دانلود تحقیق قیود خانوادگی

Word 39 KB 9683 14
مشخص نشده مشخص نشده فلسفه - اخلاق
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • بحث دیگری که در زمینه فوق پیش می آید و تضادهای موجود در خانواده را می توان تا حدودی معلول آن دانست، وجود پاره ای قیود خانوادگی است که مورد توجه جرم شناسان نیز قرار دارد.

    بی تفاوتی، بی توجهی به نظم خانواده، عدم رعات نظم در خانواده به لحاظ عینیت والدین یا سرپرست اطفال و یا اشتغال والدین به کار، سخت گیری زیاد، نظم شدید و عدم توافق والدین جهت مراقبت از اطفال ممکن است با عواقب ناگواری همراه باشد که اینک پاره ای از این قیود اشاره می شود.

    1- دیدگاه فرهنگی: خانواده ای که از سلامت بر خوردار است که پدر و مادر در خانواده رفتاری متناسب داشته باشند، بدین معنی که هیچکدام از |آنها از وظایف خود نسبت به فرزندانشان رویگردان نباشند.

    خانواده نماینده روانی جامعه می باشد، هم معلول و هم علت پیدایش منش و رفتار می باشد.

    2- اشتغال به کار مادر: 3- عدم حضور پدر در خانواده د) فقدان والدین: به محض متلاشی شدن خانواده، بزهکاری شروع می شود چه وجود خانواده عاملی است علیه بزهکاری .

    بدترین خانواده ها بهتر از نبودن آن است.

    1- فوت والدین 2-طلاق و جدایی والدین فرار فرزندان از خانه، سرقت، قتل، ضرب و جرح، گرایش به مسائل جنسی، اعتیاد و قاچاق مواد مخدر، خودکشی، ترک تحصیل و افت تحصیلی، عدم موفقیت در کسب مدارج عالی تحصیلیف سوء نیت و بد بینی، تنگدستی، ولگردی، فحشا و اعمال منافی عفت خصوصیات شخصیتی افراد بزهکار : زمینه شخصیتی وابسته ، ناایمنی ، تنهایی و انزوا عوامل روانی در بزهکاری : نوجوانان بزهکار خویشتن را افرادی نا مطلوب می دانند و گرایش و تمایلی برای دوست داشتن ، ارزش گذاری و احترام بخود ندارند عموماَ افرادی آشفته ، درهم ، نامطمئن و متغیر هستند .

    روانشناسان می توانند افراد بزهکار آینده را در کودکی پیش بینی کنند اینان از مشکلات رفتاری ، مشکل در تمرکز و مشکلات تحصیلی برخوردار بودند و اینگونه مشکلات در واقع بازتاب مشکلات عاطفی آنان است .

    عوامل اجتماعی: جامعه­شناسان و به معنای گسترده­تر متخصصان علوم اجتماعی به عوامل مستقیم و غیرمستقیم محیط (تراکم جمعیت، وضع سکونت، آلودگی هوا، ...) توجه کرده­اند.

    نقش شرایط اجتماعی و تعارضاتی که در چارچوب آن به وقوع می­پیوندد ، انکارناپذیر است.

    معذالک نه می­توان بزهکاری را تنها بر اساس عوامل اجتماعی بررسی کرد و نه یافته­های مستقل این زمینه با زمینه­های قبلی همواره هماهنگ است.

    بررسیها نشان می­دهد وقتی که در جامعه­ای ثبات و پایداری اجتماعی وجود نداشته باشد، بیکاری، فقر یا پاره­ای از شرایط غیرعادی و ناسازگاری عمومی در جامعه رواج داشته باشد، میزان بزهکاری رو به افزایش می­گذارد.

    به عکس، هر قدر جامعه به سوی پایداری سوق داده شود، میزان بزهکاری کاهش می­یابد.

    در حقیقت مجموعه مطالعات اجتماعی نشان می­دهد که بسیاری از بزهکاران، در واقع آسیب­دیدگان بهنجار یک جامعه نابهنجارند.

    یعنی افرادی هستند که از نظر روانی ،طبیعی و بهنجارند ولی بدین علت که جامعه وضع نابهنجار دارد دست به بزهکاری می­زنند احتمال می­رود مهمترین عامل مؤثر در بزهکاری، روش تربیتی نارسا یا اختلال در شبکه ارتباطی خانواده باشد.

    تقریباً تمام پژوهشها نشان داده­اند والدینی که با کودکان خود مهربان نیستند یا آنهایی که از نظر روانی یا فیزیکی از فرزندان خود سوء­استفاده می­کنند، بیشتر احتمال دارد که فرزندانی بزهکار داشته باشند (آندرو، ۱۹۸۸، پاپرنی و ریشر، ۱۹۸۹).

    افزایش احتمال بزهکاری در خانواده­هایی وجود دارد که: ۱)- والدین از روشهای انضباطی بسیار سخت­گیرانه یا بسیار بی­بند­و­بار و فریبنده استفاده می­کنند.

    ۲- شیوه انضباطی به جای آنکه مبتنی بر استدلال باشد مبتنی بر تنبیه بدنی است.

    والدین نسبت به فرزندان خود به جای آنکه گرم و صمیمی و عاطفی باشند، بی­توجه، غافل و تمسخرکننده هستند (لوبر، دیشین ۱۹۸۸).

    آشکار شده است که کودکان بزهکار رابطه بسیار ضعیفی با پدران خود داشته و آنها را به عنوان الگوهای غیرقابل پذیرش ارزیابی می­کنند.

    خانواده­های کودکان بزهکار اغلب فاقد پدر بوده یا پدر از خانه غیبت داشته و این در حالی است که بزهکاری با جدایی و طلاق در خانواده همبستگی دارد، با این حال باید توجه داشت که حداقل یک مطالعه نشان داده است بروز بزهکاری در خانواده های سالم [سالم از این نظر که هم پدر و هم مادر حضور دارند] که کشمکش عاطفی شدیدی بین والدین وجود دارد، بالاتر از خانواده­های تک والدین است که روابط گرم و صمیمانه­ای بین والد و کودک وجود دارد عوامل خانوادگی: عوامل خانوادگی که باعث بزهکاری نوجوانان می شود شامل موارد ذیل می باشد: 1- تبعیض: تبعیض در خانواده و توجه بیشتر والدین به برخی از فرزندان و توجه کمتر نسبت به برخی دیگر سبب ایجاد عقده کسری و احساس نفرت و بدبینی در کودک می­شود.

    2- خشونت: پاره­ای از روانشناسان معتقدند که ریشه اصلی جنایات و خشونتها در جامعه اعمال خشونت و تنبهات بدنی است که باعث ایجاد عقده­های روانی در آنان می­شود.

    3- ننری ولوسی: محبت بیش از اندازه همان اثر و نتیجه را دارد که بی­مهری و بی­توجهی 4- سن والدین: بالا بودن سن والدین و عدم انطباق آنان با کودک و نوجوانان و ندیده گرفتن نیازها و تمایلات کودک و نوجوانشان می­تواند از عوامل بزهکاری باشد.

    5- عقب­ماندگی والدین: خانواده­هایی که با زمان پیش نمی­روند.

    فرزند آنان نیز با راه و رسم قدیمی و کهنه زندگی را ادامه می­دهند و موجبات ناسازگاری روانی فرزندان با جامعه را فراهم می­آورند.

    کودک و خانواده می­باید فعالانه در امور اجتماعی سهیم باشند.

    6- یتیمی: یتیمی ناشی از مرگ پدر یا مادر یکی از مهمترین علل ناکامی، ولگردی عقب­افتادگی در مدرسه و اجتماع و ارتکاب بزه و تبهکاری و سایر بیماریهای روانی است.

    7- طلاق و کشمکش: گسستگی خانواده تأثیری مسلم و قطعی در بروز رفتارهای ضد­اجتماعی در کودکان دارد.

    بالبی (bowlby ) معتقد است جدایی کودک از والدین بخصوص مادر موجب ناتوانی در برقراری رابطه عاطفی سالم و صحیح به هنگام بلوغ می­شود.

    طلاق و گسیخته شدن خانواده خیلی بیش از نزاع میان زن و شوهر موجب ناراحتی اطفال و بزهکاری آنان می­شود و از علل استثنایی ارتکاب جرم بشمار می­آید.

    8- غیبت والدین از خانواده: وجود والدین در منزل، بخصوص مادر نقش مؤثری در تربیت عاطفی، روانی کودکان دارد و عدم حضور هر یک از والدین باعث ایجاد مشکلات تربیتی و اختلالات عاطفی در کودک می­شود.

    9- انحراف والدین: انحراف والدین یا یکی از اعضای خانواده و زوال اخلاقی آنان، ارتباط مسلمی با انحراف کودکان و نوجوانان دارد.

    10- بی­سوادی: پائین بودن سطح فرهنگ و عدم آگاهی به مسائل پرورشی و علمی کودکان و نوجوانان زمینه ساز ارتکاب جرم و انحراف به شمار می­رود.

    11-بازداشتگاه: نگهداری کودکان و نوجوانانی که برای اولین بار دچار انحراف از مقررات اجتماعی می­شوند با مجرمان و سازمان سابقه­دار در زندانها و دارالتادیها موجب تشویق و بد آموزیهای بیشتر آنان می­شود.

    12- انحراف جنسی: تربیت نادرست و کمبودهای عاطفی و علل اجتماعی دیگر باعث انحراف جنسی می­شود.

    اعتیاد اعضای خانواده: اعتیاد تمام و یا بعضی از افراد خانواده به مواد مخدر و الکل می تواند به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در رفتار اطفال و نوجوانان تأثیر پذیر باشد.

    اساسا به لحاظ آموزش و علایقی که بین اعضاء خانواده وجود دراد خواه و ناخواه چنانچه بعضی از آنها دارای آلودگیهایی باشند به طور نسبی در سایرین نیز اثر گذاشته و احتمالا باعث آلودگی آنها نیز خواهد شد و بر فرض که موجب آلودگی آنها نشود به احتمال زیاد وضع خانوادگی را تحت تاثیر قرار خواهد داد و چه بسا آنان را با عواقب ناگوار و غیر قابل جبران مواجه خواهد ساخت.

    بررسیهای دانشمندان آسیب شناسی نشان داده که حاصل اعتیاد والدین، سردی کانون، سستی پیوند عاطفی، ویرانی کانون و عوارض ناشی از تبهکاری و آلودگی والدین، بدآموزی و تقلید ناروا، احساس شرمساری، نابسامانی زندگی، استمرار انحراف و سرانجام منجر شدن به ارتکاب جرم می شود.

    معمولا والدین و اعضاء معتاد خانواده تنها فقط به فکر تهیه مواد جهت رفع خماری خود بوده و نسبت به فرزندان و سایر اعضای خانواده خود احساس مسئولیتی نمی کنند.

    چه تعداد زیادی در این خانواده ها سرپرست و نان آور خود را که محکوم به اعدام شده و یا به مجازات زندان طویل المدت محکوم شده اند، از دست داده و همین امر باعث متلاشی شدن خانواده و بی سرپرستی کودک گردیده است.

    ب) ناسازگار و نابسامانیهای موجود در خانواده: 1- تقلیدپذیری: پدر و مادر اولین و نزدیکترین کسانی هستند که مورد تقلید کودکان خود قرار می گیرند و در واقع سرمشقی برای فرزندان خود می شوند.

    افراد خانواده غالبا برای کودک الگویی مناسب و نامناسب بوده او سعی می نماید اعمال و کردار خویش را با اعمال و کردار آنان مطابقت دهد.

    2-کمبود محبت: وجود محبت والدین برای کودک در رشد عاطفی او ضروری است همانطور که برای رشد جسمانی، کودک به انواع و اقسام مواد غذایی و پروتین، به همین ترتیب نیز برای رشد عاطفی خود و ورود به اجتماع احتیاج به محبت و احساسات عاطفی دارد.

    مسأله نیازهای اسای روانی بویژه نیاز به محبت از مباحث اصولی در روانشناسی تربیتی و حتی روانکاوی است.

    از جمله « کارن هورنای» محور اساسی مطالعات خود را نیازهای اساسی قرار داده و بر محبت و برخورداری از آن در سالهای اولیه زندگی تأکید می­ورزد.

    کودک در محیط خانوادگی می­آموزد که چگونه محبت والدین را با براداران و خواهران خود تقسیم نماید.

    و از پدر و مادر سرمشق زندگی می گیرد.

    کمبود محبت غالبا یکی از عوامل بسیار قوی است که نوجوانان را به سوی ارتکاب بزهکاری سوق می ده.

    گاهی دیده شده که بعضی از گودکان بر اثر بی توجهی و بی مهری والدین خود به راه دزدی و زورگویی و کتک زدن دیگران کشیده شدند.

    نوجوانی که محبت کافی از پدر و مادر دریافت نکرده، برای پذیرش انواع اختلافات رفتاری و انحرافات اخلاقی امادگی بسیار دارد.

    محبتی که فرزندان در خانواده دریافت می کنند موجب آرامش روانی انها می شود و همین آرامش روانی، آنها را از تمایل به بسیاری از لغزشهای اخلاقی باز می دارد.

    ۳- اختلافات خانوادگی: موضوع دیگی که ممکن است باعث ارتکاب جرائم اطفال و نوجوانان گردد، اختلاف والدین و سرزنش و خرده گیری دائمی، پرخاش و اصطکاک بین انها است که آثار آنان متوجه سایر اعضاء خانواده و حتی بستگان آنها خواهد شد.

    آنچه که مورد اختلاف والدین بیشتر جلب توجه می کند، علت اختلاف آنهاست که بین نابسامانیها و نارساییهای موجود در خانواده می باشد.

    گاهی مشکلات خانواده ها منجر به قهر و حتی ترک یکی از والدین خانواده از محیط خانواده می شود.

    بنابر این ملاحظه می شود که اختلاف خانوادگی و ناسازگاری زن و شوهر با هم تاثیر مستقیم و نامطلوبی بر روی فرزندان گذاشته و غالبا انها را به سوی ارتکاب جرم و یا خودکشی سوق می دهد.

    خانواده عبارت است از یک واحد اجتماعی است که از ازدواج زن و مردی به وجود می آید و فرزندان آنها کامل کننده آن خواهند بود.

    خانواده از نخستین نظام نهادی، عمومی و جهانی است که برای رفع نیازمندیهای حیاتی انسان و بقای جامعه ضرورت تام دارد.خانواده در عین حال کوچکترین واحد اجتماعی ، هسته اصلی جامعه و پایه و مبنای هر اجتماع بزرگ بوده و از مهمترین نهادهای اجتماعی موجود در جامعه انسانی است.

    خانواده، مدرسه و جامعه سه عامل مهم تکامل زندگی اجتماعی را تشکیل می دهند و توجه پدر و مادر در دوران نوزادی و کودکی ارزش مهم حیاتی در سلامت فکر و رشد مراحل شخصیت طفل دارد.ناسازگاری و مشاجره دائمی پدر و مادر و اطرافیان و رفتار خشونت آمیز آنان با کودکان اثرات ناگواری در روح روان اطفال باقی می گذارد.

    الف) آلودگیهای خانواده 1-بزهکاری یکی از افراد خانواده خانواده عبارت از یک واحد اجتماعی این واحد غنی که کوچکترین و احد اجتماعی است ولی مهمترین و حساسترین آنهاست که وجود آن برای نیازمندیهای اسای انسان و بقای جامعه ضرزورت تام دارد.

    در هر دوره و جامعه ای که این نهاد دستخوش ضعف و عدم استواری گردید، بنیانهای اخلاقی و اجتماعی کل جامعه متزلزل شده و آن جامعه به سوی اضمحلال سوق داده شده است.

    نمونه بارز آن وضیعت کنونی جوامع غربی است که در اثر بی توجهی به نهاد خانواده و تشکیل آن و رواج فساد اخلاقی و پدیده هایی چون معاشرت دختران و پسران در خارج از چهار چوب نظم خانواده، بنیانهای اخلاقی جامعه یکسره ویران شده و علیرغم پیشرفت و گسترش روزافزو ن علم و تکنولوژی، بحران اجتماعی بی سابقه ای را ایجاد نموده است.

    والدین اولین کسانی هستند که شخصیت فرزندان خود را فرم می بخشند و وضع و موقیعت اطفال در خانواده یکی از عوامل مهم در رشد شخصیت آنان است.

    کودکان نگرشهای اجتماعی را از خانواده می آموزند و چنانچه یکی از والدین آلودگی داشته باشد، فرزندان آنها بیش از هر کس در معرض خطر آلودگی قرار خواهند گرفت.

    به عنوان مثال اگر مادری که پایبند مسائل و عفت اخلاقی نیست، رفت و آمدها و معاشرتهای نابابی دارد، همین امر باعث می گردد که فرزندان از بین رفته و در صورت بروز شرایط مساعد، انجام و تکرار اعمال قبیح سهل تر توسط فرزندان صورت گیرد.

    به طور کلی، بزهکاران دارای والدینی هستند که بسیار خشن و سخت گیر بوده و یا بر عکس بی توجه نسبت به فرزندان خود می باشند.

    اکثر والدین بزهکار کم سواد یا بی سواد بوده و عده بی شماری از آنان بیکار و از لحاظ مالی و رفاهی در وضع نامطلوبی به سر می برند.

    فرزندان یک خانواده معمولا از لحاظ استعدادهای گوناگون یکسان نیستند.

    برخی از لحاظ زمینه روانی روحیه ای آرام و مطیع دارند و بعضی دیگر سرکش و نا آرامند.

    برخی از آنان از نظر عاطفی بسیار قوی هستند و روحیه ای اجتماعی دارند و برخی دیگر به آن اندازه قوی نیستند.

    بعد از والدین، بزهکاری سایر افراد خانواده ممکن است در وضع خانواده اثرات زیادی داشته باشد.

    چه فرزندان در خانواده معمولا ناگزیر هستند با اعضای خانواده ارتباط داشته باشند از طرفی علاوه بر رابطه نسبی که بین افراد خانواده وجود د دارد ممکن است افراد دیگر نیز با خانواده رابطه سببی پیدا کنند و جزء اعضای خانواده در آمده و مشکلاتی را نظیر مشکلات بالا ایجاد کنند.

    عوامل موثر بر بزهکاری نوجوانان: عوامل متعددی در بزهکاری نوجوانان نقش دارند اما در این حال سه عامل اساسی بیشترین نقش را داشته که به ترتیب ذیل می­باشند: 1- عوامل خانوادگی 2- عوامل اجتماعی 3- عوامل شخصیتی این سه عامل مانند مثلثی بوده که از هم جدایی ناپذیرند.

    به دلیل آنکه شخصیت فرد نوجوان تکامل نیافته و یا به عبارتی به پختگی نرسیده عوامل خانوادگی و اجتماعی نقشی پررنگ تر داشته اما در عین حال ما بر آن نیستیم اراده و یا اختیار را از نوجوان سلب کنیم.

    پس در ابتدا عوامل خانوادگی و اجتماعی و در بحث های آینده عوامل شخصیتی را مد نظر قرار خواهیم داد.

    تاریخچه بزهکاری: تاریخ آدمی پر از انواع جرم­ها و یا بزهکاری­هاست حتی در گذشته از بزهکاری نوجوانان صحبت شده است لکن شاید در جهان کنونی است که مطالعه علمی بزهکاری نوجوانان مطرح است در واقع می­توانیم بگویم که تاریخ جرم و جنایت متاسفأنه تاریخ بشر است و پدیده­ای نیست که به زمان و مکان خاص بستگی داشته باشد.

    (دکتر علی اکبر شعاری نژاد ص141) نظریه هگن هگن (1985) هم پژوهشهای بسیار زیادی در مورد انحراف بزهکاری انجام داده او با استفاده از سه متغیر جرایم را تقسیم­بندی کرد 1- میزان توافق میان مردم درباره نادرستی رفتار چقدر است؟

    2- شدت عکس­العمل مردم در برابر رفتار چقدر است؟

    3- میزان زیادی آن رفتار برای جامعه چقدر است ؟

    زیان برخی انحرافات بیشتر متوجه خود فرد است مانند اعتیاد و قمار در حالیکه زیان قتل دزدی و ضرب و جرع بیشتر متوجه دیگران می­شود و بنابراین میزان زیان اجتماعی آن بیشتر است این سه متغیر در مورد بسیاری جرایم که جنایت خوانده می­شود نظیر قتل و دزدی و...

    بسیار به هم نزدیک است اما در بسیاری انحرافات تضاد مردم درباره نادرستی رفتار شدت عکس­العمل مردم و زیانهای اجتماعی رفتار به یک اندازه نیست مثلاً سقط جنین تقلب در مواد غذایی و تبلیغات دروغین به یک اندازه نادرست تلقی نمی­شوند و زیان آنها برای جامعه یکسان نیست هگن با استفاده از این سه متغیر جرایم را تقسیم بندی می کند او انواع جرم و انحراف را در قالب یک هرم نشان می­دهد که در رأس آن انحرافات شدید نظیر سرقت و قتل قرار می­گیرد و در قاعده آن انحرافاتی است که کمتر عنوان جرم پیدا می­کند در فاصله میان این دو جرایم میانی قرار می­گیرد که هریک از ابعاد این هرم یک جنبه از انحراف را نشان می­دهد .

    ( دکتر جعفر سخاوت ص 26و ص 27) نظریه ادوین لمرت نظر ادوین لمرت این است که انحراف در مرحله نخستین خواه جنبه آزمایشی داشته باشد یا از روی کنجکاوی باشد و یا با محاسبه انجام شده باشد اثر چندانی بر خود شخص به عنوان فردی درست رفتار نمی­گذارد .

    فرد آنرا یک تخلف جزیی می­داند که در موقعیت خاص قابل توجیه است این گونه تخلفها گاهی به عنوان بخشی از نقش طبیعی افراد نگریسته می­شود .

    موجب تعادل رفتار و راست­کرداری و عدم تعادل میان آنها سبب انواع کژ­رفتاری است شیخ طوسی حتی به نمونه­بندی انواع مردم راست­کردار و کژ­رفتار پرداخته است و آنها را به پنج نمونه تقسیم می­کند .

    نمونه پنج ذاتاً کژرفتار است و تنها کاری که می­توان کرد استفاده از انواع مجازاتهاست تا جامعه از شر او در امان ماند.

    سعدی نیز در باب سنت گلستان سرشت آدمی را تعیین کننده رفتار او می­داند بدین گونه افراد انسانی با ذاتاً نیکو­سیرتند یا بد­سیرتند البته باید توجه داشته که گر چه سعدی بر سرشت آدمی تأکید روا داشته لیکن از تأثیر تربیت بر رفتار آدمی نیز غافل نبوده است منبع بزهکاری اطفال و نوجوانان-دکتر هوشنگ شامبیاتی

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    بزهکاری اطفال و نوجوانان-دکتر هوشنگ شامبیاتی 

: عوامل جسمی و ذاتی مبحث اول : ارث و بزهکاری امروزه مسأله بزهکاری اطفال و نوجوانان، از جمله مسائل بغرنج اجتماعی است که فکر اکثر دانشمندان را به خود مشغول داشته است. درباره علل افزایش بزهکاری در روزگار کنونی؛ عقاید مختلفی ابراز شده است. پاره ای از محققین ازدیاد جرم و جنایت را در جهان امروز از خصوصیات کنونی جوامع متمدن دانسته و معتقدند که به همان نسبت که بشر به سوی ترقی و تکامل ...

علت‌ بروز بزهکاری‌ معمولاً علت‌ واحدی‌ نیست‌ بلکه‌ همیشه‌ چندین‌ علت‌ دست‌ به‌ دست‌ یکدیگر داده‌ و باعث‌ بروز بزه‌ در افراد می‌گردند. اینک‌ علل‌ مهمی‌ را که‌ می‌توان‌ نسبت‌ به‌ سایر عوامل‌ اساسی‌تر تشخیص‌ داد در زیر اشاره‌ می‌نمایم‌. عوامل‌ اجتماعی‌: جامعه‌ شناسان‌ به‌ عوامل‌ مستقیم‌ و غیر مستقیم‌ محیط‌ و تراکم‌ جمعیت‌، وضع‌ سکونت‌، آلودگی‌ هوا و غیره‌ توجه‌ کرده‌اند. نقش‌ ...

ارتباط اعتیاد و بزهکاری ویژگی های شخصیتی فرد معتاد موجب می گردد که وی نامزد خوبی برای اعتیاد باشد . چنین افرادی معمولاً پرتوقع ، بهانه جو ، کژخلق ، از نظر عاطفی بی ثبات و نابالغ ، وابسته ، انفعالی و خود شیفته اند . آنان همچنین طبعی بی قرار عصیانگر دارند و دارای احساس خصومت و فاقد رشد اجتماعی اند . به گزارش راجی و همکاران ، احساس اضطراب و گرایش های افسردگی ، حساسیت های عاطفی ، ...

نقش خانواده در بزهکاری فرزندان در مطالعه علل رفتار مجرمانه همیشه باید عوامل چندگانه موجد جرم و تاثیر متقابل آنها را در یکدیگر مورد نظر قراردهیم. برحسب مورد ممکن است تاثیر یکی از این عوامل از عامل دیگر بیشتر باشد، ولی هیچ گاه یک عامل واحد، علت کلیه رفتارهای مجرمانه نیست. در بزهکاری، عوامل اجتماعی و روانی هردو بر یکدیگر اثر میگذارند و با یکدیگر همبستگی دارند. عوامل دسته اول در ...

دادرسی کیفری منطبق بر منشور جهانی حقوق کودکدادرسی است که در آن سعی می‌شود بازداشت کودکانتا حد ممکن تنها در موارد ضروری صورت می‌گیرد.دکترحسنعلی موذن زادگان مدرس دانشگاه تهران درگفت وگو با سرویس حقوقی ایسکانیوز با بیان اینمطلب اظهار داشت: تعیین حداقل سن مسوولیت کیفری و تعیین واکنشهای اصلاحی درمانی و حرفه آموزی ازجمله مسایلی به شمار می‌رود که برای انطباققوانین داخلی با منشور جهانی ...

نقش والدین در تحصیل فرزندان مقدمه: منظور از اختلالات شخصیت، الگوهایی از رفتار غیر انطباقی است. به طوری که هنگامی ویژگیهای شخصیت چنان انعطاف ناپذیر و غیر انطباقی شوند که کارکرد فرد را به میزان چشمگیری مختل کنند، در این صورت به اختلالهای شخصیت تبدل می شوند. اختلالات شخصیت در واقع شیوه های نامناسب برای حل مسئله و کنار آمدن با فشار روانی هستند که اغلب در اوایل نوجوانی بروز می کنند و ...

در مطالعه علل رفتار مجرمانه هميشه بايد عوامل چندگانه موجد جرم و تاثير متقابل آنها را در يکديگر مورد نظر قراردهيم. برحسب مورد ممکن است تاثير يکي از اين عوامل از عامل ديگر بيشتر باشد، ولي هيچ گاه يک عامل واحد، علت کليه رفتارهاي مجرمانه نيست. در ب

در مطالعه علل رفتار مجرمانه همیشه باید عوامل چندگانه موجد جرم و تاثیر متقابل آنها را در یکدیگر مورد نظر قراردهیم. برحسب مورد ممکن است تاثیر یکی از این عوامل از عامل دیگر بیشتر باشد، ولی هیچ گاه یک عامل واحد، علت کلیه رفتارهای مجرمانه نیست. در بزهکاری، عوامل اجتماعی و روانی هردو بر یکدیگر اثر میگذارند و با یکدیگر همبستگی دارند. عوامل دسته اول در محیط وجود دارد و فرد را تحت تاثیر ...

پيشگفتار: مسئله بزهکاري از جمله عواملي است که توجه اغلب متخصصين در رشته هاي گوناگون زيست شناسي، روان شناسي روانپزشکي را به خود جلب نموده اتس. بزهکاري يکي از معضلات مهم اجتماعي است که درباره اين گونه افراد موسسات مختلفي از جمله

سازمان عفو بین الملل روز جمعه پنجم مارس را روز جهانی مبارزه با خشونت های خانوادگی اعلام کرده است؛ خشونتی که بیشتر زنان و کودکان قربانی آن هستند. این که هنوز در قرن بیست و یکم پشت دیوار خانه ها خشونتی جریان دارد که تنها بخش کوچکی از آن از پرده بیرون می افتد، موضوعی است که می تواند از دیدگاه های گوناگون مورد بررسی قرار گیرد. خشونت خانوادگی در سراسر جهان و حتی در پیشرفته ترین جوامع ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول