه هوانوردی پیش بینی های دقیقتری را در وسعت گسترده‌ای به وجود آورد و آگاهی هوانوردان از حالات احتمالی آزمایش های مربوط به هوا در ناحیه معین و برای یک لحظه از زمان الزامی به نظر می‌رسید.

    به منظور رفع همین نیاز است که سازمان‌های هواشناسی در سرارسر جهان به‌وجود آمدند.

    به تدریج و به موازات توسعه شناسایی های علمی، برای بهره‌گیری منطقی از منابع اقتصادی زمین به آگاهی‌های بیشتری از پدیده‌های جوی احساس نیز می‌‌شد، به گونه‌ای که برای شناخت قدرت هیدرولیکی ناهمواری ها و کوهستان ها به عنوان منبع زایش آب ها، تعیین حجم متوسط آب رودخانه‌ها در رابطه با نوسان میزان بارندگی سالانه حوضه‌ها، مورد توجه قرار گرفت.

    همچنین پیشرفت علم کشاورزی به منظور کاشت و برداشت محصولات کشاورزی، مهندسان زراعی را به کسب اطلاعاتی در زمینه آب و هواشناسی واداشت و همین نیاز به عنوان انگیزه دیگری در پیشرفت تحقیقات هواشناسی موثر بود.

    هواشناسی و تکنولوژی اطلاعات‌ مطالعه در زمینه هواشناسی در طول سال‌ها همچنان ادامه داشت و به تدریج گسترش یافت.

    این توسعه با گذشت زمان زمینه را برای ورود تکنولوژی اطلاعات به این حوزه فراهم کرد.

    امروزه سیستم های اطلاعاتی، هسته اصلی هر سازمان هواشناسی مدرن را تشکیل می دهند.

    این سیستم ها با هدف اجرای مدل‌ها به صورت مستقل از نظر مدیریت داده‌ها، افزایش دقت پیش‌بینی، ایجاد امکان توسعه در زمینه سرویس به کاربران و اجرای برنامه‌های کاربردی خاص شکل می گیرند.

    با توجه به پیشرفت تکنولوژی مخابراتی و سیستم‌های اطلاع رسانی و افزایش روز افزون تعداد کاربران و ادوات و تجهیزات اندازه گیری پارامترهای هواشناسی از جمله ایستگاه‌های خودکار، رادار، ماهواره‌های RِD و به وجود آمدن مشکلات اساسی جهت جمع‌آوری بموقع کلیه اطلاعات، سازمان هواشناسی جهانی WMO را بر آن داشته که نسبت به ایجاد روش مناسبی اقدام کند.

    این اقدام موارد زیر را شامل می شود: - مدیریت کیفیت مراقبت جهانی هوا(WWW Total Quality Management) - ایجاد فرمت‌های جدید مبادله اطلاعات هواشناسی‌ هواشناسی و تکنولوژی اطلاعات‌ مطالعه در زمینه هواشناسی در طول سال‌ها همچنان ادامه داشت و به تدریج گسترش یافت.

    این اقدام موارد زیر را شامل می شود: - مدیریت کیفیت مراقبت جهانی هوا(WWW Total Quality Management) - ایجاد فرمت‌های جدید مبادله اطلاعات هواشناسی‌ - ایجاد ساختار جدید سیستم های اطلاعاتی (WMO (Future WMO Information System در سازمان هواشناسی کشوری نیز فعالیت های بسیاری در این زمینه صورت گرفته و چشم اندازهایی نیز برای آینده وجود دارد.

    چشم اندازی که برای فناوری اطلاعات در سازمان هواشناسی کشوری وجود دارد، برخورداری از آخرین فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی پیشرفته جهانی است که به کمک آن، داده ها در کمترین زمان ممکن و به صورت خودکار جمع‌آوری و منتقل شوند.

    همچنین به بهترین و مطمئن‌ترین شکل ذخیره و در کوتاهترین زمان پردازش شوند تا هر کاربر عمومی یا تخصصی بتواند به اطلاعات مورد نیازش در کوتاهترین زمان دست یابد.

    بعضی از محورهای این چشم انداز، محورهای تخصصی هواشناسی است.

    جمع‌آوری خودکار و به موقع داده‌ها، پردازش و کنترل خودکار آنها، ذخیره و آرشیو و دسترسی مناسب به داده ها را شامل می‌شود.

    سیستم های مخابراتی‌ یکی از بخش‌های مهم در سازمان هواشناسی کشوری سیستم‌های مخابراتی است که شامل ارتباط‌های درون مرزی و برون مرزی، گیرنده‌های ماهواره‌ای و سیستم سوئیچ مرکزی و استان‌ها می‌شود.

    ارتباط های درون مرزی به وسیله خطوط تلکس، تلفن و سیستم های سوئیچ انجام می شود.

    در سیستم‌های مرکزی سوئیچ یک کامپیوتر Dispatch وجود دارد که وظیفه آن تبادل اطلاعات طبق برنامه زمان بندی شده و نیازهای اطلاعاتی است.

    کامپیوتر دیگری که در این سیستم وجود دارد کامپیوتر Comtelex است که جمع‌آوری تمامی اطلاعات از خطوط مخابراتی را به عهده دارد.

    سرور سیستم، بخش دیگری از سیستم سوئیچ مرکزی است که برای مبادله اطلاعات روی شبکه LAN استفاده می شود و سرور Dial هم سرور دیگری است که در سیستم سوئیچ مرکزی اطلاعات تلفنی را مبادله می کند.

    علاوه بر این آخرین بخش از این سیستم نرم افزار های ایستگاه های کاری98 WIN است.

    سیستم سوئیچ در استان ها 4 کامپیوتر سوئیچ، مخابرات، پلات و سرور را شامل می شود.

    کامپیوتر سوئیچ تبادل اطلاعات را طبق برنامه زمان بندی شده انجام می دهد.

    کامپیوتر دوم که کامپیوتر مخابرات است مونیتورینگ اطلاعات از نظر کمی و کیفی را بر‌عهده دارد.

    کامپیوتر پلات کامپیوتری است که از اطلاعات، نقشه ها و تصویرهای ماهواره ای استفاده می‌کند و LAN است.

    برای دسترسی کارشناسان پیش بینی به اطلاعات، نقشه ها و تصویرهای ماهواره ای 2 روش پیشنهاد می‌شود: اگر فاصله مرکز پیش بینی با سیستم سوئیچ کمتر از 150 متر باشد، ارتباط شبکه‌ای به طور مستقیم برقرار شود.

    اگر فاصله سیستم سوئیچ با مرکز پیش بینی بیش از 150 متر باشد، باید بین ایستگاه مرکز پیش بینی و سیستم سوئیچ ارتباط تلفنی با مودم برقرار شود که در این ارتباط نرم‌افزاری نیز تهیه شده.

    مرکز داده ای(Data Center) سازمان هواشناسی‌ امروزه با حجم وسیعی از داده در سازمان‌های مختلف مواجه ایم.

    مشکلاتی که به دلیل ازدیاد همین دلیل ایجاد یک مدیریت منسجم در چرخه اطلاعات برای سازمان‌ها ضروری است.

    داده‌های مکانی بخش اعظم سیستم‌های اطلاعات مکانی را تشکیل می‌دهد.

    به طوری که آنالیز داده ها بدون آن معنا ندارد.

    به دلیل هزینه بر بودن جمع‌آوری داده ها همواره کاربران سعی می کنند تا از داده های مربوط به پروژه های از قبل اجرا شده استفاده کنند.

    بنابراین ضروری است با تشکیل گروهی متشکل از کاربران داده‌های مکانی و تولیدکنندگان بتوان فعالیت‌های آنها را با یکدیگر پیوند داد.

    مراکز داده‌ای (Data Centers) بسیار عظیم و متنوعی در سرتاسر شبکه جهانی اینترنت در حال سرویس دهی هستند که برخی از این مراکز استفاده تجاری محدود درون‌سازمانی دارند و برخی دیگر در اینترنت به صورت تجاری و یا عمومی قابل استفاده اند.

    سازمان هواشناسی یکی از سازمان‌هایی است که نیاز به چنین مرکز داده ای دارد.

    مرکز داده (Data Center) سازمان هواشناسی کشور از مجموعه ای از سرویس دهنده ها، زیرساخت های ارتباطی و امنیتی و تجهیزات الکترونیکی تشکیل می شود که برای ارائه، نگهداری و پشتیبانی از سرویس های تحت شبکه (اینترنت/اینترانت) به‌کار گرفته می شوند.

    سازمان هواشناسی کشور با به کارگیری امکانات ارایه شده از طرف مرکز داده، می‌تواند وب سایت، اینترانت، سرویس‌های اطلاع‌رسانی و سرویس های مبتنی بر شبکه خود را بر روی این بستر راه اندازی کند.

    مرکز داده، بسته به نوع کاربردی که برای آن تعریف شده، به عنوان یک مرکز پردازشی، ذخیره داده، جمع آوری داده و به‌عبارت دیگر تمام این موارد عمل می کند.

    مرکز داده ای (Data Center) سازمان هواشناسی کشوراز قسمت های متنوعی تشکیل شده که هر یک از آنها تجهیزات و امکانات مختلفی را شامل می شوند:

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

ايستگاههاي هواشناسي سينوپتيک ساعت به ساعت و يا هر ساعت يک بار حدود بيست پارامتر جوي را ديده باني مي کنند و از طريق شبکه مخابراتي هواشناسي کشور به مرکز پيش بيني تهران ارسال مي دارند ، از اين نوع ايستگاهها در زمان انقلاب 50 ايستگاه ايجاد شده و در

1- طرح مسئله امروزه مطالعات مناطق ويژه اکولوژيک از اساسي ترين بخش مطالعات علمي، پژوهشي در کشورهاي مختلف دنيا است. مطالعه سيستماتيک منطق ويژه اکولوژيک گرچه بر مبناي مدلي است که در آن ناهنجاري هاي محطي برپايه اصول سينوپتيکي مورد مطالعه قرار مي گيرد ول

مدلهاي وضعيت يخي 2- مدلهاي وضعيت برفي 3- مدلهاي وضعيت تشعشعات خورشيدي 4- مدلهاي شرايط اقليمي منطقه اي 5- مدلهاي حرکت تدريجي برف کنار جاده اي به درون جاده کار FORTELLTM ، انتخاب راههاي صحيح ، انتخاب روشهاي اثبات شده همسو ردن آنها با شرايط م

رويکرد مدل ‌سازي REA براي تدريس AIS چکيده: اولين بار در مورد مدلREA در سال 1982 در Accounting Review به عنوان چارچوبي براي ساخت سيستم هاي حسابداري در محيطي با داده هاي به اشتراک گذاشته شده (شبکه اي) درون شرکت ها ويا بين شرکت ها بحث

رويکرد مدل ‌سازي REA براي تدريس AIS چکيده: اولين بار در مورد مدلREA در سال 1982 در Accounting Review به عنوان چارچوبي براي ساخت سيستم هاي حسابداري در محيطي با داده هاي به اشتراک گذاشته شده (شبکه اي) درون شرکت ها ويا بين شرکت ها بحث

چکيده رويکرد جديدي که در سالهاي اخي بر ميديريت عمليات حاکم شده، رويکود مديريت زنجيره تامين (SCM) است. زنجيره تامين شبکه اي از تسهيلات و مراکز توزيع است که وظايف تهيه و تدارک مواد خام، تبديل آن به محصولات نهايي و واسطه‌اي و توزيع اين محصولات نها

نظر به پيشرفت سريع علوم و فنون در جهان امروز و اشتياق بشر به کسب اين علوم از طرفي و نبود امکانات و وسعت اطلاعات علمي براي عموم از طرفي ديگر باعث گرديده تا مشتاقان امروزي نتوانند آنطورکه شايسته است در علوم مورد علاقه خود به تحصيل و تحقيق بپردازند ام

توسعه کامل سازي باد از طريق پيش بيني انرژي باد مقدمه همانطور که سطوح نفوذ باد از لحاظ جهاني افزايش مي يابد، نياز به پيش بيني صحيح تغييرات در توليد انرژي باد- در انواع متفاوت پيش بيني افق هاي زمان- براي پايداري شبکه نيرو و همچنين کارآيي توليد ر

مقدمه همانطور که سطوح نفوذ باد از لحاظ جهانی افزایش می یابد، نیاز به پیش بینی صحیح تغییرات در تولید انرژی باد- در انواع متفاوت پیش بینی افق های زمان- برای پایداری شبکه نیرو و همچنین کارآیی تولید روز به روز مهم می شود. پیش بینی های صحیح انرژی باد، از جمله اجزاء مهم و حیاتی برای بسیاری از چالش های عملیاتی و برنامه ریزی هستند که متغیر از پیگیری بار تا برنامه ریزی انتقال و اختصاص ...

تعریف اولیه پورتال بسیار ساده است : "مکانی (Hub) که ساده ترین کاربران اینترنت با رجوع به آن بتوانند به راحتی از سرویس های متداول در اینترنت بهره مند شوند و یا اطلاعات مورد نیاز خود در را بدست آورند ". هریک از این کلمات دقیقا نشان دهنده ویژگی خاصی از پورتال هستند : مکان : در اکثر موارد پورتال به عنوان یک وب سایت با ویژگی های خاص شناخته می شود. این وب سایت می تواند یک واسط ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول